<font color="0000ff">Hazaértem. Itt a rövid beszámoló.
Tegnap délután nem bírtam tovább cérnával, és teszteltem. Úgy fél perc alatt jelent meg halványan az a második csík. Aztán anyu hazajött, de neki még nem mondtam el (azóta sem). Utána anyu elment, én meg izgatottan vártam haza a férjemet!
Régebben mondtam, hogy egy filmben láttam, hogy a kezére írtará egy lány, hogy gyerekünk lesz, először ezt akartam, de aztán az jutott eszembe, hogy ráírom a hasamra, hogy itt van egy baba.
Úgyhogy ezt tettem, és mikor hazaért a férjem, montdam, hogy vizsgálja meg a pocakomat. (Mindennapos téma volt most már, hogy vajon van-e baba...)
Szegény röhögőgörcsöt kapott, aztán meg nagyon örült, de hitetlenkedett.
"Honnan tudod?" "Hol van az a teszt, hadd lássam!" "De ez most biztos?"
Szóval boldogok vagyunk, és nagyon drukkolunk, hogy ne jöjjön semmi hirtelen fordulat.
Most megyek, főzök ebédet (tészta szósszal), aztán nyakamba veszem a környéket, elmegyek Elevitet meg folsavat venni, megnézem, mikor rendelnek az orvosok, meg ilyesmi.
A kalkulátorok szerint 4 hetes és 2 napos várandós vagyok és november 29-én várható a baba születése.
5. hétre azt írják, hogy 0,1 mm-es lesz a baba!!! Hihetetlen!!! Olyan picike, mintha nem is lenne!!! De már a vizeletben kimutataható, hogy van...
Érdekes.
Puszi mindenkinek!
</font>