Új privát üzeneted érkezett!

Na hali!
Elég gyorsan végeztem. Kép

Hajni,
Hogy lett Nicola is 63. napos?! Kép

Lola,
Hááát, nem lehet könnyű a barátnődnek... Régen én is azt gondoltam, h én sosem fogok kelleni senkinek... De tényleg! Én sosem voltam jó nő és soha nem tetszettem egyik pasinak sem az osztályban (mondjuk inkább havernak tekintettek és az sem volt oylan rossz). Meg szerintem a városban sem... Aztán amikor fősulira jöttem Pesten, azt mondta a bnőm, h biztos, h 1-2 hónapon belül találok vkit magamnak, hiszen akkora ez a város. Kép Aztán persze nem jutott nekem sehol senki. Kép Kép (Csakazértis rácáfoltam! Kép)
Szóval én sem kezdtem túl korán (20 évesen), de aztán MINDENT bepótoltam! Kép (És majd mesélek is még, nehogy Hajni "buta" maradjon KépKépKép)
Én csak hason tudok aludni, de nekem nem emiatt szokott fájni a derekam (azt hiszem Kép). Inkább az ülőmunka miatt. Kép
Lola, még az jutott eszembe, h ezt a sok szűz barátot/ismerőst nem lehetne összeereszteni? Kép Mert ha tényleg ennyire nincs lehetőségük ismerkedni...

Proone,
Üdv újra közöttünk a nagy pihenés után! Kép
Úúúúúú, a fürdis-szex nagggyon jó lehetett! Kép Mi is szoktunk ilyet csinálni és nagyokat szoktunk azon röhögni, h mit hallanak esetleg odakint a szülei. Kép

Nolina,
Akkor már értem a dokiválasztást! Köszi a történetet! És tényleg szerencsésre siekrült a választás! Kép

A pasim nélkül rossz, de ezt igazán tegnap este érzékeltem, mert a szüleimnél annyira nem érzékelem a hiányát (vagyis érzékelem, de nem úgy, hiszen sokszor megyek oda nélküle). De tegnap már a mi ágyunkban aludtam és az egy kicsit rossz volt... Az Ő takarójával aludtam és ooolyan jó volt még azon érezni az illatát! Kép

Nnna, dolgozok egy kicsit... Kép
Majd még jövök!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Nicola, a táblában írtam el? Ott sikerült. Neked is megelőlegeztem mint katának. KépKép. Most nem tudom miért vagytok úúgy oda, hát nem látjátok hogy az a hatos hármas akar lenni? KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!
Végre kialudhattam magam. 9-ig aludtam, de aztán anyukám egyből elkezdett hajcsárkodni. Kép Most elment fogorvoshoz, így a gép elé mertem ülni. Kép Amíg nem rakok rendet a költözés után, tuti nem hagy békén. Na, majd igyekszem összeszedni magam, de nincs túl sok helyem pakolni. Tele van a szekrénysor, amibe a ruháinkat kéne tenni. Vasalnom is kell egyet, aztán nekiállok felszámolni a régi tancuccaimat.
Majd ma este is megpróbálom elcsábítani a férjem, bár 36,4-re visszaesett ma reggel a hőmérő higanyszála, de végül is 14 cn van... Na ne legyek ilyen tudományos, ugye? Kép

Nicola! Mi is kihagytunk 4 hónapot a gyógyszerszedés után, addig viszont nem védekeztünk semmivel, csak tűrtőztettük magunkat - átálltunk orálisra. Persze egy egész évet nem vállalnánk úgy. Már éppen rávettem a férjemet az óvszerre, mikor végül is belevágtunk a babaprojectbe. (Most van egy épphogy felbontott 12-es gumi-csomag KépKépKép)</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Tetszett az "átálltunk orálisra" mondatod! Kép
Tényleg, Te még ma sem dolgozol?! Kép De jó Neked! Kép
Szerintem szexeljetek, amikor csak jólesik! Kép Az a legtutibb! Kép

Hajni,
Akkor engem majd holnaptól átírsz 28-ra és márciusra?! Kép Köszi!

Kata
kata1977
Hatvan

Ja és Proone,
A gumikat szívesen átvállaljuk! Mi nagyfogyasztók vagyunk! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Kata, átírtalak. Ja, meg kijavítottam Nicolát is Kép
Azért egész figyelmesen csinálom a táblát nem?

Kata, már alig várom az új tananyagot KépKép

Kép

Kép
vkhajni

nem is meséltem nektek, én egyszer nyertem kb 200 db óvszert Kép. A pláne az, hogy négy-öt darabot használtunk csak el belőle, mert én nagyon nem szeretem Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Kata!
Én hétfőnként nem dolgozom. De most megyek vasalni... Kép
Küldöm a gumikat... KépKépKép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Na tessék Kata, használjátok ezt KépKépKépKép. Utánna már nem azon kell gondolkodni, miből veszitek a kövit, hanem hogy hova rakjátok a kiságyat KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
És mit csináltatok azzal a sok gumival? Osztogattátok a buszmegállóban a tizenéveseknek?! Kép

Proone,
Ezt hogy lehet kibontani?! KépKépKép
Azért köszi! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Öcsikémmel osztoztam. Vagyis mivel mi nem használtuk, megkapták ők Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Mázlista egy öcséd van! Kép
És min is nyerted ezt a sok osztanivalót?! Kép Mert azt szépen elhallgattad eddig... Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Nem sokat írtatok az elmúlt napokban. Ma tudok először felkelni az ágyból, eddig csak feküdtem. Még most is elég pocsékul érzem magam. Nagyon bosszant, hogy pont most kellett ennek történnie.
Abbahagytam a gyógyszerszedést is, mert a mercoforminttól jelenleg hányok, a duphastonnak meg semmi értelme, én csak reménykedek, hogy nem most sikerült megtapadni a babáknak. Elég magas lázam volt napokig, szóval nem valószínű...
Én annyira peches vagyok, az első hónap, amikor megrepenek a tüszők és erre tessék..Kép
De azért annyira már nem vagyok kiakadva, igyekszem minél gyorsabban meggyógyulni, szombat reggel elutazunk négy napra a Bükkbe. Már nagyon várom. Viszem a clostyt is, remélem, még ott megjön és belevághatunk a következő hónapba, ami ennél már csak sikeresebb lehet.

Ja és nagyon haragszom magamra, hogy nem adattam be ősszel az influenza elleni védőoltást, majdnem minden kollegám megkapta, csak én paráztam akkor még az injekciótól..

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír fel a fejjel, nemsokára itt a tavasz, és vége ezeknek a beteges időszakoknak Kép. Tessék kipihenni magad, és akkor újult erővel lehet belevágni a következő hónapba KépKép

Kata, az Ifjusági Magazinba kellett valamit visszaküldeni és azon nyertem Kép. Az akkori párom, el sem mert velem jönni átvenni a csomagot a postára. Elég érdekes egy figura volt így visszagondolva. A mostani meg megtanított hogy lehet beszéni a szexről, erre nem mesél semmit, hiába kérdezem KépKép. Szóval egész életemben meg vagyok áldva ezekkel a szemérmes fiúkkal KépKép

El is köszönök tőletek, mert nehezen megy el az üzim, és nem lesz időm.

Puszi nektek mindenkinek extra akciókat KépKép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Ti gondolkodtataok már baba-neveken? Mi ha kislány lesz, valószínű, hogy Klárának fogjuk hívni (hátha raccsol majd... Kép). Este beszélgettünk kisfiú neveken is, de nem jutottunk dűlőre. Bár a Tamás néven jó sokat időztünk. Kép Bence is tetszik nekem, de abból ooooolyan sok van!
Csak mi vagyunk ilyen lükék, hogy baba még sehol, de már neveken gondolkozunk? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni,
Ma mész dolgozni?
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Itt a mai diagramom. Lehet elemzgetni... Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Most jövök az orvostól. Teljesen ki vagyok akadva. Megint gomba. Miután Nolinának írtam pénteken, hogy mennyire vigyázzon, szombat reggel gombával ébredtem... Én ezt nem bírom tovább. Ma reggel elmentem a dokimhoz és azt mondta, hogy sajnálja, de nem tud velem már mit csinálni. Elküldött a SOTE I.-re, mert ott csinálnak valami profibb tenyésztést. Úgy látszik, hogy mindenre rezisztens a gombám, és mostmár háromhetente jön vissza a kúpok és tabletták ellenére. Így nem lehet élni...egy hónapban egy hétig menstruálok, egy hétig gombás vagyok és egy hétig lábadozom. Marad 1 hét a szexuális életünkre. Katasztrófa. Nolina, a legfontosabb az ecetes áztatás. Én 90 fokon mostam a bugyijaimat - lett is vagy 12 db gyermekméretű alsóneműm utána. Kép Tangát mellőzni kell, ha esetleg azt használnál, mert a tanga zsinórja a popsiban - ahogy mész, ülsz stb. - mozog, csúszkál és könnyen befertőzhet a hüvelyhez, tekintve hogy kb. 2 cm van a kettő közt. És ebből is könnyen gomba lehet. Mellesleg a tangát pont emiatt senkinek nem ajánlják. Kérdezted a tisztasági betétet. A gombás időszak alatt persze kell használni, mert a kúp inkább erre folyjon ki, de egyébként szinte tiltott a tisztasági betét a gombára hajlamosaknál. A pamutbugyi kellően szellőzik, de ha beleraksz egy műanyag (még ha légáteresztőnek is mondja magát) betétet, csak bepállik és beizzad a lábunk köze, ami igencsak kedvez a gombának, melynek a kialakulása csakis meleg és nedves környezetben lehet. Főleg télen, a zárt nadrágok + betétes bugyi. A gomba ált. nem a viszketéstől függ. Ha felnyúlsz valamelyik (tiszta) ujjaddal és kihúzva fehér, apró darabkák vannak rajta, akkor tuti, hogy még gombás vagy. (Ehhez még az sem kell, hogy viszkessen vagy a vizeletben látsszon vagy akár, hogy napközben váladékozzon a bugyira.) Állítólag a kezelés alatt nem szabadna szénhidrátot enni, mert a gomba abból táplálkozik. (Gondoljunk csak arra, mikor pogácsát sütünk és a langyos (testmeleg!!!) tejhez cukrot és élesztőt adunk, abban fog az élesztő megnőni a duplájára.) Ugyanez történik a testben is. A gomba egy délután alatt kialakulhat úgy, hogy reggel még semmi bajod nem volt, estére meg már meghalsz a viszketéstől. A gomba óránkét duplázza magát a hüvelyben, ami azt jelenti, hogy egy délután alatt akár 16x annyi mennyiség is kialakulhat. Undorító, nem?
Nolina, őszintén drukkolok, hogy Ti ne járjatok úgy, mint én. Nekem megkeserítette az életemet és sajnos tehetetlen vagyok vele szemben. Egy szélmalomharc. De ha Neked ez az első, akkor remélem, hogy jó kezekben voltál és a dokid megtett mindent értetek.

Kata, Beuka,
a barátnő-témában csak annyit, hogy a csajszinak sosem volt még barátja és, bár az élet más területein nagyon talpraesett és okos, de a párkapcsolatok terén eléggé kamasz-hozzáállást mutat. (Csak szőke legyen és kék szemű...) A legjellemzőbb az volt, hogy időnként belelovallta magát 1-1 srácba, akik rá sem hederítettek. Aztán úgy szállt ki a dologból, hogy micsoda bunkó egy alak ez is. Az a baj velük, hogy haverként közeledik a fiúkhoz és azok pont emiatt nem nőként kezelik, hanem haverként. Persze, hogy próbáltam már őket összehozni, de olyan finnyások, senki nem tetszett egymásnak.

Még írok, csak előbb idegösszeomlok.Sose lehet gyerekem ettől a szemét gombától. Meddig fog ez még így menni? Mit tehetnék, ha már az orvosok sem tudnak velem mit csinálni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lola
lolita

úgy néz ki. Még nem telefonáltak, hogy maradjak a valagamon Kép.

Proone, mi is gondolkodtunk a neveken, de nálunk az a legnagyobb probléma, hogy mint hallhattad én raccsolok, úgyogy nem lehet benne r. És természetesen az összesben van ami tetszik KépKépKép. Meg fiú nevet nem találunk igazából. Nehéz ügy Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni! Hogy te raccsolnál..? Akkor elárulom, hogy webkamerán keresztül nem tűnt föl. A szomszéd fiú viszont naaaagyon raccsol, ennek ellenére Rékának hívják az egy éves kislányukat. Minidg szólongatja, hogy 'Hléka! Hléka!' BRRRRRRRR! Szegény gyerek!

KépKépKépKép
proone

Proone,
mivel méred a hődet? Az alacsony értékekből ítélve ilyen csipogós, elemes hőmérővel, nem? Ha igen, akkor a csipogás ellenére hagyd benn 5 percig. Ezeknél az a baj, hogy ha 16 mp-ig nem változik a mért hő, rögtön elkezd csipogni, pedig még hátravan a nagyja. Nekem is akkor voltak ilyen alacsonyak az értékeim (36,2 stb.) amikor elemessel mértem. Ha nem, bocsi és felejtsd el.

Lola
lolita

Lolita! Amit leírtál, az alapján elképzelhető, hogy én gombás voltam egyszer..? Pár napig nagyon viszketett és túró szerű váladék jött belőlem. De magától elmúlt. Normális ez...? Vagy nem is gomba volt?

KépKépKépKép
proone

Proone,
a tünetek alapján gombád volt. De gomba nem múlik el magától sajna, csa lappang és vár, amíg legyengül a szervezeted vagy stresszbe jössz vagy vitaminhiányod lesz vagy antibiotikumot szedsz stb. Úgy látszik emellett egészséges a hüvelyflórád, ha képes ellenállni. (Nekem nincs már hüvelyflórám, azért jön vissza mindig.)

Lola
lolita

<font color="0000ff">Lolita! Régi higanyos hőmérővel mérem és 10 percig bent hagyom a hónom alatt (tudom, hogy nem ott a legjobb mérni). De rendeltünk neten egy fülhőmérőt, azt várjuk, hogy megjöjjön, mert nincs raktáron...

Akkor csak lappangjon! Vagy 10 éve volt ez, azóta voltam már jópárszor stresszes helyzetben, antibiotikumot is szedtem már sokszor torokgyulladás miatt... Sokszor hordok tisztasági betétet is és tampont használok. Szerencsére eddig nem jött elő.
Veled meg együttérzek, ha azt éled át 4 hetente egy hétig... Brrr!</font>

KépKépKépKép
proone

Nekm is volt már ilyenem!!!
Sőt többször is, de nem viszkedett!!
Akkor most mi van??Kép
nicola79

Eddig nem láttam a 12 óra utáni üzeneteket... Kép

Zafír,
Ne keseredj el! Remélhetőleg ezzel mindenféle betegséget letudtál, és izgalommentes babavárás vár majd Rád! Kép
És milyen kellemes 7végétek lesz! Kép
Amúgy én is tojok az injekciótól, így én sem kaptam (vagyis nem kértem) a védőoltást, pedig a mi nagylelkű cégünk kifizette a dolgozóinak. Kép Én vérvételnél is mindig rosszul vagyok, így fekszem még ott általában egy fél órácskát (vagy többet... Kép).

Proone,
Nálunk csak viták vannak a nevekből, de mi is nagyon sokat beszélgetünk ezekről a dolgokról. Pl. h hogy fog kinézni, rossz lesz-e, stb. Kép

Hajni,
Mi állandóan nyíltan beszélünk a szexről, de én magamtól is ilyen voltam (vagy csak túl sokat voltam focisták között és ott ragadt rám?!) Kép. Ez nagyon vicces szitukat szokott okozni, mert az emeberek úgy meg tudnak botránkozni! Kép Azt a sok álprűdet!!! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Lolita ez a gomba tényleg katasztrófa Kép ehhez képest én nem is szólok semmit. Reméljük, hogy a kórházban tényleg tudnak segíteni. Természetgyógyászattal nem próbálkoztál még?

Kata, a vérvétellel én is hasonlóképpen vagyok, azt már most leszögeztem a páromnak, hogy a terhességi vizsgálatoknál oda mindenképp elkísér.Többször sikerült elájulnm tőle, egyébként ehhez nekem elég a vér látványa...
De a tüszőrepesztő szurik óta rájöttem, hogy az injekciónál nincs vér és alig érzem, ez csak a gyerekkori pánikbeidegződés.

Proone, mi már magasabb szinten tartunk Kép Dupla fiú- és dupla lánynév kell az ikrek miatt. Ebből vannak viták, a "szimpla neveket"már régesrég kitaláltuk, enélkül bele se vágtunk volna a projectbe Kép: Dorottya és Barnabás. A második nevüket pedig a nagyszülők után kapják: Anna vagy István...
A Klára nálam is felmerült, szerintem aranyos és ritka név, de a párom leszavazta

Z.

Kép
Kép
zafír

Hellóóóó!!
Itt vagyok ám én is.Csak közben főzök,takarítok.
Lola! Hát ez nem jó hír!!Biztos van valami mód a gomba kiírtására nem?????Elég alattomos betegség ez.Én nem tudom nekem volt-e??Gondolom észrevettem volna.Próbáld meg másik orvosnál.Én a Sote2-re járok és ott én is úgy hallottam van ilyen tenyésztés.Próbáld meg.
Zafír
Ne tessék keseregni.Még a múlt héten Te nyugtattál!!Hát,hogy van ez??Én meg várlak a babákkal!!!Nem fogok elhúzni előre.Tudod karácsonykor együtt babázunk.Viszont akkor nagyon belekell húznunk!!
csanita

Akkor én is leírom milyen nevek tetszenek: Ha leány: Fanni, ha fiú akkor Bence
Hajni!Te tényleg raccsolsz??Kép
nicola79

Nálunk Regina és Péter,Viszont ha ikrek lennének nem tudom.Felmerült a Dóra és a Dávid!De még nem döntöttük el.A 2 első az biztos.
csanita

<font color="0000ff">Végre neveket is írtatok! Kép

Én meg épp azon bosszankodom, hogy megrendeltem a Kismama újságot, és nem érkezett meg a februári. Régebben is rendeltem 3 hónapra és abból egy nem jött meg. Most meg megint eljátsszák? Kit kell szidni? Posta vagy a Sanoma-t...?</font>

KépKépKépKép
proone

Lola,
Szerintem a lehető legjobb kezekbe kerülsz a Sote 1-en. Én eddig csak jókat hallottam, olavstam, tapasztaltam róluk. Szóval bízz bennük és abban, h végre megszabadítanak ezektől a fránya gombáktól! Tényleg nem lehet egy leányálom, ahogy az egy hónapodat leírtad... Kép De tényleg, hogy a fenébe lehet, h nem tudnak ellenük semmit tenni?!?! Ez átkozottul bosszantó! Kép
Meg azt nem értem, h itt most már többen is írták, h voltak hasonló tünetei. Ezt a nőgyógyász "sima" évi ellenőrzéskor nem tudja kiszűrni a kenetvételből?! Ha tényleg ott marad és figyel?!

Proone,
Olyan jót nevettem a raccsolós szomszédotokon! Kép

Hajni,
Te raccsolsz?! Ezt eddig titkoltad! Kép
És milyen nevek azok, amik tetszenek, de nem lehetnek?

Kata
kata1977
Hatvan

Csajok,
Nekem nagyon sok fiúnév tetszik (legjobban az Ádám), de a pasimnak csak a saját neve tetszik... Kép
Lánynév is sok tetszik (legfőképpen az Anna), csak a pasim tucat-vezetéknevével az nagyon szarul hangzik, így valszeg Antónia lesz a lányunk. Kép
Mit lehet tenni a pasinkal, h meggyőzzük, h bár nagyon szép neve van, de azért a fiunknak ne azt adjuk?! Kép Segítsetek! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Férjemnek és apjának ugyanaz a neve. Van előnye is meg hátránya is. Pl. após minidg át tudta venni az ajánlott leveleket meghatalmazás nélkül, de néha nem tudták, kinek jött adócsekk az önkormányzattól... Kép Férjem vissza tudta mondani az apja nevén levő Matáv vonalat... Viszont a családban mindenki össze-vissza hívja őket. Valamiért mindenki máshogy hívja őket... De a fiunk biztos nem fogja az apja nevét viselni (egyébként is volt már egy fia, aki az ő nevét viselte (viseli))

KépKépKépKép
proone

Kata ismerős a probléma, én úgy oldottam meg, hogy én szeretném, ha ez a név csak az övé volna, ne hívja szegény gyereket negyven éves korában is mindenki kis Szabolcsnak a családban... Kép De teljesen nem győzhettem meg, mert mikor megkérdeztem, hogy mi lesz, ha ikerfiaink lesznek, az első ötlete a Szabolcs volt...Kép

Anita,tényleg bele kell húznunk a karácsonyi babákba. De a jövő hónap mindkettőnknek esélyesnek tűnik, s az akkor fogant babák lesznek karácsonyiak...(Igaz ők ennek aligha fognak örülni, de sebaj...és a doki se biztos, hogy repesni fog, ha a beigli mellől kell eljönnie szülést vezetni Kép, de amiken mi átmentünk ezek tényleg apróságok)

Zafír

Kép
Kép
zafír

Hát ez az... Pasim is ugyanazon a néven "fut", mint az apukája és a nagyapja... És én is érveltem már azzal, h családi összejövetelen mi lesz szegény gyerekkel?! 4 ugyanolyan nevű... Ááááá! Nekem is az a keresztnevem, mint az anyukámé, de az kevésbé gáz, hiszen más a vezetéknevünk! Ráadásul engem nagyon kevesen kisKatáztak - szerencsére! Asszem, nagyon zavarna! De szerencsére az anyukám Kati (munkahelyen és mindenhol), így máris megoldottuk! Kép Nem tudom, de ezt nagyon nem szeretném!
Persze biztosan vannak előnyei is a dolognak, de én eddig csak a hátrányait láttam. És szerintem a pasim is - hiszen nem egyszer felbontották a leveleit (hol az apja, hol a nagyapja), mert persze fogalmuk sem volt, h az éppen kié lehet... Most tegyem ki ilyennek a gyerekemet?!
De én is azt mondtam, h ha ikerfiaink lesznek, akkor az egyik kaphatja azt a nevet (szegénykém! Kép), így most asszem, a pasim az ikreknek szurkol! KépKépKép
(Bár ugye pont a múltkor mondta, h Ő csak az egyiket fogja hazavinni - én meg mondtam, h persze, én meg viszem a másikat KépKépKép)

Kata
kata1977
Hatvan

Hahóóóóó!
Nincs itt senki sem?! Kép
kata1977
Hatvan

Proone,
Nálatok mi a fiúnév?! Ha már a Bencéből "sok van"?! Kép
kata1977
Hatvan

Proone,
Nálatok mi a fiúnév?! Ha már a Bencéből "sok van"?! Kép
kata1977
Hatvan

Bocsi, h kétszer ment. De kíváncsi vagyok! Kép
kata1977
Hatvan

Én itt vagyok.nem tudom mi van a többiekkel???Mi vagyunk csak ilyen ráérősek???
csanita

Nálunk nem igazán van fiúnév. Szóval nincs is. Csak a lányban tudtunk megegyezni. Bár a férjem a Klára névnél jobban szeretné azt, hogy Margit, de abba én nem mennék bele. Különben is mindig a L'art pour L'art társulatból a Galla jut róla eszembe... KépKép

KépKépKépKép
proone

Én sem vagyok ráérős, csak ide-ide nézegetek. Kép
kata1977
Hatvan

Én ma ráérős vagyok.Holnap viszont dolgozom.Tényleg a Margit az nem valami szép név.vagyis nem kis gyereknek való.Inklább néniknek.
csanita

Sziasztok!

Megint itt vagyok Kép. Örültök nekem?

Én tényleg raccsolok, bár mindenki azt mondja hogy nem igazán hallani Kép. Én nem elöl mondom az r betüt mint ti, hanem hátul a torkomon. Szóval nem mindegyik szónál lehet hallani, csak olyanoknál, ahol úgy jönnek ki a betűk hogy nem vagyok elég gyors Kép. Szóval értitek Kép. De azért nem lesz a gyerekem nevében r betű, szörnyű lenne ha nem tudnám szépen kimondani. Különben még ötletünk nincs mi lesz a neve, mert természetesen nekünk ellenkező hangzású nevek tetszenek KépKép.

Kata, én magamtól mindig cikinek éreztem. Ugye kamasz korban ez elég kínos téma, utánna meg jött az exem, akinek még 20 évesen is kínos volt. Aztán jött a férjem, akinek nem volt kínos míg nekem igen, most hogy én egy csomót kérdezek meg mesélek, már nem úgy áll a témához, mint régen. Lehet az is hogy én lettem túl bátor KépKép. De én akkor is úgy érzem, hogy tanulnom kell még, le vagyok maradva, és akkor is feszegetni fogom a témát, hátha megszokja Kép. Különben nagyobb tásaságban nem igazán kezdek bele, főleg az ilyen megbotránkozósok miatt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, ha senki nem jár erre, akkor én mentem tusolni, aztán tanulni Kép.

Holnap reggel jövök Kép

Kép

Kép
vkhajni

Húú ma volt ám téma!!! Csak angyjából olvastalak benneteket vissza, ja és SZIASZTOK!!! (bár úgy látom, mindenkinek jobb dolga akadt Kép
Zafír, Lolita nagyon kifogtátok!! Éppen most belázasodni, ennyire. És Lolita ez a gombaügy már tényleg elég nem is tudom mit lehetne rá írni. utálatos lehet. Nagyon szorítok Nektek, hogy elmúljon végre!!!!

Proone én a hőmérőt minden reggel a számba biggyesztem és úgy mérem 5-6 percig. Nem probáltad még így?

ja és nálunk az első lánynév az Alexandra, fiú: nekem: Ádám, a páromnak Péter Kép

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Vettünk ma egy új gépet! Kép Kirúgtunk a hámból! Ha már saját lakásra nem futja... Kép Most telepítettem rá az XP-t. Kép Ez az első üzenetem. (A Media Markt újság címoldalán látható kis fekete gép, ha valakit érdekel...)

Beuka! Ebben a hónapban már maradok a hónaljnál, aztán jól elmosom a hőmérőt,Kép és talán a számba biggyesztem. Kép De jó lenne, ha addigra ide érne az a fülhőmérő... Nagyon hallgatnak róla.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Hajni!Tegnap is hazaengedtek??

Proone!Nincsenek képek??

Nem tudtok olyanról ami beszabályozza a mensit, én nem fogi tabi??
nicola79

Sziasztok!

Nicola, tegnap azt mondták, hogy ha ezt megcsináltunk mehetünk. Remélem ma szólnak, hogy két óra miatt ne menjünk be, inkább gyüjtögetik még egy kicsit.
Sajna én nem tudok neked segíteni. A zsályafű-cickafark teáról hallottam ilyet.

Képzeljétek. Tegnap este iszonyatosan el kezdett görcsölni a hasim. Teljesen úgy mintha meg akarna jönni + még a petevezetékeimet is éreztem. Meg elmentem pisilni, és annyi átlátszós nyúlós jött, hogy már lassan literben lehet mérni Kép. Szerintetek ez normális? Különben nyaltam páfrányt és egy darab sincs a nyálamban. Szóval ötletem nincs mi van. Ha valakinek van szóljon.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?