Új privát üzeneted érkezett!

Na jól van csajok, így kérjetek tőlem legközelebb hétvégén táblát Kép.

Amíg nem jöttök én naplót írok nektek Kép.
Még itt vannak a vendégek. Ma egész nap kint voltunk a telken. Holnaptol csináljuk a belső vakolást, ha ilyen jó idő lesz mint ma. Olyan jó kedvem volt, hogy végre nem fázom. Remélem már így is marad Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni ahogy mondják nagyon jó idő lesz holnap, úgyhogy biztos tudjátok csinálni a belső vakolást! Ez tök jó!! Sokan lesztek? Nálunk 3 nap alatt végetek a kőművesek, szerintem Ti is hamar végeztek, és jöhet a következő lépés!

Mi holnap takarítunk. Az egyik szobába már bevágtuk a padlószőnyeget, úgyhogy az már szinte lakható, máscsak fügöny kell. Holnap csináljuk a másik szobát és kitakarítunk mindenhol. Aztán ha ilyen jó idő lesz és ráérnek a köművesek a héten lebetonoztatjuk a teraszokat. Jó lenne a locsolókat már az újházba várni.

Egyénként én megvagyok. Az a baj, hogy ugyanúgy, ahogy szoktam. Nem érzek semmi furcsát, tehát gondolom megint nem sikerült Kép közben meg rájöttem, hogy szerintem holnap nem is rendel már megint a doki, mivel munkaszüneti nap van.

Kép
Kép
beuka

Hajni én egyébként nagyon örülök a táblának!!!

Egyébként mi van ma?? meg tegnap??? mindenki rokonlátogatóban???

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Küldök nektek zebrákat! Kép Aki kapja, marja! KépKépKép

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

most csak beugrottam, hogy közöljem, ma a 4.cn-en vagyok. Hajni, légyszi javíts ki. Kép

Mellesleg az ehavi cickafark miatt most sem kellett egy darab fájdalomcsillapítót sem bevennem, úgy jött meg, hogy észre sem vettem, sem nem barnáztam előtte (ami ugye progihiányra utalna) és nem két napig tart most sem, hanem legalább öt. Fasza ez a cickafark.

Jövök még! Pusza
Lola
lolita

Sziasztok!

Nicola! Szedtem 3 évig fogigátlót, utána fél évig 35 napra megjött, aztán most a 92.- re. Jól megvárakoztatott, de most már megvan! Folyamatosan jártam orvoshoz közben (2 hetente). Most kaptam clostit, ma van a 2. napom!
Jöhetnek az ikrek.
Veled most mi van? Megjött normálisan, vagy szórakozil veled?

SZERETNÉK CSATLAKOZNI A CLOSTIVAL BABÁSODÓKHOZ! Befogadtok? Kép

Most már nagyon régen volt zebránk! Biztos hideg van, és fázik. ( Mármint a zebra) Kép
Most itt a jó idő, úgyhogy előbújhatnak tömegesen. Mondjuk, hogy mindenkinek jusson.

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Lola!
A cickafarkot ciklikusan iszod, vagy folyamatosan megszakítás nélkül?

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Voltunk ma egy vagyoni tanácsdó cégnél, akik az összes bank összes konstrukciójával foglalkoznak. És nem minket húznak le, hanem a banktól kapnak jutalékot.
Elsősorban a lakáshitel érdekelt minket. Felvette az adatokat, és ez alapján egy hét alatt az összes bank hitelkonstrukcióját végignézik, és így megnézik melyik a legelőnyösebb számunkra. Kiváncsi vagyok mit fog kihozni. Lehet, hogy még idén nekiállunk építkezni. Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Úgy szeretnék már ott tartani, ahol Hajniék és Beuék!
Házat akarok, és most!

A clostinak van olyan mellékhatása, hogy hisztis leszek tőle?
Mert ha nem attól van, akkor össze kell kapnom magam egy kicsit! Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Proone!
Olyan arnyos ez a kép rólatok!
Lehet, hogy te fogod megtörni a jeget és tiéd lesz a tavasz első babája?
Drukkolunk neked! Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Szandi,

a cickafarkot a menzi végétől a 15. cn-ig kell inni, azaz kb. egy hétig, naponta 2x. Pocsék az íze, de műkszik. Ja, és beállítja a ciklust állandóra, vagy ha túl hosszú le is rövidíti 28 naposra.

Lola
lolita

Sziasztok csajok!!!

Jó régen voltam,de el voltam havazva.Szombat hajnalba megszült a barátnőm.Elég hamar meg lett a babóca!!Éjjel fél 1-kor mentünk a kórházba,és reggel 5.20-kor fel sírt.De ezek ellenére nagyon kemény volt.3.27 kg és 55 cm.Nagy fekete haja van,és tündéri baba.Ma már mennek haza.Majd rakok fel képet.Mi úgy döntöttünk el megyek másik orvoshoz,meg mutatom neki a papírjaimat.Csütörtökön tud is fogadni.Röviden ennyi.Majd este jövök!Ma megyünk kicsit csavarogni ebbe a jó időbe.
Pussz mindenkinek.
csanita

<font color="0000ff">Köszi a drukkot, Andi, én is remélem, hogy előbújnak a zebrák a tavaszra, és hozzám is jön egy! KépKépKép

Kép

Azt a 'fülest' kaptuk, hogy lehet, hogy fel tudjuk venni a szocpolt... Ezt találtam is:
Azonban szocpol igénybevételénél nem minősül lakástulajdonnak (...) ha a lakás több mint két éve öröklés vagy ajándékozás jogcímén haszonélvezettel terhelten került a tulajdonába és a haszonélvező bent lakik.
A gond csak az, hogy nem öröklés és nem ajándékozás volt, hanem az akkor kiskorú férjem és testvére nevére vették meg a szülők az önkormányzati lakást. Vagy ez ajándékozás lenne...? SEGÍTSÉG!!! Hova kell fordulni ilyen jellegű tanácsért?</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Bea, mi magunk csináljuk a vakolást, úgyhogy így elég lassan megy. Most is teljesen fáradt vagyok, alig bírok megmozdulni Kép. A hálószoba majdnem kész. Én csináltam a csiszolást. Meg kivéstük az ablak helyét, ugyanis kissebb a luk és nem férne be Kép. Szóval lassan de biztosan haladunk.

Proone, valamelyik bankhoz kell elmenni kérdezősködni, szerintem ott segítenek.

Na megyek füröcskélni, mert az ytongportól úgy nézek ki mint egy száz éves ősz nénike. Majd jövök utánna és hozok táblát is Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na itt a mai tábla, a telken ma esti naplementét utánozza Kép.
Remélem senkit nem rontottam el, utoljára szombaton frissítettem Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Azt még nem is írtam nektek milyen boldog vagyok az utóbbi két napban Kép. Annyira jó kedvem van. Nézegetem a kis patakunkat a telken, ahogy folyik a tavacskánkból a tengerünkbe Kép, élvezem a napot, meg egyátalán, halad a házikó KépKépKép. Pedig tegnap este már majdnem sírtam, hogy nem bírom el a csiszoló gépet, annyira elfáradtam. Mondjuk jó súlya van, egy ősrégi darab, de működik és ez a lényeg KépKép. Ma meg jó kis izomlázzal ébredtem, de rendületlenül folytattam a csiszatolást, meg a vésegetést Kép. Hogy lehet ilyen jó kedvem.

Ja, bocsi, hogy szinte senkinek nem írtam semmit, csak magamról áradozom. De olyan jóóóóóóKépKépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Most nézem, ha nem is hibáztam, de nem sikerült rendesen megcsinálnom a táblát Kép. Majd holnap, már javítottam a hibám Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!

Sajna vége ennek a hosszú hétvégének, pedig olyaaaan jóóóó volt!!! Holnap lehet menni dolgozni Kép

Andi ez a hiteltanácsadás tök jó dolog!!! legalább tisztán fogtok látni a pályán, hogy hol érddemes felvenni! Tök jó lesz, ha ti is építkeztek, HAJRÁ!! Hol tervezitek??

Anita de jó lehetett neked, hogy láttad a pici babát!!! És benn voltál a szülésnél is??? Milyen volt? Hogy van a barátnőd?? TArtottad már a babát??

Proone érdemes lenne ezt a szocpol dolgot valóban megkérdezni egy banktól. Ők ugyis megmondják, hogy mi lehet, meg mi nem.

Hajni ne tessék emelgetni, attól még, hogy a 19. napon vagy!! Úgy látom, nálatok is van víz! Nálunk kezd elszivárogni!

MA nagyon szép idő volt, egész nap az udvart rendezgettük. Lassan jöhet a fűmag!!!! Hú mire abból gyep lesz Kép
Tegnap eljöttek a barátnőim és kitakarítottuk az újházat. Ma alig bírtam megmozdulni olyan izomlázam volt. Este meg activity party-t tartottunk, és majdnem ott aludtunk, mert már a szobákba bevágtuk a padlószőnyeget, és az egyikben már ágy isvan. Ma már egy ágyneműt is kimostam, úgyhogy gyanús nekem, hogy még márciusban lesz olyan éjszaka, hogy ott alszunk Kép
Fürdeni majd átjövünk ide, mert melegvizünk csak gázszerelés után lehet.

JAj képzeljétem ma fürdés közben felfedeztük, hogy tök nagy a hasam. Valamiért felfújódott De nem ám akáhogy: nem szimmetrikus!! AZ egyik oldala nagyobb. Szokott nektek ilyen lenni?? Remélem nem azért van, mert cisztám lett a clostytól!!!

Anyukám közölte ma velem, azt álmodta, hogy hármasikreim születtek !?!?!?!?! Ez vajon mit jelent?? Meg tudja nekem nézni valaki?? Remélem nem rosszat!! köszi előre is!

Zafír megjöttetek már a Bükkből??? mIlyen volt?? Tudsz nekünk valami jóhírt mondani???

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Sziasztok!

Hajni! Beuka! Olyan jó lehet nektek, hogy már ilyen közel álltok ahhoz, hogy beköltözzetek! Bárcsak lehetne nekem is izomlázam az ilyesmi dolgoktól!!! KépKépKép

Holnap sajna nekem is munka. Kép
Ma nagymamás nap volt, meglátogattuk az én mega férjem nagymamáját is. Enyémtől elhoztunk egy naaaaagy fali subát,amit még régen a nagypapám csinált, hogy kimossuk. Azt hiszem, tisztítóba adom, nehogy összefogja a fekete a színes dolgokat rajta.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok csajszik!Kép

Zebrásodjon már valaki be, mert megzakkanok.
Én még nem zebrásodok, de igyekszünk mindent megtenni az ügy érdekében. KépKépKép

Mindent bele! Kép
Aki dolgozni megy a nnak jó munkát, aki meg pihizik mint én annak jó pihenést.
KépKépKépKép

Kép
Kép
incike

Na stziasztok megérkezetem!!!Kép
Szóval ha nég emlékesztek az én kis gondomra nekem csüt. -péntek csak barnázás volt ténylegesn de akkor ezerrek csak szombaton jött meg!Most ilyenkor mi van??Kép
Milyek az 1 cn?? Mert akkor javítani kéne!!
Egyébként tök szupi volt a hétvége, csak hát végig megvolt!Kép
Andi!Nekem ez az első hónap fogitabi nélkül szóval még nem tudom semmit mondani!Kép
egyenlőre ennyi várlak benneteket!!
Hajni Veled álmodtam hogy veszekedtünk....
nicola79

Ha nekem még 5 napig nem jönne meg....akkor tesztelnék. Kép

KépKépKépKép
proone

Nicola, először is, akkor számítják 1 cn-nek ha már piros. Szóval szerintem javíttass, de mond meg hányadik mert nincs kedvem számolni Kép. Másodszor én nem is vagyok veszekedős Kép, de azért jól esik, hogy már beférkőztem a tudatalattidba is KépKépKép.

Proone, nagyon jó, de majd a ti időtök is eljön. Nekem szerencsére nem nagyon van ma már izomlázam, csak a jobb vállam fáj iszonyatosan ha megmozdítom. A ballal rakom ide oda. Remélem megunja és abbahagyja, nem kell elmennem dokihoz vele Kép.

Bea, én már tuti ott aludnam volna néhányszor, nem értem hogy bírjátok ki Kép. Nálunk inkább dagonya van, víz csak a folyóban látszik Kép. Igazából nem emelgetek sokat, az a vacak is csak 3-4 kg, de ha folyamatosan fogni kell, egy idő után nehéz lesz Kép.

Incike, mind a te kívánságod teljesítésén fáradozunk KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Jó akkor szombaton volt 1 cn, aakor ma 5 cn, és akkor 38 ciklusnap.

Köszike!
Nem tudom már miért veszekedtünk egyébként én sem vagyok olyan.
Valami olyasmit mondtál álmomban hogy nem igy ismertél meg engem, meg hogy csalódtál bennem, de hogy miért nem tudom.....
nicola79

Biztos rossz voltál hozzám Kép.
Akkor javítalak és küldöm a táblát Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Gyorsan olvasok, de utána még jövök!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, 38 ciklusnap!!!
Nem akarok veszekedni, de azért...KépKépKépKép
nicola79

jóvanna, nem lehet mindent egyszerre kijavítani Kép. Lehet hogy a kövi 37 lesz Kép.

Képzeljétek, néztem az OMSZ honlapján, hogy ma még 16-18 fok is lesz. Ki hinné, hogy pár napja még -10 volt KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nnnna, újra itt vagyok! Kép Visszajövök, mint a bumeráng! KépKépKép

Nolina, Köszi a rózsát! Szeretem! Kép

Képzeljétek, tegnap végre [color=#ff0000].
Annnyira boldog voltam Tőle! Kép
De meglepő módon elég gyorsan eltelt az idő Nélküle. Bár egy kicsit féltem ettől a hosszú 7végétől, h nagyon hosszú lesz nekem, de végülis ki lehetett bírni. Minden este alkoholizáltam az anyósommal. KépKépKép
Megint kaptam szép hűtőmágneseket Kép, meg egy gyönyörűséges nadrágkosztümöt. Kép
És csináltam a kis Drágámnak fincsi kaját, aztán meg sokat-sokat szexeltünk. KépKépKép És utána is ott feküdtünk este sokáig ébren és angyon sokat beszélgettünk. Kép Ooooolyan jó volt, h megint Hozzábújhattam, simogathattam, meg egyáltalán az, h éreztem, h ott van mellettem! Kép IMÁDOM!

Bocsi, h most csak áradoztam, de még annyira ahatása alatt vagyok! Tudom, önző dög vagyok... Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Ez a hétvége úgy megzavart engem, hogy majdnem még egy órát aludtam nyugodtan, hogy úgysincs első órám. Aztán mikor férjecském búcsúzott el tőlem, még egyszer végiggondoltam, és belémhasított, hogy mégis van első órám... Szerencsére még nem kellett kapkodnom. KépKépKép Azt hittem, kedd van... KépKépKép

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Én párom szombaton autót szerelt, vasárnap és hétfőn többnyire az ágyat nyomta, még a herpesze is kijött szegénynek, kedden meg még lábadozott, gyógyulgatott. Miért beteges most ennyire..? Kép De talán nem kaptam most el a betegségét. Kép
Ha ilyen meleg van, lehet, hogy ma este lecsalom sétálni a Duna-partra. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, sikerült megcsinálni a bevallást?

Na megyek megnézem mi a helyzet kaja ügyileg. Mosogatni való tuti sok van, mert tegnap csak öcsikém volt itthon, úgyhogy gondolom el tudjátok képzelni mi van lent KépKépKép Sietek aztán jövök

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Én olyaaaan szomorú vagyok!!!
Nem elég, hogy itt ücsöröghetek az irodában, mikor kinn ezer ágra süt a nap, reggel tök alacsony volt a hőm. Gondolom szombaton menetrendszerűen megjön Kép

Zafír, Anikó, Nolina remélem Ti jó hírekkel jöttök a héten!!!

Proone szegény, elég szar lehetett reggel, amikor belédnyilalt, hogy azonnal fel kell kelned! Remélem tesztelned kell 5 nap múlva .... Kép mit akartok azzal a subával?? A séta jó ötlet a gyógyulásra szerintem!

Katanyugodtan áradozz, mi is szoktunk! A szerelem már csak ilyen. Csak annyi a különbség, hogy én nem árulom ám el, hogy tegnap este mit csináltunk ... Kép

Hajnieészvétem a mosogatás miatt... Gondolom mit hagyhatott az Öcsikéd Kép
Jó a tábla!

Kép
Kép
beuka

Bea köszi, iszonyat ami a konyhában van. Egyszerre nem is tudom elmosogatni Kép.
Ha leesett a hőd, akkor ma vagy holnap kellene megjönnie. Annyira előre szerintem nem szól. Nekem általában aznap szokott megjönni, mikor leesik. Bocsi, hogy még jobban elkeserítelek, csak leírtam a tapasztalatom.

Kép

Kép
vkhajni

Óóóó, Proone, nem elég ez a herpeszes, betegséges dolog, még első órád is volt?! ... Kép
Én is akarok Duna-parti sétát! Kép És csak séta lesz?! Kép

Hajni, és a kajaüggyel mi lett?! Kép Vagy csak mosatlant találtál?! Kép Az szar ebéd... Kép

Beuka,
Akkor már tudom is, h mit csináltatok! KépKépKép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kaja ügyileg semmi. Semmi nincs parancsba adva, nekem meg nincs kedvem főzőcskézni. Mindenki talál magának valamit szerintem Kép.

Már csak pár óra és jön haza a párom, és megyünk a telekre KépKépKép. Már nagyon várom. Csak nem tudom, hogy mit fogok csinálni, ugyanis a vállfájásom nem nagyon akar csillapodni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Csajok,
Mi ez a nagy pangás itt?! Kép
Pedig olyan jó kedvem volt eddig! Ne tegyétek ezt velem!!! Kép
kata1977
Hatvan

sziasztok!
Uj vagyok itt, szinten babavaro, remelo. meg nem regota probalkozunk, de kisse aggodos vagyok, 33 eves leszek az iden, juniusban, nagyon szeretnek mar mami lenni...
jangi

Szia Jangi!
Ha jól értettem, most álltatok rá 'élesben' a dologra?! Szedtél fogigátlót? Mikor hagytad abba? Voltál nőgyógynál mostanában? Írj magadról sokat, h tisztább legyen a kép!

Kata

Ui. Üdv itt! Kép
kata1977
Hatvan

Szia Jangi, üdv köztünk.

Gyerekek én már megint tiszta idegroncs vagyok. El akarok már innen költözni. Anyukám talált nekem egy tök jó munkát. Ott kezdődik a baj, hogy Budaörsön, ez még nem is lenne akkora gond, de angol nyelvtudással. Ezzel az a probléma, hogy utoljára érettségin beszéltem angolul, és magántanárhoz kellett járnom, hogy ne húzzanak meg. Szóval elég jól tudok na. Anyucikám meg közölte, hogy amíg a csaj akinek az önéletrajzot adni kell sielni van, járja le unokanővéremhez, hogy felelevenítsük a tudásomat. Könyörgöm, 1 hét alatt nem lehet megtanulni angolul. És nem lehet neki megmondani, mert megsértődik. Szóval iszonyatosan elegem van. Közben közli, hogy a párom elvan egyedül is a telken, különben is majd ők kimennek segíteni neki. A 3 hét alatt amíg dolgoztam, egyszer nem voltak kint a telken, nemhogy segíteni, de még megnézni sem. Szóval ezek után......

Bocsi, hogy már megint dühöngök, de iszonyatosan elegem van. Mikor mehetek már el innen végleg?????

Kép

Kép
vkhajni

Szia Kata,
koszi. Nos kb het honapja hagytam abba a fogigatlot. Nogyogyinal masfel honapja voltam utoljara. A ciklusom 31 napos, normalisnak tunik, peteeresem van, erzem is. ebredesi homersekletet merem, fel eve rendszeresen. A legutobbi ciklusom volt egy kisse kelekotya. Elso fele megnyult nagyon ugy ot nappal kesobb ovulaltam, mint rendesen es ugy altalaban magasabb homersekleteim voltak. alap 36.9 a legalacsonyabb, a plato 37.5-37.6, mensikor vissza 37.2-re, azota ugy kb. ennyi...
Angi
jangi

Sziasztok!!

Én egyre jobban szenvedek!! HAZA AKAROK MENNI!!!

Hajni teljesen igazad van! NE mlehet könnyű neked! Valahogy azért mégis próbáld meggyőzni anyukádat, hogy halott ötlet, hisz ha ilyen régen használtad az angolt, nem sok esélyed van. Főleg 1 hét alatt...

Angi üdv közöttünk!!!! jól értem, hogy 7 hónapja próbálkoztok? És azóta semmi? Doki mit javasolt? A gyógyszert meddig szedted? Utána is normál volt a ciklusod?

Kép
Kép
beuka

Angi megint megbombázlak egy kérdéssel: hogy érzed, amikor ovulálsz??

Kép
Kép
beuka

Beuka

koszi, gondolom lesz modom rendszeresen benezni majd... Nos, a probalkozas meg csak ket honapja megy elesben, elotte ahogy esik ugy puffan alapon. elotte negy evig szedtem a fogigatlot. Csak rendes nogyogyinal voltam, csaladtervezonel es kivizsgalason meg nem. A ciklusom a gyogyi abbahagyasa utan, viszonylag normalisnak tunik, bar csak alig van mensim, mondjuk a megvonasos verzeshez kepest. Parom egyaltalan nem aggodos - meg jo - mert en meg baromira az. De azert a fejemben van egy-ket hatarido, hogy mikortol kene ilyen-olyan dokihoz menni, mar csak azert is mert 33 leszek es enm csak egy gyerkocot szeretnenk.
jangi

Bea, olyan aranyos vagy. Sajnos nem lehet meggyőzni, mert teljesen kiakad. Itt bőgök mint egy kislány, és nem merem megmondani anyunak hogy elegem van, nem érdekel. A mulkor azon panaszkodott hogy keveset beszélgetek vele. Utánna kétszer próbáltam, de neki csak két témája van. Az egyik hogy kell az építkezéshez a pénz, a másik hogy ne legyek ilyen ellenséges az öcsikémmel. A második azóta van, mióta elpanaszoltam neki, hogy arra nem képes a drága, hogy visszapakoljon a fürdőbe ha felszáradt, pedig szóltam neki, ráadásul úgy kellett hasraesnie a cuccokban, ha be akart menni a szobájába. De ő sajna elfelejtette. Na mindegy abbahagyom.

Este jövök már csak. Most megyek anyuért, aztán végre ki a telekre. Már alig várom. Olyan nyugi van ott kint.

Puszi mindenkinek aki nem lesz este. Írjatok addig sokat, hogy legyen mit olvasnom.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Beuka,

teljesen tisztan meg tudom mondani, hogy jobb vagy bal petefeszekben erek-e. Azon az oldalon ovulacio elott par nappal el kezd fajni es eleg megbizhatoan erzem a valtott oldalakat! ugy olvastam ez normalis jelenseg, bar nem mindenkire jellemzo
jangi

Hajniha úgyis elmész, akkor Neked majd este írok.

Angi az jó, hogy ilyen pontosan érzed az ovulációt. Néha nekem is szokott fájni egyik oldalon, de még nem figyeltem meg, hogy mikor. Lehet, hogy én is érzem csak nem is tudom Kép
Egyébként hogyhogy most döntöttétek el a babatémát?
Ezek szerint még én is "csak rendes" nődokinál voltam. Nem is tudtam, hogy van külön családtervező. És ő vizsgál is, vagy csak tanácsol?

Kép
Kép
beuka

Beuka,

az az igazsag, hogy tul vagyok egy valason, ott negy evnyi probalkozas utan sem lett, aztan kiderult a volt parommal volt gond. Mostanra rendezodott az eletem es minden vagyam, vagyunk egy kicsi mano. Nem tudom pontosan hogy van ez a dokikakkal, vannak csaladtervezo kozpontok, ahogy nekem Tundi irta, gondolom ott celiranyosabban foglalkoznak az ember lanyaval, mint egy normal nogyogyi.
jangi

<font color="0000ff">Szia Jangi! Üdv közöttünk!

Beuka!
Családtervező programról én is hallottam, kivizsgálnak előre, hogy ne egy év próbálkozás után kezd el rohangálni, hogy lehet-e gyereketek... Itt van a honlapjuk: http://csaladtervezes.uw.hu/
Biztos van valahol vidken is, én erről az egyről tudok, de nem jutottunk el oda, mert egyedül nem akartam menni (párokat várnak), férjem meg azt mondta, hogy nem tudja sorozatban elkérni magát a munkahelyéről (biztos nem tartotta olyan fontosnak).

Hajni! Igen, kisebb vargabetűket téve sikerült kitölteni az adóbevallást, az tette be, hogy a tavalyihoz képest szinte mindent megváltoztattak rajta (mit hova kell beírni), és a hülye gép mindig hibásnak jelölte a születési dátumot... Nem értjük. Próbálkoztunk többféle születési dátumot, némelyik tetszett neki, némelyik nem, de nem találtunk benne semmi logikát. Röhej... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?