Sziasztok!
MjMóni!Nagy gratula a diplomához!
Banett!Üdv itt
Én 4.babás vagyok,de én is tudok ám olyanokat parázni,hogy csak na!
Nemek és nevek:Az első két gyereknél tudtam,hogy fiú,nem is volt kitörő öröm.Exanyósom csak és kizárólag lánygyereket tud elképzelni,nem is titkolta,hogy nem örül a fiúknak.Csak a lesújtó véleményből azt felejtette ki,hogy a gyerek neme még véletlenül se az anyán múlik,szóval a kicsi fia nem tudott lányt "csinálni".Na mindegy.
Mikor a lányomat vártuk 3 éve(más kapcsolat)Nem akartuk tudni a nemét,a neveket ugyan elárultuk,és nem volt ellenvetés.Most sem akartuk tudni a baba nemét,de azért megkaptuk,hogy "reméljük fiú lesz".Miért,ha lány akkor otthagyjuk a kórházba???Én csakazértis drukkolok,hogy puncis legyen.Neveket most nem mondtuk meg,semmi közük,majd akkor tudják meg,ha kibújt.Nem a család ízléséhez fogom igazitani a névválasztást.Akinek meg majd nem tetszik,az mehet ahova akar.
Andi71!Nálam is ugyanez a helyzet,a 18.héten még itt rágtam a körmöm,hogy mi van már?Nekem meg már nem is első gyerek,és beleestem abba hibába,hogy hasonlitgatni kezdtem,hogy ez ekkortól,az meg akkortól mozgott,akkor ez a baba miért nem akar már?Ne aggódj,pont amikor nem fogsz rá kicsit se számitani,kapsz majd akkorát az oldaladba,hogy sose felejted el
!
Éva!Gratula az Uh-hoz
Nem is emlékeztem,hogy rossz helyen van neked is a lepény,akkor most már te is megnyugodhatsz!
Vikó!Ilyen tetanuszos esetünk nekünk is volt,szilveszteri "ajándék" volt a lányomtól.Valamivel elvágta mindkét kezén a mutatóujjait,gyorsan ügyelet,ömlött a vér...
Ott én voltam aki a tetanuszt kérdezte,mert én nem emlékeztem,hogy az oltásaiba benne volt.Volt szerencsénk egy bunkó főorvosasszonnyal összefutni(mondom én,hogy kerülni kell a fő- kezdetű mukikat)aki meg se hallgatott,csak flegmán odavakkantott,hogy "csak valami éles játékkal!!! felsértette! az ujjait a gyerek.Ja,köszike,mit gondolt,kést adok a gyereknek játszani?Meg,hogy felsértette?Akkor miért vérezett össze az odaúton(5-10perc)egy fél törölközőt?Na mindegy,szóval rám se bagózott,mikor hazajöttem a gyerekkel,nekiálltam telefonálgatni a gyerekorvosnak,hogy nem tudjuk mivel,de rendesen elvágta a kezét az akkor 2 éves lányunk,és nem adtak neki tetanuszt,nem lesz baj?Szerencsére nem hajtottak el,megértették,hogy első nagy ijedtségembe nem jutott eszembe,hogy az első nemtomhány oltásába benne volt az is.Kellemesen telt ezek után a szilveszter
Na,megyek meglesem a kaját,még mielőtt odaég
Tünde.