Sziasztok!
Előbb magunkról.
Reggel voltunk terheléses cuki vizsgálaton.
Itthon kellett meginni a glükózt, és 2 óra múlva bemenni vérvételre, az SZTK-ba./Lehetett volna a kórházba is, de én szeretem ezt a csajszit aki itt csinálja, nagyon kíméletes, és ügyes./ Ráadásul közel van.
A lötty nem volt rossz. Sőt!!!
Reggel tök szomjasan ébredtem, gyorsan éhgyomorra pisi, utána lötty.
Belecsavartam egy jó nagy citromot, jó hideg vízben oldottam fel, és ha hiszitek, ha nem, őrült jól esett.
A szomjam teljesen elmúlt, utána eltötyörésztem, csináltam reggelit a vérvétel utánra, ébresztettem Lacit, stb, stb.
Egyszóval, abszolút nem gáz.
Az viszont biztos rossz, ha ott kell üldögélni egy padon 1-2 óra hosszat.
Más:
Az ünnepek alatt itt voltak a barátnőmék Kanizsáról, és kaptunk tőlük egy halom cuccot.
Először a kisruhák láttán azt gondoltam, hogy ezeket csak itthonra fogom tudni a Picurra feladni, mert tiszta anyatej folt volt + a pelus vonalánál is sárga. /Gondolom pisi, kaki./
De annak is örültem, hogy legalább az itthoni dolgai meg vannak oldva.
Erre ma nekiálltam hypos, biopon áztatós vízben kiáztatni, és olyan hófehérek lettek, mintha újak lennének.
Ezekután már csak átmosom valami bababarát mosóporral+ öblítővel, és ruhát nem is kell vennem. /Leszámítva azt az 1-2 darabot, aminek nem tudok ellenállni. /Pl. a börzén
/
Kaptam még egy csomó mindent. Remélem nem hangzik dicsekvésnek, de muszály leírnom, mert annyira örülök neki. Kb. 100 000 ft-ot spórolt most nekem a barátnőm. Ami azért is nagy szó, mert meg voltam győződve róla, hogy senkitől nem fogok semmit kapni.
A hugomnak már 7 éves a kisfia. Nincsenek meg már a cuccai. Az unokahugom amit nem ajándékozott el a két fia után /többek között amit a hugomtól kapott!/ azt majd most a harmadiknál használja. 1 héttel fiatalabb terhes mint én. Tehát nem álltunk túl rózsásan. Ráadásul a barátnőmnek kislánya van. Még jó, hogy szinte mindíg unisex cuccokat vásárolt.
Apósom meggyógyult. Sem én, sem Laci nem kaptuk el szerencsére. Remélem még nincs elkiabálva. A lehető legkevesebbett tartózkodtam a közös helyiségekben. Bevallom, lavórban fürödtem itt nálunk, hogy még az se legyen rizikófaktor.
Móni! Az álmodtól még nekem is futkározott a hideg a karomon, és a hátamon. Én is tök kibukom ha rémálmom van. Főleg ha Picurral kapcsolatos.
Hála az égnek ez mostanában elkerül, de a terhesség elején gyakori volt.
Remélem megnyugodtál azóta.
Őssejt:
Mi nagyon szerettük volna levetetni. Elolvastam egy csomó mindent róla én is, de inkább Laci volt, aki nagyon oda volt érte.
Miután kirúgtak, nekünk is át kellett értékelni a dolgokat.
Azóta pedig én is olvastam, hogy csak bizonyos súlyhatárig tudják garantálni a felhasználhatóságot.
Igazából ez akkor lenne tökéletes, ha mondjuk a gyermekemnek az ötvene- hatvanas évei felé segíteni tudnának a szívproblémáján. /Már ha lesz egyáltalán. Ez csak egy példa/
Ezzel esélye lehetne, hogy ne betegeskedésben élje idősebb napjait.
Hallottam egyébként azt is, hogy 20 éven belül az orvoslásban olyan robbanásszerű dolgok fognak bekövetkezni, hogy az őssejttel sok mindent fognak tudni gyógyítani, de remélem 20 év múlva a gyermekem nem 40 kg lesz, mert akkor az gáz.
Talán a mi gyerekeink fognak tudni élni ezzel a lehetőséggel.
Hanee! Bocs, hogy nem jutottam msn-hez, de gyerekruhamizériám van.
Aranyos volt ez a takarítós, dolgozós hozzászólásod.
Én még emlékszem amikor a munka hőse voltál, és el nem tudtad képzelni, hogy mi lesz veled, és mi lesz a céggel ha nem bírsz tovább dolgozni.
Én sajna pont ez a takarítós fajta vagyok. Laci pasiból van, anyósom pedig nem az a segítős fajta.
Túlzásba azért nem viszem.
Napi egy-két óra az intenzív takarítás, azt sem egyszerre csinálom. /Azért nem tartok még sehol
/
A nagyobb gáz, az, hogy nekünk még ki kell festeni áprilisban. Mondjuk az Lacira marad, de a babafalat én akarom csinálni.
Itt jut eszembe!!! Lehet, hogy már kérdeztem:
Nem tud valaki bérelhető írásvetítőről? /Nem dia vetítőt/
Gömbölyű!
Nem lenne célszerűbb, ha szülésznőt választanál?
Annak kevesebb a tarifája, és ha választod, az garancia arra, hogy végig ott van veled. Míg a választott doki, /ha nincs semmi gond, pl. császár-gyanu/ nem fog ott üldögélni senkivel. Jön amikor már az ő dolgai következnek + néha rád néz.
Azt tudom, hogy a Szent Imrés topikon azok jártak jól, akik ügyeletes dokinál, és választott szülésznőnél szültek. Akinek fogadott orvosa volt, vagy nagyon későn jött be hozzá, vagy átpasszolta másnak, vagy valami. /Persze nem minden esetben/
Ezt a döntést úgyis te fogod meghozni, csak azért írtam le én is a gondolataimat, mert így több dolgon tudsz morfondírozni, és hátha kitalálod a neked legmegfelelőbbet.
A párod kirugatása témában osztom az előttem szólók véleményét.
Ő ne mondjon fel. Lehet, hogy még végkielégítés is jár neki ha kirúgják, illetve nem esik el a munkanélküli járuléktól. Az is valami ameddig talál munkát.