Új privát üzeneted érkezett!

Hanee!

Nagyon helyesek vagytok Ákossal.

Egyébként nekem is volt 2-3 hét, amikor meg voltam őrülve a koláért.

Haneeka!
Arra viszont megkérlek, hogy ne bántsd anyukádat azért amit mondott.
Annak idején az én nagymamám is azt mondta az anyunak, hogy ne tartson meg. /Anyuék még nem voltak házasok, apám meg felcsinált egy 16 éves kiscsajt, és azt kellett elvennie/
Tudta, hogy az anyunak nagyon nehéz élete lesz, egyedül egy kisbabával. De én mondom neked, hogy nála jobban nem szeretett senki.
Szerintem még talán anyunál is jobban szeretett, pedig az nagyon-nagy szó!

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Márti:
Uppsz Kép Pont most irtam mailt, de akkor azt vedd úgy, hogy az erre vonatkozó részét nem írtam Kép Jobbulást kívánok neked, kúráld magad szorgosan!

Pipocska:
Nem bántom én anyukámat, nagyon szeretem őt, igazából ezek csak az agyamban megszülető dolgok, hogy majd jól bosszútállok az engem ért sérelmeken, de sosem szoktam, nem az én stílusom igazából. Tudom, hogy csupa aggódásból mondtak mindent, amit mondtak és tudom azt is, hogy már önmagukban ezerszer megbántak minden olyat, amivel megbántottak ezen a téren. Csak leírtam Kép Sehol sem könnyű, anyu engem is egyedül nevelt és nagyon nehéz volt neki, de mégis megkaptam minden szeretet és tudom, hogy engem ettől szeretett volna megkímélni, hogy egyedül kelljen felnevelnem egy gyereket. Amiben tökéletesen megértem. Ő azért félt az egésztől, mert nem ismerte igazán Ákost, nem tudta, hogy milyen.. de egyébként érdekes módon, az egész családom amint megismerte őt, egyből teljesen megváltozott a véleményük az egészről Kép Anyu is biztosan szeretni fogja nagyon az unokáját, bár azért egyedül nem biztos, hogy hagyom majd vele az elején, ugyanis anyukám kóros elalvó Kép Ha egyszer ledől, vagy leül valahova, akkor elalszik és lehetetlen őt felkelteni Kép Kép Gyerekkoromban megtanultam betörni a saját lakásunkba, mert ha benthagyta a kulcsot, akkor tutulhattam kint hajnalig is a csengőn, nem ébredt fel rá Kép
Majd amikor már tud beszélni a gyerek, akkor nem lesz gond, mert felkelti Kép Kép Kép Kép hihi..
bár komolyra fordítva a szót, nem hiszem, hogy az unokája mellett is elaludna, azért az elég nagy húzóerő tud lenni a "káros szenvedélyek" ellen Kép Igazából szerintem anyunak ez nem valami betegsége, hanem egyszerűen csak bárhol és bármikor képes elaludni, ha vizszintesbe, vagy félig vizszintesbe kerül Kép Amit nem csodálok mert elég sokat dolgozik és fáradt.
Most is itt hajtotta magát egész nap nálam, még ki is porszívózott, hogy segítsen..
Egy szónak is száz a vége, nekem van a világon a legjobb anyukám, csak néha túlaggódja magát Kép

Én nem csak most kivánom a kólát, hanem már a terhességem elején is megőrültem, hogy nem ihatok. Én nagy kólaivó vagyok ugyanis Kép Tudom, hogy cukros meg egészségtelen (habár lightot szoktam venni), de bolondulok érte Kép Kép De azért most tényleg nem nagyon iszok, csak úgy két-három hetente egy pohárral, vagy egy ilyen fél litereset megosztok Ákossal (kap belőle egy kortyot Kép )

Lányok, olyan göngyölt húst csináltam, isteni lett Kép Kisérletezős korszakomat élem kaják terén Kép De ez jó, legalább elfoglalom magamat valamivel itthon és nem csak a net előtt döglődök egész nap Kép

hanee (23+2)
hanee

Wica!
Mail ment neked!

Hanee!
Sajnos még nem tudtam végig olvasni amit Rókicának irtál Anyukádrol, de lassan potolom. Minden esetre az biztos hogy nagyrészt aggodásból monják amit mondanak. A msik az hogy gondolj arra, hogy még ennél is rosszabb lenne ha nem lennének és nem mondanának semmit. Igy azt fogadsz meg amit akarsz, de akkor nem mérlegelhetnél. Nekem sajnos kiskoromban meghalt az Anyukám és a Nagymamám nevel egészen tavalyig. Ugyanis Ő is meghalt tavaly januárban, nagynénémmel nem vagyunk tul jo viszonyban. Tehát nem igazán nagy a családom. Evvel csak azt akartam mondani, hogy örülni kell annak hogy vannak(még ha olyanok is amilyenek), mert csak akkor tudod meg hogy jók amikor már nincsenek! Erre szokták azt mondani, hogy: Rossz a rossz ha van, de mégrosszabb ha nincs. Valahogy igy van. Nem sajnáltatni akartam magam csak elakartam neked mondani.

Giggancs (25+5)
giggancs

Giggancs!

Teljesen együttérzek veled.
Nekem is meghalt tavaly a mamikám, és még azóta sem tudtam megemészteni. Valószínűleg soha nem is fogom.
Fingom sincs mit fogok csinálni, ha majd anyu sem lesz.
Ezt is nehezen viselem, hogy másik kerületbe költözött, és nem tudok akár naponta feugrani ha csak 10 percre is.

Lányok!

Bocs az offért.

Kép
Kép
pipocska

Giggancs:

Tökéletesen igazad van abban, amit írtál!
Igazából nem is akartam, hogy azt gondooljátok, hogy én nem értékelem ami van, vagy nem vagyok vele megelégedve, csak leírtam, hogy milyenek és mik történtek velem/velünk. Ahogy az előbb is irtam (bár még biztos nem olvastad) nagyon szeretem őket, szóval bármit is mondok, azt csak mondom és csak dühöngök. Habár meg kell hogy mondjam, unokatestvéremre eléggé berágtam a beszólásai és a hozzáállása miatt. Habár ez nem újekeltű dolog, mert neki a stílusával van némi gond, ami nem most "keletkezett", hanem már évekkel ezelőtt, csak eddig nem történt sok olyan dolog, amivel engem meg tudott volna nagyon bántani. Ez volt az első ilyen, hogy babát várok és döntés elé kerültem az életemben a terhességem elején. Ő volt az egyetlen, aki konkrétan lebeszélni próbált róla (még anuy sem lebeszélni próbált, csak elmondta hogy mennyire félt és nem biztos benne, hogy jól döntök, de pár hosszas beszélgetés után ő megnyugodott mellesleg..).
Mindemellett már korábban kezdődött közte és köztem afféle konfliktus (bár ő erről nem tud, mert vele mindig normálisan viselkedek, ami lehet hogy kicsit kétszínűség, de a családi béke érdekében kussban maradok). Alapvetően még azzal sem értek egyet, ahogy a gyerekeit neveli, ahogy az anyjával és nagymamánkkal beszél és az apjával.. Sőt még ahogy a férjével is.. olyan hülyepicsás, hogy úgy mondjam. EGyébként azért furcsa ő, mert régen nem volt ilyen, akkor hülyült meg, amikor férjhezment és lett egy pár gazdag barátnője, akik elég hülyék szerintem.
Az egyik barátnője pl. azt mondta, hogy szerinte az nem is nő aki nem természetes úton szül.. az élet irónikus és úgy hozta, hogy eddig mindkét gyereke farfekvéses volt, úgyhogy császározták kétszer is (én jót kacagtam magamban rajta, hogy megérdemli, hogy igy járt, mert ennyire hülye). Vannak olyan barátnői, akiknek a legjobb szórakozásuk az, hogy vásárolni járnak és költik a férjük pénzét.. gondolom osztogatják nekik rendesen az észt és teljesen meghülyült. PL. amikor terhes lett, mindkét kutyáját és macskáját megutálta és attól is rosszul volt hirtelen, hogy a kutya nincs bezárva egy kis kerités mögé éjjel nappal. Ez is azért volt, mert valamelyik hülye barátnőjétől azt hallotta, hogy attól elmehet a babája.. Megint nagyon hosszú leszek itt.. csak azt akartam kihozni ebből, hogy ő régen tök jó fej volt, lehetett vele menni mindenfelé. Pont 10 évvel idősebb nálam, és ez már teljesen ideális volt, amikor én tizenéves voltam, mert együtt mindenfélét tudtunk csinálni, bulizni, mozizni, stb.. De valami megkattant nála és azóta idióta (erre nincs jobb szó). Ettől függetlenül most is a jóindulat és a szeretet vezérli velem kapcsolatban, csak rémesen szarul fejezi ki magát, ha valamit mondani akar Kép

hanee
hanee

Mircimama!
Hol vagy ,mi van?
Izgulunk érted?
Rita

rita77

Én is bocs az offért Kép
hanee

Sziasztok !!! Kép

Itt vagyok, majdnem minden rendben... Igazából nem akartam elmenni a Dokihoz, de eléggé meggyőzőek voltatok, és KÖSZÖNÖM Mindenkinek az aggódást és érdeklődő telefonokat (Márti, Rita).

Szóval végig kell feküdnöm ezt a 4 napot, mert elkezdett kinyilni a méhszáj, és valószínüleg ennek láttam tegnap a jelét. Kaptam hüvelykúpot, amit 10 napig reggel és este kell "megenni". Szerdára volt eredetileg is időpontom, így ez áll most is, és akkor dönt a Doki, hogy feloldja-e a fekvést, vagy mi legyen a továbbiakban. Most még nem vészes a dolog (enni, mosakodni felkelhetek, meg egy picit netezni... Kép).
Azt hiszem a Párom nagyon bepánikolt, mert már olyanokat kérdezett, hogy mi lenne, ha most születne (tegnap töltöttem a 28. hetet), meg hogy ne mondjuk el az én Nagymamáimnak, meg hogy ha a Doki feloldja a fekvést szerdán, akkor ezentúl autóval járunk dolgozni, stb... Szóval nagyon édes, csak rám is átragad ez a feszült idegállapot... Öcsémék még régebben kitalálták, hogy elvinnék Bencét egy napra, de most a "Sógornőm" kitalálta, hogy 3 nap fogják elvinni (egyik nap Dédi, másik nap cirkusz, harmadik nap másik Dédi). Szóval nagyon kedvesek, hogy "mentesíteni" akarnak.

Remélem Ti jól vagytok, vigyázzatok Magatokra, mert a Doki azt mondta, hogy ez akár a frontoktól is lehet...

Nagyon örülök, hogy ebbe a Csapatba tartozhatok, és igazán jól esik az érdeklődésetek Kép Kép

Mirci
mircimama

Talis Lányok,

a méreteket kérlek a profilomban látható e-mail címre küldjétek el, hogy ezt figyelembevéve tudjuk a ruhát hozni.

Mirci
mircimama

Mircimama!
Sok pihenés mindenképp!
Biztos minden rendbe lesz!
Én nagyon drukolok nektek!
Puszi:Rita

rita77

Mircimama!
Vedd komolyan a fekvést és ha még Bencécske se lesz, akkor pláne tudsz pihenni jó sokat.
Minden jót nektek és vigyázz magatokra.

Lányok!
Levágattam a Gigi haját sajnos! Uj képek kopaszon az albumban.
Azt mondják az okosak hogy vasárnaptol jó idő lesz, én már nagyon várom!
Mindenkinek jó pihis hosszu hétvégét és vigyázzatok magatokra!

Giggancs (25+5)
giggancs

Szia Giggancs!

Levélkét most írom. Meg akartam nézni a Gigit az új hajzatával, de azt írja ki, hogy üres az album. Majd megpróbálom később.

Wica
26+4
wica

Hajni20!

Ezt ugye nem úgy kell érteni, hogy a táblázatból is ki kell, hogy vegyelek?Kép

Kép
Kép
pipocska

Mircikém!

Nagyon vigyázz magatokra!
Aranyos a párodtól, de mi az, hogy kocsival jártok dolgozni?
Ugye így nem akarsz dolgozni???Kép

Kép
Kép
pipocska

mirci,
én is csak azt tudom mondani, h. tényleg feküdj a 4 napban! talán ezzel le is tudod a fekvést.
van kinyíló/t méhszájról is topik a babaneten, de azt majd csak a szerdai vizit után olvasd el, ha esetleg tovább kell ágyban maradni. addig inkább ne, nehogy fölöslegesen aggódj (elmesélik a lányok, h. kinek mitől és mennyit kellett feküdni, pihenni, lazítani, hogy ne jöjjön előbb a baba a kelleténél).

én voltam ma dokinál, uh nem volt, mert neki csak hüvelyi uh-ja van. Kép
kézi tapintás alapján rendben vagyunk. remélem!!!
jövő péntek afp + teljes vérkép, mert ma majdnem elájultam a váróban. le is kellettfeküdnöm az ágyra. vérnyomásom lecsökkent jól.

mzx-móni,
hogy vagy? mennyi időt töltessz már ágyon kívül? te vagy a példaképem jelenleg! Kép vidíts fel! egyszer csak felkelhetek már én is innen! Kép

üdv: falina
falina

Mircimama!

Tényleg: ugye nem is akarsz nyitott vagy nyíló méhszájjal dolgozni? Mert meg lehet előzni, hogy tovább nyiljon, de vissza már nem csukódik. És hát mindannyian tudjuk, hogy a nyitott méhszáj nagyon veszélyes a babára. Szerintem fontold meg. Lehet, hogy nem érdemes a 34. hétig strapálnod magad.
Azért remélem, hogy megáll a dolog és szerdán minden rendben lesz. Amennyire lehet.

Na, most puszi

Annamari
27+6

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Rubint Réka: én úgy tudom, azt mondta neki a férje, hogy ha sokat hízna, nem lenne hiteles az az életmód, amit hirdetnek. Valahol igaza van, de azért nem kellett volna ennyire túlzásba vinni (6 kg hízás egész terh. alatt). És most várják a 2. babát.

Kóla: Én is kívánom, és iszom is. Na nem minden nap, de a moziban pl. mindig. Érdekes dolog ez, már 3 ismerősöm is kívánta terh. alatt, pedig volt köztük olyan, aki amúgy soha nem itta.

Szülők: Hát én sajnos 18 évesen elköltöztem otthonról, mert anyu mindig előírta, hogy mit kell csinálnom. Én meg hoztam egy olyan döntést, ami neki nagyon nem tetszett (otthagytam az orvosit, pont azért, mert azt mondtam, hogy én anya szeretnék lenni és az is és az orvosi hivatás is egész embert követel). Akkora viták voltak otthon, olyan dolgokat vágott a fejemhez, hogy nem bírtam tovább, elköltöztem. Azóta sem tartjuk a kapcsolatot. Nagyon hiányoznak a szülők, de nem ők. Szerencsére a párom szülei nagyon rendesek, mindig számíthatok rájuk.

Márti!
Pihenj és gyógyulj meg!!!

Hanee!
De jó neked, hogy így belejöttél a főzésbe, sütésbe! Én nem szeretek és nem is tudok főzni. A férjem viszont szereti a jó kajákat. Még szerencse, hogy ő jól főz.

Mircimama!
Vigyázz Magatokra, pihenj nagyon sokat! Nem akarod még abbahagyni a munkát? Ez sztem jelzés a szervezettől, hogy lassítani kéne. Függetlenül attól, hogy tovább romlik-e a pihenés alatt.

Falina!
Csak így tovább! Kitartás! Örülök, hogy minden OK.

Nekünk ma nem volt túl jó napunk. Egész nap keményedett a hasam, hiába szedem a Mg-ot. Igaz, hogy Picurom nagyon erőseket rúgott ma, biztos nem tetszett a méhemnek, de én is túlvállaltam ma magam. A hétvégén én is pihenni fogok, nem akarom, hogy vmi gond legyen. El is megyünk anyósomékhoz, legalább nem kell főzni.

Pihenjetek sokat, jó hétvégét Mindenkinek!

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!
Jó sokat írtatok a héten,tegnap estére sikerült átrágnom magam rajtaKép.Remélem mindenkinek válaszolok!
Sygnum-Éva!
Igen,lehetett volna baj is a vizsgálatnál,de szerencsére nem lett.Ezt a kockázatot inkább vállaltam,mint azt,hogy esetleg visszautasitom,és beteg babám születik.Előtte igyekeztem utánaolvasni,és olyanokat találtam,hogy a mintavétel után 2 nap fekvés,stb.Hát én ezt be is tartottam,csak annyira keltem fel,hogy a mosógépet intézzem,meg a lányomat ellássam,a többi időt fekvéssel töltöttem.Egy másik anyuka,akivel egy kórtermbe voltunk,mesélte,hogy ő elment a fiával korcsolyázni.Hát,nem valami okos dolog,de hát mindenki maga tudja mennyit bír.
Vanda:nem akartuk tudni a nemét,de majdnem mégis megkérdeztem,kis híján becserkészett a nő,aki az eredményt adta.De erős voltam,és nem kérdeztem rá.
Ma voltam kontroll Uh-n,jól el is cseszte a napomatKép
Annyira bunkó volt a doki,mellesleg főorvos,hogy majdnem sírva jöttem ki.
De mindegy,most már túl vagyok rajta,oda többet nem kell mennem.
Na,mennem kell,ideje nekiállni a házimunkának.
szép napot mindenkinek!Kép
Sziasztok,Tünde.(akinek már fogalma sincs,hogy hány hetes terhes lehet,mert minden vizsgálat mást számolKép )

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!

Tünde!
Pont ezért nem írtam előtte, mert éreztem, hogy neked szükséged van erre a megerősítésre, hogy egészséges a baba. Jól tetted, hogy pihentél, nem érdemes kockáztatni.
Mit csinált a doki, hogy ennyire bunkó volt? Vigyázz magadra!

Annyira szar éjszakám volt, olyan rosszat álmodtam - szerencsére nem a Picurral -, hogy fel kellett ébresztenem a párom, mert rosszul lettem. Alig tudtam utána visszaaludni. Jól kezdődik a hétvége!

Sziasztok,
Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!
Éva!A kedves főorvos úr úgy kezelt,mintha nekem minden egyes mozdulatot előre tudnom kellett volna.Nem jól feküdtem az ágyra,nem húztem le eléggé a nadrágom és a bugyim,bár a hasamat nézte,nem tudom minek kellett majdnem térdig letolnom?Aztán kérdeztem valamit,és nem láttam hogy már mutatja,mire nekemesett,hogy ő itt mutogatja nekem amit kérdeztem,és én meg nem vagyok képes válaszolni,hogy igen látom.Csak épp azt nem vette figyelembe,hogy pont az ő keze miatt nem láttam rögtön amit mutat.Merthogy úgy vizsgált,hogy hátrafelé volt a keze,és eltakarta előlem a monitort.Ja,és úgy rányomta a vizsgálófejet a hasamra,hogy majd bepisiltem a fájdalomtól,de akkor már meg se mertem nyikkanni.Aztán mikor kész volt,felállt,és nem szólt semmit.Én meg mint egy hülye ott álltam,felöltöztem,és meg mertem kérdezni,hogy most akkor mehetek?
Erre megint nekemjött,hogy én nem értékelem az ő munkáját,hogy ő csinált nekem egy uh-t,de ha nekem nem kell a lelet,akkor ha kimegyek nyugodtan dobjam ki a kukába...
Erre mondom,hogy dehogynem értékelem,csak nem járok állandóan ilyen vizsgálatra,és nem tudom mi a szokás.Erre mondta tovább a magáét,hogy ő itt ilyen meg olyan főorvos,meg hogy ő az ország második legjobb uh-sa,de én ezt nem vagyok képes értékelni.Egyfolytába ezen lovagolt.Már kezdett olyan érzésem lenni,hogy boritékot vár a zsebébe,majdnem meg is kérdeztem,hogy most akkor fizetnem kellene?De aztán úgy voltam vele,hogy 1.ő ajánlotta fel,hogy csinál egy uh-t,amit akár vissza is utasithattam volna,2.nem egy magánrendelésen vagyunk,nehogy már fizessek.Aztán kijött utánam a következő kismamiért,még akkor is pattogott,a többiek meg csak néztek nagy elkerekedett szemekkel,hogy ez meg mi volt???Elmeséltem nekik,és szegények nem győztek csodálkozni.Hát ennyi,oda se megyek többet,remélem.Majdnem sírtam mikor kijöttem,pedig nem vagyok az a fajta,akit olyan könnyű megbántani,de most rendesen a lelkembe gázolt.Még a villamoson is alig tudtam visszatartani.

Nekem se volt jó éjszakám,keveset és rosszul aludtam,mert rossz voltam este.Kép Volt ugyanis egy fél doboz mogyorókrém a szekrénybe,gondoltam kicsit nyalakodok.Csakhogy a kicsiből mind a fél doboz lett,egyszercsak elfogyott.Akkor nem is volt semmi gond,de éjjel nem is tudom hánykor arra ébredtem,hogy nem bírok mozdulni,úgy fáj a gyomrom.Nagynehezen kimásztam az ágyból,kimentem a wc-re,aztán visszafeküdtem,de utána már nem aludtam jól,párszor felébredtem.Reggel meg,mikor ébresztett az óra,azt hittem,hogy apósom zörög kinn valamivel.egy kis fáziskéséssel rájöttem,hogy ez a telefon,és épp ébresztőt fúj.Kép
Szóval most kissé kába vagyok,pedig már fél 1.A gyomrom is érzékeny mégKép,soha többet nem tartok itthon édességet,túl nagy a kisértés.
Na megyek,takaritok tovább.
Tünde.

Kép

Kép
tündérke26

Tündérke!

Durva ez a dokis sztori. Hol volt ez, és ki volt a doki?
Örülök, hogy túltetted magad rajta.Kép

Kép
Kép
pipocska

Szia Pipocska!
A söfibe volt,és Villányi főorvos volt ilyen kedves velem.
Még jó,hogy Abkarovics dokibácsi olyan kis szelid,nála még nem volt ilyen élményben részem.

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!
Néha úgy érzem, mintha a gyerek lába már kint lógna a hüvelyemben, annyira lent is rugdos. Nagyon remélem, hogy csak képzelődöm! Nálatok nincs ilyen?

Szia Falina!

Én már nagyon nekibátorodtam, úgyhogy napközben járkálok itthon egy keveset, elmosogatok, amint érzem, hogy fáradok, lefekszem. Úgy kb. napi 1 órát üldögélek is, főleg a net előtt. Ma pedig elvitettem magam az anyósommal egy közeli bababoltba, és majd 3/4 órát nézelődtünk. Igaz, közben nagyon elkezdett fájni a hasam, úgyhogy kénytelen voltam 5 percig ülni, de a lényeg, hogy már néha-néha kimozdulok otthonról. Sajnos a sok fekvés nagyon le fog gyengíteni téged is, így utána sem fogsz tudni túl sokáig bármit csinálni, de legalább nincs az ember az ágyhoz szegezve.
Most persze fáj a hasam, és néha nyilallik a hüvelyem Kép, úgyhogy megbántam a mai kirándulást. Jövő csütörtökön megyek a nőgyógyászhoz, remélem nem rövidült tovább a méhszájam ezektől a "megeröltetésektől". Nem tudom, hogy hogyan lehet ezt végigcsinálni akkor, ha már van egy gyereked! Remélem a második terhességem, ha lesz olyan, már közel sem lesz ennyire problémás. Nagyon hízelgő, hogy én vagyok a példaképed Kép, remélem abban is követed a példámat, hogy a 19. hétre jó helyre kerül a lepényed!

Mircimama!
Pihizz sokat, legalább még egy hónapig jó lenne benntartani azt a babát! Az egyik barátnőm sokáig feküdt a nyíló méhszája miatt, neki azt mondta a doki, hogy amíg a baba el nem éri a 2 kilós súlyt, mindenképpen benn kellene tartani. Azt hiszem a végén a 35. héten szülte meg, aznap, amikor engedte neki az orvos, hogy egy kicsit már felkeljen. Nagyon csodálkoznék, ha a dokid engedne dolgozni! Az enyém már c2000-rel semmit nem enged csinálni.

mzx-Móni (23+6)

Kép

Kép
mzx

mzx-Móni,
képzeld az én dokim nem kért uh vizsgálatot tegnap, h. mi a helyzet a placentával. elég gáz szrintem, nem? utoljára márc. 22-én nézték. jövő héten is csak afp lesz. te kérnéd tőle a helyemben, h. ugyanmár vessünk rá 1 pillantást vagy nyugizzak még 3 hetet a genetikai uh-ig? ugye jogosnak tűnik, hogy én már jövő héten szeretnék 1 uh-t, márcsak azért is, mert eddig mindig 1 héttel kisebbnek nézték és nem is hízok, pedig fekszem (alig eszem).
a fekvéstől már régóta gyenge vagyok, ha kiteszem a lábam a házból, ájuláshoz közel kerülök...

képzeljétek, a dokim még egyszersem csinált vizeletvizsgálatot eddig...??? (a kórházban a vizites orvos csináltatott végre.) nektek milyen időközönként nézik?

Falina
17. hét eleje (eredeti számolás szerint)
falina

Tündérke!

Kép

Mzx!

Nekem pont a múlt héten volt olyan érzésem, hogy olyanokat rúgott a Picurkó belülről a méhszájamra, hogy azt hittem el fogok kezdeni kinyílni.
Szerdán voltam dokinál, és azt mondta teljesen zárt minden, egy aprócska gond van, hogy Picúr feje a köldökömnél leledzik.Kép
Lehet, hogy neked is úgy fordult.Kép

Kép
Kép
pipocska

Mzx!
Én is meglehetősen gyakran érzek ilyet. Pedig nálam fejvégűen fexik az A magzat (Eszter).

Falina!
Hogy is van az a márc. 22? Nem január vagy február?
Én a háziorvosomtól kértem vizeletvizsgálatra beutalót, hogy ha majd nagyon szükségét érzem, legyen amit bevetni. Amúgy a nődokim is megnézette már háromszor.

Tündérke!
Én nem álltam volna meg szó nélkül. Amíg az én pénzemből él, egyetlen doki se engedjen meg magának hasonlókat sem.

puszi,
Annamari
28+0

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok,
hát, most érzem igazán, hogy mennyire nehéz feküdnözök Falin, mzx-Móni. Ma nem sokat volt itthon Bence, de így is minden bajom volt már. Az a legnagyobb gond, hogy ha vízszintesen vagyok, elég könnyen elalszom, és az ma kétszer is így volt. Mi lesz az éjszakával???
Amikor sokat fekszem és felkelek, akkor érzem nehéznek és kicsit fájdalmasnak a pocakom. Ha teszek-veszek, semmi bajom nincs.

Falina,
nekem 3x lesz vizeletvizsgálat: az első labor (12. hétig), a terheléses cukrovizsgálatkor (25. hét), és a 3. trimeszterben esedékes laborvizsgálatkor. Ezenkívül, ha megyek a védőnőhöz, mindig csinál egy gyors vizelettesztet, ami azonnal kimutatja, ha valami elváltozás lenne.

Pipocska,
azért mondta a Párom, hogy autóval fogunk járni, mert egyelőre nem vetette fel a Doki, hogy otthon kéne maradnom. Azt hiszem ezt mindenképp a szerdai vizit fogja eldönteni. Annyira meglepődtem pénteken a mondottakon, hogy még a házasélet esélyét is meg kell kérdeznem, bár azt tudom, hogy a tíznapos kúp-kúra alatt ez kizárva, de utána???
Szóval lesz mit megbeszélni.

KÖSZÖNÖM a jókívánságokat, és Ti is vigyázzatok Magatokra!!!! jövő héten itt a TAVASZ! Kép Kép Kép

Mirci
mircimama

Sziasztok!
Bannamari én is csak azért vonultam ki,mert épp nem volt kedvem vitázni,minden bajom volt ezen kivül is.Meg tudod,én ritkán nyitom ki a számat,de akkor aztán...
Csak arra lennék kiváncsi,hogy vajon akik még utánam következtek,azokkal hogy viselkedhetett?
Na mindegy,elmúlt,remélem többet ilyen felemelő élményben nem lesz részem.
Sziasztok,Tünde.

Kép

Kép
tündérke26

Tündérke!
Minden elismerésem a tied! Én ezt már biztos nem birtam volna megállni szó nélkül, pedig én is elég nyuszi tudok lenni egy darabig de ha besokallok akkor aztán kinyitom a számat. Még jó hogy nekem nem kell oda mennem és remélem neked se.

Mzx!
Nem akarlak elkeseriteni, de én már most nagyon nehezen viselem a Gigi mellett ezt a terhességet. Nagyon hamar elfáradok, fáj a hátam a derekam. És most nincs az hogy ha elfáradok akkor egy fél óra óra pihi, mert a Mano biztos akkor jön hogy játszak vele ezt meg azt. Nem is tudom mi lesz a vége fele, már most félek töle. ersze attol is függ, hogy mennyi idöt akarsz a két lurko között.

Amint látom sokan pihentek meg talán csavarogtok, mert elég kevesen vagyunk. Vagy lehet hogy azért nem irtok mert megint nem veszi be a gép? Na majd mindjárt kiderül!!KépKép

Giggancs (25+7)
giggancs

Sziasztok!

Szia Giggancs!
Én próbálom túlélni ezt a hétvégét! Még mindig elég vacakul vagyokKép. Lázam már nincs, de csúnyán köhögök, fájnak a hörgőim. És most édes kettesben vagyunk Eszterrel, mert anyukámnak haza kellett utaznia, Apa meg Németországban van. Lujzika persze ezerrel pörög, alig bírom követni. Hála Istennek ő nem beteg! De már nagyon várom a délutáni alvást, h. egy kis nyugi legyen körülöttem!KépKépKépKép Nem is tudom elképzelni, h. mi lesz két gyerekkel hasonló helyzetben!?
Na, megyek vissza az ágyba pihizni.

Márti
csmarti

Sziasztok!
Köszi GiggancsKép,gondoltam az utánam következőkre is,mert ha én akkor úgy rendesen visszaválaszolok a dokinak,akkor lehet,hogy a többiekkel is szemét módon bánik.Persze lehet,hogy így is bunkó volt velük is,de akkor tuti,hogy az lett volna.De hát ez van,sokszor megállapitottam már,hogy minél magasabb székben ül valaki,annál nagyobb paraszttá válik.Kép
Szerdán megyek a saját dokimhoz,rám fog férni egy kis lelki megnyugvás,mert ő meg olyan szelid,hallgatad orvos,csak úgy sugárzik belőle a megnyugtató energia.Én legalábbis mindig ezt érzem nála.

Márti jobbulást neked,ugye csak egy nátha,nem az influenzát sikerült összeszedni?A jövő hónap már próbálkozással telik?Biztos nagyon várod már,sajnos én is tudom milyen érzés,nekem tavaly júniusba ment el egy baba 10 hetesen,és a mostani baba is majdnem itthagyott.Szerencsére a dokinak jó szeme van az Uh-hoz,és észerevett egy bevérzést,és még időbe kaptam meg a gyógyszereket,a 13.hétre el is múlt a veszély teljesen.Szóval drukkolok neked,hogy legközelebb minden rendben legyen!Kép
Na megyek és pihenek kicsit,tegnap dühömbe olyan takaritást rendeztem,hogy este 10-re alig bírtam menni.Minden tagom fájt,éjjel nagy kínok közt tudtam csak megfordulni,reggel meg majdnem összerogytam,olyan gyenge volt a lábam.Hát ilyet se csinálok többet,tanultam belőle.
Szép napot mindekinek!

Pusz,Tünde.

Kép

Kép
tündérke26

Mircike!

Értettem, hogy a párod a te érdekedben mondta az autót. Azért is írtam, hogy aranyos tőle.Kép
Vigyázz magadra.

Influenza!

Apósomnak 39 fokos láza van 2 napja.
Tiszta para vagyok, hogy elkapjuk. Bár próbálok a lehető legkevesebbett tartózkodni a közös helyiségekben, /WC/ mégis nagyon félek.
Alapjáraton is nagyon beteg-ember kerülő vagyok, ez most terhesen csak fokozódott.
Szerintetek szedjem pár napig megint az elevitet? Van még pár szem, hátha megvédi a Picúrt a sok vitamin ami benne van.

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok lányok!

Pipocska:
Szerintem ilyenkor mindenképpen jó ha beveszel pár elevitet: ártani nem fog, ha mondjuk egy hétig, vagy kettőig szeded (csak a terhesség alatt végig nem ajánlják).
Én C-vitamint szedek ilyenkor, vagy ha betaknyosodom, bár hálistennek a taknyosságosságom mulik a párásítónak köszönhetően.

Tegnap voltunk moziban a Lurdy házban és átmentünk körbenézni a Praktikerbe.. mire kijöttünk onnan (csak körbenéztünk, sétáltunk, semmi megerőltető), már fájt az összes lábam, majd összeestem a fáradtságtól és fájt a hasam is! Szerintetek ez normális? Nálatok is van ilyen? Nem fájt nagyon, csak picit oldalt.. mintha izomláz lenne benne, vagy nem is tudom Kép Aztán persze hazajöttünk és rögtön lefeküdtem pihenni, egyből jobb is lett Kép

Hihetetlen, hogy igy el tudok fáradni! Rémisztő.. ugye ez nem lesz rosszabb? Kép

hanee (23+4)
hanee

Hanee!

Tévedés, hogy nem jó végig szedni az elevitet. Én úgy tudom, hogy szoptatás alatt sem árt. Épp az a lényeg, hogy ha most nemgyüjtesz be vitamintartalékokból, akkor a babádnak nem marad semmmi a szoptatás idejére.
Én az elejétől szedem az elevitet és eddig (kopp kopp) semmi bajom nem volt. Egy kis megfázás sem.

mindenkinek kellemes vasárnap délutánt kívánok.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Az Elevitet én is szedem ,még csak terveztük a babát azóta és a doki azt mondta ,hogy szoptatás allat is célszerű!

Rita

rita77

Sziasztok!

Visszatértem egy kicsit, bár a net még nem tökéletes, de gondoltam bejelentkezem.

Elköltöztünk végre, bár nem volt egyszerű, de túl vagyunk rajta. A babó nem nagyon szerette, de igyekeztem azért mindkettőnkre tekintettel lenni. Voltam a dokinál, hogy ellenőrizzen, teljesen épen maradtunk szerencsére. Kép Anni a változás, hogy a vas mellé a magnéziumot i el kellett kezdenem, de ez ebben az időszakban szerintem már normális.
Közben befejeztem a vizsgáimat is, megvan az okelvelem, bizonyitványom, arról is le van a gond Kép
Látom, hogy vannak, akiknek nem ilyen szerencsés a dolga, hogy semmi baja még a cipekedéstől sem. Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen mindenkinél.

Sajnos a taliról lemaradtam, pedig szerettem volna menni, de talán majd legközelebb Kép
Hanee: Én is kértem CD-t, de olyan összevissza járok be Pestre, hogy nem tudom, hogy tudám elkérni. Ráér a köv talin még neked?

Nah, eldugulok, talán a jövő hét végén már leszek teljes valómban.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Tünde!
Köszi neked is a drukkot! Olyan jólesikKép! Bizony-bizony a köv. hónap már a próbálkozás ideje leszKép! Nektek milyen gyorsan sikerült az új Pocibaba? Betegség: nem vszínű, h. influenza, mert nem volt magas lázam és nem fájtak az izületeim. Meg azt hiszem, h. azzal sokkal rosszabbul lennék. Ez inkább egy csúnya légúti fertőzés.

Pipocska!
Nem tudom, h. használ-e az Elevit, de az biztos, h. nem árthat! Sőt, ha még beveszel egy-két C-vitamint pár napon keresztül, akkor még védettebb leszel. Igaz, engem most nem védett meg a gyerkőcök közöttKép!

Bannamari!
A jelentkezésed azt jelenti, h. még otthon vagytok és nem kellett kórházba menned. Ez jó hírKép!!! És hogy vagytok? Férnek még a babák? Az Elevittel kapcsolatban már írtunk párszor, ha jól emlékszem. Az én orvosom sem ajánlotta az egész időre, csak az első három hónapban. (Most viszont én is szedem egy hónappal a tervezett akcióKép előtt.) Aztán szoptatáshoz kellett volna szedni -ezt a védőnéni mondta-, de olyan étvágyat csinált, h. gyorsan lemondtam róla és nyár lévén próbáltam természetes úton vitaminhoz jutni. Szóval az orvosok egy része nem ajánlja, a többiek viszont igen. Ez megint az "ahány orvos, annyi szokás" esete. Mikor mész orvoshoz legközelebb? Remélem, h. minden rendben lesz!!! Hol is szülsz majd?

Mircimama!
KitartásKép! Szolidarítok veled, én is fekszem! Igaz, nekem itt van Eszterke, úh. biztos többet ugrálok ki az ágyból, mint te! Pihenj, amennyit csak bírsz!!!!!!!!

Mi most kezdünk ebédelni, úh. jó étvágyat az ebédelőknek/ebédhez készülőknek!

Márti és Eszter
csmarti

Sziasztok!
Márti!
Én októberben lettem újra terhes,szóval pont letelt a 3 hónap,amit javasoltak várakozásként.
Az jó,ha nem influenza,az most neked nem igazán jönne jól,de azért csak vigyázz magadra!
Mi is megyünk ebédelni,nektek is jó étvágyat!
Tünde.

Kép

Kép
tündérke26

Nem jól számoltam,az október már a 4.hónap volt a vetélés után.

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok,

Mirci: remélem bírod a fekvést, nekem is sokat kéne pihennem, de nem megy. azt hisezm még többet dolgozom, mint elötte. Föként a takarítást nem bírom megállni. Mindig takarítok, mondván, ha itt lesz Zsebi már úgysem lesz annyi idöm..... De annyira el tudok fáradni, hogy csak na.. most is kivagyok mint a dög.... pedig csak 6 órát takarítottam. De hát egy lakásban mindig találni valami munkát... nem tudom, mi lesz ha tényleg fekvésre ítélnek...

Márti: jobbulást és kúráld magad. És jó étvágyat nektek.. Én mára azt hisezm kiütöttem magam, pedig még tervbe volt egy Ikeába menés, de azt hiszem azt átugorom. Hátha holnap több eröm lesz.

Sygnum: jó hogy írtál a pöttyökröl, ezek szerint nem egyedi jelenség. Ugye egyröl beszélünk. Egészen apró kis pöttyök, amik aztán egy kicsit megnönek, olyanok mint ha apró anyajegyek lennének csak pirosak. És akkor ezektöl tényleg meg lehet szabadulni. Mert engem már nagyon idegesítenek. Rajtam mindenhol vannak, arc, comb, has, kar, egyszóval mindenhol... Ezek kis ér megpattanások vagy micsodák? Nem lehet megelözni vagy valami?

Kérdésem: nektek szokott olyan lenni, hogy esetleg egy napig nem érzitek a babát. Eddig annyira aktiv volt, hogy csak na. erre tegnap meg ma mintha meg sem mozdulna. Még kiprovokálni sem tudtam belöle egy nagy mozgás sorozatot, pedig hasrafeküdtem, amit nagyon utál... Mit szóltok hozzá?

Falina: örülök, hogy egy kicsit jobban..... Azért pihenj sokat.

Sajna nem volt eröm és idöm mindent elolvasni, úgyhogy elnézést, ha valakinek valamire nem reagáltam volna. De egyszerüen lefordulok a székröl..

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!Én tegnap takaritottam magam halálra,ma alig élek,és a babám is alig ad jelet magáról.Biztosan ő is elfáradt a nagy pörgésbe.Szerintem vegyél kicsit vissza a tempóból,azért 6 óra takaritás nagyon durva tud lenni.Én is nagyjából ennyit sikáltam,porszivóztam,stb. tegnap,és tessék,szegény babó ma talán ha 10-et rugott,azt is csak nagyon finoman.Én még most is alig látok ki a fejemből,tudnék akár aludni is.
Feküdj le,aztán pihenj egy jó nagyot,Zsebid is kipihizi magát,aztán majd jól megrugdosKép!

Kép

Kép
tündérke26

Eszter manó kidőlt és alszikKép!

Tünde!
Köszi a gyors választ. Remélem, h. nálunk is könnyen megy majd! Azt mondják, az orvosunk is ezen a véleményen van, h. mivel teljesen friss a méhnyálkahártya hipp-hopp ott kell lennie a következő babának. Úgy legyenKép! Már nagyon várjuk!

Johanna!
Dőlj le egy kicsit és pihenj! Otthon is lehet takarékon működniKép! Bár tudom, h. nehéz! Én is mindig találtam vmit. Apa nem vonható be a takarításbaKép? Úgy könnyebb lenne! Biztos írtál róla, de én már nem emlékszem (bocs!), van/volt arról szó, h. feküdnöd kellene? Miért?

Márti
csmarti

Oxigén!
Írj Haneenak mailt, mert már szerveződik a következő találka, ami egyben ruhabörze is lesz! Gratula a költözéshez!!! Mi majd ősszel/télen csináljuk ezt végig. Vhogy már most fázom tőle, vajon miértKép!?

Márti
csmarti

Szia Márti,

Kéne feküdnöm, bár szerencsére nem teljes ágynugyalom lájtosan dolgozhatok is. Apa is segített a takarításban, Ö mosta az ablakokat. Én pedig a többit csináltam. nagy a lakás, szerencsére bár ilyenkor áldom az elönyeit...:-))

Tünde: köszi a megnyugtatást mozgás ügyben. De se ma se tegnap nem nagyon ad jelet magáról, ami nagyon fura, mert elötte aktiv baba volt. Most meg tiszta lusta, de lehet, hogy tényleg csak fáradt ez a hét még bébi nélkül is húzós volt. Pihentem egy kicsit, aztán ma már ki sem mozdulok...

Én pont a bébi elkészültekor költöztem, jó kis idözités volt. A legnagyobb idegenvezetési szezon közepén költöztem és ekkor jött össze a kicsike, úgyhogy bírja a strapát... nagoyn akar jönni. Csak most már mozoghatna egy kicsit....

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Falina!

Szerintem nem gond, ha csak a genetikai UH-n néznek meg, de ha már türelmetlen vagy, akkor kérd meg, hátha hamarabb is megnéznek. Nekem egy vérvizsgálat volt a 10. héten, aztán most a cukros vérvétel mellett megint kért teljes vérképet a doki. Úgy tudom, hogy kétszer kötelező, de van, aki többször csináltat.

Giggancs, nem lepődtem meg a válaszodon. Pedig neked nem is kell feküdnöd, nem? Jó lenne, ha két-három éven belül jönne a következő, de sejtem, hogy fekve a tesót már nem fogom tudni kihordani. Valószínűleg a természetre fogom bízni akkor a dolgot, végülis nem lehet lekötözni a már meglévő picurt...Kép. De ha egy kis szerencsém lesz,akkor a második már nem lesz ilyen problémás.

Johanna, hanyadik hétben vagy? Nekem a 22. héten még volt, hogy egy teljes napig nem mozgott, azóta viszont minden nap jópárszor érzem, hogy mocorog, bár leginkább akkor, amikor pihenek, fekszem.
Biztosan nem szabadna ennyit melóznod, ha otthoni nyugit rendelt el az orvos! Pihenj, és ha holnap sem mozog, akkor én megnézetném a helyedben, csak, hogy megnyugodjak. Biztos nincs semmi baja, csak utálja a takarítást Kép.

Mzx-Móni (24+0)

Kép

Kép
mzx

Hanee!

Erről a fáradtságról beszéltem pár hete, amikor nyafogtam, hogy soha nem gondoltam volna, hogy ilyen fáradékony leszek, és 2 óra munka, vagy séta után kidőlök.
A doki utáni este mi Tescoztunk. Kb. 30 perc alatt lezavartuk, de ez idő alatt, ha 5x nem keményedett be a hasam, akkor egyszer sem.
Előző nap még mondtam is a dokinak, hogy nekem nem szokott keményedni, és ő sem talált semmi arra utaló jelet, hogy keményedni8e kellene.ű

Szia Oxi!

De jó, hogy újra itt vagy, és sok mindent a hátad mögött tudhatsz már.Kép
A java azért még hátra van.KépKép

Kép
Kép
pipocska

Mzx!
Igaz még orvos álltal nem kell feküdnöm, de azért probálok minnél többet. Nem szeretnék ugy járni mint a Gigivel, pedig akkor még teso se volt. Korházba kellett mennem a 36-38 hétig, mert kinyilt a méhszájam. Most nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust, ezért már most probálok minnél többet pihenni!KépKép

Hanee, Pipocska.
Ezek a szúrások meg fájások nekem is vannak oldalt a hasamban de már öt perc menet után. Akkor mindig pihenek egy kicsit és utána lasabban megyek és akkor sokszor jo. Ez a fáradságos idönk elég rosszkor jött ránk, mert most még rátetözik az a bizonyos tavaszi fáradság is! Nekem se jo most se ülni se állni. Mondjuk most délutn majdnem egy órát sétáltunk a Gigivel meg a hugommal és tök jól eset. De aztán haza jönni és lefeküdni se esett rosszul.

Na vigyázzatok magatokra és jo éjszakát mindenkinek!

Giggancs (25+7)
giggancs

Sziasztok lányok!

Bannamari:
Azért pár dolgot érdemes figyelembe venni: Egyrészt te ikreket vársz, így a vitaminszükségleted nagyobb, mint egy egy babát váró kismamának. Érthető, ha neked azt mondja a doki, hogy szedd végig az elevitet. De a cél alapvetően az, hogy megpróbáljunk természetes úton hozzájutni a vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz. Az elevit jó dolog, de az első három hónapban és a szoptatás alatt ajánlják, nameg azoknak akiknek valamiért ajánlják (pl. ikreseknek). De! Szerintem az tévedés, hogy a szervezet vitaminokat tartalékol a szoptatás idejére.. természetesen számít, hogy az ember milyen testi állapotban van, amikor szoptatni kezd, de alapvetően ott is azt kapja a baba, amit akkor megeszel. Persze erről erősen megoszlanak a vélemények orvosok és orvosok között is, minden esetre én nem szedek semmit az ég világon, amíg az orvos azt nem mondja, hogy kell.. ja, de! Plusz pezsgőtablettából iszok magnéziumosat és calcium sandozt is iszok Kép De mindkettőt csak kétnaponta, felváltva.

Oxigen:
Ráér a következő talin is, csak irj mailt! És bocsi hogy kimaradt a talis dolog, totál kiment a fejemből Kép

Johanna:
Nekem is van olyan, hogy a baba pár napig kevésbé aktív, bár valamit akkor is szoktam érezni, legalább egy-két mororgást, amikor az egyik oldaláról a másikra fordul, hogy ott folytassa a szunyálást Kép Nem tudom, hogy normális-e, hogy nem érzed két napig, de ha holnap sem érzed, szerintem hivd fel a védőnőt.. vagy a dokit.. azzal magadat is megnyugtatod, ha megnézik a babót szerintem Kép
De remélem, hogy mire olvasod, már ficánkol is!Kép
Az aktivitás lecsititja amúgy a babákat is, a mászkálástól elalszanakj, elringatódnak. Ha sétálok, utána siri csönd és hullaszag van nálunk is (főleg részemről).. de nem tudom, hogy birsz hat órát takarítani! Én már egy órától is kész vagyok.. szerintem is lassits kicsit, a takaritás megvár, a babádnak viszont nem jó ha túlhajtod magadat!

Pipocska:
megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok puhány alak Kép Kép Kép Kép (ez csak vicc!)..
EGy picit megijedtem tegnap, hogy fájni kezdett a pocim, de rájöttem, hogy elfárad a hasam.. ahogy nő és egyre nagyobb, nehezebben tartják az oldalsó izmok és elfáradnak egy idő jobbra-balra billegtetés után, mertugye úgy megyek mint egy preparált pingvin..
Ma voltam nagynénimnl látogatóban és ettem palacsintát, de megint úgy elfáradtam, hogy a vége felé már szinte fájt a hasam.. de nem is fájás ez, inkább húzódás, mint amikor izomláza van az embernek.. és amint lefekszek, egy hatalmas megkönnyebbülés az egész és akkor jön az a fél óra, amikor fáj nagyon a jobb lábam (amikor lefekszem mindig nagyon elkezd fájni, mert elengednek az izmok a hátamban)... és utána király.. fel sem kelek soha többet, néha úgy érzem Kép Kép

Lassan már az alvás is fárasztó Kép
Nagynénim aranyos volt ma, megkérdezte hatszor egymás után, hogy "kislány lesz?" "tényleg kislány?" Kép Aztán azt, hogy "a Lili az egy név?" Kép Kép Kép Kép Ilyen is van Kép De jót kacagtunk anyuval Kép Történetesen azon kevés emberek közé tartozom, akiknek a családja azt mondta a választott névre, hogy szép név.. (meglepődtem).. amikor elmondtam, hogy Liliána lesz, szinte hunyorogva vártam a csapást, ahogy a családom kikel magából és elkezdi mondani, hogy úristen ez milyen szar név, de ez elmaradt, helyette üdvrivalgás volt, hogy "jajj de szép név, de jó blabla" Kép Ennek igazán örülök.. Kép

Na most megyek és egy szinttel feljebb fekszem Kép

hanee (23+4)
hanee

Sziasztok!

Kepzeljetek, megerkeztunk!! Vegre itthon vagyunk, magyar foldon. El sem hiszem. Kép Jaj, jo vegre hazaerni, nincs is kedvem sehova sem utazni most egy jodarabig. Kép
Na, mindenkinek jo ejszakat!!!

Pmama&Lilly

KépKép
KépKép
pizzamama

Sziasztok lányok!

Lenne egy kérdésem.. a kiskönyvet nézegettem tegnap és találtam benne egy érdekes bejegyzést:

Nálam a 6-7. oldalon van az, ahova az orvos irja a bejegyzéseit, "a várandós gondozását végzők bejegyzései" cimmel. Itt van egy rubrika, a 14.-es számú: "Hüvelyi vizsgálat (Cervix Score).
A doki a vizsgálatnál ezt irta bele:
"CH(? A h betü nem biztos, elég rondán ir): 3000.
Ez mit jelent, tudja valaki?

Más:
Reggel kispapim azt mondta, hogy a lánya megrugdosta őt éjjel Kép
Ugynis úgy aludtunk, hogy ő háttal nekem és én hozzábújtam, viszont valószínüleg nyomta a pocimat, ezért a gyerkőc elkezdte őt agressziven rugdosni és ezt csinálta egészen addig, amig arrébb nem ment az apja Kép Kép
Akaratos lány lesz, már látom Kép Kép Kép Kép

hanee (23+5)
hanee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?