Új privát üzeneted érkezett!

Judy
Nekünk ue volt Danival, 2 nap láz után ő is ismét lázas lett. ez még a hétvégén volt, most már 3 napja nincs láz, ,szerencsére, az orra sem folyik már annyira. közben anyukáméknak visszadtuk a bacit... anyu is náthás pár napja... pedig mi meg tőlük hoztuk 3 hete.

közben megvan már a tulajdoni lap is, rajta vagyunk a széljegyzeten, és egész hamar végeztem a Budafoki úton.
már csak az minden oldalról aláírt adásvételit várjuk, de nagyon! aztán jövő héten hitelügyintézés.

Rit
Köszi a DVD-ket, jövő héten mennék érte vmikor. mailje van a párodnak? elküldenéd a freemailes címemre? ott letárgyalnám vele, mikor jó neki.
Nekünk tegnap megérkezetta a Hihetetlen család (PIXAR), Dani imádja.

Jaj, láttam a körömgombás reklámot. a figura tetszik Daninak, de mikor apával megláttuk, hogy felhajtja a körmöt a lábujjon, felszisszentünk, nekünk ez okozott fizikai fájdalmat.

Zita
Neked megy a drukk!!! Én is félek, hogy mikor fog majd összejönni a tesó a gyógyszer után. remélem nem szenvedünk sokat vele. szép tavaszi időben fogsz szülni.

imádom ezt az időt, mindig ekkor voltam szerelmes. a párommal is tavasszal jöttünk össze. Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Talán most hagynak kicsit a gyerekek írni Kép

Judy: köszönöm szépen előre is.

Gumicukor: gratula a lakáshoz Kép mikor költöztök?
Megnéztem neten a lakás alaprajzát, nekem nagyon tetszik Kép

Zita
Drukk KépKép

Teso: nekünk Tomi 6 hónapi próbálkozás után jött össze, igaz szoptattam a Szilcsit. Szilcsi meg 3 hónap után.

na ennyi időt kaptam, sír a kicsi Kép
Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Ma volt az Olivér szülinapja. Hihetetlen, hogy már 1 éves. Jót ünnepeltünk, tetszett neki a torta nagyon és meg is evett egy szeletet. Kapott egy lépegetőt de még gyakorolnia kell mert elég gyorsan tolja és nem tudja még a lábával olyan gyorsan követni. A Petra egésznap lázba volt, többször is elénekelte az Olivérnek a „Boldog születésnapot”. Kicsit azért irigykedett az Olivér játékaira. Ezt a lépegetőt átlehet alakítani kis autónak és a Petra ment vele de a térde a földet súrolta de azért mondta, hogy ilyet szeretne ő is a szülinapjára.
Múlt héten voltunk az orvosnál és az Olivér 9300g és 74cm.

Rit
Mégis kellene a vizipók mert a Pszi sajnos nem tudta átírni és a Petra meg nagyon várja. ucsukue@guga.hu ide eltudnád küldeni a telefonszámodat és akkor megbeszélnénk, hogy hova vigye a párom a DVD-t . Köszi

Most nem olvasok vissza mert az Olivér 5.45-kor kelt és inkább aludni megyek. Mindenkinek jó hétvégét!

Ági
petra2

Elment a nyákdugóm Kép, úgyhogy bizakodva várom a folytatást...
Majd írok Katának, ha van valami.

Zita
parazita

Hi Parazita, ez nagyon izgiKépKépKépEzerrel megy a drukk neked es konnyu szulest !!!!!

Forti
igen 30KépKépHat reggel kicsit rosszul erintett de most mar megbaratkoztam a gondolattalKépPErsze apa biztató szavai is kelletek hozza.Ajandek ugyben meg hezitalok,azt hiszem valami utazást szeretnekKép
Igen en is igy vagyok vele hogy konnyu mondani,de azta hangzavart ami ott avn nem hinnem hogy tobb evig birnamKép

Halacska
Nekem hianyoztalKépSajnos passza kerdesed illetoen,de ne dolgozz annyit es gyere gyakrabbanKép
Ilyenkor ram is ramjon,de aztan tudom hoy neknuk esszerubb a belvaros ,mert nem lenne idonk est emg kerteszkedni.Ha akaarunk lejovunk anyuekhoz vagy a Balcsira ha jo levego kellKép

Rit
Hat nalunk meg csak a hatalmas teraszon voltak kint ott nincs homok de ok is benti cuccban.Nem is tudom,talan ugy ogom csinalni egy darabig hogy harisnyaban lesz bent es ha kiviszik csak raadjak a gatyat.De harisnyaban meg olyan kis idetlenul nez ki Kép

Judy
Ne okold magad,azt hallottam hogy most aki volt mar beteg az azert seik vissza mert tobb fajta nifluenza virus van.Bar ne mtudom a torokgyula is az -e,de hat ha egyszer ki kar menni,nem elhet oket visszatartaniKép

Agi
Ngyon boldog szulinapot Olivernek!!!

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Andy
Nem tudtuk letölteni!! Kép Kép
Az alkönyvtárnál a tartalmat nem töltötte le. Jól tettétek fel. 3 órán keresztül próbáltuk de csak azt írta ki hogy: Letöltés
És nem történt semmi!

Ági
Boldog születésnapot Olivérnek!

Zita
Nagyon izgi!!!!! Megy a drukk, könnyű, gyors szülést kívánok!

Judy
Jobbulást Gergőnek.

Fogorvossal kapcsolatban van infótok?

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa,
30, az semmi... Persze emlékszem, engem is megviselt egy kicsit, de épp akkor derült ki, hogy jön Solymesz Kép

Ági,
Boldog szülinapot Olivérnek!

Zita
parazita

Szia Forti!

Elég sok embernek megy. most kiprobáltuk és nálunk okés a dolog.

a log szerint egyszer próbálkoztál és akkor timeout-al lebontott a kliensed. nálad a hiba!

Probáld ujra.

Szia
Andy
andy78

Andy
Próbáljuk!
Most sem megy, a párom már a tűzfalat meg mindent leszedett, így sem enged be a gépetek minket.
Mi is megnéztük, más ftp-re simán fel tudunk menni.
Mind1 még próbálkozunk, ha nem megy akkor köszönöm szépen a kedvességedet hogy segíteni próbáltál, de akkor másképp kell megszereznem a filmet.

Zita
Hogy vagy????

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Kataa

Boldog szulinapot!Kép
Erdekes, engem abszolut nem viselt meg. Most a 35 mar annal inkabb.Kép De az vigasztal, hogy meg mindig egy tizessel fiatalabbnak neznek.

Zita

Hajra!!!

Halacska

En nem bantam meg hogy kikoltoztunk, persze konnyen beszelek, nem dolgozom.Kép De imadom a kertet es tok jo kiulni a teraszra is. Lehet hogy oregszem?

Kepzeljetek, kezdek becsavarodni a lanyomtol. Annyira anyas, hogy az mar faj. Egesz nap arnyekkent kovet, folyton azt hallom, hogy Annya! Meg akkor is hajtogatja, ha egyebkent nem akar semmit sem mondani.Folyton fel akarja vetetni magat, alig hajlando jatszani az apjaval (akit korabban istenkent imadott) , vagy anyuval. Nekem kell biliztetni, oltoztetni, furdetni ,altatni ...... Tetozott nala a feltekenyseg? Vagy mitol lehet ez? De meg akkor is rajtam log, amikor Danny alszik. Imadom, de neha egyszeruen az agyamra megy. Segitseg!!!!

Ha tudna valaki elado vizslakolykot, (kisfiut) akkor feltetlenul szoljon.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Forti, Andy
www.yousendit.com oldalon 1 gigát lehet küldeni. 7 napig van fent
talán ezzel sikerül Kép

Kataa
Boldog szülinapot Kép

Ági
Boldog szülinapot Nektek is Kép

Szilcsike
szilcsike

Helló mindenkinek,
Eddig semmi fejlemény, pedig tegnap nagyon reménykedtem.
Közben elkapott a náthakór, bedurrant a torkom. Kezelem magam, remélem, nem leszek nagyon rosszul.

Zita
parazita

Ági! Boldog születésnapot a kis egyévesednek! Hogy repül az idő! Már a kistesók is 1 évesek...

Kataa! Boldog születésnapot! Én azt tervezem, hogy a 30. szülinapomon jó nagyot bulizok majd Kép

Zita! Reggel óta próbálok a babanetre feljönni, azt hittem már lehet gratulálni.Kép Ez a náthakór nagyon rosszkor jött neked, jobbulást!!! Drukkok mennek ezerrelKép

Nyuszi! Nálunk is nagyon anyás a Nóri, de legfőképp akkor, amikor Márkot dédelgetem. Akkor ő is egyből jön, hogy "cica vagyok" és ez azt jelenti, hogy bujizni akar.
Nálunk most éppen az a sláger, hogy mind2 babszem féltékeny. Márk nagyon erőszakosan tud hisztizni, ha éppen Nórit simogatom, akkor ő is jön. Nemes egyszerűséggel odafekszik ő is, kitúrva a Nórit. Bezzeg ha mind2 babát egyszerrre simogatom az nem jó egyiküknek sem, nem tudnak nyugodtan megmaradni egymás mellett. Nem könnyű néha, de imádnivalóak. Úgyse sokáig tart ez az időszak, ezért minden percét kiélvezemKép

Szép hétvégét Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Szia

Forti: állítsátok át az ftp klienset passzív módra. aktív módban valóban list error-t ad vissza. ott ahol rendes védelem van nem megy aktiv-ban. egyébként milyen klienset használtok?

szia
Andy
andy78

Hali!
Hétfőn megyünk hitelt intézni, megérkezett az adásvételi is! a lakásunkra már ki van írva a neten, hogy ELADVA! Kép jó ezt látni, nagyon sokáig vártunk erre.

Forti
Szerintem elviheted felnőtt fogorvoshoz, a barátnőm is felnőtt, de tanultak és gyakorlaton is voltak még anno, és rendszeresen járnak hozzájuk gyerekek is. állítólag jó, ha a tejfogakkal is hasonló gondossággal járnak el, mint a maradandóakkal. egyébként daninak a nurofentől volt foltos pár napig, pedig megmostuk a fogát. mióta nem lázas és nem kellett neki adni, azóta elmúlt, újra szépek fehérek a fogai.

Kataa
Harisnya
Dani is szokott itthon sokszor abban lenni, mert a gatyákban leizzad a rohangálásban.

Hát nem tudom , mi van velünk, de ez a nátha nyavalya nem akar már elhagyni bennünket. nekem kb. 3 napja változatlanul be van dugulva az orrom, infrázok ezerrel, de nem sok eredménye.Kép ma délután volt imsét hőemelkedésem. azt nem értem, hogy hol van a sok zöldség és gyümölcs belőlem... én vagyok beteg, a férjem meg, aki alig eszik gyümölcsöt, és inkább húspusztító (sajnos) meg nem.

Zita
Drukk ezerrel!!! KépKép Hétfőre babázol?

Szilcsike
Nyáron költözünk, júni-júli. most azt nem tudom, hogy a XVI. kerületbe is beadjam-e az ovijelentkezést, mert ha otthon leszek majd kisbabával, akkor könnyebb lenne érte menni, ha közel van. sajnos nekem nincs kocsim, ezért be kell osztani, és apa sem lesz mindig itthon.

tegnap vettem egy szép kínai nyakú ruhát az esküvőre. gyönyörüek voltak. jó lesz kis csini nek lenni. röhej XS méret volt rám végül..

na, megyek, jó hétvégét nektek.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Andy
Ok, megcsináljuk!
A párom azt mondja totalcommandert használunk.

Gumicukor
Köszi, akkor elviszem a saját fogdokimhoz! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Andy
Már töltjük, köszönjük szépen!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Jó régen nem írtam már, ennek az oka, hogy betegek voltunk. Kiderült, hogy Lilinél az esténkénti hányást egy vírus okozta. Voltunk vele vizelet, vérkép, kaki és hasi UH vizsgálaton is, mivel minden este csak azt a választ kaptuk tőle, hogy valami nem jó a pocikámban. A eredmények negatívak voltak, de a vérképből a doki látta, hogy valami gyulladás volt a háttérben. Most már teljesen jól van, vagyis lenne, ha ma délutánra nem náthásodott volna be teljesenKép. Szegénykémnek egyfolytában folyik az orra, nem tudom hogy fog aludni az éjszaka. Pedig túl sokat nem vagyunk kint, mindig rendesen fel van öltözve, el nem tudom képzelni, hogy ez most miért jött ki rajta. Szerdán voltunk Bálinttal oltáson. Ő most 7500gr és 67 cm. Sajnos mondhatni semmit sem hízott az elmúlt egy hónap alatt, viszont 5 cm-t nőtt 2 hónap alatt és ami a lényeg, hogy most már minden irányban megfordul, sőt kutyázik (hintázva), és hason már elkezdett kúszni, ami kicsit vicces, mert a kezeit mindig maga mellé teszi hátra, és az arcán tolja magát előreKép. A doki szerint nem kell aggódni, mert még így is nagyon szép tartalékai vannak, no meg lemozogja amit felszedne. Lili is meg lett mérve, ő 14,3 kg, tavaly év vége felé még csak 12 volt, szóval szépen gyarapszik, még ez a betegség sem vetette vissza. A beszéde nagyon szépen fejlődik, most már nagyon választékosan beszél és érthetően. A szobatisztaságot egyenlőre félre tettük, mert ő eddig is olyan volt, hogy nem minden nap kakilt, de mióta kicsit jobban megpróbáltam ajánlgatni neki, még ritkábban volt eredmény. Néha már kúpot kellett neki adjak, mert a 4. napig is kihúzta. Szóval én most már ott tartok, hogy meg sem említem neki.
Ezek a morcos téli napok nagyon rossz kedvűvé tettek mostanában, főleg ezekkel a betegségekkel. No meg apa is gyakran dolgozik éjszakába, hajnalba nyúlóan, mert valami elmebajnokságot szervez. De most már lassan kilábalok ebből a téli depiből. Ez talán annak is köszönhető, hogy apa meglepett a névnapomon egy welness hétvégével, ami igaz csak áprilisban lesz, de már a tudat, hogy megyünk, jó kedvre derítKép. No meg megkaptam egy pár olyan dolgot amit már rég óta szerettem volna, pl. egy digitális konyhai mérleget. Ezt főleg azért szerettem volna, mert szeretnék Lilinek készíteni majd egy szakácskönyvet, és ebben össze akarom írni a legjobb receptjeimet, pontos anyaghányadokkal. Igaz ez egy távoli dolog még, de hát valamikor el kell kezdeniKép.

Hát pár szóban ennyi, megyek aluszikálni.
Már virágzik a hóvirág és a krókusz a kertben, imádom a tavasztKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
De jó, hogy előkerültél! Kép Kép
Szegény Lili, azért csak kiderült a hányás oka. Bálintnak gratula, nagyon ügyes kisfiú. Neked pedig sok ++++++ energia, hess téli depi, itt a jó idő, itt a tavasz! Kép

Andy
Még mindíg töltünk... Kép
Szólok ha készen van.

Forti

Kép
Kép
forti

Magdi

Koszi a vigasztalast, mar jobb, na nem az anyassag hagyott alabb, hanem en voltam rossz passzban.Kép Mint Te a multkor.Emlekszel?
De tegnap leadtuk a torpet anyunal es harmasban elmentunk vasarolni Emivel es Apaval. Azt hiszem ez Emi feltekenysegenek is nagyon jot tett.KépAmugy nalunk is az van amit irtal, egymast valtva bujnak az olembe, egyutt nem fernek meg sehogy sem, illetve meg Emi el is viselne, ha Danny ilyenkor nem kezdene ot a maga modjan vadul cirogatni.Kép

Gumicukor

Tok jo ez a lakas dolog, egesz mas lesz ha egyedul laktok, biztosan. Szerintem is oda a keruletbe kene beiratnod Danit az oveba, kenyelmesebb lenne, meg hatha kozben bekoltozik a teso is.Kép
Nalunk is van egy elhuzodo natha, laz nincs, szerencsere, de taknyossag az igen.KépMindket gyereknel.
Xs-s ruha.KépHat is elegge ropi lehetsz akkor...
A ferjem megjegyezte tegnap ,hogy log rajtam a farmer. Pedig a legkisebb volt rajtam a farmereim kozul, a 28-as.Kép
Gyors gyogyulast Nektek!!!

Ilke

Huss depi!Kép
Pont azert kene gyakrabban jonnod, hogy tudjunk vigasztalni.KépPersze gondolom nem konnyu, ha olyan sokat dolgozik a parod.
Danny is arcon kezdett kuszni es mikortol mozogni kezdett alig hizott havonta valamit, Ne aggodj mar felepitette Balint is a tartalekokat mostanara.Kép
Irigykedek a welness hetvegeert.Kép
Nalunk is van hovirag es krokusz, meg bujnak a tulipanok es a narciszok, jacintok.
Az en gyerekeim is taknyosak, de inkabb ez, mint az influenza, amit talan mar megusztunk mostanara.

Agi

Boldog szulinapot Olivernek!Kép

Ilke

Boldog nevnapot!Kép

Ulok a dohanyzo asztalnal, Emi at akar nyomulni a labam es az asztal kozt, nem fer el. Ram nez es megjegyzi:
"Kenytelen vagyok korbe menni..."

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ja es Emi veget nem ero kerdese aradatabol nehany pelda:
-Miert fuj a szel?
-Hova parolog a viz a tobol?
-Miert dorog az eg?
-Mit eszik a pillango?
Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Daninak is volt ma egy beszólása:
Reggel öltözöm, éppen veszem a bugyimat, ő ott terem a semmiből.
- Anya, mit teszel a bugyidba?
- Tiszatsági betétet.
- Miért teszed oda?
- Védje a bugyimat.
Bejön apa is.
- Apa! Anyu alávédőt tesz a bugyijába! Kép

Most éppen szuperhőst játszik a Hihetetlen családból. Ugrik, fut fel-le mindenről. van egy piros kapucnis felsője, az a szuperruhája...

csók, hazajött a párom is a sógornőméktől.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Halihó,
Kivételes alkalom, az egész család alszik, engem leszámítvaKép. Végre most pihenhetnék én is, de egy deka álom nincs a szemembe, ez az én formám. Ha lefeküdnék, biztosan felébreszteném apát a forgolódásommal, így inkább elfoglalom magam. Lili változatlanul nagyon náthás, szegénykémnek már fáj az orra a sok törölgetéstől. Az orrfújásra nem bírom rávenni, így néha porszívózni kell, azt viszont nem nagyon szereti.

Forti,
Köszi, most már sokkal jobban vagyokKép. Az volt a legrosszabb, hogy ahogy Lili kicsit jobban lett, én lettem nagyon beteg. Eszméletlenül fájt a torkom, még éjszaka is egyfolytában köhögtem, no meg náthás is voltam. De szerencsére elmúlt.

Nyuszi,
Köszi a névnapi köszöntést és köcci a vigasztalástKép! Lilinél is javában tombol a mindent megkérdezek időszak. Rendszeresen kérdezgeti, hogy anya ki ül abban az autóban?, mondom: nem tudom, nem ismerem, erre ő: de anya, ezt neked tudnod kellKép. Most nagyon nagy hasznát vesszük a Micimackó könyvklubbos könyveknek, mert abban sok a magyarázat (időjárás, évszakok, állatok hol laknak, mit esznek...).
Örülök, hogy neked is jobb a kedved, és ez már csak jobb lesz ahogy jön a jó időKép. A mai nap viszont nagyon csalóka, gyönyörűen süt a nap, de nagyon hideg van kint, azért délután kimegyünk kicsit tenni venni a kertben. Tegnap is kint voltunk kicsit délután és olyan jó volt, Lilivel rengeteget játszottunk, apa meg addig kiásott két farönkötKép. Ma meg ha minden igaz elkezdi felásni a veteményes helyét a komposzttal, aztán 1-2 héten belül elvetem a zöldségmagokat is remélhetőleg. Alig várom, hogy megint tele legyen a kert friss zöldségekkel. Bálint kb 1 hónap múlva kezd el majd mást is enni a tejcsin kívűl, és ez pont jó lesz, mert mire picit belerázódunk, már lesz saját termésKép.
Most olvasom, hogy ti is küzdötök a náthával, jobbulást a gyerekeknek.
Én is fogyok, igaz lassan de észrevehetőenKép. Ezt tegnap onnan vettem észre, hogy fel tudtam venni a kedvenc farmerem, pedig ha valaki látná, hogy mennyit eszek én egész nap, biztos elcsodálkozna. Amikor megsütök pl. egy normál kalácsot, a felét tuti benyomom egy délután alatt, úgy az étkezések mellett.

Gumicukor,
AlávédőKép.

Zita,
Nagy drukk, lehet, hogy már babázolKép?

Judy,
Jobbulást Gergőnek!

Ági,
Boldog szülinapot Olivérnek!

Rit,
Engem is érdekelnének a mesefilmek, van esetleg listád, hogy milyenek vannak?

Megyek befejezem a barátnőmnek a keresztszemes képeslapot amit a szülinapjára készítek.
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Gumicukor

AlavedoKép

Ilke

Lili dumai.Kép
En mar tegnap elott elvetettem a sargarepat, petrezselymet, pore-,es voroshagymat. Es mar ugy 2-3cm-sek az eloszobaban a keltetoben a paradicsom es karalabe palantak.Kép Tegnap meg vetettem ladaba viragmagokat is, sarkantyukat, szegfut (kivancsi leszek allitolag nehez) es nyari ciprust.
En is keresztszemezek, kis csikra varrok husveti ezt-azt, kiscsibet, nyuszit, himes tojast.Kép

Tenyleg, Ilke, Gumicukor, ti hany szallal varrjatok a keresztszemest?

Zita

Mi van mar???Kép

Le vagyok lassulva, Emi haromszor is megkerdez egy dolgot,mire bemerged es ram kiabal:
"Anya ,mondjal mar valamit!"

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mindig ide kukkantok be először, ha netezek
Zita! Jobban izgulunk mint TeKép Kép Kép Hogy vagy???

Ilke! Boldog névnapot! Most olvastam, hogy Nyuszi írta, én nem követem a névnapokatKép
De jó, hogy kiderült ez a fertőzés Lilinél (mármint, hogy megvan a hányás oka).
A friss levegő nagyon jót tesz az immunrendszernek, én minden nap kiviszem a babákat, csak akkor nem, ha láz van.

Apósom csütörtökön csinált egy kis veteményest hátul a kertünkben. Sárgarépa, fehérrépa, petrezselyem és zöldborsó. Nóri nagyon élvezte a papával a kertészkedést.Kép Én nem vagyok egy nagy kertész, pedig szeretem a természetet. Mindig az az álmom, hogy legyen egy gyönyörű virágokkal telelültetett ápolt kertünk. De építkezés mellett ez egyenlőre csak álom maradKép

Nyuszi! Érdekes nálunk is Márk az, aki nem viseli el, hogy hármasban bújjunk össze. Ő is elég agresszív módon tartja távol a NóritKép

Ma lementünk Dömsödre, sétáltunk és csorgattuk a nyálunkatKép Szuper klassz közvetlen vízparti nyaralókat, telkeket láttunk.

Szép napot Mindenkinek
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Ádám még mindig beteg, köhög, mint a kutya, de szerintem a torka már nem fáj, mert megjött az étvágya. Holnap megyünk vissza a gégészetre, kíváncsi vagyok, mennyit javult. A gyogyit ugyanis képtelenség belediktálni Kép. Szép szóval nem megy, próbáltuk erőszakkal is, úgy meg simán kihányja, ami esezleg lement Kép. Azért próbálozunk...
Közben csütörtökre a férjem is megbetegedett, ugyanaz, mint Ádámnál, köhögés, magas láz, torokfájás. Szegény, még mindig lázas. Ráadásul anyósomék is benyalták mind a ketten, mert pont náluk aludtak a gyerekek, mikor Ádi belázasodott, úgyhogy most szegény öregek is lázasan fekszenek otthon Kép.

Judy!
Szerintem sem te vagy a hibás, hogy Gergő sokat betegeskedik. Nézd meg, Ádám ugyanilyen. 1 hét bölcsi, 1 hét otthon (vagy kettő). Ilyen és kész. Pedig Ádi tök stramm, erős gyereknek néz ki, azt mégis milyen beteges. Noémi meg egy egyszálbélű, de semmi nem veszi le a lábáról, csak nagyon ritkán, szerencsére.

Soványak
Irigy vagyok!!! Mert én meg dagadok, mint a lufi, már akkor a fenekem, hogy hihetetlen... Muszáj lesz valamit csinálni Kép.

Zita!
Hol a babád???

Na, megyek, mert Ádám itt ül az ölemben, és nem hagy írni. Minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Latom a hideg miattt mindenki inkabb bent voltKép
Hat Alexet nem ertdekelte hogy en majd meg fagyok mert egesz hetvegen nem akart bejonni csak enni meg aludniKép
Ket itteni rokon kisfiuban talalt jatszopajtast,7 es 9 evesek,de nagyon oda voltak erte hogy nezi oket mint az istentKépes itta a szavaikat.UGyhogy a gyarapitottuk a zokeszletet a pisztollyalKép
.Bicikliztek,homokoztak ,aztan felojttek hozzank es orakig jatszottak.Kép
Koszonom mindenkinek aki jokivansaggal illetett szulinapomonKépKaptam egy gyonyoru ekszer szettett anyuektol,meg repcsijegyet apatolKép

Parazita
Ug varom mar az sms-tKéptegnap keso este mar azt hittem Te vagy de nem,olyan csalodott voltamKépHomeopatiaval kezeld magad nehogy mar nathasan keljen szulni.
Edi vagy hogy vigaztalsz,de persze az ossz bajom ezzzel hogy mar nem vagyok huszoneves es hogy ne mertem hova rohantak el az evek hogy mar ennyi vagyokKép

Nyuszi
PErsze engem is fiatalabbnak neznek, meg nem is erzem magam csak 20 nakKépKépKép
Neked Emi augy is anyas,gondolom most mar extra lehet ha felntunik ennyireKéplehet hogy elege van a telbol,bezartsagbolKép

Magdi
Nalam nem melsz buli,mert az a baj hogy tobb barati tarsasagom van,es azok nem igen ismeris egymast.Utoljara a leanybucsumon csinaltam olyat hogy osszeeresztettem oket de nem volt olyan frenetikus.

Forti
Az en orvosom sem kifejezetten gyerekfogorvos,de tudni banni veluk es jarnka is hozza.Azta hiszem csak hozza vinnem,mert marismerem hogy rendes,turelmesKép

Gumicukor
LEhet hogy hulye kerdes de milyen az a kinai nyak?Kép
Nekem itthon zokni+gatyaban van mega bolcsiben is,anyueknal van bent is harisnyaban miota szobatiszta mert ott sok a jarolap.Viszont a bolcsiben nagyon meleg van megfone duplaban viszont kint meg meg fazna zokniban.Bar a hogy sz idojaras all meg aheten nem hinnem hogy egesz nap kint lesznek.

Szerintem mindenkepp irasd be oda oviba ahol laktol,plane ha tervezel otthonmaradni.Tesomek ott laknak ess a bejaras kb fel ora,gonodolom nem akarsz a kicsivel naponta ennyit autozni.Vagy ha a ferjed hozza el,az is jo csak gondolom o keson jar haza.

Tenyelg ,csajok akik beiratjatok osztol a manokat,meddig lesznek oviban???UGy ertem hany oraig,armint ha beveszik oket nem csak delelottre hanem aludni is.

Ilke
Jobbulat neketk es remelem depi mar elillantKépRossz ez a betegseg,plane hogy ki sem lehet mozdulni.Nekem nagyon jot tett a munka,elso telen amikor Alex kicsi volt voltam kicsit szarul,de a maszkalas tavaly telen mar meghozta a hatasatKépIden meg a munkaKépSoseem gondoltam volna hogy igy fofog elvezni,pedig nem vagyok karrierista tipusKép
Rossz lehet ez a nem kakilasKépNalunk miota szobatiszta van hogy nem minden nap kakil,de a kovetkezo nap akkor 2*,tehat az egyensuly megvan.A sok gyumi+gyumile megohzza a hatastKép

Nyuszi
En is 28as farmer meg xsKépKép
Alexnak is vanak koltoi kerdesei:
Anya a repulo nem esik le?
A macko miert szereti a mezet?

panda
Csaladi jobbulastKépNalunk pont az ellenkezoje van,kohog egyet es kijelenti:Anya kohogtem,adjal gyogyszertKép

Zsuzsa
Luca nagyon cukiKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

CsajokKép
Csak jonnom kellett es jott is az sms:

Megszuletett Vigh Csongor,3100 gramm es 51 cm!!!!!!!!!
Nagyon sok boldogsagot kivanunk itt is a csaladnak es foleg az ugyes anyukanakKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok)

Zita
Nagy-nagy gratula, sok boldogságot és tejecskét kívánunkKép

Kataa
Boldog szülinapotKép

Panda
Gergő is őrjöng a gyógyszertől. tegnap is kihányta, agyrém. Jobbulást Nektek is.

Gergő már jobban van, csak megy a hasa, most Gellértkének van hőemelkedése. Már meg sem lepődöm.
soványakat én is irigylem, most a 2. ded után nem megy olyan könnyen mint Gergő utánKép

jóéjt
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Végre ide huppanhatok én is!

Vhogy nem volt az igazi ez a hétvége. Anna egyik nap sem aludt, így a szabad 1,5 órámnak lőttek. Megint panasznak tűnik de elég nehéz a meló mellett utolérni magam. Mások ügyesek nagyon ha könnyedén megy nekik. Kikészít rendesen az a 9-18ig munkaidő. Kép Ráadásul mióta visszamentem már negyedszerre leszek beteg. Megint érzem, hogy nagyon fáj a torkom és folyik az orrom. Bent kp-i levegőzőrendszer van és ha vki eltüsszenti magát akkor 1-2 nap alatt végig megy a 3/4 társaságon...

Visszafelé próbálok kicsit olvasni, írni.

Zsuzsa
Luc hihetetlen nagylány már! Levágtátok a haját?
Voltatok ma esetleg a börzén itt Ktarcsán? Ha igen, milyen volt?

Kert: én már egy tágas terasszal is kibékülnék, ahol megiszom a reggeli kávémat vagy éppen kiteszem száradni a rucikat, ágyneműt. Nincsenek nagy igényeim. Van francia balkonunk de minek? Semmire sem jó...

Panda
Enyém pópó mióta dolgozom, nő iszonyú sebességgel. Egész nap ülök, no mozgás, zaba azért van.Kép

Nem is írtam, hogy mostanában egy vega és indiai kajákat forgalamzó ételfutárral hozatom az ebédet. Nekem nagyon bejön. Ha érdekel vkit akkor küldök táékoztatót. Belvárosban ingyenes a kiszállás, máshová is visznek de rájön X összeg. MOM park még belváros náluk.Kép A főzelékeik isteniek, nem főzik szét a zöldségeket sem, ami nem hátrány.

Nyuszi
Emi dumája még mindig lekőrözhetetlen! Nagyon sok okosságot mond. Pancsi is nagyon belendült végre.

Ilke
Boldog névnapot kívánok én is! Biztos utólér a tavaszi feeling téged is és akkor a jókedvet is visszatér. Kép A vékonyságért irigy vagyok. Kép

Gumicukor
EladvaKépKép Arra azért majd figyelj, hogy a XVI.-ból beérni a Kútvölgyibe kicsit tovább tart mint a Dózsáról. Kép
Ásókán én is vigyorgok de fájni is tud. A kis fickó nem zavar egyáltalán. Pancsit sem. Van honalpjuk is. www.asoka.hu (nem ügyfelünk!!!)

Kataa
Nagyon Boldog szülinapot, utólag is. Hidd el, nem is olyan csúnya szám az a harminc. Én pár nap múlva érem el a Krisztusi kort és nem félek...rettegek. Kép Á, csak vicc.

Zita
Én is drukk. Vagy már lehet, hogy nem is vagy 2in1?

Ági
Olivérnek is Boldog szülinapot kívánok! Ki fújta el a gyertyáját? Petrus besegített?

Szilcsike
Teszel fel képeket a gyerkőkről? Már régen láttam őket! Kíváncsi vagyok rájuk nagyon!

Judy
Gergő jobban van már? Remélhetőleg vége ennek a beteges időszaknak! Nálunk itt az oviban, mármint a leendő oviban bárányhimlő járvány dúl.
Tegnap volt egy aranyos sztori. Találkoztam egy kisfiúval és kérdeztem, hogy hol a tesója. Azt mondta, hogy nem jöhet ki mert libabőrős. Kiderült, hogy bárnyhimlős. Kép

Kataa
Elnézést ha figyelmetlen voltam de most MI VAN? Mármint a volt munkahelyeddel??? Bocsmá! Így jár az aki csak be-be les néhaKép

Beszti
Ez a WC szűkítő nekem is tetsz. Kár, hogy kinőttem belőle. Kép Annának egy lépcsős van de inkább bilizik. Csak ne úúútálnám annyira kitakarítani! Kép Mostanában az a szokása, hogy a wc papírt, amivel kitörli a kitörölni valót, beledobja a bilibe. Én meg alig bírom kiszugerálni az elázott papírt. A többit az élénk fantáziádra bízom Kép

Rit
Igaz, amit a nyaralókról írsz. Nekünk Zamárdiban van, így általában ott nyaralunk. Mindig a spórolásra fogjuk meg arra, hogy másnak ilyen sincs és ennek is örülni kell. De én nagyon imádom ám a tengerpartot is.Kép Néha azért oda is elvisznek. Annának tavaly kifejezetten élmény volt a parton pacsálni. Az önkormányzat feltöltött "bársonyos homokkal" egy partszakaszt és nagyon szupi volt a lurkóknak.

Most ennyire futotta. Akinek nem írtam attól elnézést.
Betegeknek szívből kívánok jobbulást. Magamnak is! Kép Jövő hétre pedig kevésbé ideges embereket, helyette sok mókát, kacagást!
Pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Olyan sokáig írtam, hogy közben megszületett Zita kisfia. Kép

Zita
Hatalmas gratula Csongi babához! Jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Judy
Szegény ti! Jobbulást!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali!

Én is kertészkedem már az új lakásba.
Még régen kaptunk egy szobaszökőkutat (rém giccses), nem kellett senkinek (nem csodálom), ezért csak a tálat hagytam meg, az pont jó virágcserépnek. abba fogok ültetni fűszernövényeket az egyik erkélyre. a héten megveszem a magokat és az ablakban keltetem a kis palántákat. meg lesz balkonparadicsom is. meg sok sok virág. szeretnék citromfát is, nagyiméknál volt és imádtam, de már elpusztult sajnos. most láttam az ikeában mandarinfát, pici termések is vannak rajta, de nem merek azikeában venni, mert amit eddig ott vettünk növényeket, mind megdöglött. majd az oázisban nézek.

Keresztszemes
ez attól függ milyen sűrű szövésű az anyag. A Nefretiti pl. 2 szálasan csináltam, a kontúrokat 1-el, de az esernyős AOY-t pl. 3 szálasan. nemrég elkészült egy tengerpartos kép is a fogorvos barátnőmnek, az is 2 szálas volt.

Kínai nyakú ruha
Majd teszek fel képet az esküvőről, és meglátod.
De egyébként hónaljból indul egy vágás a nyakig, raglánszerűen és kicsit magasított a gallérja. a vágás mentén szép kivarrások vannak, amit lehet bújtatni. karcsúsított elől és hátul a derékrésznél. fényes fekte anyagból piros mintázat van rajta. nagyon csini.
enyém egész miniruha, de lehet kapni csak tunikát is.

Ovi
Hát Dani tuti 4ig bent lesz, sajnos. kivétel péntek, mert akkor 2kor elhozzuk, vagy előbb.
Tudtok jó ovit a XVI. kerületben. Ven agy csomó címem, de nem tudom melyiket érdemes.

akkor annyira nem is vagyok vékony, mert 30-32es farmert hordok.

Panda
Nálunk is gyógyszerzabálás van, ha beteg, köszönhető ez a homeopátiás édes bogyóknak. alig bírom eltántorítani, hogy azért már mégse... Kép de amit most kapott életében első antibiotikumot, azt is bazabálta, igaz kanalas, de mandulás ízű.

Zita
Nagy gratula!!! Pihenj még amíg lehet, meg sok tejcsit, egészséget, örömet nektek!!!! KépKépKép

Halacska
Ha hiszed ha nem, pont erről beszéltünk apával, hogyan érünkbe a Kútvölygibe Kép Beérünk, max. szülés előtti héten visszaköltözünk ide, és várjuk a jeleket Kép

Holnap én is melózom már KépKépKép Pedig ollyan jó volt itthon, igaz nem betegen, de azért jó volt.
De holnap megyünk hitelt aláírni. Szorítsatok!!!!

puszi
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Hatalmas gratula Csongor babáhozKép

Gumicukor!

Egyrészt nézz körül a neten, fórumokban szoktak ovikról beszélni, ott össze lehet gyűjteni infókat. Másrész telefonáld körbe őket hogy mikro lesz nyílt nap, áprilisban leszenke általában midnhol, és akkor meg lehet látogatni a szimpi ovikat.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Zita! Sok boldogságot kívánunk Csongor babához!!Kép Kép

Magdi, Nóri, Márk

Magdi
mléna

Sziasztok
Kisfiam még alszik tegnap este óta, igaz voltunk fent sokat szopikázni, de nem akar felkelni még, pedig Szilcsike itt mondókázik mellette az ágyon.
Szóval lehet hogy tudok írni egy hosszabbat KépKép

Zita
Nagyon sok boldogságot kívánunk a babához, és sok tejcsikét. KépKép

Gumicukor, Halacska
Mi Csepelről mentünk a Máv kórházba szülni Kép Azon imádkozott a férjem, hogy éjszaka kelljen menni Kép EGyébként ha napközben indul meg a szülés, nem értünk volna ki Csepelről sem, olyan gyorsan jött a Tomijó.

Kert
Én imádom. Most hogy már jó idő van, kint vagyunk szinte egész nap. Tomijónak már szép barna az arca Kép, ugyanis úgy szeret aludni, ha rásüt a napocska. Szilcsike meg annyira ügyesen kertészkedik, hogy csuda.

Nyaralás
Mi idén Velencei tóhoz megyünk, szakszervezeti üdülésre. Már voltunk ott két éve, mikor Szilcsi volt kicsi. Sajna másra most nem futja, mert autót cseréltünk (a kis ford ka-ba nem fértünk el 4-en), meg ugye a házat is csinálgatjuk, törlesztések stb.

Gyerekszáj
Hát nálunk a miért a legsűrűbben előforduló szó. Hihetetlen, hogy bármit mondok, mindenre a miért kérdés jön KépKép

Soványak
Én is irigykedem de nagyon. A végén a két gyerek után 10 kg rajtam maradt. Nagyon zavar, de mikor elkezdtem tornázni, meg odafigyelni a kajára, Tomijónak nem lett elég a tejcsi. Most várhatok a fogyival szopi utánig. Pedig nyáron már bikiniben akartam rohangálni.

Na ennyi időt kaptam, felébredt a fiam KépKép

Puszi

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok

Judy
KosziKépHat akkor mindig van valamiKépRemelem ez a napsutes meghozzaa beteg gyerek mentes napokat nektek isKép

Halacsak
Elhiszem,hogy nehey,mert syinte este ersz haza akkor meg inakbb Pancsival vagy es nem takartitasz.
Takinenin nem gondolkoztal?En orulokhogy van egy szabad delelottom kedden amikor nem dolgozom,mert igy behozom a munkas napokon kialakult kaosztKép
Tudom ha egesz nap dolgoznek este azon idegeskednek hogysemmi nincs megcsinalva,bar ez mar maniakus nalam tudom,de hat ez vanKép
Homeos immunerositot nem szedsz??Talan segithet a kohogo kollegak ellenKépDe gondolom ez a strapa nem kimeli azt immunrendszered sem.
Nekunk van terasz de iden nyaron az epitkezes miatt szerintem csak este ulheunk ki,de ruhaszaritasra tokeletesKép
Engem erdekel a vega etelfutar,lecci kuldj valamit.
Nem mentem vissza a volt munkahelyemre mert 4 orasban nem kellek ket baba kozott en meg 8-t nem vallalnek vagyis nincs is egyenlore hely.Het 3*5 orat dolgoyzom mashol egy sportszovetsegnel marketingeskent.Pont jo munkamennyiseg hasznalni az agyam,de egyenlore ettol is faradt vagyok estere.Nem tudom mi lenne 8 orabanKépJa mert en meg delutan bolcsi utan fozogetek is nehany dolgot hogy jokat egyunk.Es penteken meg egsz nap anyu irodajabn dolgozom majus kozepeig meg.Azan kicsi pihi lesz pentekben,nyaon viszont ide tobbet kell majd bejarnom ahogy kozeledik az esemeny (VB)ami miatt felvettek.
Mio nem vagyun nagy nyaralok,utoljara naszuton voltunk,mindig volt kocsi vagy lakas vasarlas amihez kelett a money.De az en ferjem nem ez a tengerparton fekvo tipus ,ugyhogy en eziranyu hajlamaimat kielem Siofokon ahol a nyaralovan.Tenyleg Ti a szomszedben vagytokKépNyaron osszefuthatnank.Kép

Gumicukor
Tujdom maaaa mire gondolsz,az tenyleg csini ,en is gondolkoztam egy tunikan csak pirosban,aztan valamiert lebeszeltem magam,de nem az ara miatt csak mert mar nem ferek a szekrenybeKép

Na mennem kell,letelt a kakao szunetemKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok, épp csak beugrottam, rettentő sok melóm van. Most van a kikapcsolódás-szünetem Kép)
Ráadásul a tegnapi napot is ki kell pihennem. Előrehoztuk Dodesz névnapját egy héttel, mivel jövő héten úgyis a nyuszi jön, ne legyen minden egyszerre. Kapott egy Java építőt - borzasztóan tetszett neki + nekünk is. ez az a játék, amit mi is szerettünk gyerekkorunkban, de azóta sem láttunk, úgyhogy most mindhárman rácsaptunk kibontáskor és jót játszottunk vele azon nyomban.
Azért kirándulni is voltunk, igaz csak a szigetre mentünk ki, de olyan jó idő volt, hogy csuda.
Én nem tudom, másnál hogy van, de az én gyermekemnek szófosása van állandóan. Két perc nincs, míg csöndben lenne. Magyaráz, kérdez állandóan. az ő kérdése: "Miért azért??" Hát nem mondom, hogy őt nem kell kipihenni. Komolyan, még álmában is beszél!

Gumicukor
Nem tudom a mailcímedet, írj te neki: barla.roland@kdvvizig.hu Mi meg elkérhetjük a hihetetlen családot egy másolásra???

Zita, millió gratula!!!! Sokat gondoltam ám rátok, remélem hamarosan küldesz egy beszámolót, hogy volt!!

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Ok. Akkor addigra felírom a Hihetetlen családot és elviszem a Rolinak, ha megyek a mieninkért.
Köszi előre is!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nagy nagy gratula Zita.
Sok tejcsit kivánok én is

Szia
Andy
andy78

Zita!

Gratulálok!KépKépKép

Más: kaptam mégis Apeh csomagot! Ez hurrá, mert így van ajánlott szelvényem, borítékom, meg minden. Azt írták, hogy mivel az előző évben internetről töltöttem le, ezért most nem küldenek kitölteni való papírokat, hanem töltsem le most isKép. Van eszük!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Tudna valaki infót adni az ürömi oviról, tapasztalatokról, ovónőkről, stb. ?
Tudom, hogy van ennek a témának külön topicja, de úgy látom elég mozgalmas ez a topic, úgyhogy itt is megpróbálom. A lányom májusban lesz 3.
Előre is köszi,
Moan
moan

Apeh Kép
Egy ismerősöm adatrögzítőként dolgozik az Apehnél, és nincs bejelentve.... nem rossz, mi?
a suszter cipője...
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Zsuzsa

Most nem menetem a börzére erre milyen szupi dolgokat lehetett kapni! Ilyen az én formám. Majd máskor. Oviban még nem voltam. Jövő héten leszek szabin akkor benézünk.

Kataa
Echinacheát (cseppek) szedek és mégis...
Vegát elküldöm majd.

Szilcsike
Ha nem hétvége és nem éjjel akkor mi sem értünk volna be Kistarcsáról a Kútvölgyibe. A liftben már tolófájásaim voltak. Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Előre is bocs mindekitől, de szétrobbanok Kép. Egyszerűen már úgy unom, hogy az nem igaz. Ádám állandóan hisztizik, mindegy, hogy mit kell csinálnia, gyógyszert bevenni, enni, inni, játszani, semmit nem akar, mindenre az a válasz, hogy nem akarom. Mindezt olyan hisztivel körítve, hogy az ember haja az égnek áll. Arról nem is beszélve, hogy üt és rugdos, ha ne az van, amit ő akar. Ezzel nagyon fel tud húzni, mert hihetetlenül dühít, ha egy gyerek üti a szüleit. Most mit csináljak, én is verjem? Nem lehet rá hatni semmivel, se büntivel, se kiabálással, semmivel. Megőrjít...
Ráadásul a ház olyan már, mint egy disznóól, hiába csinálom, nem jutok egyről a kettőre, mert Ádám mindig a fenekemben van. Nem tudok takarítani, vasalni, semmit.
A fejem tegnap óta fáj, nem múlik el, tele van a hócipőm az egésszel. Tudom, hogy nem normális, de mégis úgy érzem, hogy legszívesebben elmennék itthonról, mert megbolondulok Kép. Úgy volt, hogy elmegyünk ketten a férjemmel egy hosszú hétvégére valahová gyerekek nélkül, de sajna nem jön össze. Ez lett volna a karácsonyi ajándékunk Kép. A nagyim és a nagybátyám elmentek még januárban itthonról, azóta haza sem jöttek (csak a nagyim 1 napra, hogy gyógyszert írasson fel magának). Itt hagytak minket a két kutyával, akiket ugye nem lehet itthon hagyni kaja meg víz nélkül egy napra sem, nem háromra... Így eddig nem tudtunk menni sehová, ezután, meg, ha jön a jóidő nem tudunk menni, mert a házat csináljuk ezerrel, hogy minél előbb költözhessünk, és tényleg minden nap számít. Prdig már annyira beleéltem magam, mert a nászutunk óta (6 éve) nem voltunk sehol. Se gyerekekkel, se nélkükük, annyira spóroltunk a házra. Se tényleg nem mentünk sehová, csak 2x elmentünk a tesómékhoz Pécsre 4 napra, ennyi volt 6 év alatt a "nyaralás". Szóval, igazán ránk férne már, de sehogy nem akar összejönni. Ezután meg tuti nem tudunk menni, mert a kölcsön miatt annyira ki lesz számolva a pénzünk, hogy ilyen "luxusra" már nem fog telni Kép.
Na, mindegy, ez van, most kicsit magam alatt vagyok. Megyek is balakot pucolni, talán jobban leszek, ha legalább a takarítással előrébb leszek...

Zita!
Én is gratulálok Csongorhoz Kép!

Szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Kataa
Profilodban lévő címre méltem.

Picus
Neked is méltem a profilcímedre.
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Panda
Ne légy elkeseredve, ezután már csak jobb jöhet!
Küldök sok pozitív energiát!!! ++++++++++ KépKépKépKépKépKép

A kutyát nem tudjátok beadni kutyahotelbe? Egy ismerősöm midnig oda viszi, amikor nem tud rá vigyázni senki. És szinte kényeztetik őket, az övé nagyon jól érzi magát, alig lehet hazahozni.
Vagy nincs valaki, akire rábízhatjátok, aki leagalább az etetést megoldja?
És a nagyiék hová léptek le?
Próbálj kicsit lazítani, de előtte végy egy párnát, zárd magadra a szobaajtót és üsd vágd, püföld, add ki magadból a feszültséget. A gyerekek is ezt csinálják és a hiszti után ismét jobban vannak. mi felnőttek meg hagyjuk hadd gyűljön fel, és vagy robban, vagy gyűlik gyűlik és betegségben nyilvánul meg.
Hagyd a francba a takarítást, nem az a világ legfontosabb dolga! majd meglesz az, még ha pár nappal később, akkor akkor!
kitartás!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Zita

Gratulalok a kis jovevenyhez!Kép Jo egeszseget es sok tejecsket, na meg sok turelmet ketto gyerkochoz.Kép

Eppen most akartam Pandanak batorito szavakat irni.... erre telefonal a ferjem, hogy utazik Japanba meg husvet elott. Itt bogok, mint egy hulye. Annyira elegem van a cegebol, hogy nem igaz!KépKépKép

Panda

Nagyon megertelek, Emi is folyton rajtam log, bar o nem hisztis. De akkor is iszonyu faraszto a kicsi mellett. Mar van mikor odajon hozzam es azzal kezdi:"Nem hagylak beken..."Kép
De komolyan, a takaritas varhat ,nem? A parod nem tud szabadnapot kivenni? Vagy o is sztahanovista, mint az en ferjem? Nalunk 3 cica es egy kutya van, azokat sem semmi etetni a ket gyerek mellett, ugyhogy at tudom erezni. Mondjuk a kutyahotel eleg draga lehet, nem tudom mi lehet a megoldas. Nekem itt van segitsegnek szerencsere anyu, de mar elotte is eg a pofam, annyit kell hogy itt legyen, mert a ferjem annyit van tavol.Meg mellette a parom egyebkent is minden este 7kor esik haza.
Biztos Adam is erzi rajtad, hogy faradt es kimerult vagy, azert hisztisebb ,meg ragaszkodobb o is.Csinalj valami olyat, amit nem szoktal, menjetek el setalni valamerre, amerre sosem jartok, vagy ulj le es nezz vegig egy filmet...Kép(persze ez utobbi Adamtol is fugg, adj neki valamit oda jatszani ,amit egyebkent nem szoktal.Kép Emi pl. nagyszeruen eljatszik 2-3 tesztaszurovel, pedig amugy utal egyedul jatszani)El kellene terelni a figyelmedet valamivel.
Na nem okoskodok tovabb.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor, Nyuszi!

Köszi Kép!
A kutyahotel két kutyának szerintem drágább lenne két napra, mint nekünk a szálloda Kép Kép. És mivel nem a mieink, megmondom őszintén, nem költenék rájuk pénzt, épp elég sokba van így is az etetésük. Sajna senkivel nem vagyunk olyan viszonyban, hogy megkérjük, hogy viseljék gondjukat, anyu meg messze van.
A nagyim a tesójánál van, mint minden télen. Így mi fizetjük az egész rezsit, ő meg spórol egy kicsit. Igaz, a többi évszakban is mi fizetünk mindent Kép.
A nagybátyám más eset, vele tele van a hócsukám. Ő gondnokként és "szakmunkásként" dolgozik egy felújításokat végző cégnél. Nem jár haza, mert eddig hideg volt, és sokszor kellett havat lapátolni a cégnél, meg messze is van, fenn a II. ker.-ben van a munkahelye, ha reggel 6-ra kell mennie, akkor nem is éri meg lefeküdni neki. Ott van egy szobája, tévé, fürdő, minden, és ingyen van Kép. Na, persze itthon se fizetett soha egy fillért sem, míg mi nem voltunk itt, addig a mamám fizetett mindent, most meg mi. de ez csak az egyik fele, a másik a bosszantóbb. Ő lent lakik az udvarban levő másik kis házban, ahová nincs bevezetve a gáz, villanyradiátorral fűt. De az ősszel lekapcsoltak minket (ő pár éve megbütykölte a villanyórát, és ki lehetett kapcsolni), ki kellett cseréltetni az egész vezetékrendszert és egy csomó büntetést fizetni. Mivel ő nem akar beszállni a villanyszámlába és nem fizet 3500 Ft-ot egy palack gázért a Siesta kályhába, inkább nem jön haza Kép. Ráadásul most nincs is nála áram, mert valami zárlatos lett a házában, és le kellett kapcsolni a villanyóráját, mert különben lecsapja mindig az automatát, és akkor sehol nincs áram. Ja, és vize sincs, mert nagy okosam nem zárta el a vizet, mikor jan.-ban elment, nincs fűtve, és elfagyott az egyik cső a falban. Többek között ezért sem mertünk elmenni itthomról, mert egyszer, mikor a férjem valami miatt lement, látta, hogy jégcsap lóg a csapból és a wc-ben egy nagy jégtömb van. Akkor megpróbálta elzárni a főcsapot, de az is be volt fagyva. Azt vártuk, mikor robban szét valami, egyszerűen nem mertük hosszabb időre itthagyni a házat, nehogy elázzon, ami meg is történt vagy 1 hónapja, ömlött a víz a wc-ben. Még szerencse, hogy szinte azonnal észrevettük (hál' Istennek pont akkor történt, mikor itthon voltunk, nem dolgoztunk) és rohantunk elzárni a csapot (gyertyafényben, mert villany ugye nincs). Úszott az előszoba, ami fűtés híján nem száradt fel rendesen (padlószőnyeg van). Ezt megüzentük neki, mire csak annyit válaszolt, hogy gondolta, hogy ez lesz...
Na, ennyit a családról. Azért csak lemostam az összes ablakot, fél 6-ra végeztem. Közben elrepesztettem egy ablaküveget, a függönyeim valami hihetetlen gyűröttek lettek, nem tudom, miért (honap leszedem és kivasalom mindet), és a legvégén elvágtam az ujjamat...
A férjem különben itthon van betegállományban, de nem sok hasznát veszem, ma volt az első láztalan napja, eddig nagyon rosszul volt. Lehet, hogy tudat alatt az is idegesített, hogy napok óta "haldoklott", én meg csak melóztam egész nap, le sem ültem egy percre sem, amíg ő reggeltől estig az ágyban volt és tévézett. Pedig nem lusta volt, egyszerűen csak marha beteg...
Mindegy, kicsit sírtam, mikor elvágtam az ujjam, az volt az utolsó csepp, de már jobban vagyok Kép.

Nyuszi!
Azt hiszem, azt nem bírnám, ha a férjem ilyen sokat lenne távol. Régen, mikor még volt éjszakás műszakja, azt is nehezen viseltem. Még jó, hogy ott van anyukád, különben hogy bírnád?

Halacska!
Ha te Bea vagy, és tegnap volt a névnapod, akkor boldog névnapot Kép!

Na jó, befejezem a busongást, szép estét mindenkinek,

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

Kutyák: Ezek ilyen házörző, nagy kutyák? Nem lehet valamelyik szomszédot megkérni hogy napont 1x adjon nekik enni? Az szomorúKép Nekem a szomszéd néni szokta etetni a tengerimalacot ha elutazunk, igaz szoktam neki adni érte egy hétvégére 1-2 ezer forintot, de nem kéri, csak elfogadjaKépKépKép
De ő bármit megcsinál ha megbízzuk, bebengedi akit kérünk, átveszi, eteti, locsolja, szellőzetet stbKépKépKép Méga kuytám is elvállata nyáron, de a lökött kutyája depressziós lett 2 nap után hogy itthagytukKép Pedig sétáltatta is.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?