Sziasztok!!!
Sajna vége ennek a hosszú hétvégének, pedig olyaaaan jóóóó volt!!! Holnap lehet menni dolgozni
Andi ez a hiteltanácsadás tök jó dolog!!! legalább tisztán fogtok látni a pályán, hogy hol érddemes felvenni! Tök jó lesz, ha ti is építkeztek, HAJRÁ!! Hol tervezitek??
Anita de jó lehetett neked, hogy láttad a pici babát!!! És benn voltál a szülésnél is??? Milyen volt? Hogy van a barátnőd?? TArtottad már a babát??
Proone érdemes lenne ezt a szocpol dolgot valóban megkérdezni egy banktól. Ők ugyis megmondják, hogy mi lehet, meg mi nem.
Hajni ne tessék emelgetni, attól még, hogy a 19. napon vagy!! Úgy látom, nálatok is van víz! Nálunk kezd elszivárogni!
MA nagyon szép idő volt, egész nap az udvart rendezgettük. Lassan jöhet a fűmag!!!! Hú mire abból gyep lesz
Tegnap eljöttek a barátnőim és kitakarítottuk az újházat. Ma alig bírtam megmozdulni olyan izomlázam volt. Este meg activity party-t tartottunk, és majdnem ott aludtunk, mert már a szobákba bevágtuk a padlószőnyeget, és az egyikben már ágy isvan. Ma már egy ágyneműt is kimostam, úgyhogy gyanús nekem, hogy még márciusban lesz olyan éjszaka, hogy ott alszunk
Fürdeni majd átjövünk ide, mert melegvizünk csak gázszerelés után lehet.
JAj képzeljétem ma fürdés közben felfedeztük, hogy tök nagy a hasam. Valamiért felfújódott De nem ám akáhogy: nem szimmetrikus!! AZ egyik oldala nagyobb. Szokott nektek ilyen lenni?? Remélem nem azért van, mert cisztám lett a clostytól!!!
Anyukám közölte ma velem, azt álmodta, hogy hármasikreim születtek !?!?!?!?! Ez vajon mit jelent?? Meg tudja nekem nézni valaki?? Remélem nem rosszat!! köszi előre is!
Zafír megjöttetek már a Bükkből??? mIlyen volt?? Tudsz nekünk valami jóhírt mondani???