Sziasztok lányok!
Úgylátszik kezdek átállni a korán kelésre.. éjszaka természetesen felébredtem és alig bírtam visszaaludni.. aztán arra ébredtem, hogy a hasamon fekszem.. a gyereknek valószínüleg ez kevésbé fájt, mint nekem
Nekem nagyon fájt!
Ráálltam a mérlegre: 76,0-t mutat: Ez azt jelenti, hogy a mérlegem szerint 7 kg-ot híztam a 8. hét óta. Büszke vagyok magamra igy a 26. hét kezdetén
Nemsokára átlépek én is a harmadik harmadba.. két hét.. dejó dejó..
Én már most bálnának érzem magamat!
És csökkent az étvágyam. Mostmár nem kettő, csak egy szendvicset tudok reggelire megenni pl.. szóval a mennyiségek csökkentek így helyesebb. Biztos tolja fel a gyomromat a gyerkőc
A 25 hetes baba hány gramm lehet?
Lányok, Rita77:
Aki szeretne rendelni a gyerekszobába ilyen lógatható állatkákat, légyszi e-mailben jelezzen, hogy bírjam követni a dolgokat
Annyit azért elmondok, hogy most készülnek új fajták, talán holnapra kész lesznek és felteszem majd azokról is a fotókat. Azt majd ide a fórumra megírom, de azoknak akik mailt írnak, majd mailben is szólok. Akik jönnek a talira, azoknak szívesen elviszem oda is. Illetve a talira jövőkből (meg egyébként is) kérem még jelezze, akinek Baba-zene CD kell! Főleg most azok, akik postán kérik, mert még holnap megyek postára az ünnepek előtt és akkor fel tudom adni (A többiek késlekedése miatt pedig elnézést kérek, külön nem mentem el postára emiatt, mert utálok oda járni).
Tünde:
Neked valószínüleg azért tűnik fel jobban, mert látod magadat pucéran is - a védőnővel ellentétben - aki ugye a terhesség előtt legfeljebb az előző terhességedkor ismert téged, és kb. életedben háromszor vetkőzöl le előtte.
Amikor én a 14. hétben voltam és már szépen gömbölyödni kezdtem és mondtam anyukámnak, hogy "nézd mekkora", azt mondta, hogy nem is látszik. Pedig látszott egyértelműen, csak ő kevesebbet lát, mint én magamat, vagy a párom engem, aki persze szintén jól kivette.. hozzáteszem én sem vagyok kis darab..
Bár tudjátok mi az érdekes?
Azt figyeltem meg, hogy én 68-70 kilóval nem nézek ki kövérnek, hanem csak olyan húsos vagyok, de egy csomó nő ekkora súllyal már tök hájas.. lehet, hogy ennyire nehéz a testtömegem? Mondjuk a csontozatom sem épp a madarakéhoz, inkább a brontoszauruszokéhoz hasonló.. bár gondolom az csak +4-5 kiló az egész csontvázra vetítve..
A 162 centimmel az ideális súlyom hozzávetőlegesen 56-58 kiló lenne és ez alatt a súly alatt már egyenesen sovány lennék azt hiszem. Más 162 centivel simán 45-50 kilókat nyom és jól néz úgy ki
Én ezt sosem értettem hmm..
Régen amikor kislány voltam volt egy fertőzésem (a vakbelem környéke be volt gyulladva) és egy gyermeknőgyógyász vizsgált (azóta utálom a női orvosokat), aki folyton azt méregette, hogy mennyi hájam van, meg milyen nehéz vagyok.. természetesen nehezebb voltam az átlag 10 éveseknél, de azért sokkal kövérebb nem. Ő sem értette a dolgot
Najó, lelövöm magamat igy korán reggel
hanee (25+1)