Sziasztok
Atya ég! Ennyit írni!
alig győztem végigolvasni!
Tamesz
Ez az oltás-téma nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Én pont ezen morgok már hetek óta, hogy nincs választási lehetőségünk, ha tetszik, ha nem, a higanyos oltást kell beadatnunk. Pedig én inkább fizetnék, csakhogy Kristóf a korszerűbb oltást kapja meg.
Erre most írod, hogy erre van lehetőség. Én ezt nem is tudtam. Ez tök jó
Nekem simán megér ennyi pénzt, sőt, akár jóval többet is.
Szerinted ez minden gyerekdokinál így van?
Mi jövő kedden mennénk a 2 hós oltásra, addig feltétlen utána kell érdeklődnöm. De nagyon félek, hogy kis városunkban ez a drágább oltás elérhetetlen
Borbolya
Én kerek perec rákérdeztem a dokinál a pénzre és megmondta, hogy kizárt dolog, hogy elfogadja.
kinyomoztam, hogy szereti a marcipánt, így kapott egy marcipán-csomagot, egy 10oooFt-os könyutalványt és egy képet Kristófkáról
Másoktól én úgy tudom, hogy elfogadja a pénzt, de nálam más volt a helyzet
Mind a hason, mind a hátonfekvés ügyében igazad van. Hason nem tud megfulladni, háton pedig elvileg ritkább a bölcsőhalál. Mindenki eldönti, melyiktől fél leginkább. Vagy éppen egyiktől se fél.
Én speciel úgy vagyok vele, hogy a bölcsőhalál ellen ott a légzésfigyelő, na meg én
, de egy komolyabb fulladás ellen én már kevés vagyok
Egyébként meg rengeteg múlik a babán is, ha ő nem hajlandó úgy aludni, ahogy mi akarjuk, akkor úgyis mindegy. Kristóf pl. el se aludna háton, de még oldalt fekve se. Számára a hátonfekvés ébresztőt jelent, olyankor elkezd nézelődni, amitől aztán felélénkül
Zsuzsa
Nagyon aranyos Áron
Kristófka is így szokott nyúlkálni a játékai után
Csibének gratula!!!
Zsuzsinak drukkok!!!
Képzeljétek, reggel kicsi drágám buksiját beleütöttem az erkélyajtó kilincsébe. Éppen szopizott, én meg közben odamentem az erkélyajtóhoz vele, hogy kinézzek, süt-e még a nap, éshogy tudunk-e menni babakocsizni. Erre jól odakoppintottam a buksiját a kilincshez, akkorát koppant, ő persze mintha észre se vette volna, nem is sírt, szopizott tovább.
Az én vérnyomásom persze 500-as lett, iszonyúan megijedtem, hiszen olyan kis puha buksija van, az a kilincs meg olyan kemény volt és jó nagyot koppant.
Azonnal felhívtam a gyerekdokit, de próbált megnyugtatni, hogy semmi baja nem lesz éshogy 100-szor elő fog még fordulni hasonló.
Hát, icipicit megnyugodtam, de azóta is percenként nézem, hogy jól van-e. Olyan hülye vagyok, úúúgy haragszom magamra, hogy nem vigyáztam rá. Tiszta lelkibeteg vagyok tőle. Remélem tényleg nem lesz semmi baja
Babus+Kristóf, aki ma 8 hetes