Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönjük a jókivánságokat. Kép
Végre itt vagyok, de nem tudom, hogy meddig, mert ma nem nagyon alszik a kislánykám, fél 5-től csak 1 órát volt hajlandó durmolni. Szopisztrájkunk is van, 1 hete tart, van hogy szörnyen éhes, és sehogy sem lehet szopira bírni. 1x-2x a kutyapóz jött be, úgy elfogadta a cicit. Nem tudom mi van vele, nagyon rossz. Én már eléggé kiborultam tőle. Ja, és elkezdtem szedni ezt a homeos bogyót is, még előtte, és nekem szinte teljesen elvitte a tejcsimet. Mióta abbahagytam, megint rendeződött. Pedig rákérdeztem, 5x2 tablettát kell szedni, meg minden előírást betartottam. Nem értem mitől. Hallottatok ti már ilyenről? Mindenesetre mostanra van egy kicsit több tejcsim.
De most meg sajnos Krisztike szopisztrájkol. Annyira szörnyű.
Ja, délben elkezdtünk kóstolgatni mi is, pont ezek miatt a szopigondok miatt, meg hogy úgyis pótolnom kell. Sütőtököt ettünk eddig almával, és úgy néz ki, hogy bírja a kis drágám nagyon.
Anyukámék is itt voltak, nagyon élvezte a kislánykám. TEgnap mentek el, Krisztike kereste is őket. Kicsit vásárolgathattam is, úgyhogy végeredményben nagyon jól éreztem magam. Kép
Megyek próbálok pihenni, amíg a kicsikém alszik. Később visszaolvasok és bekapcsolódok én is a beszélgetésbe.
Ma kapjuk a 4. hós oltást is, halmozzuk az élvezeteket. Kép
Ja, még annyi, hogy nagyon édesek a kis lurkók, gyorsan végigfutottam a feltett képeket. Minden törpike gyönyörű Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Évi!
Hát szerencsére Norbi nagyon jókedélyű baba, sokat nevet és keveset sír!
Előfordulhat, hogy leáll a gyarapodás! Ha úgy látod, hogy Rolcsi jókedvű, van elég pisis pelus, akkor szerintem ne aggódj! Nem szoktál járni tanácsadásra dokihoz? Ő biztos tudna segíteni, esetleg megnyugtatna!

Anikó!
Nagyon sajnálom, hogy Krisztike már megint sztrájkol! Az viszon nagyon jó hír, hogy elfogadja a kanalat és az ízeket! Akkor nagy baj nem lehet!
Kitartás az oltáshoz! Lehet, hogy az oltás miatt Krisztike újra rendesen fog szopizni! Megy a drukk!!!

Nem tudom mi volt megint Norbival, de nagyon sokat sírdogált éjjel. Szinte óránként keltünk! Volt hogy elég volt egy kis ölelés és megnyugodott, de volt, hogy cici is kellett! Persze a foga még mindig sehol!

Na megyek mert most sem sikerül neki elaludnia!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Evi,
Mi multheten eltunk at nathat, a doki nalunk csak c-vitamint adott neki, mast nem. Az orrat allandoan takaritottam orrszivoval (porszivos), ha alvas kozben nem tudott tole aludni, akkor is, konnyebb volt visszaaltatni tiszta orral. Mondjuk volt olyan, hogy total kitakaritottam az orrat, de mire felvettem, mar szorcsogott. Orrszivas elott mindig csepegtettem bele sos oldatot, mert az lazitja (jo a Fluimare is, az pumpas). Kaja ugyben ne aggodj, Zolika is kevesebbet evett, volt 3 olyan nap, hogy szinte csak evett egy kicsit es aludt, evett, aludt.. felalomban pelusoztam es takaritottam az orrat. Mikor jobban lett, akkor 2 napig kicsit kuzdott a tejcsivel, mert kevesebb volt, de tobb szopi es valtott cicik helyrehoztak a dolgot.

Aniko,
Melyik homeos szert szedted? es milyen ch-s szamut? Mert vigyazni kell, az urtica urensbol pl. az 5os szaporito, de a 15-os apaszto..
Oltashoz szurkolunk, hogy ne legyen utohatas..

Puszi,
Mica
mica

Györesz!
Lehet valami a levegőben, mert Krisztike, aki reggelig szokott aludni, most felkelt fél5-kor.

Mica!
Utria urens ch5-öst szedtem, de nálam ez nem csak csökkentette, de szinte teljesen elapasztotta a tejcsit. Elég rossz érzés volt. 10-20 grammokat tudott enni, és egész nap csak sírt. Lehet, hogy a szopisztrájkot is ez okozta, hogy nem volt tejcsim, és rossz élményei vannak a ciciről. Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Érdekes mert nekem se jött be az urtica pedig én is az 5-t szedtem. Nekem is inkább kevesebb lett a tejcsim, aztán amikor abbahagytam helyreállt.
Anikó!
Itt nézz körül: www.nandu.hu

A héten mi is megyünk a 2 hós oltásra.Kép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!
Sys és Márti!
Dolgoztam már az Otp telebankban és 2001 óta itt dolgozom a Csepeli Otp fiókban és lakáshitelezéssel foglalkoztam. Sokan nem szeretik az Otp-t de én szerettem itt dolgozni közel volt és szerettem magát a munkát az embereket pedig néha olyan sokan voltak alig fértek be az ajtón. Hiányzik a nyüzsi a pörgés de nem panaszkodom imádok itthon is lenni.

Márit!
Milyen homeos bogyesz?? Nem hallottam még róla,segíts!!! Mi az? Mire jó? Hol lehet kapni és mennyi?? Én mindent megeszek amire azt mondják hogy jó. Eszek sütit, müzlit, iszom a laktoherbet meg az édes löttyöket zabálom a gyümölcsöket és annyit kajálok és olyan változatosan ahogy csak lehet. Bár ma már egy kicsit több tejem volt tegnap nagyon sokat pihiztem.
A férjem megtiltotta hogy bármihez is nyúljak. Mosogatott és vasalt is tegnap. A lelkemre kötötte egész nap pihizzek. Megpróbálom de úgy utálom ha úszik a lakás.
Nem semmi a gyerkőcöd jól bele húzott gratulálok .

Évi!
Szegénykém nem lehet most könnyű. Orrszívó az biztos mehet amikor csak szörcsög meg sós vizet ( forrald fel előbb) lehet cseppentővel az orrába oldja a nyálkát. Lehet kapni a gyógyszertárba tengeri sós orrcseppet ami adható csecsemő kortól de a házi is megteszi. Mielőbbi gyógyulást nektek. Tejcsit pótolni akkor kell amikor szopi után láthatóan kapkod az ujjad után ha a szájához érinted, esetleg el is kapja és szívja. Ha nyalogatja a száját az is az éhség jele meg esetleg a nyugtalanság de ugye az sokkminden másnak is lehet a jele.

Dia! Nagyon ügyi a fiacskád. Gondolom jó időre elszórakoztatja magát a csörgőkkel.

Pancsa!
Szopisztrájk 10-20 gramm tejci rémálom. Hogy bírod? Én megőrülnék. Nálunk így is olyan gyötrelmes a szopás állandóan rángatja a fejét. Gondolom a rossz élmények miatt meg hogy kicsit türelmetlen és nem úgy folyik a dolog ahogy Ő szeretné. Azért kitartás!!

Mindenkinek szép napot és menjetek sétálni én is úgy tervezem dél körül bemegyek egész a központig meg vissza jókora séta lesz. Úgy is be kell ugranom az Otp-be pénzért. Az a szerencse Biuci szereti a kocsikázást van hogy végig alszik de van mikor csak nézeget. A sok göncöt meg a macerás öltöztetést viszont nem szereti Ő sem.

Üdv:Csanikó
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a további bókokat Marcikám nevében is!

Márti!
Drukkolok a szurihoz! Nagyon ügyes Gigi, hogy már készül felülni!

Anikó!
Nektek is szurkolok ahhoz a csúnya szurihoz!
Szopisztrájk J Nem tudom mi van ezek a lurkókkal. Ahogy elnézem, sokunk problémázik a nem evő babákkal. Homeós bogyóból 2-szer kell 5 db-ot bevenni, tehát 2X5 tabletta és nem 5X2. Bocsi, ha félreértettelek. Mindenképp tarts szünetet a szedésében. Én 5 napot szedem és 2-n nem.

Dia!
Tündéri a csörgős Domi!

Évi!
Nátha: nekünk a múlt a dokinéni az alábbiakat mondta:
-

KépKép

KépKép
bujka

Mire kisebb megszakításokkal megírtam a levelem, jórészt elavult:-( Bocsika:M

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Én írtam el, 5x2 tablettát akartam írni. Én 6 nap után hagytam abba, mikorra már szinte semmi sem jött a ciciből. Azóta nagyjából helyreállt a dolog.
Nálunk is így megy a szopi mint nálatok. Elég szörnyű érzés. Annyi a különbség, hogy nálunk éhes marad.
Hozzátápit csináld úgy, ahogy te gondolod. Én mivel már tápit kap egy ideje pótlásnak, így már elkezdtem a hozzátápit is, jobban mondva ez még csak kóstolgatás, én eszem meg a bébikaja javát Kép

Szilvi!
Azt hittem, velem van csak gond, de ezek szerint neked sem jött be ez a homeos dolog. Kép Szétnézek ezen az oldalon, de kezdek már beletörődni, nekem nem lesz több tejcsim. De végülis ez is elég kicsi kiegészítéssel, és a lényeg, hogy azért anyatejcsit is kapjon, ne csak tápit.
A honlapot megnézem, mit írnak.
Puszi mindenkinek
pancsa2

Sziasztok!
Köszi a válaszokat!!!

Melinda!
Az én Rolcsim is dettó ezt csinálja, de pontosan! Ő is napközben minden egyes szopinál így eszik (tök mindegy, hogy 2-3, vagy 4 óránként etetem), de esténként, éjszaka rendesen, sőt! Mintha akkor pótolná, néha 2 óránként is enni kér! Nekünk a dr.néni már a múlt hónapban (akkor kezdődött ez a kínos evés) azt mondta, hogy 3 hónapos babának lehet adni almalevet, majd reszelt almát! Én sem kezdtem még el! Ez egy olyan hülye dolog, nagyon sok anyuka panaszkodik, hogy enne a babája, de nincs mit! Nekem van egy csomó tejem (persze ezek alapján ki tudja meddig) és az én babám nem eszik! Bár ő is hízik, ha lassan is! Most attól félek, hogy betegen még kevesebbet fog enni!
Majd tudósíts kérlek, hogy mi újság nálatok, én is megírom, ha sikerült valami "praktikát", vagy segítséget találni!

Szívből kívánom, hogy mindenkinek rendeződjön ez az evés dolog megnyugtatóan!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó sétálást, vidám napot mindenkinek!
Puszi Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!

Szilvi
amikor Gigi kisebb volt ő is nagyon jól elvolt a babakocsiba, most amikor 4 hós lett kezdett el hisztizni benne. Györesz Norbikája is így 4 hós kora körül kezdett sztrájkolni a bkocsiban.

Évi
náthás prakrikák szuperek, bár szerintem a sóoldat helyett először az anyatejet próbáld meg. Nálunk bejött és talán az orr nyálkahártyájához kíméletesebb.

Anikó
homeos bogyesz érdekes, mi Györesszel utána jártunk az adagolásoknak, és az derült ki, hogy homeos orvos által javasolt szer és adag a legoptimálisabb. Remélem Krisztike jól viseli az oltást. Gigi is megkapta ma, eddig ez ment a legsimábban nálunk, most nagyon cuki a 2 kendővel amit a lábára kötöttem, csak az a baj neki is nagyon bejön így folyamatosan matatja, persze előbb utobb lekerül róla.

CsAnikó
csak azért kérdeztem mert írtad, hogy mindenki ismerős neked, ha én is az vagyok akkor nem onnan mivel nem járok az OTPbe.

Melinda
írod, hogy néha alig eszik olyankor ha lefejed a maradékot és elteszed akkor az lesz a legjobb pótlás a picinek szerintem.

Györesz
nem lehet, hogy fél a sötétben Norbika? Felébred sötét van és megijed tőle?
Anyukád jobban van?
Szerintem a jövőhétre tolódni fog a tali, hétfőn határidőm van. Vasárnap esetleg jöttök usziba?

Gigi reggel, hajnalban fél3 kor ébredt, úgy döntött, hogy akkor most totál kialudta magát és arra ébredtünk, hogy nyomja a sódert. Gyorsan teletömtem a hasát, alig evett utána még egy ideig dumált és elaludt. Oltást nagyon jól viselte alig sírt ilyen még nem volt, most totál rendetlenkedik. Borogatás kendői a szájában az előbb írás közben megnéztem leszedte őket és hol az egyik hol a másik volt a szájában, lefényképeztem majd felteszem. Remélem a kúp megteszi hatását és nem lesz üvöltés délután.

Tejszaporítás
a sok sok praktika mellett mostanában, hogy van elég tejcsim azt figyeltem meg, ha szerelmeskedek a kicisvel, szóval puszilgatom és önfeledten szórakozunk akkor teljesen megindul a tejcsim. Nem ám csak úgy simán kell hozzá foglalkozni vele, hanem valami nagy nagy szeretet és hancur kell hozzá.

Megyek borogatás ellenőrzőbe
Puszi
Márti
márti05

Szia Márti!
Én meg naivan azt hittem más dolgok is érdekelnek, mint a szopi, a fogak meg a büfiztetés. Én szívesen beszélgetek másról is pedig imádom a gyerekeimet. Rólad nem emlékszem, hogy láttam volna képet a Diáról és az Andiról mondtam, meg úgy általánosan az utcán sétáló emberekről.
Csaó Csanikó
Vendég

Sziasztok!

Csanikó!
Milyen rendes a férjed, hogy mindent megcsinál a tejmennyiség fokozásának érdekében! Remélem használ a pihenés és újra lesz tejcsi bőven!

Évi!
Én nagyon tudom ajánlani az anyatejet az orrba. Szoktam még Stérimár sprayt használni, de az anyatej sokkal jobban feloldja a trutyit!
Ha napközben nem akar annyira szopni az lehet akár normális is, mert ilyenkor már annyira érdeklődőek, hogy minden sokkal jobban érdekli Őket, mint a szopi, ezért is pótolják éjszaka! Norbi is szokott ilyet csinálni!

Dia!
Nagyon cuki Domi! Nagyon ügyesen játszik a csörgővel!

Márti!
Nem hiszem, hogy a sötéttől félne, mert van éjjeli fény a szobába, ami már egész pici kora óta ott van!
Én azt hiszem mégis kihagyjuk az uszit! Nincs egy fürdőruhám ami jó lenne rám és nem szeretnék most erre költeni!
Majd szólj, hogy mikor jó neked a tali! Nekem mindegy, én szerencsére nem dolgozok!Kép

Gigi!
Remélem nem tüntél el megint! Írj, ha már otthon vagy!!!!

Kata!
Mi újság nálatok? Anyukádék haza mentek? Hogy sikerült Raul szülinapja?

Ma voltunk egy jó nagyot csavarogni! 1-kor elindultunk, átmentünk a barátnőmékhez (a Majorba), jó nagyot sétáltunk a dunaparton, 4-kor értünk haza! Annyira élvezem ezt a jó időt! Remélem mostmár ilyen marad!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Márti!
Olvasom, nagyon jól sikerült az utazás. De jó nektek Kép A homeos bogyeszen én is csodálkoztam, ha nem velem történik, el sem hiszem, de a szó szoros értelmében szinte teljesen elment a tejcsim.
Ügyes volt Gigi az oltással. Kép Nagyon édes lehet. Gratula az ülésgyakorláshoz. Nagyon kis ügyeske. Mi még csak olyat csinálunk, hogy félig fekvő állapotban van, és a hasizmával megemeli a felsőtestét.
Ez a hancúros tejszaporítás nekem is be szokott jönni, most is sokat gyakorlom. Meg igazából szokott lenni érzelemkitörésem is (a férjem szerint hormontúltengés Kép), és én akkor is szoktam érezni, hogy telik a cici. Kép

Dia!
Nagyon kis édes a csörgőivel Domi. És Nonókával igazán szép párocska. Látom, már le is csapták az én Krisztikém kezéről Kép
Nekünk régen mindig volt ordítás a babakocsiban, de olyan két hete már ha ébren beleteszem, föléhajolok, dumálok neki miközben bebugyolálom, mindig röhögcse van, aztán ahogy elindulunk, már alvás is. Tegnap elindultunk, lehúztem neki a babakocsi tetejét, és vissza kellett húzni, mert elkezdett sírni. Nem kis kiváncsi a kicsikém a nagyvilágra Kép

Györesz!
Irigykedem a sétára, én is nagyon szerettem volna menni ma, de az oltás miatt nem jött össze sajnos.
Anyukádnak jobbulást, remélem nagyon hamar túllesz ezen a betegségen. Kép
És nem utolsósorban Norbi valami tündér kissrác. Annyira helyes pofija van neki is. Itt minden baba annyira szép kis tündér. Kép

Melinda!
A te kis "Golyófejűd" is nagyon helyes. Annyira jók az ilyen közeli arcképek Kép

Andi!
Nekem nagyon ismerős vagy, szerintem már többször is láthattalak valahol, biztos vagyok benne. Noémi is nagyon szép kiscsaj. Büszke anyuci lehetsz Kép

Szilvi!
Neked is nagyon szépek a gyerekek. Boldog hófordulót így utólag Gergőnek is Kép

Kata!
Nagyon szép a két kisfiad neked is. Kép

Mi megkaptuk a szurit, azóta szinte alszunk folyamatosan. Remélem, nem fogunk belázasodni. Ma nagyon nyűgi napja volt. Vagy nyűgizett vagy aludt. Nagyjából ennyi volt.
Én is elkezdtem tegnap bicajozni meg tornázni, nagyon jólesik. Remélem, ettől a 20-astól gyorsan meg tudok szabadulni. Bár elég nehéz lesz, ha annyi édességet falok továbbra is, mint eddig Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a dicséretet.Kép
Csanikó!
Nem hiszem,hogy a bankban találkoztunk volna.KépCsepelen van a bank?
De én is úgy vagyok ahogy te,hogy sok ember nagyon ismerős,biztos nekem is a munkámból kifolyólag.Kép
Anikó!
Ma úgy sétáltunk,hogy ölben elaltattam a játszótéren és úgy tettem be a kocsiba.Kép
Aztán amikor felébredt,csak úgy maradt el,hogy ülő pózba tettem a kocsit és úgy kilátott.KépAztán bekakilt és mentünk haza.KépDe így is sikerült másfél órát levegőznünk.
Éva!
Domi úgy csörgőzik,hogy én tartom a csörgőt és ő közelít hozzá a kezével majd elveszi és fogja.Kép

Györesz!
Igazán tündéri Norbika.KépNagyon cuki.Apjára hasonlít?Kép

Mindenkinek sok puszi!
SAXI!GIGI!BARBI!ANDI!KATA!JELENTKEZZETEK!!!!!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Igen Norbi tiszta apja! Van aki azt mondja, hogy a szeme az enyém!
Gigi ugye nem tünt el megint?

Anikó!
Köszi a dícséretet!
Anyukám már szerencsére jobban van! Bár még csak maszkban mer Norbihoz közelíteni, nagyon félti!

Most akkor mi lesz a talival? Mindjárt április!

Na megyek tornázni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Lányok, valamikor négyhós kor táján van a babaák fejlődésében egy ugrás, és akkor több tejre van szükségük. Gyakoribb szopival szaporítanak.

Visszafelé ható homeós bogyók... Hát, elvileg minden lehetséges, meg az ellenkezője is. Lényeg a sok folyadék, a pihenés, az elszántság. És ha gáz van, nem gond a pótlás sem.

Ma volt neurológiai kontroll, és éljen, nincs nagy gond!

s
sofka

Sziasztok!

Minden baba nagyon aranyos,öröm volt nézegetni a képeket!!!Kép

A hófordulós babákat szeretném így utólag köszönteni!Kép

A születésnap nagyon jól sikerült,tök aranyos volt Raul,mikor beléptünk a feldíszített szobába, és meglátta,hogy ott áll mindenki.Hát,rendesen megilletődtünk mindketten!Kép

Viszont képzeljétek:Patriknak az egy hete kapott oltás helye még mindig göbös és a pirosság sem múlt el teljesen.Nem tudom,van-e összefüggés,de azóta rendkívül nyűgös,nyugtalan,éjjel többször felsír.Kép
Dokinő nézte a combját,de csak hümmögött-hammogott.

Játszóháztól nem kaptam választ,szerintetek próbálkozzunk,vagy van valakinek más, konkrét ötlete a tali helyszínére???
Az "elszállt"Téli topikosok hol taliztak?

Most csak ennyire futotta,holnaptól jövök,ahogy szoktam,de eléggé fáradt vagyok,mivel már egy hete alig alszok.Kép
Ma olyan jó volt,szinte egész nap az udvaron voltunk,Patrik is többet tudott pihenni,elnézelődött.Most már lehet a kertben is tevékenykedni,tök jó!Kép

Mindenkit puszilok,hiányoztatok ám!!!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!
a téli topicosok mindig valakinél taliztak.

Csanikó!
Biankának boldog hófordulót!

Dinó!
Neked meg a nagyfiadnak Boldog születésnapot!

Puszi
Szilvi
sys

Szia Györesz!
Igen rendes kis párom van sokat segít régebben is szokott de mióta megvan a kicsi lánya azóta még többet. Ma reggel is mondtam, hogy annyi dolgom van takarítani, mosni stb. és rám szólt, hogy meg ne próbáljam. Csak pihenjek. De azért én bátorkodtam az ágyakat áthúzni és ki is mosom. Nem bírom én a tehetetlenséget meg a rumlit.
Amúgy Bianka tegnap este 140-et evett éjjel kettőkor 50-et és reggel hatkor meg 100-at és egyáltalán nem látszik éhesnek. Ahhoz képest, hogy a múlthéten 260-akat hamizott. Én nem értem lehet, hogy fogyókúrázik. Létezik ilyen, hogy ennyire vissza esik a fogyasztása??
Jó nagyot sétáltatok mi is ¾ 12 től ¾ 14 ig lent voltunk. Ötvenszer körbejártam már a tömböt elég uncsi volt ki kéne találni valami jobb túrát. De azért élveztem a napsütést.

Szia Dia!
Megnéztem a többi képeiteket is ott egész máshogy nézel ki. Csak emlékeztetsz valakire. De egyszer talán még találkozunk. Nagyon cukik a képek. Szép a kis fiúcska, a papája is jóképű. Úgy nézem rá hasonlít a legényke.A nőket alig tudod majd levakarni róla. Te mivel foglalkoztál korábban?

Szia Sys!
Köszönjük szépen. Hihetetlen hogy szalad az idő. Nemrég még a pocimban volt. És Renike meg már majdnem felnőtt. Örülök, hogy újra kezdtem a babázást. A te lányod is olyan édes és hasonlítanak is egymásra nagyon cukik. Ugye ő is meggyógyult már teljesen. Mi is rendbe jöttünk.

Puszi mindenkinek: Csanikó
Vendég

Sziasztok!!!

Sajnos az esténk rémálom lett, 4től 8 ig üvöltött Gigi. Iszonyat volt, 4 órán keresztül járkálni velel le föl, cipelni a popsiját és hallgatni ahogy üvölt a szívem szakadt meg érte.

Anikó
remélem nektek jól telt az estétek. Krisztike is nagyon ügyes kiscsajszi.

CsAnikó
nem igazán értem amit írtál miért írtad és mire föl, de te biztos tudod.

Kata
de jó, hogy itt vagy megint. Raul szülinapi partija nagyon tuti lehetett, milyen jó neked, hogy van egy nagyfiad és egy picike is.
Nem találtál itt a neten a szurira valami okosságot? A doki hümmögése elég kevés információ tartalmat hordoz.

Kérdés mikor lehet overáll nélkül babakocsizni?

Györesz
fürdőruci nálam is gond volt, kénytelen voltam venni mivel a régi 1 részesem annak idején is elég szűkös volt rám, most meg sem próbálnám felvenni. A 2 részeseket pedig a hasam miatt nem veszem fel, s gondolván a nyárra vettem magamnak.
Közben a hasam kezd megoldódni kihullottak azok a fránya szőrszálak, s remélem nem térnek vissza többé.
Hát akkor mi lehet az ami miatt felsír éjszakánként Norbika? Most éjjel volt sírás?

Dia
hogy vetted észre, hogy bekakilt? Én mindig attól félek, hogy nem veszem észre és nyugodtan sétálgatok vele kakisan.

Puszi
Márti
márti05

Szia Dia!

Nagyon jól esik,hogy hiányoltál,köszi!
Velünk minden változatlan,várunk az eredményre.
A gyerekek tündériek,bár Bogi kicsit megfázott,és Liliána napok óta sokat sír,azért nagyjából minden rendben.A tejem kevesebb lett,de gondolom a idegeskedés miatt.Már adtam Liliánának sütőtököt,répát,meg hipoallergén gabonapépet.Nagyon ízlik neki és így ki tudom pótolni a hiányzó tejcsit.Láttam rólatok a képeket,nagyon édi ez a legény.Hihetetlen milyen gyorsan nőnek.Remélem jól vagytok és minden rendben nálatok,bocsi ha nem tudok olyan gyakran jönni,de azért megteszem ami tőlem tellik.

Sok puszi,szép napot,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Márti!
Nekünk alvással telt szinte az egész délután. Szuri után szopi, aztán volt egy fél óra sírogatás, utána bealudt és fél 8-kor este már én puszilgattam fel, hogy ideje lenne felkelni. Utána játszottunk kicsit, fürödtünk és utána már szopni is alig volt ereje. Ma is szinte alszunk folyamatosan. Nektek ma milyen napotok vannak?
Anyukám azt mondta, hogy ha ilyen 20 fokok vannak, akkor van egy vastag rugdalózónk egy kabátkával, elég ha azt ráadom egy vékony sapikával és betakarom egy pléddel. Szerintem délután már így fogok tenni, mert nagyon meleg van lent szerencsére Kép

Dia!
Aranyos lehetett Domi, ahogy nézelődött ki a kocsiból. Hogy vetted észre, engem is érdekelne, hogy bekakilt? Kép

Kata!
De jó nektek, hogy van kertetek, annyira irigykedek. Ebben a jóidőben mennyire jó lehet kint lenni a szabadban. Kép
Nekem a dokinő megkérdezte most, hogy volt-e olyan oltás, ami után göbös lett az oltás helye, mert arra jobban oda kellene figyelni most. El nem tudom képzelni, hogy miért. Mindenesetre remélem, hamar rendbejön neki.

Csaniko!
Nekem is kevesebbeket eszik mennyiségre Krisztike, de attól ugyanúgy hízik továbbra is, valószínűleg a tejcsi vált táplálóbbá, ettől lehet. Ha több kellene neki, tutira reklamálna, biztos vagyok benne Kép

Györesz!
De jó, hogy anyukád jobban van már. Biztos nagyon rossz lehet neki is meg Norbinak is, hogy nem tud úgy vele foglalkozni.
Engedélyt kaptunk, hogy elkezdjük az almát is tesztelni, hogy mit szól hozzá Picurka. Allergológus azt mondta, hogy az allergiára hajlamot örökli, nem pedig az allergiát. A lényeg, hogy te milyen almát is veszel neki? Mert nekem fogalmam sincs, melyik alma édes, és azt akarok Krisztának adni.

Reggel nagyon gyorsan hatalmas mennyiség megevett, és ahogy felvettem büfizni, szerintem legalább a fele kaját visszahányta sugárban. Szegényke nagyon sajnáltam miatta. Kép
Ma olyan jó idő van, hogy már délelőtt is voltunk lent sétálni, és szerintem délután is le fogunk menni. 1 órája jöttünk fel, és azóta is a babakocsiban alszik. Kép
Képzeljétek, mi 2 napja a hátról hasra fordulást gyakoroljuk. Nem igazán sikerült még, és néha nagyon mérges miatta. Kíváncsi vagyok, mikor marad hoppon. Ezt egyébként mindig a pelenkázón gyakorolja, és azért, mert a hintőporos dobozt el akarja kapni. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!!

Györesz
megnéztem az okoska könyvet az éjszakai sírásról. Azt írja amit már mi is összeszedtünk a napközbeni események újraélése, anyuka hiánya, magány érzése, ha sűrűn előfordul akkor dokinak kell szólni mert vannak rá szerek persze nyugtató félék.

Anikó
de jó nektek, főleg Krisztikének. Gigi ma nagyon eleven, kimondottan kópé. Délelőtt aludt egy hatalmassat maj evett 3 részletben s most énekelget. Gigi is először a pelenkázón kezdett el átfordulni több mint 1 hónapja, s azóta annyit fejlődött, hogy mostmár mindenütt forog. Szerintem tudja, hogy nagy maglepi várná ha átbillenne és nem tetszene neki így nem fejezi be a dolgot. Ha hasra teszem már akkor is kezd átfordulni csak hát persze még mindig nem marad sokáig a hasán.
Akkor ma én is lazábban viszem le babakocsizni, rettegek előre tőle, remélem ma nem fog üvölteni mint a sakál.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Hát csak most tudtam jönni, mert voltunk lent délelőtt, aztán hami, most próbál Norbi elaludni, remélem sikerrel ját, de aztán nemsokára megint lemegyünk!
Ma megevett szopi után megevett kb. 50g sütőtököt! Nagyon szépen eszik megint, de hát már kell is, hiszen lassan fél éves! Hihetetlen!
Mi is már sokkal lazábban öltöztünk! Tegnap kaptam barátnőmtől egy farmerkabátot, azt adtam rá, alá egy termo pulcsi, alatta badi, alul harisnya, nadrág és biztonság kedvéért alatta a pléd, de nem takartam be vele, mert nagyon meleg van!

Sofka!
Örülök, hogy a kontrolon mindent rendben találtak!

Kata!
Biztos nagyon élvezte Raul, hogy most Ő volt a középpontba! Anyukádék mit szóltak Patrikhoz? Gondolom el voltak bűvölve!
Nem próbáltad Patrik lábát bekenni Phenilbutazonnal? Nekem ez nagyon bevált!

Csanikó!
Biankának boldog hófordulót!!!!!!
Ne aggódj a miatt, ha Bianka néha kevesebbet eszik, ha belegondolsz Te sem eszel mindig ugyanannyit és van, hogy a kevesebbtől is ugyanúgy jól laksz!

Gigi!
Szegény Gigi, akkor nem úsztátok meg könnyen ezt a szurit! Olvasom, hogy már jobban van, örülök!
Ari vagy, hogy így utánanéztél, hogy vajom miért sír Norbi éjszaka! Szerencsére most nem volt gond! Amikor letettem még kétszer felkelt egymás után, de csak egy kis ringatásra vágyott és már aludt is tovább, aztán hajnal fél 4-kor kel legközelebb!
Remélem Giginek nem lesz ellenvetése a séta ellen! Norbi nagyon élvezi, hogy jobban éri a levegő! Az overálba még a keze sem volt kint, most az is szabadon van, tud vele matatni, tud nézelődni! Csak egy kis gond van, utálja a napot, ha véletlen az arcára süt már dobálja is a fejét! Mindig úgy kell tolnom, hogy takarjam neki a napot. Ja, és még így is lepirult az arca! Ma vettem is egy 40 faktoros krémet, ami direkt gyerekeknek van, remélem bírni fogja a bőre!

Andi!
Merre vagy??????

Lehet, hogy majd csak este jövök legközelebb, mert ahogy felkel Norbi megyünk sétálni!

További szép napot mindenkinek! Élvezzétek ki a jóidőt, mert hétvégén megint jön a rossz idő!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de elég ideges voltam az oltás miatt. Nem kellett volna!
11-kor megkapta az oltást, majd 12:30-tól aludt 3 órát. Utána sétáltunk egy hatalmasat - este 7-re értünk haza. Akkor kezdett egy kicsit nyüszizni, adtam neki egy fél kúpot és 21:30-tól aludt reggel 6-ig. Egy szavam nem lehet a pici Szonjára.
A dokinál is nagyon hős volt, nem sírt, csak mikor megszúrták, utána dumált a dokinőnek.
A dokinő és a védőnő kitalálták, hogy nem fejlődik rendesen a Szonja, mert 1 hónap alatt csak 500 grammot hízott 600 helyett. Most oda kell figyelnem és lehet, hogy pótlást fognak adni.
Szerintetek egy 13 hetes gyerek 6 kilósan alultáplált? Én ezt nem értem, én 1 évesen voltam 6 kiló!

Annyira szép idő van, hogy nagyon talizhatnékom van! Igazán összehozhatnánk már valamit! Nálunk lehetne találkozni, de mi akárhogy is a világ végén lakunk! Esetleg egy bevásárló központban lehetne összefutni (pl. Westend), mert ott van pelenkázó és szoptató helység is!

Györesz!
Tündéri a fiad! Igazi vigyori!

Dia!
Már Szonja is fogja a játékokat, bár csak akkor ha a kezébe adom, de utána nagyon hevesen tudja rázni azokat!

Andi!
A mi két lányunk nagyon hasonlít egymásra! Most már teszek majd fel képet is!

Lányok ti mit csináltok a koszmóval? Most vettem észre a Szonja fején és állandóan kaparászom neki, mert annyira ronda? Ha beolajozom neki az jót tesz? Vettem koszmó eltávolító sampont, de nem ér semmit!

Na szervezzünk talit, mert mehetnékem van, arról nem is beszélve, hogy ki vagyok éhezve egy kis kirakat nézegetésre is! Kép

Puszi
Barbara
babar

Szia Barbi!
Nekem is nagyon mehetnékem van! Már multkor felvetettem, hogy melyik időpont lenne jó! Eddig ott tartunk, hogy szinte mindenkinek jó a hétvége, és mindegy hogy áprilisban hanyadikán, egyedül a Dia írta a 16.-át. Tehát eddig április 16. a dátum, már csak a helyet kéne kitalálni! Nem hiszem, hogy jó lenne egy plázába! Valami olyan hely kéne, ahol lehet játszani a gyerkőcökkel, le lehet tenni Őket a földre vagy valahova. Ezért lenne jó vagy egy játszóházban vagy valakinél!
Egyszer Gigi felajánlotta, hogy majd náluk találkozhatna a csapat! Jó lenne, ha bevállalna minket! Csak most megint eltünt! Majd megkérdezzük, ha előkerül!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!
Patriknak boldog névnapot!

Barbara!
Koszmóra! Fürdetés elött egy kis olajos vattával dörzsöld át a fejét ahol a koszmó van és utánna mosd meg neki. Nálunk a nagylánynál bevált.

Túl vagyunk a 2 hónapos szurin. Ilyenkor is lehet lázra számítani? Most olyan kis nyügöske, folyamatosan panaszkodik. Nem tudom, hogy adjak e neki kúpot vagy csak akkor ha belázasodik.
Viszont nagyon jó kis súlyban van. Megdicsértek minket. 5540 gramm és 58 és 1/2 centi. 3 hét alatt 700 grammot hízott.

Képzeljétek tegnap együtt fürdettem a két gyerkQcöt. Reni nagyon élvezte, hogy az öcsikéjével fürödhet. Olyan aranyos volt. Majd ma is így csináljuk és akkor csinálunk képet, majd felrakom.
Olyan jó mert Renikémmel rendezQdtek a dolgaim. Most hogy beteg volt és szüksége volt rám szerintem rájött, hogy azért mert a GergQ megszületett attól még Q is ugyanolyan fontos nekem. Ugyhogy mostmár bújik hozzám meg szeretget. Én meg olyan boldog vagyok.

Na megyek öltöztetni kis Bébikémet. Majd még jövök.

Puszi
Szilvi

Mi is nemsokára megyünk még le levegQzni. Elmegyünk az oviba a leányzóért aztán irány a játszótér.
sys

Sziasztok!

Elég sűrű volt az elmúlt 24 óra, úgyhogy örülök, hogy le tudtam ülni a géphez. Jó sokat írtatok:-)
Tegnap nagyot sétáltunk, 4 körül értünk haza és onnantól egész fél 7-ig állt a bál. Semmi sem volt jó neki: se ágyban játszani, se cicin, se ölben. Szerintem végül már olyan fáradt volt, hogy nem tudott tőle elaludni. Aztán nagy nehez a cicin bealtattam. Utána párom jött haza, vacsi, kis beszélgetés, fürdetés, altatás és hullafáradtan az ágyba. De viszont most újból átaludta az éjszakát, csak fél 7-kor kelt.
Ma megkaptuk a 3.hós szurinkat. Már alszik 2 órája. Izgulok, hogy hogyan fog reagálni.

Györesz!
Rendbejött Norbika bőre a gyógyszertári testápolótól? Mi sajna mehetünk bőrgyogyihoz, mert nagyon előjött az ekcémája. Kíváncsi vagyok mikor fogunk időpontot kapni a Heim Pálba.

Évi!
Tegnap délelőtt egész jól evett a Kisördögöm, viszont a délután kész rémálom volt újra. Most az esti etetés is elég nehezen ment, de végül sikerült nagy nehezen belediktálni 220 milcsit. Ti hogy álltok?

Anikó!
Nagyon jó, hogy ilyen jól viselte Krisztike az oltást.
Tejcsimennyiség nőtt esetleg? Mert ha csak a homeós bogyó vitte el a tejet, akkor amint abbahagyod a bogyeszt, a tejmennyiség is helyreállhat. Egyébként tényleg van abban valami, hogy táplálóbb a tejcsi, a szoptatási tanácsadó is ez mondta nekem.

Csanikó!
Gratula a 3 hós Biankához! Tejcsivel hogy állsz?
Biztos, hogy zsírosabb a tejcsi, így ezáltal táplálóbb és ezért nem éhes a babó!
Az én párom is egy tündér, mindig nyugtat tejcsi gondok idején és ő is rámparancsol, hogy pihenjek. Erre én is úgy reagálok, mint Te: idegesít, ha szalad a lakás.

Márti!
Rossz volt olvasni, hogy ilyen rosszul viselte Gigi az oltást. Hátha mára minden visszaáll a normál kerékvágásba.
Már mi is overal nélkül sétálunk. Van rajtunk body, rugi, pulcsi, plusz naci, kapucnis kiskabát, pléddel pluszban betakarom.

Kata!
Nagyon jó lehetett Raul szülinapja! Mit kapott a nagyfiú?
Nem semmi a hümmögő dokinéni. Próbáld ki a Györesz által ajánlott krémet, hátha. Drukkolok, hogy elmúljon a göb.

Barbi!
Remélem Szonjához hasonlóan Marci is ilyen jól fogja viselni az oltást.
Nem értem mit problémáznak Szonja gyarapodásán. Szerintem nem lehet egy babának mindig az előírásoknak megfelelően (heti 150 gramm) hízni. Persze, ha nyűgös lenne, rossz lenne a kedélyállapota, akkor megérteném az aggódást, de így egy kiegyensúlyozott babánál szerintem ilyen előfordulhat. Én a helyedben nem aggódnék. Milyen pótlást akarnak neki adni?

Szilvi!
Györesz is írta már és a dokinéni is említette ma, hogy a 2.hós oltást jobban átvészelik a babók. Persze előfordulhat láz. Én nem adtam neki láz előtt kúpot. Nem is lett láza egyébként:-)

Dia!
Nekünk is néha nyügi a kocsiban, de általában azért, mert túl sima az út, ahol toljuk a kocsit. Ő inkább a rázósabb helyeket szereti, amiből sajnos itt Érden van rendesen.

Akinek személy szerint nem írtam, attól bocsi!
Nem tudom, hogy lemenjek-e vele most oltás után sétizni.

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Újra én! Látom Mindenki sétál. Mi végül nem mentünk le, mert 3 órányi alvás után negyed 5-kor ébredt, szopizott és elég nyűgös volt. Most 5-kor fektettem vissza. Nyöszörgött piciket, amíg elaludt, annyira sajnáltam.

Ezen a képen éppen a TV-t próbálja a skubizni a tükörből. Pusz: Melinda
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Csajok!Kép
Kata!
Gyere gyakrabban!Kép
Kényeztetet Anyukád a hétvégén?KépMiket kapott Raul?
Saxi!
Hát persze,hogy hiányollak!Kép
Te is gyere gyakrabban!Tudom,nem rajtad múllik.Kép
Mennyi idős is Liliána,hogy már olyan finomságokat eszik?Én még nem mertem semmit adni Dominak.
Férjednek és Boginak is jobbulást kivánok.Majd jelentkezz ha van eredmény!
Anikó,Márti!
Úgy vettem észre a kakit,hogy már igen intenzív illatok szoktak terjengeni a pelusból.Kép
De az is jel szokott lenni,hogy meglepően csendes.KépVagy az ellentéte,nagyon zavarja a kaki és nyöszörög.Kép
Csanikó!
Hát igen,Domi tiszta apja.KépRám nem is hasonlít csak a hisztiben.Kép
Én vendéglátós vagyok,de amióta férjhez mentem nem dolgoztam a szakmában.Előtte nyaranta a Balatonon dolgoztam aztán a Lurdyban is voltam és több évig éltem Egerben.
Barbi!
Szerintem nem alultáplált Szonja.KépDomi 13 hetesen 5650g volt.Tehát kisebb Szonjánál.Te mikor gondoltad,hogy adol neki gyümit?Örülök,hogy jól végződött a szuri.Kép
Melinda!
Én ma rájöttem,hogy az is baja Dominak amikor a kocsiban ül,hogy nem lát engem.Nem lehet megfordítani a tolóját..Kép
Bujka!
Igazán tündér a picurod!Kép

Mi ma 3 órát levegőztünk és ismerkedtünk.KépTök jó volt.

Most megyek mert már nagyon nyűgös Domi,megyünk fürcsizni.

ja még az,hogy 2 napja megint kel éjszaka.KépVagdossa magát az ágyban éjjel.KépVagy melege van/25 fok/vagy az időjárás.Nem tudom.Kép

Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Szerintem a 25 fok elég meleg. Azt mondják hogy 22-23 fok az ideális a piciknek! Mi fürdetésnél szoktunk 25 fokot csinálni!
Gigiről, Andiról tudsz valamit? Nagyon eltüntek!

Anikó!
Gála almát szoktam venni, meg van még egy fajta, de nem tudom mi a neve, az is nagyon édes!

Szilvi!
2 hós oltásnál nem szokott láz lenni! Én nem is adtam kúpot. Attól inkább nyűgösek tudnak lenni a picurkák! De gondolom azóta tapasztaltad, hogy hogyan hatott Rá. Norbinak semmi baja nem volt a 2 hós oltástól!

Melinda!
Marci nagyon cuki a képen! Látom Ő is szeret hátrafelé nézni! Norbi úgy ki tudja magát tekerni, ha tv-ről van szó!
Nagyon jó a testápoló! Szeretem, mert annyira jól kenhető és azóta nem látok semmi száraz részt a bőrén! A pofiját is azzal kenem, mert kicsit lekapta a nap, pedig nem is volt napon! Ma már vettem neki egy 40 faktoros krémet és séta előtt bekenem vele az arcoskáját!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Hát igen a 25 fok szerintem is meleg,de nem tudom lecsavarni a radiátort.Kép
Az éjjel kinyittam a konyha ablakot és mivel a háló mellett van így jött hozzánk a jó levegő.Na de vasárnapra már minoszokat mondonak.Képakkor hogyan nyitom ki?
Andinál ma tavaszi nagytakarítás volt,na de azért sikerült 94 percet dumálnunk telefonon.KépKépGyuri megöli.Kép
Gigiről én se tudok semmit.KépRemélem nem esett vissza.
Domi is imád tévézni.Kép
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
És mindig 25 fok van a hálóba? Mert ha kint minuszok vannak, akkor gondolom bent sincs olyan meleg! Ha nem lehet lejebb venni a hőmérsékletet, akkor öltöztesd lazán estére Domit!
94 percet? Hűűűűű az nem semmi!
Én is nagyon remélem, hogy Gigi is és Oli is jól vannak!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kata!

Nagyon boldog névnapot kívánunk Marcikával egyetemben a kis Patriknak!!!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Azon gondolkodtam,hogy esetleg a Westend tetején,a kerthelyiségben is talizhatnánk,ha más ötlet nem lesz.Persze fene tudja,hogy milyen lesz az időjárás,de a plázában tömegnyomor van,meg zaj.Kép
Mikkamakka nem válaszol,szerintetek forszírozzuk?

Márti!
Nem lehetett semmi a négy órás sírás!Kép
Mi is overall nélkül vagyunk kint.Itt délután nagyon fújt a szél,de csak jobban betakargattam Patrikot.
Írtam egy dokinak a Rendelőbe a göb miatt,nagyon várom a válaszát.Nem tudom,hogy "csak"rosszul adta-e be Neki a gy.orvos a szurit,vagy másról van-e szó.Hallottam olyat,hogy ilyen miatt nem kapta meg a többi oltást a baba (???).
Hát,ha Patrik bekakil,az egyrészt zajos,másrést félreérthetetlen az arckifejezése,szóval eddig még mindig észrevettem.Kép

Saxi!
Jó,hogy írtál!KépLiliánát megint a fogacska kínozhatja vajon?

Sys!
Köszi,nekem teljesen kiment a fejemből,hogy ma Patrik névnapja van.Összefolynak a napok.Kép
Két hós oltásnál nálunk nem volt semmi gond,egy-két napig nagyokat aludt utána.
Szépen gyarapodott a babó!Kép
Örülök,hogy Renivel rendeződik a helyzet,legalább volt "haszon"a betegségből.
Felteszed majd a fürdős képet?

Barbara!
Nem tudom miért a mániája a pótlás némelyik védőnőnek,gyerekorvosnak?!Szerintem Szonja szépen gyarapodoik,gondolom van elég pisis pelusa naponta és kiegyensúlyozottnak tűnik.Nem kell,hogy a grafikon legyen a mérce,mert minden gyerek másképp fejlődik,és ha egy picit eltér az átlagtól,az nem feltétlenül baj.

Györesz!
Jó,hogy visszatért Norbika étvágya!Kép
Ph.butazont is próbáltam,semmi hatása nem volt.Kép
Anyuék rá sem ismertek Patrikra,hiszen szinte naponta változik és Ők annyira régen látták!Most már sűrűbben tudunk találkozni!Kép

Anikó!
Elsősorban a kert volt,amiért elköltöztünk,nagyon élvezem!KépPatrik ma szinte egész nap kint aludt.
Kíváncsi lennék,miért mondta a doktornénitek,hogy jobban oda kell figyelni,ha begöbösödött a szuri?Alkalomadtán megkérdeznéd?Kép
Képzeld,adtam Patriknak két-három kiskanál almát egyik de.és estére kiütéses lett az arca.Mindjárt eszembe jutott,amit a férjedről írtál,remélem nem allergiás Ő is!KépMajd később próbálkozok újra.
Aznap reggel bevettem egy Elevitet,most először,lehet,hogy az okozta.

Melinda!
Nagyon aranyos Marci!KépPatriknak is sokszor majd'kitekeredik a nyaka,úgy nézelődik.Kép
Raul kapott egy csomó játékot,legjobban a gitárnak örült,tényleg lehet játszani rajta!Kép
Még megyünk az Állatkertbe egyik hétvégén,ez is hozzátartozik a szülinaphoz,két éves kora óta.Kép

Dia!
Domi MEGINT nem alussza át az éjszakát?!Patrik még MINDIG nem.Kép
Lehet,hogy tényleg melege van,vagy mocorognak a fogcsírák!Kép
Anyuval jó nagyot dumcsiztunk és itt volt Nagymamám is,ami azért nagy szó,mert 11 éve,mióta elköltöztem otthonról,most látogatott meg először.Nagyapámat,szegényt ápolnia kellett.Kép
Szóval nagyon örültem Nekik!!!Kép

Na,befejezem,már fáj a két ujjam,amikkel pötyögök.Kép

Puszilok mindenkit!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Melinda!

Köszönöm!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,
mar megint eltuntem, a valtozatossag kedveert most nekem van mar 3. napja 40 fokos lazam es influenzam. Kép Szegeny gyerkoceimet alig birom ellatni. KépKépKép

Györesz,
a mi ZSombink nem olvasta a babakrol szolo konyveket, kepes volt 25 fokban vacogni. Nem vicc, kijott a gyerekorvos, megnezte es azt mondta, hogy nem latom, hogy ez a gyerek fazik? Vannak ilyen gyerekek, csinaljunk neki melegebbet. Igy mi 25-27 fokos haloszobaban aludtunk 1 evig. Kép

Dia,
ataludni az ejszakat??? Az milyen? Kép

Kata,
boldog Patrik napot! Kép

Westendes tali mikor lenne? Talan oda meg el tudnek jutni. Persze, csak ha egeszsegesek leszunk. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sys,
Köszönjük.Kép A mi dokinénink úgy ad oltást, hogy mielőtt szúr már be is adja a kúpot. Eddig nem volt semmi gondunk, még hőemelkedés sem. Igaz a 3 hós oltás másnapján nagyon nyűglődös volt a gyerkőc. Jó hogy Reni rájött, hogy az anyukája továbbra is ugyanúgy szereti, mint ezelőtt.

Melinda,
milyen kis huncut babád van. Biztos valami érdekes dolog ment a Tv-ben.

Dia,
nálunk is ilyen meleg van, most hogy bejött ez a jóidő 27-28 fok is van hiába vannak nyitva az ablakok, már azt sem tudom mit adjak a gyerekre. Bernát is nehezen viseli ezt a hőséget, de itt úgy fűtenek, hogy az hihetetlen. 94 perces tracsparti, nem semmi.Kép

Barbi,
szerintem ne törődj azzal mit mondanak erre a fejlődésre, lehet hogy most hosszra nőtt éppen a Szonja. Egyébként pedig nem mindig kell úgy fejlődni ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Márti,
remélem a ma éjszakátok jobb lesz! Bernát is sírt egy ideig a babakocsiban, már én is teljesen kétségbe voltam esve, hogy ez a gyerek nem akar sohasem sétálni, aztán úgy tűnik nekünk az volt a megoldás, hogy előbb én öltöztem fel aztán a Bernátot öltöztettem és gyorsan ki a hűvösre. Végülis hogyan sikerült a séta?

Anikó,
nálunk is van a pelenkázón forgás, már alig lehet öltöztetni, mert ha van valami érdekes dolog akkor azonnal meg kell fordulni.

Györesz,
nagyon édi a legényke a képeken. Bocs, hogy mindig téged zaklatlak ezekkel a kaja dolgokkal, de te az almát reszelve, vagy turmixolva adod Norbikának? Igaz mi még nem kezdtük el a hozzátáplálást, de már gyűjtöm az információkat, mert mostmár 29-én 6 hósak leszünk, akkor meg már mindenképpen elkezdek neki adni valami. És a rózsaburgonya az melyik, honnan lehet megismerni?

Kata,
Patriknak mi is kívánunk nagyon boldog Névnapot! Kép Nekünk dokinéni azt tanácsolta, ha göbös marad az oltás helye, akkor fürdés közben enyhén masszírozzuk. Ugyan nem próbáltam, mert nekünk szerencsére semmi gondunk nem volt az oltás helyével. A gitár a nagyfiamnál is siker volt, már több mint egy éve kapta, de minden általa jobbnak ítélt zenére elkezdi pengetni.

Minden baba gyönyörű a képeken! Kép

Az összes szurit kapott babának jobbulást kívánunk!

Bernát mostanában a felüléssel és a mászással foglalkozik. A felülés úgy sikerül, hogy már kiteszi a fenekét oldalra, de még a kezével támaszkodik, mászás pedig egyenlőre két-három mászómozdulat után hasravágja magát. Azonban mostmár mindenhova simán eljut, nemsokára kezdődnek a harcok a két fiú között, már néha fellángol egy-egy kis vita, mert persze Bernátnak is ugyanazok az autók kellenének amivel Donát játszik.
Teszek fel én is képeket a fiúkról.

Bernát, ahogy nagyon figyel, ilyenkor kicsit még összeakadnak a szemei.Kép

Kép

Donát, a farsangi jelmezében. Itthon is állandóan ebben akar lenni, annyira azonosult a rajzfilmfigurákkal.

Kép

Ígérem ez az utolsó, a közös játék.

Kép

Kicsit hosszúra nyúltam, de sajnos olyan ritkán tudok írni, pedig annyira szeretnék gyakrabban, de azért mindig olvaslak Titeket. Valahogy sohasem elég az időm semmire, még nem találtam ki a legideálisabb napirendet.

Jó éjszakát mindenkinek, holnapra pedi jó sétát ebben a gyönyörű időben! Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Gombóc,
mielőbbi jobbulást kívánok!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!!

Gombóc
én is mielőbbi gyógyulást kívánok neked.

Dino
Nagyon édik a fiúk, és nem gond a kép, rakj fel nyugodtan többet is olyan jó nézegetni őket.
Bernát nagyon ügyes, persze gyorsan kell fejlődnie ha a báttyát utol akarja érni.

Kata
Akkor igazán jó ajándékot sikerült választanotok Raulnak. Nagyon szupi lehet most neki. Kakit eddig itthon én is általában észrevettem, úg ymint Dia írta vagy nagy a lapítás vagy nagy a zaj, esetleg az illata csap meg, néha pedig hallom. Csak hát babakocsiban más a dolog mert lapíthat a levegő miatt zajonghat a hiszti miatt hangot és szagot pedig nem veszem észre.
Alma nálunk sem jött be, pár piros folt lett tőle az arcán, szóval én is napolom az almát. Ma egy kis sütőtök lesz a kajcsi. Tavaly ilyenkor még ettem a sütőtököt emlékszem most meg nem lehet kapni, pedig olyan jó lenne ha nem üvegeset kéne adnom neki.
Ez a pár nap most nagy örömmel telt nálatok, olyan jó olvasni róla.

Dia
nem semmi ez a nagy meleg, szerencsére mi megoldottuk ezt a problémát. Évekig ezzel küszködtünk télen is állandóan nyitott ablaknál aludtunk, most a baba alszik a mi hálónkban nem akartam, hogy gond legyen lecseréltük a radiátorokat és szigeteltettük az ablakot. Nem tudom használsz-e párásítót, mert a nagyon száraz levegő is zavarhatja Domit.

Melinda
nagyon aranyos a kép.
Persze nálunk sincs másként a tv-ért minden nyaktörő mutatványra képes. Remélem este minden rendben volt nálatok, és nem volt nyűgösködés a szuri miatt. Buta kérdés, csak Heim Pál-ba tudnak segíteni a bőr panaszokon?

Szilvi
nagyon örülök, hogy Renivel rendbejött a kapcsolatod, hát igen az anya az anya, ha baj van igazán ő vigasz és a segítség.
Én a 2 hós szuri után is adtam fél kúpot Giginek, nálunk is csak a 2-3 napig tartó aluszékonyság volt a hatása.

Barbi
szerintem a súly gyarapodással nem kell foglalkozni, minden baba más, esetleg egy kis nátha is okozhat lemaradást náluk. Mérce a pisis pelus és a nyugodt boldog baba.
Koszmó nálunk az vált be amit a csajok is írtak.
Fürdetéskor baba sampon, mi a Gabit használjuk, kicsit rajta hagyom a fején és 2szer fogkefével óvatosan átdörzsöltem közben és eltünt. Doki néni szerint ahol 1szer kijött ott bármikor kijöhet mégegyszer.

Györesz
az egy dolog, hogy én időnként átkeresztellek téged, de, hogy te a lányomnak írsz és nem nekem.
Jól van akkor majd válaszoljon ő neked. ( most csak viccelek)
Valahol olvastam, hogy a naptej beszívódik a bőrbe és hát nem igazán jó megoldás. Nem próbálod meg előtte a sima babakrémet? Lehet, hogy most picit megfogta a nap és már többet nem fogja, csak szépen barnulni fog?

Tegnapi napunk jól telt, kicsit többet aludt mint szokott, és sokkal zsiványabb volt mint általában szokott lenni.
Plüss rugira adtam egy nagyobb méretű termo rugit kis sapkát és vékony plédet, imádta a törpi. Nézelődött hatalmasat aludt felkelt tovább nézelődött és gagyarászott.
Tegnap tele volt minden babakocsit toló anyukákkal, szinte mindegyik párban esetleg többen is én meg egyedül és maradt az írigykedés rájuk. Nem is írtam Gigi 6800gr és 67 cm, ismét sokat nőtt 4centit, iszonyat már mekkora.
Tegnap volt az első alkalom, hogy a kezembe volt és más után nyúlt, plussz elkezdte magát tekergetni a kézben szóval mostmár vigyázni kell vele nagyon.
Reggel 7kor felkeltett, és fél óra mulva szépen visszaaludt én meg maradtam fenn persze. Nagyon aranyos volt, hallom felkelt dumál. Megnézem, jó lenne ha enne már valamit.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Sofka!
Boldog hófordulót Tamásnak!Kép

Kata!
Patriknak utólag is boldog névnapot!Kép
Szerintem hagyd a francba a Mikkamakkát, majd kitalálunk valamit! Nekem már teljesen mindegy hogy hol lesz a tali, csak legyen!!!!
Remélem Patriknak helyrejön a kis lábacskája! Majd írd meg, hogy mit írtak vissza a rendelőtől! Fáj is neki?

Gombóc!
Jajjjjjj Te szegény! Mielőbbi jobbulást!!!!!!!
Neked forog már Nándi? Én néha már kicsit aggódok, mert Norbi még mindig nem akar forogni! Hasról hátra már egy párszor átfordult, de nem gyakorolja sűrűn. Hátról hasra meg még mindig csak akkor fordul át, ha én megadom neki a kezdő mozdulatot. Már mindenféle cselhez folyamodtam, de nem váli be. Hiába teszek neki oda játékot, addig ficánkol, tekeredik, már tisztára kicsavarja magát és végül eléri forgás nélkül!

Dino!
Bernát már nagyon ügyes! Az én fiam még mindig nem forog! Viszont hasizomból akar felülni! Egész nap lebegő ülésben van! Multkor írtad, hogy annak idején Donát sem fordult meg hamar, Ő mikor fordult meg?
Az almát almareszelővel reszelem le és úgy adom neki! Burgonya ügyben nem vagyok egy szakértő, nekem is anyukámék mondták, hogy az rózsaburgonya. Olyan szép világos a héja, hasonlít az újkrumplira!
Nagyon aranyosak a fiaid!!!!!!!!!

Márti! (azért Gigi is olvashatja, habár most nem neki írokKép)
Kiváncsi leszek hogy izlik Giginek a sütőtök. Norbi tegnap mind bevágta, amit kiszedtem neki az üvegből!
Szép nagy már Gigi! 67 cm? Az igen! Lassan lehadja a fiamat!
Azért vettem naptejet, mert az faktoros és az véd is. A babakrém az nem véd! Norbi apjának is iszonyú érzékeny a bőre, nagyon le tud égni és nem akarom, hogy Norbi is leégjen. Ahhoz képest, hogy szinte nem is volt napon a fejecskéje olyan piros lett, hogy csak na! Meg hát nyárra is kell a krém, mert én sokat szeretnék strandra, vízpartra menni vele!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Szurit eddig elég jól viseljük. Tegnap délután volt egy kis nyügi, de nem volt vészes. Estére viszont felszökött a láza, így kúppal alukált el. Éjjel is megsimiztem néha, de már nem volt meleg. Szerintem én zaklatottabban aludtam mint ő, mert izgultam miatta.

Gombóc!
Jobbulást Neked!

Dino!
Annyira aranyosak a fiúk! Donát nagyon helyes, már most úgy néz, mint egy szívtipró! Édes Bernát, ahogy "összeakadtak" a kis szemei. Néha Marci is bekancsalít, már izgultam, hogy nem baj-e, hogy még mindig, de ezek szerint nem.
Nagyon ügyi Bernát! Felülés, mászás :-)

Kata!
Jobbulást kívánok Patriknak. Reméljük, hogy nem az alma ütötte ki a kis pofiját. Legyen inkább az Elevit a bűnös.
Tündéri lehet a gitározó Raul. Majd alkalomadtán kérünk egy fotót róla:-)

Márti!
A kis Gigi is pöttyösödik az almától:-(
Hihetetlen ugye, hogy milyen gyorsan nőnek ezek a kis vacakok. Mi is csak nézünk néha, hogy Marci is úgy nyúlik, mintha húznák.
Szurit egész jól viseltük, reggel is arra ébredtem, hogy beszélget az állatkáival az ágyban. Ma semmit nem vettem még rajta észre, remélem ez így is marad.
Dokinéni mondta, hogy gyerekbőrgyógyász kell mindenképp, és így ajánlotta vagy a Heim Pált vagy a Mária utcai bőrklinikát. Mi gondoltuk, hogy a Heim Pál talán jobb lenne.

Györesz!
Aranyos lehet a lepirult Norbika! Azért nem fáj neki, ugye?

Sofka!
Sok-sok gratula a 3 hónapos kis Tamáshoz!

Nálunk olyan borús idő van, olyan mintha bármelyik pillanatban eleredne az eső. Sőt még a szél is fúj. Pedig én úgy el akarok menni sétizni. Remélem javul a helyzet.

Tali: én is pártolom a 16-i hétvégét. Sajna nekem a 9-i már nem jó. Hely: én is invitálnálak Benneteket hozzánk, de sajna mi is elég a világ végén vagyunk, másrészt (ez a gázosabb) addigra párom újra bele akar vágni a lakásfelújításba (ajtócsere, festés), ami nem túl ideális körülmény a talihoz.

Mindenkinek szép napot!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Györesz,
köszi az infókat. Donát 5 és fél hónaposan kezdett el forogni, előtte volt hogy egyszer-egyszer próbálkozott, de utána mindig hosszú ideig szünet. 7 hónaposan nyomta fel először magát négykézlábra. Úgyhogy szerintem ne aggódj, Norbi nincs még lekésve semmiről. Nekem is furcsa, hogy Bernát ennyire gyorsan fejlődik.

Márti,
Gigi jó hosszú baba. Ti is magasak vagytok?

Ma miben viszitek ki a babókat? Most hogy nincs nap nem tudom mi lenne a megfelelő.

Mindenkinek szép napot!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!!

Györesz
szegény Norbika, sajnálom az érzékeny bőre miatt, tudom milyen rossz nekem is az van, sőt szerintem Gigi is az lesz. Jó lenne ha azért könnyen barnuló lenne, de hát majd kiderül.
A napellenzős sapka? Olyan vagány lenne vele.

Reggel lemaradt, képzeljétek el valami zsír göbök lettek Gigi szájában. Szerda reggel amikor fogviziten jártam benne vettem észre, hog yvalami furcsa dolog van az ínyénél, doki néninek meg is mutattam gyorsan, állítólag el fog mulni neki. Minden kis csacskaság megtalál minket.
Gigi lába is csúnya, még mindig duzzadt és kemény, Kata ha valami hasznos dolgot találsz rá légyszi tedd közkincsé.

Tegnap rengeteget főztem, hagymásrostélyos apának, mustáros husi anyának, sertéspöri, rizs, tészta, kész konyhatündér voltam.

Na most már azt hiszem mindent leírtam.

puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Milyen jó idő volt tegnap, remélem ma is ilyen lesz, mert nagyon élveztük. Bianka elég rossz alvó napközben, többször felébred, és láthatóan szenved azzal, hogy elaludjon. A babakocsiban viszont jobban alszik ezért tegnap is kétszer lementünk igaz egy kicsit melegen sikerült felöltöztetnem de, olyan nehéz mit adjak rá, hogy pont jó legyen.
Láttátok azt a sok embert mind kiszabadult a levegőre gyerekzsivajtól volt hangos a játszótér. Méterekén követték egymást a babakocsis anyukák. Szuper volt csak így is maradjon, most már nem akarok hideget.
Szerintetek nappali alvás problémával érdemes valahova fordulni. Alvásklinika vagy ilyesmi????? Bár szerintem az csak éjszakai alvás gondok megoldására jó. Nekünk éjszakával semmi gondunk. Este hétfelé elalszik a babus 22 óra felé szokott enni utoljára (ekkor én szoktam felébreszteni) aztán nagyon könnyen elalszik és csak négy óra körül ébred. Azt nem értem a babakocsiba mért alszik jobban. Próbáltam már azt is ha a karomba alszik el és úgy teszem le az sem segít meg a hinta szék sem. Amint átteszem felébred. Van valakinek jó ötlete mit csinálhatnék?
A tejcim kezd helyre állni picit több bár fejni még nem kellett de feltornáztuk 200 grammra. Jövőéten visszaadjuk a mérleget nem tudom mi lesz velem honnan tudom mennyit eszik? Ti szoktátok mérni? Elképzelhető hogy laktatóbb a tejem mert nem sírdogál evés után tehát nem lehet éhes az elmúlt hónapba 8010 grammot hízott ami kevesebb mint korábban de szerintem jó.
Jövő héten csütörtökön megyünk a három hónapos szurira eddig meg sem fordult a fejemben hogy izguljak mi lesz a picurral hiszen az előzőt nagyon jól viselte kis sírás volt meg talán délután nyűgösebb volt mint máskor de láz nem volt és nem adtam neki kúpot se. De most már komolyan kezek izgulni olyan sokat írtatok az oltásokról. Para mami beindult.
Sys!
Annyit gondolkoztam de el sem tudom képzelni hogy oldottad meg a fürdést úgyhogy nagyon várom a képet. Az én Renim is mondta már milyen jó lenne a kicsivel együtt pancsolni én meg úgy gondoltam még korai lenne.
Bujka!
Örülök hogy vannak még jó pasik olyan jól esik hogy törődik az ilyen dolgokkal is ha ő nem lett volna ilyen biztos tápszert enne a babám. Eleinte nagyon sok gond volt a tejjel és ő tartotta bennem a reményt és tényleg sikerül. Most is jobban megy már a dolog de itt a tavasz kéne takarítani ablakot pucolni de nem merek neki állni mert biztosan megöl érte. Szegényem annyit dolgozik nem tudom mikor tud majd segíteni.
Nagyon édi a bébid olyan kis picurkának látszik így mekkora ő most méretileg?
Dia!
Eger szép hely voltam ott sőt volt róla szó hogy Zoli ott kap állást az akkor új Tescoba és oda fogunk költözni. Amúgy én is laktam már minden fel de mindig vissza tértem Budapestre. Mindig mondtam anyáméknak többet nem megyek ilyen messzire tőletek mert nagyon hiányoztak meg a gyerekkel is nehéz volt nélkülük. Most egy városban lakunk de ők a harmadik kerületbe ( Békásmegyeren) mi meg Csepelen. A két véglet Másfél óra az út Bkv-val. Ugyan van jogsim de csak itt helyben vezetek messzebbre nem merészkedem.

Minden baba annyira édi szeretm őket nézni rakjatok még fel képeket.
Üdv: Csanikó
Vendég

Sziasztok!

Márti!
Irigykedek, hogy ti ilyen jól átvészeltétek az oltást. Én most adtam neki kúpot, mert még mindig lázas miatta. Már 3. napja. Szerinted ez normális dolog? Szegénykém csak a cici meg az alvás megy azóta. Nagyon kis nyűgöske. Olyan rossz nézni, látom, milyen rosszul érzi magát, amikor felmegy a láza.
Nagyon szép nagy baba Gigi. Azért ez a 67 centi nem semmi Kép

Dino!
Nagyon aranyos a két kisfiacskád. Én mindig úgy gondoltam, hogy nekem két fiam lesz, erre egyelőre egy lánynál tartunk Kép
Bernát nagyon ügyes már. Kép

Gombóc!
Gyógyulj meg gyorsan. Nagyon rosszul hangzik ez a magas láz Kép

Kata!
Meg fogom kérdezni a dokinőtől, 2 hét múlva úgyis jön, hogy miért gond a göb. De lehet, hogy te a rendelőben hamarabb kapsz választ Kép
Jaj, nagyon irigykedem a kertre. Nekem is vágyam, hogy előbb-utóbb, inkább előbb kiköltözzünk valahova kertes házba. Már tervezgetünk is, csak hát még egy kis pénz kellene hozzá, hogy léphessünk.
Kiütés rosszul hangzik, de azért próbáld meg szerintem még egyszer, ez az allergia, ami a férjemnek van nagyon nagyon ritka szerencsére, és neki is csak felnőttkorára, pár éve jött ki. Lehet, hogy tényleg az elevit okozta.
Patriknak boldog névnapot utólag is Kép
Állatkert. Itt van tőlünk 10 percre busszal, én is tervezem, hogy ha jó idő lesz, ki fogunk ruccanni oda. Alig várom már Kép

Györesz!
Köszi, ezt az almát fogom keresni.
Tegnap sétáltatok ti is jó sokat? Ilyenkor is kenguruban viszed ki? Nekünk még mindig nem szereti a kengurut, nem tudom, hogy valaha meg fogja-e szeretni.

Dia!
25 fok az tényleg jó sok. Nekem abban nem tud aludni Kriszta, nála alvásra a 22 fok az ideális. De a tegnapi meleg után úgy felmelegedett nálunk a lakás fűtés nélkül is, hogy muszáj volt a másik szobában nyitva hagyni kicsit az erkélyt, és így szuper idő lett reggelre a lakásban Kép
94 perc dumcsi? Nem semmi. Kép
Kakit én is észre szoktam venni itthon, de a kocsiban nekünk mindig alvás van, és szagot sem érzem, úgyhogy csak itthon szoktam felkelés után érzékelni, hogy betrottyantott a kis drága. Kép
3 óra séta nem semmi. Kicsit akkor te is feltöltődhettél Kép

Szilvi!
Én sem adtam a 2. hós oltás után kúpot, még hőemelkedés sem volt, csak kicsit több alvás.
Szuper, hogy Renivel rendeződtek a dolgok. Kép

Melinda!
Tejcsimennyiség ahogy abbahagytam a bogyót, egyből helyreállt szinte. Úgyhogy biztos, hogy ez okozta. Most, hogy oltást kaptunk, nálunk rendeződött a szopisztrájkos dolog, néha vagdalkózik csak, és folyton szopizni akar. Nálatok mi a helyzet?

Mi tegnap azért lementünk délelőtt is meg délután is sétálni, nagyon jólesett, Krisztikém pedig végigaludta az egészet, és még mikor feljöttünk is durmolt egy nagyot.
Hogy dicsekedjek is egy kicsit, már 64 centi és 6450 gram volt hétfőn a kiscsajszi. Szépen növögetünk.
Bocsi hogy ilyen hosszú voltam, közben volt egy kis babadajkálgatás is, úgyhogy kb. 1 órát készült ez a levél Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Györesz,
olvastalak a másik topikban. Remélem nem azért keztél el aggódni, mert leírtam, hogy Bernát már miket csinál!!! Egyébként olvastam valahol, hogy van olyan hogy egy baba kihagy bizonyos mozgásokat. Lehet Norbi előbb fog mászni, mint forogni stb. Ne izgulj, majd eljön mindennek az ideje! Donát 16 hónapos volt mikor elindult, már az hittem az én gyerekem sohasem fog járni, de végül csak sikerült. A nagybáttyám pedig szentül meg van győződve arról, hogy minél később kezd el egy gyerek mindenféle mozgást annál jobb, mert akkor már biztosan elég erősek lesznek az izmai hozzá. Úgyhogy, no para!!!!!!

Puszi,
Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Halihó!

Anikó!
Szegény Krisztike, nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul viseli a szurit. Szurkolok, hogy holnapra már híre-hamva se legyen a bajoknak.
Nagyon jó, hogy helyreállt a tejcsi. Érdekes ez a homeos bogyó-hatás. Van egy ingyenes homeos kiadványom, abban megnézem, hogy írnak-e ilyen ellentétes hatásról.
Mióta leírtam Nektek pár nappal ezelőtt, hogy alig eszik, azóta erősen javult a helyzet (remélem ezzel most nem fog megint megváltozni a dolog, vagy ha igen, csak pozitív irányba). Bár már én is elfogadnám azt a hangszigetelt sötétkamrát, mert amikor már valamelyest megtömte a pocit, beindul az egyet szívok-kettőt nézek, beszélek a cicinek, vigyorgok anyunak stb.
Tegnap a dokinéni megnyugtatott, hogy nem lehet itt semmi baj a tejjel, hisz 5 hét alatt 1,5 kg-ot hízott, nyugodjak meg. És mostanra már elegendő a testsúlykilógrammonkénti 100-120 ml is, nem kell 150ml-t megennie. Ezzel egy kicsit megnyugodtam.
Krisztike is szép nagy baba :-)
Ismerős ez az 1 órán keresztül íródó levél:-)

Csanikó!
Nappali alvásgondot esetleg először említsd meg a dokinéninek/bácsinak, hátha ő is tud valami tanáccsal szolgálni vagy esetleg meg tudja mondani hová érdemes vele fordulni.
Nagyon jó hallani, hogy kezd helyreállni a tejcsi :-)
3. hós oltást mi egész jól viseljük eddig, ma legalábbis semmi jelét nem láttam. Tegnap én is többet szeretgettem, nyugtatgattam, mert nyügibb volt. Este a lázat kúppal sikerült megoldani. Szorítok Nektek!
A képen tényleg apróságnak tűnik, de nem pici a legénykém. 7740 gramm és kb. 69 cm.

Márti!
Göbök:-( De legalább látta dokinéni és megnyugtatott, hogy el fog múlni. Az ugye nem fájhat neki? Azért elég rosszul hangzik.
Irigyellek, hogy ilyen energiád van főzöcskélni. Én néha bele se merek kezdeni, mert úgy érzem bármelyik percben felkelhet Marcikám és akkor vége az egésznek. Nem szeretek darabokban főzni, abban nálam nem lesz nagy köszönet.

Na egyenlőre ennyit!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Csajok!

Bocsika hogy így eltűntem és mindenkinek köszi aki hiányolt, ti is hiányoztatok nekem.
Tavaszi nagytakarítást csináltam, még mára van egy kicsi és kész vagyok. Asszem kidőltem rendesen, de legalább most már ráérek talizni veletek is, mert nem kell semmi miatt aggódnom, hogy még ezt kéne, azt kéne megcsinálni.
Nekem is jó a 16-a, véleményem szerint tényleg igaza van Györesznek valakinél kellene talizni.
Nekem jó lenne Barbinál is imádom Nagykovácsit, de akkor apának kell szólni hogy vigyen ki oda, vagy nem tudom itt fölvetődött Gigi, de őt nem tudom hogy hol lakik, meg hát meg kéne azért őt is kérdeznünk, de ha gondoljátok én is bevállalom az egész bagást. Most mit nekem, legalább babázom egy csomó bébivel, csak kérdem, milyen kaját csináljak, gondolom éhen fog mindenki pusztulni, én legalábbis már kezdek ott tartani, de ha még is jó mindenkinek kérem az előrejelzéseket, hányan jöttök, hányra jöttök és mi a kedvenc kajátok amit ehettek és nem fáj a gyerkőcök pocakja tőle.
Próbálom magam visszafogni ezzel a diétával, de inkább nem tartom be, mert apadt a tejem, nem keveset.
Szóval rájöttem úgy nézek ki ahogy kinézek, akinek nem tetszik nem néz rám. Nem igaz?
Majd ha már nem szopiztatok akkor jobban visszafogom magam. De azért tornázom.
Györesz te viszont ne add fel. Jó neked, van tejcsid és már más kajcsit is adhatsz Norbinak.
Én már nagyon várom ezt az időszakot.
Viszont a jó hír, hogy este 7 órától reggel 6-ig alszik Noémi.

Barbi!

Már nagyon érdekel Szonja, most úgy felcsigáztad a fantáziámat, tényleg hasonlít Noncsira?
Gyorsan tegyél fel képeket, kíváncsian várjuk Gyurival!
Remélem jól vagytok, jó hogy így megúszta Szonja a szurit, nekem most lesz 23-án és nagyon félek, 29-én pedig átszúrják a fülét és rakatok bele fülbevalót. Hát nem tudom hogy fogja viselni.
Én is szívesen talcsiznék már szétunom magam, bár most már lemegyünk többször sétizni, nagyon élvezi , de én nem tudok senkivel beszélgetni.
Vennem kell egy kengurut, feltétlen. Úgy valahogy könnyebb vinni buszon és járműveken.
Utálom a babakocsit, nyikorog, gyerek rázkódik egyfolytában jó kis magyar aszfalton, és ráadásul nehéz is felszállni vele a buszra meg bármire.

Györesz!

Köszi kérdésed, bocsi itt vagyok már, Diával azért beszéltem 94 percet mert annyira élveztem, hogy végre tudok beszélgetni barátosnémmal, nagyon jól esett, ami meg is fog mutatkozni a telcsiszámlánkon, apuka pedig leszedi fejem most már biztos, bár nem tudja, nem mondtam neki, de Dia most hogy leírta ide biztos megöl. Ugyanis szokta olvasni.
Bár a részletes számlán ez úgyis látszani fog, na mindegy engem mindenképpen le fog fejezni.
Jobb ha közlöm vele mi?
De azért Szereti Diát, mert jó fejnek tarja és örül, hogy barátnők vagyunk, hisz a férjével nagyon jól megvannak.
Nagyon szép gyerkőcöket raktatok fel mindig elnézegetem őket és már jó lenne meggyömöszölni mindegyiket.
Alig várom már!
Csajok itt a TAVASZ! HURRÁ!
MÉg lesz egy minusz vasárnaptól aztán tök tuti időnk lesz.
Már is jobb a kedvem.

Dia!

Szombaton Gyuri megy értetek 3-ra és este pizza, sör, üccsi, somlói és jó sok babázás.
Remélem Örülsz :-)
Ha gondolod tegyétek be a babakocsitokat a kocsi csomijába és lemehetünk ketten sétizni itt a Dunaparton amíg a fiúk összedobják a pizzát.
Persze ha van kedved?
Nagyon szupi lesz remélem, már várom!
Megnéztem a kiságyban 23 fok van. Az nem a legjobb. Kislány tiszta víz reggelre. Aztán meg tüsszög. Jó mi? Nesze neked panel.

Ja lányok szerintetek az én lányom 12 hetes és 5100 gramm, lehet, hogy alultáplált? Bár nekem a védőnő azt mondta, hogy nem úgy néz ki, meg én sem látom rajta, de hát ha Barbiét kicsinek mondják, akkor mit mondanának az enyémre?
Hát ez érdekes.
De egyébként lehet, hogy nem sokára pótolnom kell a tejcsit, mert eléggé megcsappant, illetve változó.
Nem beszélve arról, hogy 3 napja megvan a mensim és ömlik belőlem. Szóval ez is tök jó :-(((
Pedig a dokim azt mondta, hogy szoptatás alatt nem szokott megjönni, hát pedig már másodszorra jött meg. Először 22 napra, aztán most meg 19 napra.
Egyre jobb mi?

Na jó lányok akkor én most visszavonulok takarítani és még jövök.
Legyetek jók és aki esetleg már nem jön annak kellemes hétvégét és minden babának Boldog hófordulót kívánok akinek pedig névnapja volt Boldog Névnapot.

Sok puszi:

ANDI
tandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?