Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Rita Kép, leveled nyoman beneztem, hogy tudositsak magunkrol. Nem semmi, ami most itt van eppen.
Kikerestem Juddy hozzaszolasait, eddig csak joindulatu megjegyzesei voltak itt a Babaneten, es erdekes modon leginkabb itt es a Humormanoknal...

BIZTOS VAGYOK benne, hogy egy nyari kisbabas anyuka szorakozik velunk. Ez a baj Kép. Valakinek ez a hobbyja, megbantottunk valakit es igy vezeti le.
Kar, hogy nem lehet megtudni honnan ir, megneznem az arcat, mikor beirom, hogy megtudtam az IP cimet...Kép
Neki nem irok, nem erdemes, de azert biztos talal majd valami rosszindulatu mondanivalot nekem is...Kép

Ezek utan, meg kell mondanom Rita, kerdesedre valaszolva, hogy ha idom van, akkor szoktam beszelni par emberrel a regi topikbol es Benneteket is elolvaslak. Igaz, most nagyon regen olvastam utoljara.

OrsiKép
Gergo oriasi es gyonyoru, sok torodest igenylo baba, Na es??? Hala Istennek, hogy ilyen erdeklodo es ertelmes. Tobb szuksege van a szuleire mint mas kisbabaknak. Ez faraszto, de csodalatos erzes ugyanakkor...ha segit, hogy panaszkodsz, tedd azt. A Juddy felek emlitesre sem meltoak. Karcsi szuperul megirta a nagyon intelligensen fogalmazott irasaban.

Puszi:
szoszi
szoszi

Sziasztok Lányok!

Eltűntek a topikok innen, így ideiglenesre beindítom ezt, hogy tudjunk egymásról.

Rita
Remélem Te is idetalálsz majd!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Na, sikerült!Kép

Felteszek pár képet Gergőről az új MiciMackójával.Kép

PusziKép

Orsi

Kép
Kép
Kép

avocado

Sziasztok,
mi történt már megint?
Most már mindenki eltűnik?
KépKép

Orsi,
jó hogy újat indítottál!
Édesek képek,én is rakok felKép

KépKép
nanda

végre idejutok, és mi történt?? eltűnt a topikom!

Orsi:látom Gergő lebírkózta Micimackót. Képek tényleg nagyon édesek.

Nanda: Maxi is tündéri. Úgy tűnik nagyon jól viseli a bebörtönzést. Kép

ennyit bírtam hozzászólni Kép

hiába tértem vissza mint a Jedi

Jerry
jerry

Sziasztok!

Csak idetaláltam! Olvasni olvastam, de az íráshoz nem jutottam hozzá. Egyszer már nekiültem, de azalatt a 2 perc alatt amíg elaltattam a gyereket kitúrtak a géptől.

Marcell megint sztrájkol, nem nagyon hajlandó enni. És feleannyit hízott másfél hónap alatt, mint amennyit illett volna. Kipróbálunk most egy másik tápszert, aztán én is próbálkozom a tejpépekkel.

Már úgyis alszotok, és reggel lesz, mire ezt olvassátok, így jó reggelt mindenkinek!

El aludni

Jerry
jerry

Sziasztok lanyok!

En mar fenn. Kép De Lili meg alszik. Ejszaka bevallt a teaztatas! Kép Csinaltam cukormentes baby teat, ami szerencsere izlik Lilinek. Ejszaka amikor felsirt, bementem hozza, odaadtam neki a teat es ivott. Utana meg aludt vissza. Kép Sejtettem, hogy csak szomjas, mert a cicimbol is csak egy keveske kellett mindig. Ugyhogy elso ejszaka, hogy nem volt szoptatas. Kép Es nagyon bejott neki a Sinlac tejpep! Sokkal jobban izlik neki mint a Milupa vanillias HA. Azt nem is ette meg. Amugy nemcsak neki izlik, hanem nekem is. Kép Ugyhogy ha valakinek kell, es talalkozunk, odaadom a 2 doboz Milupa Vanillias HA tejpepet.

Szoszi: orulok, hogy irtal, de nem tudositottal magatokrol. Kép Balazs hogy van? Es te? Meg csak szopik? Vagy eszik mar mast is?
En is szivesen beszelnek egy ket emberrel telefonon, de sajnos nekem az lehetetlen. Kép

Jerry: ptrobaljatok ki ti is a tejpepet. Fent irtam, hogy a Nestle Sinlac jobban bevallt Lilinel Mint a Milupa Vanillias HA. Lili se hizik sokat. Igaz o nem sztrajkol, rettento nagy etvagya van, de nem hizik annyit, mert letornazza. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Vagyok en is. Kép Csak Lili alszik mar 13 ora ota, es en eddig takaritottam. Most vegeztem. Kép
Nagyon edesek a kepek! Kép

Mar Lilit el se kell vinnem a delelotti alvasahoz setalni. Ma is betettem a babakocsiba es kivittem a levegore, amig en feloltoztem es kimentem ujbol, mar edesen aludt. Kép Ha nem kell vasarolnom, akkor kirakom a levegore es en hasznossa teszem magam itthon. Kép
Ma megint sokat mozgott, es mar mindenhova fel akar maszni, szet akar pakolni. Kép
Ime:
Kép
Kép

Egyebkent ma talalt maganak egy cellukszdarabot. Es amikor elvettem tole, olyan hisztit rendezett, hogy csak na. Rugdosta a padlot. Kép Akaratos egy kislany... Kép

Na, megyek egy kicsit tanulni, amig meg alszik Lili.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Ez elkeserítő. Miért kell ilyeneket írni Juddy? Ártott neked valamit Orsi? Te vagy a nagy igazságosztó, aki megmondja, hogy mennyit szabad "nyavalyogni"? Most ettől szerinted bármi is változik, hogy a névtelen nagy senki megmondta, hogy kinek mennyit szabad nyafogni? Téged mi a fenéért zavar, ha senki mást nem, sem itt a topikon, sem Orsi családjában? Valahogy úgy érzem, hogy irigy vagy, mert neked nincs akinek nyavalyoghatnál, és nincs megértő férj, és csak befelé nyavalyoghatsz. Az meg ilyen hatással van rád.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Én is meg vagyok zakkanva!
De leszögezem, én csak egy néven "futok" itt!!!
Én is felháborítónak tarom a stílust, és azt is, hogy valaki ilyenre használja a netet!

Orsi: lélekben veled vagyunk, és írd le nyugodtan, ami bánt!

ZSuzsa
zerko

Sziasztok,

Szóhoz sem jutokKép
Csak most olvastam a hétfői,és keddi hsz.-eket.Nem tudom felfogni,hogy miért kell ezt csinálni?Mintha oviban lennékKép

Juddy!
inkább mondd el TE is a problémáidat,hátha tudunk segíteniKép

Puszi,Nanda
nanda

SziasztokKép

Végre újra itt a topik!Kép És nem tudom ki, valószínűleg a karbantartó, feltette ide az ideiglenesbe írt dolgokat.Kép Köszi érte!!!

Zita, Zsuzsa, Nanda
Köszi a támogatást!Kép Szerencsére nem érdekel ennek a kedves arcnélkülinek a véleménye, én nem érzem úgy, hogy átlagon felűl nyafognék, ha meg úgy lenne, akkor Ti csak szólnátok itt miatta, nem igaz? Persze néha kijön az emberből és mivel én sokat vagyok itt...de nem is érdemes szerintem erről beszélni. Én is csak sajnálni tudom az olyan embert, akinek ez örömet okoz, ha így beszólogathat. Elég üres lehet az élete, ha erre van ideje és energiája, hogy a hibkat keresgélje másokban és azt így szóvá tegye. Én örülök, ha idejutok, ha elolvasom kivel mi volt, meg bejutok a másik topikra is, aztán irány Gergő.Kép

Rita
Pakolós LánykaKép HisztiKépKép

Nanda
Cukiiii!Kép

Képzeljétek volt itt ma a védőnéni és teljesen el volt ájulva Gergőtől, hogy akkora, mint egy 1 éves és milyen sok mindent csinál, milyen kis értelmes, szóval dagadtam a büszkeségtől!Kép

Ma répát próbáltam adni Gergőnek és nem kellett Neki. Tegnap az alma nem kellett, ma a répa. Nem túlságosan van oda a szilárd kajákért. Holnap majd keverem a répát sütőtökkel, meglátjuk az mennyire jön be.Kép

Most mennem kell.
Gyertek többet, olyan jó volt Titeket újra látni, Zita, Zsuzsa!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Hihetetlen, de Lili meg mindig alszik. Mar mindent megcsinaltam. Kép

Zita, Zsuzsa, Nanda: tenyleg vannak ilyen emberek. Kép Tulajdonkeppen ennek a valakinek abban igaza van, hogy oda ir azt amit akar, csak nem veszi eszre, hogy milyen stilusban... Kép Ugy tunik o ilyenfajta nevelest kapott. Kép

Zsuzsa: a masik topikon, szerintem ffianyu nem rad gondolt, hanem csak a Juddy-t lezsuzsizta (kicsit hasonloak kiejtesben).

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita: sajna nem vagyok ebben biztos Kép A dolog hosszú, és sajna alapjában tévedésen, és pletykán alapul...
És a vérnyomásom is ezt gondolja...

Egyben bízom csak - hogy mivel most Orsi szólíttatott meg -, hogy egy percig sem hitte el Orsi, hogy ezt én írtam volna névtelenül.

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa
Nekem eszembe sem jutott, hogy Te lettél volna a dolog mögött. Azért elég skizofrénnek kell lenni, hogy ilyen jól tudjad magad álcázni, nem?Kép Mert én eddig nem ezt a stílust szoktam meg Tőled, így miért is gondoltam volna Rád? Nyugodj meg!Kép
Nem tudom Bea(Ffianyu) kire gondolt, de ne vedd magadra! Épp elég volt ennek az arcnélküli nőszemélynek a kellemetlenkedése, remélem nem jön többet!Kép
Vérnyomásod? Remélem nincs gond!

Rita
Lili alvókájaKépKépKép Most Gergő is alszik, de Nála ez fél óra szokott lenni.Kép De legalább alszik!Kép
Amit Zsuzsának írtál az annyira aranyos! Úgy szeretem, hogy Te ilyen tisztalelkű ember vagy!Kép Remélem már jön a tavasz és hamarosan találkozhatunk!Kép Meg Anikóval is jó lenne már! Esetleg egy hármas talit is megszervezhetnénk, ha van kedvetek.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Még betegen,már hörghurutja(asszem így kell leírni)van Mírának Kép.Csak csúnyán köhög amúgy meg nagyon eleven,jó a kedve,négykézlábra áll és ringatja magát(legújabb hobbi) Kép.Valamit én is elkaptam,de már jól vagyok,amúgy is rég voltam beteg.A képek nagyon jók én is rakok fel majd párat,igaz nem a legfrisebbek Kép
Ez a Juddy nem semmi Kép
Maccs!
Karinthynak van egy novellája a címét keresem az agyam eldugott rejtekébe azt feltétlen olvasd majd el Kép Kép Kép
Rita!
Voltatok már a white Room-ba kajolni?Vasárnap este elmentünk és nem csalódtunk szerencsére Kép
lakberendezős sulit lehet a neten találni amúgy?már nagyon rég érdekel,csak eddig arra fogtam,hogy nem tanulok,hogy sokat dolgozom.Most meg "túl sok " időm van gondolkodni a kedves férjem szerint Kép
Kértem segíséget:
Karinthy:Heuréka:A papám illetve Karinthy:Görbe tükörKéplyan gyerek,mint más
Olvassátok el,én imádom Kép Kép Kép
Mindenkinek betegségmentes napokatKép
pusz vera
Kép
Kép

KépKép
viranka

Vera
Tüneményesek a képek!Kép

PuszKép
Orsi

avocado

Vera
Tüneményesek a képek!Kép
Jobbulást Nektek!

PuszKép
Orsi

avocado

Na, ez elment kétszer.Kép
Bocsi!Kép

avocado

Hali,
tegnap csak olvastam, de el ment a kedvem, hogy irjak, de jobban is tettem, mert olyat irtam volna, hogy csak na! Inkább kiléptem, mert olvasni is bőven elég volt, ami itt volt!!

Orsi,
csak hogy tudd: nekem eszembe se jutott még soha, hogy te "folyamatosan panaszkodsz", szerintem csak leirtad a fejleményeket, mi meg aggódva figyeljük, mikor lesz már a "javulás". (a fáradtságra gondolok) Mindig eszembe jut, majd belehaltam a fáradtságtól, Levike 5 hónapos koráig olyan éjjeleim voltak, aludni alig aludtam, úgyhogy én nagyon is tudom, milyen az!
Szóval tojni az ilyenekre!

Gyerekek,
a képek tündériek, egyik gyerkőc szebb, mint a másik! Lili mindjárt jár, lesz ne mulass Ritának, Gergő Micimackója tényleg hatalmas, nem csodálom, hogy Gergő nem tudta ott hagyni! (na jó, Gergőapa). Maxi rózsás arca :-)
Én is tennék fel képeket, de a másik gépen van, és le is kell kicsinyiteni, szóval melós :-) de azért eszemben van.
Ugye hogy ez a Sinlac cucc milyen jó! Hasonló hozzá a Holle, ez kb. 800 Ft. A Sinlac mennyi receptre?
Milupa miért nem gyárt olyat, amiben nincs tej?!

Na, megyek, engem is elkapott ez a nátha féle, gyorsan bevettem egy csomó vitamint, citromos tee, infra lámpa, nehogy a gyermeket is elkapja, szombaton megyünk sielni 1 hétre!!! Nem szeretnék beteg lenni. Megpróbálom kialudni magamból.

jó éjt
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

ja és persze kihagytam a tünemény pancsoló Mirát, a hatalmas csodálkozó szemeivel. Ha a fiammal szembe raknánk, szerintem mindkettőjük szeme majd kiesne, hogy mit néz rajta annyira a másik!
Ma voltam dokinőnél, aki miközben nekem magyarázott v.mit, elnevette magát, nem tudta már folytatni, mert Levike úgy figyelte őt tátott szájjal, mitha neki beszélnének, és csak úgy szivná magába az instrukciókat. Tényleg vicces volt, mondtam is neki, figyeljen, és jegyzeteljen!

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Először is jövök és szaporítom a "nyafogók" táborát egy kicsit! Kép
Annak ellenére, hogy Zita gyerkőceit az oltás nem viselte meg, nálunk sajnos rosszult "sült" el a dolog, azóta is hőemelkedéses, bedurrant a kis lábizma, és a szuri helyén is jókora piros folt virul. Szegényt ápolgatom, de ilyenkor csak a kézbenhurcolászás segít. Ráadásul egy kicsit meghűlhettem: a rendelőben mindig legalább 30 fok van, hiába öltözöm rétegesen, mire kimegyek a hátamról folyik a víz, kint meg jó szeles idő volt. Szóval nem voltam éppen én sem fizikailag a toppon.
Aztán apjuk szétszedte a gépet, hogy még egy kis memóriával bővítit a gépet. Előre mondtam neki, hogy az ilyen belematatásoknak még nem nagyon lett jó vége, de megnyugatatott, hogy ez nem, olyan, tutti minden rendben lesz.. Nem hiába voltam szkeptikus: naná, hogy nem indult el a gép! KépKépKép

Babák (mind,mind,mind) nagyon édesek a képeken.. Kép
Visszaolvastam az előző napokat, hát elég menglepő volt. Juddyt tiszta szívből sajnálom. Nagyon rossz lehet ilyen megkeseredetten (soraiból kiolvasva) segítség nélkül élni. Egyet nem értek, ha az ő állítása szerint nem érdekli őt a topikunk társalgása, minek szól bele?
Tavaszanyu, olyan aranyos vagy, hogy meg akarsz minket védeni, de nem szívesen olvastam ezeket a durva szavakat! NE alacsonyodjunk le a másik szintjére, akkor mi sem vagyunk egy hajszálnyival sem jobbak, mint ő. Igazából nem kéne hagynunk, hogy egy ilyen kellemetlenkedő ilyen nagy indulatokat váltson ki, szerintem azzal tudunk legjobban kiszúrni vele, ha nem veszzük fel a kesztyűt, hiszen épp ez volt a célja.

Orsi! Kép Nagyon örülök, hogy nem vetted a lelkedre, bár biztos vagyok benne, hogy azért jól nem esett ez a durva leugatás. Ne aggódj, mi itt vagyunk neked, és mi szívesen hallgatjuk a mondanivalód. Kép Végre feltetted a Mackós képet! Kép Alvás: lehet hogy hülyeség, de mi van ha tényleg a fogak az oka? Nem akarod kipróbálni a borostyán láncot? hátha aza valamit jevítana, persze lehet, hogy baromság. Karcsidnak köszi a nőnapi köszöntést! Kép Semmi hóvirág?? Kép Kép Kép Kép

Zita! Kép Kösz az infókat! Kép Az ember lánya mindig tanul! ) Meg köszi a képet, és hogy írtál magatokról! Kép Akkor Ti 3 szurit kaptatok 4 hósan egyszerre?? Kép /Persze ennyi oltásnál már tényleg nem érezhető, hogy különösebb gond lenne az egyik! Kép/

Meske! Menjugate oltás. Nektek nem ajánlotta a doki?? Itt a II. ker.ben ingyenesen adta /adja?/ az önkormányzat a 18 hó alatti babáknak. Meningococcus (ez lehet hogy helyesírásilag nem 100-as Kép) által okozott vírusos agyhártyagyuszi elleni oltás. (Amit a pánikkeltő hírekben lehet hallani, hogy 24 óra alatt halálos lehet) Nem kötelező, de erősen ajánlott /fenti adatokhoz még annyit, hogy a mai orvoslási szinvonal mellett is 5-ből 1 esetben /20%/ halálos kimenetelű, főleg kisgyermekeket és különösen évszakváltásoknál veszélyeztet/ 3 szuriból áll, és nálunk úgy csinálta a doki, hogy most az 5 hós után a 6. hótól havonta egyet-egyet ad be. Van egy új fajtája is, ami csak 1 injekció, de azt csak 1 éves kor után lehet beadni, addig meg ki van téve a baba a fertőzés veszélyésnek.

Vera! Kép Én is szertem Karinthy-t, csak nem jutok odáig, hogy olvassam! Kép Romhányi a másik kedvencem Kép Jabadabadúúúú!

Rita! Kép Lilikéd igazi NŐ lesz Kép CSak tanítsd meg neki, hogy mikor érdemes hisztizni, és mikor praktikusabb hízlegni! Kép Milupa vaniliás : igen van némi utóíze. Nálunk úgy vált be, hogy manókám külön nem szereti igazán az almát sem, vizsont a kettőt ha öszekeverem akkor egész jól bejön nála! Kép Körtével meg egyenesen imádja! Kép Esetleg készlet-elfogyasztás céljából próbáld ki úgy!Kép

Most hogy ilyen megtépázott állapotban van Lili kicsit felborult a napirendje. Van hogy 1/26kor kel, aztán a következő nap 9-kor, aztán 7kor. Délelőtt nagyokat alszik este meg alig akar elaludni. Nem tudom délelőtt hozzátápizni, mert teljesen össze-vissza eszik, alszik ilyenkor. Szerintetek nem gond, ha egy darabig megint nem kap délelőtt kiegészítést, csak este tukmálok bele némi pempót?

Bocs, nincs erőm kibogarászni a hibákat! Kép
Legyetek jók, és vidámak! Kép
Macs
maccs

Juddy,
Egészen elképesztő, hogy te milyen furcsa ember vagy! Ha amúgy nem szoktál ide irogatni, akkor ez a durva ledorongolás minek kellett? Nem kell mindenkinek ide írni, van, aki csak olvassa, de mi értelme van beszólni másoknak, akik nem ártottak neked?
Lehet, hogy téged irritál, hogy mások itt nyíltan élik életüket, de nem kell feltétlenül olvasgatni, és pláne nem hozzászólni, ha nincs építő jellegű kritikád.
Van, akit nem zavar, hogy mások jobban belelátnak az életébe, és van, aki nem szereti ezt, inkább olvas, és láthatatlanul van jelen. Én sem szeretném, ha ország-világ azt olvasná, hogy nekem hogyan folyik az életem, mik a problémáim, de nem vagyunk egyformák, és ez a szép az életben. Én szeretem olvasgatni, amit a lányok írnak, és sok esetben tanultam tőlük, kipróbáltam a "trükkjeiket". Jó látni, hogy mások is hozzám hasonló problmákkal küzdenek, úgyhogy van értelme ennek a topiknak,feltéve, ha hozzád hasonló rosszindulatú személyek megkímélik odaröffenéseiktől.
Csip
csipcsiripp

Amúgy - bár én nem vagyok aktív tag - de ma véletlenül enyém az arany. :-))

Csip
csipcsiripp

Sziasztok!

Eloszor is Ildikonak nagyon sok szeretettel kivanok Boldog Nevnapot!! Kép

Zsuzsa: En tudom es tudtam, hogy nem te voltal, nem az a tipus vagy. Kép Amugy meg a hulye is eszreveszi. Csak az iras stilusat es az ekezetek hasznalatanak modjat kell megnezni. Kép

Orsi: benne vagyok a harmas taliban. De barmiben. Nagyon szeretnek mar sok emberrel itt a forumon talalkozni. Ha szebb ido lesz, tobbeteket meghivok hozzam. Kép
Vedono. Kép Gergo meretei. Kép

Vera: Mira gyonyoru. Kép Lakberendezes suli van az interneten a www.elo.hu honlapon. Ez ugy mukodik, hogy havonta postaznak 2 leckekonyvet bennuk hazival, azokat meg kell csinalni es visszakuldeni. Osszesen 32 lecke van. Majd a vegen, ha minden lecket visszakuldtel egy 4 honapos kurzuson vehetsz reszt es utana mehetsz egy OJK-s vizsgara. Bar a vizsga nem kotelezo.
Nem voltunk a white-room-ban, de szoktunk toluk kajat rendelni. Nagyon finomak, de most irrealisan megemeltek az arakat. Akkor rossz ez, ha ismerted, hogy elotte mik voltak az arak. Kép
Amugy nagyon szep hely, voltam bent.

Mese: a sinlac is 800 ft korul van receptre, de egy dobozban ket nagy zacsko van, nem ugy mint a Milupa-nak. Agyhartyagyuszi elleni oltas, igaz nem kotelezo, az orvos nem ajanlhatja, ezt a szuloknek kell eldonteniuk. En is itt a forumon tudtam meg, hogy van ez a szuri. Mire jo ez a forum! Kép

Macs: tokeletes az esti pempo. De mar akartam kerdezni, mi a pempo?? Kép Tejpep? Lili is kap este 7-kor tejpepet.

Csip: udv ujra itt. Mi van veletek? Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Már megint mi a fene történt itt????

Sajnos csak félig jutottam az olvasással és Tomika felébredt, de csak írok néhány sort, mert megint csak halasztgatnám tovább.

Mi jól vagyunk, délelőtt voltunk zenebölcsiben. Sokat fejlődnek a gyerekek.

Alina is felébredt, talán máskor marad egy kicsit több időm, mennem kell!

Orsi! Ne foglalkozz segfejekkel!

Vali
cvali

Kedves Rita!

Köszönjük, jól vagyunk, bár kisfiam átesett egy csúnya és komoly betegségen, hosszú kórház, műtét, miegymás, de szerencsére minden rendben már.
Tényleg jó titeket olvasgatni, látom, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal: más sem alszik túl sokat éjszaka, más is küzd a tejért stb, stb.
A gyereknevelés - annak elenére, hogy az ember rettenetesen vágyik erre az apró lényre, és onnantól, hogy megfogan, szinte minden boldogságának forrása Ő - mégsem fenékig tejfel. Azért is van ez a fórum, hogy az emberek gondjaikat-bajaikat is megbeszéljék itt. Úgyhogy ne foglalkozzatok holmi agyament Juddykkal, írjatok le mindent, ami foglalkoztat, mert ez - azon kívül, hogy nektek jó -, másoknak is segít.
Csip
csipcsiripp

Csak egy percre beugrottam,hátha hagy Bencus.Kép

ILDIKÓNAK ÉS SWENNEK IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! Kép Kép Kép

Orsikám!
Nagyon jó volt beszélni Veled,kár,hogy ilyen hülyeség volt az apropó! Kép De erős csajszi vagy Te,és okos,és tudod,hogy mit kell komolyan venni.Én a gyerekeimnek is azt szoktam mondani,hogy nem az a lényeg,hogy mit mond,hanem,hogy ki mondja.Bolond lukból bolond szél fúj! Kép Jobb is,hogy nem az első felindulásomból írtam,mert közben rájöttem,hogy nem is lehet egy ilyen emberre haragudni,én inkább nagyon is sajnálom.Nagyon-nagyon magányos lehet,és talán Nanda írta,hogy segítene,ha elmondhatná valakinek a bajait,és tegye ezt nyugodtan itt.Én mégis arra kérném,hogy ezek után inkább egy pszichiátert keressen fel,mert engem nem nagyon érdekelnek a gondjai.Kép
Egyébként visszakerestem az első bejelentkezéseit,és láttam,hogy 2 gyereke van,amit nemigen hiszek el,mert akkor tudná,hogy vannak bizony nehéz napok ebben a korban.Azt sem tudom,hogy mire írta,hogy Orsi nyafogós volt pocakos korában.Persze lehet,hogy én emlékszem rosszul,de szerintem Ő volt az egyetlen,akinek nemigen voltak problémái,és tök türelmesen várta a nagy napot.(Nem úgy,mint pl.én) Kép
Talán,ha elfogadtok egy javaslatot,a következő ilyen beszólásra egyszerűen ne reagáljunk,akkor lesz csak ideges!!! Kép
Még egy mondat,aztán tényleg befejeztem ezt a témát:Juddy egyszer azt írta,hogy ez egy "önbizalomnövelő,vállveregetős fórum".Szerintem ebben nincs semmi rossz,nekem pont erre van szükségem,és állítom,hogy nem tartanék itt szopi ügyben,ha az itteni lányok nem növelik az önbizalmamat a nehéz időkben.
Ezúton is nagyon köszönöm Nektek a sok-sok jótanácsot,kedves szót,és remélem még sokáig fogjuk egymás vállát veregetni,és nyavajogni,és örömködni!!! Kép

Sok-sok puszi:Anikó
vakili

Ja,és minden kedves külsősnek nagy puszi,hogy kiálltok értünk!Kép

Csip:nagyon sajnálom a kisfiadat.KépTitok,hogy mi volt a gond?

Bocsi mindenkitől,hogy nem reagálok,de már lassan hozzászoktok,ugye? Kép

Anikó
vakili

Sziasztok !

Én azok közé az anyukák közé tartozom, akik csak olvasnak benneteket. Nagyon tetszett ahogyan Csipcsiripp megfogalmazta:
"Van, akit nem zavar, hogy mások jobban belelátnak az életébe, és van, aki nem szereti ezt, inkább olvas, és láthatatlanul van jelen."

Már a kezdetektől figyelemmel kísértem a topicot, de az írásra nem igazán szántam rá magam. Többek között az "ilyen rosszindulatú megjegyzések" miatt.
Amilyen sok problémám volt a terhesség alatt és a lányom születése után, azt hiszem én többszörösen megkaptam volna a "nyavajgós" jelzőt. Kép

Azt hiszem itt az ideje, hogy elmondjam nektek, hogy én nagyon sok erőt, segítséget, és jó ötletet kaptam tőletek a terhesség alatt is és még a mai napig is.
Több hasznos dolgot olvastam itt, amiről fogalmam sem volt idáig.

Köszi mindenkinek:
Hajni (egy jóindulatú kukkoló Kép )

Ja, és ha lehetőség nyílna valahol egy zárt fórum indítására, akkor nagyon örülnék ha befogadnátok.
ahajni

Sziasztok!

Csip: orulok, hogy ezt irtad. Ha szabad tudni mi volt a kisfiaddal? Termeszetesen nem muszaj irni rola.

Aniko: orulok, hogy irtal te is. Ugy tunik ez a nemkivant betolakodo megtette a hatasat. Kép Sokan jottetek, akik reg nem voltak. Kép

Ahajni: Nagyon kedves toled ez a par sor. Igazan jol esnek. Azert ha van kedved irjal magatokrol es kislanyodrol. Mik voltak a problemak? Persze ez se kotelezo. En nem tudok zart topikrol, ugyhogy ez ugyben nem tudok neked segiteni.

Mi jol vagyunk. Lili mar nagyon sokszor felall, mindenhova fel akar maszni, meg oda is ahova nem tud. Voltak par esesek, de szerencsere mindig ott vagyok mellette, igy nem tortent komolyabb baleset.

Gyertek lanyok! nagyon hianyoztok!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,
Először is Boldog névnapot az ILDIKÓKNAK!Kép

Vali,
de jó,hogy jöttél!Nyáron jöttök Velencére?
Írj kicsit többet magatokrólKép

Rita,
látod a kis Tündérke milyen hamar behozza a lemaradástKépMost lesz majd igazán izgalmas ez élet számára isKépMaxi is állandóan tornázikKépÉs igen nagyokat esik isKép,de kemény fából faragták,van hogy meg se nyikkan,mert tudja,hogy rosszaságot csinált.Kép

CSipp,
Jó hogy téged is megismerhetünk,írjál magadról kicsit többetKép

Ahajni,
örülök,hogy segíthettünk,és hogy te is bekukucskáltál ideKép

Anikó,
sziaaa...
Képzeld mi is lebetegedtünk-megintKép
Mindenki taknyos,szerencsére még semmi többKép

Orsi,
veletek mi újság?
Milyen volt az éjszaka?
Nekünk pocsék,de legalább nappal aludt Maxi,és én is ledőltem,nem érdekelt a halom mosatlan,és a kuplerájKép

Maccs,
Mi volt a Tescos eseted?Majd én is leíromKép

Mese,
Jó utat nektek!
DokiKépÉdes lehetett a manóKép

Vera,
White Room?
Hol található ez a hely?Jobbulást nektek!

Puszi mindenkinek,Jó éjt,
Nanda
nanda

SziasztokKép

Egész nap nem jöttem, mert elégé el voltam foglalva.Kép

Anikó Drága
Nem is írok semmit, úgyis tudod, mit írnék!Kép Nagyon szeretlek!!!Kép

Csip és Ahajni
Sziasztok és nagyon aranyosak vagytok a kedves soraitokkal!Kép

Csip
Nagyon sajnálom a kisfiad!Kép Ha esetleg nem tép fel sebeket, írd le, hogy mi volt. Szívesen meghallgatjuk!

Ahajni
Örülök, hogy ha annak idején tudtunk Neked is segíteni az írásainkkal! Nekem is nagyon sokat jelentett és jelent is ez a topik, csak az a kár, hogy már nem a régi!Kép Nekem nagyon hiányoznak a régiek, akikkel kezdetektől leveleztünk, végigéltük a várandósságunkat, szülést, Anyává válást! Jó lenne megint ez a társaság!

Rita
Lili most már állandó odafigyelést fog igényelni!Kép Nem irígyellek!

Jó éjt mindenkinekKép

PusziKép

Orsi

avocado

Nanda
Majdnem egyszerre írtunk!Kép
Éjszakánk egész jó volt, de ma délután semmit nem aludt. Fürdésre már tiszta kóma volt! Remélem éjjel fog aludni!Kép
Megint náthaKép Ezért volt rossz az éjszaka?
Jobbulást Nektek és nyugis éjszakákat!Kép

Puszika!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Sajnos már megint nem tudok úgy írni, ahogy szeretnék, de el szeretném mondani, hogy Anikóval értek egyet, egyszerűen nem szabad az ilyen Juddykra reagálni, egyetlen betűt sem érdemes pazarolni rájuk.

Orsikám! Nagyon büszke vagyok rád mert ennyire jól viselted a dolgot, mert ilyen jól megoldottad és egyébként is! Már írtam, de leírom még egyszer, szerintem nagyon jól csinálod a dolgokat és amilyen jó anyukája vagy Gergőnek, ugyanolyan jó anyukája leszel a többi gyerkődnek is!!! S én (is) továbbra is tudnék szeretnék minden nehézségedről, örömödről, bánatodról!

Névnapi köszöntést nagyon köszönöm mindenkinek!

Most csak ennyi, de legalább ennyit most muszáj volt!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen
Ne haragudj, hogy elfelejtettem!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!Kép

És nagyon drága vagy, amit írtál! Nagyon jól esett!

Mailt megkaptad?

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Kisfiam pont 3 hónapos volt, mikor csontvelőgyulladást diagnosztizáltak nála. Ez egy nagyon alattomos és ritka betegség: egy baci befészkeli magát a csontvelőbe, ahonnan nagyon nehéz kiirtani. Nagyon nagy fájdalmai voltak szegénykémnek. Nincs iszonyatosabb, mit a saját gyermekedet szenvedni látni úgy, hogy semmit nem tudsz segíteni. Mikor végre rájöttek (a 3.(!!!) kórházban), hogy mi a baja, akkor azonnal meg kellett operálni, aztán 6 hétig kapott vénásan,izomba, majd szájon át antibiotikumot.2 hétig voltunk kórházban, nem volt könnyű időszak. Tejem megcsappant, azóta szinte teljesen el is apadt már. Hát így jártunk. De az a fontos, hogy már teljesen jól van, maradandó károsodása nem maradt, és jólfejlett:több, mint 8 és fél kilós baba pont 7 hónaposan.
Csip
csipcsiripp

Sziasztok!

ILDIKÓKNAK BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

Kedves "régiek", akiket egyre ritkábban látni!Kép Kár hogy csak egy ilyen buta hsz miatt jöttök, inkább magatokról és manókáitokról irhattatok volna nekünk!
Anikó! Mélyrepülés tart még?
Ahajni, és Csipp! Kép Örülök, hogy Ti is vagytok ! Kép
Csipp! Rettenetes lehetett!!! Remélem lassan az emlékét is elfelejtetitek a borzalmaknak.

Nanda! Tesco: melyiket írjam! Kép Volt több is: pl.: vettem egy cipőt, és a végösszegnél néztem, hogy valami nem stimmel, hát a cipő duplán volt beütve ("véletlenül") mert mindkét talpán volt
vonalkód. Persze a pénztáros nem adhatja vissza zsét, sorban állás, stb. Aztán volt olyan gatyó, amit tök jó áron megvettem /volna/, erre mikor húzták le a kasszánál a duplájánál is többet mutatott a kijelző, egyből reklamáltam, mondta a csaj, hogy neki ennyiért vette be a gép. Visszamásztam a sorba, leszedtem a polcról a cetlit, és lehúzta, de a cetlin a vonalkódhoz 4000 volt írva, mire a kijelzőn ismét 9000 jelent meg. Megint ügyfélszolgálat, stb.. Kép A teknősöknek vettem tápot, két dobozzal is, mert a polc cetlijére valami írtó jó ár volt írva, erre a fizetéskor derült ki, hogy mégsem annyi, megint ügyfélszolg., mondtam, hogy mennyi volt írva, erre küldtek egy görkorist és ő vissza telcsizte, hogy nincs igazam. Mondtam, hogy ennyiért akkor sem kérem, ha én nem tudok olvasni. Nagy nehezen visszafizették az árát, és direkt visszamentem, megnézni az árat, mert úgy éreztem, hogy ennyire hülye nem lehetek. Hát a polcon EGY CETLI SEM volt már kint.
Egyszer gyomorrontást kaptam a leértékelt szellősonkától, mint később kiderült egy hete lejárt szavatosságú volt, dobtam már ki a szemétben komplett csirkét és 2 kiló darálthúst (pont, amikor amerikáncs barátosom nálunk vendégeskedett, iszonyatosan beégtemKép) és még hosszan sorolhatnám, mert a húsokkal többször is megjártuk.. Kép Attól is ki vagyok akadva, hogy ha nincs vonalkód a cuccon /és amilyen peches vagyok mindig kifogok egyet, pedig már direkt figyelek rá/, nekem kell visszaloholnom egy másikért, mert ugye azért tettem be a kocsiba , mert szeretném megvenni, de a görkorisok ilyenkor jó alaposan eltűnnek Kép Na jól lekukáztam a tesco isKép Persze nem kötelező ott vásárolni, úgyhogy én ehhez tartom mag: ha valami nagyon klassz akciót látok, bemegyek, de árgus szemmel figyleek minden tételet, húst soha többé nem veszek, és a szavatosságokat is nagyon figyelem. Kép

Bocs mindenkitől, akit ez nem, érdekelt! Kép
Puszi:Macs
maccs

bocs a hibákért, képtelen vagyok ilyenkor még egyszer átbogarászni, közben meg Lili is felébredt kivételesen, nem tudom hogy ez még az oltás, vagy már egy következő fog előjele ?????
maccs

Sziasztok!
Rita:nem azért nem jöttem eddig,mert nem akartam,remélem tudod!Kép De azt már mégsem hagyhattam,hogy a kedvenc pocitársamat bántsák,és ráadásul igazságtalanul.Kép

Macs:Tescot nagyon úúúúútálom,én abszolút Cora párti vagyok.( Ez itt a reklám helye) Kép Én is vettem már ott romlott dolgokat,és ami az akciós újságban benne van,azt tuti nem lehet kapni.
Éjszakátok hogy alakult? A miénk is elég nyügi volt,de KIBÚJT A 3. FOGACSKÁNK!!! KépEz mindig megviseli szegény Bencét.Az első kettővel csak 1-1 éjszaka volt,remélem ezzel is így lesz.
Mélyrepülésen nagyjából túl vagyok,ha jobb az idő,jobb a kedvem is.Kép
Ráadásul tegnap megjött az értesítő,hogy Katát felvették a 12 osztályos gimibe!!!! Kép
Meg most annak is nagyon örülök,hogy jön a 4 napos ünnep.Úgy szeretem,ha itthon vannak velem.Kép

Csip:borzasztó,amit leírtál,szerencsére jó lett a vége.Kép Ilyenkor mindig még jobban szégyellem magam,hogy az éjszakáink miatt "nyavajgok".

Swen:Puszi!!! Kép

Orsi:nagyon jól esett amit írtál,de vigyázz nehogy valaki félreértse!!!! Kép Kép Kép

Nanda:Jobbulást Nektek! Kép Nagyon sok a beteg körülöttünk,nem tudom hogy fogjuk megúszni!
Most már rövidesen azért csak tudunk találkozni.Én is úgy érzem már vagy 2 hete,hogy bújkál bennünk valami,aztán elmúlik,megint visszajön....Kép

Bocsi,de mennem kell,mindenkinek sok puszi! Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Azért nem vesztem ám el teljesen!Kép

Anikó
Ok!KépKépKép
Azért az annyira jól esett, hogy nem akartad, hogy a kedvenc topiktársadat bántsák!Kép

Csip
Nem is tudok mit írni!Kép Borzasztó lehetett! De tényleg az a fontos, hogy már minden rendben! Remélem sikerül hamar elfelejteni ezeket a rossz élményeket!

Macs
Tesco, Auchan: már én is leszoktam róla, hogy húst vegyek ilyen helyeken! És én is nagyon figyelem az árakat! Egyszer nekünk véletlenül valamelyik zödség ára volt 10x-es, rossz volt a gép!

PusziKép

Orsi

avocado

Eddig csak olvasó voltam, de most a Judy ügy kapcsán nem tudom megállni, hogy egy-két dolgot össze ne foglaljak. Elnézést, viszonylag hosszú lesz, de ígérem utána visszamegyek kukkolnicsak most az egyszer had írjak...
Néhány topikot olvasok csak itt a Babaneten. Ez a topik azért jó mert nem észt osztotok hanem tanácsot adtok, tapasztalatot cseréltek benne. Nem akarjátok feltétlen meggyőzni a másikat arról, hogy az egyedüli üdvözítő megoldás a tiétek. Tudjátok, hogy a gyermeknevelésben sok helyes módszer van. Nem a szomszéd néninek, meg a nyolcadikon lakó kismamatársnak kell megfelelni, hanem önmagunknak és a családunknak (férj, gyerekek). A család szempontjából fontosak hogy a baba külön szobában alszik-e, vagy a szülőkkel egy szobában, egy ágyban, üvegből kap-e pótlást vagy pohárból stb. de ugyanakkor lényegtelen. Mindegyik baba kiegyensúlyozott lesz, ha a szülei is azok. Ami a családnak babának megfelel az a jó megoldás. (extrém eseteket leszámítva) A legtöbb anyukának főleg télvíz idején ez az egyetlen minden nap elérhető kikapcsolódás, pihenés, hogy itt a fórumon megosztja mindennapjait. Mindenképp hasznos ez a kibeszélésÖröm és bánat egyaránt.
Úgy gondolom Judy irigy Orsira, hogy mást ne említsek csak a Judy által írt segítséget és férjet. (mert a férj is felkel a babához). Neki valószínűleg nincs segítsége így aztán az általa legjobb sorsú társának ír néhány bántót, hogy ezzel elrontsa a másik (mások) kedvét is.
Utána nyugodtan hátradől a gép előtt, hogy lám ma is volt valami örömöm...
Jóóóó??? magyar szokás, de helytelenítem, és mélyen elítélem. Vagy miért emlegeti fel a szájmaszkot? Csak azért, hogy valamibe beleköthessen. A maszkban tényleg semmi kifogásolható nincs. Lehet, hogy viccesen néz ki, de a cseppfertőzéssel terjedő bacik megakadályozására szolgál, és helyes a viselése.
Tényleg ne törődjetek az ilyen bántó megjegyzésekkel, nézzétek levegőnek, mert abban van öröme, ha másokat felbosszant.
Írjátok le továbbra is örömeteket, bánatotokat biztos, hogy sokan vannak csak olvasó; módban, akik innen merítenek ötleteket, és bíztatnak titeket a háttérből.
Mindannyiótoknak jó egészséget kívánok, és legyen sok-sok örömetek a babákban!
Üdv: Zsóka
pszihomokus

Sziasztok!

Nanda: a white room az Godon van. Egy vendeglo-pub. Most csinaltak, tehat teljesen uj es igaz modernes hangulatot kelto, modern etterem. Olyasmi mint a Liszt Ferenc teren levok. Amikor megnyitottak igazan jo arak voltak, de most 1 honapja nagyon megemeltek oket. Ettol fuggetlenul az "ujgazdagok" allando talalkozasi helye, mert nagyon hangulatos. Nagy kerti resze is van.

Swen: nem tudtam, hogy te is Ildi vagy. Ugyhogy kivanok neked is sok Boldog nevnapot. Kép

Csip: nagyon sanalom, ami tortent veletek. Nem lehetett konnyu. Es nagyon kedves toled, hogy leirtad. Szerencsesek vagytok, hogy minden rendbe jott. Most mar csak a jovore kell gondolni, es felejtsetek el azt az idoszakot. A lenyeg, hogy kisfiad jol van es gyonyoru sulya, merete van. Kép

Macs: igazad van. En az auchan-al vagyok igy. Oda szoktam menni vasarolni, de hust sose veszek. Annak idejen mikor meg dolgoztam, minden nap a Cora-ban vasaroltam, hiszen ott dolgozok es azt nagyon szerettem.

Aniko: Nagyon orultem, hogy irtal. Kép En is nagyon varom mar a talalkozokat! Kép
Gratulalok a fogacskahoz. Kép

Zsoka: nagyon kedves toled amit irtal. Miert nem szallsz be a tarsalgasba? Be is mutatkozhatnal. Az ilyen kedves emberekre mindig szamitunk. Csip is kukkolo volt es mar irt magarol. Kép nagyon orultunk.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok !

Ha már így alakult, hogy közbeszóltam és ilyen kedvesen reagáltatok, röviden bemutatnám a kislányomat:
Réka 2004.06.13-án született a 38. héten. (2500 gr, 49 cm) Jelenleg a manökenbabák táborát erősíti, ugyanis csak 6,5 kg, de hosszú baba.Kép (a hosszát nem tudom megmérni oKép, 74-80 –as rucikat hord)
Még egyetlen fogacskája sem bújt elő. Ezen a héten tanult meg mászni, feltérdelni, de még nem áll fel. Érdekes, hogy a mozgása többet fejlődött csak ezen a héten mint az elmúlt 1 hónapban.
Pár napja csinálja – ami nagyon tetszik - , hogy: tenyere és talpa a földön, popsi a magasban és úgy tesz mintha fel szeretne állni. Lehet, hogy nem jött még rá, hogy egyszerűbb lenne valahol felkapaszkodni…oKép

Sokat „beszélget”, a „bababa” után a mostani kedvenc a „mamamama” és különböző variációi.

Rita !
A problémákrólKép : az UH felvételeken mindig láttak „valamit” a méhemben amiről végül is nem derült ki egyértelműen, hogy mi….., a méhem alakja is rendellenes és emiatt koraszülés veszélye állt fenn a terhesség alatt (többször voltam kórházban is..) és sajnos a szülésnél is komplikációkat okozott. Ja, és Réka is sokáig váratott magára: lombikbaba
Rékával a 2-4. hónapban voltak problémák: evés közben sírt, megfeszítette magát és elutasította a cicit és a cumisüveget (kezdetektől pótlást kapott) Csak félálomban tudtam valamennyit etetni vele….
Kivizsgálták, de nem találtak semmit. A legbosszantóbb, hogy senki nem hitte el nekem, hogy baj van, mivel nem volt csontsovány… Végül is azóta sem tudjuk, hogy mi okozta, a 4. hónap után, szerintem a hozzátáplálás hatására is fokozatosan megszűntek a fájdalmai.

Na, ez mégis jó hosszúra sikerült…
Még annyit, hogy GYÖNYÖRŰEK A BABÁITOK !Kép

Puszi:
Hajni
ahajni

Hogyan kell röhögő fejet csinálni ??
ahajni

Halihó!

Beteg vagyok, kivagyok, Juddy, felvettem a maszkot!!! Remélem az anyatej megvédi a gyermeket, de nem tudom mit csináljak, még pihenni sem tudok, babó velem van, addig nyüszögött reggel mellettem, mig fel nem keltem.. Ő játszani akar, az anyukáját akarja, hiába mondtam neki, hogy pihenni szeretnék kicsit- tojik rá!
De most alszik.

Menjugate oltás- hát nekem ugyan nem ajánlotta a doki, de azt se mondta hogy van ilyen, pedig kértem volna. Most már várjam meg az 1 éves kort?! De a Sinlacot sem, azt a barátnőm mondta, de neki is rokon irta fel, nem a gyermekorvos. :-(
Megyek majd én is beszerezni a sinlacot.

Pempő= pép, trutyi.
Én még nem adok neki Milupát, majd később, a módositott tej miatt.
Reggel vagy este, szerintem mindegy, én reggelire adom, de mindig gyümölccsel (ma szőlővel volt, útálom megpucolni) Bár inkább reggel, az emészthetőség miatt estére az anyatejcici jobb, nem?! Tegnap ő is 4- kor ette meg, mert elcsúsztunk.

Üdv az újaknak, nem is gondoltam volna, hogy van aki csak olvasgatja. Bár ha van időm (nincs), én is belenézek ide- oda..

Láttam a Holle dobozt a Kenguruban (860Ft)! Konzerv formájában is lehet kapni Holle- t, de majd elájultam, 450 Ft volt ráirva a konzervre! El vannak ezek szállva!

Csip!
A csontvelőgyulladás mitől alakulhat ki?

Maccs!
Kend a lábacskáját Phenylbutazonnal, csodákat tesz. (ha kened, nem szóltam)

Nem v.szinű hogy be tudok még jelentkezni, drukkoljatok, hogy ne betegedjen le a kismanó pont sieléskor! Sziasztok

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Röhögő fejet úgy tudsz csinálni, hogy nyomsz egy kettőspontot és rögtön utána(szóköz nélkül) nyomsz egy ), vagy ( jelet. A vigyorgót meg nagy O betűvel lehet. Tehát : ), : (, : O, csak szóköz nélkül.
KépKépKép

PusziKép

Orsi

avocado

Csontvelőgyulladás úgy alakul ki, hogy egy baktérium bekerül valahogy a véráramba, befészkeli magát a csontvelőbe, és ezek után bárhol okozhat gondot: lehet tályog a májon, az izületeken, az agyon, akárhol! Mi is úgy vettük észre, hogy valami baj van (azon kívül, hogy megállás nélkül sírt szegénykém), hogy nem mozgatta rendesen egy izületét, és fájt neki, ha hozzányúltunk. Azért kell a hosszú antibiotikum-kúra utána, mert nagyon nehéz kiiratni a csontvelőből, és könnyen kiújulhat. De ahogy nő a baba, az immunrendszere egyre erősebb lesz, és egyre kevesebb a valószínűsége, hogy egy baci ilyen gondot okozzon.

Ti odaadjátok a babáknak a Hippeket, amiket még a régi tömítőanyaggal csomagoltak?
Csip
csipcsiripp

Sziasztok!

Van végre pár percem nyugodtan végigolvasni és írni, így elnézést de lesz néhány késői reagálás.

Macs: Marcell az üveghalaimnál hangosabban jelzi, ha valamit szeretne. A halacskáim csak szép csendben elterültek az akvárium alján Kép
Még a pempő témához: a "Miluvit gyermekgríz mézzel"-ből 1 éves korig a gyerek a búzadarát és a mézet nem fogyaszthatja.

Nanda: Majánál bejött a szigorítás?
Édes az almaevős kép, Maxi már teljesen úgy eszik mint a nagyok Kép
Nanda is gyönyörű a farsangi jelmezében, nagyon ügyes vagy ha a ruhát te varrtad!

Mese: lécci-lécci hoznátok nekem térképes habtapit? Mármint ha megy a férjed? (Az én térképimádatom konkrétabb formában is megvalósult: végzettség szerint térképész vagyok.)

Rita: Lili nagyon aranyos a képeken, ééés igen Ő a legszebb Kép

Hajni : üdv közöttünk! Réka tényleg kis manöken. Ha nem titok: milyen problémát okozott a méhed alakja a szülésnél?

Csip: elvileg már nem kapható olyan csomagolású Hippes babakaja

Végigolvastam, de a többihez nem bírok észt osztani (nagyon tetszett Zsóka hozzászólása Kép), így most elvonulok mosogatni.

Puszka Nektek!

Jerry
jerry

Nanda: mármint Maja gyönyörű a jelmezben. Bár rajtad is biztos nagyon csinosan mutatna Kép

J
jerry

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?