Új privát üzeneted érkezett!

Jerry
Írtam mailt, megkaptad? Vagy megváltozott a címed?

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most tudok csak irni, mert fitnessen voltam es vegre megjottek az anyosomek, ugyhogy veluk voltunk. Lili nagyon boldog volt. Fulig ero szajjal fogadta oket. Kép

Hajni: Akkor neked nem lehetettt konnyu terhesseged. Kép Gondolom allandoan aggodni kellet. Csodallak, hogy vegigcsinaltad. Nem lehet, hogy Reka nagyon hasfajos tipus volt? Pont van/volt egy ilyen baba Noncsi a forumon, akinek szinten hasonlo tunetei voltak, bar o sokat hanyt mellette. De hosszu ido utan o is rendbejott. A lenyeg, hogy mar ti is jol vagytok. Reka szopik meg? Es milyenek az ejszakaitok?

Mese: gyogyulj meg! Kép Miert nem ajanljak a Sinlac-ot? Semmi baj vele. Szerintem sokkal jobb mint a Milupa. Egyebkent a dokik altalaban nem ajanlanak semmit, hanem nekunk kell kerni, kerdezni. Lili is minden este szopizik, de elotte 1 oraval kap tejpepet. Bar nem igazan szereti. Jobban szereti a gyumolcsoket. Lehet, hogy ezert se hizik annyit. Kép

Csip: a gond a Hipp-es uvegekkel, hogy honnan tudjam mikor gyartottak. En egyetlen uvegen se latom a gyartasi idot, csak a lejarati idot. Kép

Jerry: Koszi a bokot. Azert vannak meg itt szep kisbabalanyok, de azert jol esett a lelkemnek. Kép
Olyan jot nevettem, ahogy elkepzeltem Nanda-t Maya jelmezeben! Kép Kép

Na, megyek alukalni.
Szep almokat mindenkinek Rita
Es kep: Kép
Lili megprobalta szetszedni a tuzifakeszletet tartalmazo rekeszt. Kép
Kép
A jatekait, de az megengedett. Kép
Kép
Es a kis huncut:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Néhány kép rólunk:
Kép
Kép
Kép
Kép
cvali

Mindenképpen fel akartam tenni előbb a képeket, de most még nem vagyok annyira álmos, gondoltam írok egy kicsit bővebben is magunkról.

Nanda: Szeretném én is lent tölteni a nyarat, ott jó levegő van, biztos élveznénk mindannyian. Szerintem találkozhatnánk is Kép.

Orsi: OK

Tomika: Szinte mindent megcsinál, mászik, felül, feláll, leül, lefekszik, egykézzel kapaszkodva sétál a szekrény, ajtó, ágy mellett, állva mozgatja a hintaszéket (amitől én frászt kapok) és nagyon élvezi az önállóságot. 6 foga van és reggel 6-7 óráig alszik egyhuzamban. Egy szavam sem lehet, nagyon kiegyensúlyozott gyerek.

Alina: Ő még nem állt fel, de ezzel nem késett le semmiről, mert azt hiszem Tomika kezdte el nagyon korán (8 hónap elején), szépen ül, ülő helyzetben halad előre, körbe, hason továbbra sem szeret lenni. Az alvásával sok gondunk volt, de már három napja ő is 5-6 óra között ébred először Kép, ezt nagyon élvezzük. Most jön a 5., 6. foga, elég lassan jön sajnos, már egy hete megrepedt az innye, de még mindig nem bújt ki tökéleten. A bébikomppal száguldozik, imádja.
Nagyon sokat nevetnek, a gőgicsélésben egyre gyakrabban versenyeznek, ha rákezdi az egyik azonnal bekapcsolódik a másik is. Egyre jobban lehet velük játszani és kezdik visszaadni amire tanítgatom őket.
A délelőtti és a déli szopi helyett gyümi és főzelék van, imádják a túrórudit (csoki nélkül) és a Danoninot, megismerik a papírról és kacagnak neki ha kiveszem a hútőből.

Síelés: Valaki kérdezte hogy oldottuk meg? Vittük magunkkal anyut, pályaszálláson voltunk és ő vigyázott rájuk, amíg én síeltem.

Időm sajna nagyon kevés. Állandó felügyeletet igényelnek, valaki után mindig mennem kell, hogy el ne essen, de ennek ellenére nagyon élvezem, mert azokból a kis tehetetlen babócákból igen aktív kis ördögfiókákká váltak Kép.
Alig várom már a tavaszt, hogy egy kicsit kimozdulhassak velük, fagyoskodás nélkül, remélem hamar vége lesz már ennek a zimának.

Mindenkinek jó éjszakát és jó hétvégét!

Vali
cvali

Sziasztok!

18 hónapig jó minden Hipp bébiétel - nekem ezt mondták a Hippnél -, úgyhogy így ki lehet számolni a gyártási időt. Én nem nagyon merem odaadni neki a korábbiakat.
Amúgy még lehet kapni a régiekből is, én a Tescoban vettem egy csomót, és van közte több régi tömítésű is!

Csip
csipcsiripp

Csip
Mond már el légyszi, hogy hogyan kell kiszámolni ezt a 18 hónapot, mert én nem értem.Kép A csomagoláson van egy lejárati dátum. Ahhoz kell viszonyítani? És akkor meddig jó?
Én nem nagyon adok bébikaját Gergőnek, de pl.ma kipróbáltam az őszibarack-almát és ízlett Neki. Szóval azért jó lenne tudni, melyik dátummal biztonságos!

Előre is köszi!Kép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Igen, a lejárati időből kell kivonni a 18 hónapot, és ha ez az időpont 2004. nyara UTÁNRA esik, akkor már új tömítéssel gyártották a zárófedelet, és biztonságos - állítólag... bár ki tudja, manapság mi biztonságos, és mi nem. Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy ne vegyek a piacon zökdségeket, mert arról nem tudhatjuk, mi van benne. A Hipp a legjobb szerinte. Én meg szót fogadok neki.
Csip
csipcsiripp

Sziasztok!
Az Ildikóknak és Gergőknek boldog névnapot kívánok!
Rita!
Köszi a címet,már jelentkeztem is,alig várom az első leckét Kép
Jómúltkor reggel eszembe jutott Lilike,mert Míra is megtalálta az ásv.vízes palackomat,addig bütykölte míg a kupakot láttam elgurulni és a víz ömlött kifele Kép Nagyon örültem neki KépMiért kell Lilinek tápszert adni?
Orsi!
Gergőnek az ekcémája tünetmentessé vált már?Próbáltál már neki alma-banán-narancs pépet adni?Míra imádja Kép
Csip!
Nem írígyellek benneteket,annyira rossz érzés ha beteg a baba Kép
Felébred a drága majd folytatom ha alszik
Vera

KépKép
viranka

Szia Vera!Kép

Szerencsére Gergő ekcémája szuperül van, pontosabban nincs!Kép Alma-banánt már egyszer kapott, semmi lelkesedés nem volt benne iránta. Narancsot én nem merek adni, úgy tudom még nem szabad. Viszont tegnap és ma adtam neki Hipp-es őszibarack-almát és ez ízlett neki, nagyon nyitogatta a száját!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Ja!
Köszi a köszöntést, de ma azt hiszem Gergely nap van, Gergő hivatalosan csak 1 van, nov.17-én. Mi akkor tartjuk.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ma elvoltunk egesz nap vendegsegben, ahol egy kisfiut latogattunk meg, aki 4 honapos es 8 kilos. Kép

Vera: Milyen tanfolyamra jelentkeztel? Ha lakberendezesre es kerdesed van, szivesen segitek. Nem minden konnyu am.
Tejpepet adok, ami nekem nem tapszer. Nem kiegesziteskent kap, mert nem minden este eszi meg, hanem tulajdonkeppen desszertkent, illetve, hogy kapjon egy kicsivel tobb kaloriat. meg nem akarok neki tebegrizt fozni, mert ahhoz tej meg cukor is kell. Majd kesobb.

Es egy kep, bizonyitando, hogy tenyleg vendegsegben voltunk: Kép
Kép
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok, csak gyorsan...
Mi még mindig a náthával küzdünk,de szerencsére a gyerekek jobban vannak.Én meg???Hát az elmúlt 3 napot nem kívánom senkinekKép
De lassan túl vagyunk rajtaKép

A HIPP-es kajákról annyit,hogy én 3 évvel ezelőtt a Mayának is azt adtam.Most aggódjam halálra magam,hogy mi lesz a gyerekemmel?Én úgy gondolom,hogy ez csak megint valami pánikkeltés,amit már régebben leírtam.KépHa a piacon sem tudsz normális zöldséget,gyümit venni,akkor mit adsz a Babának?Inkább a Hipp-et,mint a műtrágyás dolgokatKép

Puszi,
Egy Dagyon Dáthás DandaKép
nanda

Rita!
Nekem is lehet kérdésem lakberendezéssel kapcsolatban? Te lakberendező vagy?
Most építettünk fel egy szép házat, és a berendezéssel kapcsolatban lennének kérdéseim.
Csip
csipcsiripp

Sziasztok!

Csip: Nyugodtan kerdezzel, de csak maganba, hogy ne zavarjuk ezzel a forumot. Hivatalosan csak szeptemberben leszel lakberendezo, de most is foglalkozom hazak, lakasok belsoepiteszetevel, lakberendezesevel ismerosok koreben.
Cimem: rjeney@cora-h.hu

Danda: Kép Jobbulast! Elkaptatok az influenzat?
HIPP-es kajak miatt ne idegeskedj. Nincs ertelme veluk foglalkozni. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Rita
Nagyon jó a kép!Kép Hát igen, Gergő is ilyen óriásbébi volt 4 hónaposan, igaz most is az!Kép Édesek a gyerkőcök együtt!Kép

Nanda
Egyetértek, manapság imád a média pánikot kelteni! Anyukámmal mostanában sokat beszélgetünk erről és annak idején ez nem volt divat, mi ettünk mindent, mégis szépen felnőttünk. Szóval én sem nagyon foglalkozom ezekkel a hírekkel. Csak a normális mértékig!Kép

Gergőnek nagyin ízlett a Hipp-es őszi-alma. 2 napig azt kapott, erre ma úgy tátotta a száját!Kép És írtóra meglepődött, mikor nem az volt a kanálban, hanem krumpli.Kép De ez is ízlett Neki.Kép

Mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Orsi!Üresen ízlett Neki a krumpli? Nekem már 2 gyerekem is evett a régi Hippekből,úgyhogy nem is gonolok rá,nem fogok még ezen is idegeskedni.Egyetértek Dáthás Dandával,szerintem is túl sok mostanában a pánikkeltés.Kép
Nekem azt mondta a védőnő,hogy nyugodtan adjak Neki narancsot,mandarint,és imádja is,de elég sok visszajön belőle.

Vali:gyönyörűek az ikrek!!!! KépÉs nagyon ügyesek!

Csip:puszi Neked is! Kép

Szép napot:Anikó

Danda:jobbulást Nektek!!! Az a legrosszabb,hogy betegen is helyt kell állnod,nincs mese....Kép

Rita:Úgy irigyellek a lakberendezésért,engem is nagyon érdekel,sok-sok újságot nézegettem,amíg volt időm,csak sajnos a fantáziámmal vannak gondok,úgyhogy nem igazán nekem való.A virágköést is többek között ezért hagytam abba,mert amit megtanultam,azt nagyon szépen csináltam,de önállóan,magamtól már nagyon nehezen találtam ki valamit.Ez pedig szerintem nagyon fontos az ilyen szakmáknál.Nagyon szépek vagytok a képen.Hát nem úgy néz ki a kisiú,mint egy 4 hónapos,de hát már meg se lepődöm,Bence és Gergő is ilyen óriásbébik.Kép Igaz,pocitárs? Kép

Vera:Mi is novemberben tartjuk a Gergőt,de azért köszönjük.KépHogy van a kis mosolygós Mira? KépPalack jó lehetett.Nálad sem volt kamera kéznél?

Most látom,hogy kicsit kusza lett a hsz-m,bocsika érte.Kép Kép
vakili

AnikóKép
Igen, üresen kapta. De megkóstoltuk és tök finom volt! Pedig se só, semmi vem volt benne!
Naracs: akkor majd én is megint rákérdezek! És különben hogy adod? Csak a levét? vagy összeturmixolod?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szep jo reggelt. Kép Nalunk gyonyoruen sut a nap es tegnap ota bevezettem a napi 2x setat. Eddig a delutani alvas utan nem mentunk el, mert hamar besotetedett es hideg volt, de tegnap fel otkor kelt Lili, betettem a babakocsiba es egy haromnegyed orat setaltunk. Lili nagyon elvezte. Ulo helyzetben volt a babakocsiban es sokat nezelodott. A seta elott kivittem a kertbe a hintaagyba. Felultunk es jottek a kutyak. Lili az olemben ult, es en dobaltam faagakat a kutyaknak kozben. Lili fergetegeseket kacagott amikor a kutyak bohockodtak elotte. Nagyon elvezte. Hat ezt latnotok kellett volna. Kép

Mar nagyon sokat maszik mindenhova. Mindenhol fel akar allni. Hiaba vagyok mellette allandoan, tegnap sikerult eldolnie. Volt is siras. De azert megnyugtattam es utana folytatatta veszelyes jatekait. Mar par lepest imbolyogva meg is tesz ha fogom a kezet. Egesz nap labdazik, ez a maniaja. Ha kerdezem hol a labda, mar sikongva, kacagva keresi es ha megtalalja ezerrel odamaszik, elguritja, majd ujbol sikongva, kacagva uatanamaszik. Igy megy ez hosszu ideig. Kép Kedvence, amikor olembe ultetem, odanyujtom neki a labdat es o kiuti a kezembol, de ugy, hogy amikor leer a foldre en elkezdem pattogtatni. Majd ujbol odanyujtom neki es ujbol kiuti a kezembol. Ezerrel kacag. Hihetetlenul elvezi. Kép

Lanyok, imadom ezt a szep tavaszi idot. Ilyenkor a kedvem is viragzik. Remelem nektek is. Kép

Orsi: Lilinek is egyik kedvence az oszi-alma. Alig varom mar, hogy legyen barack es tudjak frisset csinalni.

Aniko: Igazad van, hogy fantazia kell hozza. En ugy erzem nekem van. Kép Szeretem is. Kép Sajnos sok lakberendezonek nincsen es ez ki is hat a munkajukra. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Csip: Valaszoltam! Irtam neked levelet a haz berendezesevel kapcsolatban.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nálunk az ünnepek kicsit döcögösen teltek. Szombaton volt a házassági évfordulónk, de sajnos nem tudtunk ünnepelni, mert már hajnalban arra keltem, hogy belázasodot a gyerkőc, és egész nap a lázzal küzdöttünk. A legmagasabb 38,6 volt. Még most sincs túl jól a babus, de már jobb. Most azon filózok, hogy menjek-e el a dokinénihez holnap vagy sem, mert tuladonképpen most már egész jól van, az orvosi rendelőben meg csak újra visszafertőződne.

Klassz, hogy ilyen szép idő van, remélem most már csak szebb lesz! Kép

Puszi:
Macs
maccs

Na most még egy kicsit ráérek,
szóval:
Anikó és Rita! Kép Én is Cora párti vagyok... Kép

Anikó! Narancs és mandarin elég magas gyümölcssav tartalmú, a tejcsit "összerántja" a gyomorban /a fehérjét kicsapja, más állapotúvá teszi/, lehet, hogy azért jön vissza. Különben én is úgy tudom, hogy 8 hónapos kor előtt nem nagyon ajánlják, a banánnal egyetemben, mert allergizálhatnak. Szóval én déligyümikkel megvárom, amíg kicsit nagyobb lesz.. Kép

Rita, jó a kép, a fiatalabb baba picit nagyobbnak tűnik Lilinél! Kép A fantázia, az ízlés és a művészi hajlam mind szükségesek a lakberendezéshez, ez egy olyan szakma ami inkább hivatás, a hobbidat tudod kiélni a munkádban és még meg is fizetik. Az ilyen melók a legjobbak Kép

Vali! Kép Milyen szépek a manók! Kép

Meske, Nanda! Jobbulást nektek!

Macs
maccs

Szia Macs!Kép
Gyors javulást a Manócskádnak!Nálunk Kata betegedett le reggelre.Kruppos köhögés,láz,fejfájás,torokfájás.Kép Én is így hallottam a déligyümiket,de a védőnő azt mondta,hogy nyugodtan adjam neki.Jó,hogy ezt leírtad,akkor most félreteszem ezeket egy kicsit.De egyre nagyobb bajban vagyok,mert a sütőtökön kívül mindentől fáj Bence hasa.Kép
Én mindig kihívom a gyerekorvost,hogy ne kapjunk el még valamit a rendelőben.
Most megyek,de még próbálok jönni új képekkel.

Puszi Anikó
vakili

Az ígért képek
Kép
Kép
vakili

Rita, küldtem levelet!
Csip
csipcsiripp

Sziasztok lanyok!

Nalunk is lazzal indult a nap. Kép Amikor Lili hajnali fel 4-kor felkelt, ereztem, hogy melegebb a kelletnel. De nem mertem lazat, mert visszaaludt a szopi utan. Igy mikor fel 7-kor felkelt ujbol, megmertem es 38.5 a laza. Kép Hangulata nagyon jo, jatszik allandoan, nem is tunik betegnek. Van egy erzesem, hogy fogzas lesz ebbol. Azert reggel adtam neki kupot es megmertem masfel ora utan, akkor mar csak 37 volt. Kép Most alszik ezerrel. Meglatjuk mi lesz ha felebred. Ettol fuggetlenul nem volt nyugos reggel. Ugyanugy labdazott mint mindig. Kép Ha a laz visszaszokik vagy nem javul, akkor elviszem a dokihoz.

Csip: en is irtam.

Aniko: Bencus gyonyoru. Igazi nagyfiu mar! Kép

Macs: A kisfiu hosszban sokkal kisebb Lilinel, bar az a kepen nem latszik, de sulyban lekorozi! Kép Ti elmentetek a dokihoz a lazzal? vagy rendbejottetek?

Puszi mindnekinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Puszi mindenkinek, és üdv az új Rékás Hajninak Kép

Vali: az ikrek nagyon helyesek, és érdekes a másságuk is! Tomika valóban nagyon ügyi.

Rita: Nagyon helyes Lili Kép

Anikó: Ez a Bence hatalmas gyerkőc!
Nagyfiad már visszahízta a fogyását?

Mi jól vagyunk. ZSófi jövő héten megy ismét oviba.
Edina kb 10 kiló, és ugyan már itt ez nem nagy szám, de ő is feláll, és lépeget!

Képet most nem hagy Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Jo kevesen jottetek!
Lilinek egesz nap 38.5 fokos laza volt, csak a napkozben beadott kup vitte le. Erdekes modon a kedelyallapotara nem volt kihatassal, de azert felvettem es a vallamon is aludt egy 40 percet. Ugy sajnaltam szegenyt, olyan meleg volt a kis teste. Most este jobban volt, lejjebb is ment a laza. Remelem nem lesz kihatassal az ejszakara. Itt volt a doki, nem sokat tudott mondani, mert se nem piros a torka, se nem kohog, se nem nathas mellette. Es amikor itt volt Lili ugy viselkedett, mint akinek semmi baja. Kiveve amikor a doki megnezte a fuleit, torkat, szegeny Lili ugy megijedt. Doki szerint csak egy jovo-meno virust kapott el, ami hamar el is mulik. Hat remelem. A lenyeg, hogy ha 4-5 napig lazas de nincsen semmi tunet mellette, akkor el kell vinni a dokihoz ujbol. Ha elkezd kohogni, vagy fajni a torka szintugy. Hat remelem semelyik nem lesz.

Zsuzsa: nagyon orultem, hogy irtal! Koszi a bokot! Kép Edina sulya gyonyoru! Ugy tunik nem csak a fiuk vannak ilyen jo sulyban. Kép
Zsofinak drukkolok a jovo heti ovira.

Most megyek aludni, holnap jovok.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok! Kép

Anikó! Kép Bencus nagyon kis mokány legényke, és milyen jókedélyű! Kép Pocakfájás. Kép Az nem hiszem, hogy megoldás lenne, hogy nem adsz neki semmi mást, esetleg nem tudom hiszel-e a homeópátiás szerekben, de megpróbálhatnád őket. Lili is kicsit puffad megint, fél órával a kajcsi előtt adok neki bogyeszt, attól megnyugszik a pocija, és nem fáj. Nálunk a sima hasfájásra is ezek a bogyik jöttek be.
Kata Kép Kruppos köhögés borzasztó lehet. Olvastam egy könyvet róla, de ott nagyon drasztikus volt a dolog, a 200 oldalból 150-et végig bőgtem.. Érdekes, hogy én régen soha nem halottam erről a betegségről, de mostanában egyre gyakrabban hallom az ismerősöktől. Úgy látszik ez is népbetegség lesz, mint az asztma.. Kép Jobbulást lánykádnak! Esetleg ezzel a betegséggel is fordulhatnátok homeópátiás orvoshoz, ismerősöknek az segített, azóta nem volt roham. A mi házidokinknak én "elfelejtettem" zsetont adni az első kiszállások alkalmával, amikor még kötelező volt jönnie, azóta meg hiába hívom (bár ilyenkor én honorálnám a plusz fáradtságát), már nem jön ki. Így jártam.. Kép A fene a fránya elvekkel rendelkező formámba.. Kép

Rita! Kép Lili betegsége nagyon olyannak tűnik, mint a miénk volt. Nálunk pénteken éjjel 1/2 2kor kezdődött 38,2-vel és szombat este 10-ig ilyen vagy ennél magasabb volt kúp és Panadol szirup ellenére is, végül a hűtőfürdő segített. A hangulata ekkor még teljesen oké volt. Ügyeletet hívtam telefonon, de azt mondták, várjam meg másnap is ilyen lázas lesz-e. Aztán vasárnap, hétfőn hőemelkedés, egyre satnyább hangulattal, és kedden már alig alig volt hőemelkedése is, viszont szerintem nagyon fájt a torka, mert kinyitni sem akarta a száját, és nyelni sem volt hajlandó, ezért hozzátápi törölve, és a szopi is csak immel-ámmal ment, a folyadékot, amit a betegség miatt pluszban akartam beletunkolni nagy ivben köpködte ki.. Kép Múlt éjjel nem igazán aludt állandóan sírt álmában, úgyhogy kivételesen köztünk aludt a nagyágyban cicivel a szájában, ez az egy segített...Reggelre viszont sokkal jobb szinben volt és már nem is egyáltalán láza, így házidokinkat nem kerestük meg. Vettem a gyógyszertárban hoemós gyógyszert, holnapra meg úgyis be vagyunk jelentkezve a homeópatánkhoz, majd ő segít, ha még szükséges.. Kép

Zsuzsa! Hogy bírod ezt a súlyt emelgetni? Kép Jó erőben lehetsz!Kép

Orsi, Vera, Meske, ma merre jártatok?
A többiekről, akik még régebben voltak, meg pláne!!!

IMÁDOM ezt a jóidőt! Kép Kép Kép /A kimozduláson kívül plusz egy apropó: apa azt ígérte, hogy ha ilyen marad az idők, akkor előveszi a mocit, és akkor a kocsi mindig itt marad nekem, rémkedhetek majd vele! Kép/

Muszáj képet küldenem, nem bírom megállni, így próbáltunk meg felvidulni a betegeskedés alatt!Kép
Kép
Kép

Macs
maccs

Szia Macs!

Lilinek most 38 korul van a homerseklete. Az ejszaka olyan volt mint a tobbi, nem igazan volt ra kihatassal. Lilinek nem faj a torka, nem piros, nem kohog, de azert figyelem folyamatosan. A kedve tovabbra is jo. Kép Remelem nem fog semmi kijonni rajta. hat majd meglatjuk. Nagyon jok a kepek! Kép Es az a kulonleges sapi! Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Zsuzsa! De régen nem olvastam Tőled!!!! Igen,nagyon nagyfiú már Bencus is.Kép De Edina sem piskóta a ksi 10 kilójával.Kép
Remélem most tovább bírja majd Zsófi az ovit.Kíváncsi vagyok,mi lesz,amikor először megy,Katával minden ilyen hosszabb kihagyást megszenvedtünk.Mennyit is hiányoztatok?
Gergő teljesen rendbejött,visszahízott mindent,és már vagy 2 hete nem is szed semmit.Kép Kép
Most Bencével kínlódok,mert nagyon sokat bukik,mióta próbálkozunk a hozzátápival.Erre azt mondta a dokinéni,hogy adjak neki joghurtot,tejpépet az ANYATEJ HELYETT!Mármint annak pótlására,mert az szerinte már nem elég egy ekkora gyereknek,és szüksége van valami tejesre.Mondanom sem kell,2 percen belül kijött belőle az egész.Kép

Macs! Ééééédesek a képek.KépVégre Te is látszol valamennyire.
Szerinted van erre is homeos szer? Mert már mindenre vevő vagyok.
Ez a kruppos köhögés tényleg nagyon ijesztő,pedig még sose volt befulladás,de akkor is.És sajna mind a három gyerkőc hajlamos rá.Bencének is volt már olyan 3-4 hónaposan.Kép Na,akkor aztán besz@rtam...
Én próbáltam pénzt adni az első látogatásoknál is,de NEM FOGADTA EL!!!!!Mondta,hogy ez kötelező.Egyébként sem mindig fogadja el,pedig minden alkalommal házhoz jün.KépVannak még kivételek.
A jó időnek én is nagyon örülök,csak Bence mostanában nem hajlandó a babakocsiban sétálni,csak kézben.Úgyhogy általában végigüvölti az utat.Pedig ma már fel is ültettem benne,hogy jobban lásson.
És akkor most merrefelé is ne nagyon járjunk? Hol rémkedsz?? Kép Nekem nincs jogsim,pedig autóval biztos sokminden könnyebb lenne.
Remélem teljesen rendbejöttetek.Kép

Rita:Láz.Kép Szegény Lili!!! Hogy Nektek még ilyenkor is jók az éjszakátok,ez nem semmi....Gyógypuszik mennek!!! Kép

Na,most el,jó éjt Mindenkinek:

Anikó
vakili

SziasztokKép

Mostanában nem nagyon van időm leülni a géphez, ma pl. egész nap nem jutottam ide, mentünk mindenfelé délelőtt, aztán meg Gergő nem volt hajlandó sehogy sem ellenni. Alig bírtam megebédelni, mert mindenáron én kellettem Neki, nyújtogatta a kicsi kezért és sírt, meg nyekergett.Kép Viszont mi is nagyon jót sétáltunk, imádom ezt a jó időt!!!Kép Annyira jó, hogy már nem kell a gyereket annyira beöltöztetni! Sokkal könnyebb volt ma így bemenni Pestre is.

Zsuzsa
Szia!Kép
Nem semmi Edina súlya!Kép Én már csak tudom!Kép
Gratula a lépegetéshez!Kép

Rita, Anikó
PuszKép

Macs
Sajnálom a betegségeteket! De látom a képeken, hogy mindent megtettél a gyógyulás érdekében!Kép Szuper a sapid!Kép

Most mennem kell, puszi mindenkinek.Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Voltunk dokkernél, Lilivel nagyjából minden rendben a hörgő kicsit "zajosabbak" és egy picit "mintha jobb alsó garatíve pirosabb lenne". Szóval nagy gáz nincs, csak nyűgöske kicsit. Kép
Úgy látom mindenkinél betalált a fejdíszem! Kép

Rita! Szorítok nektek, hogy lemenjen Lili láza és ne legyen semmi további gond! KépÖrülj neki, hogy nincs kihatással a kedélyére és az alvásra, és adj hálát! Kép Jobbulást! Kép

Anikó! Hozzátápiról van egy nagyon jó táblázatom, itt a bneten kaptam én is, szívesen átküldöm e-mailben neked, ha kéred./Szerintem az anyatej HELYETT egyéves korig az elválasztási tápszerek adhatóak, de ez az én magánvéleményem, nem tudományos hozzáállás! Kép/ Akkor se ijedj meg, ha egyéves korig túlnyomóan csak anyatejjel táplalkozik majd Bencus, hiszen, ha némi vas és fehérjetartalmú kiegészítést kap, az elég a szervezetének. (lásd szoptatási tanácsadók oldalain leírtak) A fontos az, hogy annyi kevés kiegészítést elfogadjon, hogy megtanuljon pépeset, majd darabosat nyelni, rágni. Nem néz ki egyáltatlán alultápláltnak, vagy vérszegénynek! Kép Persze én mire föl magyarázok egy háromgyerekes anyukának???! Kép

A homeós dokinéni szívesen ad erről is felvilágosítást, bár most nekünk is elmondta, hogy szerinte fontos, hogy 8 hós korára már valamilyen formában némi husit tudjon kapni a vashiány kialakulásának leküzdésére, de megértette, hogy nem akarok semmit erőltetni. Szerintem a pocakfájásra és bukásra is tud javasolni bogyeszt. A dokinéninek van honlapja, ott a fórumban is tudsz tőle kérdezni, de szerintem jobb ha direktben az e-mailjére írsz, nagyon rendes és szívesen válaszol, minden anyagi vonzat nélkül. Ne lepődj meg, ha rengeteg kérdése lesz, mert a homeópátiánál a pontos diagnózis a jó szer megtalálásának alapja. Kép A homeópátiáról még hosszan tudnék írogatni, de minden infót megtalálsz róla a dokkernéni honlapján, csak még annyit, hogy tudni kell, hogy a homeósszerek a kezelés kezdetén felerősíthetik átmenetileg a tüneteket, de ez akkor azt jelenti, hogy dolgoznak, nem szabad megijedni ha rövid ideig ilyet tapasztalsz, ha esetleg kipróbáljátok. A rendelésen mi most 10.000 Ft-ot fizettünk, viszont mindkettőnknek írt fel bogyedliket, és most jövő télig csak nagy gond esetén kell mennünk. Ide azért érdemes menni, mert az un. alkati szert egy kb. egyórás kérdezgetéses beszélgetés után tudja felírni, nálunk viszont mindkettőnkét megmondta. Az alkati szerről is találsz leírást a honlapon. http://home.tvnet.hu/~a3807 ill. lengyel.boglarka@mail.tvnet.hu
Befejezem a homeós orvoslás dícsőítését! Kép

Dokitok nagyon rendes lehet, ritka az ilyen, tessék jól megbecsülni! Kép Autós rémkedés ügyileg senki és sehol nincs biztonságban Kép, de a Margit-híd budai környékén reszkessetek leginkább! Kép Nekem már több mint 10 éves a jogsim, de bevallom őszintén: zsenge mazsi koromban egy pár autót sikerült tropára gyilkolni, zúzni.. Kép Autóval sem mindig könnyebb ezekben a dugókban ám!.. Kép

Orsi! Remélem hamarosan jobb napjaid lesznek, tényleg nagyon el lehetsz fáradva. Nem lehet, hogy a fogzás kerülgeti Gergődet, nekem ez egyre gyanúsabb! Dentinoxot próbáltad? Borostyánnyaklánc? Homeósbogyesz: Chamomilla vulgaris? Talán próbáld ki, nem hiszem, hogy sokat veszthetnél, ezek nem olyan drasztikus szerek, hogy árthana Mókuskádnak, ha meg véletlenül segítenek, legalább lenne neked is egy kis pihenőd, mindketten jobban éreznétek magatokat.. Persze ezek csak tippek. Azért szorítok, hogy végre egy kicsit neked is jobb legyen! Ez a hsz-ed is olyan kis burkolt depinyósra sikerült, itt a jó idő, ez sem vigasztal? Ugye nem fogod vissza magad a múltkori hsz miatt?? Tessék jönni és kiadni magadból a "fáradt gőzt"! Olyan kihalt mostanábna a topik Kép Te és Rita tartottátok leginkább a frontot!

Puszi,
Macs
maccs

Sziasztok!

Ma enyém az arany, de ennek nem örülök, mert ez azt jelenti, hogy senki nem járt még erre.

azért néztem ma be így napközben is, mert teljesen kiakadtam, kiborultam, jólesne valakivel megosztani a bánatomat.. Beszéltem ma a (mostmár mondhatom hogy volt) fönökömmel, és olyan gusztustalan szemét aljas módon viselkedtek velem, hogy fél napot bőgtem. Néha olyan elegem tud lenni a világból.. Kép Azt hiszem be fogom őket perelni, mostmár sok veszteni valóm így sincs. Viszont fogalmam sincs, hogy a GYED után mit fogok csinálni, pláne, ha közben felvesszük a hitelt és nmég a második manót is sikerülne összehozni. Nem értem miért pont velem történnek ilyen szemétségek, én nem ezt érdemeltem. Kép
Rettenetesen el vagyok keseredve. Kép Kép Kép

Macs
maccs

Sziasztok!
MACCS!
Ne keseredj el és ne sírjál Kép Mi történt?
A sapis képek nagyon arik,végre rájöttem mi is az Kép Kép
tegnap elszállt amit írtam és utána már nem volt energiám írni.A borostyánnyaklánc mire jó?Mírát hívta apukám mindig(míg pocakban volt) hedera hélixnek(borostyán) Kép Kép
Erről a dokinéniről mindig jót olvastam,más fórumokon is.Ugye valahol a MAmmut környékén rendel?
Az én főnököm már nagyon vár vissza azt mondta azzal kel és fekszik hogy mikor megyek már dolgozni Kép
De ő sem egy egyszerű ember Kép
Rita!
Előre is köszi a segítségetKéplakberendezőire jelentkeztem.Mindig érdekelt,valamennyit mindig foglalkoztam a témával,de komolyan sosem estem neki.
Mese!
A nagy szemeket meg kereshetnénk majd kiesnek amúgy is állandóan,annyira tud nézniKép
Danda!
Dóduljatok már meg,jön végre már a tavasz Kép és a meleg Kép Kép
Már nagyon sír mennem kell...

KépKép
viranka

El is aludt Kép
Azt nem is tudtam hogy a banán meg narancs együtt allergizál Kép Szerencsére a csajszinak semmmi baja nem lett tőle.
Lányom tegnap teljesen fel volt pörögve,egész nap kb.egy órát aludt.lehet hogy az dobta fel,hogy ült a babakocsiban és végre mindent mit eddig fekve látott végre alaposabban is meg tudott szemlélni Képnagyon kis kíváncsi nőszemély Kép Kép
Apja szerint(míg én a postán álltam sorban)úgy megnézett mindenkit,mosolyogtak is rajta nagyon Kép
Anikó!
Kameránk az nincs,csak a fgépben van olyan funkció amivel lehet felvenni.Gyerekeknek jobbulást Kép
Maccs!
Azt a táblázatot el tudnád küldeni nékem?A címem:
viranka@citromail.hu
Annyira imádom,hogy már jó az idő,de sajna én is kirügyeztem,tele vagyok patikkal Kép
A legfontosabb:Mírát tegnap gyógyultnak nyílvánította a dokinéni Kép Kép
Pusz vera

KépKép
viranka

Maccs!
Az most jutott eszembe,hogy szerintem nem mondhatnak fel,míg otthon vagy a gyerekkel,mert különben törvényt szegnek.De hétfőn majd megkérdezem Aput és a feleségét ők okosabbak tőlem ilyen ügyekben.Akkor viszont ha felmondanak a gatyájukat is leperelheted róluk!!!!!!
Meg a mociról jutott eszembe hogy sógórjelölt megígérte idén már mehetek vele és a mocijával pár kört Kép
Vera

KépKép
viranka

Szia Maccs!
Mit tett veled a főnököd, ami ennyire kiakasztott? Az én főnököm is rendesen kitolt velem annak idején, mikor terhes lettem, én is totál kiakadtam, de aztán rájöttem, hogy minden, ami jelenleg (és akkoriban) körülvesz engem ezerszer fontosabb, mint hogy egy barom hogy próbál keresztbe tenni.
Amivel most foglalkozol, az az IGAZÁN fontos az életben, és minden más csak utána következik. Nem éri meg, hogy kiborulj rajta! Élvezd a babádat, és a gyönyörű tavaszt!
Verának igaza van: nem mondhat fel neked. Benne van a Munka Törvénykönyvében, hogy a munkáltató nem szüntetheti meg a munkaviszonyt rendes felmondással a terhesség alatt, és a gyermek gondozása céljára kapott fizetés nélküli szabadság időtartama alatt, és azt követően is csak meghatározott idő után! Szóval ettől ne tarts, mert nem hiszem, hogy annyira oktalan lenne a főnököd, hogy felmondana jogszabályi tilalom ellenére.
Ha egyéb törvénytelen dolgot próbál veled művelni, akkor meg pereld csak be bátran! A munkaügyi bíróságok elég komolyan védik a munkavállalók érdekeit (persze a jogszabályi kereteken belül.
Csip
csipcsiripp

Vera!
Szuper, hogy Míra jól van! Kép Mail megy! KépBorostyánnyaklánc állítólag a fogzást segíti, szerintem nálunk be is vált. Ha véletlen tudsz náémetül: www.babybernstein.hu.
Moci: nálunk ez mánia, mi voltunk Spanyolországban is mocival, az egyik legjobb élményem az életemben, pedig nagyon sokat tapasztaltam.. Kép Bevallom a még júniusban pocakosan is felültem apa mögé..Kép

Fönök: Még nem rugtak ki,csak közölték, hogy ki fognak.. Kép Különben meg az történt, hogy még februárban megigényeltem a céges lakáshitelt, és akkor csak annyit írtak vissza, hogy ebben ne számítsak segítségre. Én meg forszíroztam, hogy írja meg az indokokat, hogy tulajdonképpen miért nem, mert ugye az, hogy GYED-en vagyok, nem lehet az elutasítás oka, törvénytelen. Azt is megkérdeztem, hogy a prémium miért nem járt nekem. Ma FELHÍVOTT a fazon és közölte, hogy már rég ki akartak rugni, és már nem voltam motiválva a munkában, és hogy tavaly év végén tiszta depressziós voltam, és mivel központi szerepet játszottam az cég életében ezért mindenki más is rosszul érezte magát, és ezért miattam teljesen elviselhetetlen volt a cég hangulata. (1. ha így is volt, én tavaly dec.-ben már terhes voltam, noha nem tudtam, és az elején én totál álomkór voltam, erről nem tehetek. 2. Véletlen sem azért volt a hangulat szar, mert a cég gazdasági válságban volt, és elbocsájtásokat helyeztek kilátásokba.. áááá dehogy../ És hogy csak azért vagyok még a cégnél, mert úgy érezte, hogy kíméletesnek kell lennie velem /nem kérek a lesajnálásából, a törvény szerint, ha már bejelentettem a terhességet nem rughatnak ki!/... és ilyen gusztustalanságok. stb. Ha a melómra lett volna panasza, akkor azt mondom, oké, még el is gondolkodtam volna, hogy valóban csinálhattam volna-e jobban a munkám. Ha azt mondja, hogy nagy volt a pofám (mert én elég sokszor megmondtam a véleményem, és megvédtem a kollégáim seggét) akkor még mindig azt mondom, hogy legalább igaz, és korrektül megmondta, mi a gondja. De nem csodálom, hogy nem írta le az érveit, mert épeszű ember ilyen nemhogy nem ír le, de nem is mond.. Kép Nem fogom annyiban hagyni, keresek ügyvédet, és perelek!!! Az sem indok a hitel meg nem adására hogy ő neki majd egyszer x. év múlva, a gyed végén szándékában áll kirúgni engem, mert előzetesen sem fegyelmi eljárás, sem szóbeli vagy írásos figylemeztetés nem volt, (bár a törvény szerint ez sem lenne indok, ha jól tudom), és az csak egy dolog, hogy ha felveszed a hitelt, és a cég rúg ki, nem kell visszafizetned a fennmaradó tartozást. Rajtam nem fog spróolni a szemétláda.
Na jó hosszan kidühöngem magam, bocs mindenkitől akit ez nem érdekelt. Kép

Macs
maccs

boc, a honlapcím nem jó: www.babybernstein.de !!!Kép
maccs

Drága Macs!
Gyorsan elolvastam a történetedet,nem semmi bunkó ember!Kép Most csak arra van időm,hogy egy kis pozitív energiát küldjek Neked,mert leragad a szemem.Holnap megpróbálok jönni,remélem sikerül.Addig is sok puszi,és ne sírj egy ilyen miatt!!!!

Csip és Vera,Nektek is puszi!

Anikó
vakili

sziasztok!

Manó két napja végigordítozza a napot, és hurcolászni kell a popsiját egász nap. Teljesen lemerültem, így elnézést, olvastam de írni már nincs energiám. Ráadásul nem tudom, hogy mitől de könnnyezik és szúr a szemem, Remélem nem az allergiám egy újabb tünete.

Gyógyulást minden beteg babácskának és maminak (Danda Kép)

Jerry
jerry

Sziasztok!
maccs!
Mélt megkaptam köszi Kép
A főnőköd meg egy igazi tapló.Ahelyett,hogy megbecsülné az ilyen embereket akik kiállnak mindenkiért és véleményt alkotnak a munkájukkal kapcsolatban Kép Szörnyű Kép
teljesen ledöbbentem Kép
Attila(én főnők)még azt is felajánlotta anno,hogy bejön velem szülni ha a drága férjem erre nem hajlandó Kép Szerencsére Robi bejött Kép Kép
Mocin én utoljára utsó munkanapomon ültem aug-ban Kép.A kolleganőim majd frászt kaptak milyen hülye vagyok Attila mögé fel merek még ülni Kép
Meg is lettünk örökítve
Merre vagytok csajok,mindenki élvezi ezt a jó időt és sétáltok?
Jerry!
Csak nem a foga jön MArcellnak?
Ritáék most mentek Bükkfürdőre?
Orsi!
Hol vagy?
Pusz mindenkinek Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!
Vera!
Orsiék ma elutaztak egy hétre,Ritáék szerdán mennek,ha Lili meggyógyul.
Én jönnék,de Bence is hasonlóan viselkedik,mint Jerry Marcellja,állandóan kézben lenne,ráadásul Kata is itthon van tüszős mandulagyuszival,úgyhogy szabadidőm szinte semmi.Kép Most is mennem kell hajt szárítani a
Jerry:nem kötőhártyagyulladás? Annak ezek a tünetei.Jobbulást!

Puszi:Anikó
vakili

Vera: direkt megnéztem, fog még sehol. Bár rettenetesen nyáladzik, Levente elnevezte nyál-szörnynek. Tátott szájjal vigyorogva közelít hozzánk és közben csorog a szájából a nyál, és ha sikerül rácuppan az emberre Kép. Levente jobban bírja, de én nem szeretem ha csöpögök a nyáltól

Anikó: remélem nem, nem akarok semmi nyavaját. Nekem azért könnyebb dolgom van mint neked, mert Marcus még csak 7,5 kiló körül van.
Katának gyógyulást, és örülök, hogy Gergő rendbejött

Jerry
jerry

Sziasztok,
csak bejelentkezem,mert pénteken este elkapott vmi hányós vírus,és igencsak levett a lábamról.Egész éjszaka a wc-t ölelgettem,és persze apa szombaton elutazott amerikába 1 hétre.Kép

Viszont olvastalak Maccs,
Anyukám munkaügyis megkérdezem tőle ezt a szemétséget,de úgytudom ezért perelhetsz,és meg is nyered,mert ez negatív diszkrimináció,és nem tehetik meg veled,hogy azért rúgnak ki mert babát vállaltál,addig amíg te nem mondassz fel,a helyedet nem szüntethetik meg,csak akkor,ha csődbe megy a cég,vagy megszűnik.De akkor is végkielégítést kell adni neked.Kép

Most megyek pihenni,
puszi Nanda
nanda

Kép

sziasztok,
ezt a kiscipőt szintén kint vettük a Maxinak,de kicsi rá.19-es,20euroért vettük,de 3000 ft-ért bárkinek odaadom.
puszi Nanda
nanda

sziasztok,
ezt a kiscipőt szintén kint vettük a Maxinak,de kicsi rá.19-es,20euroért vettük,de 3000 ft-ért bárkinek odaadom.
puszi Nanda
nanda

Sziasztok!

Mi nehez napokat elunk most, ezert nincs idom irni. Lilinek mar nincs laza, az 3 napig tartott, de nyugos ezerrel es sehol nem hajlando megmaradni csak a karomban es csak nalam. 2 napja nem evett fozeleket. Nem hajlando. Gyumolcsot is csak immel ammal. Szopizni akar ezerrel, igy visszatertunk a napi 4-5x szoptatasra. Kiutesei meg megvannak a laban. Holnap megyunk borgyogyaszhoz. Kivancsi vagyok mit mond. Suzerencsere ma evett valamennyi fozeleket ebedre. remelem lassan terunk vissza a normalis kerekvagasba. Az ejszakakrol nem is beszelek.. Kép

Jerry: veletek mi tortent? En is hurcolaszom egesz nap Lilit. Kép

Most csak ennyi, de majd jovok meg.
Puszi midnenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Bocs, amiért ennyit panaszkodtam múltkor,elég rosszul esett akkor a dolog. Átgondoltam a dolgot, és lehiggadtam, a melómra nem volt panasz, tehát lelkiismeretfurdim nem kell hogy legyen, az meg hogy a személyiségemmel vagy a gyerekvállalással gondjaik voltak, egy más lapra tartozik: ha szólnak kicsit megpróbálhattam volna visszafogni magam, de gyökeresen biztos, hogy nem tudnék megváltozni, a gyereket meg aztán egy másodpercig sem bántam meg, és innentől kezdve nyazsgem mindenkinek a cégnél. Kép Kép Kép

Kézbenhordás-nyüglődés: Én biztos vagyok benne, hogy ezek a kis csöppek az időjárási frontokat is nagyon megérzik, nálunk hidegfrontra nyűgös, melegre aluszékony a kismanó. Most meg aztán jött meleg, ment meleg, jött hideg, és nem sokára állítólag megy higed és jön meleg, nem csoda, hogy ki vannak purcanva a törpök.. Kép Reméljük előbb utóbb a tavasz győz, és egy kicsit frontmentesen élvezhetjük a jóidőt! Kép

Anikó! Kép Köszi az energiát, bár neked sincs sok, ide megérkezett, ahogy az a föntiekből is kiderül! Kép Kata újabb betegsége Kép Homeós dokinénit esetleg próbáltad megkeresni?

Vera! Látod, az ízlések,pofonok és főnökök nem egyformák. Kép Ha ilyen klassz a banda, nem csatlakozhatnék én is a GYED után?! ;)

Szegény Nanda! Jobbulást! Ti aztán jól elkaptátok a betegségeket mostanában.. Kép Bár ez így szokott lenni egy családban: egymásnak adjátok körbe a bacikat és vírusokat. Egyedül meg aztán végképp nagyon nehéz lehet. Maya viselkedése mostanában jobban alakul már ?
Lehet hogy nem ártana egy kis immunerősítő kura, az echinacea-ról hallottál már? Lehet sima cseppként gyógyszertárban és homeós bogyeszban is kapni, nagyon felturbózza a szervezetet. Ha van kedved próbáld ki.
Munkaügyileg nagyon köszönöm, hogy utána érdeklődtél! Konkrétan azt vettem ki a fönőköm szavaiból, hogy jobban járok, ha én fogok majd felmondani, írásban nem mondtak fel, de szóban egyértelművé tette, hogy nincs jövőm náluk. Én viszont magamtól nem mondok le a végkielégítésről, csak ha véletlen valami olyan eszméletlen jó ajánlat esne be a GYED vége felé, amit nem érdemes kihagyni. Még egy figyelmeztetést kap tőlem írásban a fazon, hogy a hitel megtagadása jogszerűtlen, gondolja át, mert bírósághoz fogok fordulni, aztán ha "nem" a válasz,akkor perelek, a kirúgás szóban már elhangzott, szóval sokat nem veszthetek.. Kép Ja, és még a bíróság előtt /mivel a jó hosszú és költséges dolog/ egyet próbálkozok a cég külföldi ügyvezetőjénél is, hátha ő nem hagyja hogy a klassz kis multijukat sárral dobáljam, mert ha perelek akkor a sajtóban is el fog egyszer-kétszer hangzani a cég neve, erről gondoskodom. A jó kis kereskedelmi csatornák ugrani fognak a szegény hányatott sorsú, meghurcolt kismami szívszaggató történetére. Tudom ez aljasul hangzik, de már írtam, hogy engem nehéz felbosszantani, de akkor nagyon bosszúálló tudok lenni.

Jerry! Szemed Kép Nekem árpám volt, az is ilyesmi tünetekkel jelentkezik. Ha nem javul, szerintem ugorj el egy szemészetre, fél perc alatt megnézik, és írnak fel szemcseppet, vagy krémet, nekem 2 nap alatt elmúlt. Már csak azért is érdemes szerintem megnézetni, mert ha viszont tényleg kötőhártyagyuszi, amire Anikó tippelt, az lehet fertőző is. Szerintem Kép

Rita! Jaj Ti szegények, akkor mégis csak olyanra alakult a dolog mint nálunk.. Kép Jobbulást nektek! És ürelem, nem tart sokáig, hamar meggyógyul Lili és kétszer olyan ficénka és jó kislány lesz!Kép

Orsiéknak jó utat!

Mindenki gyógyuljon meg gyorsan, egyetek sok vitamint, jön tavasz és a nyár, ideje elfelejteni ezt a nehéz, hosszú és randa telet! Kép

Macs
maccs

Szép jó reggelt mindenkinek!
Rita!
Lilikének jobbulást kívánok!Gyógyuljatok gyorsan meg.Kíváncsi vagyok mit mond a bőrgyógyász.
Nanda!
Az a hasmenéses hányós akármi apáméknat is elkapta teljesen "karanténba vonultak" nehogy mi is betegek legyünk.Remélem a gyerkőcök nem fogják elkapni.Vigyázz magatokraKép
Anikó!
Sokszor volt/van mandulagyuszija Katának?Azért kérdem mert az én tesóim is állandóan ezzel szenvedtek,Esztó kicsi korától .Míg Egerben laktunk állandóan ki volt tűzve időpont mikor műtsék,de soha nem jött össze.Aztán elköltöztünk nem volt annyiszor beteg és szakközepes korában újra előjött. Eszternek végül kb.17,Balának meg tavaly 24 évesen vették(kaparták)ki a mandulájukat s cataflamon éltek mindketten vagy 2 hétig.Rossz volt látni mit szenvednek.
Gyerkőcök közt hány év van?
Jerry!
Maccs már megelőzött,de én is megkérdem:szemed hogy van?
VAn egy kérdésem is mely éjszaka merült fel bennem,aztán láttam Nanda hsz-át megkérdem:Honnan lehet tudni mekkora cipőt kell vennem?Mikortól érdemes ráadni?
Maccs!
Miért kérsz bocsánatot a panaszkodásért?Ha nem lettünk volna kíváncsiak és nem akartunk volna segíteni akkor nem kérdeztük volna mi bánt !
Szerintem Kép Kép
Most milyen a banda azt nem tudom,mert változott sok minden mióta nem vagyok.Attila érdekes fazon nagyon,kellett idő míg elfogadtuk egymás hülyeségeit.Sokan nem tudják elviselni a stílusát(mert iszonyatosan pörög a gondolatát is ki kell néha találni)és ezért dobbantanak.Én imádtam ott dolgozni Kép
Még az is eszembe jutott(miközben néztem mit ugat Borcsa)hogy ti szoktatok kekszet adni a gyereknek,hogy rágcsáljon?
Pusz Vera

KépKép
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?