Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok Jóreggelt Mindenkinek!

No először is Anikó!

Írjál ide nekem egy címet izibe!
Megoldjuk!
Annyira azért nem lakhatsz messze, másodszor pedig nagyon szeretném ha eljönnél!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval egy ilyen buliból nem maradhatsz ki!!!
Férjem érted megy! Megoldjuk :-))))))))))))))
Legalábbis nagyon szeretném megoldani!!!!!!!!

Szia Kata!

Jaj nagyon jó lenne ha Ruszlán el tudná cserélni a műszakját, nagyon szeretném ha ti is el tudnátok jönni.
Olyan lesz.
Csak tényleg legyen jó időnk is, bár a lakásban is jól elleszünk, max erélyre kiállás lesz, vagy szellőztetünk sűrűn, hogy friss levegőzöz jussanak a gyerkőcök.

Lányok!

Szerintetek, ha most Noémi 3 hónaposan 170-240 grammokat eszik egy evésre egy ciciből az normális?
Nem mohó az én lányom egy kissé?
Úristen mi lesz később? Kis pufi lesz. Hi hi.

Na jó megyek etetni, mosni és főzni, csirkeszárnya husileves és töltött sült csirkecombi krumplipürével savanyúsággal a menü. Ha valakinek esetleg nincs ötlete főzéshez.

Sok sok puszika nektek, pihizzetek és jó időt mindannyiunknak!

Szasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Na végre elmondhatom, hogy kibújt Norbi első fogacskája! Hát ez jó sokáig tartott! Remélem a többire nem kell majd hónapokat várni!
Nem is aludtunk sokat az éjjel! Nagyon nehez aludt el este, aztán kelt fél 1-kor, 5-kor és 5 óra óta csak egy-két percre bóbiskolt el. Most itt játszik mellettem és semmi jelét nem mutatja, hogy aludni akarna!
A tejcsim estére már teljesen helyre állt! Remélem így is marad és nem szórakozik megint!
Norbi halad a forgásba is! Már ott tart, hogy ha hanyatt fekszik és felé teszem a kezem akkor abba megkapaszkodik és már lendíti is magát és egyből hason van, pedig nem húzom meg semmi, csak egyhelybe tartom a kezem! Hát hiába kell neki valami kapaszkodó! Ja, de mindezt csak az egyik irányba csinálja, a másikba akkorákat homorít, hogy abból képtelenség átfordulni!

Csanikó!
Én is szívesen sétálok, csak előre soha nem tudom, hogy mikor megyünk le, mert sajna Norbinak nem mindig alakul ugyanúgy a napja! De majd valahogy összehozzuk!

Mica!
Nem semmi Zolika súllya! Nagyon szépen fejlődik! Ő mennyivel született? Jól emlékszem, hogy 4 kg fölött?

Kata!
Te szegény már biztos aludnál egy jót! Azért a másfél óránkénti kelés elég durva! Sose lehet tudni, hogy a foga! Én sok olyat hallottam, hogy nem nagyon látott semmit az anyuka, aztán egyszercsak ott volt a fogacska. Meg hát viszkethet is neki az inye. Persze egy csomó minden más lehet! Nem lehet, hogy melege van? Hát igen az is lehet, hogy nem lakik annyira jól a tejcsitől! Olyan bonyolúltak ezek a gyerkőcök, győzzük kitalálni, hogy mi a gondjuk, bajuk!

Anikó!
Hogy van Krisztike? Az oltás volt a ludas a lázért? Remélem nem beteg! Írjál!!!!

Márti!
Látom Te se nagyon írtál már este! Biztos megint sokáig dolgoztál! Te szegény!!!!!! Gigi forgott azóta? A pelenkázón Norbi is olyan ügyesen megfordul! Képzeld, mostmár mindent pakolászik pelenkázás közben. Nem győzöm elpakolni a keze ügyéből a dolgokat. Legjobban a popsitörlő doboza tetszik neki, azzal szokott mindent leverni!
Gigi baba hogy van? Jó lesz majd megint találkozni!!!

Andi!
Én már nem bírom követni! Írogatod, hogy ki mit visz a talira? Én mit vigyek? Sósat, édeset?

Dia, Barbi, Saxi, Sofak, Gigi mindenkinek puszi! Bocsi ha valakit kihagytam!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Andi!
Az szuper lenne, ha meg tudnánk oldani. Annyira örülnék neki. Kép Dobsz egy e-mail címet? Mert inkább oda írnám meg a pontos címet. Kép
Hű, nem semmi huzatja van Noéminek. Régebben mi is ettünk ilyen sokakat, de mostanában jóval kevesebb a mennyiség. És most kapaszkodj, már megint hízott 300 gramot egy hét alatt a kisasszony. Nem tudom mi került a tejcsimbe, de őrület, hogy hízik tőle a kislánykám. Kép Majd fog nektek is kevesebbet enni, ha változik egy kicsit a tejcsid Kép

Jaj, kézeljétek, tegnap lementünk sétálni, és az erkélyen meleg volt, de mint kiderült, lent nem. Már délután elkezdett fájni a torkom, mára meg alig kapok levegőt, olyan taknyos lettem. Úgyhogy ma pihi meg mézes tea. Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Györesz!
Gratula a fogacskához. Remélem, most visszaáll minden a régi kerékvágásba, és te is többet fogsz tudni pihenni Kép
Forgáshoz is gratula. Ügyes nagyon ez a kislegény Kép
Nálunk a pelenkázón a pelenkák tetszenek neki nagyon, mindig ledűtögeti a pelenkákat, aztán vissza kell tenni és újra meg újra. A másik kedvenc meg púderes doboz. Azzal eltársalog egy fél órán keresztül is Kép
Az oltás volt a ludas a lázban. Egyébként már előre félek az 5. hónapostól. Mert már a 3. hónaposnál is 2 napig lázas volt, de most ezen túltett. Mi lesz a 5 hónaposnál? Na de ezen is túl kell lenni. És majd figyelek nagyon.
Puszi
Anikó
pancsa2

Na egy kicsit lemaradatam! Sokáig íródott az előző levelem és úgy látom mire el tudtam küldeni, addigra sorra írtatok!

Anikó!
Nálunk is így volt a fogzás! Nem tudom emlékszel-e, hogy a 4. hónap körül mennyit kinlódott Norbi, de aztán leállt, aztán megint elindult, megint leállt és most végre kibújt!
Norbi az 5 hós oltást viselte a legjobban, talán Krisztike is így lesz!

Andi!
Hát nagyon szépen eszik Nonóka! Norbi is régen nagyon hízott, olyan kis duci volt, féltem is hogy milyen kövér gyerekem lesz, de aztán leállt ez a nagy zaba meg a hízás!

Lányok!
Mennyi ideig jön egy fog? Ezt úgy értem, hogy ha már kibújt, akkor mennyi idő mire teljesen kibújit és teljes nagyságába pompázik?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Anikó:

tellerne.andrea@freemail.hu az e-mail címem.
Írjál!

Györesz!!!

Hozhatsz sósat, szerintem de édes is jól jön, teljesen mindegy rád bízom.
Ami esik úgy puffan. :-))))))
Egy a lényeg kaja lesz édesség lesz, magatokat hozzátok és BABAZSÚR :-)))))

No megyek vissza a konyhába.

PUszi nektek:

ANDI
tandi

Ja Györesz!

Gratula a fogacskához!
Nem tudom mennyi ideig jöhet a fogacska szerintem hosszú idő, de én ehhez még nem értek, ti már tapasztaltabbak vagytok.

Na most már tényleg megyek.

Pusza
tandi

Andi!

Azt hiszem ezek szerint az én fiam lett a bélpoklos 2 hónaposan. Most is 230-at vágott be.
Ezért félek hogy már nem lesz elég, mert csak így reggelre telik így meg a cicim.
Tegnap este is bealudt 160 után és így elöbb is kelt fel, 1/2 5 helyett már 1/2 3-kor kajcsizott.
Ja és 230 után könyékig a szájában van és ezerrel szívja..

Györesz!
Már sajna nem emlékszem, hogy mennyi idQ amig kibújik teljesen, de szerintem innen már gyorsan megy. Arra emlékszem, hogy a kislányomnak egyszerre bújt ki a két alsó.

Jaj én már nagyon várom a talit. Remélem minden rendben lesz velünk mert elvileg elötte csütörtökön kapjuk a 3 hós oltást. De lehet hogy elcsúsztatom keddig.

Most abbahagyom, mert lemegyünk egy kicsit sétálni.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Engem az Anyósom ki akar csinálni idegileg!Bocsi,hogy itt dohogok,de nincs más,akinek kinyafoghatnám magam.
Állandóan bekever valamit,most már ott tartunk,hogy Ruszlánnal is fasírtban vagyok.Kép
Hamarosan találkozok Vele,úúúgy kiosztom!!!
Patrik jobban aludt éjszaka,így ma kissé más színben látom a világot,nyugodtabb vagyok.Kép

Sys!
Kb.két hete szedtem a Cerazette-t,mikor megjött és nagyon sokáig tartott.KépVan,aki így jár,mint én,van aki alig,-vagy nem menstruál a C. mellett.
Eléggé úgy tűnik,hogy növekedési ugrás van Nálatok!
Gabonagolyók:250 g búza,150g árpa,100g zab,egy marék kesudió,150g vaj,150g barnacukor.Gabonát lisztté,kesudiót finomra aprítva aranybarnára pirítani,bele a vajat,cukrot.10-15 mp múlva tűzről le,ha kicsit kihűlt 3-5 ek.vízzel elkeverve 2-3 cm átmérőjű golyókat formálni.Napi 5-7 golyó ajánlott.
Én ezt a fajtát ismerem.Kép

Anikó!
Jobbulást!KépRemélem nem tör ki rajtad a nátha,sikerül még időben kúrálni magad!
Krisztike is próbálgatja már az átfordulást?Nagyon ügyes!300g egy hét alatt?!Ez nem semmi!!!
Kíváncsi vagyok,mit mond a göbre a Ti orvosotok!
Hozzátápival kapcsolatban dilemmázok,az anyatejtől is nagyon fáj a hasa,lehet,hogy ez még rosszabbodna.A múltkori pöttyök is idegesítenek,szóval nem tudom...

Györesz!
Akkor most már tényleg gartulálok a fogacskához!
Az az igazság,hogy én sem emlélszem,hogy mennyi idő alatt jön ki teljesen.
Nálunk még semmi.Kép
Szerintem nincs melege,már mindent átgondoltam,csakis a foga lehet a ludas.

Fel is ébredt.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök,mert most alszik Domi,de ha felkel megyünk le sétálni és a baba boltba.Kép
Tegnap este fél 7-kor elaludt és csak fél 2-kor ébredt fel.így a fürcsi megint elmaradt.Kép
Viszont már 5970g vagyunk.Éjfélkor felkeltem fejni,mire 100-at lefejtem felébredt Domi,bepuszilta ,aztán még rá szopizott 120-at és aludt reggelig.Kép
Na megyek összedobom a vacsit.Nálunk édes-savanyú sertéshusi lesz rizssel a menü.Kép
Este jövök!
Ja még annyi,hogy Gigi ismét beteg!KépSzegényke úgy sajnálom.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Melyik bababoltba mentél? Hol van helyileg? Én is nézelQdök állandóan.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Már látom, hogy jó hosszú levelet fogok írni, mert nem biztos, hogy ma még tudok jönni.
Köszönjük a jókívánságokat a gyógyuláshoz és a gratulákat a fogacskához! A mostani éjszakánk határozottan jobbra sikeredett, 10 után csak fél 5-kor kelt. Persze cici+orrszívás. Na persze meg jól be is kakilt, így peluscsere. De utána megint aludt 8-ig. Az orra szörnyen tele van, és már jön sűrűje is a trutyinak Kép A közérzete szerencsére jó, mintha nem is lenne semmi baja. Igazán az orrszívás viseli meg, ordít ezerrel és jól le is izzad közben. Annyira sajnálom. Remélem egy-két nap és elfelejthetjük.
Fogacskája már teljesen áttörte az ínyét Kép Én is kíváncsi vagyok, hogy mikorra fog teljesen kibújni! Egyébként nálunk is úgy volt, hogy nyáladzott, rágott mindent és semmit nem láttam az ínyén, és most hétvégén hirtelen ott volt a csücske!
Marcikám is egyre inkább fordulni akar! Az oldára már szépen fordul, csak még lendülete nincs. Nem baj, még van ideje rá Kép
Ahogy látom, felfogjuk lendíteni a kesudió piacot Kép Kép Nekem még van egy jó adag lefagyasztott tejcsi a hűtőben, de szerintem, ahogy az elfogy mi is nekikezdünk a hozzátápinak. Remélem azért annyi tejcsim marad, hogy tápszert ne kelljen adni.

Györesz!
Gratulálok a fogacskához!!! Kép Kép Kép Legalább már nem fog miatta szenvedni Norbika! Hajrá a forduláshoz! Gyakoroljon csak Norbika és majd a talin megmutatja a "kicsiknek", hogy mit és hogyan is kell ezt csinálni Kép
Jó, hogy helyreállt a tejcsi Kép

Mica!
Tényleg nem semmi a Zolika! 8 kb és még 3 hónapos sincsKép Biztos, hogy jó tejed van Neked is és Zolika is ügyesen hasznosítja! Azt nem merem írni, hogy csak így tovább, mert pár hónap és megrokkansz Kép

Csanikó!
Olyan rossz hallani, hogy ennyit vesződtök az alvással. Mióta vannak gondok? Ha régóta, lehet hogy érdemes lenne dokival is megbeszélni.
Tejcsi Kép Annyira rossz, hogy az ember lánya mindent próbál megtenni a cél érdekében és mégsem. Fel a fejjel. Én már túltettem magam a dolgon, hogy ahogy elnézem nekem nem lesz több tejcsim.

Andi!
Kis zabagép Noémi Kép Te sem vagy semmi, hogy egy ciciben van ez a szép kis mennyiség Kép Én elbújhatok melletted Kép

Kata!
Gratula a 4 hónapos+1napos Patrikhoz!!!
Annyira rossz lehet ez a nem alvás Kép Az a legrosszabb, hogy az ember nem tudja, hogy mitől van! Kitartást! Hátha "csak" a fogacska és pár nap és javul a helyzet.
Annyira jó lenne, ha el tudnád intézni, hogy jöhess a talira! Nagyon hiányoznál, ha nem lennél ott!
Pelenka: hát az biztos, hogy nem kicsi, most a maxit (7-14 kg) használjuk. Ha kakil (szerencsére általában a kajcsi után szokott), akkor rögtön kicsomagolom, nehogy összekenje magát. Már megszoktam Kép
Anyós Kép Kép Mit csinált a drága? Ha nem akarod, ne írd le.
Éjszakánk már jobb volt Kép Mi az a homeós bogyó? Hogyan tudom beadni ilyen picur babának, hisz elszopogatni nem tudja?
Sajna nagyon nehezen megy az evés. Szinte végig dugult az orra, így valamennyire ki is tudja szívni a cicit, akkor a maradékot próbálnám üvegből odaadni neki, de nagyon nehezen megy. Sajna pohárból és kanálból sem hajlandó enni. Remélem vége lesz ennek a dugulós kórnak és akkor helyreáll minden. Szerencsére eddig nem fogyott jelentősen, tartja a súlyát, vagy max. 10-20 grammot fogyott Kép Köszönjük a gyógypuszikat Kép

Szilvi!
Tejcsigondok vannak még? Annyira rossz, hogy most már senkit sem kerül el Kép
Bizony mi is 14-én kapunk majd oltást a tali előtt, de én már tolni se nagyon tudom, mert ez is már egy kitolt időpont. Remélem nem fog velünk kitolni Kép

Anikó!
Göb Kép Kíváncsi vagyok mit fog mondani a dokinéni rá, hogy mitől lehet.
Krisztikének drukkolok a forduláshoz!!! Neked pedig jobbulást kíván a másik göthös mami Kép Valahogy csak átvészeljük.

Dia!
Nekem is ismerős, hogy a babó átalussza a fürdésidőt. Nagy nehezen elalszik és utána nincs szíve az embernek felkelteni fürdetéshez.
Azóta megszokta már Domi a babakocsit?
Giginek jobbulást kívánok!!!

Akinek nem írtam, attól bocsi.
MIndenkinek millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!

Már megint miket vásárolsz a te édes picike kis 6 kg-os pehelysúlyú fiacskádnak? :-)))))
Elhozod megint a boltot?

Melinda!

Hát tényleg egy zabigép Nonóka, de azért nagyon örülök, hogy ennyiket eszikézik.

Hoppá sír a gyermek mennem kell.

Pátok:

ANDi
tandi

Sziasztok!

Próbáltam Norbinak adni almát banánnal (üvegeset). Persze nem kellett neki. Hát gondoltam egyet és elkezdtem az ujjammal adni neki, hát csak úgy nyitotta a száját. Tehát nem az ízzel hanem a kanállal van baja. Amikor nem győztem adni neki az ujjammal, akkor néha be tudtam csempészni egy-két falatot a szájába kanállal, de mikor rájött, hogy kanálból eszik, akkor megint tiltakozott! Majd csak rájön, hogy pedig ha enni akar, akkor meg kell barátkoznia a kanállal. Az is érdekes, hogy van amikor nincs vele semmi baja!
Viszont már előre féltem a cicimet, mert az ujjamra úgy ráharapott és olyan éles kis foga van, hogy egész fájt!
Már hallom is ahogy rotyog, megtette a gyümölcs a hatását! Megyek is kiszedem a kakiból!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Hú azt hiszem kicsit lemaradtam a hófordulós jókivánságokkal! Mindjárt dobok is egy táblázatot, hogy képben legyünk!

Gombóc!
Nándinak utólag is boldog hófordulót kívánok!Kép

Kata!
Patriknak is egy kicsit megkésve boldog hófordulót!Kép

Andi!
Neked meg előre, ha esetleg holnap megint feledékeny lennék! Tehát holnapra boldog hófordulót Noéminek!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Csanikó Bianka 2004. december 17. Csepel
Renáta 1995. augusztus 24.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Nagyon köszönöm, ari vagy!

Most rohanok még húsokat venni sietek, majd még jövök, később.

Pusza: ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Csak gyors bejelentkezés.
Nálunk minden rendben, Gigi újabban állandóan az oldalán szövegel, visong, időnként pedig a hordozóban van csak el, persze amint oldalra szeretne fordulni már kezdődik a harc.
Nagyon sokat eszik, van pisis pelus is rendesen és már ált 3 naponta kakil, most pl tegnap és ma is termelt már. Szóval nem tudni miért de nagyobb lett az étvágya.
Talán a sütötökben lévő citromsavtól? Kitudja.
Rengeteget eszik így kevés az időm, plussz hajrázok, hogy holnap áttudjanak jönni Györeszék.
Nagyon várom már.

Györesz
nagyon ügyi Norbika, látod mindennek eljön az ideje, majd fog a másik oldalra is forgni. Fogacskára azt mondják ha határozottan mondod neki, hog yne mert fáj akkor nem fog harapni, nálunk a haj tépésre nem jött be.

Andi
nem kéne kaját és piát is készítened elég ha nálad rendetlenkedünk, ne verd még magad költségekbe, plussz elég lesz utánunk kitakarítanod. A Dunapart nagyon jó lenne, csak 1 hibája lesz, sok a baba ki ekkor ki akkor fog szopizni, nehéz lesz összehangolni mikor nem akar senki sem enni.

Mi is oltás után leszünk 13. án kapja az 5 hósat.

Megyek mert sok a dolgom.

Mindenkinek aki betegeskeik jobbulást kívánok.
Vigyázzatok magatokra

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

FOROG NORBI!!!!!!!! HÁTRÓL HASRA (igaz csak egy irányba) ÉS VISSZA, HASRÓL HÁTRA!!!!!!
Vérgre már azt hittem sosem fog forogni! Most meg ahogy leteszem már hasra is vágja magát!!!!! Annyira boldog vagyok!!!!! Úgy imádom!!!!

Lányok!
Addig örüljetek, míg nincs kint a gyerkőc foga! Norbi úgy beleharapott mindt a két cicimbe, hogy majdnem elsírtam magam! Annyira éles a kis foga, hogy hamarosan bimbó nélkül maradok!
Márti!
Nem jött be, hogy rászólok! Csak néz nagy szemekkel, aztán újra harap!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz,
hurra! Vegre eljutok ide es ilyen jo hireket olvasok! Kép

Nalunk csaladilag dogrovas van ujra, a hetveget Nandival az I. sz. Gyerekklinikan toltottem, pentek ejjel krupp rohama volt. Kép Nekem tudogyulladasom van, Zsombi taknyos es nagyon kohog (es persze hany Kép). Most mar ngyon elegem van!!!!!KépKépKép

Gombóc
gombóc

Sziasztok Csajok!
Tegnap nem tudtam már este jönni,mert nem engedett a gép a társalgóba belépni.Kép
Tök ideg voltam.Lehet,hogy topik függőségem van?Kép
Nem vettem meg tegnap a baba boltot,mert csak sterilizáló folyadékért,melltartó betétért és sapkáért mentem.Kép
Aztán összefutottam a felettünk lakó csajszival neki másfél hónapos a fia,és elmentünk sétálni.Kiderült,hogy ő is az Istvánban szült ugyanabban a szülőszobában mint én és neki is Brúnó az orvosa.KépSzóval volt közös témánk.Kép

Ma nem voltunk sétálni,viszont már evett Domi uzsira 3 kiskanál alma-málna pürét.KépHát mit mondjak?Anyának jobban izlett.Kép

Sys!
A baba bolt az Üllői úton van,az Opel Tóth-tal szemben.Pont a házunk előtt.Kép

Majd még jövök ha a gép engedi!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!

Márti!

Ari vagy, de egyszerűbb nekem megvenni a dolgokat, nyugi én már mindent kiterveltem, ti csak gyertek esztek isztok, dínom dánom.

Györesz!

Gratula Norbikához, nagyon ügyes, jól van, lesz ez még jobb is, most már helyben vagy, nem sokára azt írod, hogy beszél és jár. :-)))))

Dia!

Mi kinnt voltunk sétizni, több mint 2 órát, képzeld anyuval beestünk egy boltba és vettünk farmerokat, farmerdzsekit, melegítőt meg egy széldzsekit. Anyu is vett.
De végre van már mit felvennem. Annyira örülök neki.
A bababoltot jól van nem fosztottad ki most, én csak poénból írtam:-))))) ám, ez igen, Domika lassan a sült csirkecombit eszi, egyem meg őt.
Noémi ma nyűgi volt, most alucikál, újabban megint etetek éjjel és hajnalban, ez van. Eddig tartott a nyugi.
Holnap szuri, na megyek kajcsizni, mert már kigúvad a szemem.

Legyetek jók és alucikáljatok jól.

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi!
Nem felejtettem el, így ma mégegyszer boldog hófordulót Noéminek!!!!!!!

Gombóc!
KépKépKépJajjjjjjjj annyira sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok és főleg, hogy a picurral a kórházba kötöttetek ki! Remélem már javult az állapota! Tessék gyorsan meggyógyulni!!!!!!!!!
Hát igen végre megfordult Norbi! Már két hónapja erre várok, azóta próbálkozott!

Dia!
Amikor Norbinak nem kell a kajcsi, akkor én is mindig behabzsolom! Az őszibarack almával a kedvencem!Kép

Márti!
Már nagyon várom a holnapot!!!!!!!

Voltunk ma méreckedni! Norbi 7250 gramm és 67cm. Egyre kevesebbet hízik. Most két hét alatt csak 5 dekát hízott. Azt mondta a védőnő, hogy ez ilyenkor teljesen normális, az sem lenne baj, ha nem hízna semmit! Azt mondta, hogy április elsejétől, akkor lesz Norbi hat hónapos, már adnom kell neki ebédre főzeléket, és gyümölcsöt ahányszor akarok. Mondtam neki, hogy mostanába is szoktam, csak hát nem mindig fogadja el. Erre azt mondta, hogy de akkor már ilyen nem lehet, valahogy meg kell oldani, hogy egyen, mert a tej már nem tudja fedezni amire szüksége van. Mondta, hogy sajnos fogzáskor nagyon gyakori, hogy elutasítják a kanalat és még akkor sem esznek ha éhesek, de akkor is mindent ki kell próbálni! Próbálkozzak különféle kanalakkal, vagy hígitsam annyira a kajákat, hogy csőrös pohárból adjam neki stb. Szóval hamarosan megkezdődik a harc! De azért remélem enni fog szépen, bár ma sem akart!

Na megyek, mert vasalnom kell!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Még benéztem.Kép
Gombóc!
Én is nagyon sajnálom,hogy ennyire betegek vagytok!KépJobbulást kivánok nektek!
Andi!
Örülök,hogy végre van rucid.Kép
Nekem is jó lenne már a tavaszi kollekciót frissíteni.Kép
Ma néztem azt a videót a lagzinkról amit Ervin vett fel.Hú,de fiatalok voltunk még.KépTe is egészen más voltál.KépNa és a gyerekekKéprsi,Csongi,Dzseni mind mind annyira picik voltak.Kép
Megkaptátok a képeket?
Györesz!
Én most azt nem értem,hogy állítólag málnát nem szabad 1 éves korig adni.Akkor miért van a 4 hónapos bébi ételben???Kép
Holnap én is az őszibarackot próbálom ki Dominál,talán az fog izleni neki.Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Minden aktuális babucinak BOLDOG HÓFORDULÓT KIVÁNOK!!!! Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hát akkor megírom újra a levelemet, mert persze az előbb elszállt Kép

Azt hittem, hogy alig győzök majd visszaolvasni, erre alig írtatok. Megint vacakolt a Társalgó? Tegnap este én is, mint Dia próbáltam feljönni, de nem tudtam. Olyan dühös voltam. Talán még nem függünk Kép
Ma viszont egész nap még a gépet sem tudtam bekapcsolni. Amikor fenn volt a Drágám, akkor próbáltam valahogy belevarázsolni a tejcsit, vagy ciciből, vagy üvegből, kisebb-nagyobb sikerrel. Persze folyamatos orrszívás (hihetetlen, hogy milyen mennyiségű trutyit tudok kiszedni Kép ), persze játék, dumcsi. Ha aludt, akkor főztem és a lakást vakartam ki a kupiból. Kép Ebben a vacak betegségben csak az nyugtatja a lelkem, hogy a kedélye teljesen jó, csak ne kéne ennie és orrot szívni. Kép
Marcikám egyre inkább gyakorlatozik a fordulásra. Ma 5 percen keresztül figyeltem, ahogy próbálkozott a pelenkázón Kép Oldalra dobja magát és onnan olyan homorít, hogy egy szép 'C' betűt (remélem 'O' nem lesz belőle Kép )formáz a kis testével, és a lábacskáit is úgy pakolja, hogy fordulhasson.

Andi!
Gratulálok a 3 hónapos Noéminak! Kép Kép Kép
Szorítok Nektek a holnap szurihoz! Kívánom, hogy olyan jól viseljétek, mint mi (kis hőemelkedés, sok-sok alvás Kép )
De jó Neked, hogy már van új ruhád, amit fel tudsz venni. Pár napja már írtam, hogy egy-kettőt én is találtam itthon, de sajnos azok nem 38-asok, hanem 40-42-esek Kép

Györesz!
Gratulálok Norbikának a forduláshoz! Hirtelen hogy megjött a kedve, hogy mindkét irányba pörögjön Kép
Ezek szerint én is Marci fogát érezhettem. Kép Kép Nem gondoltam volna, hogy azzal a picike kis fogacskával már harapdálni tud. Azért nekem nem volt olyan durva, mint ahogy Norbi csinálhatta.
Hajrá a kajcsizáshoz! Ezért fogok én is nem sokára hozzákezdeni a hozzátápihoz, nehogy gondok adódjanak. 3 és fél hónapos tapasztalatom alapján Marcinak vagy nagyon fog menni a falatozás, vagy nagyon nehezen. Olyan végletes a lelkem Kép

Gombóc!
Jobbulást kívánok Mindannyiotoknak! Szomorú, hogy a pici Nándikával már a kórházig is eljutottatok. Kép Küldök sok-sok gyógypuszit! Kép

Dia!
Hajrá a hozzátápihoz! Lassan én is követlek Benneteket!

Többiek merre vannak? (Igaz,én sem jövök túl gyakran Kép )

Mindenkinek sok-sok puszi és jó éjszakát!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós jókívánságokat!Kép
Patrik kicsit hurutosnak tűnik,de az orrából semmi nem jön.Lehet,hogy ez is a fogzás miatt van.
Ma kapott egy kevés almát,ahogy elnéztem,legszívesebben benyomott volna egy egészet,úgy nyelte.KépViszont két óra múlva szinte változatlan minőségben kikakilta.

Gombóc!
Rátok jár a rúd!KépJobbulást kívánok!Kép
Puszi az öt hónapos Nándinak!Kép

Dia!
Én is úgy tudom,hogy apró magvas gyümiket csak egy éves kor után lehet adni,mert erősen allergizálhatnak!Hogy miért van ilyen bébiétel pici babáknak?Ez tényleg jó kérdés!
Nem csodálom,hogy úgy nő Domi,mint a gomba,jó kis mennyiségeket eszik!Kép
Mi majdnem egész nap kint voltunk az udvaron,meg csavarogtunk erre-arra.Kép

Melinda!
Homeós szerek:Pulsatilla,vagy Sambucus Nigra.Kis forralt vízben feloldva kell beadni.
Mikor Patrik volt ilyen náthás,emlékszem arra gondoltam,hogy milyen jó volt,mikor csak eteni kellet kelni éjjel!Ráadásul nem ritka,hogy a babáknál elhúzódik,akár két-három hétig is.Kép
Remélem Marci hamar meggyógyul!KépKépKépTe hogy vagy?
Szeretnék nagyon elmenni a talira!!!

Györesz!
Mennyi minden történik mostanában Nálatok:fogacska és fordulás!KépGratulálok,nagyon ügyes Norbika!Kép
A védőnővel nem értek teljes mértékben egyet,szerintem a hozzátáplálással nem vagytok elkésve és erőltetni sem szükséges.Vannak időszakok,mikor a baba csak szopizni akar,többektől hallottam már,hogy 8-9 hós babák is,ha foguk jön,vagy betegek,csak anyatejet fogadnak el.Aztán,ha már rendbejönnek,megint szívesen elfogadják a kanalat.
Szerintem nagyon jól csinálod a kajcsi adást!Kép
A cici-harapástól már előre rettegek!

Andi!
Szeretettel köszöntöm a három hónapos Noémit!KépKépKép

Mennem kell,mindenkit puszilok,azokat is,akiknek nem írtam név szerint!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Újra itt vagyok!

Marcikám hasra fordult!!! A legvégén a kezét kellett kivennem alóla, de csak ennyit segítettünk!!! Annyira édes volt! Utána pedig visszalökte magát újra hanyatt!

Na most már megyek, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szaisztok!
Nem értem hogy értek rá ennyit írni de jó olvasni én egyszer írok de akkor nagyon sokat. Bocsika!!! Korábban is akartam jönni de sose tudtam csatlakozni. Megrendeltük az Upc előfizetés attól tartok horror lesz a matáv számlám a jövő hó már könnyebb lesz. Minden babus olyan ügyes Bia ma egész nap aludt nyugis nap volt én meg pihiztem. De így sem lett több tejem. Aztán meg vasaltam is az sem segített. Mit tehetnék még?????????
Sys!
Én is ugyan azt a gabonagolyó receptet használom mint Kata. Finom de szerintem ez sem segít ahogy a laktoherb tea sem mivel én mindkettőt csinálom tehát rengeteg tejemnek kellene lenni de nincs. De én is úgy vagyok vele csinálni kell mert ha ezt nem enném lehet még ennyi tejem se lenne. Tehát lehet hogy mégis segít. Hátha neked bejön sok sikert.
Györesz!
A mi napjaink sem ugyanolyanok de hasonlóak. Mikor kel hajnalba ahhoz képest viszont majdnem pontosan megmondható mikor eszik a baba. Álltalába 4 és 6 között kel és ahhoz képest három óránként jelen pillanatba. Reniért is kell mennem a suliba egy órára és azt is meg kell szerveznem. Apa csak akkor megy érte ha éppen akkorra jön ki a szoptatás és persze itthon van. Ha meg nem akkor kicsit később megyek érte. Délutánt álltalába lent töltjük de úgy tervezem mikor még jobb idő lesz délelőtt is lefogunk menni kicsit. Gratula ügyi a baba hogy megfordult.
Andi!
Szerintem normális amit eszik de milyen jó hogy csak egy ciciből az án lánykám kettőből is alig tud kisajtolni ennyit de mégis szépen fejlődik egy hónap alatt most is egy kilót kapott magára. Pedig én mindig éhesnek látom. Anyám szerint túlreagálom a dolgot. Most hogy mától nincs mérlegem nem tudom mi lesz velünk. Ma más nem lesz előkapom a háztartási mérleget az mérem azon. Inkább mint,hogy bepánikoljak. Boldog hófordulót Noncsinak.
Bujka!
Alvás gondok kb két hete, csütörtökön megyünk orvoshoz biztos rákérdezek. Ma mintha kicsit jobb lett volna a helyzet sokat aludt. Nem akarom elkiabálni. Az a helyzet mintha a tejem is több lett volna mert magától engedte el és mosolygott utána. Máskor mérgében szokta abbahagyni az evést mert nem akar neki folyamatosan jönni. Lehet hogy összefüggés van a tejmennyiség és az alvás között. De mért lenne? Akkor inkább előbb kéne ébrednie merthogy kiürült a hasa vagy az idő miatt is lehet front vagy mit tudom én. Olyan kis bonyolult szerkezetek. Nektek is gratula a forgáshoz.
Dia!
Az én babám rendszerint öt-hat óra között megkezdi az éjszakai alvását de én fel szoktam kelteni mert akkor minden nap kimaradna a fürdés. Nagyon gonosz vagyok. Apja mondta már hogy fürdessük reggelente. Na meg így akkor már csak reggel négy hat között kel fel amúgy meg egy-kettő körül is felkelne. Már ezt is próbáltam. De fürdik kajál és szó nélkül alszik tovább.

Üdv mindenkinek.
Vendég

Sziasztok,

Ugy latszik, hogy a joido meghozta a babak mozgasi kedvetKép Gratula minden babanak, ugyesedjenek tovabbKép
A fiam is halad, pelus nelkul szo nelkul az oldalara csapja magat, kezdodhet a harc a pelusozassalKép Tegnap az se erdekelte, hogy szuri van a letamasztos lababan (pedig erzekeny neki), siman lokte magat oldalraKép
Na igen, megkaptuk a 3hos szurit, reakciok eddig halistennek sehol, bar azert a kupokat beadtam neki es borogattam.
Meretek: 8350g (body, pelus, textilpelus), 61cm, fejkorfogat 47cm. Szokasos ejnyebejnye dokinenitol, hogy nagyon no a lurkoKép Most mit csinaljak vele, 5x szopizik, sokszor nem is o engedi el, hanem en mondom, hogy kesz, ennyiKép Ez 20 percnel van altalaban. Viszont cserebe este 5-6 kozott furdik, 7-fel8kor elalszik es reggel 5-6kor kel enni, hajnalban csak neha nyuszog, sokszor nem is kellek hozza, visszaalszik magatol.

Dia,
Erdekesnek talalom, hogy 4 hos beikajaban malna van.. ezt tenyleg nem szoktak javasolni. Az oszibarackosat viszont altalaban imadjak a lurkokKép

Gyoresz,
Sajnos a harapasra nincs igazi ellenszerKép Ok meg nem ertik meg azert egybol, hogy ne harapjanak.. talan kis ido kell hozza, bar ez nem vigasz a cicinek.

Gomboc,
Jajj, jobbulast az egesz csaladnak!! Nem egyszeruek a napjaitok igy...

Udv mindenkinek, napfenyes napotKép

Mica
mica

Sziasztok!!

Míg Györeszt várom gondoltam benézek egy picit.
Jön Györesz és Norbika!!!! Nagyon szupi lesz !!!

Gombóc
Jaj ti szegények. Mi előbbi gyógyulást kívánok. Ha majd lesz eg ykis időd akkor légyszi írd le kicsit részletesebben a dolgokat. Hogy kezdődött, mit csináltak... Kitartást!!

Mica
gratulálok a súlyhoz! Nem tudsz képet feltenni erről a kis vasgyúróról? Remélem oltással később is minden rendben lesz.

CsAnikó
valahol hallottam, hogy a túl sok stimuláció ellenreakciót válthat ki, tehát nem biztos, hogy jó ha mindnet egyszerre magába töm az ember. Ki kell kisérletezni melyik a leghatékonyabb és azt kell alkalmazni. Eleinte én is mindent szedtem ittam és nem volt jó.
megjöttek Györeszék kmegyek

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Most egy kicsit halogatom a vasalást, hogy itt legyek Kép

Először is köszönjük a forgós gratulákat! Kíváncsi vagyok, hogy ma lesz-e kedve hozzá. A helyzet betegség ügyben majdnem hogy változatlan: ha fenn van akár negyedóránként is szívom az orrát, mert annyira tele lesz neki. Az evés kész kínszenvedés még mindig. Egész nap alig akar enni, este pedig fürdés után úgy rácuppan a cicire, hogy csak na. Persze akkor meg fáradt és elég hamar elalszik rajta, de még így is akkor eszik a legtöbbet. Sajna már több mint 10 dekát fogyott Kép

Kata!
Köszönöm a homeós bogyó neveket! Párom ma megpróbálja beszerezni őket. Szörnyű, hogy akár 2-3 hétig is eltarthat, már nagyon nehezen viseljük Kép
Vigyázz a hurutos Patrikra! Nekünk Marci szinte születése óta rotyogó orrú volt és egy-két naponta szívtuk is az orrát. Féltem, hogy nem veszem észre, ha náthás lesz, hát sajna szombaton a jelek összetéveszthetetlenek lettek Kép
Ügyes az almaevő kis Patrik! Kép Csak így tovább!!!
Ja én már jobban vagyok, este szopogatok el egy Strepsilst, napközben gyógynövényes köptetőt és temérdek mézes-citromos teát iszok.

Csanikó!
Ne aggódj én is ritkán jövök, de akkor regényhosszúságúakat szoktam írni Kép
Valóban jó hallani, hogy olyan jót alukált Bianka! Remélem így is marad már.
A tejszaporítással kapcsolatban én is hallottam, hogy egy azonos dolgot nem jó sokáig e célra használni, mert hozzászokik a szervezeted.
Bianka azért szépen hízik, annak ellenére, hogy kevesled a tejcsid. Kép
Én egy-két hete szedtem össze különböző fórumokból tejszaporító tanácsokat, megpróbálom belinkelni. Amit szimpatikusnak találsz, esetleg kipróbálhatod, persze mértékkel ...
<!--attachment: tan_cs_szapor_t_shoz-200742.doc*mime_msword.gif*application/msword*48.6**tan%e1cs+szapor%edt%e1shoz%2edoc --><center><pre>
Kép
tanács szaporításhoz.doc (48.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Mica!
Tegnap az én fejemben is megfordult, hogy vége az unalmas pelusozásoknak. Most meg lehet tanulni, hogyan lehet egy forgolódó babát bepelusozni Kép
Ügyesek vagytok, hogy ilyen jól viselitek a szurit!

Dia!
Bébikaja Kép Az apró bogyós gyümölcsök (eper, málna, szeder stb.) tényleg allergizálnak, mert az apró kis szőröcskéik alatt megülhet a kosz és ugye az elég nehéz kimosni onnan. Ebből legalább látjuk, hogy jól meg kell néznie az ember lányának, hogy milyen bébikaját vesz.

Márti, Györesz!
Jó talit Nektek! Irigy vagyok, hogy tudtok talizni Kép Képeket, ha csináltok, tegyetek fel újra!

Na megyek vasalni Kép

Mindenkinek puszi!
Akinek nem írtam, azoknak dupla puszi!

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Marti,
pentek delutan kijott a gyerekorvos, mert ZSombinak elkezdett felmenni a laza. Megkertem, nezze meg mindket gyereket, azt mondta, Nandinak csak picit piros a torka, valamilyen virusos torokgyuszija kezdodik. ZSombi rosszabbul lett estere, de Nandi teljesen jol volt. AZtan ejjel 2-kor arra ebredtem, hogy Nandi hangosan zihal, hörög, kikaptam az agybol, akkor mar kisse fulladozott is....hamar rajottem, hoyg krupp roham (nekem is volt gyerekkent), kinyitottunk ajtot-ablakot, ettol picit jobban lett. Hivtuk az ugyeletes orvost, de azt mondta, ki se jon, azonnal vigyuk be a korhazba. Szerencsere elotte egyszer mar atolvastam egy kruppos topicot, igy tudtam, hogy az I. sz. Gyerekklinika nagyon jo (ellentetben az ilyenkor "kotelezo" Laszlo Korhazzal), igy oda rohantunk be vele. Azonnal megkezdtek a kezeleset, valamilyen gyogyszert kapott inhalaloval, aztan sóoldattal kellett nekem inhalalnom reggel 5-ig Nandit. Akkor jobban lett. Utana egesz nap jottek-mentek az orvosok, probaltak kitalalni, hoyg mennyire lehet meg sulyos a helyzet, azt mondtak, a nagyobb roham mindig ejszaka jon, igy a kov. ejszaka lesz meg foleg veszelyes. Hat, en 2 orankent inhalaltam a gyerkoccel (sóoldatot), es nagyobb roham nelkul megusztuk. Eljovetelkor vettem egy inhalalot itthonra a foorvostol, most azzal kezeljuk meg mindig Nandit. Ma a kontrollon azt mondtak, jol van, de nagyon vigyazni kell meg ra. Kép
Es a jovoben is, barmikor elohozhatja nala ezt egy bizonyos virus, olyankor mindig be kell majd mennunk egy korhazba. Kép

Hat ez van. Kép
Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Gombóc!

Igazán sajnálom,hogy ilyen betegek vagytok.Teljesen eggyüttérzek veled,Boginak is volt kruppos rohama,én ráadásul akkor találkoztam ezzel a dologgal először,úgyhogy halálra rémültem.Remélem hamar meggyógyultok.A lurkóknak külön gyógypuszit küldök!

Dia!

Liliána húsvét vasárnapján lessz négy hónapos,én már Boginak három hónaposan adtam a hipoallergén rizspépet mert a gerinckezelés miatt el kellett apasztanom a tejet,gondolom ezért voltam bátrabb Liliánánál.Hála Istennek nagyon ízlik neki,és szépen fejlődik.A tejem megint kevesebb lett,pedig minden alkalommal cicire teszem,a pép előtt is,és fejek is de nem akar beindulni.Abban reménykedem,hogy teljessen még nem apad el.

Amennyire vissza tudtam olvasni,látom,hogy talit szerveztek,érezzétek nagyon jól magatokat.Remélem majd meg tudom nézni a képeket.

Mindenkit puszilok,szép napot nektek,Saxi.
saxi

Sziasztok!!

Györeszik itt voltak és nagyon nagyon jó volt!!
Sokat dumcsiztunk és babáztunk, és sátáltunk is egy nagyot. Képzeljétek el 15 perc alatt ideértek. Norbika foga nagyon éles tapasztaltam, szó mi szó a kezemnek sem volt kellemes, így eltudom képzelni Györeszt amikor a cicije az áldozat. De mielőtt elmentek megdumáltam Norbikával, hogy nem fogja rágni anya cicijét.
Olyan aranyos nevetgélt és dumált a maga érdekes nyelvén, és forgott itt is. Szóval tényleg nagyon jó volt. S már nagyon várjuk a 16.-i talit, hogy megismerjünk személyesen mindenkit.

Gombóc
amikor Gigi megszületett egy kedves ismerősöm nekem is felhívta a figyelmemet a kruppra, állítólag elég sűrűn előszokott fordulni és akkor irány a kórház. Akkor mostmár tudjuk, hogy az I.sz.Gyerekklinikára kell menni.
Nagyon rossz lehetett átélni a pici fuldoklását, a kocsiban hogy viselte az utat? Gondolom most méginkább félteni fogkátok a megfázástól. Akartam még kérdezni tőled valamit csak olyan macerás mert egy másik topikban olvastam rólad legalábbis azt hiszem és mivel itt nem írtál róla. A szopisba volt, hogy a Gombócéknál hipertóniás volt a baba. Ez ti vagytok?
Nagyon gyors gyógyulást kívánok!

Évi
te nagyon eltüntél rég olvastunk rólad, merre jársz?

Melinda
kitartást az orr szippantáshoz.
Marcika hogy viseli amikor leszívod neki a válladékot? Nektek is mielőbbi gyógyulást.

Kata
nekünk multkor az általam gyártott répapüré vonult át Gigi emésztőrendszerén ls landolt változatlan formában a pelusban. Úgy nézki nekünk naponta kaki van a kajcsitól.

Felkelt a lányom később folytatom

Puszi Márti
márti05

Sziasztok!

Gombóc!
Hú nem irigyellek emiatt én is ettQl féltem amikor kórházba kerültünk GergQvel, de neki hál istennek nem volt ilyen erQs rohama, csak nehéz légzése. Nekünk is mondták, hogy virus okozta és bármikor elQfordulhat még. Hát remélem nem fog. SzívbQl kívánok nektek jobbulást meg így utólag boldog hófordulót Nándinak.

Kata!
Patriknak is kívánok így utólag boldog hófordulót.

Andi!
Noncsinak is!

Dia!
Gondoltam ma rád. ott voltunk a Széchenyi utcánál a kábeltévéseknél.

Melinda!
Jobbulást Marcikának!

Vettünk ma GergQnek tök jó kis játszószönyeget. Pillangó alakú van fölötte keresztbe egy állvány amin mindenfélék lógnak. Úgy tünik már szereti. Majd teszek fel képet.

Most megyek mert valamiért nagyon sír.

Sok puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!
Sys!
Tök jó,pár méterre voltunk egymástól.KépLesz ez még közelebb is!Kép
Hol vetted a játszószőnyeget?Dominak is jó lenne.Igaz,engem jobban az az állvány érdekelne.
Saxi!
Nem tusz eljönni a talira?Férjed jobban van már?
Melyik cég gyártja azt a rizses kajcsit?
Mert a málnás balhé Kecskeméti volt.Kép
Ma adtam Dominak őszibarackot,de ez se izlik neki.Kép

Ma 2 órát sétiztünk,ebből egyet ölben.KépTeljesen kiakaszt!Annyira utálja a babakocsit.KépLehet,hogy azért mert nem lát engem?????Tanácstalan vagyok.

Nem tudom tudok e még holnap jönni,ha nem mindenkit puszilok és jó húsvétot kivánok!!KépKépKép

Legközelebb kedden jövök keresztelős képekkel.Kép

Még annyit,hogy holnap lesz egy éve,hogy volt az inszemináció és Domi megfogant.KépKépKép
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na Én is itt vagyok végre! Kicsit elfáradtam ma! Reggel fél 5-től fent vagyok, aztán 10-kor elindultunk a Mártiékhoz, kengurúval, ott is sétáltunk kengurúval, aztán haza és hát Norbi már nem két kiló!
Nagyon nagyon jól éreztük magunkat a Mártiéknál! Tök jókat dumcsiztunk, nevettünk, kibeszéltük a pasikat, babáztunk, úgyhogy minden nagyon szupi volt! Gigi baba már nagyon ügyes, fordul jobbra-balra! Igazi kiscsaj! Próbálta elcsavarni Norbi fejét, előszőr csak nézte nagy szemekkel, aztán mindig bájosan rámosolygott! Norbinak meg úgy kellet mindig lefogni a kezét, mert állandóna Gigi arcát akarta macerálni, durva egy kiskölök! Annyira édesek voltak együtt!!!!! Mártival elképzeltük, hogy mennyire jó lesz, amikor a talin ott lesz az a sok baba, mit fognak majd művelni! Már nagyon várjuk!!!!

Melinda!
Először is nagy-nagy gratula Marcinak a forgáshoz!!!!!!
Remélem Marci nem húzza két-három hétig ezt a csúnya takonykórt!!! Azért örülök, hogy úgy ahogy jól viseli! A fogyás miatt meg ne aggódj, ez ilyenkor természetes! Ne félj ahogy meggyógyul kamatostúl ugranak vissza rá a dekák!!!!
Norbi is nagyon végletes kaja ügyben, mert hát már szopi ügyben is olyan volt, ígyhát úgy látom folytatja a kajcsinál is, vagy eszik, de akkor nagyon, vagy tiltakozik! Nagy sztrájkoló babám!
Harapás: Norbi ma megint megcibálta a cicimet! Szóval amit érzel az bizony Marci foga!! Övé is olyan hegyes, éles?

Dia!
Szerintem ezek a gyümi pépek biztos máshogy vannak elkészítve és azért adható már elég korán, én mindenesetre inkább kihagyom!

Kata!
Én is úgy vagyok vele, hogy ha nem eszik Norbi akkor nem fogom erőltetni. Azért az a hígitásos dolog nem volt rossz ötlet a védőnőtől, mert tegnap is a gyümi pépjét felhígitottam egy kis vízzel és úgy megitta csőrőspohárból!!!

Mica!
Hát nem győzöm mondani, hogy hatalmas Zolika, de ne foglalkozz a doki nénivel, hagy mondja amit akar! Zolika ekkora és kész! Majd leáll ez a hízás és egy szép nagy fiú lesz belőle!

Gombóc!
Ez annyira szörnyű ami történt Nándival! Most biztos félsz, hogy nehogy megismétlődjön! Remélem nem lesz több ilyen! Én nem nagyon tudok a kruppról semmit! Ez mivel jár? Mitől lehet? Kell hajlam vagy bármikor bárkinél előfordulhat minden előzetes jel nélkül?

Saxi!
Örülök, hogy tudtál írni egy kicsit!
Férjed jobban van?

Márti!
Nagyon jó volt nálatok, nagyon élveztem!!!!!! Amikor csak ráérsz én mindig benne vagyok a taliba, vagy sétába csak szólj!!!!!

Andi!
Merre vagy? Látom még Te sem írtál ma!!!
Oltást hogy viseli Noémi?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Márti,
igen, a nem szopizos hipertonias gyerkoc is az enyem, o a Zsombi nagyfiam. Kép Masfel ev Deveny-kezeles utan most mar semmi sem latszik rajta a hipotoniabol. Kép
Ugy latszik, a Joisten nekem ilyen "maceras" gyerekeket kuldott! Kép De el nem cserelnem oket semmiert!!! KépKépKép

Koszi szepen mindenkinek a drukkokat es az egyutterzest, nagyon aranyosak vagytok! Kép

Es a krupprol:
sajnos, elore nem lehet tudni, melyik gyerek lesz kruppos. Az biztos, hogy ha a csaladban elofordult mar, akkor nagyobb az eselye a hajlamnak. De nalunk senkinek se volt korabban, es megis kruppos lettem gyerekkent. Most ugy tunik, Nandi orokolte. A roham kialakulasahoz valamilyen virusfertozes kell, es elore nem josolhato meg, kinel alakul ki. Kép BArmilyen sulyos a roham, mindenkepp korhazba kell vinni a gyereket, mert egy kis roham utan johet egy nagyobb is. NAgyon sulyos esetben fulladasos halalhoz is vezethet. KépKépKép
Hat az biztos, hoyg mostantol virusos idoszakban kerulni fogunk minden kozosseget. CSak tudnam, az ovinal ezt hogy oldjuk majd meg. Kép

Irigykedem a talikert, talan egyszer mi is eljutunk valahova...Kép

JOejt!
Gombóc
gombóc

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy eddig nem jöttem, nagyon fáradt vagyok és már megyek is, csak beugrotta.
Noémi belázasodott és egész nap keservesen sírt, az oltást nagyon jól viselte, de este ne tudjátok meg.
Le kellett húznom egy egész kúppal, fölment neki 38,9-re, frászt kaptam, borogatást tettem rá és férjemmel ülő-hűtő fürdőt csináltunk neki, aztn szoptatás és most végre elaludt, hát nem tudom, kész vagyok teljesen, annyira sajnáltam.

Köszi mindenkinek a hófordulás kívánságokat.
Én is mindenkinek boldog hófordulót kívánok és a beteg gyerekeknek pedig jobbulást!
Kruppot kinövik, nyugi, már nem soká vége lesz a rohamoknak, legalábbis bízzunk benne.

Györesz!

Nagyon ügyi Norbika büszke lehetsz rá.

Bocsi lányok holnap bővebben jövök de ma nagyon elvagyok kenődve.

Sok puszi megyek aludni lánykám mellé.
Tiszta ideg vagyok.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok,

Marti,
Remelem, hogy a napokban ismet sikerul elkerni a digigepet a baratnomtol, es lesznek uj kepek rolaKép Parom szerint ismet pofisodik a lurko, ho elejen kicsit nyulankabb volt. Ugy latszik most ismet kerekedikKép

Melinda,
Az oltas tenyleg nem hatotta meg, eddig semmi reakcio. Remeltem, hogy ebben is a batyjara hasonlit, nemcsak kinezetbenKép Laz sehol, labat vidaman hasznalja, csak egy picit kemenyebb meg ott az izmomzata, ahova kapta.

Gyoresz,
Ha mindenbe a dokinore hallgatnek, akkor para-mama lehetnekKép A nagyfiam is igy nott (igaz, o tapszeren), de most egyaltalan nem kover, sot, lassan 1.5 eve nem is hizikKép 102cm magas es 19.2kg, izmos sracKép pedig o is szinte gurult kiskoraban, de megis mindent idoben, vagy hamarabb csinalt (fordulas, felallas, jaras). Nade mit varhat az ember, en se vekonycsontu vagyok, parom is eleg nagy ember, nagyszulok kozul csak anyukam vekonyabb, igy hova legyen pehelysulyu fiam?Kép

Gomboc,
Hat kitartast nektek, sajnos nem kimel benneteket semmi.. remeljuk, hogy nem lesz tobb rohama pindurnak.
Itt, videken meg lennek love egy ilyen rohamnal..bar a mentoallomas itt van helyben, de ez se vigasztal..

Andi,
Szegeny Noemi, sok puszi neki a bucijara, hogy jobban legyen ebbol az oltasi-reakciobol. Te meg nyugodj meg, ugyesen kezelitek a dolgot, nem lesz semmi gond. Nalatok nem mondjak, hogy oltaskor egybol es utana este adjatok neki kupot? Nalunk ez van, raadasul nem sima lazcsillapitot, hanem un. nyugtatos kupot kapnak ilyenkor a kicsik.

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Andi!
Sajnálom a kis Noémit! Remélem ma már jobban lesz és nem lesz láza! Én is mindig ahogy hazaértünk oltás után egybő adtam neki egy egész kúpot, aztán estére is egy egészet még akkor is ha csak hőemelkedése volt! Így mindig megúsztuk láz nélkül!

Gombóc!
Köszi hogy leírtad, hogy mi is ez a krupp. Jó mindenre felkészülni!
Drukkolok Nektek, hogy Nándinak ne legyen több rohama és végre gyógyuljatok meg mindannyian!!!!

Mica!
Engem a védőnő izélgetett állandóan amikor Norbi olyan sokat hízott, aztán most meg már két hét alatt csak 5 dekákat hízik!

Márti!
Hát a tegnapi Norbi cipelés, lépcsőzés tényleg felért egy tornával, mert egész izomlázam van!Kép
Majd tegyél fel képeket!

Norbi ma megint 5-kor felkelt (persze nem ez volt az első kelése, felkelt 1-kor is) és nagyon sokáig nem akart visszaaludni, aztán végre elaludt, de már negyed 8-kor kukorékolt! Most végre elszunnyadt, de biztos nem sokáig! Ha felkel megpróbálok adni neki egy kis sárgarépapürét!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gombóc!
Köszönjük az infokat a kruppról! Én sem nagyon tudtam róla semmi konkrétat, csak hogy veszélyes dolog Kép Miharabbi gyógyulást ! Kép

Sofka!
Istenke éltesse a 2 éves Mártonkát! Kép Kép Kép

Dia!
Gratula a ma "1 éves" Domikához! Kép

Györesz, Márti!
Látom, alakulóban a szerelem a csöppségek között Kép Elképzeltem őket, annyira édesek lehettek: Gigi csábmosolyai + Norbika "tapija" Kép

Márti! Marci többnyire nagyon nehezen viseli az orrszívást: rúg, csapkod a kezével, ordít, néha egész le is izzad. Kép Annyira sajnáljuk, de nem tudunk mit tenni. Valamikor egész jól viseli: elbambul és csak néz maga elé, majd hirtelen "észbe kap" és ordít Kép Szoktam neki énekelni, vigyorgok rá ezerrel, ami néha bejön, visszamosolyog Kép
Én maradtam csak le a forgolódó Gigiről?! Akkor most gratula hozzá!!! Kép

Györesz!
Szerencsére Marci csak véletlenül (?) csócsálta meg a cicimet egy picit még két napja. Hála a jó égnek, azóta nem éreztem. Kép Egyébként eszméletlenül éles a felszíne. Nekünk még csak 1-2 mm-re van kinn, de még így is érezni. Nektek mennyire bújt ki? Kíváncsi vagyok mennyi idő fog kelleni, mire teljesen kinn lesz.
Tudom, hogy betegség alatt a fogyás majdnem hogy természetes, csak annyira rossz látni Kép De tegnapra már hízott egy picit Kép

Kata!
Megvannak a homeós bogyók! Egyszerre beadhatom mindkettőt? A gyógyszertárban kaptunk babás-mamás tájékoztatót is hozzá, aszerint mindkettő jó lenne neki a különböző bajokra, csak azt nem tudom, hogy be lehet-e adni egyszerre. Eddig a Nigra-val próbálkozom.

Évi!
Eltüntél! Hogy álltok a náthával?

Anikó, merre vagy? Remélem nem vagy nagyon beteg, ne adja Isten betegek! Neked mielőbbi jobbulást!

Andi!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul viselte Noémi a szurit! Ne aggódj, minden rendben lesz, csak ez a pár nap nem könnyű. Csak ügyesen Kép Puszit küldök Noémi a pofijára és a lábikájára Kép

Köszönjük a jókívánságokat a gyógyuláshoz! Baci nálunk még rendelületlenül itt van Kép Szívom az orrát rendületlenül, bár most reggel 2,5 óra alatt "csak" 2-szer kellett. Egyszerűen nem tudom, honnan gyűlhet össze ilyen hamar az a sok trutyi. Már 6. napja küzdünk, de még most is meglepődök a kiszívott mennyiségen Kép
A fordulást tegnap is csak este produkálta a pelenkázón (napközben az ágyunkon pelusoztam). A kezét veszem ki alóla, de egyébként megoldja. Ahogy átfordult, nézelődött komolyan, támaszkodott a kis kezein, lábait lóbálta, úgy nézett ki, mintha strandon süttetné a hátát Kép Azt hittük, hogy megzabáljuk.
Tegnap csinált még egy tündérit: nem csak az egyik hüvelykujját kapta be szopizni, hanem egyszerre mind a kettőt, biztos ami biztos Kép Annyira édes volt Kép

Na most már megyek! Rendet rakok egy kicsit!

Mindenkinek sok puszit! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Norbinak is még csak egész kicsi foga van kint! Kiváncsi vagyok, hogy mikor követi a másik! Nektek is még csak egy jött ki, ugye?
További gyógyulást Marcinak! Lehet, hogy ez a homeos szer felgyorsítja majd a javulást! Így legyen!!!!
Tényleg nagyon ügyes, hogy ilyen hamar forog már!!! Biztos jó kis masszív kölök!Kép
Két hüvelykujj egyszerre! A kis telhetetlen!Kép
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ne haragudjatok,csak pár szóra ugrok be,kissé el vagyok kenődve és nem akarok nyafogni.Lehet,hogy este már magamhoz térek végre!Kép
Amúgy jól vagyunk,gyerekekkel minden rendben!Kép

Melinda!
Én csak az egyiket adnám,ha Sambucussal próbálkozol,akkor maradj annál továbbra is.Lehet,hogy nem használ azonnal,kell egy kis idő a hatás kifejlődéséhez.A Pulsatilla jól jöhet akár Neked is orrfolyásnál máskor,remélem nagyon-nagyon sokáig nem lesz rá szükség!KépSambucusból hányas higítást ajánlottak(C?)

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Sehol senki?
Norbi alszik ismét, de most nagyon sírt! Azt hiszem a foga, lehet, hogy készülődik a másik is! Bekentem neki Dentinoxal és most sikerült elaludnia, ha felkel szopi és lemegyünk sétálni!
Próbáltam adni neki gyümit, de nem jártam sok sikerrel. Az ujjamról ette, aztán próbáltam kicsit becsapni, amikor az ujjamra nyitotta a száját, akkor kanalat kapott! Így sikerül kb. 30 g-ot megennie. Holnap elmegyünk a megatoysba kanálvadászatra! Kipróbálom a szilikonos kanalat, hátha! Azt hittem, hogy olyan egyszerű lesz ez az etetés, nem is gondoltam arra, hogy ha jön a foga, akkor majd nem kell neki a kanál! De hát szinte mindig fog jönni a foga két éves koráig!?
Tapasztalt anyukák, ha van ötletetek segítsetek! Hogyan tudom elérni, hogy egyen? Nem az ízzel van a baja, hanem a kanállal!

Sofka!
Mártonnak boldog szülinapot kívánok!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Ismét itt vagyok, az éjjelünk katasztrófális volt, kislány teljesen kész volt 6 etetés után mindkét ciciből, nem tudott kakálni és szó szerint úgy kellett belőle kinyomnom.
Valószínűleg a láztól besült, utána le is ment neki a láza és cicizett még aztán bealudt reggel fél 9-ig.
Most etettem és már alszik is.
Szegény elég megviselt, remélem péntekre minden rendbejön.
Szóval lányok köszönöm, hogy drukkoltatok, végül is azt történt velünk amire számítottam, csak egytől ilyedtem meg, hogy fölszökött hirtelen a láza, majd nem 39 fok fölé. Kb 20 perc alatt, úgy, hogy még a lázcsillapító sem vitte le.
Ülőfürdő az már igen segített nekünk.
Ezt is túléltük.

Györesz!

De jó neked, hogy te túl vagy már ezeken a hülye oltásokon, már azt hiszem, hogy csak a 15 hósat fogod kapni, kanyaró ellen.
Nekem még kettő van hátra aztán a 15 hós és vége.
4 hós az majd április 20-án lesz.
Akkor fog kapni 3-at. Jó mi?
Két kötelező és egy agyhártya ellenit.
Attól még jobban rinyálok.

Sofka!

Mártonkának én is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Dia!

Dominak Boldog 1 évet kívánunk Gyurival!
Meg persze nektek is, hogy sikerült!

Barbi!

Hol vagy?
Minden rendben Szonjával?
Te hogy vagy?
Tomi meggyógyult már?
Sok puszi nektek

Sziasztok lányok nem tudom mikor tudok jönni, holnap anyunál leszek, sütök a rokonságnak sütiket mézest és sajtos-tepertős pogikat.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindannyiótoknak, ha esetleg nem jönnék.

Puszika:

ANDI
tandi

Kata!

Miért vagy elkenődve?
Azért engem érdekel ám!

Puszi

Andi
tandi

Melinda!

Köszi a puszit, átadtam Nonókának.

Andi
tandi

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert már hallom, hogy keleget Marci!

Györesz!
Igen egy fogacska jön, a jobb alsó!
Norbinak biztos, hogy a foga miatt vannak gondjai az evéssel, ha az ujjadról elfogadja. Próbáld meg a szilikonos kanalat, azok viszonylag puhák. Nekünk Chicco van.
Sajna fogzási tapasztalatom még nincs Kép Azt hiszem párhuzamban gyűjtjük majd Kép

Kata!
Szomorú vagyok, hogy így el vagy kenődve. Remélem estére - sőt még előbb - helyrejösz.
Sambucus Nigra-ból CH9-est ajánlották, és a kiskönyv szerint is az a jó hígitású ezekben az esetekben, napi 3X5.
Szép napot Nektek!!!

Andi!
Teljesen megértelek, hogy nagyon megijedtetek, ezt szerintem senki nem vonja kétségbe. Pláne, hogy ilyen gyorsan szökött fel neki 39-re. Most már biztos jobb lesz. Vigyázzatok magatokra.
Én is kívánok az egész családnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Mennem kell! Puszi Mindenkinek!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Egy gyors bejelentkezésre jöttem csak.

Györesz
itt maradt a sárga karikája Norbikának. Nem hiányzik nagyon neki? Remélem már kipihentetek bennünket. Legközelebb majd ülve sétálunk.
Gigi ma is üvöltött a babakocsiba, a nagyija kitalálta, hogy a kocsi téli fedője ( vagy mi a neve) zavarja, levettem 20 percig jó volt utána ismét üvöltés, és egyszercsak végre elaludt, persze totál ki volt akadva, reggel 7 -től nem aludt és ugye uszi is volt. Remélem cicid még egyben van. Tényleg nagyon durva az élessége.

Mi jól vagyunk, szerencsére. Voltunk ma uszizni végre pár hét kihagyás után és törpilla imádta, eddig is nagyon jól ment neki a dolog, de most túltett mindenen az oktató csaj is kiakadt tőle, olyan ügyes volt. Teljesen ösztönből lábtemopózik a kiscsaj, és most szinte végig dolgozta az 1 órát, büszke vagyok rá.
Csak ez a babakocsi mizéria ne lenne, azt hiszem legközelebb a kenguruba fogom levinni.

Mindnen betegeskedőnek jobbulást kívánok.

A szülinaposoknak pedig boldog szülinapot!!!

Sajnos engem most totál lestrapálnak így nem tudok itt írogatni pedig olyan jó, egyenlőre olvasok de azt rendületlenül.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?