Sziasztok!
Márti!
Egyáltalán nem voltál sok, még olvastam volna tovább!
Tök jó, hogy ilyen jól éreztétek magatokat és hogy Gigi is ilyen jól viselte! Sokat gondoltam Rátok és irigykedtem is rendesen!
Norbi mostánába nem nagyon brrrrrr-get, hanem visít, kiabál, üvölt, hisztizik, szoval néha szörnyülködve nézzük! Ja és nem nagyon eszik, se hamit, se cicit! Mostmár tényleg kínozza a foga!!!
Jövőhétre nagyon jó időt mondanak! Akár 15-17 fok is lehet! Valamelyik nap szívesen meglátogatunk majd! Persze, csak szerdától!
Norbi most először volt, hogy este nem a cicin aludt el. Nem volt gond, mert nem sírt, csak szépen megvárta míg én is lefekszek és akkor szépen elaltatta magát!
Képzeljétek éjjel fél 2 körül arra kelek, hogy olyan síróssan panaszkodik a gyerkőc. Látom ezt álmába teszi! Egyre inkább átment sírásba, de még mindig aludt. Megsajnáltam, gondoltam simogatom egy kicsit akkor biztos megnyugszik. Ahogy hozzáértem elkezdett nagyon sírni és hadonászott a kezével, de még mindig aludt. Kivettem, elkezdtem dajkálni, de csak sírt tovább, megpróbáltam cicire rakni, de nem tudtam, sírt. Magam elé emeltem és beszéltem hozzá, egyszercsak kinyitotta a szemét és nézett rám riadtan, aztán újra sírt. Újra megpróbáltam cicire rakni, most sikerült és szépen megnyugodott, elaludt! Biztos nem a foga volt, mert nem nyúlt a szájához és amikor én próbáltam maszírozni az inyét arra sem nyugodott meg. Szerintem rosszat álmodott! De hát mi rosszat tud álmodni egy ilyen kis ember? Aztán fél 6 körül megint ugyanúgy panaszkodott álmába, de most nem nyúltam hozzá, egy idő után abbahagyta!
Bocsi, hogy másnak nem írok névszerint, de mennem kell lemosni a hajamról a festéket!!!!
Puszi mindenkinek
Györesz