Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Vikó, Tündérke, Bogárka,
e-mailt megkaptam!

Lányok,
tali ÁPRILIS 9. Szombat, jelentkezés Hanee-nál, méretleadás nálam (újpest), melynek a határideje (kitolódott): ÁPRILIS 5. (kedd). Természetesen ez senkit nem kötelez vásárlásra!!! Kép

Wica,
én április 1-ig dolgozom, így néhány előadásra én is csatlakoznék Hozzátok. Kép

Gömbölyű,
szex témában: engem is zavar a pocakom, de a Párom nagyon szépnek lát. Talán az akaratlanul is belénkivódott "mintakép" miatt vagyunk frusztráltak (gondolok itt a TV reklámokra elsősorban, ahol a háziasszonyok (anyukák) is frissek üdék, kívánatosan gyönyörűek, stb..., ehhez képest, mi lestrapáltaknak nézünk ki már akkor is, ha épp "csak" hányingerünk van, nem jól aludtunk, vagy a baba lába a gyomorszájunkat tapossa). Tehát részemről abszolút átérzem ezt a helyzetet, és csodálkozva (kételkedve) hallgatom Párom effajta kedves nézéseit, illetve szavait. Én sosem voltam egy szoláriumcica, de őszintén szólva nagyon várom, hogy ismét kicsit többet foglalkozhassak magammal (gondolok itt egy normális hajfestésre, némi szolira, csinosabb nadrágviselésre, stb...).

Popsitörlő:
eladó 3 csomag Johnson nedves popsitörlő 400.-/db áron (bolti ára akciós négyes csomagolásban is 500.-/db-ra jön ki). Sógornőm kisfiáról maradt. Ha valaki(ket) érdekel, akkor a talin oda tudom adni (én már hat csomaggal vettem ZsebinekKép).

Mirci (29+3)
mircimama

Azt elfelejtettem írni, hogy mindenképp írjátok az e-mailben, hogy milyen nicknévvel vagytok a topicon, hogy be tudjalak azonosítani Titeket Kép

Köszi: Mirci
mircimama

Mirci!

Mivel én is április 1-ig dolgozom teljes munkaidőben, így én is a rákövetkező héten kezdeném el a tanfolyamot. Még csak hozzám csatlakozol, mert más még nem jelentkezett Kép

Wica
27+5
wica

Szióka!

Henci is jön a tanfolyamra - tudomásom szerint -, úgyhogy esetlegesen áprilisban már 4-en lennénk? Szóval én ott leszek most szerdától ha törik, ha szakad.

Amúgy most jöttem a TEscoból és láttam 390,-Ft-ért kombikat dögivel. Nem vettem, csak gyümölcsért ugrottam be (ez volt a Soroksári T.).

Én mennék a 04.09-i talira, majd leadom a jelentkezésemet is e-mailen. Hulla vagyok, pedig most aludtam. Állítólag a vezetés sem tesz túl jót a stresszhormonok miatt..., de akkor idesorolnám az embertömeget is, elkezdtem minden helyet utálni, ahol sokan vannak!!! A net az másKép
timmba

Császározásról:

Én is úgy tudom, sok orvos csipőből császárt ajánl ha már volt egy császáros szülés, de ez nem feltétlenül szükséges! Ha "véletlenül" lett császár a baba, mondjuk mert faros volt vagy a szülés alatt lépett fel valami komplikáció ami a második terhességnél már nincs jelen, akkor úgy tudom nyugodtan meg lehet kisérelni a hüvelyi szülést, csak dokit kell találni, aki partner ebben.

Giggancs esetében, ha jól tudom, ő ortopéd orvos szakvélemye alapján megy időzitett császárra, és az ezt kiváltó ok (ha jól emlékszem, valami gerincsérv?) nem biztos hogy rendeződik a következő szülésig, ha egyáltalán egy gerincsérv rendeződni tud. Tehát nála valószinűleg ez fogja indokolni a másodszori császárt is.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok,

AVENT ISIS mellszívó!!!
5.000.-ft-ért eladó a Szomszédasszonyom készüléke. Minden alkatrész megvan hozzá, csak a két cumisüveg pótolandó. Ha érdekel Valakit szóljon, addig más oldalra nem teszem fel.

Mirci
mircimama

Giggancs!
Császár utáni szülésről van itt egy topic: Fogamzás, várandósság, szülés/ Szülés/ Szülési esélyek császár után

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Köszi a válaszokat lányok. Azért megnyugtató, hogy nem csak engem kínoz ez a nem alvás.. bár nem mintha vigasztalna hogy más sem tud. Kép))

Mindenki azt mondja pihenjek most amíg tudok.. aludjak sokat.. de én már most nem tudok...mi lesz később?! :-/

Hajni & Marcika 28+5
Vendég

Sziasztok!

Ma megint Laci bűvölte a gépet, tegnap meg nem tudtam jönni. Mire végre ide jutottam, szinte mindenki megkapta a kérdéseire a választ.
Rókica a Madarász utcai újraélesztő tanfolyamról, Vikó, Signum a homeós füzetről.

Mzx!

Nem zuglói vagyok, hanem XVII. ker-i, de így is közel van.
Én is a macis ultrahangos párásítót néztem ki.

Timba!

Milyen diétára fogtak?
Én csak a hízás mértékének csökkentése miatt szeretnék egy-két okos tanácsot.

Giggancs!

Úgy látszik ez a kórházunkban bevett szokás. Emlékszel, én is írtam a múltkor, hogy azt mondta a doki, hogy ha császár, akkor 1 héttel előtte be kell feküdni. Azt is mondta, hogy az előzetes vizsgálatok miatt, de szerintem az is benne van a pakliban, hogy ha valaki tuti csaszi, akkor ha megindul előbb a szülés, az ne okozzon fennakadásokat. Ja, és még azt is mondta, hogy ugyan befektet egy héttel előbb, de a császárt is előbb csinálja, tehát az az egy hét sem egy hét.

Meg van a terheléses eredményem. A cukor 4.2 lett.
Annyit ki tudtam, silabizálni, hogy kb. középérték. Van egy-két dolog ami mellett csillag van, de szerintem pici az eltérés. Majd a védőnéninek megmutatom, mert a dokihoz csak sokára megyek ismét.

Alvás: én meg nem tudok Laci nélkül aludni. Van olyan, hogy elnyomja a buzgóság a kanapén, én meg felébredek az éjszaka közepén, hogy valami nem stimmel. /Nem horkol a fülembe.Kép/
A legérdekesebb, hogy ha horkol, akkor felébreszt vele, és meg kell simiznem az arcát, hogy átforduljon a másik oldalára, ha nem horkol, akkor viszont felébredek, és hallgatom, hogy lélegzik-e egyáltalán.Kép

Szex: Kép

Már kifejtettem korábban a véleményemet, amikor ez téma volt. Úgy látszik én vagyok az a kivétel, aki az elején is nagyon odavoltam érte, és ez most sem változott.
Igaz, hogy sok pozíció már nem megy, mert kényelmetlen, de kitapasztaltunk újakat, amik bejönnek.Kép

A táblába betettem, és javítottam mindenkit.
Pusszancs
Pipocs: 30+3Kép

Kép
Kép
pipocska

Tündérke!

Az akciós bodyk 590-ek voltak, de volt olyan, hogy két body 990-ért, amiből az egyik ujjatlan. A nem ujjatlan bodyk normál ára 890-990, ha jól emlékszem, a rugdalózók 1390-től kezdődtek, a többség 1490 és 1790 között volt. Az akciósok között volt olcsóbb is. A plüss cuccok árát nem néztem, mert az eladó azt mondta, hogy nyárra az mindenképpen meleg, inkább több vékonyabb ruhadarabot adjak a babára. Lehet, hogy a mérettel is változik az ár, én az 56-os és 62-es dolgokat néztem. Nagyon jó minőségűeknek néznek ki, szépen vannak megvarva, jó helyen van a patent rajtuk, nagyon jópofa szinekben vannak, stb.

Mzx-Móni

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Pipocs, szédhidrát 180g. diétára fogtak, azaz 5-6 étkezés és össz-vissz 6 zsemlényi cukor bevitele... durva! Megvettem a Klinikáknál a szakkiadótól (Medicina)Cukorbetegség és diéta könyvét, tele van receptekkel, kalóriatábla és ilyenek, csupa hasznos, ha jól emlékszem nem egészen 3ezer volt.
Most megyek majd vissza tesztre jövőhéten, kiváncsi leszek, hogy mi újság. Nem tudom, befolyásolta-e annó az eredményt, hogy a legelső (és egyetlen) cukortesztem előtt egy hétig szinte kizárólag lekváros fánkot ettem, bár a csapolás előtt 8 órával semmit. Próbálom a mentségeket találni, hogy mégsem vagyok "beteg"... Hát, kiderül kedden... vagy szerdán... félek... legkésőbb péntekig. A babám nagyobb mint kellene - véleményem és a szakirodalom szerint -, 27+2-ben volt 1224g.
timmba

Timmba!
Nem volt ő olyan nagyon nagy 1200 g-mal. Nem kicsi, de nem is óriás. Reméljük nem lesz gond, ha betartottad a diétát. A fánkok sajnos nem nagyon befolyásolták az eredményt. Szurkolok!

Éva

Kép
sygnum

Timmba,
én szerdán voltam UH-on, 28+6 hetesen, a mért adatok szerint 28+4 hetes Zsebi és a adatokból becsült súly: 1151gr volt. Szerinted a Te babád mennyire "nagy"?

Johnson popsitörlők elkeltek...

Mirci
mircimama

Márti,

nagyon örülök, hogy Eszternek tetszett az ovi Kép Kép Mindennap nézem, hogy mikor lesz a nyílt nap, és azonnal szólok!!!

Hajrá az új bébiprojekt!!! Meggyógyultál már? Mikor találkozunk az ovinál? Minden reggel nézlek a megállóban Kép

Mirci
mircimama

Köszönöm lányok!
Most megnyugodtam - ahogy magamat ismerem kis időre - és tudom, kicsit hülye vagyok, hogy így pánikba estem, de már 1 hónapja ezen parázok és nem mertem senkinek mondani, csak jöttek és jöttek a lidérces álmok a gyerekkel kapcsolatban, főleg, mikor megkaptam az UH-s adatokat és összehasonlítottam a szakirodalommal... 1hét 1nap plusszban vagyunk. Nagyon féltem őt és ez még csak a kezdetKép

Timi
timmba

Azért azt sajnálom, hogy az édességre nem foghatom a rossz eredményeimet és tényleg van alapja a szigorú diétának... a dokim teljesen odavolt, hogy mondtam csak tessék-lássék tartom be, ami belátom, nagy felelőtlenség volt, de már teljes a mértékletesség... állandóan éhes vagyok!
timmba

Timmba,

remélem most már jól fogsz aludni Kép

Mirci
mircimama

Timmba!
Ha már 1 hónapja ezen paráztál, miért nem mondtad el nekünk? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, nem?! Máskor írd meg, ha vmi idegesít!

Éva

Kép
sygnum

Jó, nem parázok! Nemsokára elkezdek vásárolgatni a gyereknek és nem lesz időm másra gondolni - ma egy kis helyet csináltunk a szobában a bútorainak -, továbbá biztos jót fog tenni a szülésfelkészítő, ahol sok ember van, így nem fogom a "sebeimet nyalogatni". Igaz, ami igaz, most úgy érzem, hogy eme kérdésben ténylegesen megnyugodtam és valóban jól fogok aludniKép köszönöm.
Egyébként a problémám azért nem hoztam fel eddig, mert attól féltem, hogy mindenki alátámasztja/igazolja a félelmeimet majd, amibe bediliztem volna.

Voltatok már a budaörsi Bébidepóban? Nem tudjuk eldönteni, hogy csináltassuk a bútorokat, avagy készen vegyük, továbbá úgy tudom, hogy arra van néhány babaruhaáruház is. Sok helyre nem akarunk szaladgálni, állandóan fulladok, pedig csak pár hét múlva leszek "elefántnyi" Kép
timmba

Timmba!
Szerintem azért valamilyen mértékben ráfoghatod! Kép Én Petrával eléggé kívántam az édességet, a terheléses eredményem 7,19 lett, és bár határon belül van, elküldött diabetológiára a dokim, és onnantól 150 grammos diéta ment! Kép
Most az elejétől nagyon figyeltem a CH-ra, cukrot egyáltalán nem ettem, helyette fruktózt tettem minden olyanban amibe kellett, és a terheléses vizsgálat előtti héten kifejezetten alacsony CH-s étrenden éltem. Meg is lett az eredmény, most 6,1 lett az érték, tehát sokkal jobb, mint Petránál.
Egyébként a fruktózt ajánlom Neked is, tök jó sütiket csináltam vele Kép!

Bogárka (26+2)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mzx-Móni köszi a választ!Kép
Tényleg nagyon jók az árak,majd el is megyek egyszer megnézni.A földszinti üzlet az ugye?Én ott voltam 1x,kb.másfél éve,és nagyon meg voltam lepve,hogy bevásárlóközponthoz képest milyen elfogadhatóak az áraik.

Wica!Az Auchan tudom,hogy jó,csak sajna nekünk az nagyon messze van,autónk meg nincsKép
De azért köszi az infót,rendes tőled.Kép

Na,megyek alukálni,kezd homályosodni a látásom,még hülyeségeket írok a végénKép

Szép álmokat!

Tünde.

Kép

Kép
tündérke26

TimmbaKép
Az én babámat is 1 héttel nagyobbnak mutatta minden alkalommal az UH-os vizsgálat...

Henci
henci

Sziasztok csajszik!

Most nem volt időm végigolvasni még mindent (lehet, hogy most nem is lesz).

Valakinek van kedve kijönni velem ma a Budaörsi KIKA-ba, Brendonba, Tescoba körbenézni? Igy kb. ebben a sorrendben, mert keresek valamit, amire nem emlékszem, hogy hol vettük és kell még belőle (Bordür csik a szoba falára).. és ha már ott vagyok, szétnézek és esetleg veszek is valami aproságot (meg villanykörtét és zsemlét a Tescoban) Kép
Szóval valaki? Délután? Kb. 1 körül megyek szerintem..

hanee
hanee

Sziasztok Kép
Mondanom sem kell, hogy a hétvégén inkább pihiztem (na meg takarítottam, mostam és ilyesmi).

Köszönöm mindenkinek a légzésfigyelős hozzászólásokat, most már biztos, hogy venni fogunk.

Mircimama Kép
Írok mélt!

Már nem emlékszem ki járt Bécsben (mellett) a SCS-ben? Leírnád (akár priviben) hogy merre és hogy kell menni, illetve mik azok a baba/kismama boltok amit érdemes megnézni? Tervezünk egy kis bécsi kirándulást, és az egyik napra beterveznénk vásárlást is. Köszi! Kép

Jövőhét kedden megyünk terheléses cukorra Kép. Most egy kicsit fáj a pocink, remélem csak nekem és Petinek nem.

Vanda
23+3

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok, ismét itt! KépKépKép

Beköszönnék, mert három hete már, hogy nem tudtam Babanetezni, részben betegség, részben elutazás miatt.
Amint tudok, visszaolvasok mindent, de most egyelőre a munkahelyi dolgok árasztanak el...Kép
Sok puszi mindenkinek! Remélem, jól vagytok!

Gem
24+2
gemini

Tünde!

Igen, a legalsó szinten van, de két bolt is van alul, ezt Baby Bell-nek hívják. Ha már ott vagy, lehet, hogy a másikban is érdemes körülnézni.

Lányok!
Az RS bútoráruházban (XIII. ker Reitter F. u.) van a Faktum Bútor képviselet, ahol a legolcsóbban lehet a gyerekbútoraikat kapni. Aki teljes szobaberendezésben gondolkodik, annak ez egy olcsó megoldás lehet, de náluk is lehet persze elemenként is venni. 70*140-es átalakítható ágyak vannak kb. 35 ezerért, sok színben és mintával. Érdemes megnézni a honlapjukat:

www.faktumbutor.hu

Mzx-Móni (25+1)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok,

Gemini: Jó újra itt látni, már éppen kérdezni akartam, hogy ki tud rólad valamit... Mert tudtam hogy elutazol, de annak már jó ideje. Milyen volt az út? Nagyot nőttél? Jól viselted az utazást? Megyünk majd együtt előadásra?

MZX Móni: ügyes vagy, hogy ilyen jókat vásároltál. Tényleg jó pofa a színek szerinti összerakás.... Voltatok is esetleg a faktumban? Mi már csak pelenkázó asztalt keresünk, tudtok esetleg óóóóócsóóóóón??? Hol érdemes. Olyat szeretnék ami utána alkalmazható akár komódként vagy akármiként és nem ágyhoz kötött....

Sygnum: kis lyukak??? ez rosszul hangzik, mennyi idejig? (pötty)

Ki mikor megy legközelebb 4D UHra? Én olyan harmincadik hét körülre tervezem? ugye akkor már érdemes???

Hanee: Ó de mennék veled, de hát a munka.....:-))
Vettünk a kikában utazó ágyat 8000 Ftért, nagyon tetszik, az lesz anyuéknál plusz ha megyünk valahová. Kikában is vannak leszállítva cuccok, bőven....

Mirci: ha esetleg nem adok le méretet, de találok valami édes kis bébiruhát, akkor azért vásárolhatok. Mert én úgy érzem, hgoy az első pár hónapra meg van minden ruhácskája, bár tuti hogy veszek még valmit, de nagyjából... Olyan édes ruhákat lehet kifogni néha, hogy nem lehet ellenállni. Én is szeretnék menni a talira. De jelzem majd mailben is.

Pipocska: képeket nem raksz fel a taliról? vagy csak én nem találtam? azért téged kérdezlek, mert te vagy nagyon ügyes, meg azt hiszem Te csináltál több képet is.

Szép napot

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok Lányok!

Látom volt 1-2 jó téma amig nem voltam. MEGKAPTAM A DIPLOMÁMAT pénteken. Büszke vagyok magamra.

Aranyér:
Az aranyér okai:
1. nem megfelelő táplálkozás (rostszegény étrend)
2. erőlködés (pl. hüvelyi szülésnél - úgyhogy készüljetek lányok!)
3. terhesség alatt a nyomásváltozás is kihozhatja.

Ajánlott: SPERTI kenőcs (amerikában Preparation-H néven fut, no.1., legjobb, terhesség alatt is használható. Nekem is volt, és gyakorlatilag elmúlt, most megint kezdődik.

LÉGZÉSFIGYELŐ
Szerintem jó dolog (én nem fogok venni ezúttal sem, hacsak nem lesz koraszülött a gyerekem vagy valami egyéb orvosi indikáció a vásárlásra).

Azonban van egy költői kérdésem: , ha kiviszitek a kismanót babakocsiban levegőzni, és mondjuk ott alszik 2-3 órát akkor "ki vigyáz a gyerekre"?

JohannaZsebiKép
Légyszi bővebb infót adjál a homeopátiás vas pótlóról! Leirod, mi a neve pontosan és hogy kell szedni? Előre is köszi.

Lányok, Babaágyat és bármilyen ágyat bécsből vegyetek, Pl. Mődling SCS shopping center! Árak tekintetében ajánlom összehasonlítani a magyar és osztrák árakat, pl. az ikea.com - on.

Üdv,
MJ-Móni 23+3
mj__móni

Szia Mindenkinek!

Isten hozott GeminiKép!
Jó, h. újra vagytok! Majd írj, ha már levegőhöz jutottál! Mi volt a bajod?

Mircimama!
Ezen a héten biztos nem megyek ovibaKép, nem lesz rá időm. Tavaszi szünetünk van, és végre jó(?)/jobb idő. Eszterrel állandóan úton vagyunk, élvezzük egymást és a tavasztKép!

RS bútoráruház van Budakalászon is, ha az vkinek közelebb van. Szerintem jó cuccaik vannak. Megér egy megnézést/sétát!

Timmba!
Szorítok, h. ne legyen komoly gond! Vedd nagyon komolyan a diétát légyszi!!!

Szép napot nektek:

Márti
csmarti

Sziasztok!

Gemini! Kép

Remélem jól vagytok! Ne dolgozz túl sokat! Kép

Hanee! Kép

De jó lenne menni... csak sajna még melózom.

Babucim és én jól vagyunk, viszont Szabikám visszaesett a pár héttel ezelötti vírusába. Lázas, fáj a feje,torka. Kép
Ráadásul szombat délutánra mindezektől függetlenül "beiktatott nekünk" egy sebészet-látogatást is. Az én kis drágám suli után összebunyózott a legjobb barátjával(!!!), és miközben leteperte a földre a kissrácot, valamibe beletérdelt, ami szépen felhasította a lábád. Kapott is egy tetanuszt. Szóval szuperul telt a hétvége. Ráadásul a sebész is tök fura volt. Azt kérdezi, h. mikor kapott utoljára tetanuszt a gyerek? Erre én mondom, hogy még soha nem kapott. Azt válaszolja: Biztos, h. kapott! Na, gondoltam magamban ő aztán jobban tudja. Biztos azt gondolta, hogy egy rosszcsonttal van dolga, akinél mindennaposak az ilyen estek. Kép De nem. Még soha nem is verekedett. Én is teljesen kiakadtam. Ráadásul a kis ördögök előre megbeszélték, h. suli után bunyó lesz, mert napok óta nem tudják eldönteni, h. melyikük az erősebb. Jófejek...

Most meg a mamájával van, aki éppen szabadságot vett ki, úgyhogy én dolgozhatok. De rohanni fogok haza, mert olyan rossz, ha ilyenkor nem lehetek mellette.

Puszi:

Viki (25+0)
vikó

Mircimama!
Kell küldeni mailt neked is, vagy innen gyűjtöd a méret-infókat? (Én szivesen megnéznék néhány 110-116-os kislányra való darabot.)

Márti
csmarti

MJ-MóniKép
Gratulálok!!!

JohannaZsebiKép
Mi is vettünk a Kikában utazóágyatKép Szerintem marha jó árban volt így, és ráadásul elég masszívnak tűnik. Kb. 3 hete a MegaToysban nézegettem az utazóágyakat, és volt ami 35 ezerről 26 ezerre volt leárazva, azért mert sérült volt. Normálisak?
Amúgy szintén a Kikában vettük meg a kiságyat (később heverővé alakítható) a pelenkázó komóddal együtt 56 ezerért. És még szép is!

Henci
henci

Sziasztok!

Johanna!
Ha jól emlékszem 1-2 hónapig is látszott a helye, de nem jobban, mint a piros pötty. Sajnos ez van. De aztán eltűnt. Valószínű, több ülésben kell majd csinálni, ha olyan sok van rajtad. De el lehet tüntetni, ne aggódj!

Lányok!
A budaörsi BabyDepo-ban vannak bútorok is és KenguruGold ruhák is. Én még nem voltam, de ha arra jártok érdemes megnézni. A kimenő Faktum Bútor modellek biztosan olcsóbbak, mint máshol.

Délben megyünk Uh-ra, remélem minden rendben van! Mindig ez az izgulás! Ti is így vagytok vele? Én akárhova megyek vizsgálatra, mindig ideges vagyok előtte.

Éva (30+0)

Kép
sygnum

MJ-Móni!
Bocsánat, elfelejtettem, hogy gratulálok a diplomádhoz!!!!

Vikó!
A Di-Per-Te oltásban van tetanusz, biztos arra gondolt a doki, de azt meg neki is tudnia kellene, hogy mikor adják. Jobbulást a kisfiadnak!!

Éva

Kép
sygnum

Na..

Nagyjából végigolvastam mindenkit Kép

Nem is szólok hozzá most semmihez, mert minden elhangzott kb. (ilyen is ritkán van Kép)

Tegnap voltunk unokatesóméknál. A kisebbik lánya 7 hónapos, nagyon édes és imádnivaló Kép Kaptunk kiságyat és bölcsőt, fali polcot, kislámpát és egy doboz ruhát.. tele van gyönyörübbnél gyönyörübb rugikkal.. szerintem mindet rá sem tudom adni, annyi van Kép Igy szépen lassan összegyűlik minden, ami kell.. Most, hogy megvan a bölcső, már tudok bele ágyneműt nézni meg ilyen fejvédőt is, mert le tudom végre mérni Kép

Mostmár csak falat kellene nálunk fúrni. De se fúrónk, se tudásunk hozzá Kép
Valakinek a papija esetleg nem vállalkozik ilyesmire? Meghálálom Kép

Épp felmostam az egész fürdőszobát, mert eláztattam sikeresen az alattunk lakót.. valahogy kimászott a kádból a mosógépnek a kifolyója Kép
Kellemes volt vízben tocsogni Kép Kép

Mindenki dolgozik ma? Ahh

hanee (24+5)
hanee

Sziasztok!

Éva: sok sikert! Biztos nem lesz semmi vészes, a legtöbbet már éreznéd!

Legszívesebben minden nap mennék UH-ra, mert úgy félek a köldökzsinór-katasztrófától, egyéb vizsgálatokat pedig gyűlölöm. Titeket is havonta megnéz a doki nőgyógyászatilag? Amikor először mentem, azt hittem, hogy az lesz az utolsó, a többi, meg ha van valami panaszom..., persze nem így lett Kép Nyílván kell, különben honnan mondja meg, hogy ha van bent valami nem érzékelhető (pl. rövidült méhnyak). Na, azt a részét én is gyűlölöm.

Bogárka, hogy veszem a fruktózt? Avagy csak azt kell nézni, hogy milyen típusú édesítőszer és az alapanyagok között van?

Henci, téged meg még látlak Kép

Kikába majd valamikor a héten elnézünk Budaörsre és betervezünk egy Kenguru Goldos gyerekruhavásárt. Egyébként a KG. honlapján olvastam, hogy a törzsvásárlóknak (elköltesz 10ezret és ezzel csatlakozol a "klubhoz") ha akció van, megkétszerezik a kedvezményt, azaz nem 8%, hanem 16% az árból... ami nem tűnik rossznak! Baby Bellben én is voltam és beleszerettem a bézs cuccokba. Én olyat szeretnék, legalább 62-es mérettől fogunk vásárolni, 56-ból pedig lesz egy-két ruci csak a biztonság kedvéért és tök' fehér Kép
Azt hiszem, ma még takarítok egyet, apa leugrott vidékre, nem lesz láb alatt pár órát Kép, amúgy meg nagyon félt, pedig nem vagyok még túl rossz álapotban.
timmba

Sziasztok,

Én is állandóan nézegetném a kicsit ultrahangon, annyira édes lehet, ahogy kalimpál odabent...:-))

Ti hallottatok a mosható pelenkáról... de már az új tipusról, nem a régi hagyományos, hanem van valami újabb. Én lehet, hogy használnám, ha jó lenne...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

HaneeKép
Kellemes az ilyen mosógép-kalandKép

Lányok! Erre varrjatok gombot!
A munkahelyemen többet tudok pihenni mint otthon a gyerekkel! Tegnapra a derekam már annyira fájt, hogy estére menni is alig tudtam. Sokat játszottunk, futkároztunk, homokoztunk, lépcsőztünk, sokat hajoltam, emeltem, takarítottam (sajnos még a fürdőszoba sehogy sem áll), kertészkedtem, halastavat csináltunk, úgyhogy bejöttem egy kicsit pihenni is KépKépKép

MXZ-MÓni Kép
Ugye már elkezdet szedni az antibiotikumot? Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Tudom, most el lehetsz keseredve, az első terhességemnél nem volt ennyi gondom mint neked, de eljött a pont, amikor azt kérdeztem, hogy mi jöhet még (haskeményedés és magzati szivritmuszavar után)???? És akkor jött, hogy a gyerek belázasodott és besárgult születése után. Túl vagyunk rajta és a szépre emléxünk!!! KITARTÁS!

Falina Kép
Fúúúú, nem is mondtad, hogy ilyen bunyesz volt az ügyeletes dokiKép Ez durva...

GiggancsKép
Emlitetted, hogy valami szívbajjal küszködtetek az első gyereknél! Vagy csak félreértettem valamit?

És köszi a bölcsiről a véleményt, úgy néz ki csak szeptemberben tudját bevenni, de addigra szerintem már szobatiszta lesz amúgy isKép

SygnumKép, HenciKép
Köszi a gratulációt!

SygnumKép
Budaőrsi bébidepó cime megvan? Engem mint Törökbálinti nagyon érdekelne, főként a ruhák miatt. LÉGYSZI, LÉGYSZI + egy nyitvatartást is, ha lehet, mert ezek talán nincsenek akkor nyitva amikor én mennék.

Puszi mindenkinek,
MJ-Móni 23+3
mj__móni

Szia Johanna,

Én hallottam erről a MOnapel pelenkáról (ha arra gondolsz).. állítólag jó, én tutira nem fogok ilyet használni, mert nincs gusztusom kakis pisis pelenkákat mosni nap mint nap és arról sem vagyok meggyőződve, hogy nem jobb egy gyakorlatilag steril kibontott eldobható pelenka, mint az. Pelenkabetét amúgy abba is kell, az is pénzbe kerül és ha megveszed a megfelelő számú moshatót hozzá, akkor lehet, hogy szinte ott vagy anyagilag (bár ez valószínüleg igy nem igaz, mert olcsóbban jösssz ki még mindig nem számítva a mosást és munkát). Bár nekem csak első babám lesz a mostani, de még nem találkoztam senkivel, aki ezt használta az ismerettségi körömben Kép Inkább a Liberot, Pamperst és a DM pelenkát használja mindenki ahogy látom.. Az utóbbit ajánlották itt is többen, hogy az jó (Asszem Mircimama is).

hanee
hanee

Timmba!
Engem az elején 10 hetesen vizsgált meg a doki, aztán csak 18 hetesen. Azóta havonta ellenőrzi a méhszájat (olyan finoman csinálja, hogy észre sem veszem), ha meg vmi panaszom (pl. folyás) van, akkor csinál feltárást is. Az már nem olyan "kellemes", mondtam is neki a múltkor. Egyébként, ha jól tudom, nem kellene minden hónapban nézni. De sztem inkább nézze csak meg, különben hogy vennénk észre, ha vmi nem ok a méhszájjal?

Johanna!
Én hallottam, volt is már itt szó róla (pont én kérdeztem a pelusokról). Én is gondolkozok rajta, de azt hiszem az akkor lenne már praktikus, ha tudom, hogy nagyjából mikor kakil. Kakis pelusokat sztem nem lehet tökéletesen kimosni (ezeket nem lehet főzni, legalábbis, ami nekem szimpi). A párom viszont hallani sem akar róla. De van erről valahol egy topik is.

Éva

Kép
sygnum

TimmbaKép
Egyet jegyezz meg. Ha elmúlik a köldökzsinór katasztrófa iránti félelmed jön helyette másik kettő. Úgyhogy nyugi!!!!

Lányok!
Van egy globális problémám!
Esküszöm, többet senkinek sem mondom el, hogy fiam lesz! EGYSZERŰEN UTÁLOM AZT A LESAJNÁLÁST AMIT A REAKCIÓKBÓL KAPOK, HOGY MEGINT FIÚ! Én nagyon örülök neki és egyátalán nem bánom, hogy két fiam lesz, de miért kell másoknak jajjgatniuk, jajj te szegényezniük, sajnálkozva pillantaniuk, jajj hát nem olyan nagy bajozniuk, meg ilyenek Kép

Lassan attól félek, hogy pellengérre állítanak és bírói úton próbálják megtalálni a tettest! ELEGEM VAN! és nem is szomorú vagyok a reakciók miatt, hanem inkább felmérgesítenek az emberek! Határozottan mérges vagyok rájuk.

MJ-Móni 23+3
mj__móni

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy csak ritkán jelentkezek.
Megint lenne egy kérdésem.
Én is a parázós anyukákhoz tartozom, és tudom, hogy ez már volt téma nálatok.
Arról lenne szó, hogy 20. hét elején vagyok és még nem nagyon éreztem a baba mozgását. Vastag a hasfalam és a méhlepény a melső falon tapadt, tudom ez késlelteti a dolgot. De én még a pici buborékokat sem éreztem, legalább is azt hiszem. Jövő héten megyek genetikai uh-ra, de már minden órában szinte ezen izgulok.
Volt aki ennyire későn érezte a babát és semmi baj nem volt?

Köszi ha válaszoltok!
Andi/zalai/
andi71

Mj: ne idegeld magad, olyan hülyék az emberek... miért kéne sajnálni, hogy két fiad lesz. Szerintem ez szuper... Nálam csak az számít, hogy egészséges legyen és gondolom minden normális ember igy van ezzel.. Szóval szard le...őket.:-)

Homeós vas: hát van többféle is, én végül nem azt kaptam, amit kigondoltam, mert van kifejezetten China Rubra és Ferrum "tökömtudjami", de azt mondt a csaj, hogy nekem van vas, csak nem szívódik fel. IGy Shüsser sókat adott három félét, meg ne kérdezzétek, hogy mit, mert otthon vannak a kis fiolák... :-))

Én sem vagyok biztos a pelenka mosás gyönyörűségeiben, csak mint kérdés merült fel bennem. Hátha jó, de én sem vagyok nagy híve a kakis cuccok mosásának.

Tényleg valaki jön majd a Madarász utcába ilyen légzés figyelős balhéra. Én szeretnék elmenni, meghallgatom mit mondanak ott...

JohannaZSebi

Kép
Kép
johanna1975

Móni:

Megnyugtatlak, nekem az első gyerekem lesz és kislány és a családom lesajnált miatta, hogy "jó, hát nem olyan nagy baj ez", merthogy nálunk csak lányok születtek eddig és ez a baba is úgy néz ki, hogy az lesz.. szerintem ez mindenhol meglévő tendencia. Én egyszerűen mondtam a családomnak, hogy én nagyon örülök neki. És pont. Lezártam a témát. Ez csak számukra olyan kardinális dolog, de számukra minden az! Nyugi. Legközelebb én sem mondom el Kép

hanee
hanee

Mj-Móni!
Mi lett belőledKép? Diplomás ...Kép? MicsodaKép? Nem bunkó, inkább vicces akarok lenni -lehet, h. nem sikerült, bocsi!!!Kép-, mert látom, h. dühös vagy mások egyszerűarcúsága miatt. NE FOGLALKOZZ VELÜK!!! Téged három pasi hordoz majd a tenyerénKépKépKép!!!!!! És nagy-nagy gratula a diplomához! Örülj és ne mérgelődj!!!

Márti
csmarti

Johanna!
A Gyermeknevelés/ Pelenka:melyiket válasszam topikban olvashatsz a pelusokról.
www.bababolt.hu itt a Monapelt találod
www.lotek.hu/pelenka ez a Poponella
www.spelta.hu ez meg a Kushies, nekem ez tetszik a legjobban. Állítólag olcsóbra jönnek ki, ha a 2 éves pelusos idővel számolunk, mint az eldobhatók.

MJ-Móni!
BabyDepo
Factory Outlet Áruház
Budaörs, Gyár u. 2.
Gábor Dénes krt.
Tel:06/23-428-717
Nyitvat.: H-P: 7-16 Sz-V: 9-14

A www.kengurugold.hu oldalon megtalálod és még térkép is van.

Éva

Kép
sygnum

Andi71!
Én Eszterkét csak a 22. héten éreztem mozogni, úh. szerintem semmivel nem vagy elkésveKép! Ne aggódj, egyszer csak olyat kapsz majd a hasfaladba, h. úgy érzed le kell ülnödKép!

Márti
csmarti

Lányok!
Aki vasat szed! Ne vegyétek be teával és magnéziummal együtt, mert gátolják egymás felszívódását. Min. 2 óra teljen el a kettő bevétele között. Ha jól tudom, még a tej is gátolja a vas felsz-t, de ebben nem vagyok biztos.

Éva

Kép
sygnum

Andi71Kép
Szerintem semmi okod az aggodalomra, de azért az UH-nál említsd meg a dokinak, lehet, hogy akkor "más szemmel"/szempontból is megnézi a gyereket. 20 hetesen már elég nagyokat is tud rugni de nem feltétlenül, ahogy irtad sok mindentől függKép
MJ-Móni 23+3
mj__móni

MJ-Móni,
fiú témában teljesen egyetértek Veled, és én is ezt tapasztalom... Nem baj, majd a 3. baba, meg (most hogy túl vagyok a 2. UH-os megerősítésen)most már akkor tényleg biztos hogy kisfiú lesz? (mindezt sajnálkozva...). Szóval megértelek. Én kislányt szerettem volna, de ahogy kiderült, hamar megbarátkoztam ezzel a ténnyel (a Párom meg kifejezetten örült nevelési szempontból...Kép)és ma már el sem tudom képzelni, hogy lányom legyen... Kép Nem értem az embereket!!!! Kép

Tali-börze:
szeretnék egy félreértést eloszlatni!!!
Attól függetlenül, hogy adtok-e le méretigényeket, a Barátnőm 56-74-ig fog hozni kisfiú-kislány ruhákat. Aki ad le méretet pluszban (itt a nagyobb tesókra gondolok), azoknak sem kötelező a vásárlás, de így nagyobb a lehetőség, hogy találjon valamit a nagyobb csemetékre. Tehát jöttök, láttok, és eldöntitek, hogy vesztek-e. Ez a talinak csak egy plusz adaléka, úgyis mondhatnám, hogy 2in1... Kép

Márti,
igen, arra kérlek, hogy e-mailban is küldd el a méretet, mert én otthon e-mail szerint gyűjtöm a leadott igényeket, mert itt a topicon később visszakeresni elég nehéz lenne. Köszi Kép

Mirci 29+4
mircimama

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?