Sziasztok!
Azon gondolkodtam,hogy esetleg a Westend tetején,a kerthelyiségben is talizhatnánk,ha más ötlet nem lesz.Persze fene tudja,hogy milyen lesz az időjárás,de a plázában tömegnyomor van,meg zaj.
Mikkamakka nem válaszol,szerintetek forszírozzuk?
Márti!
Nem lehetett semmi a négy órás sírás!
Mi is overall nélkül vagyunk kint.Itt délután nagyon fújt a szél,de csak jobban betakargattam Patrikot.
Írtam egy dokinak a Rendelőbe a göb miatt,nagyon várom a válaszát.Nem tudom,hogy "csak"rosszul adta-e be Neki a gy.orvos a szurit,vagy másról van-e szó.Hallottam olyat,hogy ilyen miatt nem kapta meg a többi oltást a baba (???).
Hát,ha Patrik bekakil,az egyrészt zajos,másrést félreérthetetlen az arckifejezése,szóval eddig még mindig észrevettem.
Saxi!
Jó,hogy írtál!
Liliánát megint a fogacska kínozhatja vajon?
Sys!
Köszi,nekem teljesen kiment a fejemből,hogy ma Patrik névnapja van.Összefolynak a napok.
Két hós oltásnál nálunk nem volt semmi gond,egy-két napig nagyokat aludt utána.
Szépen gyarapodott a babó!
Örülök,hogy Renivel rendeződik a helyzet,legalább volt "haszon"a betegségből.
Felteszed majd a fürdős képet?
Barbara!
Nem tudom miért a mániája a pótlás némelyik védőnőnek,gyerekorvosnak?!Szerintem Szonja szépen gyarapodoik,gondolom van elég pisis pelusa naponta és kiegyensúlyozottnak tűnik.Nem kell,hogy a grafikon legyen a mérce,mert minden gyerek másképp fejlődik,és ha egy picit eltér az átlagtól,az nem feltétlenül baj.
Györesz!
Jó,hogy visszatért Norbika étvágya!
Ph.butazont is próbáltam,semmi hatása nem volt.
Anyuék rá sem ismertek Patrikra,hiszen szinte naponta változik és Ők annyira régen látták!Most már sűrűbben tudunk találkozni!
Anikó!
Elsősorban a kert volt,amiért elköltöztünk,nagyon élvezem!
Patrik ma szinte egész nap kint aludt.
Kíváncsi lennék,miért mondta a doktornénitek,hogy jobban oda kell figyelni,ha begöbösödött a szuri?Alkalomadtán megkérdeznéd?
Képzeld,adtam Patriknak két-három kiskanál almát egyik de.és estére kiütéses lett az arca.Mindjárt eszembe jutott,amit a férjedről írtál,remélem nem allergiás Ő is!
Majd később próbálkozok újra.
Aznap reggel bevettem egy Elevitet,most először,lehet,hogy az okozta.
Melinda!
Nagyon aranyos Marci!
Patriknak is sokszor majd'kitekeredik a nyaka,úgy nézelődik.
Raul kapott egy csomó játékot,legjobban a gitárnak örült,tényleg lehet játszani rajta!
Még megyünk az Állatkertbe egyik hétvégén,ez is hozzátartozik a szülinaphoz,két éves kora óta.
Dia!
Domi MEGINT nem alussza át az éjszakát?!Patrik még MINDIG nem.
Lehet,hogy tényleg melege van,vagy mocorognak a fogcsírák!
Anyuval jó nagyot dumcsiztunk és itt volt Nagymamám is,ami azért nagy szó,mert 11 éve,mióta elköltöztem otthonról,most látogatott meg először.Nagyapámat,szegényt ápolnia kellett.
Szóval nagyon örültem Nekik!!!
Na,befejezem,már fáj a két ujjam,amikkel pötyögök.
Puszilok mindenkit!
Kata