Sziasztok!
Bocs, amiért ennyit panaszkodtam múltkor,elég rosszul esett akkor a dolog. Átgondoltam a dolgot, és lehiggadtam, a melómra nem volt panasz, tehát lelkiismeretfurdim nem kell hogy legyen, az meg hogy a személyiségemmel vagy a gyerekvállalással gondjaik voltak, egy más lapra tartozik: ha szólnak kicsit megpróbálhattam volna visszafogni magam, de gyökeresen biztos, hogy nem tudnék megváltozni, a gyereket meg aztán egy másodpercig sem bántam meg, és innentől kezdve nyazsgem mindenkinek a cégnél.
Kézbenhordás-nyüglődés: Én biztos vagyok benne, hogy ezek a kis csöppek az időjárási frontokat is nagyon megérzik, nálunk hidegfrontra nyűgös, melegre aluszékony a kismanó. Most meg aztán jött meleg, ment meleg, jött hideg, és nem sokára állítólag megy higed és jön meleg, nem csoda, hogy ki vannak purcanva a törpök..
Reméljük előbb utóbb a tavasz győz, és egy kicsit frontmentesen élvezhetjük a jóidőt!
Anikó!
Köszi az energiát, bár neked sincs sok, ide megérkezett, ahogy az a föntiekből is kiderül!
Kata újabb betegsége
Homeós dokinénit esetleg próbáltad megkeresni?
Vera! Látod, az ízlések,pofonok és főnökök nem egyformák.
Ha ilyen klassz a banda, nem csatlakozhatnék én is a GYED után?! ;)
Szegény Nanda! Jobbulást! Ti aztán jól elkaptátok a betegségeket mostanában..
Bár ez így szokott lenni egy családban: egymásnak adjátok körbe a bacikat és vírusokat. Egyedül meg aztán végképp nagyon nehéz lehet. Maya viselkedése mostanában jobban alakul már ?
Lehet hogy nem ártana egy kis immunerősítő kura, az echinacea-ról hallottál már? Lehet sima cseppként gyógyszertárban és homeós bogyeszban is kapni, nagyon felturbózza a szervezetet. Ha van kedved próbáld ki.
Munkaügyileg nagyon köszönöm, hogy utána érdeklődtél! Konkrétan azt vettem ki a fönőköm szavaiból, hogy jobban járok, ha én fogok majd felmondani, írásban nem mondtak fel, de szóban egyértelművé tette, hogy nincs jövőm náluk. Én viszont magamtól nem mondok le a végkielégítésről, csak ha véletlen valami olyan eszméletlen jó ajánlat esne be a GYED vége felé, amit nem érdemes kihagyni. Még egy figyelmeztetést kap tőlem írásban a fazon, hogy a hitel megtagadása jogszerűtlen, gondolja át, mert bírósághoz fogok fordulni, aztán ha "nem" a válasz,akkor perelek, a kirúgás szóban már elhangzott, szóval sokat nem veszthetek..
Ja, és még a bíróság előtt /mivel a jó hosszú és költséges dolog/ egyet próbálkozok a cég külföldi ügyvezetőjénél is, hátha ő nem hagyja hogy a klassz kis multijukat sárral dobáljam, mert ha perelek akkor a sajtóban is el fog egyszer-kétszer hangzani a cég neve, erről gondoskodom. A jó kis kereskedelmi csatornák ugrani fognak a szegény hányatott sorsú, meghurcolt kismami szívszaggató történetére. Tudom ez aljasul hangzik, de már írtam, hogy engem nehéz felbosszantani, de akkor nagyon bosszúálló tudok lenni.
Jerry! Szemed
Nekem árpám volt, az is ilyesmi tünetekkel jelentkezik. Ha nem javul, szerintem ugorj el egy szemészetre, fél perc alatt megnézik, és írnak fel szemcseppet, vagy krémet, nekem 2 nap alatt elmúlt. Már csak azért is érdemes szerintem megnézetni, mert ha viszont tényleg kötőhártyagyuszi, amire Anikó tippelt, az lehet fertőző is. Szerintem
Rita! Jaj Ti szegények, akkor mégis csak olyanra alakult a dolog mint nálunk..
Jobbulást nektek! És ürelem, nem tart sokáig, hamar meggyógyul Lili és kétszer olyan ficénka és jó kislány lesz!
Orsiéknak jó utat!
Mindenki gyógyuljon meg gyorsan, egyetek sok vitamint, jön tavasz és a nyár, ideje elfelejteni ezt a nehéz, hosszú és randa telet!
Macs