Sziasztok!
Cas!Én is teljesen ugyanúgy voltam a 10 perces sétáimmal,hogy 20-30 percesek lettek a végére
Szóval mint nálad
Nem szó szerint érzem magam öregnek(hisz még csak 30 vagyok
De már én is szeretnék újra végig aludni egy éjszakát,szeretnék kicsit hosszabb időre is lazítani a gyerköceim nélkül,most azt várom,hogy a lánykám is végre önállóbb legyen,szóval kicsit szeretnék újra magammal is foglalkozni.Tényleg imádom a babákat,ha meglátok egyet egyből kell nekem is egy,de aztán rájövök,hogy csak kicsit kell nekem,aztán visszaadnám az anyujának
Nem tervezünk több babócát,3 gyerek azt hiszem nekem untig elég
Meg,hogy a 2 fiú után lánykám lett,így teljes a kis családom
Persze most jön a sok okos tanács,hogy na még egy kislányt,de én mind3at császárral szültem,szóval egészségileg,agyilag,anyagilag is elég nekem a 3 gyerköc.
És pont az utsó terhességemnél éreztem azt szülés előtt egy nappal,hogy szinte már moccani sem bírtam,nagyon kemény volt a pocakom,lépni is nehezemre esett már.Vhogy megéreztem,hogy megkell születnie a babának,mert nem tudom már tovább hordani a hasamat,már szó szerint teher volt.
Örülök,hogy túl vagyok rajta,most szüljenek már a fiatalok
Nikcsi!Soraidat olvasva magamra ismertem,mert én detto ugyanígy éreztem mint,ahogyan most te is.
Igaza van Casnak,hogy tényleg mindig azt csináld ami neked jól esik.De szerintem mindenképpen az alvásra összpontosítsd a nagyobb hangsúlyt,szerintem ha kivagy aludva,pihenve akkor a lelked is megnyugszik egy kicsit.Ráadásul azt írod éjszaka sem alszol,tehát vmikor muszáj.A jó idő itt lesz még sokáig,lesz rá bőven alkalmatok sétálgatni,levegőzni.Tényleg jó a friss levegő,de nálad nagy előny a kertes house
Ha jön a még melegebb idő,akár te is aludhatsz majd kinnt a kertben,amíg a babád is alszik.Árnyékos helyen jó is az
Sajna a baba hasfájóssága nálam is ismerős,ez olyan mint a terhesség eleji rosszullét.Általában 3 hónapos korára elmúlik a pocakfájás és talán lazíthatsz majd.
Sajnos a legelső idő tényleg nehéz,de csak biztatásképpen írom,hogy hidd el lesz ez sokkal de sokkal jobb is!
Lefogsz fogyni idővel,sajnos a csíkok a hasadon maradnak,de ha majd napozol,szolizol nem fogod annyira trgaikusan látni a pocidat.Néha megkell majd ejteni egy fodrászt,egy kozmetikust,néha venni kell egy egy új cuccot magadnak,azért mert szültünk egy babát nem kell magunkat"leamortizálni"
Az elején muszáj szinte "csak" a babával foglalkozni,hiszen szinte csak etetsz,fejsz,pelenkázol.De ha otthon van a párod is,vonulj el egy kicsit(fél órácskára)ülj be egy kád meleg vízbe,hallgass zenét,tehát foglalkozz csak magaddal.Ennyi mindannyiunknak jár egy nap.Én ezt 3 gyerek mellett megengedem magamnak,mert érzem,hogy szükségem van erre.
A mellbimbóid még mindig véreznek?Mert ha nem javult a helyzet,szerintem abbakéne hagyni a szoptatást,csak fejni kéne és amikor meggyógyult a cicibaj akkor újra próbálkozni vele.Addig meg egy nagyon kislyúkú cumiból etetni a babát.Talán ez segíthet,de ez csak az én ötletem lehet,hogy hülyeség az egész.
Na én is eldugulok,vacsi idő van
Jó éjszakát!