Sziasztok!
Ma megint Laci bűvölte a gépet, tegnap meg nem tudtam jönni. Mire végre ide jutottam, szinte mindenki megkapta a kérdéseire a választ.
Rókica a Madarász utcai újraélesztő tanfolyamról, Vikó, Signum a homeós füzetről.
Mzx! Nem zuglói vagyok, hanem XVII. ker-i, de így is közel van.
Én is a macis ultrahangos párásítót néztem ki.
Timba! Milyen diétára fogtak?
Én csak a hízás mértékének csökkentése miatt szeretnék egy-két okos tanácsot.
Giggancs! Úgy látszik ez a kórházunkban bevett szokás. Emlékszel, én is írtam a múltkor, hogy azt mondta a doki, hogy ha császár, akkor 1 héttel előtte be kell feküdni. Azt is mondta, hogy az előzetes vizsgálatok miatt, de szerintem az is benne van a pakliban, hogy ha valaki tuti csaszi, akkor ha megindul előbb a szülés, az ne okozzon fennakadásokat. Ja, és még azt is mondta, hogy ugyan befektet egy héttel előbb, de a császárt is előbb csinálja, tehát az az egy hét sem egy hét.
Meg van a terheléses eredményem. A cukor 4.2 lett.
Annyit ki tudtam, silabizálni, hogy kb. középérték. Van egy-két dolog ami mellett csillag van, de szerintem pici az eltérés. Majd a védőnéninek megmutatom, mert a dokihoz csak sokára megyek ismét.
Alvás: én meg nem tudok Laci nélkül aludni. Van olyan, hogy elnyomja a buzgóság a kanapén, én meg felébredek az éjszaka közepén, hogy valami nem stimmel. /Nem horkol a fülembe.
/
A legérdekesebb, hogy ha horkol, akkor felébreszt vele, és meg kell simiznem az arcát, hogy átforduljon a másik oldalára, ha nem horkol, akkor viszont felébredek, és hallgatom, hogy lélegzik-e egyáltalán.
Szex:
Már kifejtettem korábban a véleményemet, amikor ez téma volt. Úgy látszik én vagyok az a kivétel, aki az elején is nagyon odavoltam érte, és ez most sem változott.
Igaz, hogy sok pozíció már nem megy, mert kényelmetlen, de kitapasztaltunk újakat, amik bejönnek.
A táblába betettem, és javítottam mindenkit.
Pusszancs
Pipocs: 30+3