Sziasztok Lányok!
Tündérke!
Nagyon-nagyon örülök, hogy egészséges a Babód!!!!
Mircimama!
A barátnődet akartam kérdezni szombaton, azóta megszületett a Babája? Ja, látom igen! Gratula Neki!!!
Ja, és szerintem Johanna volt, aki Timmba után jött (és nem szemüvegbe). Szerintem...
De Johanna gyere, és erősíts meg!
Mmónika!
Gyógyulgass tovább!
Henci!
Tényleg jópofa a férjed!
Az enyém is meghallgatja a sztorikat, ha tetszik ha nem.
De külön kérni nem szokta!
Bááár, változik a lelkem. Tegnap pl. nézegette a "Terhesség hétről-hétről" c. könyvemet, a bejegyzéseimmel együtt. Sőt, kérdezősködött a szüléssel kapcsolatban is, ráadásul mostmár nem úgy állt hozzá, mint régen, hogy "ugyanmá’, nem fájhat az annyira". Még a végén rá tudom venni, hogy ott legyen velem?
Johanna!
Sajna ezzel a hajszáleres problémával perpillanat nem lehet sokat kezdeni...
Majd később, amit Pipocs is írt. Rajtam már lehetne dolgozni... :-/
Rokica!
Pár napja padlizsános-olasz paradicsomszószos (egyenesen Olaszországból
) tésztát ettem, de szerencsére nem szültem meg.
Bár a parmezánsajt hiányzott.
))))
Timmba!
Szuper, hogy megtaláltad a Praxis kedvezményét!
Várjuk a híreket az UH után!
Falina!
Én is azt mondom, hogy ne aggódj azon az egy hetes eltérésen! Akár problémamentes a terhességed, akár nem! Inkább próbálj nyugodt lenni, az segít, az idegeskedés tuti nem!!!
Lányok!
Én is nagyon jól éreztem magam a talin! Örülök, hogy láthattalak is Benneteket! Annak meg aztán végképp örülök, hogy ennyire jó ez a csapat!
Remélem hamarosan újra találkozunk!!!
Márti!
Nagyon jó, hogy eljöttél, én otthon is sokat meséltem Rólad, és már tényleg nagyon kíváncsi voltam.
Hanee!
Még egyszer köszi a szervezést és a cd-ket!
Tegnap meghallgattam a Babazenéket, először sírva nevettem rajta (elérzékenyültem, de egyben viccesnek is hatott), meg kellett szokni. Igazából furi volt, hogy így hallom a mindenféle bébizajokat
. Meg aztán a stílus is kissé más volt a tőlem megszokotthoz képes, ugyanis én a rock-zenét csípem. De azért ha van valami más, de jó, azt is meghallgatom.
Szabinak pedig kimondottan tetszett, szóval a lényeg, hogy fogjuk hallgatni!
Rita!
Ne szomorkodj, majd jössz a következő talira!
Remélem meggyógyultál!
Képzeljétek,
A múlt héten szinte egy percig sem fájt a hasam, pedig a melóhelyemen minden nap szokott (ez megy évek óta, kihagyás nélkül). Azt hiszem ez az Omega3, halolaj kapszula teszi, mert másra nem tudom fogni. Remélem tényleg, és akkor megvan mit kell használnom. Most eszem azt rendesen, egyelőre minden oké. Fúú, nagyon örülök, mert ez tényleg hihetetlen!!!
Sok puszi Mindenkinek!
Viki(23+0)