Sziasztok!
Először is köszi mindenkinek a dicséretet, minden elfogultság nélkül
szerintem is gyönyörű. Nem győzök benne gyönyörködni nap mint nap
Melinda!
De jó, hogy rendeződik a szopis gondotok.
Olyan jó hallani, mikor visszatér valakinek az önbizalma a szopi terén, miután kétségbeesik. Én is túlestem ezen, tudom, hogy milyen, mert volt hogy 1-2 napig egyáltalán nem vagy alig fogadta el a cicimet. A legrosszabb, hogy ilyenkor el sem tudjuk képzelni, hogy mi okozza. De a lényeg, hogy tényleg helyrejöttök, és hogy te is pozitívan állsz a dolgokhoz
Napirendünk nagyjából van, végülis tudom hogy kb mire számítsak nap mint nap, de azért van hogy eltérünk ettől egy kis fogfájás vagy front hatására. Ezt egyébként elejétől fogva próbáltam kialakítani és úgy tűnik, már egy ideje működik. Meglátod, nemsokára nálatok is kialakul
Andi!
38-as méret??? Úristen, hát ez nekem mindig álom-álom volt. Azt sem tudom, hogy mikor volt nekem ilyenem utoljára. Én a 42-essel megelégszem, bár 180-as magassághoz szerintem nem is gond, ha nem kisebb
És most 46-ossal büszkélkedhetem. A férjem mindig szid, hogy nem érti mi bajom van, tök jól nézek ki, és hogy ha még egyszer meghallja, hogy azt mondom hogy nagy a senekem, hát el is veri. De azért én tudom, hogy így nem az igazi. Te már tornázol meg mindent csinálsz császár után ennyi idővel? Nekem a doki azt mondta, hogy 3 hónapig semmi ilyet ne csináljak, emelgetni is csak a gyereket, mert a seb ennyi idő alatt jön rendesen helyre, és ha a másodikat nem így akarom szülni, jobb ha figyelek. Én szigorúan betartottam.
Dia!
Domi nagyon jó fej kiscsóka, szívesen elfogadom vejemnek
De most látom, Andi Nonójának el lett igérve.
Andi, a végén a lányok majd háborúznak Domi kegyeiért?
Vagy Domi háremet alakít?
Dia, én tényleg szeretem az szagát a bánfi hajszesznek. NEm akkor töményen, hanem másnap. Szerintem azért is szeretem, mert gyerekkorunkban anyukám sokat kente vele. Egyébként másnap nagyon jó illatú a fejed tőle, volt hogy bent az egyik barátnőm megdicsérte, milyen jó az illata a hajamnak. A férjemnek is tetszik, utána mindig szagolgatja. Lehet, hogy a szaglószervünkkel van valami baj???
Ja, nem láttam a táblázatot, de ezek szerint tegnap volt a hófordulótok. Utólag is sok sok puszi rá Dominak.
Saxi!
Jobbulást férjednek. Ha meg lehet kérdezni, mi baja van szegénynek? Együttérzek vele, ez a tükrözés nagyon rossz, nekem is mennem kellene megint, de nagyon nehezen szánom rá magam
Györesz!
Tényleg nagyon el tudják magukat dobni, én imádom nézni ilyenkor. A kiságyában úgy alszik, hogy kétoldalra szétdobja a kezét, úgyhogy néha kilóg az ágyon a praclija
Norbika hogy volt este meg ma az oltás után? Továbbra is aluszékony?
Csokit én is imádom eszegetni, pedig nem kellene. Erre tegnap virág helyett egy csomó csokis csodákat kaptam a férjecskémtől. Nem is értem. Én minél jobban nem akarom enni, ő annál jobban töm. A végén még kiderül, hogy fel akar hizlalni. Pedig már lassan vágósúlyban leszek
Nekünk ma is megvolt az első fogfájásunk, nagyon sajnáltam szegénykét. Dentinoxot hányszor lehet használni egy nap? Mert azért lidocain van benne. És nekem sincs már meg a papírja.
Képzeljétek, a legújabb szokása a kislányomnak, hogy mikor oldalra fordítom, rögtön hasra vágja magát. Nem semmi is kicsajszi. A másik szokása, hogy felhúzza a lábát, és a térdét megfogja és így fekszik és dumál. Nagyon kis édes tud lenni.
Na megyek, mert spenótra vágyom, meg kell csinálni amíg alszik a kiscsajszi.
Puszi mindenkinek
Anikó