Új privát üzeneted érkezett!

Annyi a gond, hogy h anyukámnak elmondom, akkor az egész családnak elmondtam ezzel... Kép Úgysem bírja ki, hogy ne mondja el mindenkinek! Kép

KépKépKépKép
proone

Seat ibizát!!!

Kép
csanita

Sziasztok!

Proone kismami Kép, tök jó volt olvasni az élményeidet! Kép
Kicsit azért irigykedtem, el sem tudom már képzelni, hogy egyszer csak sikerül nekünk...Kép
Remélem most beindítod a topicban a tömeges zebrásodást. Kép

Anita, igen szomorúan láttam, hogy a tábla aljára kerültél...Kép Nagyon szorítok, hogy az új doki bejöjjön és ez legyen az utolsó pottyanásod. Amúgy miért döntöttél úgy, hogy másik dokit keresel?

Hajni van most ilyen hasmenéses vírus, lehet, hogy azt kaptad el. Remélem gyorsan kijösz belőle.

Velem nincs semmi, beszedtem a clostykat, pénteken megyek tüszőnézőbe, aztán majd meglátjuk. Valahogy most nem tudok vérmes reményeket táplálni, de tudom a végén megint nagyon bízni fogok... Tök elegem van ebből a lelki hullámvasútból...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Most néztem az időjárás jelentést elég szer időt mondanak husvétra.Eső meg szél.
Mág 2 napot dolgozom és utána 4-et itthon leszek.Majd csak szerdán megyek dolgozni.Már nagyon várom.Megyünk anyukámékhoz.
Küldhetnél egy kis krémest.
csanita

Szia Zafír!!!
Sorstársam!!!
Én is nagyon szontyi vagyok!Kiváncsi voltam másik orvos véleményére.Meg nem jók a hormon leleteim.akkor addig minek átjárhatóságit csinálni.A "volt" dokimon úgy látom ez már nem az ő szakterülete.Máglátjuk.Most minden kezdődik előről.Adok magamnak 1-2 hónapot.Ha nem történik semmi megyünk tovább.Muszály.Nem szabad fel adni.Annyira nagyon szeretnénk már egy babát!!!!!!!!!Ma ki írtam a Forgács intézet és a káli inzézetnek a számát.Ezekről hallottam jókat.Ha nem sikerül megyünk oda.És néha sírnék egy nagyot de tudom az nem segít rajtam.Komolyan én nem is gondoltam,hogy mi 2005 márciusába még baba nélkül leszünk.De most kicsit kárpótol a keresztfiunk.Láttad milyen édi??Na most aztán írtam jó sokat.
csanita

Anita, nagyon szép a tütüautó Kép. Gratula hozzá.
A krémes már a pocakomban van, de küldhetek ha érdekel, nem baj, hogy alig használt??? KépKépKép.

Zafír, ne rémíts meg, azzal győzködöm magam, hogy nem vírus, csak valamit összeettem Kép. Már csak a hasmenés hiányozna a páromnak. Szegénykém, most is bent fekszik az ágyban. Most közölte hogy már 37,2 a láza KépKép. Szegénykém, úgy sajnálom, hogy ilyen beteg. Remélem hamar elalszik és kiizadja a baját.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, még azt akartam nektek írni, hogy nálam valahogy kimaradt a völgy. Vagyis nem értem le az aljára. Ahhoz képest hogy megjött, egész jól érzem magam. Kicsit könnybe lábadt a szemem reggel, mikor megtudtam, de azóta semmi rossz érzésem nincs. Remélem sikerül egy kicsit kizökkennem ebből a hullámvasútból, ahogy ti mondjátok Kép. Mondjuk ehhez el kellett döntenem, hogy még nem kell az a baba annyira, előbb szüljük meg a házikót Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Anita,
gyönyörű a keresztfiatok! Kép(Meg az autótok is tetszikKépMi is akarunk venni, ha meglesz a férjem jogsija)
Mostanában én is a barátnőm babájával "vígasztalódok", olyan jó legalább babaközelben lenni. Tök jó gyakorlatunk lesz, mire meglesz a babánk legalább...

Én szoktam néha bőgni, az egy kicsit megnyugtat és igyekszem nem belehergelni magam a dolgokba. Nekem is ilyen baromságok jutnak eszembe, hogy már szülhetnék, ha először sikerül.. Képki tudja mennyi időt kell még várnunk.Kép

Én is azt gondoltam, hogy még két hónapot várok, aztán kérem a dokit, hogy lépjünk tovább. A Kálit én is kinéztem már magamnak, tök jó lenne, ha nem jutnánk el azért odáig...

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Olvasgatom a nagykönyvet. Kép Nagyon édi babaképek vannak benne. Kép Itt azt írják, hogy 5-6 hetesen már akkor lesz, mint egy almamag. Kép Egy vízzel telt burokban lebeg. Kép
Egyébként én eddig azt hittem, hogy a méhben történik a megtermékenyítés, de itt azt írja, meg rajzolja, hogy a petevezetékben termékenyül meg, majd szinte azonnal elkezd osztódni, miközben vándorol a méh felé. Kb. 4 nap alatt ér a méhbe, és a terhesség harmadik hetének a végére ágyazódik be. (Tehát kb 1 hét alatt a megtermékenyüléstől.)
Ti tudtok ilyeneket? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni klassz, hogy egy kicsit ki tudsz ebből kapcsolni. Én is igyekszem, de nekem nem nagyon van más célom, amit ki tudnék tűzni. Próbálok a munkával meg az egyetemmel többet foglalkozni, de állandóan ezen jár az eszem..

Ja amúgy olvastam, hogy már összkomfortos a házikóKép...mintha nemrég húztátok volna rá a tetőt!

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír

Én is nagyon remélem,hogy nem jutunk el addig!!De remélem ezektől a dolgoktól meg ijednek a babócák és gyorsan jönnek.Mert már itt a jó idő és már annyira várják őket itt az anyucik-apucik.

Proone!!
Mire mi oda kerülünk teljesen fel készítesz minket mindenre.Várjuk a további infókat.
csanita

Zafír, azért még nem összkomfortos, mert víz, meg csatorna nincs még bent KépKép. A tetőt tényleg nem rég hóztuk, november közepén KépKép.
Csak azt sajnálom, hogy ha oda költözünk akkor le kell adnom valakinek a táblát, mert keveset leszek. Pedig úgy élvezem csinálni Kép. De majd ott is lesz internet egyszer. Ugyanis még tv kábel, meg telefon sincs KépKép. Tényleg nem is meséltem, hogy megvettek két telket is szembe velünk Kép.Kérdeztem is a páromtól, hogy ugye ők már nem fognak megelőzni minket KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Tényleg Proone, vezess nekünk naplót, hogy ha mi oda érünk tudjuk mikor mi következik KépKép. Pl most pénteken, ha mész dokihoz, írd le mi volt, és ha valaki majd megy először akkor előtte megkapja tőled emolbe, és fel tud készülni KépKép

Kép

Kép
vkhajni

hahóóóó!!!
Merre vagytok lánykák????
csanita

én itt vagyok még egy kicsit

Kép

Kép
vkhajni

Helló Csajok!!!!!!!!!!

Proone húúú annyira örülök Nektek!!!!!!! Gratulálok a picihez, vigyázz magatokra! Valóban eredményes volt a hévizi akció Kép
Annyira jó napod lehetett!! a könyvek, a vásárlás, meg minden. El tudom képzelni milyen boldogok lehettek!!! Te mi a neve ennek a tesztnek! Ilyet én is akarok!!!!!
Jó lenne, ha követnélek én is a fenti táblára!

Bocsi lányok hogy nem jöttem, de tegnap este vendégek voltak köszönteni, napközben meg nem tudtam Netezni, mert a főnököm nem akart lelépni. Pedignagyon jöttem volna!!

Anita de édes vagy, hogy hiányoltál!!! Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép olyan rossz lehet nektek, tényleg már mióta próbálkoztok! Igazad is van, hogy új dokit kerestél, így legalább nem kell rögtön az az átjárhatósági.
Nagyon szép a kocsi, gratulálok hozzá!!!

Hajni nagyon sajnálom, hogy neked is megjött Kép ráadásul ez a hasmenés! MEg a párod is beteg. Rossz lehet most Neked, viszont nagyon jól tartod magad! Gratula és a leveshez is!!!

Zafír olyan rossz, hogy így le vagy törve Kép úgy sajnálom, de hátha most a closty... ez egyhuzamban a 2. clostys hónapod? NEkem a doki azt mondta, hogy két hónap egymás után a legjobb.
Kitartás!! És vidámság!

Nicola sajna a fent említett okok miatt nem tudtam jönni, meg a munkám is sok volt. Hogy van a kutyusod??? Ti most akciózgattok, vagy még nem???

Na jó, most pár szó magamról. Még nem jött meg (!) de én még nem merek reménykedni, hisz a múltkor is jól megtréfált Kép
Egyébként tegnap óta néha igen furcsán szúr a hasam, a párom szegény folyton azt mondogatja, hogy akkor biztos meg fog jönni, remélem nem lesz igaza! Picit sajna még mindig viszketek és folyik is valami.
Egyébként nagyon jó kedvem van, mert tavasz van és meleg és sok-sok szép virágot kaptam tegnap, ráadásul a házikónk is szépül, ma is kövűvesek voltak teraszokat betotonozni, holnap jönnek bejárót térkövezni, szóval minden szép és jó, remél most már így is marad!! Kép

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem., de nagyon ritkán jutok internet közelbe.

Proone! GRATULÁLOK! Hihetetlen jó, hogy zebrás lettél, és remélem tömegesen fogunk követni téged! Kép
Az engem is érdekelne, hogy mi a neve ennek a tesztnek, mert úgy néz ki, már korai szakaszban kimutatja a babásodást.

Anita! Sajnálom, hogy megjött! Remélem ez a doki szerencsét hoz! Egyébként nekem is egy kicsit magas volt a prolaktinom (36,4), de a doki csak clostit írt fel.

Hajni! Gyógyulj meg gyorsan!

Én nekem ez az első clostis hónapom, és a 15. napon vagyok. A 13 és 14. napon szúró fájdalom volt a pocakomban. Valószínűleg ért a petém! Akciódúsak is voltak ezek a napok, remélem lesz is eredménye! Kép
Remélem mire legközelebb jövök, addigra lesz még zebrásunk! Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

<font color="0000ff">Sziasztok!

A teszt neve PREGIMAX Plusz.
Én speciel a Tescoban vettem.
5 percen belül kimutataja
bármely napszakban használható (de ezt is ajánlatos reggeli vizelettel) Én napközben csináltam, de így is kimutatta. Kép
és a teszt érzékenysége 10mlU/ml

Anyunak elmondtuk, még elég bizonytalannak tartja és azon ragadt le, hogy hogyan fogunk mi elférni... Meg hogy ilyen rendetlen meg olyan rendetlen vagyok, hogy akarok én babát... Azért kicsit örült... Kép De jobban is kimutathatta volna...

Most megyek aludni! Jó éjt!</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Beuka!
Én a 23-34. cn körül még barnáztam is két napig, aztán elmúlt. Napokig éreztem olyan hasfájást, mintha meg akarna jönni. És ez lett belőle. Remélem, a folytatás is ilyen jó lesz! Kép
Drukkolok nagyon neked! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt lányok!

Látom mostanában nem vagytok túl korán írók KépKép.

Ma itthon van a párom, végre sikerült rábeszélnem, hogy pihizzen egy kicsit, akkor gyorsabban meggyógyul. Remélem tényleg segít.

Nem tudok nektek mit írni. Tegnap óta csak aludtam Kép. Úgy néz ki a hasmenés elmúlt. Úgyhogy nem vírus volt.

Ma annyi dolgom van. 9-re megyek egy össznépi állás bigyóra, aztán a mamával szemüveget csináltatni. Nem tudom így ápolgatni szegény páromat Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Jó reggelt!

Ma itthon leszek és nagyokat pakolok, takarítok... Muszáj... Kép

4 hét + 3 nap Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Olyan jó hogy babás vagy!Kép El is mondtam tegnap az uracskámnak még Ő is örült!:o
Irjál el mindent mi történik Veled!

Hajni!
Munka van kilátásban?Vagy ez még a régi??Kép

Beuka! Remélem nem jön meg Neked!Te leszel a 2. zebrás!
A kutya sajnos nincs jól , gyulaadás van a hasában, alig tudtam aludni mindig vele álmodom!Kép
Igen akciózunk, aztán lesz ami lesz!De ugy vagyok mint Hajni ha még nincs nem baj, de ha megvan akkor örülnék neki!Kép
nicola79

<font color="0000ff">Most beszéltem a nővéremmel, neki is elmondtam, hogy mi a helyzet. Ő azt mondta, hogy 3 hónapos kor előtt nem érdemes orvoshoz menni, csak fölösleges pénzkidobás. Meg akkor még úgysem látják, hogy megvan-e keze-lába, stb...
Azt is mondta, hogy így a terhessg legelején van egy természetes szelekció, ha nem egészséges, elmehet a baba. Azért remélem, minden rendben lesz. Kép Úgy döntöttem, még várok a 6-7. hétig, akkor megyek majd el, a 3. hónapot azért nem akarom megvárni. Kibírjátok addig? Kép

...bár az is lehet, hogy én nem bírom ki: Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Nekem is ezt mondták Proone, hogy felesleges dokihoz menni egyszerre, de én biztos nem fogom kibírni!!Kép
Nyugodtan menj el dokihoz!
nicola79

Ezt olvassátok, komoly!KépKép

Póz és fogamzás
A nemi öröm kedvezően befolyásolja a termékenységet, mert endorfin termeléséhez vezet. Ez a hormonhoz hasonló vegyület elősegíti az orgazmust. A csúcsponton, az izomösszehúzódások következtében, a spermiumok egyre mélyebbre hatolhatnak a méhben, s onnan már nincs messze a petesejt. Persze nemcsak az átélés intenzitása, hanem a szeretkezés közbeni testhelyzet is befolyásolja a megtermékenyülést.
- A misszionárius pózban a sperma nagy része az aktus után visszafolyik. Ha a nő felhúzza térdeit, és ezáltal megemeli a medencéjét, valamelyest javul a megtermékenyülés esélye.
- Ha a pár állva szeretkezik, szinte esélytelenek a spermiumok, mert a hüvely majdnem függőleges.
- Ugyanez érvényes a lovaglópózra is (a nő a férfin ül). A spermiumok ugyanis szinte el sem jutnak a méhig.
- Az egyik leghatásosabb testhelyzet, amikor a férfi hátulról hatol a nőbe: a hímvessző egészen közel kerül a méhszájhoz.
Mindegy, hogy ki melyik pozíciót részesíti előnyben a párjával. Csak arra
kell figyelni, hogy a hímivarsejtek számára megfelelő körülményeket biztosítsanak a célba éréshez. Hatásos az is, ha aktus után a nő egy ideig még fekve marad, és párnát helyez a medencéje alá.
nicola79

Sziasztok!

Proone,
Én csak a barátnőmet tudom elmesélni (mint legfrissebb infót). Ő akkor volt, amikor 5 hetes volt a bébije. Akkor a szívét már látják. Kép És már akkor kapott UH-képet! Kép És aztán már tényleg a 12. héten hívta vissza a doki, akkor tudták megnézni, h van 2 keze, 2 lába, 1 feje. Kép
Amúgy én is meséltem este a pasimnak, h van egy zebrásunk és hogy milyen aranyosan 'mondtad' el a férjednek. Erre nekiállt leszedni rólam a pólómat, h megnézze, az én hasamra nincs-e vmi írva! Kép Én meg mondtam, h az enyémre max azt lehetne írni, h Kiadó! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="ff0000">Nicola! Mi a leghagyományosabban szeretkeztünk az utóbbi időben, és egyszer-kétszer kispárnáztam, de max. fél órát. Én úgy éreztem, nem kell erőltetni annyira. Majd erőltessük, ha nem akar jönni...

Kata! Akkor lehet, hogy jövő héten elmegyek... Kép Majd meglátom. Egyelőre nem érzek semmit, összesen az elmaradt menzi és a teszt jelzi, hogy van valami. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Tényleg Proone, Neked hol van a dokid?

Csanita,
Szép az autótok! Kép Újan vettétek? Mennyibe került (ha nem vagyok indiszkrét)?

Beuka,
Tudtam, h Neked is akartam vmit feltenni:
Kép
Boldog névnapot (még beleférek a +- 8 napba...)! Kép

Nicola,
Remélem, jobban lesz a kutyusod!

Kata
kata1977
Hatvan

Helló Csajok!!!

Lelépett a főnököm, remélem nem jön egyenlőre vissza!

Húú jó sokat írtatok ma reggel, alig bírtam elolvasni! Ráadásul megjegyezni. Most meg nincs is előttem, mert a saját gépemen írom World-be, aztán a főnököm gépén beillesztem (csak ott van Net Kép

Proone olyan jó, hogy van 2 csíkod!!! Nem tudom elégszer mondani!! Utólagos engedelmeddel én is elmondtam a páromnak és Ő is nagyon örült!
Hát anyukád valóban nem ugrott kia bőréből!! Ez olyan rossz lehet! De gondolom a nővéred nagyon örült! Tök jó, hogy Ő frissiben tud Neked tanácsokat adni.
Hát én biztos nem bírnám ki, hogy ne menjek dokihoz, főleg ott Pesten, hisz ott már olyan fejlett dolgok vannak! Az meg, hogy pénzkidobás nem hinném, hisz a babáért mindent!!!

Nicola sajnálom a kutyusodat!!! Jobbulást neki! Akkor sikeres akciózást kívánok!!! Szerintem az a legbiztosabb, ha kipróbáljátok az összes pózt!!! Kép

Hajni azért picit kúráld a párod!!!

Kata ugye Te írtad, hogy Activiát eszel?? (babánnal) és segített valamit? Nekem most &#8222;olyan&#8221; gondjaim vannak!
Köszönöm a köszöntést és a szép képet!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálam egyébként a helyzet ua. van valamilyen folyásom, egy két csepp, de szerintem (legalábbis bízom benne) hogy max a gombától van. Nem sötét, hanem olyan világosbarna féle! Amikor megjön pár napig barna, de nem ilyen színű!!!

Köszönöm mindenkinek a szorítást, remélem nem hiába!
Ja ráadásul ma reggel elszállt a (z új) házunk fölött két gólya!!!! Remélem ma ha hazaérek már a kéményen fognak dekkolni!! Kép

Kép
Kép
beuka

Én is azért kérdeztem, h ki a dokija Proone-nak, mert ha nem magándoki (vagyis nem a magánrendelésére jár), akkor nem is kell feltétlenül fizetni. Legalábbis én ahova járok, ott nem kell. A barátnőmnek is ugyanaz a dokija és Ő a terhesgondozás alatt sem adott minden alkalommal a dokinak pénzt. És nem kéri, Te döntöd el, h adsz-e és mennyit. Kép

Beuka,
Igen, én eszem az Activiát. Én azóta minden nap megyek nagyvécézni. Kép Gondolom, ez érdekelt! Kép De ha iszol egy csésze kávét, az is sokat tud segíteni! KépKépKép
Szorítok, hogy kikössenek Nálatok (is) a gólyák! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nemmondjátok, h megint eltűnt mindenki! Kép
kata1977
Hatvan

DE SAJNOS SENKI NINCS!Kép
Én ma vagyok utoljára, legközelebb kedden jövök!
Hajni!Megjöttél már a megbeszélésről?
Lesz munka?

Proone!
Te otthon vagy nem? Mit csinálsz??
A munkahelyeden még nem mondtad?
nicola79

Nicola,
De jó Neked! Kép Én is úúúgy lennék otthon! 7végére meg mondják a rossz időt... Még akkor sem fogom a napot látni...
A munkahelyen szerintem semmi értelme a 12. hétnél korábban elmondani, hacsak nem veszélyeztetett terhes vki.

Tényleg Hajni, Várjuk az élménybeszámolót! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Végre itt vagyok!

Be sem adtam a papíromat. Napi 4 órában kellene 26.000 Ft körüli összegért, titkárnősködni, számlákat gyártani, foglalkozmi az ügyfelekkel, és behajtani az utalásos számlákat. Szóval iszonyat meló. Ja, és lehet túlórázni is, őránként kb 300 Ft-ért Kép. Vicces ez az egész KépKép.

Aztán elvittük a mamát, csináltattunk neki szemüveget, meg voltunk a Tescoban, vettem cickafarfüvet, meg PMS teát (remélem már nem kell kipróbálnom Kép), utánna megnéztük mi a helyzet a telken, meglocsoltunk a rózsámat, aztán hazavittük a mamát.
Ezekután elmentük ablakosokhoz árajánlatokat kérni.
Szóval szegény párom nem sokat pihizett ma. De most ágyba dugom, nem kellhet fel estig. Este 7-kor randink van a műszaki felügyelővel ablak ügyben, aztán már csak választani kell KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, itt a multkor valaki ajánlott valamilyen munkát, az nem lett jó??
Hát amit leítál az nem semmi, még a munkanélküli is több!
Itt (APEH) kaptál fizut már?
Na még alszik a férjecskéd adig tudsz irni nekünk!Kép
nicola79

Mi az a PMS tea? A Tescoban lehet kapni?
nicola79

A PMS tea, menzis görcsökre jó, vagyis az van ráírva, hogy menzit megelőző tünetek enyhítésére. A Tescoban van nálunk Herbária és ott vettem.

Itt a tábla, Kata, neked küldöm a napocska pótlására Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Persz, az Apehtól megkaptam. Ott minimálbér volt az első hónapban. Csak 3 hétig voltam.

Amit Dodó ajánlott, azt mondta, hogy emilben nem tudja rendesen elmondani, menjek fel Pestre. Mondtam neki, hogy ha arra járunk szólok neki mindenképp, de most ugye a telek a legfontosabb. Szóval majd meglátjuk mikor lesz belőle valami.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Hát ez tényleg nem a legjonbb állás! Ez az egy volt? Lehet, h én vagyok kicsit hülye, de én azt hittem, h ez vmi állásbörze-szerűség... Azért hagyd egy kicsit pihenni is a párodat! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Köszi a napocskás táblát! Kép Bár nekem a fátyolfelhő mögül kukucskáló nap jutott eszembe... Kép
kata1977
Hatvan

Kata, te már megint engem bigyózol. Nem én nem hagyom a páromat, hanem ő ül itt mellettem és szekálja a gépét. Hiába adtam már parancsba, hogy menjen lefeküdni, nem foglalkozik velem.

Kép

Kép
vkhajni

Proone!
Először is tiszta szívemből gratulálok Nektek! Tök jó érzés lehet...
És azt szeretném kérdezni, hogy éreztél-e valamit, vettél-e észre magadon olyan dolgokat, amiből sejteni lehetett hogy sikerült? Hányadik napon teszteltél?

Kép
Kép
banya1

Annyira erősen süt a napocs, hogy elvakít, azért látod úgy KépKépKép.
Ja, és nem börze volt, csak egy sima állás, és mindenkit egyszerre hívta. Voltunk vagy 40-en.

Kép

Kép
vkhajni

Jaaa, értem, ez olyan UV-szűrős, ugye?! Kép Csak azért piszkállak egy kicsit, mert kineveztél engem legpronblémásabb táblalakónak! Kép Tudod, kölcsön eknyér... Kép
Talán döntsd le a párodat a lábáról!!! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Mi UV-szűrős?
Nem véletlenül neveztelek ki KépKépKép

Azzal sajna még várni kell majd egy hetet,hogy le tudjam dönteni szegénykémet Kép. Különben sem venném a szívemre, ha megfulladna Kép

Kép

Kép
vkhajni

A napsütésed UV-szűrős! Kép
Attól még ledöntheted! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Jaaaaaa!!! Az igen. Vigyázok ám az egészségetekre KépKép.

De úgy semmi értelme ledönteni. Ha a parancsra nem hallgat, akkor nincs mit tenni KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Na csajszik, mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót kívánok!
Lehet még szombaton jövök,de nem bizti.
Sok pusz mindenkinek!

Ja meg jó hétvégét sok eksönnel!!KépKépKépKép
nicola79

<font color="0000ff">Hali!
Egyik kedves kismama társam megérdeklődte a helyi védőnőtől, hogy kit érdemes választanom az SZTK-ból. Holba nem vezet szülést, mert szívritmus zavara van, Tasinak állítóleg nem jó a híre, és volt valami "fókuszos" esete, amiről én nem hallottam (Tud valaki erről?), úgyhogy marad Parragh Attila, aki pedig amúgy is az alternatív szülés pártolója. Mehetek újra megnézni a rendelést... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="ff0000">Banya! A peteérés utáni időszakban (amikor pár napja termékenyülhetett meg a petesejtem) mindenféle érzést produkált a hasam. De nem tudom megmondani, hogy csak bebeszéltemmagamnak, vagy valóban spontán éreztem. Volt, hogy olyasmi volt a hasam, mintha levegő lenne benne, volt, hogy picit sajgott... De én így utólag (és akkor is) azt mondom, hogy ez szerintem pszichés volt. Most egyébként nem érzek semmit. Amikor meg kellett volna jönnie 1-2 napig kicsit fájtak a melleim (de régebben is volt már ilyen).</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?