Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!
Az én pocim is kb. ekkora és én egyáltalán nem találom kicsinek, bár nagyon élvezem a pocakosodást. Amúgy sem a pocak mérete számít, hanem a babáé.

Judyt!
Nagyon aranyosak a srácok! El tudom képzelni, mit müvelhetnek odabenn. Uh-n nem látszott, hogy játszanak-e egymással?

Hólyaghurut: ha jól tudom a feketeszeder is jó rá, fagyasztva is lehet venni és még finom is.

Éva (28+0)

Kép
sygnum

RókicaKép
Én tavaly akartam inni natúr áfonyalevet, de nem találtam sehol. Viszont áfonyakapszulát (tőzegáfonyából?) lehet kapni, amiben koncentráltan van az áfonyakivonat.
Be akartam ide szúrni a cikket, de nem sikerült, úgyhogy ha érdekel, a Google-ba írd be a "tőzegáfonya kapszula" kifejezést, így meg fogod találni.

Henci
henci

lányok,
köszi a táblákat.
f.
falina

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sygnum!

Köszi az infót! Utánanéztem, és tényleg a feketeszederre is azt irják, jó a hólyaghurutra, leginkább a leveleiből vagy gyökeréből/kérgéből főzött tea. Majd ezt is kipróbálom, bár mostanában hálistennek nem volt.

Érdekes, a szedret se szeretem igazán, annak is olyan fanyar ize van számomra mint a vörösáfonyának. Lehet hogy ez bennük a közös? :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Henci! Kép

Köszönöm szépen! Ennek is utánanézek! Most teljesen felvillanyozódtam, hogy egy csomó olyan lehetőség van, amit eddig nem is ismertem.

A tőzegáfonya meg a vörösáfonya ugyanaz?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

RókicaKép
Nem ugyanaz, de egy családba tartoznak, és ugyanolyan hatása van.

Henci
henci

Itt egy cikk a tőzegáfonyáról (és hogy mi köze a vörösáfonyához):

http://patikamagazin.hu/index.php?cikk=6214

Henci, még egyszer köszi! Kép MOst már csak arra kéne rájönnöm hol kéne megvenni, és természetesen a google pont most nem akar velem együttműködni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vanda!
Nagyon nehéz a név választás, ezért nem írtam még konkrétan.Tudod egyet is nehéz, hát még két fiú nevet nagyon nehéz találni.Azért nehéz, mert azt szeretnénk, hogy a névnapjuk ne essen egymáshoz közel.A szülinapjuk úgyis egy napon lesz.Kép
A nevek (vezetéknév: Kósa): Ákoska és Danika.Kép
De ez még nem végleges.Felmerült még a Balázs, Áron, Dávid, Gergő, Ádám, Levente, Marcell.

Hajni!
Nagyon édes a pocid.Kép
Csini kismami vagy.Kép

Sygnum!
Csak azt láttuk, hogy nagyon közel van egymáshoz a kis fejecskéjük.Kép
Biztos játszanak, mert néha nagyokat szoktak bulizni.Kép

Judyt
22+1

Judyt
KépKép
judyt

Halihó Mindenki!

Mircimama!
Cupp-cupp! Én is beszéltem vkivel telefonon, de azt a lehetőséget nem mondta, h. bármikor be lehet nézni. Be kell jelentkezni vajon, vagy csak egyszerűen besétálunk? Eszter teljesen belelkesült amikor meséltem neki az oviról!Kép

Sygnum!
Lassan jön a tavaszKép, de azért a napok/hetek telnekKép. Elvileg áprilisban már teherbe eshetek, de jobb lenne a május, mert akkor biztosabb, h. jövőre születik. (Most dolgozom, és akkor magasabb lesz a GYED. Sajnos sokat számít!)

Judyt!
Nagyon aranyosak a fiúcskák! Eszterke megnézte az összes képet, és hangosan visított amikor felismerte a babákat. Olyan drága volt!Kép

Vanda!
A ti Peti királyfitok is nagy sikert aratott nálunk!Kép

Hajni!
Szerintem pont jó a pocakod. Szerintem!Kép Nagyságra is és formára is cuki.

Márti
csmarti

Vanda!
Köszönjük!
Ez fantasztikus!

1 óra múlva hivhatom a dokit. Ill. csak az asszisztensét, de kiharcolok egy időpontot estére.

Móni!
Köszi a táblát!
Andi
andi18

Márti,
csak simán besétáltok... Javaslom a 9.30-11.00 közötti időpontot, mert akkor vannak a délelőtti foglalkozások. Alvás után inkább kimennek az udvarra, ha az időjárás engedi. Remélem nektek is tetszeni fog. Kód van az ajtón, így csengessetek, ha odaértek. Megadnám a kódot, csak nem akarom, hogy rákérdezzenek, hogy ugyan honnan tudja (mellesleg nem vall nagy kreativitásra a kód...)

Vanda,
nagyon aranyosak a képek Peti királyfiról Kép

Hajni,
nekem csak 4 centivel nagyobb a pocakom és én is a 28. hétben járok... Szóval szerintem is teljesen normális (nem mintha ez számítana..., ahogy már a többiek is írták).

Mirci
mircimama

Rókica Kép
A szedret én szeretem, néhol lehet kapni nyáron joghurt alapból készült fagyit, és olyan gyümit tesznek bele, amit ott választok Kép A szedres nagyon finom Kép Ha a vörösáfolya is hasonló ízű, akkor talán nem olyan rossz, de tagadhatatlanul fanyar. Ezekben a kapszulákban én nem hiszek, de nem vagyok ellenük sem. Sokszor van (volt) hogy hirtelen felindulásból vmilyet növényes kapszulát szedni kezdtem, de egy idő után mindig meguntam. Biztosan türelmetlen voltam. (Pl. ettem anno a kovaföldes haj és bőrkapszit, vagy anno a maca vibe-t is megvettem). Viszont a gyógyteákban nagyon hiszek és szeretem is őket.
Amúgy én egy "rendes" szilvalevet sem találtam sehol, amikor a székrekedésemre venni akartam. Csak agyoncukrozott szilvalevek vannak, aminek már semmi rosttartalma, gyümölcstartalma is csak 5-15%.

Judyt Kép
Elhiszem, jól meg kell ízlelni a neveket. A listádból nekem az Áron és Ádám tetszik, utóbbit mi is második névként adjuk a babánknak Kép. Ha lesz döntésetek, azért tudasd Kép. Mekkora már a pocakod? Arról is betennél képet az albumodba? Kép Persze ha szeretnéd Kép.

Csmarti Kép
Elképzeltelek csemetéddel, ahogy "vizslatjátok" a képernyőt és magyarázod neki, hogy "nézd csak ez itt az arcocskája,..." KépKép Jól összefogdosta a monitorotokat Kép? Hogy vagytok, mikortól próbálkozhattok ismét a babáért?

Kép
Vanda
21+3

Vanda

Kép
vanda

Andi18 Kép
Szívesen, remélem hasznodra válik Kép

Mircimarca Kép
Köszönjük Kép Látom már a 28.hétben jártok Kép. Igaz, hogy ilyenkor már naponta több, mint 10 alkalommal érezni kell a baba ficánkolását? Nekem vannak teljesen "üres" órák, délelőttök, délutánok, mikor nem érzem Petit. Olyankor hiányzik is a mozgolódása Kép. Számolni kell, hogy hány alkalommal/nap érezzük a babát?

Jó éjszakát mindenkinek Kép
Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

RókicaKép
Menj fel a www.herbahaz.hu oldalra, ez egy elég klassz üzlet. Asszem ott láttam ilyen kapszulát.

Henci
henci

Sziasztok lányok!

Vanda:
Nem szilvalevet, hanem szilvalekvárt kell venni és lehet minden nagyobb gyógyszertárban kapni kimondottan székrekedés elleni spéci szilvalekvárt (a nevét nem tudom sajna). De csodákra képes a forró kakaó + banán párosítás is Kép

Én nem tudom, hogy kell lennie a mocorgásnak, de nekem vannak napok, hogy szinte nem is érzem egész nap a picúrt. Ma is ilyen nap volt. Emlékszem, hogy reggel mintha moccant volna párat, de az sem volt valami élénk és azóta is csöndben van. De volt már ilyen korábban is. Szerintem ez totálisan egyéni, hogy kinél hogy működik. És amit befelé mocorog, annak egy részét nem érezzük egyébként sem. Igaz én még csak a 23. hetemet taposom és elvileg ilyenkor ez még normális, úgy tudom. De azért jó lenne ha több életjelet adna magáról Kép

Voltunk ma a Péterfyben előadáson, jó volt Kép Meg a sütizés is előtte Kép
Párom azt mondta, hogy szerinte jobban járok hogy császároznak, mert hallotta a sok szörnyűséget, ami történhet egy szülésnél (fogó, meg vákum, meg gátmetszés) és nem győzött szörnyülködni Kép Kép Azt hiszem nem szeretne szülni Kép Kép
Viszont a megnyugtató hir elhangzott: bejöhet a császárra is.. gondolom a dokival kell megbeszélni, de azt majd szerdán Kép
Azt is mondta, hogy netfüggők vagyunk, mert felmerült az ötlet bennünk, hogy a szülésre viszünk be laptopot és online közvetítjük a dolgot (persze csak poénból) Kép

Na megyek és azt hiszem ma hamar álomra szenderülök meg kimerültem Kép

hanee (22+5)
hanee

Kép
hanee

hanee

Kép
hanee

Sziasztok!

Voltam dokinál. Megnyugtatott, hogy szerinte semmi gond, csak keresztben fekszik a babám.
Remélem tényleg csak ő fesziti a pocimat.
Ez sem túl jó hir, mert eddig fejvégűen feküdt, de még van ideje megfordulni.
Köszi mindenkinek a tanácsokat.
Azért a hólyaghurut megelőzésével kapcsolatos szabályokat eszembe vésem és alkalmazni fogom az óvintézkedéseket.
BPD: 69,9 mm Hét: 26+1

Andi
andi18

Vanda!
A magzatmozgást, ha jól emlékszem, a 34-35. hét körül kell számolni. Picurom ma egész nap alig mozgott, az elöbb meg fürdésnél azt hittem, kimászik a köldökömön. Csak úgy hullámzott a hasam. Nem mindig egyformán mozognak.

Andi!
Örülök, hogy minden OK. Most olvastam, hogy a babák a 30-32. hét körül kezdenek befordulni és 96%-ban fejvégü helyzetben helyezkednek el, úgyhogy a fekvés miatt nem kell még aggódnunk.

Jó éjszakát!

Éva

Kép
sygnum

Márti!
Hát sajnos a pénz is fontos. Azért szurkolok Nektek!

Kép
sygnum

Jó reggelt!

Képzeljétek, elmentem tegnap a Westendbe kamuflázs ruhákat venni. Bementem egy molett üzletbe, ahol MINDEN vagy szűk és feszes és totál előnytelen vagy kész lebernyeg volt, elkeseritő. Ott is hagytam őket és mentem a C&A-ba. Sajnos egyedül mentem, a párom kihúzta magát a programból, ezért megkértem az egyik eladónőt hogy segitsen olyasmiket választani, amitől nem nézek ki terhesnek. Egyébként rám az elmúlt pár napban naponta fél kiló jön, én nem tudom mi van most, de jó lenne ha leállna a babám. Szóval egyre nehezebb álcázni a pocakot. Meg is kaptam az eladónőtől, aki egyébként nagyon rendes volt, hogy ikreket várok-e. Mondom, hát nem tudok róla. Merthogy ő még a 20. héten se nézett ki terhesnek (pedig nem volt vékony nő). Ezzel rajtam persze nem segitett.

Végül sikerült kiválasztanom három olyan inget ami topra felvéve ápol és eltakar. A terhescuccokban már nagyon terhesnek nézek ki, de a nagyobb méretű normál szabású blúzokban még nem.

Azt hiszem, elérkezett a bő szoknyák és lenge blúzok ideje. Szerintem még igy is húzós lesz ez az utolsó hónap.

Ma vagyok 15 hetes! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, és a legjobban az tetszett a molett boltban mikor sikerült valami normálisnak tűnő dolgot kiválasztani az amúgy liszteszsák szabású, csillámporral diszitett lebernyegek közül, hogy még ezek is mellben feszültek, viszont a terhes pocimra nagyok voltak. Ez meg már milyen szabás?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Henci:

Köszi a linket, de tegnap munka után bementem egy gyógyszertárba és ott is kaptam! Kép Teljesen fel voltam villanyozva.

Na aztán ma éjjel megint felébredtem, és éreztem hogy valami nincs rendben, és már megint taposott a hólyagomon a baba, és már kezdtem aggódni, hogy a sok emlegetésre megint előjön egy ilyen hólyaghurut, de aztán mégse. Hálistennek. Én már félliteres üveggel az ágy mellett alszom, egy éjszaka el is fogy, és tegnap éjjel még plusz egyet behozott nekem a párom. Egy liter viz 8 óra "alvás" alatt.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

RokicaKép
Nem semmi a betermelt viz mennyiséged egy éjszaka alatt! Gratula az új szerzeményekhez (ruhák) és a 15. héthez is. Drukkolok, hogy sikerüljön még 4 hétig a takargatásKép

A kamUflázs ruhán pedig jót nevettemKép

Lányok, ma öltözködöm (kosztümkabát, fekete nadrág) fiam rámnéz és azt mondja:
"Csinos vagy, tetszik." - majd megzabáltam a kis sz@rost. Hogy honnan vesz ilyeneket két évesen????? KépKépKépKép

JudytKép
Gratula a pocilakókhoz. Nagyon édesek. És micsoda fütyülők KépKépKép

Mindenkinek nagyon jó keddet kivánok,
MJ-Móni
mj__móni

Sziasztok,
ma reggel ismét Mártira gondoltam, amikor oviba vittem Bencét (ezt az ovit tervezik megnézni Esztivel)... Állok a buszmegállóban már Bence nélkül, és ki köszön rám????? MÁRTI!!! Kép
Annyira megörültem Neki! A Hősök teréig együtt buszoztunk és nagyon jót beszélgettünk. Méghogy egyesek nem hisznek a telepátiában... Nekem már nagyon sokszor "működött"!!! Kép Kép

Pipocska,
írtad, hogy mennyire tetszett a teaházban a falilámpa, és hogy szeretnél ilyen pici fényt a babaszobába. Mi a KIKÁban vettünk 1.790.- ft-ért olyan Mickey egeres pici lámpát, amit a konnektorba kell dugni (mármint konkrétan a lámpát), van rajta egy pici kapcsoló. Az egész 7w-os izzóval világít. Ha fel van kapcsolva, az egér szeme nyitva, lekapcsolt állapotban az egér szeme csukva van. Eredetileg Zsebinek vettük éjszakai fénynek, de Bencének annyira tetszett, hogy most már neki is van. Ezt szoktam felkapcsolni, mielőtt a mi hálónkban együtt elalszunk, hogy amikor a Párom a félig alvó gyereket átviszi a saját ágyába, akkor pont elég fényt ad, hogy lássa betakargatni. Ez a lámpa volt (van) még Barbis, és Loony Tunes-os változatban.

Mirci
mircimama

Sziasztok!

Rokica:
Szerintem az az eladó mikro-bébit szülhetett Kép Azért a 20. héten általában már messziről látszik hogy valaki terhes. Persze vannak ritkaságok, akiken nem Kép
Csatlakozom az előttem szólalókhoz, azzal, hogy ha már nagyon gázos lesz a dolog a munkahelyeden, vegyél ki betegszabit azzal, hogy hánysz, rosszul vagy, beteg lettél, kiirt az orvos, és tegyél igy 2-3 héten át, aztán jöjjél rá véletlenül, hogy terhes vagy Kép Kép

Nekem nagyon fáj a hátam. Megint hiztam egy kilót. Mostmár az elmúlt két hétben így 2 kg-ot hiztam. Hetente 1 kiló? Remélem leáll hamar ez a dolog, mert már most érzem, hogy sok lesz. Igaz még így is csak 6 kg-nál tartok a 23. héten, de most úgy érzem az lenne a legjobb ha nem is híznék többet egyáltalán. Valószínüleg hosszabb fekvésre fogom ítélni magamat, mert a jobb lábam már több, mint egy hete állandóan fáj, és mostmár reggel is úgy kelek fel az utóbbi napokban. De párommal odavitetem a gépet majd Kép Kép

Képzeljétek el, valaki nálunk éjszaka porszívózik! Vagy nem tudom.. valami ahhoz hasonló hangot kiadó gépet használ. ÉJSZAKA. Meg fogom keresni és ledugom a torkán az eszközt.

Rokica a vízivás miatt ne aggódj, én egy két literes ásványvizet szoktam odavinni (vagy annak a felé, ha már megittam) és megiszok szerintem kb. 1 liter vizet éjjel.. általában háromszori felébredésre, amikoris pisilni is kimegyek Kép
Az érdekes amúgy az, hogy néha rám is rámtörnek vizelési ingerek öt perccel azután, hogy pisiltem: és elmegyek és csak éppen jön valami. De nem hiszem, hogy beteg lennék, mert ez nem állandó, csak mondjuk naponta egyszer fordul elő. Szerintem inkább a bébi nyomja a hólyagomat Kép Mostmár súlya is van, lassan fél kilós lesz Kép

hanee (22+6)
hanee

Sziasztok Lányok! Kép

Vanda! Kép

Én azért nem számolgatnám, hogy hányszor érzem a Babámat mocorogni, persze hallottam már én is erről, meg a kiskönyvünkben is van ilyen táblázat... Szerintetek vezet ilyet valaki?
De azt gondolom, hogy csak fölösleges "felzaklató tényező" Kép lenne, ha elkezdenénk ezt is számolgatni. Gondolom, ha egy ideig nem mozogna, az úgyis gyanús lenne, de biztos, hogy Nekik is vannak nyugisabb napjaik, amikor pihiznek, ugyanúgy, mint nekünk (bár ez nagyon ritka Kép).

Rokica! Kép

Bizti jók lehetnek a rucik, drukkolok, hogy ügyesen takarjanak! Kép

Én holnap megyek dokihoz, már régen voltam. De már nem először járok úgy, hogy nem rendel a dokim, amikor szokott... úgyhogy megint idegenhez mehetek... Kezd gyanússá válni, mert hallottam, hogy van magánrendelése is a dokimnak (erről eddig nem tudtam), lehet, hogy átszokik oda teljesen? Úgyhogy most bajban leszek akkor..., mert eddig nem sikerült vele megbeszélnem, hogy szülhetek-e nála. Na mindegy, nemsokára kiderül.

Éjszaka semmit nem aludtunk. Párom köhögött nagyon, nekem mert olyan tompán fájt a pocim lent. Remélem nem lesz még egy ilyen éjszakánk!
Kép

Ja...
megmértem a pocim: 101cm... Úgy 68 körül kezdtem..., bár az nem egészen köldökmagasan volt mérve, hanem talán picit feljebb.

Szép Nőnapot Mindannyiunknak! Kép

Puszi:

Viki(23+1)
vikó

Mircimama!

Mi is vettünk ilyen lámpát a KIKA-ban, de Micimackósat. A még meg sem született gyerkőcnek, de addig is "kölcsönvettük" és nálunk világit. De annyira tetszik, hogy lehet, veszünk még 1-et Kép Kép Kép . Kicsit gyerekesek vagyunk asssszzem.

Wica
26
wica

Mi is vettünk lámpát a KIKA-ban, de a miénk méhecskés Kép
De még nem szereltük fel Kép
hanee

Vanda!
Tettem fel újabb pocis képet:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4386&page=3

Hanee, Wica!
Milyen lámpa ez?
Fali?Mennyibe kerül?
Nem tudnátok képet feltenni róla?

Judyt
22+2

Judyt
KépKép
judyt

Judyt,
nagyon helyes a pocid!!!

A lámpáról én írtam a 09.48-as hozzászolásomban, Pipocskának címezve... olvasd el! Kép

Mirci
mircimama

Wica,Hanee,
én is nagyon szeretem és minden este felkapcsolom, amiért a Párom már többször rám szólt, hogy minek ég, amikor nincs senki Bence szobájában... Én amúgy is "kisfény" mániás vagyok. Szerintem sokkal hangulatosabb, "melegebb" hatású a lakás, ha sok apró fény van, mintha egy nagy csillár világít. nekem otthonosabb így, ezért lesz@rom a villanyszámlát (ami szerintem nem annyival magasabb, mintha 6 db 60W-os égős csillárt használnánk egy fénynek). Ez gyerekes szerintetek?

mirci
mircimama

Mircimama:

Szerintem nem gyerekes, én is szeretem a gyenge fényű dolgokat és ha erősebb fényre van szükségem ugyis felkapcsolom a nagyvillanyt.. de pl. nálunk (szerencsére párom sporolósKép) mindig a kislámpa világít este alapból.. és az sokkal hangulatosabb Kép

A méhecskés lámpánk fali lámpa, 25W-os égő kell bele (jut eszembe, azt is kell majd venni még) Kép

hanee
hanee

sziasztok,

mostanáig tartott a hétvégi, meg tegnapi termést elolvasnom...

sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a talira, de kíváncsi vagyok a képekre Kép

Hanee,
bocsánat, hogy eddig feleslegesen másoltad nekem a babazene cd-t (...és tegnap is elfelejtettem szólni, hogy nem felejtettem el...), de ha valahol össze tudunk futni (bár nekem csak estefele jó), vagy a legközelebbi előadásra ha elhoznád, és akkor átvenném. jó?
szimpatikus volt a doki?

hólyaghurut..
mindenféle bogyós gyümölcsöket ajánlanak a megelőzés érdekében, úgyhogy én eszem is rendesen Kép

KépKép
vikka

Szia Vikka!

Örülök, hogy láttalak Kép
A Cd-d itt van, elviszem jövő hét hétfőn. Jövő héten miről lesz előadás nem tudod?
Párom azt mondta: "korrekt embernek néz ki" Kép
Nekem szimpatikus, de majd holnap eldől minden, mert akkor megyek hozzá. De mostmár bármi lesz a Péterfyben akarok szülni, mert ez egy szimpatikus korház.. szóval szóval Kép Holnap eldől Kép

hanee
hanee

Lányok!

Van köztetek valaki, aki tud nyomtatni 3-400 oldalt ingyen? Kuncsorgok Kép

hanee
hanee

Sziasztok Kép

Andi18 Kép
Akkor jó KépKép A harántfekvéstől ne ijedj meg, még
bőven van ideje fordulgatni. Barátnőmnek középidősen hosszú heteken át keresztben feküdt a kisfia, és a szülés előtt pár héttel szépen fejvégűre befordult.

Hanee Kép
A szilvalé még "kezdőként" kerestetett. Nagyon szeretem a tiszta gyümölcsleveket, de egyáltalán nincs a piacon magasabb gyümitartalmú szilvalé. Nekem nem terhesen is problémát jelent az a bizonyos nagy dolog. A létező összes lehetőséget (amiről tudomást szereztem) kipróbáltam, és továbbra is a capuccinos, forró csokoládé/kávés/kakaós dolgok jönnek be. Szerencsére ezt az alacsony vérnyomásom miatt még ajánlották is. Jó még az aszaltszilva, banán, lenmagos/búzadarás joghurt is. És persze a Duphalacnak mindig biztos hatása van. A hashajtós lekvár nálam nem használ.

Sygnum Kép
A Kismamák nagykönyvében olvastam (asszem) ezt a napi 10 mozgolódást a 28. héttől. Nem tudnám magamról elképzelni, hogy számolni fogom, szerintem úgyis fel fog tűnni ha kevesebbet mozog a szokásosnál.

Vikó Kép
Én is láttam azt a táblát a kiskönyvünkben, majd ha eljutunk odáig úgyis elmondják a védőnőink, hogy mi a teendő. Szerintem sem kell szigorúan számolni, a lényeg hogy sok legyen Kép.

Mj-Móni Kép
Haláli édes lehetett a kisfiad KépKép Nem is gondolnánk hogy miket tudnak!! KépKépRáadásul egy gyerek megnyilvánulása a legőszintébb, úgyhogy hihetsz neki Kép csini vagy! Kép

Judyt Kép
Klassz a pocid! KépKép Az enyém alig vmivel kisebb Kép egy babával Kép.
Nekünk is van ilyen éjjeli lámpánk, Baby Mickey-egeres KépKép Szerintem is annyira édes, ott nem tudtam volna hagyni a boltban. Megpróbálom lefotózni (most itthon vagyok hála).

Vanda
21+4

Vanda

Kép
vanda

Judyt Kép
A mi lámpánk ilyen (még a csomagolásában van):
Kép

A hátulján a leírás:
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Hanee,
rám is jó benyomást tett a kórház (soha nem voltam még ott), főleg, mert bementem az osztályra is, tisztának tűnt, csendesnek, és kedves volt a néni, akitől megkérdeztem, hogy merre kell mennem..
asszem csak kéthetente van előadás, megnézem majd otthon (mert kinyomtattam, amikor Akiren beírta, hogy mikor mi), hogy legközelebb mi lesz. vagy begépelem, és elküldöm neked inkább...

én is holnap akartam menni a dokihoz, de már csak a jövőhétre kaptam időpontot, sajna. pedig már olyan régen láttam a babókámat, és kíváncsi vagyok már arra is, hogy lányka vagy legényke Kép

Pipocska,
Akiren jelentkezett, tudsz róla valamit?

vikka
27+1 (ez már a harmadik harmad, hurrá!)

KépKép
vikka

Vikka!

Én holnap megyek, de már két hete be vagyok jelentkezve Pipocskával egyetemben Kép Oda is együtt megyünk Kép

Viszont most jó is hogy megyek, mert nálam megint elkezdődött valami viszketős mizéria. Megőrülök tőle! Tegnapelőtt kezdődött egy pici viszketéssel, most folyásom is van és ma már háromszor fürödtem le alul, hogy valahogy csillapitsam a viszketést. Általában a lefürdés használ is ideig-óráig, de ez nem nomális. A furcsa az az egészben, hogy semmi rendellenes folyásom nincs, majdnem átlátszó fehér. Csakhogy amig nem viszkettem semmiféle folyásom nem volt, még normális se. Lehet, hogy valami bújkál bennem?? Minden esetre holnap ezt elmondom a dokinak is.

hanee
hanee

Lányok!

Ki az, aki kért babazene cd-t? Kérlek, hogy jelentkezzen az is, aki postán kérte és irt már mailt nekem, mert csak azok kaptak most, akik a talin ott voltak, de még van itt egy rakás kiirt cd-m és feladnám, meg odaadogatnám annak aki kéri.

hanee (22+6)
hanee

Amig a Babanet újra a helyzet magaslatára jut, addig is irjunk ide.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia Rókica,

egy ideje én is figyelemmel kísérem a topicot, egyébként én is tanítok-németet. Június 23-ra vagyok kiírva, kislány lesz és a Kútvölgyiben fogok szülni.
Már 2 hete nem dolgozom, mert elkaptam egy csúnya vírust a suliban és veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak. Azóta már jól vagyok és a baby is egészséges:-)

e
erkaberka

Fúúúúúúúúúú lányok, elvonási tüneteim vannak, úgyhogy gyorsan irok is! KépKépKép VÉGREEEEEE

Látta valaki a tegnapi Vészhelyzetet? Kár volt belenéznem, végigbőgtem azt amit láttam belőle (PIC-es babákról szólt) és azt mondtam, hogy nekem ez mostani állapotomban túl sok, kikapcsoltam a TV-t.

Azt hiszem a gyerekem hiperaktív lesz! Egyszerűen nem hajlandó 30 percnél 1 óránál tovább csicsikálni a hasimban (kivéve éjszaka), állandóan rugdos! Mostanában azt játszuk, hogy ő rúg egyet én megsimizem, akkor ő megint rúg stb, stb. Olyan kis édeske Kép IMÁDOM.

ErkaberkaKép
Üdv a körünkben. Ezek szerint Te a kislányos oldalt fogod szaporítani. HAJRÁÁÁÁÁÁ.

Ég a belem, ég a belem, ég a belem! MIT CSINÁLJAK????

VikóKép
Szerintem senki sem vezeti, hogy hányszor mozog a babája a terheskönyvben, hacsak kifejezetten meg nem kéri rá az orvos.

Andi18Kép
Örülök, hogy akkor nincs komoly oka a sűrű pisinek, bocs, hogy elküldtünk a dokihoz, de inkább 2x mint egyszer sem. Nem igaz?

HaneeKép
Idézek: "Azért a 20. héten általában már messziről látszik hogy valaki terhes. Persze vannak ritkaságok, akiken nem"

Noshát ez az akin nem látszik (vagyis el tudja rejteni minden további nélkül ez én vagyok, a majd 22 hetemmel KépKépKépKép

Nem is emléxem Chris fiamnál mekkora volt a pocim, de tudom, hogy a 7-8. hónapban már ikresnek néztek KépKépKép Hát majd a következő talin megmondjátok!!!!!

Tényleg el kellene szervezni a következő talit, mivel most is 2-3 hónapba telt mire összehoztuk. Még egy tali legalább kellene szülések beindulása előtt nem lányok? Ki is ajánlotta fel a kertesházát? Április vége.... lágy tavaszi szellő fújdogál, a tulipánok, iriszek nyílnak, a fák rügyeznek, levelesednek. IMÁDOM A TAVASZT!

Puszi mindenkinek,
MJ-Móni 21+5
mj__móni

Sziasztok!

Hanne,

Ha még érdekel meg tudom oldani a nyomtatást.

(egyébként jól vagyunk minden oké nálunk, mindennap olvaslak benneteket csak írni nincs időm, sok a meló,és még májusig csinálni akarom, meg suliba is járok mellette-másoddiplom, )

Pusz mindenkinek
Drika
24+3
drika

Bocs Hanee (gyors akartam lenni)
drika

Sziasztok,
"mindjárt meghalok" (ahogy Bence mondja, mikor ki van akadva Kép), ezen a babaneten Kép
Tiszta gáz, hogy napokig nem lehet írni....

Lányok,
ahogy a teaházban is szóba került: szerintem összehozhatnánk egy talit nálunk, börzével egybekötve... HMMM? Mivel a börze május közepén lesz (a Csapat "elsőfelének" szülés előtt 1-2 héttel), ráadásul iszonyú tömegben, stb... Ezért gondoltam, hogy mégiscsak nyugisabb. A Barátnőm hozná a ruhákat (külföldi, márkás, használt gyerekruhák 56-164 méretig, igény szerint). Dátumnál: április közepe-vége , amire gondoltam.Várom a véleményeket! Kép

Vanda,
ugyanilyen a mi lámpánk is, csak azon kicsit már "nagyobb" Mickey egér...Kép

Pipocska,
lásd Vanda által felrakott lámpás képet, erről beszéltem Kép Kép

Mirci
mircimama

Sziasztok,
"mindjárt meghalok" (ahogy Bence mondja, mikor ki van akadva Kép), ezen a babaneten Kép
Tiszta gáz, hogy napokig nem lehet írni....

Lányok,
ahogy a teaházban is szóba került: szerintem összehozhatnánk egy talit nálunk, börzével egybekötve... HMMM? Mivel a börze május közepén lesz (a Csapat "elsőfelének" szülés előtt 1-2 héttel), ráadásul iszonyú tömegben, stb... Ezért gondoltam, hogy mégiscsak nyugisabb. A Barátnőm hozná a ruhákat (külföldi, márkás, használt gyerekruhák 56-164 méretig, igény szerint). Dátumnál: április közepe-vége , amire gondoltam.Várom a véleményeket! Kép

Vanda,
ugyanilyen a mi lámpánk is, csak azon kicsit már "nagyobb" Mickey egér...Kép

Pipocska,
lásd Vanda által felrakott lámpás képet, erről beszéltem Kép Kép

Mirci
mircimama

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?