Sziasztok!
Zichy, nagyon büszke lehetsz a kislányodra, hogy így tűrte a szurit és a sok "megpróbáltatást".
Ari, pihenj sokat a picivel, biztosan nagyon jó lesz, ha már ott lesz közöttetek...
Férjed is biztosan örül majd Nektek.
Olyan jó, ha a férjed is így várja a babót.
Domicsenge, olvastam az nlc-n, hogy mi történt Veled, nagyon sajnálom, gyógyulást kívánok a "lábadnak"....
Babó is magijedhetett az anyával együtt...
Pkagi, biztosan lesz eredménye ennek a türelmes, hosszantartó várakozásnak. Mit érzel most? Testi változások, vagy valami? Érzel változást? Vagy nem akarsz még semmit sem mondani előre? Küldök egy kis pozitív energiát, bár úgy érzem a leveleidből, hogy ez nagyon sok van nektek, de én is adok. +++++++++++
Gabocacica, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet ez az érzés... Egy erős kis emberke rugdossa belül a "dolgokat". Húzós érzés lehet. 9heted van még, igaz, jól emlékszem? Hamar el fog telni. Leírod, hogy milyen volt a szülésfelkészítő? Biztosan tök jó lehet egy ilyen beszélgetés, vagy előadás? A kispapának el kell végezni valami tanfolyamot, ha bent szeretne lenni a szülésen?
Velünk minden rendben van, az esküvői sztorit majd leírom, ha több időm lesz, és nem leszek fáradt. Ma vagyunk pont 14hetesek.
Azt gondoltam, hogy eddigre majd elmúlnak a szagok iránti érzékenységeim, de nem. Ugyanúgy öklendezem a sült hús, zsíros dolog szagára... Majdnem hányok is dolgoktól, de nagyon jó, hogy ,már látszódik a pocakom. Van kis gömbölyödése és nagyon duki. Mindig megsimogatom, megnézegetem a tükörben, hogy olyan igazi kismamás....
Kicsi férjem is imád minket.
Zichy, vagy valaki tud segíteni abban, hogy hogyan tudok képeket feltenni? Mert Zichynek ígértem még anno régen esküvői képeket. Most már tudnék feltenni, ha tudnám a technikáját.
Babásakat nem tudok feltenni, mert a telefonomban vannak a képek és nem tudom, hogy infraportról hogyan kell áttenni a gépre. Ebben esetleg tud valaki segíteni nekem?
Jó éjt mindenkinek.! Legyetek jók!