Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Hát látom ez a testsúly azért mindenkit megvisel, szóval a lényeg, hogy egy csapat vagyunk.

Dia!

Jó a szombat 3 óra nekünk, visszük a kazikat is.
Nem vagyunk már betegek, egész jól vagyunk hála az égnek, Gyuri is helyre jött szépen.
Kikúráltuk magunkat :-)))))
Szóval úgy hullik a hajad, hogy szeded az Elevitet meg a vasat. Értem.
Na ezt nem írtad le. Hát akkor ez gáz, de ne ijedj meg, a másik, hogy tavasz előtt mindenkinek hullik, biztos nekem is fog.
Általában április május környékén szoktam bal oldalon fölül kopaszodni, de úgy, hogy használnom kellett tavaly előtt Paro-Star hajnövesztőt. Használni használt, de a frász belém állt.
Gondolhatod.
Domi nagyon husi lehet ahogy nyalogat, de azért ennyi kajcsi mellett nem kéne ilyen mohónak lenni, hogy még hajat is eszik.
A körmöd az Elevittől szépek. Sok sok vitaminbomba.
Jó Timinek hogy ilyen vékony, de hát soha nem volt kövér.
Mit kell olvasnom, hogy a gyönyörű Krisztikét fogadod menyednek, hát mindjárt megsértődöm.
Azt hittem Dominak Noncsi a szerelme? :-)))))))
Persze csak vicceltem Anikónak tényleg gyönyörű a bébije.
Nem baj majd kettővel randizik, Krisztikével és Nonókával.

Györesz!

Ne idegeskedj, örülj, hogy 42-es méret rád megy.
Nekem még az is avétosan.
Inkább a 44-es.
Ne is panaszkodj itt nekem, egész jól nézhetsz ki, hozzám képest. A mellem viszont idegesít, fáj és majd leszakad, lehetne kisebb, 95-ös, még soha nem volt ennyi. Mindig 80-as melltartót hordtam.
Persze apuka élvezi, csak én nem.
Édesség?
Inkább hagyjuk. ÉN olyan szinten kívánom, hogy megveszek egy sütiért, a csokit nem, csak sütiket és abból is a csokisakat. De magát a csokoládét nem kívánom.
De nem ehetek.
Van egy olyan diéta, hogy minden reggeli, tízórai, ebéd, uzsi és vacsi előtt meg kell enni fél Grépfruitot, minden reggeli: 2 db Hamlett 1 joghurt natur, az ebédek pedig csak rizs mindig máshogy és más feltéttel elkészítve.
Most állok neki, nagyon szupi, minden van a rizsen, gyümi, husi, rák, zöldség, minden ami kell nincs kenyér és édesség, az édesség a kókuszreszelék és datolya.
5 nap alatt 3 kg-ot lehet tőle fogyni, úgy hogy még tornázni sem kell.
Az anyukám már kipróbálta és tényleg működik.
Most együtt győzködjük magunkat.
Kitartás lányok menni fog.
Dia is egyébként én már csak tudom, annyit eszik, mint egy kis madárka.
Ráadásul egészséges ételeket eszik, tehát őt tényleg sajnálom, de hiszem, hogy ha tornázunk akkor sokkal könnyebb fogyni, nekem sem sikerült soha fogyni, csak tornával és közben diéta.
Persze első a gyerek, mert nem akarom, hogy a tejem elapadjon, szóval nagyon észnél kell lennünk.

Barbi!

Milyen volt a síelés?
Szonja hogy viselte?
Tudod irigyeltelek ám a kimozdulás miatt, én már lassan megőrülök ettől az időtől.
Én is úgy kimozdulnék, remélem jön a tavasz, a kedvenc évszakom és akkor lehet nagyot sétálni, meg kirándulni, utazni.
Majd írjál ám.

Na elköszönök, mindenkit pusszantok és még jövök.
Megyek mosni, meg főzök egy kis rizst valami feltéttel.

Puszi nektek:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Először is köszi mindenkinek a dicséretet, minden elfogultság nélkül Kép szerintem is gyönyörű. Nem győzök benne gyönyörködni nap mint nap Kép

Melinda!
De jó, hogy rendeződik a szopis gondotok. Kép Olyan jó hallani, mikor visszatér valakinek az önbizalma a szopi terén, miután kétségbeesik. Én is túlestem ezen, tudom, hogy milyen, mert volt hogy 1-2 napig egyáltalán nem vagy alig fogadta el a cicimet. A legrosszabb, hogy ilyenkor el sem tudjuk képzelni, hogy mi okozza. De a lényeg, hogy tényleg helyrejöttök, és hogy te is pozitívan állsz a dolgokhoz Kép
Napirendünk nagyjából van, végülis tudom hogy kb mire számítsak nap mint nap, de azért van hogy eltérünk ettől egy kis fogfájás vagy front hatására. Ezt egyébként elejétől fogva próbáltam kialakítani és úgy tűnik, már egy ideje működik. Meglátod, nemsokára nálatok is kialakul Kép

Andi!
38-as méret??? Úristen, hát ez nekem mindig álom-álom volt. Azt sem tudom, hogy mikor volt nekem ilyenem utoljára. Én a 42-essel megelégszem, bár 180-as magassághoz szerintem nem is gond, ha nem kisebb Kép És most 46-ossal büszkélkedhetem. A férjem mindig szid, hogy nem érti mi bajom van, tök jól nézek ki, és hogy ha még egyszer meghallja, hogy azt mondom hogy nagy a senekem, hát el is veri. De azért én tudom, hogy így nem az igazi. Te már tornázol meg mindent csinálsz császár után ennyi idővel? Nekem a doki azt mondta, hogy 3 hónapig semmi ilyet ne csináljak, emelgetni is csak a gyereket, mert a seb ennyi idő alatt jön rendesen helyre, és ha a másodikat nem így akarom szülni, jobb ha figyelek. Én szigorúan betartottam.

Dia!
Domi nagyon jó fej kiscsóka, szívesen elfogadom vejemnek Kép De most látom, Andi Nonójának el lett igérve.
Andi, a végén a lányok majd háborúznak Domi kegyeiért? Kép Vagy Domi háremet alakít? Kép
Dia, én tényleg szeretem az szagát a bánfi hajszesznek. NEm akkor töményen, hanem másnap. Szerintem azért is szeretem, mert gyerekkorunkban anyukám sokat kente vele. Egyébként másnap nagyon jó illatú a fejed tőle, volt hogy bent az egyik barátnőm megdicsérte, milyen jó az illata a hajamnak. A férjemnek is tetszik, utána mindig szagolgatja. Lehet, hogy a szaglószervünkkel van valami baj??? KépKépKép
Ja, nem láttam a táblázatot, de ezek szerint tegnap volt a hófordulótok. Utólag is sok sok puszi rá Dominak.
Kép

Saxi!
Jobbulást férjednek. Ha meg lehet kérdezni, mi baja van szegénynek? Együttérzek vele, ez a tükrözés nagyon rossz, nekem is mennem kellene megint, de nagyon nehezen szánom rá magam Kép

Györesz!
Tényleg nagyon el tudják magukat dobni, én imádom nézni ilyenkor. A kiságyában úgy alszik, hogy kétoldalra szétdobja a kezét, úgyhogy néha kilóg az ágyon a praclija Kép
Norbika hogy volt este meg ma az oltás után? Továbbra is aluszékony?
Csokit én is imádom eszegetni, pedig nem kellene. Erre tegnap virág helyett egy csomó csokis csodákat kaptam a férjecskémtől. Nem is értem. Én minél jobban nem akarom enni, ő annál jobban töm. A végén még kiderül, hogy fel akar hizlalni. Pedig már lassan vágósúlyban leszek Kép

Nekünk ma is megvolt az első fogfájásunk, nagyon sajnáltam szegénykét. Dentinoxot hányszor lehet használni egy nap? Mert azért lidocain van benne. És nekem sincs már meg a papírja.
Képzeljétek, a legújabb szokása a kislányomnak, hogy mikor oldalra fordítom, rögtön hasra vágja magát. Nem semmi is kicsajszi. A másik szokása, hogy felhúzza a lábát, és a térdét megfogja és így fekszik és dumál. Nagyon kis édes tud lenni.
Na megyek, mert spenótra vágyom, meg kell csinálni amíg alszik a kiscsajszi.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Már egy csomószór próbáltam írni, de nem jelent meg!

Andi!
Kiváncsi leszek erre az 5 napos fogyókúrára, majd írdd meg mi lett az eredmény!
Hát igen a gyerek az első, ezért nem is vonok meg magamtól minden finom falatot! Én már lassan két hónapja egyáltalán nem eszek kenyeret és igyekszem betartani a Norbi update-t kisebb nagyobb sikerrel! Szerintem mindneféleképp legfontosabb a torna és hogy ne zabáljunk, előbb utóbb biztos, hogy lesz eredménye!
A 42-s méretet saccoltam, lehet, hogy az is kicsi lenne! Egy kis szerncsém, hogy magas vagyok, ezért nem is dagatnak nézek ki, hanem nagydarabnak! Anyukám azt mondta, hogy már nem olyan pufók a fejem és kezd derekam is lenni!Kép Ennek nagyon örülök!

Anikó!
Norbi is imád úgy aludni, ahogy Krisztike, széttárja a karját, olyan aranyos ilyenkor!
Krisztike már nagyon ügyi! Az én fiam itt majdnem a legidősebb és nagyon úgy tűnik, hogy mindneki le fogja kőrözni gurulásban!Kép
Norbi is mindig azt csinálja, hogy felemeli a lábait és úgy döl jobbra-balra, közben nézegeti a lábát. Ha meg mesztelenül van, akkor meg markolássza a kis pöcsét!Kép Igazi férfi!
Norbival nem volt semmi gond éjszaka sem az oltás miatt! Kelt fél 3-kor, fél 6-kor, 8-kor (a szokásos).

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok4

Hát halljátok olyan pipa vagyok, írtam egy kilométeres levelet nektek és elszállt úgy mint a vihar.
Mindjárt megőrülök.

Györesz!

Rendicsek majd írom, hogy mire jutottam ezzel a rengeteg kajával, remélem azért fogyni is lehet tőle.
Nagyon ügyi vagy hogy nem eszel kenyeret.
Én nagyon szeretem a friss ropogósat itt nálunk mindig meleg kenyér szokott lenni a pékségben és ezáltal apuka mindig hoz.
Most meg van tiltva neki, csak ő ehet kenyeret én nem.
Kizárólag Hamlett.
Joghurt stb.
Tök szépen sütött ma a nap, viszont annyira fúj a szél, hogy nem mertem kivinni picurt.
Nálunk már nem fűtenek annyira, és úgy félek, hogy nehogy megfázzon szegénykém.
Mondjuk a fűtésszámlánktól dobtam egy hátast.
Jó lenne már a meleg.
Egy szál bugyiban mászkálni itt a lakásban.
Nem igaz?
tandi

Sziasztok!
Jól átrendezték a kezdőoldalt. Az elejéről a végére kerültünk Kép

Györesz!
Már kérdezni akartam, hogy nálad egyébként, mivel 4 héttel hamarabb érkezett Norbi, nem korrigált kort kell számolni, mint a koraszülötteknél?
Nem semmi, hogy már a kis pöcsét markolássza. Genetikailag úgy látszik, be van építve a pasikba ez a dolog? Kép
Egyébként azt figyeltük meg, hogy van olyan, hogy 1-2 napig csinál valamit, aztán abbahagyja. Aztán egyszercsak újult erővel és sokkal ügyesebben belekezd megint. A dumával is így volt. Most új hangokat gyakorol, már az o betűt is ki tudja mondani, és nagyon tetszik neki. Kép Mostanában lefekvés előtt, még sokszor kaja közben is újra dumál. Nagyon kis édes. Kép

Hű lányok, annyira telezabáltam magam spenóttal. Majd kidurranok. De milyen jólesett Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Szia Anikó!

Nagyon ügyi bébikéd van.
Én ma olvadtam el teljesen, mert most először kacagott fel hangosan tudjátok az az édes bébikacaj, hát én ma ennek tanúja voltam és oda vagyok meg vissza.
Egyszer csinálta délelőtt azóta sem, amikor főztem beraktam a babahordozóba és ott beszélgettünk és akkor nevetett fel hangosan.
Olyan cukik meg kell zabizni őket, de ma valahogy egész nap velem akar lenni.
Most is.
Mennem kell, hallom sírdogál.
Néha úgy hallom, mint ha azt mondaná anya, csak kicsit kacifántosabban.
Tiszta hülye vagyok mi?
Puszi:

Andi
tandi

Andi!
A bébikacaj tényleg nagyon édes. Imádom én is. Kép
Én is ezt szoktam kivenni néha a gagyogásából, főleg ha panaszkodik, mintha azt mondaná, hogy anya. Persze tudom hogy nem, de azért olyan jól hangzik Kép
Én sem mertem kivinni. Ki akartam, délelőtt tök jó idő volt, erre mikor elindultunk volna, akkor el kezdett fújni nagyon a szél. Megint maradt az erkélyen levegőzés.

Képzeljétek, délelőtt leraktam 9 előtt, mert nagyon fáradt volt már, és fél 12-kor kelt fel, de szerintem akkor is azért, mert direkt kihúztam a függönyt, hogy keljen már fel Kép Most az előbb meg annyira felsírt, így még talán 1-2 alkalommal sírt csak, valami éles hangon, szinte sikított és csukott szemmel, fel sem kelt. Annyira sajnálom ilyenkor. Utálom, hogy ezzel a fogacskával így megszenved.

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Úgy látszik ma csak mi hárman levelezünk!

Andi!
Én is imádom a friss kenyeret! Ráadásul apukám is minden nap hozza a meleg kenyeret én meg csak szagolgatom!Kép Azért büszke vagyok magamra, hogy legalább ezt meg bírom állni, amúgy én nagyon szeretem a hamlettet is!
Mi sem voltunk ma lent, de nem is akartam levinni az oltás miatt, ilyenkor jobb az óvatosság! De ha jön a jó idő, akkor nem usszátok meg minket! Viszem Norbit csajozni!!!!! Norbi is van ám olyan jó ficko mint Domi!Kép
Voltál már a csepeli strandon? Én nagyon szeretem és alig várom, hogy nyár legyen, ezerrel viszem a gyerkőcöt lubickolni! Jó lenne, ha velünk tartanátok! Már a Mártit is fűztem!Kép
Norbi is egyre többet kacag hangosan, csak ilyenkor egyből el kezd csuklani!

Anikó!
Már én is tanakodtam ezen a korrigált koron, de hát nem úgy néz ki Norbi, mint aki egy hónappal fiatalabb lenne! Van egy barátnőm, Ő 35 hetesen szült és az Ő kisfia még nem volt 4 hós amikor elkezdett forogni! Tudom, hogy minden gyerkőc más! Én látom a fiamon, hogy tudna Ő, mert ha csak megbillentem már hason is van, csak valahogy jól érzi hanyatt magán, ezért nem strapálja magát! Ha neki így jó!
Norbi egyre többet mondja azt, hogy MAM, olyan cuki!
Igen állitólag mindent újra tanulnak! Norbi három és fél hós volt amikor már majdnem átfordult, hát jól elfelejtette, hogy hogy kell, ezt nem akarja újra tanulni!Kép
Spenót?????? Bocsi, de nagyon utálom! Nem is tudom, hogy mi lesz, ha már Norbinak kell csinálnom és meg kell kostólnom! Fujjjj!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Igen, nagyon úgy tűnik, hogy ma hárman dumálgatunk. Kép
Strand. Jaj, ne is mondd. Most nyáron sem sokat voltam. Annyira várom már hogy mehessünk Kép
Ennyire nem szereted a spenótot? Én imádom, de csakis nagyon sok fokhagymával és bundás zsömlével. És a poén, hogy régen nem szerettem. MEg a sóskát sem, de mostmár azt is imádom. Elromlottam Kép
Már kérdezni akartam. Hogy ti terveztek nyaralást nyárra? Én annyira szeretnék elmenni Horvátországba, de emellett félek is tőle, mert kint ha valami gond lenne, nem lenne ott a dokink. Ilyen kis parás anyuka vagyok. De lehet, hogy aug-szep környékén azért belevágunk.

Puszi
Anikó
pancsa2

Szia Anikó, Szia Györesz!

Strand?
Benne vagyok. Tök tuti lenne ha mehetnénk, jó lenne ha Márti is jönne a gyerkőccel.
De megbeszéljük ezt is.
Addigra le kell fogynom, ki nem megyek ekkora fenékkel hassal.
Ez motívál.
Nyáron ha sikerül megyünk augusztusban, vagy szeptemberben egy hétre repcsivel Spanyolba, ha nem sikerül, akkor Horvátországba.
Nagyon szeretném ha összejönne, csak én is félek tőle, nem kicsit.
Ki kell vinnem mindenféle túlélő cuccot.
Azt sem tudom, hogy hol áll a fejem már emiatt, mert annyi mindent kell kivinnem.
Eddig kettőnkre, de most már mindenhová három táskát kell vinnem.
Eddig sem volt egyszerű a férjemnek is én csomiztam, most bébicseknek is.
Nem semmi csak itthon ne hagyjak valamit.
Meg még soha nem ültem repülőn és félek.
Jajj.

Puszi:

ANDI

Lányok hol a túróba vagytok?
TÉnyleg csak hárman levelezünk?
Hahó!
tandi

Sziasztok Lányok!
Rengeteget írtatok szuper alig bírom olvasni. Köszi mindenkinek a jókívánságokat gyógyulgatunk de lassan. Még mindig hőemelkedése van és nagyon rondán köhög. Száraz köhögés és nem akar felszakadni, nagyon szenved tőle. Főleg hogy bemeséli magának hogy ha nagyot köhög fájni fog ahogy felszakad és igy nem mer köhögni. Én már mindent mondtam neki hogy így meg úgy próbálja meg de nem meri.
Mi még nem kaptuk el nagyon bizakodó vagyok hátha megússzuk.
Csak ámulok milyen ügyes babáitok vannak Bianka ha beszélek hozzá nagyon figyel néha válaszol is röviden tömören. Ügyesen kalimpál a kezével megfogja amit a kezébe adok persze csak ösztönösen majd el is engedi hamar. Sajnos nem sokáig bírja hason nem is tudom úgy altatni, picit megemeli a fejét negyvenöt fokba. Van napirendje amit általában be is tart. Négyóránként eszik 06kor 10kor 14kor 18kor 22kor és éjjel kettő és három között. Etetés előtt pelenkázásnál szoktunk tornázni etetés után a nagyágyon beszélgetek vele, énekelek neki ha nagyon nyügi a kezembe veszem és úgy csináljuk. Álltalába fél egy órán belül elálmosodik akkor beteszem a kiságyba és elalszik. Többnyire könnyen de van hogy sokat szenved és van olyan is amikor elvan magába a kiságyba és csak az utolsó félórába alszik el. Azt mondhatom jó baba.
Írjatok ti is a napirendekről én is kíváncsi vagyok másoknál hogy megy.
Mi is nagyon unjuk már a bezártságot, most hogy Reni beteg még annyit se megyünk ki mint máskor. Jöhetne már a tavasz!!!!!!!! Megértem ha depisek vagytok néha én is közel állok hozzá. Meg kell próbálni lazítani kikapcsolódni ha máshogy nem megy kicsit le kell passzolni a gyereket mert a depresszió nem játék, meg kell előzni a komoly betegséget.
Írtam egy halálosan hosszú levelet aztán meg nem tudtam felcsatlakozni. Most meg már semmi értelme feltölteni nincs aktualitása már rég más a téma. Töröltem az egészet. Apropó Ti hogy bírtok ennyit írni?
Én mindig úgy csináltam azokkal a kajákkal amit nem szerettem megfőzettem Anyámmal a Reninek Pl:Tök, sütőtők stb vagy bébi étel. Valószínű most is így lesz.
Csupa fogyókúrázó hőssel van dolgunk gratulálok mindenkinek. Én még nem mertem bele kezdeni. Persze jó duma inkább lusta vagyok meg imádok enni. Én is nagyon kívánom az édességet. Néha csak azért hagyom abba mert már nagyon cinkes amennyit eszek és félek hogy valaki szóvá teszi. Az örök fogyókúrázok táborába tartozom álltalába lemegy nyolc tíz kiló de még akkor sem mondhatom magam soványnak. 160cm és nyolcvan kiló vagyok és utálok tornázni inkább koplalással fogyózom. De szoptatás alatt szabad ilyet???? Végül lehet én is kedvet kapok mindenkinek kitartás.
Üdv :Csanikó
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki bajban van az édességgel. Hát én sem vagyok kivétel. sajnos :-(. Pedig sohasem voltam édesszájú, de most meg tudok őrülni ha egy nap nem ehetek valami édességet. Képes vagyok muffint sütni magamnak és hát a 12 darab nem sokáig tart. Na mindegy Reni után is visszafogytam a versenysúlyomra úgyhogy olyan nagyon nem esem kétségbe (csak egy kicsit, amikor meglátom magam a tükörben). Azt hiszem én is neki állok hasazni ezerrel. Mennék baba-mama tornára is, de azt hiszem csak 6 hónapos kórtól van.

Szegény kislányom még mindig nagyon kész van. Ma éjszaka megint belázasodott. Megint 39 fölé ment, de most legalább lement a gyógyszertől.

Melinda!
Azt nem mondta a doki, hogy miért nem szoptathatok ha esetleg belázasodom. De épp most volt itt a védőnő és ő is azt mondta. Szóval nem tudom. Itt meg mindenki azt mondja, hogy lehet. Igazodjon ki az ember. Azért remélem élesben nem kell majd ezzel a problémával foglalkoznom és nem fogom elkapni a betegséget.

Dia!
Dominak boldog hófordulót!!!!:-):-):-) Egy kicsit késve ugyan.

Puszi
Szilvi

Meddig fog még tartani ez a karbantartás? Már kezd elegem lenni, hogy megírom a tök hosszú levelet és elszáll.
sys

Sziasztok!

Na talán végre sikerül valamit fel is rakni, nem csak megírni! Már 11-kor megírtam a levelem (hála Istennek Wordben, mióta ez a karbantartás vagy mi van) és nem tudtam felrakni, mikor sikerülhetett volna, akkor Gyönyörűségem nem tette lehetővé a dolgot, nagyon hiányolt.

Látom mindannyiunk küzd a kilóival. Megboldogult lánykoromban én is 38-as méretű rucikat hordtam, erről én már álmodni sem merek. Jelenleg 42-44 jön rám, de nagyon szeretnék 40-es méretekhez visszatérni. Igaz, hogy a szülés előtti súlyomhoz képest 5 kiló plussz van rajtam, de én ezen felül szívesen elhagynék még 5-öt. Anno képes voltam drasztikus fogyókúrákra is, de most a tejci miatt nem lehet. Leginkább az édességet kellene elhagynom, mert egyébként nem eszem többet, mint szoktam. Viszont édességből én is horrorisztikus mennyiségeket be tudok puszilni, nálam is a csoki/csokis a nyerő. Előre rettegek, hogy milyen ruhák fognak rám jönni tavasszal és nyáron.
Nekem is a hasam és a fenekem környéke a szörnyű. Ruhában még hagyján, de amint levetkőzök, rosszul leszek magamtól. Persze drága férjecském mindig dicsér, szerinte nincs velem semmi baj. Szerinte!
Lehet, hogy én is megpróbálkozom egy kis felüléssel + Cindy Crawford kazettát (szülés utáni tornával ) kaptam a hugicámtól, azt is kipróbálom.

Ha más kisbabás anyukát látok, aki már teljesen vékony, akkor persze engem is elfog a sárga irigység, de gonosz vagyok és azt mondom: Biztos ilyen alkat! Jó példa rá a volt főnöknőm. Sokat mondok, ha volt 50 kiló és evett 3 három ember helyett, férjével állandóan üzleti vacsikra jártak és nem salit evett ott sem. Most szült karácsonykor és azt hallottam róla, hogy olyan mint régen. Ilyen szerencsés alkat!

Dia!
Nekem is ilyen semmilyen a mensim. Nekem ez a második, de még mindig nem az igazi. Lehet, hogy idő kell a szervezetünknek mire teljesen "helyreáll". Már én is gondoltam rá, hogy elmegyek a nődokimhoz.
Én már kismillió hajszálat szedtem le Marci kezéről, szája környékéről, pedig nem is hullik a hajam. Olyan mérges vagyok magamra ilyenkor. Néha megfordult a fejemben, hogy sapkát kéne húznom : - )

Györesz!
Ügyes a Norbika, hogy ilyen szépen átvészelte a szurit! Megérdemli, hogy 10 hónapig nyugija legyen : - )
Lehet, hogy egy kis pihentetés tényleg jól fog jönni a kajcsik ügyében.
Szerintem fiacskáink nagyon hasonlítanak egymásra: mindketten érzékeny bőrűek, jól hasznosítják anyuci tejcijét, szinte ugyanolyan méretekkel rendelkeznek (Marci 7280 g + 69 cm).

Anikó!
Én még csak így írnám, hogy rendeződget a tejci+szopi. Tegnap délután még mindig kis vagdalkozós volt, mert kevesebb volt. Hát ez van, próbálom hozzászoktatni magam. Minden napot ajándéknak érzek, amikor még tudom szoptatni.
Marci is olyan tündéri, amikor alszik. Ő csak hason hajlandó aludni. Néha úgy kinyomja a popiját, hogy villámhárítónak is elmenne :-)
Szegény Krisztike jól megszenved a fogacskájával. Már előre félek, hogy velünk mi lesz. Remélem mi észre sem vesszük! Álmodik a nyomor!
Andi!
Repcsiút! Én is 2 éve repültem először és paráztam, de rendesen. Neked különösen izgalmas lesz, hisz a babó is ott lesz!
Jó Nektek, hogy tudtok találkozni és nem laktok egymástól messze. Én itt Érden úgy érzem magam, mintha a világ végén lennék. Én eredetileg váci (sződligeti) vagyok és a páromhoz jöttem ki Érdre 3 éve. Sajna nincs társaságom, csak Ti itt virtuálisan :-)

Csanikó!
Nekünk még nincs igazán napirendünk. Lehet, hogy már lenne, ha nem küzdöttünk volna ezerrel a szopiért. De ma úgy érzem, hogy mintagyermekem van: szinte 1,5 óránként le tudom tenni alukálni és ilyenkor akár 1 órát is huny. Szerencsére nagyon jó kedve is van.
Jobbulást a lánykának!

Gigi!
Remélem Te is jól érzed magad a barátnődnél. Jó lehet egy kicsit kimozdulni. Irigyellek. Várunk vissza!

Marcit ma kicsit "edzettem" a pelenkázón: hasra fektettem és vártam, hogy kicsit használja a kezét is, amikor emeli a fejecskéjét. Nagyon aranyos volt, ahogy küzdött. Aztán olyan hatalmasat sikított jó éles hangon, hogy a húgommal szívbajt kaptunk. Ő persze vigyorgott ezerrel, hogy: Jól megijedtetek, ugye???
Úgy felszeretnék rakni képet, de páromat még nem sikerül idecitálni a gép elé, hogy segítsen. De holnap szabin lesz, úgyhogy elkapom a grabancát és megcsodálhatjátok az én szép kisfiamat .-)

Egyenlőre ennyit!

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Anikó!
Hát tavaj én sem voltam sehol egész nyárom, még strandon sem, pedig annyira vágytam ki, de szobafogságon voltam, csak feküdtem egész nyáron! Úgyhogy idén bepótolom kamatostul!
Mi szeptemberbe megyünk repcsivel Görögbe! Én csak azért nem félek, mert a báttyám kint dolgozik és hozzá megyünk, neki meg már van annyi ismeretsége, hogy ha bármi lenne, akkor van hova vinni dokihoz a picurt, de remélem minden rendben lesz! Én is elég parás vagyok!Kép

Andi!
Hát ezért kell keményen tornázni, mert így én sem szívesen megyek ki a strandra! Nem is tudom milyen fürdőrucit vennék fel ekkora testre!Kép

Csanikó!
Norbinak régebben inkább volt napirendje mint mostanába! Mostanába úgy néz ki egy napunk, hogy 8 körül kel, szopizni általába még 6-7 körül szopizik úgy hogy közben alszik, aztán fél 10 körül elalszik egy fél órácskára, majd felkel és szopizik, aztán még dél körül szopizik és előtte vagy utána alszik megint egy fél órácskát. Délután 2-fél 3 körül meg 5 körül szopik, talán alszik 4-fél 5 körül ismét fél órát, 7-kor fürcsi, aztán szopi, alvás. Az éjszakánk nagyon változó! Azért vannak olyan napok, mint pl. ma is, hogy egyhuzamban aludt másfél órát, de ez nagyon ritka!
Reninek jobbulást és egy jó nagy köhintést!Kép

Szilvi!
A Te Renidnek is jobbulást!
Jó neked, hogy Te tudod, hogy egyszer már sikerült lefogynod! Ez biztos nagyon megnyugtató!

Kata!
Megtaláltam a Dentinox tubusán, hogy meddig használható, de azért köszi!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Mindjárt felrobbanok!!!! A férjem elvitte a gyereket az orvoshoz hogy igazolást kérjenek. Voltak a hétvégén az ügyeleten de a suliba igazolást csak a körzeti adhat. Erre azt mondja a doki, hogy antibiotikumot kellet volna kapnia a kislánynak. Nagyon jó. Mi abban a tudatban voltunk, hogy a gyerek hamarosan meggyógyul hiszen már vasárnap óta szedi a gyógyszert és tessék!!!! Nem elég, hogy az ügyeletes orvos olyan bunkó volt, hogy a férjem majdnem felrúgta a gyerek meg megijedt tőle pedig nem olyan kicsi már. Még a megfelelő gyógyszert sem írta fel. Pedig direkt közölte vele csecsemő van otthon nem szeretnénk ha elkapná. Négy nap telt el és most kezdi szedni az antibiotikumot. Szép mi?????? Még jó hogy eddig nem fertőzött meg. És én csak csodálkozom mért köhög még mindig olyan csúnyán. Így legyen az ember beteg. Mit gondol az a barom orvos minek mentünk vasárnap az ügyeletre talán nem volt nyitva az állatkert azért?????
Csak ezért ugrottam be közben Prószát sütök vacsira remélem nem ég mind oda.
Üdv:Csanikó
Vendég

Sziasztok!
Lányok,hogy ti,hogy ráértek egész nap!KépIrigy vagyok.
Bezzeg én etetek,altatok,mosok főzök,etetek altatok,etetek altatok......KépKépKép
Na jó délben én is elszundiztam Domival,pedig megakartam nézni egy krimit háromnegyed 1-kor,de 2-kor ébredtem fel.Kép
Holnap szuri.Kép
Amúgy semmi nemtörtént velünk.Én még mindig falom a sütit és még mindig ugyan annyi kiló vagyok.KépDomi még mindig tündéri hapsi,rengeteget kacag és dumál.Kép
Mi is várjuk már nagyon a tavaszt,de állítólag szombattól jön a jó idő.Úgy legyen!Kép
Repcsi:
Én 6 éve ültem repcsin a nászutunkon.TU 154-sel mentünk én ültem az ablaknál és a 2és fél órás út alatt megfagyot az ablak felőli karom.Kép2Olyan jó volt a szigetelés."Na meg az a fránya fel és le szállás!KépNa meg a levegő változás,amikor hirtelen sülyed a gép.KépAkkor azt montam soha többet.Most azt mondom,hogy a JUMBO JET-et azért kipróbálnám.Kép
Most elköszönök!Nem tudom tudok e még ma jönni.Ha nem akkor mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Próbálok egy-két fotót felrakni! Remélem sikerül!
Pusz: MelindaKépKépKép

KépKép

KépKép
bujka

Az egyik lemaradt, de bepótolom! MKép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Légy üdvözölve a fogyiklubba!KépKépKép
Én meg amikor meglátok egy vékony nőt kisbabával akkor azt szoktam mondani, hogy biztos nem szoptat, azért ilyen vékony!
Hát tényleg hasonlítanak a fiaink, csak hát Norbi már 5 hós mult, igaz, hogy Ő 2550g-al született!
Most kaptunk a bőrére gyógyszertári testápolót, mert elég száraz volt foltokba! Norbinak olyan a bőre, hogy alig érek hozzá már tiszta vörös is lesz! Marcinak is ilyen?

Csanikó!
Hát már tényleg nem minden dokiban lehet megbízni! Remélem az antibiotikum hamar hat és ezek után sem kapjátok el!
Mi az a prósza? Még soha nem hallottam ezt!

Kata!
Most néztem a táblázatot és látom, hogy Raul hamarosan 5 éves lesz! Milyen nagyfiú már! Lesz szülinapi buli?
Olyan jó lenne már látni Rólatok is képet! Olyan kiváncsi vagyok a fiacskáidra!!!

Lányok!
Akkor én most elkezdem szervezni a talit!
Első kérdés: hétköznap legyen vagy inkább hétvégén?
Én szombati napra gondoltam, ha mindenkinek jó, akkor a második kérdés: hanyadikán? Lehetőségek: április 2., 9., 16., 23., 30. ??????
Jó lenne minél előbb, mondjuk 9.-én vagy 16.-án???
Mindenki írja le, hogy neki mikor lenne jó és én majd írogatom és összegzem! Oké? Aztán még azt kell kitaláni, hogy hol legyen!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Nagyon nagyon aranyos Marci!!!!!!KépKépKép
Látszik hogy nem éhezik a kis pöcsös!Kép

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort,visszaolvasni sem tudtam teljesen.
Tegnap kapta meg Patrik a 3 hós oltást(kissé megkésve) és nagyon megszenvedi.
A szurit meg sem érezte,itthon kapott egy kúpt,majd este is.Kicsit nyögdécselt álmáben,gondoltam megússzuk ennyivel
Ma viszont rengeteget sírt,szinte vigasztalhatatlan,a kúp sem sokat segít.KépSzerencsére nem lázas.
Nem emlékszem,hogy Raul ennyit szenvedett volna!
Viszont van súlya:7800gr és 69 cm.Kép
Remélem holnapra már jobban lesz,annyira sajnálom szegényt!

Györesz!
Mailt sikerült végre elküldenem,de válasz még nem jött.Kép
Raul tényleg olyan nagy már,nagyon furcsa érzés sokszor,hogy így elrepült az idő!Kép
Jönnek Anyuék a szülinapjára,Karácsony óta nem voltak itt,szóval nagy az izgalom.Kép
Képet Mica feltesz,ha hazajön Anyukájától.

Dia,Barbi!
Megkésve,de sok szeretettel kívánok a babáknak boldog hófordulót!Kép

Dia!
Igen,mindenki mondja,hogy Raul nagyon hasonlít rám!Örülök,hogy örökölte a szépségemet!KépKépKép
Domi ilyen jól alszik éjjel?Kép
Akartam is kérdezni Tőled,hogy mi a helyzet a mensivel amióta szeded a Cearzette-t,mert én már 5 jött meg és nem nagyon akar múlni...Kép

Anikó!
3-nál többször nem alkalmazható a Dentinox a Lidokain tartalom miatt.

Melinda!
Örülök Nektek!
Marci nagyon aranyos!Kép

Ne haragudjatok,mennem kell,megint sír.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat! Szerintünk is nagyon-nagyon szép :-)

Györesz!
Ezt a nem szoptatós-vékony anyuka gondolatomat én le sem mertem írni. Nehogy valakit megsértsek. Elsőre tényleg nekem is ez jut mindig eszembe.

Marcinál szinte születésétől kezdve használnunk kell a gyógyszertári testápolót, mert talán két hetes korában foltokban vörös lett a bőre. Ez szinte azonnal elmúlasztotta, biztos Nektek is segít majd. A dokinéni szerint érdemes folyamatosan kenegetni. Most pár hete pedig olyan lett, mint Norbikának: foltokban száraz és vörös, de talán az érintésre nem érzékeny. Mi már kaptunk krémet (gyenge, 1%-os hidrokortizonos) ekcéma ellen is, mert a hajlataiban valószínű már az ekcéma kezd előtünedezni. Szerencsére ezzel a krémmel uralni tudom a dolgot. A dokinéni mindenképp el fog küldeni majd egy alapos bőrgyógyászati vizsgálatra. Sajnos volt kitől örökölnie, én is ilyen voltam piciként. Anyukám nagyon sokat szenvedett velem.
Norbika szépen fejlődik, hisz ő tényleg kisebb babának indult. Mit számít ez már, hisz csodaszép és kis okos! Marci egyébként már a kezdetekkor óriásbébi volt: 4150 grammal született + lusta: 5 napot késett:-)

Csanikó!
Doki : - ( Engem is érdekelne mi az a prósza. Pedig már hallottam róla...

Kata!
Szegény Patrik, nagyon sajnálom a szuri miatt! Adj helyettem is egy puszit a bibis lábára! Jobbulást nektek!
Igazán szép súllyal büszkélkedhet a legénykéd! Ő sem éhezik, az biztos:-)

Tali: tőlem bárhol és bármikor, persze ha újként én is hivatalos vagyok.

Puszi! Jó éjszakát!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Csak gyorsan benézek, hogy tudjátok megvagyunk. Rendben minden velünk, de most nem igazán van időm, mert jönnek le anyukámék pár napra, úgyhogy szerintem lehet hogy csak jövő héten fogok benézni.
Még annyi, hogy Melinda, gyönyörű kisfiad. Nagyon édeske Kép
Kata, Györesz, Dia meg mindenki másnak sok sok puszi
Anikó
pancsa2

Ja, még annyi, hogy egyelőre nekem is úgy néz ki, hogy bármikor bárhol jó a tali
pancsa2

Sziasztok!
A prósza (tócsi): krumplis palacsinta. Reszelt krumpli, kefir, liszt, tojás és fűszer kell bele majd kisütöm a palacsinta sütőbe. Van aki a sütőbe süti én úgy még nem próbáltam tejföllel kell enni. Szerintem finom és egyszerű és nagyon laktató.

Mivel én is újnak számítok nem tudom hivatalos vagyok-e a találkozóra de szívesen megyek. Én még elég nehezen igazodom ki a sok baba és mama között.

Szerintem azok a kismamák akik olyan szép soványak pár hónappal a szülés után soha nem is voltak kövérek. Nekik nem is kell koplalniuk hogy visszanyerjék a súlyukat. Bezzeg én ha kajára gondolok már elkezdek hízni.

Amúgy ti mivel neteztek? Én Matáv nyilt internettel percdíjason. Eddig olyan öt-hat ezer forint volt a számla de most hogy rátaláltam erre az oldalra biztos meg ugrik majd. Át szeretnék térni a fix díjasra tudtok segíteni melyik a legjobb. Olyan kéne ami szuper gyors képeket és a zenét is frankon tölti.

Üdv. Csanikó
Vendég

Sziasztok!

Nekem is a szombat lenne jó, mert akkor Apa bárhova el tud minket vinni. Az hogy melyik szombat az mindegy. De jó lesz végre talizni.

Elakartam ma menni tanácsadásra megbeszélni, hogy így betegség után mikor lsz oltás, de úgy fúj a szél, hogy inkább kihagyom. Nehogy aztán megint megfázzon Gergő. Ti voltatok kinnt az utóbbi napokban?

Puszi
Szilvi
sys

Csanikó!

Kérdezzd meg a Matáv-nál, hogy a Ti környéketeken ki van e építve az ADSL. Az fix díjjas és korlátlan.

Pusz
Szilvi
sys

Sziasztok!

Csanikó!
Hát persze!!! Nálunk lapcsánkának hívják. Szerintem tényleg palacsintasütőben kisütve a legjobb, bár jó büdös lesz tőle a lakásban. Nem tudom, próbáltad-e, de nagyon finom, ha reszelsz bele káposztát. Milyen régen ettem.
Nekünk is ADSL van, fix díjas és annyit lógok a neten, amennyit akarok. Egyébként már a szegényházba vonulhattunk volna.

Szilvi!
Hát bizony mi sem voltunk kinn sétálni ezekben a szeles időkben. Pedig olyan szépen süt a nap. Nagyon féltem, nehogy gond legyen.

Anikó!
Köszönöm! Gondolom, akkor az elkövetkező napokban jól el lesz kényeztetve Krisztike a nagyszülők által:-)

Tali: inkább nekem is a hétvége, szombat lenne jó, mert akkor a párom tudna vinni-hozni minket a Prücsökkel.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszönjük,a jókívánságokat,aranyosak vagytok.A helyzet egyenlőre változatlan várakozuk szedjük a gyógyszereket és reménykedünk,hogy a szövettan negatív.

Anikó!

A diagnózis még nem végleges mert még nincs kész a szövettan,amit a tükrözésnél láttak az annyi,hogy nagyon sok a gyomorsav és gyulladt a nyálkahártya.Kapott savcsökkentőt,aztán majd elválik,hogy kell-e neki mást is szedni.

Ne haragudjatok de még mindíg nem volt időm visszaolvasni,tegnap Liliána küszködött a fogával,Bogi kezd köhögni,a párom a gyomrával kínlódik,én meg azt sem tudom melyikhez szaladjak.Jár az agyam,hogy mit kéne főzni,hogy mindenkinek jó legyen,szóval kicsit le vagyok strapálva.

Annyit azért elovastam,hogy szervezitek a talit,nagyon szeretnék én is elmenni de még nem tudok időpontot mondani.Remélem hamarosan helyre rázódnak a dolgaink és akkor már tudok egy kicsit többet jönni,a talit nem szeretném kihagyni,remélem összejön.

Most mennem kell,mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Kata!
Hűűűűű nem semmi Raul súlya, és én még nemrég azt hittem, hogy Norbi milyen nagy baba, közben pedig a nála kisebbek simán lekőrözik! Ez nem baj, mert még így is jó súlyban van Norbi is!
Képzeld napol óta nem akar enni Norbi! Kihagytam két napot és ma megint próbáltam adni neki egy kis almát, de annyira szorítja össze a száját, hogy képtelenség, semmivel nem bírom nyitásra bűvölni a kis szájacskáját! Mitől lehet ez? Lehetsége a foga miatt? Nem izgulok, hiszen így is előbb kezdtem el a hozzátápit, de annyira élveztem, hogy olyan szépen eszik! Szerinted???
Akkor már biztos nagyon várod a szüleidet, mert hát karácsony már elég régen volt! Biztos a szüleid is már alig várják, hogy láthassák az unokájaikat! Nagyon messze laktok egymástól?

Melinda!
Hát tényleg Marci egy kis óriásbébiként jött a világra! Sima szülésed volt? Lehet, hogy már írtál róla, akkor bocsika!
Norbi az apja bőrét örökölte, mert az enyém teljesen jó! Nyárra venni kell majd valami nagyon erős, magas faktorszámú krémet nekik!
Hogy mondhatsz ilyen hülyeséget, hogy Te új vagy és ha rád is vonatkozik a tali! Itt nincsenek újak és régiek, itt Mi vagyunk és persze, hogy mindenkire vonatkozik a tali!!!!!!!Kép

Csanikó!
Tócsi: így már ismerem, azt én is nagyon szeretem!!!!!!!
Melindát már lecsesztem, most Te következel! A talin mindenkinek ott a helye!!!!!!!!!!!
Nekünk Chellonk van, az is fixdíjas!

Szilvi!
Mi tegnap előtt voltunk lent, de akkor is csak mert mentünk oltásra, azóta nem! Ma le akartam menni! Tényleg annyira fúj a szél? Az ablakból nem tűnik vészesnek!

Saxi!
Hát most biztos nem könnyű Neked! Drukkolok, hogy a férjeddel minden rendben legyen és minél hamarabb gyógyuljon meg!!!
A talit megpróbáljuk úgy csinálni, hogy mindenki el tudjon jönni!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Norbi ma nem nagyon akar szopizni! 11-kor nagynehezen sikerült megszoptatnom, előtte 7-kor evett és azóta nem sikerül! Viszont egész nap egyik pillanatban nincs semmi baja, a másikba pedig kegyetlenül sír, meg visít! Már adtam neki Panadol szirupot, talán egy kicsit javult a helyzet, viszon szopizni még mindig nem akar. A szokásol, ahogy viszem a cicihez már üvölt. Nem erőltetem, mert lehet, hogy még nem éhes, de ezt akkor sem értem már megint! Ráadásul 11-kor csak az egyik cicimből szopizott, abból amiben amúgy is kevesebb tejci van! Csak a fogára tudok gyanakodni, mert totál bepörögve akar mindent egyszerre megenni a cicim kivételével! Aztán az is lehet, hogy még az oltás is dolgozik! Volt egy kis hőemelkedése is!
Megint sír! Na megyek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Norbi elaludt, persze szopi nélkül! Most lesben állok, ahogy felkel cicire rakom, mert már 4 órája nem evett! Még mindig nem tudok rajta kiigazodni! Egyik nap 2 óránként szopik, aztán hirtelen alig eszik valamit egész nap! Mindegy már annyiszor volt ilyen, aztán mindig helyreállt a rend! Biztos a foga! Már lassan két hónapja jön neki, mostmár jó lenne, ha kibújna!

Azért jó lenne más is írna!
Pusz

Kép
Kép
györesz

Hali!
Én is azt lesem mikor ír már valaki.
Az a helyzet mivel percdíjason vagyok úgy szoktam csinálni hogy letöltöm az írásokat elolvasom és utána írok valamit Wordbe és felteszem. Elég macera persze a baba is mindig közbe szól de most pont alszik. Állandó kapcsolatba azonnal látod ha ír valaki? ( Bocsi ha nagyon hülyét kérdeztem de tényleg nem tudom)
Én nem mertem lemenni vele úgy fúj a szél pedig úgy kimozdulnék halálra unom magam.
Szerintem tuti a foga miatt van. Remélem hamar elmúlik neki mert ez nagyon rossz lehet neked.
Én is megvoltam őrülve mikor nem tudtam mikor fog aludni és mikor fog felkelni az evés meg kész kínszenvedés volt. Nem szeretem a káoszt. Totál ki voltam tőle.
Ahogy írtad Norbi elég sűrűn eszik. Hogy bírod tejjel? Nem szoktad mérni mennyit eszik?
Én nappal mindig mérem bár a védőnő mondta, hogy felesleges mivel 1220 grammokat hízik egy hónap alatt. De én így jobban érzem magam és ha sír tudom hogy nem a kaja miatt van.
Üdv:Csanikó
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsika, hogy csak most jövök, de rábíztam anyukámra picurt és elhúztam bébirucikat vásárolni, meg a diétámhoz megvettem az összes cuccost.
Hát hadd ne mondjam mennyi pénzt hagytam ott.
Inkább hagyjuk.

Noémi ma nagyon nyűgi volt, anyósom apósom is átjöttek megnézni őt azt még nagyon élvezte, de most valahogy már kicsit kész van a gyermekem.
Fogalmam sincs mi baja van, én gyanakszom az ínyére. Állandóan a szájába van a keze.
Annyira sajnálom.

Anikó, Györesz!

Hogy a túróba tudtok ennyit írni, nem győzöm olvasni.
Nem semmi.
Györesz!

Szegény Norbi gondolom teljesen kivagy akkor mára.
Hát biztos az oltás miatt nyűgi, az dolgozhat benne, szegénykém én biztos kikészülök 23-án.
Na még szegénynek a foga is.
A taliban természetesen benne vagyok, nekem is mindegy hogy melyik nap, de jó a hétköznap is.
Mondjuk a hétvége azért nem annyira, mert nálunk mindig látogatás van, jön mindig valaki, ezért nekem mondjuk a hétköznap jobb lenne, de ha senkinek nem jó, akkor valahogy megpróbálom megoldani valamelyik hétvégén, amelyiket megjelöli a többség!

Szia Dia!

Mi van veletek, szombaton megyünk, örülsz?
Én igen, alig várjuk már Gyurival, hogy Domikát megdögönyözzük, egyem meg a szívét.
Olyan husi, addig gyúrok bicepszre, hogy elbírjam.

Sok puszika, lányok én is várom már, hogy összejöjjünk.

Jók legyetek még jövök.

Megyek tornázni.

Puszika:

ANDI
tandi

Hali!
Ismét itt vagyok. Apa hazajött elugrottunk a Plázába beadni a filmeket hogy végre kitegyem a lábam a lakásból. Apám milyen idő van. Mikor lesz már tavasz????????? Nagyon kíváncsi vagyok azt mondták a hétvégén jön a jó idő. Remélem most bejön hiszen mindig tévednek.

A találkozó jó lesz szombaton, hogy melyik az mindegy ennyire előre még nincs programunk. Mégis merre felé szeretnétek találkozni Margitsziget vagy valami hasonló?
Csaó: Csanikó
Vendég

Sziasztok Lányok!
Csak villám látogatáson vagyok,mert Dimi nagyon nyűglődik ma.Kép
Kata!
Ma voltunk mi is a 3 hós szurin.Dél óta picur ordít alszik negyed órát az ölemben,aztán megint ordít és ez így ismétlődik.Reggel ettem egy pár virslit azóta semmit,ideje lenne már bekapni valamit amíg Tamás birja idegekkel a sírást.Kép
Nem tudom mi lehet ebben a szuriban ami így hat rájuk.?Adtam kúpot is neki,hát persze,hogy 2 perc múlva bekakilt.KépMost nem tudom,hogy felszívódott e ennyi idő alatt.Mindegy,lefekvéskor még kap egy felet.
azt mondta a dokinő,hogy 2-3 napig ilyen lesz Domi.Hát meg is őrülök,mert letenni egyáltalán nem lehet.Kép
Ja,különben 5650g.Kép

Andi!
Amint olvasod Domi nyűglődik,ezért várunk szombaton dajkálásra!Kép
Milyen rucikat vettél?Majd én is megmutatom az új darabokat.Kép

Györesz!
Nekem a középső/16.-a/lenne jó.Talán akkorra már jó idő is lenne.KépMindegy,hogy hol.Szerintem Gigire is számíthatsz.Kép

Csanikó!
A párom úgy hívja a prószát,hogy lepcsánka.KépÉn is szoktam csinálni,de én kanállal szaggatom a forró olajba.

Anikó,Évi,Sys és a többiek sok puszi nektek is!KépDia
UI: Észre vettétek,hogy a téliek elmentek és titkos topikot nyitottak?Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Állitólag jövőhéttől jön a tavasz! Remélem nem vágnak megint át minket!!!!!!

Csanikó!
Mi sem mentünk ma le! Nem is tudtam volna, mert nagyon zizi volt ma Norbi! Remélem holnapra már újra helyreáll a rend és az idő is alkalmas lesz sétára, mert már két napja nem voltunk kint!
Ha állandó kapcsolatban vagy a babaneten, akkor látod ha ír valaki, csak mindig rá kell frissíteni!
Én kb. két hónapos koráig mérten, hogy mennyit eszik Norbi, de aztán elegem lett és visszavittük a mérleget! Szerencsére tejem van, eddig még nem volt problémám, még nem kellet tápszert adni, nincs is itthon! Mivel Norbi hamarossan hat hónapos lesz már nagy baj nem lehet! Csak olyan jó lenne, ha megint tudnám etetni gyümivel meg hasonlókkal!

Andi!
Egyáltalán nem vagyok ki! Már edzett vagyok! Annyi ilyen napunk volt már, hogy tudom, hogy ez is elmúlik és jön egy újabb nap és valószinűleg újra minden rendben lesz, ha meg nem akkor is előbb-utóbb visszatérünk a megszokott kerékvágásba! Szerintem ebben egyre-jobban bele lehet rázódni, majd meglátod!!!!
Ezt gyorsan leírom és megyek én is tornázni!!!!

Dia!
Akkor neketek sem volt ma könnyű napotok! Domit is megviselte az oltás! Norbin ma jött ki leginkább, pedig ez már a harmadik nap! De már Ti is csak kétszer kaptok aztán fel lehet lélegezni 10 hónapig!!!

Majd még benézek!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!

Vettem neki egy almazöld kis tavaszi egyberucit, olyan mint egy kis egybeszoknya, aztán egy kantáros kis szoknyát, egy polár melegítőt, egy másik pamut melegítőt, vászon gatyóval, egy kantáros farmert, három pulcsit, 6 db bodyt, egy kis tavaszi mikrofrézeres kabátot, két kis cipőt.
Majd még harisnyát fogok neki venni, meg kis sortokat az egyberucikhoz.
Remélem meg tudom vígasztalni Domikát.
Már nagyon várom.
Mi még mindig nem vagyunk 5 kg-osak sem, csak 4850 grammosak.
De nem sok Dominak az 5650 gramm?
Nem tudom, de mi csak két héttel vagyunk lemaradva tőletek és még az 5 kg sem értük el.
Pedig rengeteget eszik, lehet, hogy más a csontozatuk, meg hogy kislány.
A fene se érti.
Múlt hét óta nem sokat hízott mondjuk, de nem értem miért.
Remélem nincs semmi gáz.

Györesz!

Bocsi, nem tudtam, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz.
Nem írok ilyet inkább neked.
Amint elnézem tényleg jó a probléma kezelő készséged.
Én mondjuk elég aggódó anyuka vagyok. Én biztos ideges leszek amikor beadják neki. Meg utána is.
Bár lehet, hogy fel sem fogom venni.
Én is tornáztam de már úgy elfáradtam mára, hogy szerintem nem kell altatni.

Lányok ti hogy fogtok elindulni a talira?
Nekem az a gondom, hogy Noémi csak a cicit fogadja el. Még soha nem etettem cumisüvegből.
Tehát én hiába fogom itthon megetetni, ha a Margitszigetet jelöljük meg, vagy bármi messzebbi helyet, nem fogok tudni hol szopiztatni és ő másképp nem hajlandó enni. Tehát én lehet hogy emiatt nem tudok elmenni 16-án. Nekem még elég kis leányka ilyen hosszabb távra.
Általában 2 és fél 3 óránként eszik.
Akárhogy is nézem de mire bárhová Csepelről kiérek az 1 óra, aztán dumcsizunk 1-2 óra és 1 óra haza az út, amit valószínűleg már végig fog üvölteni.
Ráadásul végig kellene cipelnem a városon a dög nagy babakocsit, vagy kengurut veszek, de az elég kényelmetlen.
Szóval a véleményem az, hogy ilyenkor irigylem akik tudnak cumisüvegből etetni, nekem ma is rohannom kellett haza a vásárlásból, hogy ne éhezzen szegénykém.
Lehet, hogy a Csepeliekkel talizom itt Csepelen, Dia hozzád át tudok menni, a többiekkel meg majd akkor ha már nem szopizik ilyen sűrűn.
De azért írjatok ötleteket, szívesen fogadom, lehet, hogy tiszta hülye vagyok már.
Csak úgy ezen elgondolkodtam.

Sok puszika mindenkinek, még jövök,valószínűleg.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Megint gyors leszek,aztán pár napra valószínűleg eltűnök,tudjátok:végre jönnek Anyuék.

Dia!
Remélem Domi nem fog olyan sokáig kínlódni az oltástól,mit Patrik!Dominak milyen a szuri helye?
Patriknak még mindig dagadt,kemény és piros,pedig borogatomKép
Jó nagy már Domi is ,van mit cipelni!Kép
Titkos topik?!

Györesz!
Norbika is hízik szépen és tényleg nagyfiú!Kép
Lehet,hogy még mindig az oltás miatt nyűgösebb,Patriknak sem tért vissza egyenlőre az étvágya.
Szerintem most pár napig hagyjátok a kanalazást(bár más választást gondolom nem hagy a fiadKép),aztán meglátod,hogy fogadja újra.
Kíváncsi vagyok nálam tényleg a müzli csinált-e ennyi tejet,de két és fél óra elteltével már elkezd folyni.Vagy megint a hormonjaim kergék.Kép
Anyuék majdnem 200km-nyire laknak.Kép

Mi sem tudtunk kimenni,pedig reggel örültem,hogy milyen szép az idő,egészen addig,míg észre nem vettem,hogy az udvarra kiteregetett ruhák csonttá fagytak.Kép

Mennem kell,egy-két nap múlva jövök,addig is mindenkit puszilok!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Andi!
Ez volt az első oltás aminél nem izgultam. A 2 hósnál azért mert az volt az első, a 3 hósnál azért mert ott már láz is lehet, a 4 hósnál azért mert mindkét lábába kapott, az 5 hósnál meg már azért nem mert semmi új nem volt! Persze mindig nagyon sajnálom szegénykét és nem is nézek oda amikor megszúrják csak puszilgatom a kis arcát, hogy jobban kibírja! Azért én is elég para mami vagyok, csak vannak dolgok, amik ha többször ismétlődnek, akkor már nem idegeskedek annyira!!!
Tali: 1. mindenféleképp olyan helyen szeretnénk, ahol lehet szoptatni!!! Nekem is biztos kell majd Norbit szoptatnom, Ő sem kap cumisüvegből!!!
2. nekem a Márti megigérte, hogy mehetek vele kocsival, de ha neked nincs ilyen lehetőséged, akkor valahogy megoldjuk! Én szívesen végigmegyek veled a városon, de akkor én tutira kengurúval mennék! De talán valaki Titeket is el tudna fuvarozni! Olyan jó lenne, ha mindenki tudna jönni!!!

Kata!
Én egyik oltásnál sem borogattam Norbi lábacskáját! Az oltás napján este bekentem neki Phenilbutazonnal és ha kellet még egy-két napig és soha nem lett semmi baja, nem volt csomós, nem fájt neki!!!!
Raulnak előre is nagyon boldog szülinapot és érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Én is képtelen vagyok máshol szoptatni. Ilyenkor üvegből adok tápszert Bia azt is megeszi hiszen jól ismeri. Tehát nekem jó bárhol és apa eltud vinni. Nekem a páros hétvégék jobbak mert anyám akkor szokta elvinni a Renit.

Mi máskor is voltunk már így hosszabb túrán pl: a Margitszigeten is. A Margit Hídtól az Árpád Hídig végig sétáltunk egy napsütéses téli napon. A várromnál álltunk meg ott megcumiztattuk és mentünk tovább. Visszafelé meg felültünk a buszra. Babuci végig aludta az egész utat. Sőt már a nemzeti múzeumba is voltunk a csodájára jártak a teremőrök.

Szerintem a babák növekedésénél az is számit hány kilóval született. Bianka 3500 gramm és 56 cm volt és most majdnem hat kiló és 58 cm. Eleinte nagyon gyorsan gyarapodott mostanra kicsit lelassult. Hiszen két hónaposan 5600 gramm volt ahhoz képest három hét alatt még négyszáz grammot se hízott. Azt tudom havonta fél kiló a minimum amit fel kell szedniük. Én kérdeztem is többször a védőnőt nem-e sok Biankánál a havi ezerkétszáz és azt mondta nem majd le fog lassulni. És tényleg így lett. Olyan jó kis husikái vannak meg kell zabálni.

Én azért mérem még mindig mert mikor két hónapos volt még nem volt százszázalékos a tej mennyisége akkor még mi küszködtünk. A férjem mondta inkább ne adjuk vissza a mérleget. Még nem ismertem a baba reakcióit milyen az amikor jóllakott és elégedett. Mivel minden etetést meg kellett toldani tápszerrel. Most már jobb a helyzet valószínű nem tartjuk meg mi se tovább.

Üdv : Csanikó
Vendég

Sziasztok!
Meg vagyok ám, csak nem jutottam a géphez! Kicsi Roland fiam, nem nagyon akar enni, már odáig fajult, hogy napok óta semmit nem hízott, sőt egy kicsit fogyott is! Most éjszaka is immel-ámmal szopizott (bár kétóránként)! Olyan rossz, hogy van tejem és neki meg nem kell, nem értem miért nem (most is 40 ! g-ot evett). Ráadásul nem alszik csak a babakocsiban (persze ha elringatom), nyűgösködik folyton!
Megütötte a fejem Csanikó, amit írtál, hogy a baba elégedett, ha jóllakott! Az én Rolcsim egyáltalán nem az, olyan kis nyűgös folyton, alig tudom megnyugtatni! Most arra gondoltam bérelek egy elektromos mellszívót és fejem a tejet, amit odaadok neki üvegből (talán ha éjszaka szopizik fenntudom tartani a tejtermelést)! Ti tapasztalt anyukák, mit gondoltok? Segítsetek nekem!
Azt hiszem igazán soha nem volt szükségem a védőnőre, most lenne, de nincs sehol már 1 1/2 hónapja felénk se néz!
Nektek minden jót kívánok, a kisbetegeknek gyógyulást, a talihoz, pedig jó időt és érezzétek jól magatokat!
Puszi minden babának és mamának!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szisztok!

Csanikó!
Norbi is régen két hét alatt fél kilókat hízott, aztán 400g-ot, aztán a 4 hónapba már csak heti 150-eket és mostmár két hét alatt csak 120g-ot! Állitólag ez nem csak leleassúlni tud, de van olyan is, hogy hetekig nem hízik semmit a baba! Nekem ez a védőnő is mondta, meg több barátnőm is tapasztalatból, szóval én fel voltam erre készülve ezért nem is izgatom most magam, hogy ilyan keveset hízott. Persze azért jobban örülnék neki, hogy többet enne, mert napok óta alig akar enni!

Évi!
Annyira sajnálom, hogy még mindig nem állt helyre a szopi! Szerintem is egyenlőre az tűnik a legjobb megoldásnak, ha fejed a tejcit és odaadod neki üvegből! Így legalább nem kell tápszer és a tejed sem fog elapadni! Azért próbáld minél többet cicire is tenni nehogy teljesen ráálljon az üvegre! Persze az sem katasztrófa! Próbálj megnyugodni! Tanácsadóval próbáltál már beszélni? Bár Ő biztos azt mondaná, hogy ne add üvegből! Eseteleg megpróbálhatod pohárból, pl. csőröspohárból, Norbi egész ügyesen tudott abból inni! A lényeg, hogy nehogy depressziós légy e miatt! Kitartás!!!!! Talán azért is nyűgös Roland, mert Te is folyton ideges vagy és ezt Ő nagyon megérzi!!!
Norbi is két napja megint nem nagyon értékeli a cicimet. Éjjel meg hajnalban szopik szépen, de aztán délelőtt, délután alig akarja elfogadni a cicimet! Van, hogy 5 óra múlva is csak nagy harc árán, vagy félálomba tudom megszoptatni! Pár hete már adtam neki gyümölcsöt, krumplit és olyan szépen ette, erre most kb. egy hete az sem kell neki, szorítja össze a száját! Ráadásul Ő is sokat sír, vagy inkább ordít!!! Mondjuk én nem idegeskedek, mert a fogára fogom, meg hát már annyi ilyen volt!!!!
Drukkolok, hogy valamilyen módon sikerüljön megoldanod a problémát és ne emiatt kelljen idegeskednek minden nap!!!!
Te nem akarsz jönni a talira??? Pedig nagyon szeretnénk ha mindenki jönne! Az még kb. egy hónap múlva lesz, addigra már Rolcsi is idősebb és lehet, hogy már minden rendben lesz veletek! Nagyon örülnénk ha tudnátok jönni!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Évi!
Régebben nekem is sok gond volt a szopival azzal a különbséggel, hogy nekem nem volt tejem és az volt a baj. Tápszerrel oldottam meg a dolgot. Most egyenlőre van tejem de minden napom rettegés mikor fogy el. Szerintem mindenképpen fejd le a tejet ne apadjon el és próbáld üvegből adni neki az jó ötlet. Persze előfordulhat hogy cumi zavaros lesz és később már nem akar cicizni mivel az nehezebben megy. Úgy gondolom mindig próbáld előbb mellre tenni és csak utána üveg. Talán pár nap és elmúlik. Lehet, hogy túlfárasztotta magát ha kipiheni elmúlik. Vagy nem akar olyan sűrűn enni bár nem tudom milyen sűrűn eteted. Az én kicsim négyóránként eszik és tényleg mikor jóllakik és elengedi a cicit még a szeme is mosolyog. Néha elkezd gőgicsélni mintha azt mondaná köszi Anya ez fincsi volt.

Nálunk most éppen az a baj hogy keveset alszik. Két etetés között többször elalszik és felébred. Egyhuzamban tíz percet néha húsz percet van hogy fél órát alszik. Mikor felébred nyügizik oda megyek hozzá simogatom beszélek hozzá de nem veszem ki a kiságyból majd szép lassan vissza alszik. Azt gondolom így nem igazán tudja magát kipihenni. Ami jó viszont éjjel hang nélkül alszik egyszer eszik. Szerintem jobb volna ha egyszerre aludna egy két órát de nem tudom hogy vegyem rá.

Hol vannak a többiek?????????

Szia Györesz!
Hol voltál? Milyen idő van ki lehet menni sétálni? Kettőkor eszik a babuci és utána le akarok menni. Ma Bianka is elég nyügi alig alszik mostanában. Talán a levegő hiányzik neki. Tegnap se voltunk kint. Remélem lent fog aludni. Te voltál ma már lennt. Merre felé szoktál sétálni. Amúgy azt is akartam már kérdezni hol laksz. Mert az hogy a víztoronynál az elég tág dolog.

Puszi.
Vendég

Évi,
nálunk ugyanez volt a helyzet, múlthét pénteken leírtam a történetünket, ha érdekel olvasd el, vagy már lehet, hogy olvastad. A lényeg, hogy én már 3 hónapja fejem a tejet a Bernátnak, amit utána cumisüvegből eszik meg. A tejmennyiség a rendszeres fejéstől ugyanannyi maradt, igaz naponta 5*fél órát vesz igénybe, meg macerás az állandó kifőzögetés, de így legalább anyatejet kap. Persze meg kellett barátkoznom a gondolattal, hogy másképp nem megy, de Bernát annyira elutasító volt a cicivel szemben, hogy ezt láttam a legjobb megoldásnak. Szoptatási tanácsadóval nem beszéltél? Hátha tudnának segíteni!

Minden baba gyönyörű!
Sajnos mostanában éppen csak olvasni van időm, de remélem mostmár hamarosan befejezi a férjem a dolgozatát és akkor gyakrabban tudok jönni. Addig is mindenkit puszilok!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Szia Anikó!
Egész eddig nem aludt semmit Norbi pedig fél 6-tól fent van! Ezért csak most tudtam jönni!
Mi nem megyünk ma sem le, mert állitólag nagyon hideg van! Apukám mondta!
Mi pont a víztoronnyal szemben lakunk! Kossuth Lajos 120-ba!
Mióta hideg van nem megyek messzire, csak itt a Béke tér környékén (nem tudom ismered-e). Már nagyon várom a tavaszt! A legjobb barátnőm is ottlakik a Majorba, ráadásul Ő is otthon van a kisfiával, csak a kisfiú szegény meg állandóan beteg és így alig tudunk találkozni! Jövőhéttől állitólag jön a tavasz, már nagyon várom! Akkor majd sétálok Tifelétek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Márti!
Nem emlékszem, hogy melyik nap jöttök haza! Ha megjöttetek írjál, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogyan sikerült a kiruccanás, hogy bírta Gigi, meg minden érdekel!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Szia!
Györesz!
Persze hogy ismerem a Béke teret csendes kis környék sokat járunk arra felé mert a lányom ritmikus sportgimnasztikázik hetente háromszor a sporiban. Én itt szoktam sétálni a családi házak között de olyan szar az út.
Az nem baj ha hideg van majd fel öltözünk csak a szél ne fújjon mint tegnap. Én amúgy simán felpattanok a babakocsival a buszra. Voltam már úgy az orvosiba. Mi oda járunk a nagy sztk mellé. Csak az a gáz mikor nagy busz jön amin három lépcső van. De képzeld szoktak segíteni. Januárba volt úgy hogy Biankán kiütések jöttek ki be raktam a kocsiba irány az orvosi. Tiszta latyak meg sár volt mindenhól a ruhám olyan lett a kerekektől mintha hemperegtem volna a mocsokba. De van olyan 48-as ami alacsony két kicsi lépcsője van csak. Bezzeg az 59-esek alacsonypadlósak.
Kislányom teljesen bealudt vajon mikor fog szopizni??????
Csaó!
Vendég

SZiasztok!
Köszönöm lányok! Tudom, hogy már leírtam, de most mégis muszály újra elmondanom, hogy NAGYON SOKAT SEGÍTETEK NEKEM! Többet, mint a szopi tanácsadó a védőnőről nem is beszélve! A tanácsadó azt mondta, cumizavaros, meg hogy tegyem minél többet mellre (hátha végleg megutálja a cicit). Most megpróbálom őt 4 óránként etetni - hátha! Ti mit szóltok a 4 óánkénti etetéshez, próbáltátok?
Megjegyzem édesapja is azt mondta (csak egy pasi lehet ilyen laza), hogy ha éhes lesz eszik, hiszen nála is működik az életbenmaradás ösztöne és szerinte azért csinálja ezt, mert mindig "izélgetem" a szopival! Hát valami azért lehet benne!
Györesz, talán neked is bevállik, ha hagyod Norbit megéhezni?
Köszönöm a meghívást, de sajnos nem valószínű, hogy eltudunk menni, a hétvége nálunk a családé! De nagyon szeretnélek benneteket személyesen is megismerni!!!! Láttam, hogy szinte mindenki itt lakik a környéken, talán egyszer hétköznap is összejöhetnénk, és én is nagyon szívesen fogadlak mindannyiótokat az otthonomban!!!!!
Minden jót nektek!
Puszi! Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Évi!
Szerintem igaza van a párodnak. Valószínűen nem tetszik neki hogy túl sűrűn macerálod, az is lehet nem tud kellően kiürülni a gyomra és attól nyügi. Nekem sem jött be amikor azt mondta a védőnő szoptassam kétóránként, mert minél sűrűbben szopik annál több lesz a tej. Az történt hogy babuci állandóan fáradt volt és egésznap csak sírt. Enni nem evett jobban én meg egyre idegesebb voltam .Nekem a három óra jött be és mindig be is tartottam ha aludt felkeltettem. Pár hét múlva fokozatosan áttértünk a négyóránkénti evésre. Most már nem kell felkeltenem pontos mint a svájci óra. Bízz magadba ráfogsz jönni mi a jó időpont. A lényeg te nyugodj meg és tudni fogod mi jó a babának, csak most elkeseredésedben nem látod a fától az erdőt.
Puszika : Csanikó
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?