Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon cukorfalat a pici KépKép. Nekem is kell egy ilyen Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na mit szóltok?????Ugye milyen drága???
Szilvi!!!Meg kérdezhetem milyen vizsgálaton voltál??KIcsit nem vagyok képbe.

Zafír!!Én is szoktam így lenni.Mindig morog velem a férjem,hogy depis leszek és azért nem sikerül a baba.Pedi nem is.Meg,hogy bebeszélem magamnak a dolgokat.Tudom néha igaza van.De én is el tudok kenődni hamar.Hétfőn megyek másik dokihoz,drukkoljatok nekem!!!Remélem valami jóval fog kecsegtetni.Már elmúlt 1 éve,hogy várjuk a mi kis babénkat.
csanita

Hahóóóó!!!
Senki nincs???Küldöm itt a tuti képeket és sehol senki!!!Ejnye-bejnye!!!!
Merre vagytok lánykák???
csanita

Most vettem észre keresztlányt írtam!!Pedig kisfiú!!!Lehet már fáradt vagyok!!!
csanita

<font color="0000ff">Nem baj, Csanita! Észrevettük, hogy kisfiú! Kép

Nagyon aranyos, csak ne bömbölne szegény úgy az első két képen... Kép
A többi képen nagyon édi! Kép

Ugye az én babám sosem fog sírni? KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Én meg is dícsértem a babát valahol két kép között Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na én megyek alukálni!!!!Jó éjszakát mindenkinek.Hétfőn jövök!!!!
Írjatok sokat legyen mit olvasnom.
csanita

csanita
fentebb megtalálható, de leírom mégegyszer
uh-n, amikor épp tüszőrepedésem volt, vérvételen, hormonlabor, de még nincs eredmény, ma meg kürtátjárhatóságon
de nem kívánom senkinek
de a petevezetékkeimmel nincs semmi gondKép)
szilva76

Szilvi, Anita ma nagyon figyelmetlenül olvasott Kép. Azért megérte szerintem, hogy megtudd a vezetékeid legalább rendben vannak Kép. Pár nap és elfelejted remélhetőleg Kép.

Na én is megyek aludni, holnap csak este jövök Kép. Legyetek jók

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Itthonról is bekukkanthatok egy kicsit. Kép

Csanita,
Éppen kérdezni akartam, h nem arról volt szó, h kisfiú lesz a bébi?! Erre látom ám a kis kukiját, így rájöttem, h kicsit félregépeltél. Kép
Tényleg szépséges a kiskrapek! Kép Az anyukájára hasonlít, nem? (mármint a kis pofija... Kép) Igaz, az apukájáról nem láttunk képet... Kép

Proone,
Azért akkora mázlija senkinek nincs, h nem sír a babája! Kép
De tényleg olyan kis édesek az elején, hogy utálják a fürdetést. Kép Bezzeg egy év múlva már alig lehet kiimádkozni őket a kádból. KépKépKép

Hajni,
Kartonpapírból csináltatok szőnyeget? Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Helló csjok!!!
most végre szépen termeltetek!

Nagyon sajnálom, hogy Anikó itthagyott bennünket, remélem hamar kiláball ebből a rosszkedvből, legalábis nekem úgy tűnt abban van Kép
Nolina de jó, hogy jelentkeztél! Az viszont nem jó, hogy barnázol Kép

Csanita nagyon édes ez a baba!!!! Fogtad már??

Proone, Nicola elég durva történeteket írtatok az oktatós tapasztalataitokról!!!

Szilvi akkor Te valóban bátor mókus vagy!!!! Kép

HAjni akkor jól emlékeztem, hogy Neked lencséd van! Nekem is van. jobb: -4,5, bal: -3. A tiéd milyen? Asszem nekem is kellene szemüveg, de egyszerűen nincs időm elmenni csináltatni!
Én még mikor Tatabányára jártam suliba, az Ofotértben csináltattam mindig a lenycsémet Kép
Olyna jó, amikor rád gondolok, mindig eszembe jutnak az ottani főiskolás évek. Olyan jó volt!!

Én egyébként még jól vagyok. Most összeszedtem valamit, mert nagyon viszket Kép
Holnap nálam minden kiderül!

Kép
Kép
beuka

Van Babanet! Hol van, hol nincs....

KépKépKépKép
proone

Bea nekem a szemem lencsébe -5-ös. Elvileg a lencsét csak 4-6 óráig lehet hordani egy nap. Szóval a többi időre illenék szemüveget viselni Kép. Nekem mióta lencsém van, nincs szemüvegem. Sajnáltam rá a pénzt. De most névnapomra megkapom KépKép.

Kata, a szőnyeget homokból csináltuk, ha jól sikerültek a képek akkor fel is teszek egyet.

Hozom a táblát is hamarosan Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na a szőnyegről a kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

És a tábla:

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Jó reggelt! Nézzétek, milyen hőmérsékleteket produkálok! KépKépKép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Hajni! Nagyon szép a föveny-szőnyegetek! KépKépKép

Teljesen megőrjít engem ez a bizonytalanság. Felment az ébredési hőmérsékletem, és még mindig nem jött meg. A végén még zebrás leszek... Kép Ha holnap és holnap után nem jön meg, akkor tesztelek! Kép Remélem, tesztelhetek! KépKépKépKép

Nolina, Beuka, Anita! Veletek mi újság? Lesz zebra? Küldök egyet! Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, ez a zebra nagyon édes!!! Ez fénykép? A tiéd? Szorítok nagyon! Menjetek kirándulni, hogy a napocska is melegítsen, csak hogy fennmaradjon a hőd!Kép
Remélem Bea is ilyen jó hírrel jön! Már nagyon várom, hogy legyen zebránk, kb 20 zebrás képet töltöttem ám le!
Nekem most nem jut zebra, már jó pár napja barnázok és szerintem holnap jön meg majd. Már nagyon várom, mert már idegesít, hogy mikor múlik el.
Anikó, sajnálom, hogy így döntöttél, de remélem, ha zebrás leszel , újra megjelensz és velünk is maradsz!
nolina

<font color="0000ff">Köszi Nolina, megfogadtama tanácsodat. Most jöttünk fel sétálásból. Csak sajnos nagyon hideg van, és sokszor elbújt a nap. De azért egy kicsit melegített is. Kép
A zebrát a netről szedtem.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Kint voltun egésznap a telken. Iszonyatosan elfáradtam. A villany már olyan nagyon kész, hogy meg is rázhat az áram KépKép. Már tényleg csak a konnektorokat kell felszerelni Kép. A fürdő meg a WC is be van már vakolva Kép.

Ja, és képzeljétek. Ott gugolok a szita mellett már száz éve, uncsizom ezerrel, erre odajön a párom, néz egy darabig, és megkérdi, hogy tudom, hogy hogy szitálom a homokot? Elég furin nézhettem rá, mert közölte hogy úgy csinálom, mintha egy kisgyerek haját mosnám Kép. Most nem drága???

Proone, cak így tovább, én már nagyon izgulok Kép. Te leszel az első táblás zebrás???

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajszik!!

EZ a hétvége jó gyorsan elment! Tegnap BP-en voltunk utazáskiállításon, meg IKEÁ-ban, meg BricoStore-ban, ma meg az udvart rendezgettük. Lapát, gereblye, meg talicska... Tele van a kezem bőrkeményedésekkel. De ami lényeg, hogy még nem jött meg!!!! De én még annyira nem merek reménykedni. Sajna van valami gombám, vagy fertőzésem, mert (a már sokak által említett) túrós állagú (vagy inkább olyan, mint ha a sex után kifolyik, csak egy kcsit sűrűbb) folyadék jön belőlem és sajna viszket is. Remélem nem ezmiatt nem jön meg!

Hajni akkor Neked is jó erős szemüveg kell Kép Én egyébként egész nap hordom a lencsét, de nincs vele semmi bajom. Csak mikor már koszosodik. Tök jó, hogy kapsz névnapodra! ÉN nem azt kapok Kép de még nem tudom mit Kép
Jó a homokszőnyeg!!! Akkor nemsokára jöhet a beton rá! Én egyébként javaslom, hogy a konnektorokat csak festés után tegyétek fel, na jó csak vicceltem! Kép tudom, hogy tudjátok mit mikor kell csinálni. Nálunk a villanyt vlillanyszerelő szerele be de az az ember az örületbe kergetett bennünket.

Proone de jó hogy még nem jött meg Neked sem!!!!!NAgyon aranyos a zebra, remélem sokat látunk még mostanában!!!!A hőmérékleted nem semmi! MÉg mindig hullámzik, de a vége bíztató!!

Nolina én még azért reménykedem, hogy Neked sem jön meg holnap sem Kép

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Sziasztok! Ma délután nagy pakolást rendeztünk odaát az apósnál. Minden cuccunkat átpakoltuk a nagyszobába és ami nem a mienk, nem kell nekünk, azt a kisszobába száműztük, csináljon vele, amit akar. (régi kisszekrények, férjem testvérének a tankönyvei, régi varrógépasztal...) Most már tényleg csak egy szobában vannak a cuccaink. Egyébként kitalálta após, hogy pénzt kér a tárolásért meg az ott maradt kutya és macska kajájára... "Kedves" apuka, nem?

Az viszont boldogít, hogy még mindig nem jött meg, és nem is barnáztam már 2 (vagy 3?) napja! KépKépKép

Jó éjt mindenkinek!

27/25-28</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Itt vagyok!Szegény kutyám most megint betegKépKépKép
Most hányt!Kép
Monden nap beszélek az állatorvossal, de nem tudom mi lesz. valaki azt mondja altassuk el de nekem nincs szivem!!
Szombaton ugy örült nekem vasárnap már rossz kedve volt...Kép Már megint elsírattam...KépKép
Keresztlányommal volt hétvégén talink de sajnos belázasodott és nem hozhattuk elKép
Csupa rossz hír...Kép
Beuka!Mentek valahova nyaralni??
Egyik ismerősünktől kaptam csomó prosit , akik ott voltak Bp-n, most azokat tanulmányozzuk...
Képzeljétek voltunk szombaton egy csomó butorboltba és láttunk olyan gyönyörű bőr ülőgarinturát...olyan szép volt...
meg kéne vennünk, de kicsi még a helyünk, nagyobb albiba kéne költözni!
Elkezdtem mérni a hóőmet!Szerintetek hol érdemes? Száj, honalj, hüvely??
Mikor peteérés van akkor uyge lent van a hő??Kép
nicola79

<font color="0000ff">Nicola! Szerintem szájban érdemes mérni, úgy tudom, az a lényeg, hogy valamelyik 'lyukban' mérd. Én hónalj alatt mérem, mert lusta vagyok elmosogatni a hőmérőt. Kép Meg rendeltünk egy fülhőmérőt, de nem akar megérkezni...
Ahogy kibogoztam - egy hőmérsékletsüllyedésnél van peteérés, ami után közvetlenül 'nagyon' megemelkedik a testhőmérséklet (0,2 - 0,4 fokkal). Azt mondják, hogy a hő megemelkedése után nem sok esély van a baba megfoganására. Remélem, tudtam segíteni!

28/25-28 Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Nicola, Proonénak teljesen igaza van, csak egy dologban téved. Legjobb hüvelyben, vagy popóban mérni. A száddal is az a gond, hogy veszel egy nagyobb levegőt és máris lejjebb megy a hőmérséklet.
Sajnálom a kutyusodat. De azért jól gondold meg, hogy mikor altatjátok el szegényt, mert nem jó neki ha szenved Kép. Különben teljesen megértelek, hogy ellene vagy Kép.

Bea, én is egész nap hordom, és nekem is csak a vége felé van probléma vele Kép.
Az aljzatbeton előtt még vannak a válaszfalak, meg a fűtéscsövek. Szóval nem annyira hamar jön az a beton Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!

Nicola igen, készülünk Horvátországba! szinte minden évben megyünk de nem tudunk csalódni benne Kép Egyébként mivel magunktól nem mennénk, a szüleinkkel megyünk, az Ő pénzügyi segítségükkel Kép Én szájban szoktam mérni, igaz néha közben elalszok, és lehet, hogy nagy levegőket veszek, de remélem jót mutat.

Tegnap azt olvastam, hogy a legjobb módzser a tökéletes időpont meghatározására a hüvelyváladék tanulmányozása, mert CSAK azokban a napokban nyúlós és csúszós! Nálam az a gáz, hogy nem nagyon szokott semmilyen lenni Kép

Ja és azt is olvastam, hogy napi pár perc fejenállás helyreteszi a peteérést (állítólag serkenti)

Hajni akkor én valamit nem értek. Nekünk a fűtéscsövek meg a szigetelés már betonra kerültek, és arra ment még az ajzatbeton. Nálatok nincs pince? Én nem emlkékszem, hogy nálunk homok lett volna Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Proone, Bea, nagyon drukkolok!!! Benézek majd csomószor ma, hátha van vmi egyéb tünetetek is! Kép

Hajni, légyszi pottyants le, ma reggel megjött. Már vártam, mert a sok nap barnázás már kikattantott. Amúgy meg úúgy örülök, hogy ma jött meg, mert úgy számoltam, hogy a 19.napon volt peteérésem és ahhoz képest ma van a 14. nap, tehát amit érzek görcsöket , az peteérés lehet!! Csak azt nem tudom, hogy a görcs a tüszőnövekedéskor, vagy a repedéskor van? Ugyanis nekem kb 3-4 óráig fájdogál és kérdés, hogy akkor, vagy csak akár 1-2 nap múlva van t.repi. Erről tud Vki vmit?
Küldök egy kis vidámságot, ha már egyszer hétfő van.Kép
nolina

Sziasztok!!!Jó reggelt mindenkinek!!
Nicola!!
Szegény kutyus!!!Idős már a kutyád??
Beu!!Nem dolgozol ma???Vagy csak sutyiba jöttél???Igen fogtam már a babát.Mult héten voltunk náluk 2-szer én büfiztettem szopi után.Ugye milyen kis tüni??Majd rakok még fel képet.De nem akarom fájdítani a szíveteket.
Én ma megyek dokihoz.Egy másikhoz.Ez lesz a harmadik 1 év alatt.Kiváncsi leszek.Ma kéne meg jönnie,de semmi jele!!Most egy kicsit bizakodok.Eddig még sose húztam!!A fejen állásról én is olvastam.
csanita

A fejenállást kipróbálom Kép, hátha segít Kép.

Bea, csak azért volt ott a homok, mert szárítottuk. Pincénk, van, jól emlékszel. Különben a padlófűtéscsövek közé is homokat fogunk rakni. Szóval még szitálhatok eleget Kép.

Nolina, lepottyantottalak Kép.
Hozom is a táblát.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Küldök képeket!!

Kép
csanita

Kép
csanita

Sziasztok!

Csak nálam nem látszanak a képeitek?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nnnna, most már látszanak. Kép
Oooolyan fáradt vagyok! ...
Szombaton munka után mentem a kismama barátnőmhöz. Olyan kis csini 'labda' a pocija. Kép
Tegnap meg a haveromnál nagytakarítottunk... Teljesen készen vagyok! Úúúúgy vágyom már egy kis pihenésre!

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Kellemes hétfőt mindenkinek!

Nálam látszanak a képek, nagyon aranyos a pici! De az enyém aranyosabb lesz, nem baj? KépKépKépKépKép

Nálam még semmi jele, hogy ma meg akarna jönni. Ha holnap sem jön meg, akkor talán szerdán tesztelek. Vagy inkább csütörtökön, mert akkor nem kell mennem munkába, nem vonja el ez a fontos dolog a figyelmememt a suliban... Kép Csak azt nem tudom, hogy fogom a párom nélkül kibírni egész nap, ha reggel tesztelek és esetleg az derül ki, hogy van baba! Szerintem utánautazok a munkahelyére! Kép Ha negatív lesza teszt, azt el tudom mondani neki telefonba. De ha pozitív....!!!!
Nagyon szenvedek szerintetek..? Kép Hogy lehet erről ennyit írni? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

igen a kutya idős már.
Nem szeretném még elaltatni,egy másik doki azt mondta nem szabad. Olyan rendes.
Ha cseng a telefonom mindig megijedek hogy a kutyával van baj.Kép
Proone!Még a végén kiderül hogy baba lesz!!!KépKép
Én szorítok nagyon!!
Egy hétfő nem lehet kellemes!!!!KépKép
nicola79

Nicola,
Vitatkoznék: lehet kellemes a hétfő, ha mondjuk otthon ejtőzhet az ember lánya... KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Igazad van Kata, és egész héten nem megy dolgozni és nem várja(!!!!!!!!!!!!!) a pénteket!!KépKép
nicola79

<font color="0000ff">Kiről beszéltek? Rólam? KépKépKépKép
Ezen a héten csak szerda délelőtt dolgozom. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

nem rólad beszélünk, csak ugy általában!
Szoval egy hétfő nem lehet kellemes csak akkor ha szünet van!

Egyébként szorítok neked!!Kép
nicola79

Tök jó neked Proone!!
Én péneten nem dolgozom szabin vagyok!Kötelező szabin.
De nincs semmi melom. Uncsizok!
Utazásokat nézegetek a neten.Nem tudom hova menjünk nyaralni.
Horvát, Görög, Tunézia, ezek közül választunk.
nicola79

Hajni!
Légyszíves javítsálát 1 cn-re!!Hát kész vagyok!!Pedig már annyira bíztam benne!!Na megyek dokihoz,addig is emésztem magam.Most sírnék egy nagyot,de menni kell előre.Úgy néz ki nem lesz 2005-ös babánk.De miért nem????
csanita

Proone,
Hát úgy aztán ki lehet bírni! Kép Pihenj helyettem is egy kicsit, OK?! Kép
Ja, nem is mondtam: tényleg nagyon 'szimpi' az apósod... Az enyém is balhézott pénteken, h miért nem fizetünk rezsit és miért nem költözünk el (azt persze nem mondta, h hova...).

Nicola,
Ha már ott vagy, nem keresnél nekünk is vmit?! Olyan kellene, ahol sokáig ott lehetne lenni és alig kellene vmit fizetni... KépKépKép

Csanita,
Tényleg ne keseredj el! Még lehet a Tiétek 2006 első babája! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mennyi tifelétek egy albi, mondjuhk egy másfél szobás egyedi elszámolású?
nicola79

Minimum 80e....
kata1977
Hatvan

Anita, kijavítottalak Kép. Ne legyél ennyire elkeseredve. Lesz majd nektek is babátok, csak nem 2005-ben. De még az idén lesz albérlő a pocakodba ne félj.

Bea, Proone, szedjétek össze magatokat, már csak ti vagytok előttem. jó lenne ha ott is maradnátok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Meg igazából ez nem úgy megy, h mindenkit elüldöz a házból, aztán meg ő ott éldegél, mint Marci Hevesen! ... Mert nem csak bennünket akar elüldözni, hanem anyósomat is (a lányát már sikerült...).
kata1977
Hatvan

Mi összesen 30-at fizetünk rezsivel együtt!
igaz ez egy 30 nm-es lakás de egyenlőre elég.
A nagyobb meg 25 ezer +rezsi.
Szóval nem sok.Szerintem!KépKépKépKép
nicola79

Képzeld, ma a pasim Győrben van! Kép
Az tényleg nem sok! A tesómék egy egyszobás 28 nm-esért fizettek 55+rezsit a Keletinél...
kata1977
Hatvan

Az tök jó, akkor már ő nincs olyan messze hozzám!
Az én uracskám meg Hódmezővásárhelyen van!de este jön haza.KépKép
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?