Új privát üzeneted érkezett!

Cas: nagyon drukkolok és várom az sms-t Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok! én még a büszke papa, de délután jönnek haza a csajok, ha valaki értekezni akar a büszke mamával, este már tud.

CAS: irigykedsz mi? már mennél te is? bár a holnap már biztonságosabb "sárváriügyileg"!:-)
hmmc

Akkor jól éreztem én, hogy ez a ragsztós téma poén:-))))
Azért nem panaszkodhatnak a Margitosok! A dícséreten, kritikán kívül még jó kis poénokkal is szolágálunk nekik!!!
Eltudom képzelni, hogy milyen jót derültek ezen Ők is! Lehet, hogy alkalmazni is fogják ezt az elnevezést:-)))))

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Sziasztok!
Ó, már nagyon fitt vagyok, Zsebi jókat dudorog, eddig shoppingoltunk apósnak névnapi ajándékot, aztán most átjöttünk hozzájuk ebédre. Ja, és de. tortát sütöttem... Szóval eszem ágában sincs szülni, úgy néz ki! Kép

Mucus
Ha minden igaz ma már elérhető a dokim! (Rendes kölök a miénk, megvárta szépen... Kép)

Nikcsi
Jójó, mostmár értem a poént! Kép (Kicsit le vagyok lassulva...)

Myra
Érdekes, hogy egyáltalán nem ijedtem meg, hanem nagyon boldog voltam! És nagyon jó kedvem is kerekedett, a fiúkkal még jókat poénkodtunk is, amikor éppen nem szuszogtam...

Cory
Ha van vmi újság sms megy! Kép

Peti
Irigykedek hát!!! Kép A lányoknak puszi!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Akkor most már noszogassad a kölköt.
Hogy fogja így meglocsolni az anyját húsvétkor??
(persze megértem, ha nem lennél odáig a locsolkodástól:-((( )
Ígérd meg, hogy Te is dobsz ide egy üzcsit mit Nikcsi, amikor indulni kell.

mucus
Tm

Mucus
Hát húsvétra már otthon szeretnék lenni, tehát legkésőbb kedd-szerda magasságában jó lenne már megszületnie! Kép
Ha lesz rá erőm, akkor bejelentkezem, hogy elindultunk, ígérem!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Nem félsz, hogy shoppingolás közben kap el a szülni vágyás? Szerintem én nem fogok kimozdulni, hanem otthon várom a pillanatot, hogy minden kéznél legyen, vagy egy batyuval flangálok majd a boltokban, és a legrövidebb utat előre megtervezem. Kép

Boglarka 31+3
boglarka

Boglárka!

Az nem baj, ha a kocsiban hordjátok majd az összekészített cuccot, de az a rosszabb, ha otthon ülsz és vársz. Akkor úgy sem jön, hiába várod:-)
Ismerős úgy szült, hogy este 7-kor még a camponába játszóházazott a fiával, amikor már fájásai voltak. Haza vezetett, és este 9-kor meg volt a baba. De már tudta délután mondta, hogy szerinte ma lesz valami, mert akkor már érezte, és még ezek után elvitte a fiát játszani.

mucus
Tm

Mucus,
Azért nem válaszolnak, mert a szakszerű válaszból azonnal látható, hogy ott dolgozó válaszolt. Ezt onnan tudom, mert már én is mondtam nekik.

Nikcsi,
Az a két nap valószínűleg csak fronthatás volt. Három napja ismét átalussza az éjszakát. Kép A nappalt viszont végignyűglődi.

Boglárka,
Szerintem se ücsörögj majd otthon. Sokkal rosszabb! Jobb ha eltereled a figyelmedet. Nálunk elég poén volt, szülés elött 2 nappal, még a legnagyobb karácsonyi őrületben rohangáltam számítógép alkatrészek után. Állok az 50 fős sor végén, amikor kedvesen érdeklődnek, hogy mikori lesz a baba. Én meg mondom, hogy valószínűleg egy héten belül szülök. Eléggé ledöbbentek, de azonnal elölrébb engedtek a sorban. Kép Kép
myra

Cas,
Szorítok...NAgyon izgi!

Myra,
Hát igen. Szerintem erről hosszan lehetne társalogni mennyira előzékenyek az emberek egy kismamával! Nem értem, ha valakinek már tényleg nagy a hasa nem mindegy mikor szül? akkor is előre engedem.
Erről az a mókás eset jut eszembe, amikor 6 hónapos terhesen egy nagyobb hasú kismamának én adtam át a helyem az 1-es villamoson. Ja és persze rögötn elkezdett beszélgetni néhány ülő utas, hogy micsoda dolog nem átadni a helyet a kismamának.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Boglárka
Én már nem félek, inkább örülnék neki!!! Kép A StopShopból meg gyorsan odaérnénk a kórházba! Kép
Hidd el, az utsó napokban Te sem tudsz majd otthon ülni, mert abba bele lehet őrülni. Inkább jövök-megyek, ameddig lehet és még bírom is.
Mondjuk messzire nem megyünk, és mivel mi tényleg közel lakunk a kórházhoz, a cuccot sem vittük eddig magunkkal, mert ha be is kell szaladni vhonnan a kórházba, amíg engem felvesznek, a párom hazaszalad a csomagért.

Mucus
Na jó, másodszor már "könnyű", akkor már tudja az ember, hogy mi történik, de most? Először abban sem voltam biztos, hogy fájásaim vannak... Kép

Zseppy
Köszi a szorítást, remélem mostmár tényleg lesz mihez! Kép

Helyátadás
Nekem még mindig nem adják át, pedig mostmár igazán le se tagadhatnám. Amikor pénteken elbuszoztam a kórházhoz Hmmc-t meglátogatni, sokan ültek körülöttem, egy fiatal srác egészen konkrétan előttem, de csak nézett, és nem szólt semmit.
(Aztán persze a másik véglet egy kedves öreg bácsi volt, aki bár látta hogy már ülök egy dupla ülés szélén, felajánlotta az ő tágas szimpla ülését, üljek inkább oda. Kép)
Ja, és a legjobb a Cora "kismama" sora, ahová nagy betűkkel ki van írva, meg rajz is van, hogy pocakosok és kisgyerekesek sora. De eddig még itt sem engedtek soha előre a kedves vásárlótársak, akik persze még véletlenül sem tartoznak egyik kategóriába se.

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Cas,
Szerintem ezek a legizgisebb pillanatok a terhességben és csakis az első szülés előtt lehet igazán boldog izgalommal várni, hogy melyik is az utolsó nap és órák egyben. Legalábbis bennem csak ezután maradt meg a sóvárgás az egész "pocakos részből", valahogy a 2. és 3. terhesség vége már nem okozott akkora várakozást, örömet. Viszont minden újabb terhességemnél egyre amatőrebb lettem a megérzésekkel és szülés beindulásával kapcsolatban. De a doki is:-)))))

Szóval élvezkedjél még a pocak látványában és a baba rugdosásában (he-he:-)), aztán húsvét hétfőn már a pelenkázón pelusbontásnál locsoljon a locsolójával a kissrácod!:-))

A margitosok meg valszeg nem fognak topikot nyitni, mert egyszerűbb, ha egymás között munkaidőben "kivesézik a pácienst":-) Persze, a kismamáknak jó lenne, ha ők is nyíltan vgy topikon keresztül színt vallanának pl. hogy időnként miért zöldülnek-lilulnak-paprikulnak egyesek a terhesgondozóban vagy fent a csecsemőosztályon számunkra érthetetlenül:-) Na, de milyen hülyén adná ki az is magát, hogy ők meg a kismamákat fikáznák, vagy összecsapnának virtuálisan a felek a nézeteltéréseken és így kéne közben terhesgondozóba járni. Meg egyáltalán abba a kórházba, ahol vérvétel közbe meg nyílna a bicska a kismama kezében, mert tudná, hogy az illető egy ribinek tartja:-)Mert a nők, főleg hormontúltengésben és hiányban már csak ilyen amazonok. És egyáltalán... hát elvesztenék a kórházak így az "ügyfeleket", hiába is ülne már ki aztán az ott dolgozók arcára minden találkozáskor, hogy "Ön a legkedvesebb paciensünk" :-)))))
Remélem ezt is csak poénosan fogjátok fel.

Pá,
Viki
ccviki

Cas,
Elfelejtettem az előbb... hát miért nem vagytok kicsit erőszakosabbak, miért nem véditek a baba és saját érdekeiteket ott, ahol fel vagytok rá hatalmazva! Én pl. mostanában többször is és nagyon felháborodtam, hogy az itteni Coraban a ksimama parkolót illetéktelenül bitorolják. SZépen szóltam az infópultnál, hogy hogyan is van ez kérem, hogy 3 gyerekkel egyedül járok oda és mindig van egy kakukktojás autó a parkolóban, ami megnehezíti a helyzetemet. Mondták, hogy jogos a felháborodás, írjak be a panaszkönyvbe és akkor majd talán jobban ellenőrzik,, de sokat nem tehetnek, ez csak egy gesztus, ami az emberektől függ, hogy mükszik-e. Akkor jó, mondtam és a legközelebbi alkalommal odaálltam a kijelölt parkoló mellé, ahol egy áruszállító furgon időzött és beszóltam az anyósülésen újságot olvasó fickónak, hogyaszongya: Hello, maga kismama vagy gyerekkel van???? Erre a ficek rögtön magyarázkodni kezdett, hogy persze gyerekkel vannak,csak bementek vásárolnak vele. Én meg lefikázva csak ennyit, hogy JJJJa! Verekedni nem akartam a helyért, de legalább ne legyen nyugodt a lelkiismerete.

Na, ennyit a panaszból, inkább drukkolok, hy minél előbb jöjjön már el a nagy találkozás!

Viki
ccviki

Viki
Hát lehet, hogy nyúl vagyok, de mikor egy nagydarab sötétképű (olyan ránézel, és 10 évre simán bevarrnád) áll előttem a kikent-kifent nőjével, akkor nem nagyon van kedvem "verekedni" a sorban... (Meg egyáltalán, minek húzzam fel magam? Nem ér annyit. A páromat is inkább én szoktam csitítgatni...)
De a parkolós akcióddal teljesen egyetértek! Csak sajnos az ilyen embereknek tartok tőle mindez csak falrahányt borsó, a lelkiismeretének még csak a felszínét sem lehet megkapargatni ilyen módszerekkel...
Ha már szapulás...
Kb. egy hónapja szerveztünk osztálytalit, direkt olyan helyet kerestünk, ahol külön teremben lehetünk csak mi magunk, így biztosan lesz nemdohányzó szekció, illetve azért a dohányzó térbe a többiek nyugodtan kiugorhassanak 1-1 cigire.
Le is beszéltük, hagytunk foglalót, eltelik 2 hét, eljön a nagy nap, vonulunk be a párommal a sörözőbe, látjuk ám, hogy páran már üldögélnek osztálytársak a dohányzó részen egy hosszú asztalnál. Na akkor elpattant az agyam! A páromnak pláne, előszedtük egyből a főnököt, aki magyarázkodott, hogy hát izé, meg közbejött vmi, de gyakorlatilag nem sokat akart tenni értünk.
Na akkor levettem a bundámat, meg a párom éppen akkor horgadt fel, hogy "És akkor a 8 hónapos terhes feleségem itt üljön a füstben?!"
5 perc múlva miénk volt az eredetileg megbeszélt különterem! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Viki
teljesen el elkeserítesz azzal, hogy csak az első babánál éli át ilyen izgalommal a dolgokat az ember. De ha bele gondolok, akkor igazad is van! Eleve ott van már egy gyerkőc, aki teljes figyelmet igényel, és nem lehet egyedül ücsörögve merengeni,hogy akkor majd hogyan is lesz? Ugyanakkor az ember a második terhességnél is arra számít,hogy majd mindent ugyan úgy fog megélni és átélni mint az elsnőnél. Kár, hogy ez nem így működik:-((

A vélemény nyilvánítást meg persze nem úgy értettem, hogy akkor most itt kapjunk hajba a dolgozókal.
Volt már itt a topikon rá példa, hogy az egyik orvos, vállalva a nevét hozzászólt a témához.
Már nem emlékszem, hogy ki volt az, meg a témában sem vagyok biztos. De szerintem ez teljesen korrekt volt.

Cas
ez jó, amit Viki írt! a kis fütykös locsolója:-)))))
Legalább nem olyan büdös mint egyes kölnik.

mucus
Tm

Sziasztok,

Cas,
a terhességed kzd kisértetiesen hasonlítani az enyémhez, mármint Vilmossal. Vilmos is piszkosul izgága volt a hasamban (most is) és csak nem akart megszületni, pedig már a kiíráshoz képest 3 héttel elôbbre jósolták. Aztán 1 hét túlhordás lett a dög meleg augusztusban.
Az volt a legrosszabb, hogy naponta 3 telefont kaptam, hogy megszültem-e már. Egyre agresszívebben mondogattam, hogy még nem és majd szólok ha igen.
Aztán amikor megszületett és hulla fáradt voltam, azon gondolkodtam, hogy nem is volt olyan rossz helye benn...

Myra,
szerintem nem baj ha szakszeru˝en válaszolnak. Mi van akkor ha kiderül, hogy egy bennfentes válaszolt? Semmi, sôt nagyon jó. Pl amikor az ellenanyagommal idegeskedtem, olyan jó lett volna, ha egy szakember válaszol! Vagy a kórházprivatizáció kapcsán. Szóval igenis jó lenne, ha akár egy nicknév mögé bújva írnának.

Cora: szinte mindig az 1-es pénztárnál van nagy sor, ahol ugye miénk lenne az elsôbbség. Múltkor Vilmossal voltam, na meg a nagy bálnahasammal, mégse hatott meg senkit.
Ja és Vilmossal a hasamban a kiírás napján voltunk vásárolni. Nézi a nô a hasam, aztán kérdezi: mikorra vagyok kiírva. Mondom mára. Olyan gyorsan adta a számlát hogy csak na! Jót röhögtem: nyilván ha beindult a szülés, nem vásárolgatok nagy nyugalomban.

Boglárka,
te aztán pozitívan gondolkodsz: még hogy sehová se menni, csak otthon ülni az összepakolt csomaggal? Azért csak nem szülsz meg olyan gyorsan, hogy ne férne bele egy hazaugrás a motyóért! (Kivéve Myra.) Tudom, hogy ez a gyors szülés jól hangzik, de azért ez nagyon kivételes.

Mucus,
nemtom, hogy a dokinknak lejön-e az info, de azért ô is "gyanus".
Gyöngyi jó fej és kész.

Laga
laga

Milyen termékeny ez a mai nap? Tök jó! Kép

Hmmc/Peti
Gondolod este csakis velünk akarna csevegni? Én nem csodálkoznék, ha nem jelentkezne, bár neki van nagy segítség Dorina, ja és persze a büszke apuka. Kép

Mucus
Na igen, legalább Te vetted a lapot, de jó most elnézem Casnak is! Kép
Na igen én lettem az etalon, szülés előtt írni, most megyünk... Micsoda példamutató személyiség vagyok? Kép

Cas
Ha kedd, szerda magasságában szeretnél szülni, akkor kérdezd meg a kórházat, mivel lehet oldani a ragasztós magnéziumot?!
A Corába van ilyen sor? A parkolót tudom, de az van a tuszkónál is (tesco).

Cas, Bogi meg aki jár a 17-es vilivel

Fel lehet szállni rá babakocsival, vagyis valahol ki van szedve a korlát? Ha igen hol? Tudja valaki? Kedden megyek Korival a kórházba, ezért érdeklődöm.

Bogi
Én sem tudtam itthon ülni, csütörtökön még dolgoztam, pénteken már csak a tiltás miatt nem és szombaton szültem! Kép

Viki
Teljesen igazad van, szép lenne, ha jól összeszólalkoznánk virtuálisan, aztán találkoznánk személyesen. Kép Engem nagyon sokan utálnának (lehet, hogy így is), mert ami a szívemen az a számon, éshát tudjuk sokan nem bírják az igazságot! Vagy legalábbis, ha valaki szemtől szembe megmondja...
nikcsi

van itt egy topik, a Sote I. Klinika topikja. Véletlenül láttam meg.Ott pont az utolsó hozzá szólásokat egy ott dolgozó szülésznő írta.

Nikcsi
Talán ajáljad Cas-nak az oxitocinos-hígítót, a ragsztó oldásához:-)))))))

mucus
Tm

Sziasztok!

Nikcsi!Olvastam a régebbi hozzászólásodban,hogy régebben te is jártál a Rafthoz.Végül mért választottál másik orvost?
rita75

Mucus
Inkább locsolkodjon, csak legyen már kint húsvét hétfőn! Kép
Oxitocin? Ez legalább olyan jól hangzik, mint egy koktélnév... KépKépKép Kérjek egy Oxitocin on the Beach-et? Vagy egy Oxitocin Sunrise-t? KépKépKép

Laga
Ne vigasztalj! Zsebi most is akkorákat viháncol, hogy csak na... De milyen ereje van már! Mert ugye amikor felfelé akarja kinyomni a fenekét-lábacskáit, ahhoz odalent meg kell támaszkodni vmiben... na néha teljesen kikészít! Kép
Telefonok: lassan engem is kezdenek megőrjíteni... Kép Gondolhatnák az ismerősök, hogyha megszületett volna, akkor szóltunk volna!
(Jójó, biztos csak szeretetből érdeklődnek, de az ezredik után kezd kicsit bosszantóvá válni... Amúgy is ultra nyűgös vagyok vagy 2 napja, mindenért pörölök az embörrel... szegény! Kép)

Nikcsi
Nemtom mivel lehetne oldani, de feliratnék belőle magamnak egy nagy adaggal! Kép
Cora: az első pénztár (legbaloldalibb) elvileg ilyen speckó. De sajna tényleg nem nagyon tartják be... Kép
17-es: hú, sajnos nem tudom. Mintha lenne, asszem előlről a harmadik, de ez egyáltalán nem biztos!!! Lehet, hogy nincs...

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Most értem net elé. Meg kell állapítani, hogy mindenhol jó, de a legjobb itthon. Még nem tudtam visszaolvasni, amit írtatok.
Megígérem, hogy elmesélem mi történt velünk, ha még Niki és Cas nem tette meg.

Puszi mindenkinek
hmmc + Sára
hmmc

Hmmc
Mesélj!!!!!! Meghagytuk Neked az élvezetet! Kép
(Meg azért mégiscsak a Te szülésed, csak jobban el tudod mesélni, mint mi... Kép)
Örülök, hogy otthon vagytok, és minden oké veletek! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
A "koktélt" nem kell kérned, kapni fogod:-(
Majd utánna adjál neki valami jó kis nevet:-(((

Hmmc
várjuk a beszámolót, a lányok nem meséltel el semmit, ahogy Cas is írta ez a Te sztorid.

mucus
Tm

Az udvariasság, és odafigyelés tényleg ritka manapság. Engem egyszer engedtek előre a pénztárnál a Stop Shop-os Kaiserben, de az is egy idős jól szituált bottal közlekedő!!! házaspár volt.

Hmmc,
Üdv újra itt. Jól vagytok? Várjuk a beszámolót!
Dorina nem volt véletlenül ma gyerektalálkozón a Határ úton? Éppen 6 gyerkőcöt kerültem ki a babakocsival, mikor az egyik leányzó egy pillanatra hátranézett, és nagyon hasonlított rá. Kép
myra

Mucus
Ne ijesztgess... Kép

Myra
Azt hiszem csak azok tudnak figyelmesek lenni másokkal, akik maguk is vmi "hátránnyal" küzdenek. Én is adtam már át helyet nálam pocakosabb kismamának, gyógyulófélben lévő szakadt bokaszalaggal nálam is sántábbnak, stb... Szóval amíg az ember maga nem tapasztalja meg, addig mások nyomorát észre se veszi. Kép
Én se voltam különb - ez talán nevelés kérdése volna, de a magyar kultúrából hiányzik a figyelmesség. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
nem ijesztgetés képpen írtam, ne haragudj.
Azt akartam még kérdezni, hogy Te szeded valamelyik gyórsítót? (tea, homeós szer).

mucus
Tm

Azért az oxitocyn nem kötelező tartozéka a szülésnek.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cas,
Csak azért kattantam vissza a netre, hátha nem itt leszel:-))
Aha, az ám... oxitocin on the beach... meg nyiiha-ha-ha, bru-huhaha:-))) Minden eszébe jut az embernek róla csak nem a beach. A sunrise helyett meg inkább sunset:-))))))Látszik, hogy még nem mutattak be egymásnak titeket:-) De ha arra kerülne a sor, majd neked mutat be az a lórugató szer:-))) Na, nem paráztatlak, de ha már koktélt emlegetünk, hasonlítsuk a molotovhoz:-))))

Mucus,
Biztos azért, mert már nem ismeretlen misztikum az egész és elvileg jobban felkészült rá az ember. És már egészen más gondolatok foglalkoztatnak a szüléssel kapcsolatban is, ha van otthon kisgyerek. De lehet ám, hogy mindezek mellett nekem azért is más, mert az előjelekből már éreztem, hogy nem fog menni olyan könnyen és pláne nem magától és teljesen kiszámítható lesz, mint mindig. Mert a "szokásos" beindult/nem indult álriadók után egyszercsak bemegyek és a "hamar meglesz, nem kell semmi" lelkesítő mondatok lelohadását feloldva kérem a kupica EDÁ-mat, mire a gyerek szinte percek alatt kivágtázik:-))

Nikcsi,
Szerintem sokkal tisztább dolog , ha az ember őszintén és szemtől szembe kimondja a véleményét. És nem bántásnak szánja, csak érzelmeket is közvetít a száraz tények mögé:-))
Ezen naív mondataim után nem csodálkozom, ha mások virtuálisan többször belegabalyodnak ártatlanul aláomló hajtincseimbe...amik nincsenek is:-))

Egyébként az Index egyik topikjában (ahol szintén érintett vagyok a kisfiam miatt) is hirtelen és érdekes módón akkor bukkant fel egy doki (addig csak olvasó volt), mikor a topikolók vitája kezdett elfajulni. És nem a kórházat vagy a dokikat szidták, hanem egymásba kezdtek belekötni a véleményeik miatt.
(Ez a doki azóta már aktívabb tagja lett a topiknak, segítőkészen hozza azonnal a híreket az aggódó, nyugtalan szülőknek, akik éppen otthagyták a komoly műtéten átesett gyereküket a kórházban és alig bírják reggelig, hogy nem tudják, mi van a kicsivel. Ez ám az empátia és doki-paciens kapcsolat...máshol is meg lehetne tenni.)

Viki
ccviki

Mucus
A teát iszom.

Cory
Köszi a nyugtatást! Kép

Viki
Hát még mindig itt, és néhány délutáni fájásocska után megint semmi, itt ülök a gép előtt, de lassan kidőlök és megyek aludni. Kép
Inkább molotov-koktél?! Jajjj... Kép
Amit arról a dokiról írsz, az pedig csodálatra méltó dolog!

Na csóközön mindenkinek, megyek aludni. Ezek szerint ma se szülök. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szép jó reggelt mindenkinek!
Micsoda hajnali kelő lettem, 6 óta fent vagyok. Zsebi időnként kidugja a talpacskáit az oldalamon, de nem tudom válaszra bírni, hogy ma szeretne-e megszületni... Kép
Mindenesetre már csak holnapig elég a málnalevél teám. Kép
Ma megyek ctg-re, kíváncsi vagyok mi lesz?

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Már este is alig bírtam magammal, hogy ne üljek le a gép elé. Hajnali 3-tól fent vagyok Korival, nem tudom mikor fogunk aludni má?

Rita
Atya isten milyen régi dolgokat olvastál. Igen igaz, hogy a Rafthoz jártam évekig. Úgy kezdődött, hogy már nem rendelt a vörösvári úti sztk-ba, kijártam Békásra. Elég sűrűn kellett, mert állandóan valami nyavajám volt. Nem jártam usziba, se szoliba, se sehova, szinte a párommal se voltam, de beteg az voltam (nagyon hajlamos vagyok ezekre). Szóval jártam a Rafthoz, de már nem láttam és tapasztaltam benne, hogy nagyon törekedne. Kicsit kísérleti nyúlnak éreztem magam, meg untam oda kijárni (utálom Békást). Na és ekkor váltottam, volt oszt.társam Murshednél szült és teljesen elégedett volt, ezért hozzá jártam. Szerencsére nyavajám nem volt, csak a fogamzásgátlót írattam fel mindig. Tehát ilyen alkalmakkor nem igazán tudtam megismerni/kismerni. Ha olvastad az archivot, akkor innentől már tudod a történet folytatását (mert ugye Magenheim doktornő volt a választott dokim).

Cas
Köszi, de azért valami biztosabb válaszra számítottam, de megértem, hogy eddig ez a korlátosdi a 17-esen nem volt szempont, nekem se Kép, pedig tornára mindig avval mentem! Kép

Cora: leírásaitok alapján ez a leglegbababarátabb! Van kismama parkoló, van pelenkázó, van szopiztatós hely mikroval, és még pénztár is nekünk. KépKép

Viki
Ja már többször rájöttem elég sok idő után, hogy bennem azért nem szeretik ezt ami a szívemen az a számon dolgot, mert nagyon nyers vagyok. Kép Egyből mondom, amit gondolok, ezt úgy kellene, hogy kicsit átgondoljam és szebben fogalmazva tálaljam, már jobb lenne! De én már csak ilyen vagyok és maradok is?! Kép

Na megyek talán alszunk.
nikcsi

Cas
Nekem van egy oridzsi málnalevél tea csomagom, ha gondolod férjem hazafelé holnap bedobja Neked!
Ha ma mész ctg-re megnéznéd a villamoson a korlátot? Köszi Kép
nikcsi

Nikcsi
A málnalevél teát megköszönöm, ha nem gond! Kép
A kórházba gyalog szoktam menni, de megpróbálom meglesni a villamost. Vagy lehet, hogy visszafelé felszállunk rá anyuval, mert utána hozzájuk megyünk, és akkor megírom sms-ben (ha még nem túl késő, mert szerintem megint dél körül végzek majd).
Szép álmokat Nektek! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Nikcsi!
Azért olvastgattam vissza egy kicsit,mert kiváncsi voltam,hogy van-e az én "bandámból"vki akivel együtt pocakosodtunk még 2003-ban és reméltem,hogy találok esetleg a későbbi archívokban vkiről vmitKépAmit pár hete írtam a fogadott orvosomról(akit te gerinctelennek nyilvánítottál)az volt az én fogadott orvosom aki olyan kedvesen elbánt velem a végére,akivel ugye ezek szerint te sem voltál már megelégedveKépCsak kiváncsi voltam így utólag is,hogy nálad mi volt a problema.Köszi az infót!

Cas!Ha mész ma CTG-re megtudakolod nekem az információnál vagy ott a bejáratnál,hogy pontosan hol található a lézerambulancia?Pénteken reggel negyed9-re kell ott lennem és fogalmam sincs,hogy ezt hol találom meg?Persze csak ha nem gond,hiszen én is megtudhatom majd pénteken,de ha előbb megmondod,legalább egyből képben lennék.Kösszi!
rita75

Nikcsi!

A kórházban találkoztunk. Remélem rámismersz majd? Március 01-én megszületett a kisfiam Mátyás 3400 és 54 cm. Magas lett a vérnyomásom ezért megindították a szülést. Jól vagyunk nagy haspók mindig a cicin lógna. Úgy hallom most sem tudok maradni, mert felébredt a legény. Majd jelentkezem még.
kornelia

Sziasztok!
Na nemsoká indulok a ctg-re. Ha hazaértem jelentkezem!

Rita
Hát megpróbálom megtudakolni...

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Köszi az sms-t megkaptam! Kép
Okés, dehogy gond, akkomé írtam volna, csak el ne felejtsük (én meg Laci)!
Nem volt szép álmunk! 6.45-kor lefeküdtem és már 7-kor rinya volt... Kép

Rita
Szóval a Raft volt ilyen kedves? Őszintén simán el is hiszem róla, amúgy már nincs a Margitba régóta! Kép
Cas átment info hordozóba! Tök rendi, nekem már megírta, hogy fel fogok tudni szállni a 17-re babakocsival, mert előlről a 3. ajtónál ki van szedve a korlát. Amúgy nem vagyok biztos a dologban, de mintha a B ép I. emeletén lenne a lézerambulancia. De erre ne építs, majd inkább amit Cas ír!

Szia Nelli!!!!!
Persze, hogy emlékszem már többször eszembe is jutottál, hogy jól megígérted, hogy majd írsz. Bár a szavaidból valami titokzatosságot vettem ki, hogy vajon majd felismerlek-e? Így meg persze! Végül nem császároztak meg, jó volt a vérnyomásod? Bogi mit szól Matyihoz? Meddig voltál bent a kórházba? Meg milyen volt a szülésed, mesélj majd, ha hagy Matyi!
nikcsi

Na megjöttem, illetve anyuéknál vagyok "megőrzésen", mert úgy néz ki helyes kis 11-12 perces fájásaim vannak (hát a 100-as skáláról kilógtak kicsit felfele, legalábbis az a kettő, amit a ctg-n üldögélve produkáltam).
A ctg-t persze megint végig akarta szunyálni a kölök, hiába zümmögtek rá, meg hiába lökdöstem, úgyhogy megint ültem bónusz időt is kicsit... Kép
A dokim megvizsgált, bő 1 ujjnyira nyitva vagyok, így végülis már elindulhat bármikor.
Ha a kiírás napjáig (péntek) nem történik semmi, akkor aznap reggel 8-ra kell mennem ctg-re és vizsgálatra, és meglátjuk a továbbiakat.
Na úgy érzem a pénteket már nem fogjuk kivárni...
Felhívtam a férjemet, teljesen meg van illetődve... Kép Olyan jó volt hallani a hangját!
Anyu meg teljesen be van lelkesedve, tutujgat, mint egy tyúkanyó, pedig amúgy semmi bajom. Kép

Rita
Na a lézeres dolgot viszont szépen elfelejtettem, még otthon volt eszembe, de kifele is, befele is fájás közben ballagtam, szóval kiment a fejemből. Bocsi!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
Gratulálok a fájásaidhoz, kellemetes programot kívánok a mai napra!(valami má' beindult :-)))

Viki
ccviki

Hmmc

Gratulálok a kislányodhoz, nagy lehet az öröm otthon!

Cas

Kívánom, hogy minden a lehető legkönnyedébben menjen!

Nikcsi

Szeretnélek megkérni, hogy a táblázatból vedd le az orvosom nevét. Előre is köszönöm.

Nincs túl sok időm mostanában, de majd igyelszem még benézni kicsit később.
meglepibaba

Sziasztok!

Hmmc! Gratulálok! Jó egészséget, és sok boldogságot kívánok nektek! Kép

Rita! A LaHalle-t én is sajnálom. Kép Nem tudod, mi nyílik (nyílt) a helyén?

Mucus! Ó, az a megjegyzés felismerés témában olyan apró, burkolt és ártatlan volt, hogy hirtelen abban se voltam biztos, hogy jól értettem. Kép Tökéletesen illett kedvenc orvosotok stílusához. Kép

Myra! Miért baj, ha tudni lehet, hogy ezt a hozzászólást egy kórházi dolgozó írta? Ha eléggé sejtelmes a nick, és óvatosan fogalmaz, nem tudják a kollégái beazonosítani. Gondolom az ciki lehetne neki. Ha mondjuk kényes kérdésekre ( pl. burokrepesztés téma... Kép) őszintén válaszolna. De itt volt (van?) pl. a Babaneten MP doktor, aki aneszteziológus a Margitban, és sok okos dolgot írt EDA-ról, spinálról. Nemtudom, él-e még a topikja, most hirtelen nem találom, úgy átrendezték azóta a Babanetet. Ő pl. névvel vállalta önmagát, és nagyon sok hasznos infót kaptunk tőle. Mondjuk az tényleg gáz lenne, ha undok személyeskedésre jönne válasz, de abból mostanában örvendetesen kevés van. Kép Pl. én se írtam szüléstörténetet. Kép

Viki! A CORA kismama parkolójában Életem Párját is jól kinézték a minap. Elhúztunk bevásárolni a két kölökkel, de Petibaba persze megéhezett a végére. Én beültem a baba-mama szobába megszoptatni, Lacika meg lelkesen a gyermekmegörzőben maradt. Nagyon kedves hölgy van, Lacika imád oda menni. Kép Na, Laci meg szegény kiment addig a parkolóba, egy szál gyerek nélkül, nagy kocsi cuccal, bepakolni, közben vadul szégyenkezett, hogy mit gondolnak most róla az emberek. Kép

Cas! Szorítok nektek, hogy életed legszebb élménye legyen a szülés! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Úgy látom megint nem működött a babanet!
Pont akkor amikor már valami "eksön" készülődik.

Cas!
Már attól a hideg végig futott a hátamon, amit a CTG-ről írtál.
Mi van Veled??? Azóta már lehet, hogy Zsebizel is.

Most már jelentkezzetek, és híreket kérek!!!!

mucus
Tm

Sziasztok!

Tegnap este óta próbáltam idebeírni,de sajna mindhiábaKép

Cas!Semmi baj,hogy elfelejtetted a lézerambit,majd pénteken előbb elindulok és így lesz időm megtalálniKép
Szorítok,hogy most már mielőbb babázhass te is,neked se legyen jobb mint nekünk!KépKépKép

Nikcsi!Köszi az infót a lézera.ügyben,pénteken valószínűleg már okosabb leszek végreKép
Cicibaj elmúlt?Vagy legalább múlóban?

BMárti!Egyenlőre nem tudom,hogy mi nyílik a La Halle helyén,biztosra veszem,hogy vmi ruházati dolog lesz ez is,mintha ezt hallottam volna még mielőtt bezártak.Ha megtudok vmi biztosat,írok!

Hmmc!Szégyellem a pofámat,hogy csak most,de ismeretlenül is gratulálok a kislánykádhoz,jó egészséget és sok-sok tejet nektek!Kép

Cas!Még eccer megy a drukk ezerrel,aztán kérünk szépen infót rólad,rólatok!

Mindenkinek további kellemes napot!
rita75

MB,
Nikcsi hiába veszi ki az orvosod nevét, a régi feltett táblázatokban már benne marad.
myra

Myra

Tudom, ennek ellenére szeretném ha kivenné.
meglepibaba

MB

Más a dokid, vagy a beazonosítás miatt szeretnéd kivetetni?
persze, ha nem titok....

mucus
Tm

Sziasztok!

Egyre "jobban" működik a Társalgó:-)) Hát, biztos nagyon karban kell tartani meg szervert is kell cserélni, de ez télleg ekkora meló, hogy hetekig tart? Hümmm-hümmm....

BMárti,
Hát látod ez a gond, hogy csak azok szégyenkeznek és kerülnek kellemetlen helyzetbe, akiknek nem kéne. Egyébként pár napja jegyezte meg a férjem is, hogy legutóbb, mikor a 2 gyerekkel megállt a parkolóban és először ugye egyedül szállt ki a nagy autóból és ment el bev.kocsiért, hát érzett néhány megrökönyödött pillantást a hátán. Aztán mindenki nagy meglepetésére visszament az autóhoz és beszállította a bev. kocsiba a 2 picit:-)
Sajna egyesek nem igazán fogják fel a kismama parkoló lényegét. vagyis, hogy azért van bazi széles hely kihagyva, hogy az anyukák/apukák biztonságosan az autó mellé tolhassák a bev.kocsit (ne guruljon szanaszéjjel a lejtős parkolóban) és pakolgathassák a gyerkőcöket is. Múltkor egyik fickó, akit bepanaszoltam az infópultnál azzal védekezett, hogy ő meg rokkant, de ki is rakta az ablakba a táblicskut, mert a rokkantaknak kijelölt parkolóba is beálltak illetéktelenül. De amúgyis hagyott akkora helyet még, hogy beférjen még egy 3. autó is. Gondoltam, nagyszerű ötlet faszikám, jogos a rokkantigazolvány korlátozott agytevékenység címén:-))) Csak ez lehet a magyarázat, mert minden végtagja hiánytalanul megvolt, futkosott mint pók a falon, fogai is épeknek látszottak a nagy artikulációban, szóval külsőleg épebb volt mint én:-)

Na,kérem, lehet találgatni, vajon Cas nem bírt betörni a babanetes rendszerbe, vagy a szülőszobában nem kötötték be neki a netet egy infúziós állványra:-)) Hát, én drukkolok neki, hogy utóbbi helyen tartózkodjon és ne sokáig és kevéssé fájdalmas órák után :-)

Viki
ccviki

Viki!
nekem is olyan érzésem,van, hogy Cas-nak most más dolga van. De közvetíthetnének pl. a dolgozók:-)))))
Az üzenet: Cas, nyomjad!!!!!

mucus
Tm

Mucus,
Ne hidd el, pont erre gondoltam, hogy itt az ideje, hogy a szülőszobából csattanjon már fel a netre a szülésznők és a dokik közül, aki éppen ráér és szóljon lécci be ide:-) Hogy mizújs, van-e ismerős odabent:-) Vagy írjon akármit, csak szóljon behehe:-))))))

Viki
ccviki

Nem tudom hogyan haladnak Casnál a dolgok, (Cory te tudsz valamit???) reggel amikor írt nekem még azt mondta megint leálltak a fájások, pedig már 3 percesekig jutott. KépKép
myra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?