Sziasztok!
Most jövök az orvostól. Teljesen ki vagyok akadva. Megint gomba. Miután Nolinának írtam pénteken, hogy mennyire vigyázzon, szombat reggel gombával ébredtem... Én ezt nem bírom tovább. Ma reggel elmentem a dokimhoz és azt mondta, hogy sajnálja, de nem tud velem már mit csinálni. Elküldött a SOTE I.-re, mert ott csinálnak valami profibb tenyésztést. Úgy látszik, hogy mindenre rezisztens a gombám, és mostmár háromhetente jön vissza a kúpok és tabletták ellenére. Így nem lehet élni...egy hónapban egy hétig menstruálok, egy hétig gombás vagyok és egy hétig lábadozom. Marad 1 hét a szexuális életünkre. Katasztrófa. Nolina, a legfontosabb az ecetes áztatás. Én 90 fokon mostam a bugyijaimat - lett is vagy 12 db gyermekméretű alsóneműm utána.
Tangát mellőzni kell, ha esetleg azt használnál, mert a tanga zsinórja a popsiban - ahogy mész, ülsz stb. - mozog, csúszkál és könnyen befertőzhet a hüvelyhez, tekintve hogy kb. 2 cm van a kettő közt. És ebből is könnyen gomba lehet. Mellesleg a tangát pont emiatt senkinek nem ajánlják. Kérdezted a tisztasági betétet. A gombás időszak alatt persze kell használni, mert a kúp inkább erre folyjon ki, de egyébként szinte tiltott a tisztasági betét a gombára hajlamosaknál. A pamutbugyi kellően szellőzik, de ha beleraksz egy műanyag (még ha légáteresztőnek is mondja magát) betétet, csak bepállik és beizzad a lábunk köze, ami igencsak kedvez a gombának, melynek a kialakulása csakis meleg és nedves környezetben lehet. Főleg télen, a zárt nadrágok + betétes bugyi. A gomba ált. nem a viszketéstől függ. Ha felnyúlsz valamelyik (tiszta) ujjaddal és kihúzva fehér, apró darabkák vannak rajta, akkor tuti, hogy még gombás vagy. (Ehhez még az sem kell, hogy viszkessen vagy a vizeletben látsszon vagy akár, hogy napközben váladékozzon a bugyira.) Állítólag a kezelés alatt nem szabadna szénhidrátot enni, mert a gomba abból táplálkozik. (Gondoljunk csak arra, mikor pogácsát sütünk és a langyos (testmeleg!!!) tejhez cukrot és élesztőt adunk, abban fog az élesztő megnőni a duplájára.) Ugyanez történik a testben is. A gomba egy délután alatt kialakulhat úgy, hogy reggel még semmi bajod nem volt, estére meg már meghalsz a viszketéstől. A gomba óránkét duplázza magát a hüvelyben, ami azt jelenti, hogy egy délután alatt akár 16x annyi mennyiség is kialakulhat. Undorító, nem?
Nolina, őszintén drukkolok, hogy Ti ne járjatok úgy, mint én. Nekem megkeserítette az életemet és sajnos tehetetlen vagyok vele szemben. Egy szélmalomharc. De ha Neked ez az első, akkor remélem, hogy jó kezekben voltál és a dokid megtett mindent értetek.
Kata, Beuka,
a barátnő-témában csak annyit, hogy a csajszinak sosem volt még barátja és, bár az élet más területein nagyon talpraesett és okos, de a párkapcsolatok terén eléggé kamasz-hozzáállást mutat. (Csak szőke legyen és kék szemű...) A legjellemzőbb az volt, hogy időnként belelovallta magát 1-1 srácba, akik rá sem hederítettek. Aztán úgy szállt ki a dologból, hogy micsoda bunkó egy alak ez is. Az a baj velük, hogy haverként közeledik a fiúkhoz és azok pont emiatt nem nőként kezelik, hanem haverként. Persze, hogy próbáltam már őket összehozni, de olyan finnyások, senki nem tetszett egymásnak.
Még írok, csak előbb idegösszeomlok.Sose lehet gyerekem ettől a szemét gombától. Meddig fog ez még így menni? Mit tehetnék, ha már az orvosok sem tudnak velem mit csinálni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lola