Sziasztok!
Hmmc! Gratulálok! Jó egészséget, és sok boldogságot kívánok nektek!
Rita! A LaHalle-t én is sajnálom.
Nem tudod, mi nyílik (nyílt) a helyén?
Mucus! Ó, az a megjegyzés felismerés témában olyan apró, burkolt és ártatlan volt, hogy hirtelen abban se voltam biztos, hogy jól értettem.
Tökéletesen illett kedvenc orvosotok stílusához.
Myra! Miért baj, ha tudni lehet, hogy ezt a hozzászólást egy kórházi dolgozó írta? Ha eléggé sejtelmes a nick, és óvatosan fogalmaz, nem tudják a kollégái beazonosítani. Gondolom az ciki lehetne neki. Ha mondjuk kényes kérdésekre ( pl. burokrepesztés téma...
) őszintén válaszolna. De itt volt (van?) pl. a Babaneten MP doktor, aki aneszteziológus a Margitban, és sok okos dolgot írt EDA-ról, spinálról. Nemtudom, él-e még a topikja, most hirtelen nem találom, úgy átrendezték azóta a Babanetet. Ő pl. névvel vállalta önmagát, és nagyon sok hasznos infót kaptunk tőle. Mondjuk az tényleg gáz lenne, ha undok személyeskedésre jönne válasz, de abból mostanában örvendetesen kevés van.
Pl. én se írtam szüléstörténetet.
Viki! A CORA kismama parkolójában Életem Párját is jól kinézték a minap. Elhúztunk bevásárolni a két kölökkel, de Petibaba persze megéhezett a végére. Én beültem a baba-mama szobába megszoptatni, Lacika meg lelkesen a gyermekmegörzőben maradt. Nagyon kedves hölgy van, Lacika imád oda menni.
Na, Laci meg szegény kiment addig a parkolóba, egy szál gyerek nélkül, nagy kocsi cuccal, bepakolni, közben vadul szégyenkezett, hogy mit gondolnak most róla az emberek.
Cas! Szorítok nektek, hogy életed legszebb élménye legyen a szülés!
BMárti