Új privát üzeneted érkezett!

Ja az rengeteg....mi ezért nem akarunk lakást venni mert amit lakástörlesztésre fiztünk azt betesszük a bankba és annak a kamataiból fizetjük az albit.
De valahol arezsi is több mint 30ezer Ft.
Szóval nekünk még jó igy.Kép
nicola79

Sziasztok!!
Meg jöttem a dokitól!!Jó fej,minden rendben.Kezdődik minden előlről.Vérvételek,uh-k!!Kiakadt,hogy minek addig átjáhatóságit csinálni amíg a hormonjaim nincsenek rendben.Valószínű megint a prolaktinom magas,az gátolja a terhességet.Megint bromó szedés amitől iszonyatosan rosszul voltam.Na de legalább lenne eredménye!!!Mondta biztos lesz baba,csak türelem-rürelem.Beszélgettem a csajszival,5 éve várnak babára.Nem semmi.Hát én nem szeretnék addig várni.
Zafír!!Mi van veled???
Beu,Proone remélem ti jó hírekkel jöttök!!!!
Hajni,merre vagy??Telken vagytok??Vagyis a házikónál???
csanita

<font color="0000ff">Aludtam egyet, mert reggel nagyon korán keltem, most pedig megyek vigyázni pár órányit az unokaöcséimre.
Vérnek szerencsére még minidg semmi nyoma. Kép Remélem, most már szülésig nem fog belőlem vér folyni! KépKépKép Legalább ott alul ne!

Beuka! Neked is nagyon drukkolok!!! (Azt hiszem, még nem írtam!) Költözzünk egyszerre a babás táblába! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Milyen kis gusztusosokat tudsz írni! Kép
Akkor végülis aludtál helyettem is?! Kép

Csanita,
Nnnna, ez tök jó! Már így látatlanban is szimpi a doki! Kép Ezt a dokit most hol találtad?

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Bátyáméktól jelentkezem.
Bocs a 'gusztusos' beírásért. Biztos kicsit meg vagyok már zakkanva a bizonytalanságtól... KépKépKép

Kimnowakot hallgatok (Tűz van, Babám!), a kisfiúkat nem tudtam lebeszélni a tévé nézésről. Hiába, otthon vannak, tudják kezelni a tv-t, videót...</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Gyorsan rakok be egy táblát, ki tudja megint mi lesz a babanettel Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én ma már főztem. Frankfurti leves lesz, meg krumplipogácsa. Remélem jól sikerült a leves, mert még életemben nem csináltam. Kép
Most megyek is, megcsinálom a pogácsát Kép

Ja, megvan a szemüvegem, de még nincs kép rólam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Basszus ez nem allapot!!
Még ilyet sohasem működik!!Kép
nicola79

<font color="0000ff">Halihó!

Mérgesítő tud lenni ez a folytonos társalgó-leállás..! Kép

Tulajdonképpen nem történttegnap óta semmi érdekes. Hőm még mindig fent van (36,8), és még most sem jött meg. Kép
Beuka! Nálad mi újság? Nagyon drukkolok! Nem szeretnék egyedül menni a fenti táblába! Kép

29/25-28</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Mikor tesztelsz??
Nincsenek előjelek????????KépKépKép
Nagyon drukkolok Beukának is!!!!!Kép
nicola79

Hajni!Neked holnap kéne megjönni????Kép
nicola79

<font color="0000ff">Majd mondom a hírt, ha megvan - de persze elsőbbséget élvez a férjem! KépKépKép
Előjeleket egyébként nem érzek... Pár napja fájtak a melleim, de az máskor is szokott. A melltartóm meg még jó rám. Kép

Fúrja csak a kiváncsiság az oldalatokat! Kép Az enyém már lyukas..! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Izgis dolgok vannak itt! És pont most (is) gonoszkodik velünk a Társalgó... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Igen egyre izgisebb!Valaki mmár lehetne zebrás...KépKép
Hajni!Nagyon dolgozol??Tul hamar elkészül az a ház...Kép
Kata!sok a melod?

Beuka!Merre jársz??Te is dolgozol sokat??
nicola79

Nicola,
Itt mindig akad... KépKép
Nálatok?
kata1977
Hatvan

Itt vagyok már.

Isteni fincsi lett a kaja, csak a leves kicsit sótlan Kép.

Igen, holnap után vagy holnap után után fog megjönni.

Ma nem megyünk a telekre, mert beteg a párom, úgyhogy ágynyugalmat rendeltem el Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Szörnyű ez a karbantartás, vagy mi. Nagyon kíváncsi voltam, mi a helyzet Proone-nal és Beukával, így félóránként tettem volna ezt a géppel, már ha nem lenne új-persze.Kép
Amúgy már kb itt tartok, úgy izgulok értetek:
Kép
Remélem mindketten holnapra tartogatjátok a tesztet!!! Nagyon szorítok!!
Mi most megyünk az egyetemi barátnőmékhez Kiskunfélegyházára, már nagyon várom!
Mindenkinek puszi!
És lányok! Tesztet akarunk! És persze, legalább ilyen csíkosatKép

Puszi mindenkinek és szép estét!Kép
nolina

Jaj, de nagy lett ez a zebraKép, bocs!
De milyen sok csíkos...Kép
nolina

<font color="0000ff">Nolina! Nagyon aranyos vagy, hogy így izgulsz értünk! KépKépKép Ígérem, igyekszem becsíkozni azt a tesztet. Kép
Még ma este meglesz a teszt, hírt is adok róla, csak megvárom a férjemet!</font>

KépKépKépKép
proone

De nagyon elhallgattatok!

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Itt vagyok, lányok!
Hazaért a férjem is.... Most lement robogót próbálgatni....</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Szóval itt a teszt ereménye:
Kép
KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, még egyszer gratula itt is Kép. Olyan jó nézegetni a képet. Reméljük hamarosan mi is láthatunk ilyet élőben Kép

Kép

Kép
vkhajni

Proone
Nagy-nagy gratula!Kép
Végre egy zebrácska!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Proone, mégis van márciusi zebrásunk! KépKép

Nagyon örülök!!! Vigyázzatok magatokra!!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Proone, gratulálok!!!
Most értünk haza és rögtön idejöttem , ilyen kellemes meglepetés is régen ért!
Holnap részletes beszámolót kérünk, hogy hogy mondtad el a leendő Apukának!!

Addig is szép babás álmokat!Kép
nolina

Proone!!KépKépKép
Gratula!!!KépKép
Tök örülök neki!Kép Beuka! Te is mondj valami hasonlót!!

Proone!Mesélj!!KépKépKép
nicola79

Jó reggelt mindenkinek!

Hamarosan hozom a táblát, de előbb kipanaszkodom magam. Reggel 6 óta a WC-n ülök, kezdem kicsit unni, annyira megy a pici pocakom, hogy alig érem utol. Remélem csak ettem valami nem neki valót, és nem elkaptam valami vírust. Ráadásul ma meg is jött, de nem keseredtem el, ez valószínüleg Proone miatt van, úgy örülök nekik Kép. Na jó, gyártom a táblát aztán jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Tényleg, Nicola, te nem akarsz elmenni jósnőnek? Nem is számítottam rá, hogy ma meg fog jönni, erre te előre tudtad.

Kép

Kép
vkhajni

Tudod én mindent megmondok előre, aztán vagy bejön vagy nem!Kép
nicola79

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

megint nem működik?Kép
Hol vagytok csajok?
Incike!Veled mi van?
Proone!Kép jelentkezz...
nicola79

Sziasztok!!!Jó reggelt mindenkinek!!
Hát milyen jó hírekre jövök!!
Proone!!Nagyon-nagyon gratulálok!!!Olyan jó,hogy lesz egy baba a topicba!!!Mindenről tessék beszámolni!!!
Nolina,mi nagyon együtt ballagunk!Jó lenne követni proont!!
Beu!!!Veled mi van???Már olyan kiváncsi vagyok!!
Lehet a tavasz meg hozza a babákat!!!????
Zafír!Veled mi van???Ott kullogok mögötted!!!
csanita

De el tűntetek!!!!
Hajni merre vagy???Mi jót főzől ma???Én rakott káposztát.Tényleg,hogy álltok a házikóval???Sikerült ablak ügybe valamit intézni??Remélem a párocskád meg gyógyult!!
csanita

Sajna csak délután jön a beszámoló, most suliban vagyok, nem tudok litánniákat írni. Kép Örülök, hogy örültök! KépKépKép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok Csajok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor érdemes először tesztet csinálni. Nem mintha lenne nálam valami, csak még nem csináltam, és nem tudom mikor jön el az az idő, amikor már érdemes tesztelni...

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!
Aztaaaa, Proone! KépKép
Nagyon boldog vagyok! Kép Ezek szerint mégiscsak kellett az a hévízi pihenés... Kép Amúgy pont tegnap este jutottál eszembe, mert a fürdiben akcióztunk. KépKépKép
És én is nagyon várom a részletes élménybeszámolót! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Banya, nem tudom mikor érdemes, én 1 hét késés után csinálnék. Látod Proone, nem várt ennyit. Szerintem azért pár napot érdemes izgulni, mert ha túl korán tesztelsz nem mutatja ki. Nekem különben azt mondták a lányok, hogy rá van írva a tájékoztatóra, hogy mikor érdemes csinálni Kép.

Itt vagyok ám, csak semmit nem írtatok, így én sem koptatom a kezem Kép.

Ablak ügyben voltunk még egy ablakosnál, tőle is kértünk ajánlatot. Még megyünk egy pár helyre, van időnk.
Különben ma nem főzőcskézek semmit, a WC-n nehéz főzni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
A pasid kúrálása közben lettél beteg?! Vagy neki nem ilyesmi betegsége volt? Nehogy beleess Te is ebbe a hányásos-hasmenős vírusba! Vigyázz magadra! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nem, most különböző betegek vagyunk. Én hasmegyek, ő meg meg van fázva. De a mama már kiselőadást tartott ma, hogy az influenza hasmenéssel kezdődik KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hazaértem. Itt a rövid beszámoló.

Tegnap délután nem bírtam tovább cérnával, és teszteltem. Úgy fél perc alatt jelent meg halványan az a második csík. Aztán anyu hazajött, de neki még nem mondtam el (azóta sem). Utána anyu elment, én meg izgatottan vártam haza a férjemet! Kép
Régebben mondtam, hogy egy filmben láttam, hogy a kezére írtará egy lány, hogy gyerekünk lesz, először ezt akartam, de aztán az jutott eszembe, hogy ráírom a hasamra, hogy itt van egy baba. KépKépKép
Úgyhogy ezt tettem, és mikor hazaért a férjem, montdam, hogy vizsgálja meg a pocakomat. (Mindennapos téma volt most már, hogy vajon van-e baba...)
Szegény röhögőgörcsöt kapott, aztán meg nagyon örült, de hitetlenkedett. Kép "Honnan tudod?" "Hol van az a teszt, hadd lássam!" "De ez most biztos?" KépKépKép
Szóval boldogok vagyunk, és nagyon drukkolunk, hogy ne jöjjön semmi hirtelen fordulat.

Most megyek, főzök ebédet (tészta szósszal), aztán nyakamba veszem a környéket, elmegyek Elevitet meg folsavat venni, megnézem, mikor rendelnek az orvosok, meg ilyesmi.

A kalkulátorok szerint 4 hetes és 2 napos várandós vagyok és november 29-én várható a baba születése. Kép
5. hétre azt írják, hogy 0,1 mm-es lesz a baba!!! Hihetetlen!!! Olyan picike, mintha nem is lenne!!! De már a vizeletben kimutataható, hogy van... Kép Érdekes.

Puszi mindenkinek! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni,
Óóóó, Te szegény! KépKép

Proone,
Ez nagyon aranyos lehetett! És hogy bírtad ki, h nem nevettél, vagy ilyesmi?! Kép Én biztosan elröhögtem volna, nem bírtam volna komoly képpel előadni ezt a hasvizsgálós dolgot. Kép De ügyi vagy! Kép És az Anyukádat mikor avatod be a titokba? Vagy várni akartok vele? Csak azért kérdezem, mert tudom, h ha én együtt laknék az anyukámmal, akkor biztosan elmondanám, mert tudom, h nagyon szarul esne Neki, ha vmi elejtett megjegyzésből jönne rá. Mondjuk az anyósomat nem valószínű, h be fogom avatni ilyen korán. Kép És pláne nem az Anyukámnál korábban! Kép
Az sem baj, ha pár nappal korábban szülnél, akkor tarthatnánk együtt a szülinapi bulit az én névnapommal. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Proone!!!
De jó,nagyon örülök mégegyszer is!!!!
Én meg november 25-én születtem!!!!
csanita

Gyógyulj meg Hajni!!Kép
Proone!olyan jó olvasni a soraidat...Kép
lennék a helyedben!Kép
Hol fogtok lakni?
Meddig fogsz dolgozni?Ezeken még nem gondolkoztál?
nicola79

Csanita,
Akkor Te a névnapomon születtél! Kép

Hajni,
Ugye már nem a WC-n ülsz?! Kép
Ezt Neked küldöm fájdalomdíjként:
Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata köszönöm szépen, ezért érdemes fájni Kép.

Már nem voltam WC-n lassan két órája KépKépKép

Most jöttünk a telekről. Meg kellett nézni, meg meglocsolni a rózsámat Kép. Meg megnéztük hogy hogy hajt a többi növénykénk. Nagyon ügyesek, kivéve a diófa. A meggyfa már majdnem zöld, a málnán is látszanak a levelek. A nádam még nem hajt, de csak lesz belőle valami Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok csajok, megjöttem a körutamból! Kép

Elmentem a bankba felvenni pénzt. Hülyevagyok, mert 20000-reat akartam felvenni, erre rányomtam a 2000-re. Hmmm... Aztán felvettem még 10000-ret. Kép Kicsit meg lehetek zavarodva. KépKép
Elmentem a gyógyszertárba, vettem Elevitet és folsavat. Úgy nézem, elég folsav van az Elevitben (0,8 mg) és ennek a fele is elég lenne. A Folsav tabletta meg 3 mg-os, úgyhogy folsav - túltengésben fogok szenvedni a végén... Kép Be is vettem a mai adagomat. Azt írják az Elevitre, hogy areggeli émelygés ellen is jó. Még eddig csak ma émelyegtem, mert a buszon úgy utaztam, hogy a gyomrommal nekitámaszkodtam a korlátnak, hát amikor leszálltam eléggé émelyegtem! Kép
Mentem az SZTK-ba, éppen rendelt a kiszemelt orvosom, de nem arra készültem most, hogy bemgyek. Pénteken és kedden fog 11-14 óráig rendelni, majd elmegyek valamikor. (Még lelki erőt is kell gyűjtenem hozzá, a bátorságról nem is beszélve. Kép
Aztán elmentem a Tescoba, megvettem a Kismama magazint (amit ugyan megrendeltem, de már a múlt havi sem jött meg, úgyhogy seggbe fogok valakit rúgni!). Vettem egy 5000 Ft-os könyvet: Kismamák nagykönyve. Most ezt fogom olvasgatni! KépKépKép 264 oldalas. (Vettem még mandarint, két zoknit meg tejet, de ez mellékes Kép)

Anyukámnak tervezem, hogy elmondom minél hamarabb, én is attól félek, hogy elszóljuk magunkat, és akkor kész a botrány... Az anyakönyvvezetőhöz is nélküle és tudta nélkül mentünk, azon is kiakadt, mikor megtudta.

Megyek könyvet nézegetni! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Ja, anyukám pont november 29-én született, lehet, hogy a 60. születésnapjára leszek kiírva. Kép

Ehhez az is hozzátartozik, hogy apósom november 24-én született... Kép Nincs kedvem neki 'kedveskedni' azzal, hogy a szülinapján szülök... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!!!
Szerintem is mihamarabb mondjátok meg anyukádnak.El kell kerülni a sértődéseket.Az anyukák csak ilyenek!!Kiváncsi vagyok apósod mit fog szólni??Én előbb elmennék orvoshoz,nyugtasson meg és utána szólnék a családnak.
Beu!!Már úgy izgulok/izgulunk /érted!!!Mondom a csajok nevébe is!!!!!Remélem jössz este!!
Vettünk egy szép kocsit!!!Ha kiváncsiak vagytok rakok fel képet.
Jó olvasást.
csanita

Helló!

Képzeljétek, öcsikémtől kaptunk sütit Kép. Francia krémest. Nagyon jól esett. Már pont gondolkodtam rajta, hogy kellene valamit sütni, mert teljesen sütielvonási tüneteim voltak Kép.

Proone, jó olvasgatást. Szerintem pénteken menj a dokihoz Kép. Kicsit már kíváncsi vagyok, mit csinál, és mit mond Kép.

Anita, milyen kocsit vettetek? Én kíváncsi vagyok a képrekre Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?