Sziasztok!
Myra
Köszi, csak el ne felejtsük mármint a pocimasszázst. És ha ez a baj, ezért fáj Lillácska pocója, akkor mi a megoldás? Jaj Myra ne is beszéljünk még erről, már annyira be vagyok sózva, hogy kimenjünk sokat-sokat a babakocsival! (Akkor átmegyek a másik topicra is, de megmondom őszintén örülök, hogy evvel napirenden vagyok, szóval azt nem igazán olvasom.)
Cas
Köszi, hogy szóltál Corynak, ill. ő is olvasta volna. Már fel is hívott (tegnap) és meggyőzött, de megmondom őszintén még nem telefonáltam.
Sajnálom a távcsöves dolgot!
Úgy néz ki, hogy megyünk hozzátok, csak fél 4-4 előtt ne számítsatok ránk, mert embör előbb nem ér haza a melóból. Tényleg vigyem a pali sütőt, vagy akkor már mindegy?
Atya isten mekkora Pocaklakód van?! Hát nagyon nem lennék a helyedben, bár Neked biztos jobbak a paramétereid, mint nekem, pl.: lábméret.
Mucus
Kettősség, csakis a fájdalom miatt. Semmi más akadálya nincs annak, hogy szopizzon! A kép iszonyatosan jó, köszi!
Zseppy
Köszi! Nagyon drukkolok!
Bogi
Azt mondják a szülést egyre jobban feledjük, ezért most az aktuális cicifájás sokkal rosszabbnak tűnik, mint a szülés volt. Megszültem és elmúlt minden, a cici ugyanúgy fáj, és ahogy közeleg a szopizás ideje...
Viki
Bimbóvédőt azóta használom, mióta nappal is csillagos az ég. Nem is tudom pontosan megmondani a dátumot!
Rita
"Megértelek amiért most muszájnak érzed a szoptatást,de valószínűleg csak ezek a kellemetlen cicibajok hozzák ki ezt belőled." PONTOSAN! Köszi, már mindent kipróbálok, csak jobb legyen!
Bmárti
Köszi LLL-sekkel Cory meggyőzött, már csak fel kéne hívjam őket.
Laga
Még hogy kevesebbet fogsz netezni otthonról, szerencsére nem ezt tapasztalom!
A bárányhimlőről nekem is csak annyi a véleményem, hogy jobb gyerekkorban elkapni! Meglepi iszonyatosan eltűnt! Csak írna valakinek, ha már túl van a szülésen.
Karolina
Tényleg mindenki írhatna a saját dokijáról, ezt korábban megtettük (archiv). Nem könnyű, de én a lányok segítsége alapján váltottam dokit. A leírások alapján két orvos volt kinézve, elmentem egyikhez a 18. héten, de nem vállalt, amit megértek és utólag örülök is, mert így rátaláltam a dokinénire. Ő nagyon lelkiismeretes, kielégítő válaszokat kaptam és nem kötelezett a magánrendelői látogatásra (1. nincs is, 2. Nem pénzéhes, mint aki először volt dokim). Amit még ajánlani tudok: hétfőnként van előadás, egyiket az én dokim tartja (első hétfő), tán a 3-at egy másik orvos. Meg felteszem újra a táblát, abból látod kinek ki az orvosa és kérdezhetsz bárkit.
Szilvi
Pont fordítva csinálom, mert nagyon lusta a kiscsaj.
Kori üvölt, ezért most megyek.