Giggancs, Tündérke
A többiektől elnézést, mert off leszek.
Érdekes a bölcsi dolog, mert én is úgy határoztam most a 7végén (bölcsődei gondozónővel történt diskurzus után), hogy beiratom Chris fiamat bölcsibe.
Mivel a bölcsi 2-300 %-osan telített nálunk Tbálinton ezért első körben fizetős bölcsire iratom be (fél nap 800 ft. reggeli 10 órai és ebéddel) mondjuk áprilistól (ő is 2002 novemberi
) mondjuk heti 2x fél napra, aztán ha szereti akkor több napra, majd amint van rá lehetőség állandóra havi alig 5000 Ft-ért.
A bölcsiben marad jövő szeptemberig, vagyis majd 4 éves koráig. Ma hivom a bölcsöde vezetőt fel tali ügyben.
Nálunk azért fontos, mert 1. imád hisztizni! és 2. annyi felesleges energiája van, hogy nem birunk vele! 3. reménykedem, hogy hozzájárulnak a szobatisztasághoz és a szép evéshez
.
MÁS
Mircimama
Pihizzél sokat és légyszi SOS irj, hogy mi volt ma a dokinál.
Giggancs
A képekről úgy látom kislányodat nem nagyon viselte meg a hajvágás
szerintem nagyon aranyos lett, és hidd el úgyis megnő (mármint a gyerek haja
).
Praktikus kérdés: Hogy vágod le a gyerek haját? A fiam képtelen megülni és napi 1-2 nyirás a hajvágás, úgyhogy van úgy, hogy 1 héten át vágom a haját mire valahogy kinéz szegénykém.
Falina
A helyedben a 0-1-0 értékre rákérdeznék a dokinál. Ez a legtisztább.
A nem hizás-evés miatt ne aggódj: azt olvastam, aki fekvésre van itélve terhessége alatt az nem nagyon hizik, nincs olyan étvágya, és azt hiszem MZX-Móninál is ez volt. Bár én nem tudonám magam elképzelni, mert biztos, hogy unalmamban csak ennék és ennék
.
MZX-Móni és Falina
Le a kalappal előttetek, hogy igy birjátok.
Hanee
Testvéreknél a köldökvér akkor is működik amikor mondjuk két eltérő vércsoportba tartoznak? Pl. tesómmal ikrek vagyunk kétpetéjűek és nekem A neki meg B a vércsoportja! Igy is működne a köldökvér????? Nekem kétségeim vannak e felől.
Tünde
Szerintem a doki nagyon-nagyon paraszt volt. Én sem szóltam volna be neki, ilyen téren én elég anyámasszonykatonája vagyok
és nekem is okozott volna egy rossz napot. Fel a fejjel, többet ne menj hozzá oxi?
Pipocska
Jól emléxem, te irtad, hogy az apósod beteg és a közös helyiségektől félsz, nehogy elkapd? Ajánlom az Elevit mellé a heti 1x Oscillococcinum, vagy ha megjelennek a megfázásos influenzás tünetek akkor napi 1 adag. Szuper és a gyerekemnek is ezt adom heti 1 alkalommal, vagy aznap amikor elkezd köhögni, tüsszögni, stb.
Márti
Fenti gyógymódot Neked is ajánlom! Aztán megy a drukk kismaszatért 1000-el! HAJRÁ!
Rémálmok!
Tegnap Chris fiammal elmentünk megnézni a lovardát és mint jó kisfiúhoz hiven minden sárpocsolyába belelépett, pancsolt. Az egyik olyan mély volt, hogy belesüllyedt DERÉKIG!!! a vizbe. Ez még nem az álom! Ez tényleg megtörtént. Mint kiderült ott kezdődött az árok csak tele volt vizzel. A gyerek jól van, nem sirt, hanem csak fogta a kezemet és az autókat bámulta továbbra is. Hazavittem és kapott egy hatalmas habos fürdőt anyával!
bár a kádban alig fértünk el, de azért jót mulattunk.
Nos erre mit álmodok az éjjel? Chris fiam beleesik a vizbe és gyakorlatilag megfagy, összegömbölyödik, kifehéredik és megfogom és hideg a teste. És ekkor jövök rá, hogy ez nem is a Chris fiam, hanem a legújabb szülöttem, a kis Adrian. Hát mit mondjak borzasztó volt!
Mindenesetre ma elküldtem apát meg a gyereket a Corába vegyenek gumicsellót, mert pocsolyák még lesznek dögivel
Ja nálunk még mindig van olyan hely ahol 2-3 cm hó van a kertben! Nagyon durva, de a hóvirághagymáim már kibújtak
és tegnap felmentem a teraszra, bebugyoláltam magam a napozószékbe és aludtam bő 30 percet a firss levegőn. Szupi volt!
Na jól van eldugulok mostmár,
Pusszancs MINDENKINEK,
Móni 22+5