Sziasztok!
Nem tudom már megint mit csináltak itt, de nem tudtam feljönni.
Cas
Köszi az infot Hmmc-ről, de mire ezeket a sorokat olvastam, már beszéltem vele telefonon.
Bent a kórházba valami olyanról beszéltek, hogy a kismamáknak ragasztós magnéziumot szoktak adni azoknak, akik 3 napra befekszenek. Ezt Hmmc hallotta!
Zsuzsa
Köszi, a cickóim már nem sebesek, talán inkább a lelkem, bár az is gyógyulgat, sőt napról-napra jobb!
Myra
Hogy-hogy megint csak 2x2ó alvás volt? Nem kapott bogyót? Ja és köszi azt a gripe water-t, ez ezerszer hatásosabb, mint az infacol! Szóval tényleg kösz!
Cas egybe van még, mert a kórházba nincs!
Voltunk bent Hmmc-nél! Tényleg kicsattanó kedvében van, roomis szobába van és holnap du. már mehetnek is haza!
Viki
Nem csak talán tudjátok tartani bennem az erőt, hanem szinte csak ti tartjátok. Nem is tudom mi lenne, ha nem lenne itthon net? Nem elég a net elvonási tűneteket leküzdeni és még ezek a (talán múltbéli) gondok/problémák... Ezt a sétáltatást is végiggondoltam, szükségem van rá, előtte is egy izgő-mozgó voltam!
Laga
Megálltad szó nélkül? Mármint nem mondtál semmit a cigis csajnak? Hogy bírtad ki? Ez egyszerűen elképesztő. Zseppyvel értek egyet, én a gyerekért mindenre képes vagyok. A hasfájás leküzdve mondtam is, hogy még kakát is képes lennék enni, csak ne szenvedjen szegény!
Kilóiddal kapcsolatban, anno valami olyat említettél, hogy Vilmossal is sokat híztál, de aztán meg se látszott. Vagy rosszul emlékszem?!
Rita
Micsoda történetek? Tényleg nagy mázlijuk volt a kislánnyal!
Szilvi
Ugye nem haragszol rám? Tényleg szívesen látlak kedden, akár egy jót sétálhatunk is a jó kis hegyi levegőn.
Nekem bármikor jó, csak milyen távoli időpontról beszélünk, alig bírom kivárni!
Eszty
Erre mondták nekem (se cigi, se pia, se kávé, se semmi) hogy minek élek? 1 "káros" dolog van: édesség függőség!
Szegény Kori apucinál nem tud megnyugodni, megyek!
További jó pocakosodást!
Nikcsi