Sziasztok!
Tiduj!
Te meg egyben?
Mar tenyleg azt hittem, hogy megszuletel. Jottem is nezni, hogy vannak-e mar hirek rolatok. De latom meg egyesben vagytok. Meddig varhattok mit mond a doki?
Dio!
En is hasonloan erzem mint te neha! Ugy siettetnem az idot, de masreszrol tudom, hogy jo neki bent. Igaz en konnyebben beszelek, mi joval kozelebb vagyunk a kiirasig. De hidd el, hamarosan minden nap egyre szebb lesz.
Jo babavarast es elvezzd minden percet!
Menta!
Nem tudom, hogy kinek mik a tapasztalataik, de ez teljesen valtozo. Az anyukam meselte, hogy a hugommal neki is voltak hasonlo elmenyei, majd abbamaradtak es ujra kezdodtek, a hugom a kiiras elott 7 nappal szuletett. De szakerto nem vagyok, es anyukad biztos tapasztaltabb. Minden elismeresem neki. Nagyon kevesen vallalnak ennyi gyereket, es olyan jo hallani, hogy vannak azert.
Kati (katka2)! Nyuszi!
Udvozollek koztunk!
Mummy!
Jo hallani rolad, mar olyan reg nem hallottam feloled. Igaz nagy tapasztalatim nincsenek, a lanyom nem szopott tul sokaig, sajna
, de nekem sem sikerult alatta fogynom, csak utana. Es tobbektol hallom, hogy szuleskor megy le nekik egy csomo, de a szoptatas alatt nem.
Heni!
Nekem azt mondtak a csontfajasra, hogy az attol is lehet, hogy a babanak szuksege van Calciumra es ugy jut hozza, hogy elvonja toled. Nekem a doki a panaszaimra Calciumot adott. Probalj meg Calciumot szedni, hatha neked is segit.
En sajna csak a kesoi orakban jovok mostansag. Ezt teszi az idoeltolodas is es hogy egesz delelott jarom a boltokat es nezelodok dolgok utan a babonak. Mi is elkezdtunk vasarolni. Eddig igaz, hogy nem tul sok dolgot vettunk. De lassan itt az ideje. Tenyleg van valakinek tapasztalata a babakocsinal a Graco - Sterling-gel kapcsolatban? Mi ezt vettuk hosszas nezelodes utan. Eleg jonak tunik. Es a dontest az is befolyasolta, hogy nalunk a Peg Perego majdnem ketszer annyiba kerul. Es hogy ennel a Graco-nal 5 pontos az ov. Mivel sokat autozok ezert ez egy nagyon fontos dolog volt.
Hu megint mennyit irtam, bocsi.
Mindenkinek jo babavarast vagy babazast!
Andysj