Sziasztok!
Rita és mindenki más köszi szépen! A sok tejcsi kívánságra nincs szükség!
Hát igen sajnos nem bírta ki 23-ig Korina, de így is jó. Csak ez a 23 nagyon nem jött be, mivel 19-én szültem úgy volt, hogy 23-án hazamehetünk (mint mások, akik aznap szültek), de még haza se mehettünk.
Igen-igen Cas, ha van valami írjál, vagy a párod!
Párom: képzeljétek tiszta babanet függő lett, sokkal sűrűbben olvas titeket, mint én... Na majd ezt is biztos olvassa?!
A szülési történetem is cenzúrázta, előtte ő mondta, hogy ne írjak durvát, aztán amikor elolvasta, mondta, hogy arról a személyről még írhattam volna...
Benti csuklás: nem volt olyan sok, pedig mindig vártam, viszont idekint van belőle bőven.
A szakirodalom, meg az orvosok is azt mondják ne foglalkozzunk vele, nekik közel sem olyan rossz. Nem tudom honnan veszik, egy gyerek elárulta nekik? Az én kislányom majdnem kiesik a száján akkorákat csuklit, még jó hogy sajnálom!
Bmárti
Kezdek kicsit egyet érteni Ritával, még csak 2 hete szültem, de már nem vagyok annyira kistestvér ellenes. Bár még nem volt szex, lehet, hogy nem is lesz?! El sem tudom képzelni, hogy rendbe jön a hüvelyem. Már nem fáj, de néha olyan összehúzódásaim, feszüléseim vannak - ja és nem szoptatáskor (mert akkor tudom, hogy tök normális). Ja és az unokatesóm mesélte, hogy még fél év után is jöttek ki belőle cérna darabkák. Egy cérna már napok óta lóg...
Zsófi
Hozzád még mindig jár a védőnő nem? Attól nem tudod megkérdezni ezt a kakilós témát?
Nálunk közölte a védőnő, hogy nem jön csak, ha valami olyan van, amit telefonon nem tudnánk megbeszélni.
Inkább nem is hívom. A kórházi védőnőt Katót sokkal szívesebben hívnám!
A rendszeresség: Korinál eddig tartottam a 3 órát, de most egy volt oszt. társam javasolta, hogy ne várjam ki, és megmondom őszintén sokkal cicikímélőbb! Addigra már annyira éhes volt, hogy szerintem akár fél méteres távolságból is képes lett volna tejcsit szívni a mellemből...
Mindig mondom is neki, hogy egy cicigyilkos! Ja és akkor hallok ilyet: a szoptatás öröme, tessék? Van ilyen? Ja és ha így felturbozza magát, akkor annyira fáradt, hogy csak 30-akat szopizik, míg mostanság 70-ket.
Cas kérdezte még korábban, hogy na mi volt a pénteki vendégeskedésen? Hát f@sza volt!
Már bocsánat. Egész de. aludtam mint a bunda, örültem is neki, de du. rájöttünk miért volt, szépen lassan kúszott fel a lázam. Mígnem 16 órakor már 38,8 volt nekem, amikor 7,5-nél nem igazán szokott több lenni, sőt még annyi is alig! Férjem teljesen bepánikolt és telefonálgatnom kellett, mondtam nyugi csak bedurrant a mellem. Ő már azt hitte, hogy elkaptam a jó kis járványt. Szülőszobát hívtam fel (1) mondták, hogy masszírozzam ki és fejjem ki teljesen (akkor még csak 37,7 volt a lázam). A gyereket nyugodtan cuppancsam fel, na az kellett volna még?! Szétgyilkolta a bimbómat, elzáródott néhány csatorna... Elsőre csak lefejni tudtam, de persze ez nem volt elég, így szépen elértem a 38,8-at. Ekkor újra fel kellett hívnom a szülőszobát, ismét ugyan azt a választ kaptam, csak annyival kiegészítve, hogy vegyek be egy lázcsillapítót és ha 40 perc múlva még mindig lázas vagyok menjünk be. Na akkor kedves férjem nekilátott a dióim kimasszírozásához, olyan "szép" csillagokat láttam, hogy ti még nem! De aztán már csak bab nagyságú volt és a lázam is lement 37,2-re.
Pénteki party? Nem is tudom, az igazság az, hogy csütörtökön lesz apu temetése, szóval nem tudom milyen állapotban leszek. Én csak pénteken mondanék valamit, ha nem jelentkezek egyértelmű: nem a válaszom - sajnos.
Azt nem írtad meg, hogy megkérdezted-e, hogy ki a helyettese a dokidnak! Kíváncsian várom a választ!
Hmmc
De jó volt míg kicsi bent volt, én is tudtam nyüzsgő lenni. Most? Itt vagyok a 4 fal között, csak az a szerencse, hogy még nem vagyok zizi! És érdekes módon még nem is sírtam, csak egyszer majdnem, már görbült a szám! Viszont az tök rossz volt, hogy férjem itthon volt velünk a hétvégékkel együtt 10 napot és bezzeg ő minden nap ment valahova (csak a gyógyszertárba, csak a dm-be, aztán vásárolni). Hu ez a vásárlás annyira hiányzik, ill. a mászkálás. A kutyával minden nap min. 1-szer kimegyek, de ez egy tök ingerszegény környék. Alig várom, hogy Korival meg a kutyával el tudjunk menni sétálni, de mikor lesz ilyen? Főleg, ha még mindig tél van márciusba...
Jaj kisiklott a vonat - vagyis Kori ébredezik. Micsoda hangok?!
Üdv mindenkinek Nikcsi
Ui:. hol vannak a régiek Laga, Boglárka, MB, stb.??????