Fúúúúúúúúúú lányok, elvonási tüneteim vannak, úgyhogy gyorsan irok is!
VÉGREEEEEE
Látta valaki a tegnapi Vészhelyzetet? Kár volt belenéznem, végigbőgtem azt amit láttam belőle (PIC-es babákról szólt) és azt mondtam, hogy nekem ez mostani állapotomban túl sok, kikapcsoltam a TV-t.
Azt hiszem a gyerekem hiperaktív lesz! Egyszerűen nem hajlandó 30 percnél 1 óránál tovább csicsikálni a hasimban (kivéve éjszaka), állandóan rugdos! Mostanában azt játszuk, hogy ő rúg egyet én megsimizem, akkor ő megint rúg stb, stb. Olyan kis édeske
IMÁDOM.
Erkaberka
Üdv a körünkben. Ezek szerint Te a kislányos oldalt fogod szaporítani. HAJRÁÁÁÁÁÁ.
Ég a belem, ég a belem, ég a belem! MIT CSINÁLJAK????
Vikó
Szerintem senki sem vezeti, hogy hányszor mozog a babája a terheskönyvben, hacsak kifejezetten meg nem kéri rá az orvos.
Andi18
Örülök, hogy akkor nincs komoly oka a sűrű pisinek, bocs, hogy elküldtünk a dokihoz, de inkább 2x mint egyszer sem. Nem igaz?
Hanee
Idézek: "Azért a 20. héten általában már messziről látszik hogy valaki terhes. Persze vannak ritkaságok, akiken nem"
Noshát ez az akin nem látszik (vagyis el tudja rejteni minden további nélkül ez én vagyok, a majd 22 hetemmel
Nem is emléxem Chris fiamnál mekkora volt a pocim, de tudom, hogy a 7-8. hónapban már ikresnek néztek
Hát majd a következő talin megmondjátok!!!!!
Tényleg el kellene szervezni a következő talit, mivel most is 2-3 hónapba telt mire összehoztuk. Még egy tali legalább kellene szülések beindulása előtt nem lányok? Ki is ajánlotta fel a kertesházát? Április vége.... lágy tavaszi szellő fújdogál, a tulipánok, iriszek nyílnak, a fák rügyeznek, levelesednek. IMÁDOM A TAVASZT!
Puszi mindenkinek,
MJ-Móni 21+5