Új privát üzeneted érkezett!

Megann!

Az utolsó mondattal mindenképpen egyett értek.Kép
4,3Kép Persze hallottam ekkora babáról is, de azt végképp nem tudom elképzelni, hogy egy magamfajtában hol férne el.Kép Remélem anyukád legalább magas!!!!!!!!!Szegénykét sajnálom.Na de a szenvedéséért cserébe egy remek lányt kapott!És ez a lényegKépKépKép!

Falina
Én járok sztk-ba is mert nálunk a vérvételeket ott végzik, de hogy hányszor van ott uh azt nem tudom mert az uh-k magángyogyinál történnek. Az elején 2 hét eltéressel nézett, most 4 hetente néz. Persze ha van gondom akármikor mehetnék, még időpontot sem kell kérnem.

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Én most kezdtem el nézegetni a terhestornákat, kismama-jógát, esetleg kismama-úszást. Tud valaki ajánlani valamit? (lehetőleg Pesten) Köszi!

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann! Kép
Köszi az aggodalmat! Jól vagyok, köszi, csak kicsit eltűntem mostanában. Holnap leszek 17 hetes, jövő héten megyünk ultrahangra, amúgy minden rendben, csak nagyon alacsony a vérnyomásom.

Angelani:
Üdv közöttünk, gratula a nehezen összejött babóhoz! Azt nem értem, ha már elve olyan pici súllyal kezdtél, akkor miért akar diétára fogni a doki??? Amit leirtál napi étrendnek, egy kifli, egy narancs, egy banán hébe-hóba, ez nekem hajmeresztően kevésnek tűnik!!! Én mindenhol azt olvasom hogy hangsúlyozottan nem terhesség alatt van a diéta ideje. Jó, hogy az ember nem eszi degeszre magát, meg figyel a táplálkozására, de kalóriaszegény diétát úgy tudom nem szabad! Mozognod szabad? Mert lehet megérné inkább egy kicsit többet mozogni, de enni rendesen.

Ja! És a gyümölcsökről annyit, hogy mi is bajban voltunk vele, bár én megelégszem a jelenlegi választékkal, párom amerikai ahova valahonnan mindig beszállitják a százféle friss gyümölcsöt, és most igy tél végére elkezdett nyafizni, hogy elege van a narancs/banán/alma rutinból. Lehet próbálkozni a drága import gyümölcsökkel, de ami most nekem nagyon bejött az a fagyasztott gyümölcs. Nincs agyoncukrozva (sőt egyáltalán) és nem is olyan drága.

Csillam!
Nagyon örülök hogy minden rendben van veletek.

Anyóstéma:
Hátborzongató amiket irtok... az én "anyósom" (még nem vagyunk házasok) kint van Amerikában, páromnak van vele problémája, én eddig egyszer töltöttem vele egy hetet, de nekem szimpatikus. Ilyen konzervativ tisztaságmániás, takaritós amerikai hölgy, párom szerint őrjitő, de nekem szimpatikus volt. Mondjuk nem nekem kellett vele felnőnöm, biztos mindenkinek megvan a saját problémája a szüleivel. Én sajnálom hogy nem lesznek közelebb. Nekem már csak anyukám él, és vele ugyen nagyon jó a kapcsolatom, és tudom, hogy mindenben számithatok rá, jó lenne még egy "adag" nagyszülő. Mondjuk ezenkivül van még egy húgom, öcsém, nagynéném (és családja) meg egy nagymamám (aki mondjuk baba szempontjából nem beszámitható mint segitség, de családtag). Szóval azért még van család.

Ma már megint előjött a terhességi idiótaság, és totál elfelejtettem, hogy mára voltam bejelentkezve a Praxisba, mikor felhivtam őket érdeklődni, hogy ugye csütörtökön lesz, akkor mondták, hogy nem, ma lett volna. Mindegy, jövő héten lesz a hivatalos kórházi 18. heti, de annyira haragudtam magamra...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Noémi!
Bár mi idáig nem jutottunk el és végül spontán sikerült, még is azt gondolom, hogy egy dolgot azért én is írhatok neked.
Szerintem a pihenésre gondolnak. Nagyon sokat kell pihenni, feküdni és semmi esetre se terheld túl magad, csak azért mert nem vagy rosszul és csak a hasad szurkál. Ha minden rendben van(és miért ne lenne) akkor az is majd el fog múlni.Ilyenkor a méhed nő. Ha a tested jelzi, hogy fáradt akkor arra figyelj oda, és tessék pihenni, feküdni, aludni.Én az elején annyit aludtam még ebéd után is, hogy magamra sem ismertem.
Remélem azért egy picit ez is segített.
Szia
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Noémi!

Talán azzal tudnám kiegészíteni, hogyha buszra szállsz, akkor ne a végére állj, mert ott nagyon rázKép
És a rázós sportok sem ajánlatosak mostanság pl bándzsidszampingKépKépKép Na jó, ez vicc voltKépTehát az esésveszélyes sprotokra gondolok!

Rokica!

Örülök hogy jelentkeztél, és hogy minden ok körülöttetek!Kép
Ne izgulj, már én sem tudom, hogy mikor milyen vizsgálatra kell mennem! Kép
Tiszta őrület!KépKép

Közben azt történt, hogy még múltkor a terhesgondozóban adtak beutalót AFP-re 03.29-re!
Aztán elmentem az ujdonsült orvosomhoz, aki adott egy másikat az István kórházba 04.01-re!(mondván, hogy nem akrja levetetni túl korán, hogy ne aggódjuk feleslegesen végig a terhességet, ha alacsony lenne az érték)
Szerintetek most mit csináljak??
Most ne röhögjetek ki, de arra gondoltam, elmegyek mind a kettőreKép
Szerintetek ez hülyeség???

Kép

Kép
megann

Ja gyümölcsökről lévén szó, azt hiszem holnap csinálok egy fini gyümilevestKépKépKépKép befőtt meggyből és fagyasztott erdei gyümibőlKépKép
Remélem most mindenkinek csorog a nyálaKépKép

Kép

Kép
megann

Szilvi Kép nagyon sokat segített. Én szinte állandóan fáradt vagyok. A környezetem csak azt hajtogatja, hogy hogy fogok én majd felkelni a babához éjjelente, ha már most ennyit alszom. Hamar el is fáradok, bár ez biztos annak a jele, hogy nem mozogtam előtte szinte semmit.

Nagyon köszönöm a hozzászólásod.

Kellemes pocakosodást kívánok neked!

Noémi
Vendég

Megann Kép ok Kép. Nagyon köszi neked is!
Vendég

Noémi:

Ne aggódj, a letaglózó fáradtság átmeneti, és nagyon-nagyon gyakori az első trimeszterben! Aludj és pihenj többet, a szervezeted tudja mi kell neki. Állitólag azért ilyen borzasztó fáradt az ember, mert most nemcsak a babát, hanem a méhlepényt is "épited".

Egyébként nekem is ez volt a legerőteljesebb tünetem az elso 12 hét alat... rendre elaludtam este 7-8-ra és végig is aludtam az éjszakát, hogy aztán ugyanolyan borzasztó fáradtan ébredjek. Azt olvastam, ilyenkor hagyni kell a szervezetet, szüksége van rá és kész. Ne hallgass a környezeted bugyuta megjegyzéseire! Ez nem fitnesz tréning, most terhes vagy, és ez a velejárója!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann! Kép

Szerintem menj nyugodtan mindkettőre, bár mintha rémlene hogy az AFP vizsgálatot egy központi laborban végzik valahol, tehát lehet hogy ugyanott értékelnék ki a két mintát.

Nekem a dokim azt mondta, az AFP ultrahang nélkül nem értékelhető, ezért nekem úgy időzitette, hogy mire leglesz az AFP eredménye (ami 2 hét), pont akkorra kaptam ultrahang időpontot is. Azt mondta, ha a kettőnek együtt nem jó az eredménye akkor feltétlenül keressem meg ott helyben a kórházban, különben ne aggódjak.

Az AFP borzasztó sok indokolatlanul rossz eredményt okoz, erre készülj fel lelkiekben.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Falina én sztk-ba járok, igaz még az elején vagyok, de az UH-hoz nagyon jól álltak hozzá eddig. Voltam a 6. héten, majd a 7.-en, 12. körül megyek újra.

Szilvi érdekel a torna, remélem normális időpontokban tartják! Majd írd meg légyszi ha megtudtál vmit! Itt Vp-ben szülésznőt sem lehet fogadni, nem tudod?

Noémi én is olvastam a korábbi topicodat, örülök, hogy sikerült, és remélem a többieknek is hamarosan összejön már a babóca.

Csillám, de jó!

Rókica, tudod még titkolni a pocakodat a melóhelyen?

Rékáról jut eszembe,valaki írta korábban, hogy kipróbálja a kaziját. Kipróbálta? Milyen?

Zsuzsi 8+5
kzsu

afp:
bp-ieket mind a schöfiben vizsgálják!
ergo megann,
sztem csak egyszer menj és a dokisra!
falina

sziasztokKép

Tornáztam a Rubint Réka dvdre, nekem annyira jólesett, pedig haskeményedős meg sokat pihenő típus vagyok! nem leszek ugyan bombajó kismama, már elég sokat híztam, de tökjól esett, és a hasam sem keményedett!
Mindenkinek ajánlom, felfrissít, bár én csak most a 2.harmad gyakorlataival kezdem, az elsőben nem tornáztam-paráztam csakKép
most mertem tornázni, és tök jó volt!
nem reklámozni akartam, csak megosztottam az endorfináradatomat veletekKép

Kzsu,
pont megláttam, hogy kérdezed, nekem tetszik ez a kazi!

Zsófy
zsófy

Jaj, Csillám,
látom már túl vagy rajta, most olvastam vissza, és mint az őrült pörgettem lefele, hogy mit és mikor írsz megint...de látom minden okésKép
Bár nekem is azt modanák, hogy egyek csokitKép

Falina
"hivatalosan" azaz "kötelezően" asszem 4 uh van:
12. hét, 20. hét, meg valahol 35 körül még egy, meg egy talán a koraterhességben, amikor egyáltalán megállapítják. ehhez jön még a "genetikai" ha pl nem jó az AFP 17-18. hét körül, de ha semmi nincs, akkor félidős uh van.
a 12 és 20. hét tuti, a többiben nem vagyok biztos, de abban igen, hogy alapból 4 "jár" mindenképp, ez a minimum. A többi extra.Kép

na, mennem kell, amjd még igyexem jönni
üdv
p
penna

Zsófi,
leírnád nekem részletesebben a haskeményedésed, csakmert nekem is van 1 hete. kiváncsi lennék, te mit szedsz rá, mikor keményedsz és meddig.
én csak oldalt fekve nem, különben állandóan szinte és egészen addig, míg oldalamra vissza nem fekszem. járkálni pl. nem is tudok emiatt, azonnal kemény lesz...
köszi: F.
falina

Falina,
én olyankor, ha keményedik a méhem, ki bírom tapintani az egészet és fáj, ha például lehajolok, cipőt kötni, ilyesmit olyankor nem tudok.Olyan fájós görcsszerű. én tudok járkálni, csak ülni nem jó, néha oldalt fekve néha háton múlik el. elméletileg Duphastont kellene rá szednem, de nem szedem be, mert nagyon ritkán van, ha van akkor kipihenem gyorsan, nekem nagyon nem tetszik a Duphaston mellékelt tájékoztatójában ami vanKép csak magnéziumot szedek rá, és attól jó isKép
napi 3-szor 1szem MAGNE B6, vagy van pezygőtabletta, nagyon finom epres, én mostanában azt szoktam, ebéd körül egyet, meg reggelente az elevitet.
remélem a segítségedre lettemKép
Zsófy
zsófy

Sziasztok Lányok!

Nem mertem korábban írni, mert nem tudtam mi várható. Múlt pénteken kiderült, hogy 4 cm hosszán levált a baba, de mivel nem volt semmi rossz jel: vérzés, barnázás, úgy megnyugodtam Kép
Ma voltam dokinál: minden rendben van: 66 mm a baba, ma kezdtem a 14 hetet (13+1 vagyok) és azt mondta a doki, hogy ebből már nem lesz semmi baj Kép

Bodza!
Sajna a doki azt is mondta, hogy nem lehet tornázni, pedig én már nagyon vártam a 15. hetet Kép Te mész???

Csillám!
Örülök, hogy nálatok minden rendben! Nagyon vigyázzál magatokra: sokat kell pihenni, az tuti!

Tmarie 13+1
tmarie

Csillám,
Még jó hogy nem tudtam eddig jönni így rögtön a jó hírt is el tudtam olvasni rólad. Szegénykém hogy megijedhettél. Olyan jó, hogy rendben minden.
Nekem is volt egyszer egy izgulós éjszakám a férjem persze rögtön mondta, minden rendben lesz, aludj tovább nyugodtan. Az oks uh után mondta hogy én már rögtön temettem a gyereket és ezt majd jól meg fogja neki mondani, ha megszületik.

Anyóstéma,
nekem óriási szerencsém van az itt olvasottakhoz képest, remélem azért sokaknál ez így normálisan van.
Szüleim és párom szülei is elváltak. Mindenki normális. Apukám a nagyszüleimmel él oda járunk talán a legkevesebbet: két v.három hetente.
Anyukám a férjével aki tök normális, lányaként szeret és első unokájaként tekinti Rolandot, hetente megyünk hozzájuk és ők is jönnek ennyiszer. Volt hogy egy hétig is náluk volt a fiunk. Anyura néha rájön a dilihopp, de melyik anyukára nem? Szóval olyankor ő a férjem szemében igazi anyós.
Az én anyósom tök aranyos, bármikor átvihetem Rolit, még ha az utolsó pillanatban szólok is. Az ő férje szintén normális. Ők hozzánk ritkán jönnek.
Apósom tündéri, néha engem a feledékenysége és a rendetlensége zavar. Itt mindig eltűnik vmink (kissapka, kesztyű). Barátnője is tündéri (12 éve együtt vannak) neki is van 4 unokája.
Sógornőm szintén aranyos, van 3 gyereke, akiket szerintem nem nevel következetesen, de ez legyen az ő baja, a nagylány már a fejére nőtt. Hozzá is gyakran visszük Rolit.

Szóval ennyire nagyszerű az én családom, tényleg szerencsés vagyok.

Kép
[KépKép
cirmike77

Jó volt visszaolvasni, hogy megint ennyien hozzászóltatok a nyűgömhöz. Öröm feljönni ide, mert itt legalább foglalkoztok velemKép
Megann, még véletlenül sem haragudtam meg, sőt nem is fogok soha, bármit is írnátok. Azért tettem közzé a problémámat, mert érdekelt a véleményetek és a tapasztalataitok. Nem feltételezem senkiről, hogy azért jönne ide, hogy más kismamákat direkt rossz indulatból elkeserítsen, vagy megijesszen, esetleg elvegye a kedvét bármitől is. Mindent amit írtok tanácsnak veszek, amit a jószándék mondat veletek és nagyon köszönöm, hogy egyáltalán ezzel foglalkoztok, amikor mindenkinek van saját problémája. Csak én olyan fajta vagyok, hogy sokat segít, ha meg tudom beszélni másokkal. Úgyhogy ami a szíveteken azt nyugodtan írjátok meg, mert nem hinném, hogy bármit is rossz néven vehetnék tőletekKép

Csilla, rám is rámhoztad a frászt, én is pörgettem lefelé, hogy lássam a fejleményeket. Kicsit örültem is, hogy nem jöttem fel előbb, mikor még nem lehetett tudni, mi a végkifejlet. Örülök nagyon, hogy minden rendben veletek, pihenj sokat és ne idegeskedj, ez biztos jelzés vot, hogy túl aktív vagyKép Tessék vigyázni magatokra, ez az az időszak, amikor senki nem kérheti rajtad számon, ha nem csinálsz semmit.

Angelani, üdv itt nálunk, tényleg nehéz helyzetben lehetsz evésileg, de szerintem ennyi jó tanáccsal amit kaptál már könnyebb lesz. Egy dolog miatt irigyellek, ha szabad ilyet mondani, hogy téged meghajtanak a dolgok. Engem semmi nem hajlandó meghajtani, épp ettől szenvedekKép

Noémi, én is csak azt tudom mondani neked, hogy gratulálok, és a sok alvás miatt ne aggódj, használd ki, hogy tudsz aludni. Az meg butaság, hogy majd nem fogsz tudni felkelni a babához, semmi összefüggés a kettő között. Én például az első hetekben iszonyú sokat aludtam, éjjel-nappal képes voltam rá. Most meg, 11 hetes múltam, 8-9 között kipattan a szemem, és nem tudok tovább aludni, nappal meg egyáltalán nem kívánom az ágyat, max. pihenésre. Aztán éjfélkor indulok aludni. Később meg azt mondják a tapasztaltabbak, hogy még nehezebb lesz aludni, úgyhogy most használd ki, hogy megyKép

Anyósról én már nem is írok, gondolhatjátok, hogy ha a párommal nem jól mennek a dolgok, akkor az anyóssal még úgy semKép De ez nem igaz, én vagyok a hibás egyedül, hogy nem felhőtlen a viszonyunk, ha én közelednék, biztos anyósom is kedves lenne. Bár apróság, de nekem még azt sem hozta szóba, hogy terhes vagyok, pedig már tudja egy ideje. De nem baj. Kicsit attól félek, hogy ha közelebb engedem, akkor aztán mindenbe bele akar majd szólni. Régebben járt át hozzánk és amikor még szóba sem került a gyerek, ő már akkor azt mondta, hogy ha itt 2 macska lesz mikor gyerekünk születik, akkor ő el fogja vinni a babát, nehogy allergiás legyen... Akkor csak néztem rá hülyén, hogy ezt most hogy is gondolja, de nem foglalkoztam vele. Most már 3 cicánk van, kíváncsi lennék most mit mondanaKép Na midegy nálunk azért anyósilag egyáltalán nem rossz a helyzet, úgyhogy nem panaszkodom.

Na befejezem, mert már megint sokat írok.
Üdv mindenkinek, annak is akit nem szólítottam személy szerint, de nehéz már mindenkihez szólni, szerencsére jó sokan vagyunk!

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Termeltetek megint rendesen, alig győzöm olvasniKép

Nálunk a családban az én ágamon mindenki 4 kg felett születettKép és én is csak 162 cm vagyok.
Hát remélem kisebb lesz a babaKép

Zsófy!Kép

Tök jó, hogy jöttök, de nem tudom még mikor megyün Marosra, mert parkettázás lesz és káosz van nálunk még mindigKép
Ha tudok megyek!
Drukkolok, hogy holnap kiderüljön milyen nemű a baba, ha kislány, tuti nekem is az lesz(kínai naptár)Kép

Csajok!Kép
Ti hogy álltok a hízással?
Rám egy régi nacim sem jön felKép és 3 kg plussznál tartok most 15 hetesen.
Szerintetek ez normális?
Mert van aki rámnéz és egyből mondja, hogy hú látni rendesen, az igaz, hogy előtte y voltam aránylag.

Ja és rettenetesen narancsbőrös már a fenekem meg combomKép

Mit tehetek vele?????

HELP!!!!

A sok édesség meg fekvésKép
Kellett nekem ez????

Szép estét mindenkinek!!!

Mea
mea

Egész nap rossz volt a babanet... teljesen kiakadtam!!!Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Újra itt köztetek. Nem győzlek benneteket végigolvasni. Két napig nem nézlek meg benneteket és máris csak úgy jönnek a hírek.

Csillam! A frász kerülgetett amikor olvastalak de örülök szivből, hogy nincs semmi bajotok.Hála Istennek.

Köszönöm lányok azt a sok hozzászólást a múltkori levelemhez. Nem állt szándékomban megbömböltetni benneteket, csak sajna ilyenre sikeredett. Visszaolvastam másnap és én is a könnyeimmel küzdöttem, de olyan jó volt magamból kiírni végre.

Megann! Megleptek a szavaid. Nagyon aranyos vagy!
És mindannyiotok akik leírtátok nekem a gondolataitokat. Nagyon köszönöm.

Tegnap voltam doktor bácsinál. Ultrahangoztak és minden rendben volt, semmi szövödmény nem maradt. Ma már voltam akupunktúrán és megyek este már edzésre. (futás, aerobic). Belevetem a magam a mozgásba azzal bizti jobban leszek. Az akupunktúrás doktornőmtől kaptam ilyen méregtelenítő teákat.(citromfű, zsurló, csalán teakeverék), azokat iszogatom délutánonként. Az orvos azt mondta, hogy már próbálkozhatunk a jövő hónaptól de mi várunk az esküvőig mindenképpen, aztán talán a nászútról már babástól érkezünk haza.

Az esküvő szervezése rengeted időt igényel, most szórjuk ki a meghívókat. Tegnap megvettem a cipőmet, kényelmi szempontból választottam, de azért szép is (21800FT). Azé már lehet is az.

Mea!

Sajnos a narancsbőr ellen semmit nem tudsz tenni. Az sajnos nem súlyfüggő. Sovány nők is sajna narancsbőrősek. Nekem hála Istennek nincs narancsbőrőm, szerintem ez némi adottság is , mert nem szeretem az édességet. Hiszen a naracsbőr nem más, mint a cukor a bőr alatt. Ha cukrot eszel és nem mozgod le, sajnos a szervezet tárolja és a bőrünk formáján látjuk viszont. Ami nagyon csúnya dolog. Szerintem terhesség alatt nem tudunk mit tenni a narancsbőr ellen, pusztán kenni speziális krémekkel attól halványodik, de el nem múlik. Majd ha megszűltél utána lesz időd talán elmenni zsírégető masszázsra és ott elég hamar eltűntetik a narancsbőrt. A már kialakult narancsbőrt a fogyokúra nem tünteti el, csak a masszázs + krém.
Ezeket onnan tudom ilyen jól mert a Wellness Akadémiára jártam, rekreációs szakra és aerobicoztam 8 éven át, és ez idő alatt rengeteg hasonló esettel találkoztam. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!

Örültem, hogy köztetek voltam lányok! Kitartás én sokat gondolok Rátok és szorítok Nektek.

Üdv mindenkinek!
Zsuzska

Kép
pgsuska

Úgy látom megint jókor jöttem, így nem kell idegeskednem, hogy nem tudok üzenni. Szegény kismamákat itt izgatják, pedig nekünk nyugira van szükségünkKép
Mea, én csak irigyelni tudlak, a 3 kg miatt. Ez gondolom téged nem vígasztal, de én még csak a 11 héten járok, és 3,5 kg-nálKép De annyira nem izgat, éhes vagyok állandóan, és olyankor eszem is. Ráadásul amit kívánok. Rengeteg csokit eszem, nagyon sok kólát iszom, pedig tudom, hogy nem kéne, de ha egyszer kívánom,akkor mit tegyek. Előtte mondjuk napi 1-1 1/2 doboz cigit szívtam el, most azt is pótolnom kell,mármint a pótcselekvést, és nincs is erre jobb, mint az evés.
Tényleg van köztetek aki dohányzott terhesség előtt? Furcsa, de igazából nem hiányzik, viszont álmomban állandóan rá akarok gyújtani, sőt van hogy csúnya módon rá is gyújtok, pedig minden álmomban terhes vagyok. Ez is tök fura. Ráadásul ma olyan nagyon rosszat álmodtam, hogy csak na. Szegény babám előbb született, kb.6 hónappal, de nem volt semmi baja, csak olyan váratlanul ért, hogy még nem volt neki semmi ruhája, meg ágya se, meg semmi. Ráadásul el is ejtettem szegényt, és nagyon rosszul éreztem magam. Na mindegy, tudom, hogy ilyenkor hülyeségeket álmodik az ember, de eddig nálam ilyen nem volt. Ja, és úgy szoptattam, hogy közben cigiztem. Pedig sose tennék ilyet, nem is tudom mi ütött belém. Vagy álmában ilyen hülye az ember?!
De lehet, hogy pont azért, mert annyit ettem este, és megfeküdte a gyomromat. Már félek mérlegre állni, mert azért tudom, hogy nem kéne ennyit hízni, főleg mert akkor így is fogom folytatni. Eddig még belefért, mert 167 cm vagyok, és 52-ről indultam, de most már jó lenne kicsit megállni. Majd erőt veszek magamon valahogy, de szerintem a 15. héten a 3 kg az nem sok Mea.
Zsófi

Kép
Kép
hari

Zsuzska, azt is meg tudod mondani, hogy hol van ilyen zsírégető masszázs, ahova érdemes elmenni majd? Mert most már annyi helyen annyian vállalnak mindenféle masszázst, hogy én már nem bízom ezekben.
A nászéjszakás baba jó ötletKép Remélem összejön, és mikor hazajössz már írod is, hogy pocaklakód van!

Kép
Kép
hari

Megvan az AFP eredményem (pénteken vették le)!
orvosommal még nem beszéltem, így részleteket nem tudok, csak annyit h. normális az érték:
1,4 MOM
53ng
ne kérdezzétek mi mit jelent.

Falina
17+4
falina

Rókica Kép köszönöm szépen. Megfogadom. Én sajna 11 előtt alig szoktam ágyba kerülni. Lehet, hogy ez a baj Kép

Kzsu, Hari Kép nektek is nagyon köszönöm. Maradnék is novemberig, ha nem gond Kép

Sajnos nem tudok hozzászólni még sokmindenhez, de megtanulom Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Hari,

En is cigiztem terhessegem elott. En nem vagyok-voltam nagy dohanyos, altalaban akkor cigiztem, ha mentunk valahova, vagy ideges voltam stb.
En is megalltam a terhessegem elejen, nem is hianyzott rosszul voltam. Mostanaban kezd el, amikor ideges vagyok, irto rossz, azelott egy cigi elszivasa alatt lenyugodtam, most meg nem jottem ra, mit kellenne tennem. Pillanatnyilag "csak" kiabalok vagy inkabb uvoltok mindenkivelKép
Szegeny ferjem neha!

Nalatok is van ilyen? Neha minden egyszeru hulyesegert, amit azelott fel sem vettem: sirok, kiabalok, vitat keresek, stb. Pedig mar a 20.hetet taposom. Mi lesz meg ezutan?

Csillam,

Orulok, hogy minden rendben. Pihenj sokat, ez valahol egy kis figyelmeztetes volt.

NARANCSBORROL
Nalunk a zsiregeto masszast (endermologi-nak) hivjak. Itt szepsegszalonok es gyogytornaszok hirdetik magukat.
Egyertelmuleg a gyogytornaszok a nyertesek.
A szepsegszalonokban nalunk teljesen le kell vetkozni, vastagon bekennek egy zsiros kremmel, majd 2-3 fele valtozatban masziroznak.( kezi, gepi, vakumos. A leghatasosabb a kezi.
A gyogytornaszoknal( most erkeztem tole)egy harisnyaszeru dresszt kell felvenni es geppel "masziroznak". Narancsbor, zsirparna eltuntetesere kivalo valamint nagyon jo vizhajto, verkeringes javito hatasa van.
En egy heten 2x egy honapban csinalom, de nagyon jo karbantarto.

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Mea!

Szerintem sem sok az a 3 kg! Én kb 4-5 tel vagyok többKép és mivel egy idősek vagyunk, hát büszke lehetsz magadra mert lekőröztélKépKép
És mivel a legritkább esetben fordul elő, hogy valaki a javallottKép 8-10 kg-ot hízza, ne is foglalkozz vele, mert mint már írtam, a fodrásztól a nőgyógyászig mindenki az orrod alá fogja dörgölni, amint tulléped a javallott súlyhatártKép
Sajnos narancsbőr ügyben igaza van Harinak, genetikai adottság csakúgy mint a fog, vagy a szemszín!KépVannak mindenféle krémek, eljárások stb, ami minimálisat segíthet, de inkább csak pénzrablás(kozmetikusom szerint)....KépKép(BocsiKép)

Hari!
Örülök hogy nem bántottalak megKép
Az álmokról meg annyit, hogy ne foglalkoztassanak mélyebben, mert egy nagy hülyeségKép
Én az elmúlt 3 hónapban álmomban annyi tragédián mentem keresztül ami egy horrorfilmbe is sok volna, nem tudom mi generálja ezeket a rémes álmokat, de jó lenne a vége lenne, mert már nekem is elegem vanKép

Tmarie!

Ha a doktor bácsi ezt mondta, szerintem tessék betartaniKép Muszály!Kép
Örülök hogy jól vagyKép

Zsófy!
Ez a haskeményedés dolog engem is izgat, eddig egyszer kétszer éreztem csak és reggel amikor nyújtózkodni próbálok, tartott vagy 10-15 percig, aztán felkeltem és elmúlt!
Remélem ez normális!
Ma sajnos nekem is olyan görcsszerűen fájt a hasam!
Nem tudom nincs e köze a reggeli terheléses vércukorvizsgálathoz!

Lányok, ez dráma, 75 gramm szőlőcukrot feláztatnak egy fél pohár vízben, és azt kell meginnod!KépPfúúúúúúúj... ti ezt el se tudjátok képzelniKépKép(Pedig én édesszájú vagyok ám)
Mondta a nővérke, hogy ő pl kihánytaKép ezért benttartott egy 15 percig, nehogy én is így járjakKép
Na szóval horrorKép
Tegnap a fogászaton is jól jártam, kinőttek a bölcsességfogaim fönt amik sértik az alsó ínyemet, ezért ki kell húzni, mert a folyamatos irritáció szájrákhoz vezethetKép(Szájrák=3 hóKép)
Mondta a doki, hogy van még egy ilyen betege, aki mégis meg akarja tartani a bölcsességfogait, erre a doki mondta hogy alá fog vele irattani egy papírt, hogy "ő szólt"!
Eszméleltlen felelőtlenek az emberekKép én sem szívesen szabadulok meg 2 egészséges fogtól, de ha így áll a helyzet, akkor inkább húzzák ki...
Szerintetek???

Na most jó sok Kép jel sikerült, pedig nincs is rossz kedvem, sőtKép, na majd legközelebb....

Ja tesóm ilyenKép sárga az irigységtől hogy kislányt jósolt nekem a doki(neki 2 kisfia van és mindig kislányról ábrándozott)

Megann 15+2

Kép

Kép
megann

SzisztokKép

Köszönöm mindenkinek az aggódástKép

Talán már jobban vagyok.Bár lelkileg nagyon kiborított a dolog.
Tegnap egész nap feküdtem -aludtam.
Ma is szinte csak wc-re keltem fel.
Minden alkalommal rettegve figyelem a papírt.
A vérzés elmúlt ,mostmár csak barna van ,de az is egyre kevesebb. Vagyis reggel még volt ,de azóta nem kop-kop-kop.
Bal oldalon lent még fájdogál a hasamKép
Remélem az is megszűnik hamar.

Úgy közlekedek mint aki tojásokon lépkedKép
Semmi hirtelen mozdulat.

4-után felhívom a dokit ,az AFP miatt.
Ma kellett volna mennem az eredményért hozzá + uh-ra.
De eltette 2 héttel későbbre.Azt mondta ,hogy az afp-t megmondja telefonon.

Bár a múltkor már kiszedtem egy nővérkéből telefonon ,hogy jó az eredmény.De szeretném a doki szájából is hallaniKép
2-hetet meg nem tudok várni.

ZsófyKép

Mi volt az ultrahangonKép?????
csillam

Falina!
Melyik napon vették az AFP-det??
Szerintem is nagyon jó az értéked, azt hiszem 0,7 és 2,4(talán) közötti a jó.
És hogy mit jelent???
Azt hogy egészséges a babód mint a makkKépKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

megann,
nem úgy értettem, hanem kielemezni még nem tudom, mert dokival még nem beszéltem! Kép
és hogy az afp-ben még tájékozatlanok hiába is kérdeznének engem, nem tudnék tól-ig értékeket mondani nekik. Kép
azért köszi! Kép
18-án vették le.
f.
falina

Sziasztok!Kép

Hari,
ne haragudj, hogy írok, tudom, hogy Meának írtad amire én most reagálok.
Én is nagyon kívánom az édességet, de muszály megállni, vagy inkább olyan édességet enni, ami nem olyan hízlaló, pl. bio-édességek, mert nagyon-nagyon könnyen beszerezhetsz egy terhességi cukorbetegséget!!!Én inkább igyekszem uralkodni magamon, mert ha diabéteszes leszel, akkor aztán olyan kemény diétát kell tartanod, hogy begőzölsz.szóval én a helyedben nem hagynám eluralkodni magamon az étvágyamat, de a te dolgod.Nem prédikálni akarok!A kólában pedig aztán végképp rengeteg a cukor!!!(kiv.light kóla)
de a koffein mindenképpen káros nagyobb mennyiségbenKép a babónak, de neked is.

A CIGIRŐL:
Most újabb kisregény jön, de hátha segít valakinek!én egyetem alatt elég kemény dohányos lettem, vizsgaidőszakok alatt napi 2 doboz is elment sajnos, light Malrboro ráadásul...
Mikor tervezni kezdtük a babát, akkor próbáltam én is az ún. "akaraterő módszerrel" leszokni, hogy direkt nem gyújtok rá, na így nem ment!
mielőtt megtudtam, hogy terhes vagyok, még napi 3szálat elszívtam és kínlódtam a bűntudattól:"mi van ha terhes vagyok?", aztán vettem egy "varázskönyvet"Kép
persze először cigizve olvastam, gondoltam olyan könyv lesz, ami paráztat a rákkal meg ilyenek, és pl. a rák világnapján mit csinál minden dohányos? -kétszer annyi cigit szív...
az onkológiai intézetek udvarain térdig járkálsz a csikkbenKép... engem anno még az sem riasztott el, hogy a nagynéném férje gégerákos lett a cigitől és szerencsére a műtét után felépült, de a hangszálait szépen megette a rák...
A könyv tökjókat írt, pedig én arra készültem, hogy majd a kukában landol nálam, de nem így lett. most a bérmaanyámnál van, aki ezer éves(vagy 20 éve-) dohányos, és ahogy hallom, már hetek óta nem gyújtott rá.pedig eddig is állandóan le akart szokni.
Nem tudom segít-e bárkin, de azért leírom, mert nekem hatásos volt:

A legtöbb cigis azért nem szokik le, mert attól fél, retteg, hogy ha többé nem gyújthat rá, élvezhetetlenné válik minden, amit eddig cigizve csinált! Én pl. nem mertem leülni egy kávézóba, mert ott eddig mindíg cigiztem, paráztam, hogy többé nem fogok jót beszélgetni, mert nekem beszélgetések közben is folyton rá kellett gyújtanom, irigykedtem a dohányzó emberekre, ilyenek.CSAKHOGY ez nem is így van!!!Lássuk be, cigizni szar és aki nem cigizik, akinek nem hiányzik a cigi, igazából azt irigyeltük! én legalábbis, csak nem vallottam be...
A nikotin csak egy szemét kis "szörnyecske" benned, az agyadban!
A nikotinfüggőség kialakul már az első pár szál után! ezért nem lehet nikotinos rágóval leszokni!
VISZONT! a nikotinhiány 3hét alatt teljesen elmúlik és fizikálisan csupán éhség-üresség szerű tünete van!!!
a félelemtől vagy ideges, mikor le akarsz szokni, attól félsz közben, hogy többé nem élvezed az életedet , hogy nem leszel már cigi nélkül ugyanaz, aki vagy!
nem isKép jobb lesz a szagod, kifehéredik a fogad és nem fulladsz ki a lépcsőkön meg ilyenekKép
NA most komolyan mondom, én nagyon rettegtem a leszokástól! Tipikusan az voltam, akinek mindenhez cigi kellett!!!ráadásul jó cigi, és erre a gatyám ráment anno...
és ami a pótcselekvéseket-zabálás- illeti, na az azoknak van, akik rosszul szoknak le!!!
ha nem az agyadban döntöd el, hogy nem akarsz többé cigizni, akkor nem fogsz soha de soha megszabadulni a függőségedtől!!!
Ha csak nem gyújtasz rá és sóvárogsz, akkor így töltheted az egész életedet, szenvedve. a pszichés függőség az ami erősen tart a ciginél!

én elgondolkoztam és belegondoltam, hogy most leteszem 9 hónapra, ok..de aztán majd újra cigizzek és legyek büdi a kicsimnek? a páromnak? másoknak? legyek majd a végén olyan vén nyanya, akit szerintem már mindenki látott, mennyire szarul néz ki, mikor bagó lóg a szájából a piacra menet... Gondolkoztam, hogy nem vonzóbb-e egy olyan nő, aki jó illatú és "tiszta"-na ez a tiszta az én dilim volt, minden cigi után mentem kezet meg fogat mosniKépKép- és nem a nikotin miatt marad vékony, hanem mondjuk a sporttól, ami egészséges???
én mindíg irigyeltem azokat akik vékonyak, és nem kell nekik hozzá cigi!
Nem bánom, hogy cigiztem, mert így tudom miről beszélek most, és majd a gyerekemnek, aki esetleg a cigihez nyúl valaha!
Remélem majd meg fogom tudni győzni, hogy ilyen esetben ne szokjon rá a cigire, mert rohadt nehéz leszokni, tényleg nagyon nehéz belátni, hogy igazából nincs szükséged a cigire! ez a nehéz benne!
BOCSÁNAT, hogy ennyit írtam már megint, csak abban reménykedek, hogy valaki esetleg hasznot húz ebből!
ha nem, mindenkitől bocsánat!!!

Zsófy
zsófy

Megann:

mi volt ez a szőlőcukros vizsgálat? A terheléses cukorhoz neked még korán van, nem? Úgy tudtam, azt csak a harmadik trimeszterben csinálják.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Sajnos mostanában valamiért nem jön be a társalgó.
De igyekszem visszaolvasni a dolgokat, hogy képben maradjak.

Kép
angelani

Sziasztok!

Végre van babanet!
Vasárnap óta nem működött. Bár, ahogy elnézem, csak nálunk, hiszen rengeteg írás születettKép!

Csillam, örülök, hogy minden rendben!

Üdv az újaknak!

Noémi, jó, hogy itt vagy, végre nem én vagyok a legfiatalabbKép! Lehet, hogy már mi is átcsúszunk novemberre. Elvileg október 26-án töltenénk a 40.hetet, de az előző ultrahangon 1-1,5 héttel fiatalabbank nézték.

Kicsit lemaradtam az anyós témáról: hát, nem irigyellek benneteket...

Nekem 2 anyósom, és 2 apósom van(elváltak a férjem szülei), mindannyian kb. 200 km távolságra. Vagyis inkább egy anyósom van, az apósom feleségét nem tekintem anyósnak. Anyósom második férjét viszont szintén apósomnak tekintem, tehát van 1 anyós + 2 apósKép

Ha megszületik a babánk, lesz 3 pár nagyszülőjeKép. A férjemnek is van/volt összesen 6 nagymamája...
Na jó, nem fárasztok senkit.

Holnap délután szorítsatok, 4-re megyek ultrahangra. Izgulok, hogy minden redben legyen, és legyen szívműködés!

Köszi:
Uxi
8+6

KépKépKépKépKép
uxi

<font color="0000ff">Sziasztok! Ezt ma teszteltem:
Kép
A szülési kalkulátor szerint november végén lesz a babám, 4 hetes és 1 napos várandós vagyok! KépKépKép
Ugye csatlakozhatok én is ide? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Proone!

Gratulálok! Szeretettel fogadunk körünkben.
Írj bővebben magadról!

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

hello KépKépKépKép
volta 12.uh-on!van egy óriás a hasamban BPD22mm12h,és még fütyije is van(3mas képen látható az ülő_terpesztő képen).a doki alig bírta röhögés nélkül,mert a gyerek valami táncbemutatót tarthatott,negyon izgága voltKép.(az első kép meg fordítva,bocsika,de az a feje))
valószínüleg a sok hústól,amit ettem,lett ekkora!na most rohanok,csak nem bírtam magammal!!!
Nyúlné,12+1

Emese és MarciKépKép
nyúlné

<font color="0000ff">Akkor kicsit bemutatkozom.
Szilvi a becsületes nevem. Budapesten lakom a XXII. kerületben, Budafokon és Budaörsön dolgozom tanítóként, 2. osztályt tanítok.
24 éves vagyok, nyáron volt az esküvőm a 30 éves férjemmel. Jelenleg anyukámnál lakunk egy elég kis szobában, úgyhogy nem nagyon tudjuk, hova fogjuk tenni a kiságyat. KépKép
Úgy tűnik, az első igazi próbálkozós hónapunkban összejött a baba. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Nyúlné!

Gratulálok a kukacoshoz! Az biztos, hogy nem szemérmes a fiad.

Szilvi!

Örülök, hogy köztünk vagy. Biztos, hogy sok-sok fantasztikus élményben lesz részed a 9 hónap alatt.Én az egészet úgy élem meg, hogy a sors csodálatos ajándéka ez az egész ami velünk történik.

Ma bejelentkeztem genetikára, Tádét is megnézték, vígan fickándozott.
Jövő vasárnap kell a Schöfibe menni és hétfőn csinálják a lepndben kényvizsgálatot. Izgulok, de redben kell lenni mindennek. Pénteken már 15 hetesek leszünk!

Falina!
Tegnap küdtem emailt. Ma megnéztem a 2004-es tablót az orvosokról a Schöfiben, ott van rajta a dokim.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!Kép

Köszönöm a hozzászólásaitokatKép
Hát ez a narancsbőr most elkeserítKép
Mától megkezdtem a terhestornátKép
Kállai félét csináltam + régi SOTE-sat, tök jól esettKép

Nyúlné!Kép

Én is gratulálok a fütyiskéhezKép
Amúgy ilyen korán már megtudják állapítani milyen nemű????

Ha én elmennék mondjuk jövő héten 4D-re, szerintetek látni már vagy menjek később???

Mindenkinek szép estét!Jó éjszakát!!!Kép

Mea
mea

Krisztina,
köszi, megkaptam. a hosszabb hangvételű válasz szokás szerint még várat magára a fekvés miatt.

Nyúlné,
CLR-t tudsz mondani?

Proone,
üdv köztünk! Kép

F.
falina

Hello mindenkinekKép

Megvolt a 4D-s UH!!!SZUPER VOLT!
a szépen látszódó 4üregű kis szíve jól pumpálja a vért, szépen egyenletesen dobogKép
BPD:42mm
HC:15cm
AC:14cm
FL:27mm
zárt hasfalKép követhető gerincKép, Normál magzatvíz, jól látható rekeszizom ép végtagokKép

ééééééééééééééésKépKépKépKépKép
KISLÁNYKépKépKépKép

Nagyon örülök nekiKép
a doki azt mondta, 150% lány Kép
majd teszek fel képet!
Lilla Katalin lesz a neveKép

puszi mindenkinekKép
Zsófi
zsófy

Zsófi ez szuper!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Lányok!

Az őrület kerülget, mennyi hír volt ma!

Ja és mindenki lehagyja a neve mögül hogy épp hányadik héten és napon vanKép Irgum burgumKép, én nem tudom követni, ha nem írja ki senki, pedig annyira érdekelKép tábli meg egy héten egyszer van, ki bírja azt megjegyezni!

Pl Zzófika!
Te hányadik napon vagy ,hogy ennyire tutit mondott a doki!Azért érdekel, hogy akkor az én 15. heti uh-m szintén "kislányos" eredménye mennyire tekinthető tutinakKép???
(Egyébként szuper, ez nagyon jóKépKépKép)

Aztán Pl Falina! Na ne monddKép 18-án volt AFP-d??
hi-hi-hi, hát mi vagyok én, note-book???KépKépKép
Tehát 16+hányadik napon drágám????

Bocsi lányok, csak nekem ilyen szita az agyamKépKép???
Mindenki penge mindenki adataiból csak én nem bírom követni?? Brü-hü-hü, remélem a gyerkőc jobbeszű lesz mint énKép

Mea!
Mivel nekem 15-en, Zsófynak 13. héten mondták meg, ha nem birod tovább(Úgy se fogod kibírniKépKépKépbibibibi), menj el egy 4D-re, hátha a tied se szemérmeskedik!

Nyúlné!
Garatula a kislegényhezKép Én ugyan nem látom azt a bizonyos "kukit", de neked biztos megmutatta az orvosKép

Proone!
Hát nincs mese, bizony te közénk való vagy, úgyhogy gyere bátranKépKép
Orvoshoz mikor akarsz menni??(Gratula, ügyesek vagytokKépKép)

Megann 15+2

Kép

Kép
megann

Falina,nincs nagyon más adat
Megann,a 3.képen látszik!!!alulnézetből van az ülű baba és a két lába között az a szálka,na az a fütyi
Mea,ez nagyon ritka,hogy egy baba ennyire mmutogassa magát és hogy ilyen fejlet legyen.
Üdvözlök minden új csatlakozót és gratula minden adathoz,én most repkedek,jó éjt mindenkinek,mejd ha lenyugszom jövök dumcsizni,puszi!!!
12+1,de mindjárt 12+2 Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Nálam alig megy a társalgó.
örülök, ha be tudok "jutni".
Egyfolytában lemaradok mindenről. Alig lehet követni, ezért bocsika!

Proone!
Gratula! Nagyon örülök a babódnak:-)

Nyúlné!
Én csak irígykedem:-)
Nekem sajna nincs ilyen képem.
Már kétszer voltam genetikai Uh-on is, de csak a 8.hétről van egy képem, amin szinte mégcsak a petezsák látszik.
Szeretnéééék én is egy képecskét!
De természetesen örülök!
Neked is jó egészséget!
Nevet választottatok már?

Zsófy!
Neked is örülök a picilányhoz!

Lányok! Egy kérdés: Mennyibe kerül most egy 4D-s vizsgálat+felvétel?
Újpesti vagyok, ezért elsősorban a budapesti helyekre gondoltam.

Köszönöm!
Angelani
15+3

Kép
angelani

Jajj, még annyit szeretnék, hogy én jövőhéten töltöm be a 16. hetet (hétfőn).
Szerintetek melyik nap menjek AFP-re?
A hét közepe jó?
Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Hűha! Mindenkinek gratulálok!!!

Zsófy! Ezek szerint a 4D ultrahanggal ennyire pontosan megállapítható a baba neme is?? Ez szuper! Kép Én is kislányt szeretenék, ha választhatnék, hogy legyen a bátyónak egy hugicája. Kép Kép Kép

Nyúlné! Neked is gratulálok, olyan jó ilyeneket olvasni.. Kép Kép És tényleg hihetetlen, hogy így kitárulkozott a bébi. Kép
Én jövő hét kedden megyek a 12.heti UH-ra. Alig várom!!!!!

Sajnos a hányinger/hányás nem ahgyott alább, de nem panaszkodom.

Magamról én is szólnék pár szót, 28 éves vagyok, Újpesten lakunk egy kertes házban anyuéknál egyenlőre a párommal és a 6.5 éves kisfiammal. Jövő hétvégén költözünk a saját lakásunkba (most már gyönyörű). Kép A munka elég kemény, de beosztásnak köszönhetően azért van időm errejárni. Kép

Várom a híreket Rólatok! Kép
Puszi,
Dóri
Vendég

Sziasztok!

Hú, mennyi jó hír. Gratula Nyúlnénak a kisfiúhoz, Zsófynak a kislányhoz!

Nekem csak annyi a fejlemény, hogy ma reggel már láttam egy kis pocit a tükörben. Vagyis nő a baba! Úgy örültem neki.

Bkriszta! Szerintem is csodálatosak ezek a hónapok, nagyon élvezem. Ráadásul mi majdnem egyidősek vagyunk, én vasárnap töltöm a 15. hetet.

Tegnap vettem magamnak egy terhes melltartót, őrülten kényelmes! Bár még nőni fog valószínűleg a mellem, de már így se jött rám egy korábbi melltartóm se. Szóval elmentem, és sikerült kiválasztanom az Anitában pont egy leértékelt darabot, így csak 1900,- Ft volt.

Tmarie! Igen, szeretnék menni terhestornára, bár épp a jógán gondolkodom.

Üdv az újaknak is!

Növeszgessétek az apróságokat!

Bodza 14+2

Kép

Kép

Kép
bodza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?