Sziasztok!
Már látom, hogy jó hosszú levelet fogok írni, mert nem biztos, hogy ma még tudok jönni.
Köszönjük a jókívánságokat a gyógyuláshoz és a gratulákat a fogacskához! A mostani éjszakánk határozottan jobbra sikeredett, 10 után csak fél 5-kor kelt. Persze cici+orrszívás. Na persze meg jól be is kakilt, így peluscsere. De utána megint aludt 8-ig. Az orra szörnyen tele van, és már jön sűrűje is a trutyinak
A közérzete szerencsére jó, mintha nem is lenne semmi baja. Igazán az orrszívás viseli meg, ordít ezerrel és jól le is izzad közben. Annyira sajnálom. Remélem egy-két nap és elfelejthetjük.
Fogacskája már teljesen áttörte az ínyét
Én is kíváncsi vagyok, hogy mikorra fog teljesen kibújni! Egyébként nálunk is úgy volt, hogy nyáladzott, rágott mindent és semmit nem láttam az ínyén, és most hétvégén hirtelen ott volt a csücske!
Marcikám is egyre inkább fordulni akar! Az oldára már szépen fordul, csak még lendülete nincs. Nem baj, még van ideje rá
Ahogy látom, felfogjuk lendíteni a kesudió piacot
Nekem még van egy jó adag lefagyasztott tejcsi a hűtőben, de szerintem, ahogy az elfogy mi is nekikezdünk a hozzátápinak. Remélem azért annyi tejcsim marad, hogy tápszert ne kelljen adni.
Györesz!
Gratulálok a fogacskához!!!
Legalább már nem fog miatta szenvedni Norbika! Hajrá a forduláshoz! Gyakoroljon csak Norbika és majd a talin megmutatja a "kicsiknek", hogy mit és hogyan is kell ezt csinálni
Jó, hogy helyreállt a tejcsi
Mica!
Tényleg nem semmi a Zolika! 8 kb és még 3 hónapos sincs
Biztos, hogy jó tejed van Neked is és Zolika is ügyesen hasznosítja! Azt nem merem írni, hogy csak így tovább, mert pár hónap és megrokkansz
Csanikó!
Olyan rossz hallani, hogy ennyit vesződtök az alvással. Mióta vannak gondok? Ha régóta, lehet hogy érdemes lenne dokival is megbeszélni.
Tejcsi
Annyira rossz, hogy az ember lánya mindent próbál megtenni a cél érdekében és mégsem. Fel a fejjel. Én már túltettem magam a dolgon, hogy ahogy elnézem nekem nem lesz több tejcsim.
Andi!
Kis zabagép Noémi
Te sem vagy semmi, hogy egy ciciben van ez a szép kis mennyiség
Én elbújhatok melletted
Kata!
Gratula a 4 hónapos+1napos Patrikhoz!!!
Annyira rossz lehet ez a nem alvás
Az a legrosszabb, hogy az ember nem tudja, hogy mitől van! Kitartást! Hátha "csak" a fogacska és pár nap és javul a helyzet.
Annyira jó lenne, ha el tudnád intézni, hogy jöhess a talira! Nagyon hiányoznál, ha nem lennél ott!
Pelenka: hát az biztos, hogy nem kicsi, most a maxit (7-14 kg) használjuk. Ha kakil (szerencsére általában a kajcsi után szokott), akkor rögtön kicsomagolom, nehogy összekenje magát. Már megszoktam
Anyós
Mit csinált a drága? Ha nem akarod, ne írd le.
Éjszakánk már jobb volt
Mi az a homeós bogyó? Hogyan tudom beadni ilyen picur babának, hisz elszopogatni nem tudja?
Sajna nagyon nehezen megy az evés. Szinte végig dugult az orra, így valamennyire ki is tudja szívni a cicit, akkor a maradékot próbálnám üvegből odaadni neki, de nagyon nehezen megy. Sajna pohárból és kanálból sem hajlandó enni. Remélem vége lesz ennek a dugulós kórnak és akkor helyreáll minden. Szerencsére eddig nem fogyott jelentősen, tartja a súlyát, vagy max. 10-20 grammot fogyott
Köszönjük a gyógypuszikat
Szilvi!
Tejcsigondok vannak még? Annyira rossz, hogy most már senkit sem kerül el
Bizony mi is 14-én kapunk majd oltást a tali előtt, de én már tolni se nagyon tudom, mert ez is már egy kitolt időpont. Remélem nem fog velünk kitolni
Anikó!
Göb
Kíváncsi vagyok mit fog mondani a dokinéni rá, hogy mitől lehet.
Krisztikének drukkolok a forduláshoz!!! Neked pedig jobbulást kíván a másik göthös mami
Valahogy csak átvészeljük.
Dia!
Nekem is ismerős, hogy a babó átalussza a fürdésidőt. Nagy nehezen elalszik és utána nincs szíve az embernek felkelteni fürdetéshez.
Azóta megszokta már Domi a babakocsit?
Giginek jobbulást kívánok!!!
Akinek nem írtam, attól bocsi.
MIndenkinek millió puszi: Melinda