Sziasztok!
Először is jövök és szaporítom a "nyafogók" táborát egy kicsit!
Annak ellenére, hogy Zita gyerkőceit az oltás nem viselte meg, nálunk sajnos rosszult "sült" el a dolog, azóta is hőemelkedéses, bedurrant a kis lábizma, és a szuri helyén is jókora piros folt virul. Szegényt ápolgatom, de ilyenkor csak a kézbenhurcolászás segít. Ráadásul egy kicsit meghűlhettem: a rendelőben mindig legalább 30 fok van, hiába öltözöm rétegesen, mire kimegyek a hátamról folyik a víz, kint meg jó szeles idő volt. Szóval nem voltam éppen én sem fizikailag a toppon.
Aztán apjuk szétszedte a gépet, hogy még egy kis memóriával bővítit a gépet. Előre mondtam neki, hogy az ilyen belematatásoknak még nem nagyon lett jó vége, de megnyugatatott, hogy ez nem, olyan, tutti minden rendben lesz.. Nem hiába voltam szkeptikus: naná, hogy nem indult el a gép!
Babák (mind,mind,mind) nagyon édesek a képeken..
Visszaolvastam az előző napokat, hát elég menglepő volt. Juddyt tiszta szívből sajnálom. Nagyon rossz lehet ilyen megkeseredetten (soraiból kiolvasva) segítség nélkül élni. Egyet nem értek, ha az ő állítása szerint nem érdekli őt a topikunk társalgása, minek szól bele?
Tavaszanyu, olyan aranyos vagy, hogy meg akarsz minket védeni, de nem szívesen olvastam ezeket a durva szavakat! NE alacsonyodjunk le a másik szintjére, akkor mi sem vagyunk egy hajszálnyival sem jobbak, mint ő. Igazából nem kéne hagynunk, hogy egy ilyen kellemetlenkedő ilyen nagy indulatokat váltson ki, szerintem azzal tudunk legjobban kiszúrni vele, ha nem veszzük fel a kesztyűt, hiszen épp ez volt a célja.
Orsi!
Nagyon örülök, hogy nem vetted a lelkedre, bár biztos vagyok benne, hogy azért jól nem esett ez a durva leugatás. Ne aggódj, mi itt vagyunk neked, és mi szívesen hallgatjuk a mondanivalód.
Végre feltetted a Mackós képet!
Alvás: lehet hogy hülyeség, de mi van ha tényleg a fogak az oka? Nem akarod kipróbálni a borostyán láncot? hátha aza valamit jevítana, persze lehet, hogy baromság. Karcsidnak köszi a nőnapi köszöntést!
Semmi hóvirág??
Zita!
Kösz az infókat!
Az ember lánya mindig tanul! ) Meg köszi a képet, és hogy írtál magatokról!
Akkor Ti 3 szurit kaptatok 4 hósan egyszerre??
/Persze ennyi oltásnál már tényleg nem érezhető, hogy különösebb gond lenne az egyik!
/
Meske! Menjugate oltás. Nektek nem ajánlotta a doki?? Itt a II. ker.ben ingyenesen adta /adja?/ az önkormányzat a 18 hó alatti babáknak. Meningococcus (ez lehet hogy helyesírásilag nem 100-as
) által okozott vírusos agyhártyagyuszi elleni oltás. (Amit a pánikkeltő hírekben lehet hallani, hogy 24 óra alatt halálos lehet) Nem kötelező, de erősen ajánlott /fenti adatokhoz még annyit, hogy a mai orvoslási szinvonal mellett is 5-ből 1 esetben /20%/ halálos kimenetelű, főleg kisgyermekeket és különösen évszakváltásoknál veszélyeztet/ 3 szuriból áll, és nálunk úgy csinálta a doki, hogy most az 5 hós után a 6. hótól havonta egyet-egyet ad be. Van egy új fajtája is, ami csak 1 injekció, de azt csak 1 éves kor után lehet beadni, addig meg ki van téve a baba a fertőzés veszélyésnek.
Vera!
Én is szertem Karinthy-t, csak nem jutok odáig, hogy olvassam!
Romhányi a másik kedvencem
Jabadabadúúúú!
Rita!
Lilikéd igazi NŐ lesz
CSak tanítsd meg neki, hogy mikor érdemes hisztizni, és mikor praktikusabb hízlegni!
Milupa vaniliás : igen van némi utóíze. Nálunk úgy vált be, hogy manókám külön nem szereti igazán az almát sem, vizsont a kettőt ha öszekeverem akkor egész jól bejön nála!
Körtével meg egyenesen imádja!
Esetleg készlet-elfogyasztás céljából próbáld ki úgy!
Most hogy ilyen megtépázott állapotban van Lili kicsit felborult a napirendje. Van hogy 1/26kor kel, aztán a következő nap 9-kor, aztán 7kor. Délelőtt nagyokat alszik este meg alig akar elaludni. Nem tudom délelőtt hozzátápizni, mert teljesen össze-vissza eszik, alszik ilyenkor. Szerintetek nem gond, ha egy darabig megint nem kap délelőtt kiegészítést, csak este tukmálok bele némi pempót?
Bocs, nincs erőm kibogarászni a hibákat!
Legyetek jók, és vidámak!
Macs