Sziasztok Lányok!
Örültem volna ha néhány zebrás hírt olvashatok, de úgy látszik ez még várat kicsit magára és remélem tényleg csak kicsit!
Zsebike drága, mutasd meg hogyan kell azt csinálni. Látom kicsit voltak levert napjaid, de próbálj erős lenni és mindenképp igyekezz hinni a sikerben!Miért ne lehetnél Te az aki megtöri itt a csendet!!!??? Nagyon nagyon szurkolok Neked!!! Én megtorpantam, úgy érzem kicsit fel kell töltődnöm, mert nem akarom "elbaltázni" a harmadik próbálkozást és úgy érzem ha most mennénk nem sikerülne, mert nem tudok eléggé hinni.
Egyébként történt is valami ami szintén visszafog. Kapaszkodj a székbe! Ismerőseim uszítottak,
hogy van a városban valami csodagyógyász aki biztos
babaügyben is tud segíteni, egy gyógyító
jósnő. Elmentem. De úgy érzem így utólag, hogy kár volt.
Miután elmondatta velem hogy mi is a panaszom, húzatott velem egy lapot
(rögtön egy halálfejes fekete köpönyeges rosszkülsejű alakot kaptam
ki) és nekifogott kártyát vetni. Röviden,
tömören az eredmény szerinte az, hogy: meg vagyok átkozva. Szó szerint így mondta (illetve a tolmács, mert Ő nem beszéli a magyart), de aztán olyan ügyesen, hatásosan beszélt, hogy képzeld, elszakadt bennem a cérna és
elbőgtem magam, pedig nem szokásom más előtt bőgicsélni; nos mikor azt kezdte ecsetelni, hogy azért nem született eddig gyermekem, mert ha sikerült volna is belehaltam volna a
szülésbe, és amíg az átkot le nem szedik rólam, addig ez fennáll.
És a férjem nagyon szeret és ragaszkodik hozzám, de mégis el fogunk válni mert én "meg fogok hibbanni" és el akarom hagyni Őt. Röviden ennyi.
Elég furán érintett a dolog, annak ellenére, hogy általában nem szoktam hinni az ilyesmiben. Azért mentem hozzá mert gyógyítóként
(és jósnő) hirdette magát, és ha van rajtam mit gyógyítani akkor rajta tegye meg. De ennek ellenére rögtön kártyát vetett, és bántam is hogy nem álltam odébb azonnal. De végül meghallgattam és azért volt megdöbbentő, mert sok mindent kitalált, olyan dolgokat amit nem
tudhatott sehonnan, tőlem sem.
Viszont voltak átlátszó pillanatok, például amikor arra ösztökélt, hogy miért is kell majd újra jönnöm...az durva volt, és be is olvastam neki, ami lehet nagy hiba volt, mert talán
éppen akkor lettem igazán elátkozva...na de hagyjuk ezt, hiszem, hogy ha erősen elhárítom ezt a dolgot magamtól, akkor nem fog hatni rám,
mégha létezhet is ilyesmi. De mégis úgy érzem, most időre van szükségem.
drága Woodi - én még csak most olvastam amit 7-én osztottál meg velünk és nem sajnálni akarlak csak együttérezni Veled és tisztelni az erődet és bátorságodat, és azt hogy milyen fantasztikus ember vagy, mert ez is ritka manapság. Szörnyű lehet mikor az ember elveszti a társát akit szeret, bizony néha nagy próbatétel elé állít a sors minket, de még jó hogy örömöt is ad mellé amibe meg lehet kicsit kapaszkodni! Neked is adott és megérdemled a boldogságot!!! Vigyázz nagyon Magatokra!!!
Elnézést, hogy hosszadalmas voltam!
Mindenkinek sok sikert és kitartást! Puszi.
Potykamanó