Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük mindenkinek a szurkolást!
Lara, Woodi, az UH jövő pénteken (III. 25.)lesz. Ma minden jól ment, már csak egy-két barna pötty volt, és alkoholra sem volt szükség.
babafán

Woodi!

Örülök hogy jobban vagy!

Ha igaz amit írtál, háát...! Majdnem sírtam örömömben! Nekünk borzasztó nehéz összekuporgatni a pénzecskénket!Kép Köszönöm hogy megosztottad velünk az infót!KépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Lányok!
Látom nagy örömet okoztam a virágaimmal, hát teszek fel a hóvirágról képet és majd a nárciszról is ha kinyílik mert egyenlőre még csak dagad a bimbó.

Kép

Szorítsatok, hogy jöjjön meg minél hamarabb. Egyenlőre késik. Biztos a Suprefact miatt.

És lenne egy kérdésem meg tudnátok mondani (mert nem emlékszem) hogy punkció előtt a kiskatonáknak hány napig nem szabad kijönni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!KépKép Öt napot szoktak mondani -a Dévaiban.
Gyönyörű a fotóKép, tombol a természet!Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Lányok!

Örültem volna ha néhány zebrás hírt olvashatok, de úgy látszik ez még várat kicsit magára és remélem tényleg csak kicsit!

Kép Zsebike drága, mutasd meg hogyan kell azt csinálni. Látom kicsit voltak levert napjaid, de próbálj erős lenni és mindenképp igyekezz hinni a sikerben!Miért ne lehetnél Te az aki megtöri itt a csendet!!!??? Nagyon nagyon szurkolok Neked!!! Én megtorpantam, úgy érzem kicsit fel kell töltődnöm, mert nem akarom "elbaltázni" a harmadik próbálkozást és úgy érzem ha most mennénk nem sikerülne, mert nem tudok eléggé hinni.

Egyébként történt is valami ami szintén visszafog. Kapaszkodj a székbe! Ismerőseim uszítottak,
hogy van a városban valami csodagyógyász aki biztos
babaügyben is tud segíteni, egy gyógyító
jósnő. Elmentem. De úgy érzem így utólag, hogy kár volt.
Miután elmondatta velem hogy mi is a panaszom, húzatott velem egy lapot
(rögtön egy halálfejes fekete köpönyeges rosszkülsejű alakot kaptam
ki) és nekifogott kártyát vetni. Röviden,
tömören az eredmény szerinte az, hogy: meg vagyok átkozva. Szó szerint így mondta (illetve a tolmács, mert Ő nem beszéli a magyart), de aztán olyan ügyesen, hatásosan beszélt, hogy képzeld, elszakadt bennem a cérna és
elbőgtem magam, pedig nem szokásom más előtt bőgicsélni; nos mikor azt kezdte ecsetelni, hogy azért nem született eddig gyermekem, mert ha sikerült volna is belehaltam volna a
szülésbe, és amíg az átkot le nem szedik rólam, addig ez fennáll.
És a férjem nagyon szeret és ragaszkodik hozzám, de mégis el fogunk válni mert én "meg fogok hibbanni" és el akarom hagyni Őt. Röviden ennyi.

Elég furán érintett a dolog, annak ellenére, hogy általában nem szoktam hinni az ilyesmiben. Azért mentem hozzá mert gyógyítóként
(és jósnő) hirdette magát, és ha van rajtam mit gyógyítani akkor rajta tegye meg. De ennek ellenére rögtön kártyát vetett, és bántam is hogy nem álltam odébb azonnal. De végül meghallgattam és azért volt megdöbbentő, mert sok mindent kitalált, olyan dolgokat amit nem
tudhatott sehonnan, tőlem sem.
Viszont voltak átlátszó pillanatok, például amikor arra ösztökélt, hogy miért is kell majd újra jönnöm...az durva volt, és be is olvastam neki, ami lehet nagy hiba volt, mert talán
éppen akkor lettem igazán elátkozva...na de hagyjuk ezt, hiszem, hogy ha erősen elhárítom ezt a dolgot magamtól, akkor nem fog hatni rám,
mégha létezhet is ilyesmi. De mégis úgy érzem, most időre van szükségem.

Kép drága Woodi - én még csak most olvastam amit 7-én osztottál meg velünk és nem sajnálni akarlak csak együttérezni Veled és tisztelni az erődet és bátorságodat, és azt hogy milyen fantasztikus ember vagy, mert ez is ritka manapság. Szörnyű lehet mikor az ember elveszti a társát akit szeret, bizony néha nagy próbatétel elé állít a sors minket, de még jó hogy örömöt is ad mellé amibe meg lehet kicsit kapaszkodni! Neked is adott és megérdemled a boldogságot!!! Vigyázz nagyon Magatokra!!!

Elnézést, hogy hosszadalmas voltam!
Mindenkinek sok sikert és kitartást! Puszi.

Potykamanó

Kép
potykamanó

Manó,
képtelen vagyok visszafogni magam. Csak gratulálni tudok annak a gyógyító jósnőnek, aki úgy gyógyít, hogy halálfejes kártyákat tart magánál és átkokkal riogat Kép Mennyi emberség szorult az ilyenekbe, hogy az olyanok vérét szívják, mint Te vagy mi, aki nehéz helyzetben van, biztatásra szorul, hitet kell bele táplálni, és kétségbeesett a helyzete miatt, ezért befolyásolható?! Kép
Óriási adag energiát szippantott ki belőled az a vajákos, gondolom még fizettél is neki... nem találok szavakat.
Lányok! Ugye mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy itt két tényező játszik közre a babaáldásban: 1. biológiai tényezők, a kiskapuk megtalálása a szakemberek dolga 2. a mi saját lelkünk, ami segít megteremteni a harmóniát, a befogadókészséget SAJÁT MAGUNKBAN. Én csak döbbenten nézek, hogy ez utóbbit mennyien elfelejtik, és kiteszik magukat olyan rombolásnak, ami nagyon nehezen állítható helyre. Hogy akarunk mi így babásodni?!?! Kép

Zsebi! Ezt neked is mondom! Ezt a fotót te készítetted? Hiszen akkor te nemcsak virágot nevelgetni, hanem fényképezni is tudsz! Kép Csak így tovább, csinálj magad köré egy virágtengert, leld benne örömödet! Én mindig nagyon irigyeltem azokat, akik ennyire tudják becézgetni a növényeket és tele van velük a lakásuk, kertjük, ez igenis nagy dolog.

Woodi, párom inkább túllenni szeretne már az esküvőn, minthog várja azt Kép, de ma is megkaptam a magamét tőle, mert a ruhapróbára "elfelejtettem" elvinni a digitális fényképezőt. Kép Pfu, a ruha felseje annyira fűzős, hogy nem tudom hogy fogok benne kajálni...
snori

Sziasztok Lányok!
Küldök egy kis lélekvidítót a kertünkből:Kép

Petyaanya

Kép
petyaanya

Kép Kedves Nóri - nevetni fogsz, de ez a vajákos annyira messzire ment, hogy úgy mert hirdetni az ujságban, hogy "segít (!!!) a rászoruló reményvesztett embereken". Na én is azért akadtam ki és vesztem össze vele, mert nem bírtam ki, hogy ne olvassak be neki amikor azt mondta, hogy többszázezres pénzáldozattal tudja csak véglegesen leszedni az átkot rólam. Egyből cinikus és ellenséges lettem és megkérdeztem, hogy ez az a segítség amit a reményvesztetteknek szánt? Ki az manapság aki százezreket képes "áldozni", megkeresni is hosszú hónapokba, évekbe is telhet... na erről ennyit, de a lényeg, hogy tanulópénznek jó volt amit ott hagytam neki és ezután már csak a magam gyógyerejében fogok hinni!!! A saját pozitív energiáimban amiket komolyan táplálni kezdtem. Csak magamra voltam dühös, hogy végighallgattam.
Igen, tudott befolyásolni, mert a kispotyka téma az egyetlen gyenge pontom, ez a nő be tudott húzni a csőbe, de ezzel vége.

Tökéletesen jól beszéltél, semmi keresni valóm sehol, senkitől nem várhatok csodát, csakis valahol magamban kell keresnem a megoldást, biztos vagyok benne. Csak magam lehetek a sikereimnek a gátja vagy előremozdítója. Megpróbálok előre menni.

Pusszantás! Jó éjt! Babás álmokat!

P.manó

Kép
potykamanó

Hurrá, sikerült egyedül felraknom a képet!
Ez nem hóvirág, ez tőzike.
Petyaanya

Kép
petyaanya

LányokKép
ManócimKép

Lesütött szemekkel pislogok... Millió éve nem voltam közöttetek, az újak talán nem is ismernek. (Nekik csak annyit: 25 éves anyuci vagyok, 3,5 éves tündérke anyucija, és ez a kis élet az 5. IVF-ICSI eredménye, Kaáli-dr. Kulin Sándor)
Szóval nincs időm írni munka+tanulás+Lilu nevelés mellett, de néha suttyomban bekukkantok, hogy kivel mi van.

A "jósnő" felháborított, és írásra késztetettKép

Én is voltam egynél, aki nagy név itt Bp-en, még a tévében is jósolgat a mihaszna... Jóslata nekem:
- Elfognak válni néhány év múlva. Közös gyerekük sosem születik. Magának lesz 2, kb. 10-12 év múlva, de egy új párkapcsolatból.

Ez a 3. sikertelen lombik után volt. Ugyanúgy reagáltam, mint te. De megfogadtam, lesz gyerekünk, akit együtt nevelünk fel (még, ha nem is én szülöm meg), és miután mi lélektársak vagyunk, sosem fogunk különválni. Erősen ráhangolódtam erre, és a végeredményt már tudodKépKépKép
Ettől függetlenül hibbant banya!!! Te meg vedd úgy, hogy kaptál egy gyógypuszit a homlokodra tőlemKép

Szorítok mindenkiért: Dóri - a régi motorosok közül
kardalus

Dóri!
Igenis létezik telepátia!!!Kép Annyit gondoltam rád mostanában! Már azon voltam,hogy itt fogok érdeklődni, tud-e valaki rólad?
Mi újság nálatok? Nagyon eltűntél! Kistesó?! Légyszi, írjál nekünk gyakrabban!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Dóri
Neked miért csak 5.-re sikerült a kisbaba? És milyen orvos dr Kulin Sándor? Mert hallottam már róla, jót is és rosszat is.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Nem tudom, hogy tegnap mi történt, de nem jött be a társalgó. A Babanet az igen, de ide nem tudtam belépni.
Woodi: Köszönöm!
Csak ámulok és bámulok, hogy miket olvasok vissza.
Én is voltam egyszer-kétszer jósnőnél. Bár akinél voltam, tényleg gyógyít is, mert természetgyógyász is egyben.
Nekem tulajdonképpen jókat mondott. De inkább azt mondta, amit én gondoltam. azt mondta, hogy lesz gyerekem egy másik férfitől. Ez igaz, mert elváltam és már a jelenlegi férjemtől vagyok terhes. Azt is mondta, hogy előbb jön a gyerek és csak később fogunk megházasodni. Háát, nem így lett. Régen tényleg így akartam. a volt férjemmel nem volt jó a kapcsolat és valóban úgy gondoltam, ha sikerül elválni, akkor majd ha lesz más is, nem megyek hozzá. Lesz egy gyerek és ha tényleg úgy gondolom, hogy le tudom élni vele az életem, majd ráérek akkor hozzámenni.
De hozzámentem és a kaáli intézet segítségével lett baba. (az én jósnőm nem a pénzre ment. 1000Ft-ot fizettem neki).
Lányok!
Nem kell mindent elhinni, mert ezek a kuruzslók nagyon okosak! Kiszedik belőled, hogy mire vágysz, milyen anyagi illetve családi háttérben éltek és azalapján mondanak akármit.
Egyszer a barátnőm befizetett egy másik jósnőhöz.
Elég híres. Akkor még az exférjemmel voltam.
Levettem 2 nappal előbb a gyűrűimet, hogy ne maradjon nyoma. Bejelentkeztem egy néven.
Azt mondta, hogy nem lesz férjem, de a gyerek annál előbb összejön egy futó kalandból ( hozzáteszem, hogy szándékosan kirívó ruhába mentem). Szóval tuti, hogy valami k...nak nézett.
Utána már nem is érdekelt, hogy mit zagyvált, csak nevettem. Még jó, hogy nem azt közölte velem, hogy már gyógyíthatatlan beteg vagyok ( ami nééémi úton terjed:-) )
Na nem írok többet, mert ebből egy könyv lesz.
Mindenki: Fel a fejjel és a sorsunkat magunk irányítjuk!
Mindenki zebrás lesz! ( ha szabad ezzel a szóval élnem)
Puszi!

Kép
angelani

Babafán!
Nagyon örülök, hogy vége a barnázásnak!
Szurkolok!
Angelani

Kép
angelani

Manó!
Fú még a hideg is kiráz, tényleg nem semmi ez a nő. Inkább gonosz oldalán áll mint a jóén. Szerintem felejtsd el és higgyél a babában. Sikerülni fog. Azza viszont egyet értek akkor menjél lombikra ha teljes szívvel bízol benne. Én is ezért nem mentem februárban úgy éreztem a tavasz az én időm.
Igyekszek megtörni a jeget rajtam nem fog múlni. Eszem a tejterméket a fehértjét ezerrel és iszom a folyadékot nyakra főre. És ami még nagyon fontos hiszem hogy lehet babám.
Ja és arra én is rájöttem csak mi (párom és én) tudunk segíteni a lelki dolgokon összefogtunk és kéz a kézben állunk neki ennek a lépcsőnek és bízunk benne, hogy most sikerül fellépni!

Nóri!
Igen a képet én csináltam. A virágaimat is én ülettem a nagymamám kertjét felástuk ősszel és onnan vannak a hagymák. Elültettem és most már szépen kikeltek. Nárcisz, tulipán.
Lelkem már szinte teljesen jól van. Minap ahogy elnéztem a páromat ahogy a gépnél ül elképzeltem vajon milyen lehet majd a mi zsebink.

Angelani!
Sajnos a babanet életében elő szokott fordulni, hogy valamiért nem enged fel minket és is így voltam ezzel tegnap.

Petyaanya!
Nagyon szép a kép amit felraktál!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Én nem vettem igénybe az alapítvány segítségét, mert akkor még nem tudtam róla. A petíciónkkal kapcsoltban jelentkeztek idén januárban. De felhívom a figyelmeteket, hogy nem azonnal fizetnek, hanem ha lesz pénzük.

ZsebikémKép Volt már valaki, aki kedvenc dokinkkal aláíratta a nyomtatványt. Ő annyira segítőkész, hogy ezt csak támogatni fogja. Irasd csak alá vele.
A mensi késhet a Suprefacttól.
A szex időpontjáról nincs papírom, de nyugi, dokink mindig mondani fogja majd a 2 napos uh-kon, hogy na ma még kapja el apát. Kép

ManóKép Megtörtént, ami megtörtént, ez ellen már nem tehetsz semmit. De köszönd meg a "jóakaróidnak", hogy ezt tették veled. Kép Mert hiába nem hiszel benne, azért csak ott van benned amiket mondott. És nem hiszem, hogy akik ezt a vajákost ajánlották, azok voltak is nála, pláne azt nem, hogy tőle meggyógyultak. Kép
Idő kell, hogy ez az "élmény" csökkenjen benned. Ami a legfontosabb: bízz a párodban. A meghibbanásodat meg nem hiszem el. Hacsak nem meghibbanás az, hogy mindannyian nagyon szeretnénk babát, családot. De akkor meg már úgyis az vagy Kép velünk együtt.

ZsuzskaKép Ne ezen sírjál örömödben. Inkább hamarosan más okból, jó? Kép Egyébként neked is írtam a fentit, hogy nem előre fizetik, csak utólag és azt sem tudni még mennyivel utólag.

NóriKép Miért is kellett volna elvinned a fényképezőt a ruhapróbára? A párod úgysem láthatja a ruhádat az esküvő előtt, nem?
Az esküvőig még leadsz 1-2 kilót, akkor kicsit ehetsz majd a lagzin. Kép

PetyaanyaKép Örülök, hogy ide is benéztél, sokszor olvasom a másik fórumot és ha nem is írok, attól még nagyon szorítok Petikének. Talán a tavasz, talán Petike állapota miatt mintha te is kicsit jobb hangulatban lennél. És hidd el, ez kicsi fiad megérzi és csakazért is gyógyulni fog, hogy anyucijának még nagyobb örömet okozzon.
Hajrá PetiKép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Na, örülök hogy ekkora az egyetértés Manó banyáját illetően! Egy fenntartásom van, az az okosságuk: okosak ezek? Ravaszak mint a kígyó és embertelenek. Félre velük!

Tudjátok, mit mondtam a minap a reflexológusomnak? Akkorát nevetett. Hogy mióta (kb. 2 hónapja) tudatosan érzem, hogy nagyon vigyázni kell a lelkemre, úgy képzelem el, mint egy törékeny kávéscsészét. Kép Ha bárki is felbosszant, már nem engedem magam sodortatni. Igyekszem tudatosan ellazulni, kivetítek magam elé kellemes képeket. Ezek a fotók is nagyon jók. Csináljatok még! Kép

Woodi Kép Fogyjak még 1-2 kilót? Hehe. Oké, nem vagyok egy nádszál, de ha lemegyek 58 kg-ra (175 cm vagyok), akkor nem lesz cicim, ami kitöltse a felső dekoltázsát. A fűzősruha az már csak ilyen, csak pihegni lehet benne. A párom egyszerűen csak baromi türelmetlen, persze hogy nem fogja látni a bevonulásom előtt.
snori

NóriKépKép Mikor is lesz a nagy nap?????KépKép

egyébként tetszik az ellazulásos módszer...én a nyári tengerparti utazás szervezésével szoktam feltöltődni. A tervezgetés is boldoggá tesz, nézem az utakat, melyik hová varázsol el...Kép

én elkezdtem futni, most a parkolópályás hónapokban, szépen pattannak le rólam a lombik-kilók. HOgy legyen hová feljöjjön az új adag.

pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Annus, már csak 4 hét 6 nap. Vészesen közeleg...

Zsebi, adnék egy tanácsot még. Ha a párod hajlandó rá, akkor nyújtott lábadat tedd az ölébe, krémezze be a kezét, és a talpadat két ponton érdemes masszíroznia. Az egyik a lábujjak alatti rész, végig, egyenes vonalban, mint a váll (a talp részén, nem a lábfejen). A hüvelykujjával erősen dörgölje a kislábujjtól nagylábujj irányába (fölfelé) ezt a hosszt. Remekül ellazít (ha feszült vagy, kissé fájhat, amíg el nem dolgozza).
A másik, pedig kétoldalt a boka kiálló csontja alatt, a talp alsó részéig levő területet kell körkörösen masszírozgatni. Ezt magadnak is tudod. Ez a petefészkek és méh irányába viszi az ingerületet, fokozza ott a vérkeringést.
Először a bal lábbal kell kezdeni, utána a jobb, és érdemes mindkettőre 10-10 percet rászánni. Én a páromnak ugyanezt fordítva is szoktam, közben beszélgetünk, remekül eltelik egy óra is így. Kép
snori

Sziasztok,
Csak sasolok a nagy információ áramlásban.
Igazából nem is tudom mit írhatnék, mert ha az elején kezdeném, akkor egy novella sülne ki belőle, de vágjunk a közepébe.
Most már tutti biztos, hogy csatlakozunk a lombikos csapathoz.
Több hónapos hercehurca(2003.augusztus)után papírunk is van arról, hogy hagyományosan nem nagyon fogunk jutni sehová, bár most babráltak rajtam egy kicsit (HIETE-Szabolcs utca)és most már nem kell meglepődnünk ha esetleg erre szállna egy gólyácska, de mivel erre elég kicsit az esély, ezért papíron tudom igazolni, hogy normális peteérés nélkül és 1db alig átjárható petevezetékkel - tehát mindkettő le van zárva.
Röviden szólva beléphetünk a csapatotokba.
Talán meglepő, hogy ennek ennyire örülök, de az út ami ide vezetett kissé hosszú volt. Melleseleg az elejétől fogva tudtam, hogy nem lesz egyszerű a gyerekgyártás nekünk (korábbi műtétek-és azok következményei), így most hogy eljutottunk idáig mondhatom hogy nagyon megkönnyebültem. Tudom, hogy nem lesz egyszerű a következő pár hónap, de mégis hatalmas energiával vágunk bele, és állatira bízunk, hogy nagyon hamar sok kisfarkas fog a lakásban futkározni.
Április 4-én megyünk megbeszélni (Kaáli Intézet- Kováts drnő), hogy mit csinálunk, bár azt már tudom, hogy a 21.napon már elindul valami.
Szóval ez egy rövid irománynak indult, és mi lett belőle. Tudok ám barokk körmondatokat is írni.
Talán az egészben az állandó várakozás a legrosszabb -nekem-, de csak előre szabad néznünk mindannyiunknak.
Remélhetőleg a fentiek után is befogadtok minket Farkasokat.
Üdv Farkasok (J&K)

Kép
farkasok

Sziasztok Farkasok!

Üdv köreinkben, van már itt Zseboroszlán és Kagyló is, Potykamanó az nem tudom milyen állatfaj Kép
Én is Szabolcsos voltam, de az a véleményem, ott csak szülni szabad. Hajrá!
snori

Sziasztok Farkasok Kép
Judit! Szerintem mi egy házban lakunk!!! (Sz.u.9.) Ugye Te vagy az? Kép
Szóval Ti is elkezditek. Nekem holnap lesz a punkció, de mi a Dévainál vagyunk, csak itt is olvasgatok és kérdezgetek is néha.
Gyere le hozzánk bármikor beszélgetni, ha gondolod. Sok sikert!
Wish

wish

Szevasztok,
Wish,
Telibe ment a tipp. Szószerint egy házban lakunk.Akartam is kérdezni már, hogy mi a pálya a nálatok, de ez a nyomi munkahely mindig leszívja az agyam és már nincs erőm írni, de ezen most azonnal változtatni fogok.
Ja 1 hete megvolt a laparoszkópia, teljesen jól ment minden, és már csak a hegek emlékeztetnek rá.Hogy bírtad a hormonozást?Mikor rakják vissza őket? Holnap azért nem zavarnálak, de ha akarod akkor munka után beugrok.
Szorítunk Nektek, és ahogy írtam korábban neked májubsban kereken. Ez lebegjen előttünk.
Farkas J és K

Kép
farkasok

Judit Kép
Nagyon örülök, ha benézel. Akkor majd élménybeszámolok részletesen Kép
Holnap reggel megyünk punkcióra és kb öt után érünk csak haza.
A hormokkal nem volt gond, nagyon pici kedélyingadozás, egyszer-kétszer hányinger, egyébként semmi. Mostmár feszít a hasam, de fekve elviselhető.
Mi is nagyon szorítunk Nektek, csak nem akartam kérdezősködni, reméltem majd pocakkal futunk össze egyszer Kép
És igeeeeeen, sikerülni fog. Együtt fogunk babázni Kép

wish

Sziasztok
Új vagyok még köztetek, és azeretnék minél több információhoz jutni főként a győri kaáli int-ről. Ha vki jár oda közületek, légyszi írjon.
Köszönöm
ezita

PetyaanyaKép

Drága lélek, még emlkészel rám? Ez nagyon jól esik! Köszönöm.

Leendő kisbabánk már nagyon hiányzik, de egyelőre- így Lilu mellett - ez most édes kín. Nem hasonlítható az első baba utáni sóvárgáshoz. Nagyon összegyűltek most a dolgaink. építkezünk, dolgozom, iskolába járok... Ez sok. Most nem mernék ezek mellé még egy lombikot is vállalni, főleg, hogy nekünk már csak egyetlen (támogatott) sanszunk maradt a második babára. Nagyon rá szeretnénk készülni, és úgy belevágni. Ha nem sikerül, akkor is lesz kistesó. Örökbefogadunk.

Petyus jobban van? A másik topikban is kérdeztem, majd oda is benézek a válaszért. Én is sokat gondoltam rátok. Peti meg KELL, hogy gyógyuljon!!!

KagylóKép

Miért 5.-re? Nehéz kérdés. Minden oké volt velem. Méhnyálkahártya, hormonok, stb... De ugye beültetés után már a Sors kezében vagyunk. A racionalitás eltűnik, csak megfoghatatlan dolgok maradnak. Szerencse, hit, remény, ki tudja, ilyenkor mi kerül előtérbe.
Nálunk 5 programból 4X volt beültetés ( a 3. leszívás után egyetlen petike sem osztódott rendesen), és a sikeres utolsó program is csak egy hajszálon múlott, hogy sikeres lett. Kulin dr. orvosilag maximálisan jelen volt, nem tudom, milyen rosszat hallottál róla, bár ilyet minden orvosról hallani. Én nagyon szeretem. Még most is ő a nőgyógyászom.

Szorítok az egész csapatnak!

D.
kardalus

Sziasztok!

Még egy hozzászólás erejéig borzolnám a kedélyeket a jósnő témában.
Abból, hogy rögtön rontást vélt felfedezni, amit röpke párszázezer forintért le is tudna venni, világosan látszik, hogy sarlatán.
Manó! Többet ne menj oda, (gondolom nem is akartál...), de máshoz se!
Viszont annyit hozzá kell tenni, hogy egy jó (értsd: jóindulatú és hozzáértő, már amennyire lehet ilyenről beszélni) jósnál is lehetnek problémák, többféle is. A legfőbb baj, hogy mivel egy nagyon érzékeny embernek kell lennie, ezért nagyon befolyásol(hat)ja őt a tanácsot kérő személy pillanatnyi lelkiállapota, elvárásai - melyekről talán őmaga, mármint a "páciens" sem tud. A jós pedig tudatosan, vagy tudattalanul megpróbál megfelelni ennek az elvárásnak. Tehát ha ugyanabban a témában két különböző ember kérdezné, meglehet, hogy nem ugyanazt a választ kapnák, sőt akár ugyanaz az ember se, ha mondjuk egy nap különbséggel kérdezi.
Mi következik ebből? Az, hogy az egész egy pénzkidobás; hiszen szemben a múlttal, ami már megtörtént, amin változtatni nem lehet, a jövő még képlékeny, a mi kezünkben van! Nem vagyunk istenek, ezért a mozgásterünk korlátozott, de van. A sorsunkat mi magunk irányítjuk, csak meg kell találnunk a mikéntjét!
Te magad fogalmaztad meg nagyon szépen: csak a magam gyógyerejében fogok hinni! A saját pozitív energiáimban amiket komolyan táplálni kezdtem (...) semmi keresni valóm sehol, senkitől nem várhatok csodát, csakis valahol magamban kell keresnem a megoldást. Csak magam lehetek a sikereimnek a gátja vagy előremozdítója.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a megoldás meg is van Benned, és meg is fogod találni! Ezért élünk. Kép
A negatív tesztekhez is egy kis bíztatás: a múltkor hallottam a Kaáliban egy beszélgetést, az egyik illetőnek 11.(!!) alkalomra sikerült a baba. Úgyhogy nem csüggedni, a remény hal meg utoljára!
Mamafán egyébként jól van azóta is, az enyhe hőemelkedést (37-37,5) és a kevéske barnát tartja. Várjuk nagyon a pénteki ultrahangot.
Bocs, ha hosszú voltam.
papafán
babafán

PapafánKép
Még nem "beszéltünk", de azért szorgosan olvasom mi van veletek (és a többiekkel, természetesen).
Mamafán beteg volt? Miért gondolod, hogy ez hőemelkedés és nem a magas progeszterontól van? Tudod, a ciklus második felében termelődik a progeszteron, ami 37 fok kürölire emeli a hőmérsékletet. Ez a hőmérős módszer egyik alapeleme. Ha leesik az ébredési hő, az attól van, hogfy csökken a progiszint és meg fog jönni!
Ezt most bíztatásként mondtam, de Isten ments, hogy most elkezdjetek ébredési hőket mérni, mert azzal is csak stresszelnétek magatokat!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

NóriKép
Húúúúú, de közeleg az a nagy nap!!!
Úgy látom lelkileg minden a lehető legjobban alakul nálad! Örüm olvasni, amiket írsz és ahogy bíztatsz mindenkit!!!

RenoKép
Hogy vagy? Mi a helyzet???

ZsebiKép ZsuKép
Úgy látom, most a névsor vége jön. Drukkolok, hogy ezt a ZZZZebrák is érezzék!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Farkasok, Ezita,
üdv itt köztünk Kép

Dóri,
jó hogy Te is benézel hozzánk, hiányoznak ám a régiek!

Papafán,
örülök, hogy jól vagytok. A hőemelkedés a baba miatt van, azon ne izguljatok!

Nóri,
én azért sajnálom, hogy nem készült kép, mert attól még, hogy a párod nem láthatja a ruhádat, mi azért megnézhetnénk Kép Tudom, tudom, megint kíváncsi vagyok.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Reno,
tényleg ma van a teszt napja (a tábla szerint). Mi a helyzet?????
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Lara, Stella, köszi a bíztatás, valszeg félreérthetően írtam, a hőemelkedés meglétét pozitívumnak szántam, akkor izgulnánk, ha nem lenne, természetesen Mamafán nem volt beteg Kép
Reno, drukkolunk!
Ezita, Farkasok, üdv!
Papafán
babafán

RenoKép
Légyszi írj, ha tudsz, mert tűkön ülök és nem győzök szorítani!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Mivel folyton kérdezősködök tőletek, gondoltam a jó hírt is megosztom. Kép 11 petesejtet szívtak ma le és mindegyiket sikerült megICSIzni, holnap kiderül, hogy osztódnak-e.

Pusza: Wish

wish

Ezita!
Ha jól emlékszem innen senki nem jár a Győri kaáliba, de szerintem mindegyik Kaáliban ugyanazok az elvek vannak csak más a személyzet, de biztos ott is nagyon kedvesek aranyosak. Konkrétan kérdezzél ami érdekel és nagyon szívesen válaszolok/válaszolunk rá!

Farkasok!
Üdv a csapatban.

Stella!
Köszi a drukkot nagyon nagyon elkel, remélem a névsor vége fentmarad a tetején annyira szeretnék példát mutatni nektek!
Nálatok mi a helyzet, most teljesen új projekt jön vagy a fagyibabák kerülnek felhasználásra?

Nóri!
A lelkem egyre jobban helyrebillen. Már kaptam egy utazási újságot is úgyhogy szemrevételezem hogy hova lehetne utazni! Imádom lapozgatni számolgatni, tervezgetni.

Papafán!
Remélem jól vagytok!!!!!

Reno!
?????????????????????????????????????????????

Byby!
Veled mi a helyzet eltűntél mostanában!

Zsu!
Már csak négy nap és jön a szuri! Hurrá előre a babákért!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Mennek a drukkok folyamatosan és lesem a legfrissebb infókat!
Mikor lesz tüszőlesés??

Ha nem haragszotok, én most "csak" szurkolok és a saját projectünk témáját jó messze elkerülöm.
De nagyon aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök. Jól esik.

RenoKépKép
Remélem nincs semmi baj! Drukkolok, amíg nem jelentkezel, aztán meg folytatom...
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Úgy látom engem nem szeret ez a társalgó.
Valamelyik nap panaszkodtam, hogy nem tudtam belépni(azt hiszem 19-én) nem sikerült.
De a tegnapi nap sem. Szóval vasárnap reggel még ment, utána semmi.
Ma reggel is tök ideg voltam.
Végre most megy! :-)

Reno!
Mi újság? Már nagyon ideges vagyok! Írj!

Wish!
Neked is nagyon szurkolok!
Mi lesz a maradékkal? Le lesz fagyasztatva?
Nekem úgy sikerült:-)
Puszi!

Kép
angelani

Sziasztok!
Angelani Kép nem lesz maradék.

Hárman Kép kezdtek el osztódni, holnap délben lesz a transzfer. Remélem addig mind a három épségben marad Kép

wish

Stella!
Holnap reggel uh és vérvétel ha minden rendben akkor holnaptól jön a gonal vagyis a tüszőérlelés!

Wish!
Szorítok a babóidnak,hogy szépen nőjenek!!!!

RENÓ!!!
Tessék jelentkezni annyira izgulunk érted!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Angelani,
nemcsak téged nem szeret, hanem alig működik Kép Ma sem lehetett jönni.

Reno,
mi a helyzet? Légyszi írj!!!!!!!!

Wish,
akkor holnapra nagy-nagy drukk!

Zsebike,
jól belehúztál!

Lányok,
frissítem majd a táblát, csak megvárom Reno jelentkezését, mert kiengedném a zebráját!

Lara

Lara

KépKép
lara77

szevasztok,
még mindig csak gyakorolom a neveket és próbálom egybe fűzni a történeteket.
Wish-Andi,
Mi lett velük?
Nem tudom, hogy ez most mennyire jó vagy rossz neked, de talán így megkönnyítik a helyzeted- nem kell választanod-, így mindhárman beugranak hozzád egy 9 hónapos randira, aztán minden OK.
Kitartás. Szólj ha van valami, és akkor lemegyek vagy felhívlak, viszem amit kívántok. Remélem Laci már jobban van.
Itt küldöm az otthoni e-mailemet hátha megint nem működik ez a bigyó (jelzem, hogy írtam ám reggel, hogy javítsák meg, mert infóra éhezünk.
kfarkas1@enternet.hu

Kép
farkasok

Évi!
Holnap uh-ra mész, tiszta igzi. Már biztos szépen dobog a szíve. Mesélj majd nekünk!

Kriszta!
Hogy vagy? Mikor kezditek az utolsó inszemet?

Lullaby!
Vajon te kis lelked felépült már? Ha van kedved jelentkezzél.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Nem számít, tuti, hogy sikerül:-)
Jól fognak fejlődni.
Nagyon szorítok!

Zseboroszlán!
Szurkolok neked is!
Csak gonal lesz?

Angelani

Kép
angelani

Köszönöm mindenkinek, hogy ennyit aggódtatok miattam, akartam jönni, de csak ma lett jó a számítógépem. Nem sikerült, kikészültem. Most egy kissé össze vagyok roppanva, hozzám sem lehet szólni, mert azonnal sírok. Szégyen, de ez van. Majd jövök, ha újra lesz erőm hinni és akkor bíztatlak titeket.
puszi mindenkinek
reno
reno

Farkasok Kép
Köszi, nagyon kedvesek vagytok. Jó volt tegnap dumálni! Kép
Judit, meglátod nemsokára együtt sétálgatunk a pocijainkkal Kép
Laci jobban van, de nem az igazi még. Most karantén van és messziről szeretgetjük egymást, nehogy elkapjam.

Lányok, szorítok mindenkinek, kinek ezért kinek azért. Megyek, mert esik jól sokat ülnöm Kép

wish

Reno!
Ez most jár neked, sírd ki magad. Remélem és bízom benne erős lány vagy. Tudom nagyon nehéz, de muszály előre nézni és hinni benne, SIKERÜLNI fog! Kép Kép Kép

Angelani!
Suprefactot kaptam eddig és holnaptól jön hozzá a Gonal.

Köszönöm a szurkolást nagyon rámfér.

Lara!
valóban jól elment az idő már itt vagyok a beavatkozás küszöbén. Remélem a kis zsebik most nagyon ügyesek lesznek, beladtunk anyait apait úgyhogy hajrá igyekezzenek a lényeg rajtuk múlik! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Reno!
Nagyon sajnálom:-(, komolyan!
Ne add fel, legközelebb már biztos, hogy sikerül.

Zseboroszlán!
Akkor mindent bele!
Nem szeretnék már több negatív dolgot "hallani".
Nagyon szorítok mindenkinek, hisz mindannyian tudjuk, hogy ez milyen nehéz.
SOK-SOK Drukk!
Angelani

Kép
angelani

RenoKép
Tudom mit érzel és teljesen érthető, hogy most ki vagy borulva! Adj ki magadból minden feszültséget, hogy ne maradjon benned semmi negatív érzés, vagy félélem a következőtől.
Ahogy telnek a napok és hetek jobban leszel!
És gyere, ha van kedved, mert itt igazán megértő fülekre találsz!
Nagyon sajnálom! De nem szabad feladni!!!

ZsebiKép
szép egészséges tüszőket kívánok neked!! Kezd újra nagyon izgalmas lenni...

BabafánKép
Hogy vagytok???

Stella

Kép
stella9

Aranyosak vagytok, és nagyon köszönöm mégegyszer a bizatást. Libabőrös lettem, amikor megláttam, hogy mennyien izgultatok értem. Igyekszem erőre kapni, kicsit nehezebben megy, mint az első után. Csinálom tovább, soha nem fogom feladni, csak most idegileg kell újból összeállnom.
Zsebi, jövök majd, hogy veled örülhessek, tényleg csak a pozitív dolgokra konventrálj, kétely ne legyen benned!
Stella, tőled különösen jólesnek a szavak, te is kemény dolgokat éltél meg.
Kedvenc kismamám, Lara, sokat gondolok rátok.
Angelani, BabaPapaFán drágák vagytok, köszönöm, hogy a nagy örömötök mellett, rám is jutott időtök.
A többieknek is csupa jót kívánok.
reno
reno

Reno,
rohantam be a melóba, hátha írtál. És most látom csak Kép Nem tudok mit mondani, annyit gondoltam rád és bíztam benne, hogy sikerül. Tudom, hogy nem fogod feladni és eléred a célod, most azért szurkolok neked, hogy mihamarabb fel tudj állni. És persze gyere közénk, hiszen bánatban és örömben egyaránt osztozunk itt.

Wish,
hajrá, hajrá. Biztosan jól megkapaszkodnak majd.

Zsebike,
remélem te megtöröd ezt az átkot, el sem hiszem, hogy sehol egy zebra. Úgyhogy ragadd meg a lasszót, most már be kell fognunk egyet Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Fontos kérdés! Ma nem volt az én dokim így a tiédhez kerültem (Kovács doki. Nagyon rendi volt felírta a gonalt, és mondta szedjek Elevitet, de lányos zavaromban azt elfelejtettem mondani neki, hogy szedem a folsavat amellett is mehet az Elevit. Szóval tőled szeretném megkérdezni te szedted az elevitet is és a folsavat is?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?