Helló csajszik!!
EZ a hétvége jó gyorsan elment! Tegnap BP-en voltunk utazáskiállításon, meg IKEÁ-ban, meg BricoStore-ban, ma meg az udvart rendezgettük. Lapát, gereblye, meg talicska... Tele van a kezem bőrkeményedésekkel. De ami lényeg, hogy még nem jött meg!!!! De én még annyira nem merek reménykedni. Sajna van valami gombám, vagy fertőzésem, mert (a már sokak által említett) túrós állagú (vagy inkább olyan, mint ha a sex után kifolyik, csak egy kcsit sűrűbb) folyadék jön belőlem és sajna viszket is. Remélem nem ezmiatt nem jön meg!
Hajni akkor Neked is jó erős szemüveg kell
Én egyébként egész nap hordom a lencsét, de nincs vele semmi bajom. Csak mikor már koszosodik. Tök jó, hogy kapsz névnapodra! ÉN nem azt kapok
de még nem tudom mit
Jó a homokszőnyeg!!! Akkor nemsokára jöhet a beton rá! Én egyébként javaslom, hogy a konnektorokat csak festés után tegyétek fel, na jó csak vicceltem!
tudom, hogy tudjátok mit mikor kell csinálni. Nálunk a villanyt vlillanyszerelő szerele be de az az ember az örületbe kergetett bennünket.
Proone de jó hogy még nem jött meg Neked sem!!!!!NAgyon aranyos a zebra, remélem sokat látunk még mostanában!!!!A hőmérékleted nem semmi! MÉg mindig hullámzik, de a vége bíztató!!
Nolina én még azért reménykedem, hogy Neked sem jön meg holnap sem