Helló Csajok!!!!!!!!!!
Proone húúú annyira örülök Nektek!!!!!!! Gratulálok a picihez, vigyázz magatokra! Valóban eredményes volt a hévizi akció
Annyira jó napod lehetett!! a könyvek, a vásárlás, meg minden. El tudom képzelni milyen boldogok lehettek!!! Te mi a neve ennek a tesztnek! Ilyet én is akarok!!!!!
Jó lenne, ha követnélek én is a fenti táblára!
Bocsi
lányok hogy nem jöttem, de tegnap este vendégek voltak köszönteni, napközben meg nem tudtam Netezni, mert a főnököm nem akart lelépni. Pedignagyon jöttem volna!!
Anita de édes vagy, hogy hiányoltál!!! Nagyon sajnálom, hogy megjött
olyan rossz lehet nektek, tényleg már mióta próbálkoztok! Igazad is van, hogy új dokit kerestél, így legalább nem kell rögtön az az átjárhatósági.
Nagyon szép a kocsi, gratulálok hozzá!!!
Hajni nagyon sajnálom, hogy neked is megjött
ráadásul ez a hasmenés! MEg a párod is beteg. Rossz lehet most Neked, viszont nagyon jól tartod magad! Gratula és a leveshez is!!!
Zafír olyan rossz, hogy így le vagy törve
úgy sajnálom, de hátha most a closty... ez egyhuzamban a 2. clostys hónapod? NEkem a doki azt mondta, hogy két hónap egymás után a legjobb.
Kitartás!! És vidámság!
Nicola sajna a fent említett okok miatt nem tudtam jönni, meg a munkám is sok volt. Hogy van a kutyusod??? Ti most akciózgattok, vagy még nem???
Na jó, most pár szó magamról. Még nem jött meg (!) de én még nem merek reménykedni, hisz a múltkor is jól megtréfált
Egyébként tegnap óta néha igen furcsán szúr a hasam, a párom szegény folyton azt mondogatja, hogy akkor biztos meg fog jönni, remélem nem lesz igaza! Picit sajna még mindig viszketek és folyik is valami.
Egyébként nagyon jó kedvem van, mert tavasz van és meleg és sok-sok szép virágot kaptam tegnap, ráadásul a házikónk is szépül, ma is kövűvesek voltak teraszokat betotonozni, holnap jönnek bejárót térkövezni, szóval minden szép és jó, remél most már így is marad!!
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam!