Nincs semmi baj már velem, az éjszakai alvás jót tett, no meg a mai sok-sok pihi. Ja és Fea
gyógyölelése.
(Egyébként mostanában jönne meg, tán ezért is fájt tegnap a hasam. Úgy látszik ez engem végig fog kísérni. De nem baj, amíg következménye nincs.)
Zsebikém
és mindenki, aki stimuban vesz részt.
Látogassatok el a
www.magora.hu oldalra. Ez egy alapítvány, mely segít nektek a lehetőségeikhez képest a gyógyszerköltségekben. Azaz: le kell tölteni a honlapon lévő igénylőlapot. Kitöltve a kezelőorvossal alá kell íratni. A gyógyszerekről saját névre ÁFÁ-s számlát kell kérni. A stimu végén mindezt elküldeni (elvinni) az alapítványnak. Tavaly ősszel alakultak, pénzük még kevés, de senkit nem utasítanak el, legfeljebb csak idővel tudnak fizetni, de állítólag fizetnek.
A főoldalon lévő feltételeket nem kell szigorúan venni. Jelentkezhetnek élettársak is, elég, ha az egyik fél magyar és az anyagi helyzetet nem kell igazolni.
Lara
Emlékszel az elején csak a 3 anyuci volt a táblában és sok-sok várakozó.
Azért most kicsit jobb a helyzet még akkor is, ha most is egy újabb negatív "széria" futott le.
Varrás: Kisruhákra most nem igen fogok vállakozni, de az ágyneműt, fejvédőt, baldahint (ha lesz) szívesen megvarrnám magam. Rettentő árak vannak a boltokban. A márciusi Kismamában van babaruha és kismamaruha minta is.
Angelani
Boldog szülinapot
Én úgy látom szükség van itt ránk, hogy támogassuk a projekteket (újra)kezdőknek. No és mi is tudunk egymásnak segíteni.
Papafán
Örülök, hogy Mamafánnak ilyen társa van.
Kívánom, hogy kapaszkodjon meg az a kis lurkó és boldog család legyetek.
A Choragon nagyon jó, én a 9. héten barnáztam (és nyákoztam, ahogy írtad) és az Utro mellett én is ilyen injekciót kaptam. Azóta Kismaszat már mindennap jelzi, hogy köszöni jól van.
Az alkohol azért jó (max. 2x1 dl/nap és főleg vörösbor), mert lazítja a görcsöket, ugyanakkor a méh vérkeringését javítja. Nekem is ezt ajánlották az első 12. hétben a barnázásra és a hasfájásokra.
Mikor mentek uh-ra?
Wish
Jól döntöttél, pláne, ha még el is van dugva a petfészked, akkor mégjobb, ha nem vagy ébren. Így a doki is jobban mer majd próbálkozni.
A túlstimu ellen most sok folyadékot igyál és fehérjét (túrót, tojást, pipimellet) egyél.
Hétfőre megy a drukk neked.
Byby
Az E vitamin tényleg jó, sok doki ajánlja. 2 hétig (amíg nincs tüszőrepedés) szedd napi 1 db-ot.
Én még grapefruitmag cseppeket is szedtem (baromi rossz ízű), mely természetes baci és gombaölő. De a propolisz cseppek is ugyanilyen hatásúak. Mindkettőt lehet kapni a DM-ben.
Reno
Annyit tudok most mondani neked, hogy ne add még fel.
Nóri
Már csak 4-5 hét?! Januárban még milyen messzinek tűnt, mi? Azért meg nem vagy zizzent, mert szeretnéd, ha minden tökéletes lenne. Sőt. Akkor lennél inkább zizi, ha nem érdekelne.
Lesz még sminkpróba? A Cher-arcot megnéztem volna.
Párod hogy viseli a várakozást és a közeli időpontot?
Ja és hamarabb asszony leszel, mint gondolnád.
Na megyek tovább pihizni.
Woodi