Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

tanácsot szeretnék kérni:

szerintetek a beültetés után 17 nappal (pozitív terhes teszt, majd vérvizsgálat, ugyanakkor alacsony hcg szint mellett, progi injekciókkal rásegítve) enyhe alhasi görcsök, feszesség, menzesz előtti állapothoz hasonló érzés, barna folyás, pisilésnél kicsi vérzés még belefér?

köszönet,
babafán
babafán

Babafán!
Szerintem belefér! A kolleganőmnek is voltak bara folyásai, sőt egy kicsit vérezgetett is ( Most 7 hónapos és minden rendben van). A 10.héten még erősebb vérzése is volt, de megmaradt a baba!
Az alacsony HCG szint akár egyes terhességre utalhat (nekem sem volt magas, egy baba maradt meg a háromból).
Ne idegeskedj. Pihenj minél többet és nézz vidám filmeket. Nekem is ezt tanácsolták.
Langyos vízben tusolj és felejtsd el a házimunkát.
Én csak ennyit tudok mondani, de itt nagyon sok tapasztalt, mondhatni jóbarát van.
Szorítok neked!
Angelani

Kép
angelani

Kriszta Kép
sajnálom! Remélem, hogy az utolsó inszem meghozza az eredményt, bár tudom, hogy te már a lombikban jobban bízol. Az már tuti leszKép

Évi,
az uh képet mi is kérjük!!! Hanyadik hétben is vagy? A szív lüktetését már a 6-7. héttől lehet látni, a kaáliban szívhangot nekünk nem mutattak.

Wish,
nekem is altatásban csinálták, de gondolom helyi érzéstelenítéssel is megoldható. Töröm a fejem, de nem emlékszem, hogy lett volna köztünk olyan, akinek nem altatásban csinálták. De ha mégis, biztos fog jelentkezni.

Babafán,
Mit jelent az alacsony? Nekem is volt barnázás, mezis görcs, sőt menzi is és megmaradt a baba. De a barnázás és vérzés nem természetes dolog. Mindenképp hívd az orvosod, be fog hívni egy újabb hormon-vérvételre. Abból sok minden kiderülhet. Mikor volt a legutóbbi vérvételed?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Babafán,
azt elfelejtettem, hogy fekvés, fekvés, fekvés

Lara

KépKép
lara77

Lányok!
Muszáj olvasni Titeket és drukkolni!
Főleg most, hogy végre Zsebi és Zsu kerülnek sorra!!
Mindent bele!!

RenoKép
Drukk hegyek mennek!

Niki, Kriszta
Nagyon sajnálom, hogy nektek sem jött össze!
Annyian voltunk a múlt héten tesztelősök, hogy kész "negatív csoda", hogy egy zebra sem lett!
Reméljük ezzel mindenki elől elvettük a pechet és most már jöhet az a csorda!!

Pusza
Stella

Kép
stella9

LaraKép

Most vagyok a 7-ik héten. Szerdán majd felteszem az uh képet. remélem minden rendben lesz és kiderül hányan vannak?
Én nem a Kaáliba megyek uh-ra, hanem már a rendes nődokimhoz a Szent Imrébe.

Üdv
Évi
evike1975

Évi,
akkor elképzelhető, hogy hallani is fogjátok, mi először a 10. héten hallottuk, mert akkor már sima nőgyogyinál voltunk.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish!
Szerintem a punkcio-t mindenféleképpen altatásban csinálják. Szerintem nagyon fájna csak úgy. A Kaáliban is a doki azt mondta, hogy nem is olyan egyszerű dolog. Na meg elég kényelmetlen pózban csinálják. Azt is nehéz lenne kibírni. De ha esetleg az altatástól félsz, akkor meg kell nyugtassalak. Nem tart sokáig és nem nyomnak le tubust a torkodon. Saját magad lélegzel, mintha csak elszunyókálnál:-).
Hidd el az altatás jobb.
Bocsi, hogy későn válaszoltam.
Angelani

Kép
angelani

Kriszta!
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült.
Biztos, hogy a következő sikerülni fog!
Szorítok!

Kép
angelani

Lányok!
Sajnos nem mindig tudom követni a dolgokat.
Igen, beleszólok a beszélgetésekbe, de nagyon sajnálom, hogy szinte nem tudok semmit sem.
Nem tudom kinek mivel sikerült (inszem.;vagy lombik), vagy ki hányadik próbálkozásnál tart.
Megpróbálom visszaolvasgatni, de ha feljövök mindig találok valami érdekeset és egyébként is nehéz még így újonnan mindent fejben tartani.
Ne haragudjatok rám e miatt.
Ígérem bepótolom a sok mulasztást!
Majd leírom egy papírra és utána már könnyen megjegyzem.
Puszi mindenkinek!
Angelani

Kép
angelani

Sorry!
Na a másikfele a bunkóságomnak.
Lányok megszólítás.
Nem is tudom, hogy vannak-e itt férfiak?
Mert miért is ne lehetnének babaváró apukák?
Ők is ugyanúgy aggódhatnak és szurkolhatnak.
Tehát komolyan oda kell figyelnem.
Nem szeretném ha tényleg bunkónak találnátok.
Angelani

Kép
angelani

Angelani!
Ne izgulj amiatt, hogy kivel mi van Lara mindig csinál egy táblát és azt fel szokta rakin abban mindenkinek a fontos adatai benne vannak (hányadik próbálkozás, lombik v. inszem és a pontos dátumok).
Fiúk akkor szoktak írni, ha valakinek punkciója vagy beültetése volt és ne tud felkelni akkor volt rá példa, hogy a párja írt helyette.
Nem vagy bunkó. Köszönjük a bátorítást!

Reno!
Hajrá!

Stella!
Én is így vagyok nem tudok innen elszakadni! De ez nem baj! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán!
Nagyon köszi a megértést.
De azért figyelni fogok.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
angelani

Sziasztok! Betegszabin vagyok, fájdogál a hasam (megint), sőt ma sokszor keményedik is. Kép Pihenés, fekvés. Jelenleg ez az ellenszere, no meg magnézium.

Azt azért nem gondoltam volna, hogy a sok tesztelő közül senki sem lesz zebrás. KépKépKép

WishKép Nekem ugyan a punkciót altatásban csinálták (a Kaáliban ez nem is kérdés), viszont rá 2 hétre ébren csináltam végig egy hasüregi folyadékleszívást. Egyszer szúrtak és csak a hasüregbe, de nem volt jó. Fájt. A Kaáliban az altatást azért javasolják, mert a páciens nem mozdul el punkció közben, márpedig a leszívásnál szükséges a mozdulatlanság. (Nehogy félre menjen a tű, megsértsenek valamit a mozgás miatt, nehogy idő előtt lepukkanjon a tüsző, stb.) Fogalmam sincs, hogy Dévai miért az ébrenlét mellett kardoskodik, mert a petéknek oly mindegy, hogy a mami alszik, vagy ébren van. Az altatás meg tényleg nem nagy ügy.

BabafánKép Sürgős telefon az orvosnak, addig meg szigorú fekvés. Alacsony HCG szint mellett amíg jól be nem ágyazódnak a barnázás, vérzéses pecsét nem biztos, hogy jó jel.

ZsebikémKép Mikor is lesz az első uh? Végülis nem hívtam kedvenc dokinkat, bár nagyon furdal a lelkiismeret. Talán ha a jövő héten is itthon leszek, akkor valamelyik nap felugrom hozzá. Kép
A MagÓráról hallottál? (Ez utóbbira sürgősen válaszolj, mert fontos.)

LaraKép Szabásminta alapján varrsz? Vagy honnan méred le? Mikor teszed fel a remekműveket, hogy megcsodálhassuk?
Táblicskut is kérünk szépen, bár tudom mindig belefájdul a szíved, hogy ismét valakit a végére kellett tenni. Kép És most egyszerre 3 (vagy 4 ???) kedves társunkat is. KépKépKép

KrisztaKép Nem lehetne azt a 6. inszemet elhagyni és áttérni a lombikra? Mert úgy olvasom a soraid között, hogy már nem látsz sok esélyt inszemmel a sikerre.

AngelaniKép Néha itt annyira pörögnek az események, hogy még a "régieknek" is nehéz követni Lara táblája nélkül.

ÉviKép Jó is, hogy rókakoma kerülget, meg nem is. Jó, hogy tudod kiért van és amíg van, addig van. Kép (Mármint amíg émelyegsz, addig biztos lehetsz, hogy van baba.) Viszont rossz, mert eléggé meg tudja a mamit gyötörni. A folyadék nagyon fontos. Az mindenképpen maradjon meg benned.

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Zsebi: Holt tart a projekt? Próbáltam megkeresni a topikon, de reménytelen, gondoltam inkább megkérdezem!
Nagyon sokat gondolok rád, vigyázz magadra!!!

Woodi: SziaKép

a haskeményedés nem jéték!! Légyszi fogadj szót és feküdj pihenj! Hányadik terhességi hétben is vagy? Most mindent úgy csinálj, ahogy mondanak!
A babónak még bennt kell maradnia egy poicit! Sok múlik rajtad is!!
Még egyszer, vigyázz magatokra és ezer nagy gyógyölelésKép

Fea
fea

Angelani:

Nyugodtan kérdezz, mindenki szívesen válaszolKép
Szeretettel üdvözlünk közöttünk!!

Fea
fea

Woodi!
Nem hallottam róla. Felizgattál vele! Elvileg szombaton kell megjönnie akkor telefon és szerintem hétfőn kedden lesz az első uh.
Pihenj sokat és nem lesz semmi baj.

Fea!
Még csak az első héten tartok. Suprefactot nyomatom. Kb. márc vége áprl. eleje lesz a beültetés!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woody, vigyázz magatokra, hallgass valami jó zenét és feküdj.
Lara, hozzád szólók, drága gyakorló kismama! Ugye jól emlékszem, hogy neked is elég tünetmentes volt a két hét? Kicsit bepánikoltam ma hajnalban, mert a cicimet is alig éreztem, és a hasam sem fáj. Tesztet azóta nem csináltam, holnap leszek a 12. napon, csináljak szerinted? A barátnőm ma reggel hozott kettőt is. A 14. napon mindenképpen bemegyek vérvételre, nagyon remélem, hogy nem jön meg addig. Azt álmodtam, hogy teszteltem és két csíkos lett, valami vadidegen ember is bent volt a fürdőszobában, nem értette, hogy mit csinálok. Teljesen hibbant leszek , hajnal 4-kor már remegetm az ágyban, hogy mi van ha nem, meg ilyenek. Simogatom a hasamat, meg beszélek hozzájuk, hogy adjanak jeleket, hányinger is jöhet!!! Félek, bevallom.
Angelani, gyere mert jó követendő példa vagy nekem is, szeretjük a sikersztorikat.
Lányok, ha van egy percetek szorítsatok nekem.
reno
reno

Reno,
nekem az egész eddigi terhességem tünetmentes. Se az első két hétben, se utána nem éreztem semmit egészen addig, amíg Andor el nem kezdett érzékelhetően mozgolódni (kb. a 16-17. hétig). Úgyhogy nyugi. Egyébként nekem is csak a transzfert követő első hétben fájdogált a hasam, utána már nem. A cicimet meg egyáltalán nem éreztem. A 12. napon már csinálhatsz tesztet, de még az sem jelent biztosat, hiszen nekem még a vérvétel is kétséges volt. Én már a 8. napon elhasználtam azt az egyet ami otthon volt, így a vérvételig már nem volt kísértés. De ha mégis csinálnál, tudd, hogy az eredmény még egyáltalán nem biztos. Nekem a vérvétel után is olyan halvány volt, hogy alig látszott. Azt jól teszed, hogy beszélsz hozzájuk, bízz bennük. A simivel meg csak óvatosan, mert méhösszehúzódást okozhat. És persze mindannyian nagyon szorítunk! Küldök is neked sok-sok babatapasztó és türelem energiát: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz: Lara

Lara

KépKép
lara77

Lányok!

Közkívánatra a frissített tábla. Bocsi, hogy ilyen soká, de tudjátok, nem szeretek senkit hátraküldeni. Ez olyan utálatos dolog Kép

Angelani,
utólagos engedelmeddel betettelek téged is Kép Ha megírod a hiányzó adataidat, akkor a köv. frissítéskor kiegészítem.

Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Nagyon köszönöm, hogy beírtál a táblázatba.
A korom holnaptól:-) 28év.
A szülés várható ideje szeptember 10 körül, de lehet, hogy előbb.
Most megyek genetikai UH-ra.
Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!
Mégegyszer köszönöm!
Fea, neked is!
Édesek vagytok!

Kép
angelani

Lara!
A kaáliban a dokim neve: Dr. Kovács Péter.
Köszi!

Kép
angelani

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, most - mivel "mamafán"nak feküdnie kell, "papafán" ír "babafán" ügyében.
Az alacsony HCG szint, nem olyan vészesen alacsony: 93 volt az ET utáni 14. napon. Emiatt az Utrogestan mellett 2 naponta kap Choragon injekciót is. A barna vérzés mellett volt egy kis nyákos-darabos váladék is, sőt tegnap-tegnapelőtt hasfájás is, de ez tegnap estére elmúlt, most már sokkal jobb.
Tegnap még telefonon beszéltünk Kováts doktornővel és azt mondta, hogy a görcsszerű fájogatás nem jó jel - esetleg érdemes alkoholt inni, az segíthet ellazítani - a vérezgetés és a nyák viszont belefér, egyetlen recept van: feküdni kell.
Mamafán egyébként 31 éves, Kováts doktornőnél vagyunk, és nov. 20 körülre várható(ak) a babá(k).
babafán

Szia Papafán!

A 14. napon a 93 nem rossz. Én elég sokat véreztem az elején, irritált az Utrogestan kúp. Meg is jött, de nem lett baj. Minden nap ilyeneket irogatunk egymásnak lányok, de most egy kicsit furán érzem magam, hogy nem ezt nem egy lánynak, hanem egy kispapinak írtam.Kép Egy-egy pohár fincsi vörösbor és sok-sok fekvés csodákra képes. Mikor mentek uh-ra? Akkor beírlak titeket (mármint mamafánt és babafánt Kép) a táblába.

Angelani,
vettem az adatokat, a köv. frissítéskor módosítom. Hát igen, Kovács doki... Andor is az ő statisztikáját javítja Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Baba-és Papafán!
Örülök, hogy jobban vagytok, tényleg csak ismételni tudom a lányokat, fekvés,fekvés és fekvés. Várjuk a további jelentkezést !

Wish : nekem mondta az altató orvos, ha gondolom, altatás nélkül is csinálhatják (pánikbeteg vagyok..), de rögtön leszavaztam Kép
Szerintem is nagyon fontos a mozdulatlanság és lazaság, nálam ez nem működne ! Ráadásul szerintem jobban is fáj.

Lara drága, nem a te hibád, hogy körforgás van Kép
hálás köszönet, hogy frissíted a táblicskut !

Woodi : remélem a görcsölgetés hamar elmúlik, sokan megszenvedik, de ugye mindent a babáért !
Puszi és pihenjél sokat !

Angelani : ne is törődj a formaságokkal, majd belejössz. Én sem régóta vagyok itt, de nagyon aranyosak a lányok, mindenki segít mindenben !

mniki

Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Végül is az altatás mellett döntöttem Kép Dévai egyébként nem kardoskodott semmi mellett, azt mondta úgy lesz, ahogy akarom, neki mindegy Kép Az egészet én hoztam fel, hogy kell-e az altatás. Nem félek tőle vagy ilyesmi, mert már volt máskor is altatásom, csak azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy jobb a lelkemnek ha ébren vagyok.
Egyébként hétfőn lesz a punkció, ha minden jól megy, a doki most nagyon aggódik a túlstimu miatt.
13 db van, 13-18 mmesek, de lehet, hogy bal oldaról nem fogják tudni leszívni őket a petefészek helyzet miatt (hozzá van tapadva a méhhez Kép)

wish

Sziasztok!
Nyomon követem az eseményeket ám attól, hogy nem írok.
Zsebi!
Olvastam, hogy már mennek a szurik :-). Nekem ultra rövid protokol lesz, fogigátlót majd április elejétől szedek és csak majd utánna vmikor április közepétől indul a szuri. Suprefact és Gonál, a másodikat nem ismerem, az
izomba megy vagy bőr alá? Jobb lenne ha bőr alá kellene, mert akkor egy füst alatt elintézem és nem kell nővérke. Egyébként a Kaáliba megmutatják, hogy hogy kell beadni a szurit?
Lányok!
Van még vmi egézségjavító, peteérést serkentő receptetek? A torna, sok folyadék és a fehérjén kívűl?
byby

Jelentem, meg fog jönni. Enyhe barnázás kezdődött, csakúgy, mint múltkor. Kész vagyok. Egyszerűen nem értem. Gyorsan megcsináltam az egyik tesztet, sajnos olyan fehér maradt a csík helye, mint a hó. Azért, így a 11. napon, ha lenne vmi, már kellene halványodni a csíknak. Kezdem magam összerakni, mert leomlottam.
Köszi a drukkot, elteszem legközelebbre.
reno
reno

RenoKép
Nem szabad feladni!!!
A 11. napon egyáltalán nem kell halványkodnia semmilyen csíknak!
Az elsőnél nekme sem volt, barna viszont már a 8. naptól! Gondolhatod hogy kivoltam!
Azért feküdtem tovább és nyomtam az utrot!
És csak a 13. napon volt halvány csíkom!!
Úgyhogy nem feladni!!

Tessék tovább szedni a gyogyikat és két-három nap múlva újra tesztelni!!
És drukkolok, de a mostanihoz!!!
A remény hal meg utoljára!!!
STella

Kép
stella9

Byby!
A gonal csinálja a nagy tüszőket igen azt is hasba kell adni. Ügyi leszel ha bevállalod a szurikat irigylem aki be meri adni magának. A Kaáliba megmutatják hogy kell beadni. Nekem is próbálták, de nem bírom nézni. Más szúrhat, csak magamat nem bírom.

Nóri!
Hogy áll az esküvő?

Reno!
Tudom mit érzel most. Annyira jó lett volna a zebrád. Kép Kép

Lányok ez tényleg hihetetlen, hogy ennyi tesztből egy zebra sem lett! Megsírttam most ezt a dolgot! Készvagyok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ajjaj lányok!Kép
Sehol egy zebra!Kép
Ez tényleg szörnyű!
Én azért Reno helyében még nem adnám föl! Nekem az első lombiknál 12. napon nulla csík aztán 13. napon ott lett. Kép Ne add még fel!

Lara!!!!!!!!

Engem meg elfelejtettél frissíteni pedig hogy örültem hogy végre lesz valami a nevem mellet!KépKépKépKép
Tessék szíves engem is figyelembe venniKépKépKépKépKép!
Azért annyira nem sürgős!KépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Bocsi, bocsi!!!! Korrigáltam, a köv. táblában már jóval feljebb csücsülsz Kép

Reno,
nehogy feladd!!!!!!!!! Egy pohár fincsi vörösbor és fekvés, fekvés, fekvés! Szigorúan!!!!! Nem kell még a tesztnek kétcsíkosnak lennie. A barna pedig sok mindentől lehet baba mellett is, pl. nem maradt meg az összes törpi, irritál az utro, most kéne megjönnie és még sorolhatnám. Tessék újabb lendülettel még többet bíztatni a babókat Kép

Zsebikém drága Kép
te se sírasd még a zebrákat, még nincs veszve semmi (mármint Renonál)!

Woodi,
remélem a fekvés segít és javul a helyzet. Pihengess sokat! A varrás: a babaruhákat Burda szabásminta alapján csináltam (még a barátnőmnek, de ezeket megöröklöm), vagy kész ruciról vettem le a szabásmintát. A többit (paplan, párna, fejvédő, plédek) pedig szabásminta nélkül. A rendelkezésre álló anyagból (mérnökfejjel Kép) kiszámoltam, hogy hogyan jövök ki a legjobban. Ez adta meg a méreteket. Te miket szeretnél varrni a manódnak?

Byby,
szerintem mindent felsoroltál, amivel segíthetsz Kép

Lányok,
kértem a szerkesztőt, hogy archíváljon és már meg is tette. Úgyhogy most már egész rendezett a topikunk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

AngelaniKép
Jó, hogy bekerültél a táblába. Így legalább már azt is tudom, hogy neked fagyibabákkal jött össze!
Nekünk is van még 8 eszkimónk, de nem sok esélyt láttam arra, hogy fagyasztottból is lehet terhesség!
De végre itt vagy Te és a babód, mint élő példák!
Jó, hogy itt vagy!
Köszi!
Stella

Kép
stella9

Lara!
Olyan kis rendi vagy, hogy így karbantartod a dolgokat. (táblicskú, stb.)

Mi volt a dokinál? Nem ma mentél?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Annyira rendesek vagytok, hogy már attól is sírnom kell. Igyekszem nem sírni többet, de most jólesett.
Mindenkinek ittam minden szavát, IGAZATOK legyen!
Hülye kérdés, de felteszem.Az alkohol ugye azért kell (vörösbor, pálesz), hogy egy kicsit el tudjunk lazítani és ne idegeskedjünk? Megyek, kiiszom a borosszekrényt...
Nagyon köszönöm, hogy így meg tudtok vígasztalni, remélem mindenki tanul a hibámból, hogy így nem szabad hisztizni.
Lara, megyek lefekszem.
Zsebike, ne legyél miattam szomorú.
reno
reno

Reno!
Igaza van mindenkinek!
Ne add fel!
Nekem a 14. napon is halvány volt.
A 10. napon amit megcsináltam azt én észre sem vettem csak a párom (Ezt már írtam), tök lelombozódtam és csak egy óra múlva vettem észre valami halovány dolgot.
Én még akkor is arra gondoltam, hogy az már csak úgy látszik, mert addigra elázott.
Az UH. után is csináltam tesztet (6 hetesen), az sem volt erős csík, sőt mintha csak árnyék lenne.
Lehet, hogy gusztustalannak találjátok, de én eltettem a tesztet(persze higénikusan, a férjem kérésére), na azért nem kereteztük be:-).
De most is ugyanolyan halvány mint volt és nem a nap szívta ki a színét.
Tessék feküdni!
A mellékhelyiségben meg nem erőlködni! ( lehet ez is undorítóan hangzik, de nekem az orvosom is felhívta a figyelmemet erre is).
Pihenni, pihenni, pihenni!
Nagyon szorítok!

Kép
angelani

Kriszta!
Ha jól értelmezem, akkor te már a 6. inszemre vársz?
Szerintem is jobb lenne a lombik.
Sokan a második próbálkozás után már a lombikot próbálják.
Igaz, az inszem az mejdnem olyan mintha magától mennek, mert ott a sejtecskékre van bízva minden.
A lombiknál legalább a megtermékenyülés az biztos.
Én örülök, hogy nem adod fel! Nem is szabad!:-)
Te lehetsz a szomorkodók egyik vígasza.
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!
Köszönjük a válaszokat, ma már vér is alig volt.
Még azt elfelejtettem írni, hogy ez a 4. lombik kísérletünk, az első háromnál nem tapadt meg egy sem, és lett volna egy fagyasztásos, de nem maradtak meg a kiolvasztásnál.
Papafán
babafán

Sziasztok. Na most Nórika jön és mindent elrendez :D

Gyerekek, csak nézek, mi folyik itt Kép Olvasgatok, olvasgatok, de nem nagyon tudok hozzászólni. Szinte egy fórumon sem sikerültek mostanában a lombikos-inszemes projektek, ez azért elég érdekes. Nem tudom mire fogni, csak arra, hogy ilyenkor kora tavaszra legyengül az immunrendszer, elfogynak a tartalékok.

Viszont Reno! Dádá-t küldök a barátnődnek! Minek cipel neked oda teszteket?? Megmondtuk, vérteszt 13.napnál előbb, pisis teszt 14.napnál előbb felesleges, az idegeidet csak borzolja az egy csík látványa. Tudom, nagyon nehéz türelmesnek lenni, de muszáj...

Lara, a név kötelez, mondd meg anyósnak, az Andorok általában okosak. Én egy matekversenyről ismertem ilyen nevű srácot gimis koromban... különben elég szomorú, hogy anyós a néven van fönnakadva, és nem azon, hogy végre összejött az unoka. Kép

Zsebi, ne sírj már ennyit... olyan vagy mint egy membrán, átmegy rajtad világ minden rezdülése. Tudom, rádszálltam a múltkor Kép, de én csak azt mondom, légy picit önzőbb, töltekezz, meg se halld most ezt a sok szomorúságot, neked most optimistának kell lenned! Hallod! Kép

Velem annyi van, hogy megjött, Marvelont kezdem, ápr.7-én Kaális uh, kb. 4 hét múlva stimu indul. Az esküvőig még 5 hét van, már meg is vagyok kicsit zizzenve. Ma is elszaladtam a villába, megnézni, hogyan lesznek az asztalok elrendezve, mi hova fér... kínos. Kép Ez a maximalizmus ára. Holnap ruhapróba. Sminkpróba már volt, tiszta Cher-es lett a képem, oké, a szememet nem árt kihangsúlyozni, de ennyi púdert meg vackot nem engedek legközelebb.

Valaki kérdezte, mit lehet még tenni a peteserkentésért. A reflexológiát vagy az akupunktúrát merem javasolni, az megágyazni is segít a méhben, a vérkeringés fokozásával. Van egy külföldi tanulmány, az akupunktúrás IVF-es csoportban 40% fölött volt a terhességi ráta, szemben a kontrollcsoport 30%-val.
snori

Reno !
A 11. napon NEM kell csíknak lennie ! Kérlek szépen próbálj nem idegeskedni. Kicsi barna belefér. Most tudom, hogy ellentmondok magamnak (nekem a 10. napon kezdődött), de ha csak pici barna van, nem görcsölsz, akkor még van remény !!! Tiszta szívből szorítok és még annyit, hogy esetleg menjél be egy reggeli vérvételre, abból a progidat meg tudják nézni (ha holnap leszel a 12. napon, akár HCG-t is..), akkor kiderülhet mi ez az egész.

ByBy : a Gonal bőr alá megy és meg sem fogod érezni, én szinte élveztem beadni Kép)

Babafán : továbbra is megy a drukk nektek !!

Snori : ne is izgasson a maximalizmusod, inkább mindent 20x ellenőrizz ! Kép Kép

Lányok, mindenkinek kellemes hétvégét, hétfőn jövök !

(Reno : a kezem csuriban van érted ... )

mniki

Byby!
Az E-vitamin is jó peteérés serkentőnek.
Nem szabad túlzásba vinni, de nekm 2 éve kellett szednem 1 hónapig. Valóban valamennyit segített. Igaz, nem csak erre jó, de ártani nem árt. Napi 1db-tól nem lesz bajod.
Természetesen Snori helyesen írta a reflexológiát és az akupunktúrát, de ehhez megfelelő anyagiakra is szükség van. De tuti, hogy hatásosabb.
Angelani

Kép
angelani

Nori!
Gyere sűrűbben annyira jó olvasni a soraidat tömve van boldogsággal! Kép

A lelkem most alapfokon van. Igazából azért elszomorító itt volt kb. hat teszt és egy zebra sem sikerül, ilyenkor mindig megállok egy kicsit és rá kell jönni, hogy iszonyú szerencse kell, hogy sikerüljön és remélni beleesek. Hát majd meglátjuk.

Woodi!
Hova lettél?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ajjajj... lányok, úgy elvagyok itt a készülődésben, hogy most látom, mennyire előre kerültem a táblában... ennyire hamar asszony leszek? Kép
snori

Zsebi, neked is dádá! Kép

Ne legyél már ennyire kishitű. Önzés és nagy számok törvényei szerint mi most gyorsan bele fogunk esni a két csíkba, és jönnek a többiek is. Nem hiába tanultam én annyi matek szarságot: a dolgok sosem egyenletesen oszlanak el.

Emeld már fel kis lelkecskédet másodfokra, sírva kérlek, nem ezzel fogod, hogy gyászhíreket bújsz és sírdogálsz, menj ki a levegőre mozogni, vagy mittudomén. Amit tanultam, és leírtam máshol is (sikert arattam ám vele): a korlátokat jelentős mértékben mi építjük, azzal, hogy negatív képeket festünk magunk elé!! Talán nem volt véletlen, hogy Lara pont a beültetés után kisbabaruhákat nézegetett (jól emlékszem? Kép ), és sikerült neki! Ez nagyon káros, hogy pont most hergeled magad, gyűjteni kell a pozitív ösztönzéseket, "üzenni kell az agyadnak", hogy a csatád meg fogod nyerni! Hidd el, ezen is múlik a siker!
snori

Nori!
Rendben magamba szállok! Parancs értettem rosszkedv, búság el! Előre az ikrekért! Megnézem a tavalyi nyaralásos képeket azok mindig feltőltenek!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

A pozitívumomat mutogassam. Szóval az erkélyemen kinyiltak a hóvirágok és már egy nárcisz is napok kérdése és kinyílik a többminek sem sok kell. Boldog vagyok úgy védtem őket, hogy ne fagyjanak el.

A másik végülis ha nem sikerülne is, de ilyen ugye nem fordulhat elő akkor is pozitívan állok a dolgokhoz végülis addig legalább jó kedvem van. Két hét boldogság hogy ott vannak a babák aztán majd meglátjuk.

Igazatok van soha nem lehet feladni! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

"A másik végülis ha nem sikerülne is, de ilyen ugye nem fordulhat elő..."

Ezeket a mellékmondatokat most mellőznöd kell Kép Nézd Oroszlánkám, tudatosan fel KELL építened magadban azt, hogy SIKERÜLNI fog, képzeld el a + tesztet, a gömbölyödő hasadat. Sokan azzal védekeznek: igen ám, de annál nagyobbat zuhanhatok... egy frászt, fáj az mindenképp, akárhogy állunk hozzá. De ezzel az optimizmussal csak nyerhetsz. Ne félj! Kép
A virágaidra meg igazán büszke lehetsz, nekem sajnos ez még nem nagyon megy, a családban virágterminátornak is hívnak... Kép Bár, kaptam egy narancsfácskát, azzal még beszélgetek is, hogy megmaradjon nekem, és még bírja. Kép
snori

Reno,
az sem utolsó, hogy az alkoholtól el lehet lazulni, remélem azért nem lazultál el nagyon Kép Másrészt a vörösbor segít a vérképzésben, ami barnázáskor, vérzéskor jól jöhet.

Angelani,
dehogy gusztustalan! Szerintem szinte mindenki elrakja, mi is megtartottuk emlékbe az első jelet Kép

Nóri,
már csak 5 hét? Úgy megy az idő! Nagyon klassz lesz, főleg hogy ilyen alaposan megszerveztétek Kép

Zsebike,
látom Nóri helyrerakta a kis lelked Kép ÉS külön gratula a virágokhoz. Én mindent kinyírok, már a puszta jelenlétemmel is. El is tiltott a párom a növényektől, rájuk se nézhetek Kép

Magunkról: megvan az AFP eredmény, ami jó lett, a vérkép tökéletes és Andor is gyönyörű volt Kép Minden rendben van vele, szépen ásítozott, de jó képet nem kaptunk. 29-én kell menni újra kukkolásra.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Nincs semmi baj már velem, az éjszakai alvás jót tett, no meg a mai sok-sok pihi. Ja és Fea Kép gyógyölelése. Kép (Egyébként mostanában jönne meg, tán ezért is fájt tegnap a hasam. Úgy látszik ez engem végig fog kísérni. De nem baj, amíg következménye nincs.)

Zsebikém Kép és mindenki, aki stimuban vesz részt.
Látogassatok el a www.magora.hu oldalra. Ez egy alapítvány, mely segít nektek a lehetőségeikhez képest a gyógyszerköltségekben. Azaz: le kell tölteni a honlapon lévő igénylőlapot. Kitöltve a kezelőorvossal alá kell íratni. A gyógyszerekről saját névre ÁFÁ-s számlát kell kérni. A stimu végén mindezt elküldeni (elvinni) az alapítványnak. Tavaly ősszel alakultak, pénzük még kevés, de senkit nem utasítanak el, legfeljebb csak idővel tudnak fizetni, de állítólag fizetnek.
A főoldalon lévő feltételeket nem kell szigorúan venni. Jelentkezhetnek élettársak is, elég, ha az egyik fél magyar és az anyagi helyzetet nem kell igazolni.

LaraKép Emlékszel az elején csak a 3 anyuci volt a táblában és sok-sok várakozó.
Azért most kicsit jobb a helyzet még akkor is, ha most is egy újabb negatív "széria" futott le.
Varrás: Kisruhákra most nem igen fogok vállakozni, de az ágyneműt, fejvédőt, baldahint (ha lesz) szívesen megvarrnám magam. Rettentő árak vannak a boltokban. A márciusi Kismamában van babaruha és kismamaruha minta is.

AngelaniKép Boldog szülinapot Kép Én úgy látom szükség van itt ránk, hogy támogassuk a projekteket (újra)kezdőknek. No és mi is tudunk egymásnak segíteni.

PapafánKép Örülök, hogy Mamafánnak ilyen társa van. Kép Kívánom, hogy kapaszkodjon meg az a kis lurkó és boldog család legyetek.
A Choragon nagyon jó, én a 9. héten barnáztam (és nyákoztam, ahogy írtad) és az Utro mellett én is ilyen injekciót kaptam. Azóta Kismaszat már mindennap jelzi, hogy köszöni jól van. Kép
Az alkohol azért jó (max. 2x1 dl/nap és főleg vörösbor), mert lazítja a görcsöket, ugyanakkor a méh vérkeringését javítja. Nekem is ezt ajánlották az első 12. hétben a barnázásra és a hasfájásokra.
Mikor mentek uh-ra?

WishKép Jól döntöttél, pláne, ha még el is van dugva a petfészked, akkor mégjobb, ha nem vagy ébren. Így a doki is jobban mer majd próbálkozni.
A túlstimu ellen most sok folyadékot igyál és fehérjét (túrót, tojást, pipimellet) egyél.
Hétfőre megy a drukk neked. Kép

BybyKép Az E vitamin tényleg jó, sok doki ajánlja. 2 hétig (amíg nincs tüszőrepedés) szedd napi 1 db-ot.
Én még grapefruitmag cseppeket is szedtem (baromi rossz ízű), mely természetes baci és gombaölő. De a propolisz cseppek is ugyanilyen hatásúak. Mindkettőt lehet kapni a DM-ben.

RenoKép Annyit tudok most mondani neked, hogy ne add még fel.

NóriKép Már csak 4-5 hét?! Januárban még milyen messzinek tűnt, mi? Azért meg nem vagy zizzent, mert szeretnéd, ha minden tökéletes lenne. Sőt. Akkor lennél inkább zizi, ha nem érdekelne.
Lesz még sminkpróba? A Cher-arcot megnéztem volna. Kép Párod hogy viseli a várakozást és a közeli időpontot?
Ja és hamarabb asszony leszel, mint gondolnád. Kép

Na megyek tovább pihizni.

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Woodi!
Köszönöm szépen az információt, meg is nézem, mert minket eléggé megterhel anyagilag, gondolom ezzel nem vagyunk egyedül. Te igénybe vetted? Krizsa minden további nélkül aláírja?

Örülök, hogy már jól vagy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?