Új privát üzeneted érkezett!

Elnézést. A nézetben ezek a képek egymás alatt voltak... Mindazok kedvéért, akik -akárcsak én- nem látnak csak másfél képet, viszont látni szeretnének a harmadikból is valamit, felrakom a 2-3. képet még egyszer.

Timkapapa
Kép
Kép
timkapapa

Sziasztok!
Mi még egyben, bár lehet, hogy maholnap lesz valami, mert ma egész nap (a náthán, torokfájáson és fejfájáson kívül) nagyon sokszor volt jósló fájásom is. Szép, egészséges, íves fájások, de mostanáig semmi rendszeresség. Csak gyakrabban jönnek, mint az elmúlt napokban.
Most már tényleg nem tudom, hogy éjszakázzak-e az óravázlataim felett, mert kedden, ha lesz vizsgatanításom, akkor 9 óravázlatot le kell adnom a vizsga előtt vagy inkább hagyjam a fenébe, és tartalékoljam az energiámat arra, hogy kigyógyuljak a náthából, meg mellesleg szüljek egy babát Kép
Semmi kedvem a vizsgához, de milyen jó lenne túllenni rajta!
Most inkább lefekszem, aztán éjjel kiderül. Még ott a holnap és a hétfő, bár elég lassan megy az írás, mert nagyon kukacos szempontoknak kell megfelelnie egy óravázlatnak, amit mellesleg soha nem ír meg egy tanár sem ilyen mélységig. Mindegy...

Jó éjt mindenkinek! Holnap majd jelentkezem vagy küldök sms-t, ha lenne valami fejlemény Kép
Dorka 39+1
dorka

Timkapapa,

Gyönyörű lett a nagyon várt Fanni baba, gratulálok mégegyszer, a mamának is!!!

Én bevittem a kórházi csomagoban a kisollót, amit a gyereknek vettem és a szülést követő napon levágtam a gyerek körmét, mert hatalmas volt. Azóta is kb 4 naponta vágni kell, mert iszonyatosan gyorsan nő! Nekem azt mondta a védőnő, hogy nyugodtan levághatom, hát én le is vágom!

Remélem most nem az SAP-ról és a BW-ről mesélsz a lányodnak az elalváshoz!!!:-)))

tamesz

ui: mára elegem van a munkából és az excelből főleg, megyek gyorsan etetni és aludni!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Timkapapa
Gratula a gyonyoru Fannihoz Kép

Mi annak idejen siman egy par babazoknit huztunk a kislanyunk kezere.

Angela
Majd alkalom adtan legyszi ird be hozzank a Panna nevet es, hogy maj. 18 a szules varhato idopontja.
Koszi Kép

Norka
29+3
norkini

SZiasztok,
én Nyetus férje vagyok és örömmel tudatom megszületett Kamilla 3050gramm és 53cm
holnap jönnek haza és fotót is mallékelünk is!
nyetus1

Timkapapa!

Fanni baba egyszerűen csodaszépKép Egyébként én is úgy tudom, hogy hülyeség az hogy nem lehet levágni a babák körmét. De olcsó pénzért lehet venni kis pamutkesztyűt, viszont nem tudom, hogy felétek a babaüzletek nyita vannak-e vasárnap. Nálunk Szegeden biztos nincs.

Nyetus Apu!
Hát gratulálok nektek is!Kép Várjuk a fotókatKép

Dorka!
Nem irigyellek a vizsga miatt, egy kicsit sem.

Muki(34+4)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Timkapapa

Valóban nem lehet mást mondani Fannira,minthogy gyönyörű.Mégegyszer gratula a kis szépséghez!

Nyetus apa!Gratulálok és nagyon várom a képeket!

Megjöttek a kiscsajok!!!

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Nyetuséknak is! Kép

A vizsga miatt én sem irigylem magam Kép

Most még mindig egyben vagyunk, de azért a hasam alja fájogat, ha járkálok. Ha leülök vagy fekszem, akkor semmi. Majd kiderül, úgy látszik az óravázlatokat kénytelen leszek ma legyártani Kép

Szép napok!
Dorka
dorka

Sziasztok!

Gratulálok Nyetuséknak is! Kép

A vizsga miatt én sem irigylem magam Kép

Most még mindig egyben vagyunk, de azért a hasam alja fájogat, ha járkálok. Ha leülök vagy fekszem, akkor semmi. Majd kiderül, úgy látszik az óravázlatokat kénytelen leszek ma legyártani Kép

Szép napot!
Dorka
dorka

Timkapapa Kép,

Fanni egyszerűen csodaszép! Kép Gyönyörű a kiscsaj és örülök, hogy Anyával együtt jól vannak. Kép

Nyetus Kép,

hatalmas gratula Kamillához, gyors felépülést, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok! Kép
Nyetus Apuka Kép, Neked is gratula a kiscsajhoz!

Természetesen a fotókat és a szülésmeséket is várjuk, ahogy az Anyukák ideje majd engedi. Kép

Mi még egyben. Mivel ma nem volt vizsgálat, gondoltam alszom egy nagyot (a fiúk még alszanak, tehát én is megtehettem volna), de ez a fránya köhögés nem hagyott, 1/4 7 óta fent vagyok. Kép Na mindegy, legalább hozzászokom a kevesebb alváshoz, a bébi miatt egy ideig úgysem fogok jókat durmolni. Kép

Beatrix
beatrix28

Dorka Kép,

nekem a hasam alja már kb 4-5 napja fájogat, és nekem is elmúlik, ha ledőlök. Én ehhez nem fűzök nagy reményeket. Kép
Vizsga: Kép

Beatrix
beatrix28

Timka és Timkapapa! Kép Fannibaba nagyon helyes! Kép

Nyetus és Nyetuspapa! Nektek is nagy gratula!!! Kép

Timurr, közben rájöttem, hogy részben hülyeséget kérdeztem, mert persze én is hallottam a gyógytea botrányról, viszont nem emlékszem, említettek-e márkaneveket ezzel kapcsolatban. Azt sem tudom persze, hogy málnalevélteát hány cég gyárt, lehet, hogy tényleg csak egy... Azért ha megtudsz valamit, szívesen veszem az infót, addig meg szerintem iszom tovább a löttyöt, és megpróbálom elhinni, hogy tényleg málnalevél van benne... Kép

Pocinövekedésben nálam talán a következô ugrások voltak: mintha a 30. hét körül lett volna egy látványosabb növekedés, meg talán a 34. héten. Engem egyébként soha nem az "keserített el", hogy én túl kicsinek találtam volna, hanem az, hogy mindenki más azt mondta, kicsi. Egyszer-kétszer még legyint az ember, aztán a nyolcadik megjegyzésnél már ideges lesz, és sajnos elgondolkodik azon, hogy nem lehet-e, hogy mindenki másnak van igaza, neki meg nem. De eddig (kopp-kopp) minden uh vizsgálat azt igazolta, hogy teljesen megfelelôen növekszik, szóval én már meg vagyok róla gyôzôdve, hogy tényleg nem sokat jelent a pociméret. Szóval szerintem ne vedd át a pociméretparát Kép, volt neked már így is elég idegeskedni valód, a baba pedig úgyis elveszi, ami neki kell.

Egyébként meg remélem, igazad van, és én is nemsokára babázom! Kép Már kezdek nagyon türelmetlen lenni. És Beatrixnak igaza van, mire te szülsz, már mindenki megint itt lesz és értetek fog drukkolni. Kép

Muki, nekem 93 cm a pocakom körbe. Na most megint elkezdhetnék aggódni, hogy neked (most hirtelen nem is tudom, hány hetesen) már 98-99, de nem fogok azért se. Kép

Csajok, azt miért mondják, hogy nem lehet levágni a Picúr körmeit 6 hétig? És tényleg nem lehet követni az ívét, hanem tök egyenesen kell levágni? Nem pont akkor alakulnak ki éles sarkok?

Beatrix és Dorka, ti lennétek a soron következôk? Kép Megy a drukk...!!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Muki, a legfrissebb mérési eredmény: 94 cm. KépKépKép

KépKép

Kép
borbolya

Óriási gratula az újabb babáknak! Hirtelenjében jó sok baba született.
Képzeljétek már tudok ülni. Kicsit még érzékeny, de már nem olyan vészes. 2 hét kellett a gyógyuláshoz! A körömvirágkrém sokat segitett.

Kép

KépKép
búzaszem

Nyetus,

nagy gratula Nektek is! Várjuk a képeket és Téged is vissza!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Borbolya!
Nekem nehogy elkezdj aggódniKépInkább fogjuk fel úgy, hogy én is megnyugszomKép Egyébként 2 héttel vagyunk fiatalabbak nálatok. De amúgy engem sem izgat annyira a dolog, nekem is szokták mondani, hogy jó van poci, de ahhoz képest, hogy mennyi idősek vagyunk..... Én erre széles vigyorral szoktam közölni, hogy hát ha ekkora helyen elfér, akkor minek nagyobbKép

Végül is te mikor kezdted inni a teát? Mert emlékszem, hogy dilemmáztál rajta, de végül mi is lett? 34 körül, ugye?

Muki(34+4)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Tamesz
Restellem magam,de nem találom a címedet,direkt elraktam a borítékot,de nincs meg.Megírnád emailbe?Sorry!ha majd nem kell biztos megtalálom.

Borbolya
Nekem mondjuk 107 a pocim,de jó kis alap is volt hozzá.Nálam én látom kicsinek ill. nem elég nagynak.Akiket látok kismamák fiatalabb terhesek és nagyobb van nekik!Na mindegy ,még nőni fog hisz még csak 30-31 hetesek vagyunk.

A teáról még annyit,hogy a bevizsgáltak közül egyedül a herbária termékei feleltek meg.De szerintem annyi kismama itta már és senkinek nem lett tőle baja!Max. van benne más isKép.Tényleg te mióta iszod?

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Nyetusnak is! Jaj de jó, jönnek a bébik. Kép

Képzeljétek éjjel átmentem kisbabába, úgy fájt a hasam, hogy nagyon, lehet, hogy nekem is kellett volna a szélcső vagy valami.. Kép Szóval tiszta para voltam, hogy most mi lesz, féltem, hogy ez a hasfájás beindítja a szülési fájásokat is, de nem fogom észrevenni, mert már azt sem fogom tudni, hogy hol fáj... Kép Szerintem volt egy-két jóslófájás is, meg keményedés, de szerencsére reggelre elmúlt minden, Bendegúz pedig mocorgott sokat, úgyhogy most már jól vagyunk. Kép

Szerintem ne aggódjatok a tea minősége miatt, ha tudnátok mi van a tejben, vagy a kenyérben, a párizsiról meg már ne is beszéljünk, én már párizsit meg virslit egyáltalán nem eszek, mert nem merek... látjátok még így is megfájdul a pocim. Kép

r
38+3
ruzicsky

Muki, Timurr, én napra pontosan betöltött 34. héttôl iszom. Kép Elsô héten napi fél literrel, onnan meg napi 1 literrel. Hol ízesítve, hol anélkül, ez hangulatfüggô. Persze sosem fogom megtudni, hogy használ-e valamit, mert nem lesz összehasonlítási alapom. De próbálok hinni benne, és az is valami. Kép

Ruz, tök igazad van... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok !

Timka ! Nyetus !
Gratulálok a babákhoz !

Szerintem a Herbária megbízható minőségű, már én is megvetted , de még nem iszom. ( Nekünk a kórházban betöltött 36. hetet mondtak .)

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Még mindig egyben. Most azon kezdtünk a férjemmel beszélgetni, hogy akkor kivárjuk a keddi vizsgát. De mi lesz, ha mondjuk elmegy a magzatvíz a vizsgatanítás közben? Nem annyira a tanároktól tartok, hiszen ők felnőttek. De mit mondok majd a kis másodikos manóknak? Kép Azért erre persze elég kicsi az esély, de mégis. Mert izgulni biztosan fogok valamennyire, attól meg ilyenkor már beindulhat a szülés...
Mókás lenne Kép

Minden esetre most már 5 óravázlatom kész a 10-ből. Holnap a holnaputáni órám vázlatát el kell mennem egyeztetni az osztálytanítóval, így most azt kezdem el írni. A többi is csak kész lesz.

Ma már tényleg olyan helyeket is kitakarítottam, amit nem is terveztem szülés előtt. A konyhaszekrény legfelső polcát is Kép
Anyósom lakása lassan veszélybe kerül. Ha itthon már nem marad más (amit azért nem hiszek), akkor megyek hozzájuk takarítani Kép A férjem mindig kérdezgeti, hogy mikor megyek Kép

Jó éjt mindenkinek!
Holnap majd jelentkezem.
Dorka 39+2
dorka

Sziasztok!

Timkapapa!
Fanni gyönyörű! Vigyázzatok rá nagyon!

Nyetus!
Gyanús volt, hogy rég nem hallottunk Felőled! Gratulálok Kamillához! Sokat gondoltam Rád, császáros "sorstárs" Kép. Sok-sok tejcsit Nektek és remélem Dini is jól fogadja majd a Hugit Kép!

Dorka!
Egész jól haladsz az óravázlatokkal, gratula Kép. Szerintem a vizsga vége előtt nem megy el a magzatvíz, de ha mégis, Te csak rohanj, majd a tanítónénijük elmagyarázza nekik a dolgok Kép.

Nekem is el kezdett keményedni a hasam. Nem túl fájdalmas és nem tart hosszú ideig, de most már naponta többször is előfordul. Szegény Manómnak már nagyon kevés helye van Kép. Néhány napja ez már különösen érezhető. Mondjuk nem csoda, hiszen holnap már megkezdjük a 40. hetet és nálunk nem lesz 41. Kép. Remélem azért még sok kajcsit és erőt tud elszívni tőlem Kép. Mindenestre lehet érezni, hogy közeledik a "vég" Kép.

Eveka

Kép
eveka

Nadine, Timka, Nyetus
Gratula a lánykákhozKépKépKép

Most többre nem futja az energiámból, 3 húzós nap áll mögöttünk, Kristófka teljesen felpörgött, kora reggeltől késő estig szinte egyfolytában ébren volt és pityergett. Ma már jól megbabakocsiztattam, talán ez segített, így délután óta már úgy ahogy nyugi van.
Szerencsére éjszakára mindig szüneteltette a balhét (este 7-8-tól reggel 6-ig alszik egyhuzamban, megszakítva egy hajnali gyors szopival, ilyenkor még pótlást se kér), ennek ellenére én már napok óta nem tudok visszaaludni a hajnali 2-3 óra körüli szopi után, egészen reggel 6 körülig kínlódok az elalvással, pedig álmos vagyok, mégse tudok elaludni. Mire pedig elaludnék, ébreszt a kis drágám, hogy "anyu kivilágosodott, keljünk gyorsan!"Kép Próbáltuk átverni a lehúzott redőnnyel, de semmi sem segít, reggel 6-kor menthetetlenül megkezdődik a buliKép

Finishelőknek hajrá!!! Babázóknak jó babázást, többieknek kitartást, magamnak pedig "jó" éjszakát! (és mindenki másnak isKép)Kép

Babus

Kép
babus2005

Eveka
Tényleg, bocsi a rossz memóriámért, de mikoris császároznak meg téged?
Mert a héten kell majd felhívnom a dokinkat a 6 hetes kontroll ügyében és talán a héten, vagy a jövő hét elején kell gondolom majd menni hozzá, és esetleg meglátogathatnánk majd, ha még akkor bent lesztek a kórházban. Persze, ha nem zavarunk. Velünk lesz Kristófka isKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Én is leginkább csak olvasó üzemmódban vagyok jelen.Kép

Nekünk azt mondták, két hétig nem lehet a baba körmeit levágni. Egyébként azért kell egyenesen, mert ha íveled, akkor benőhet a körömágy alá oldalt, és begyullad.

Az alhasi fájásokra meg mensiszerű görcsökre azt mondta a szülésznő, aki múlt héten mutatta meg a szülőszobát nekünk felkészítés után, hogy nem jelent semmit, ez normális, meg a baba is nyomhat valamit, attól is lehet. Én persze pont ott görcsöltem be, már azt hittem, maradunk szülni.Kép Nekem is csak a pihenéstől múlik el.
A jóslófájásoknál az egész méh keményedik, és nem csak az alja - ezt is a szülésznő mondta.

Connie
(33+2)

KépKép
connie

Sziasztok!

Aki előttem akar szülni, az húzzon bele! Kép
Na jó, ennyire nem komoly a helyzet, de most voltam ctg-n (ami persze szinte semmi fájástevékenységet nem mutatott Kép, 20 volt a legmagasabb), utána megvizsgált a doki. Szépen símul el a méhszáj, 2-3 ujjnyira nyitva vagyok, úgyhogy a héten valószínűleg lesz valami.
Mindezt persze úgy, hogy semmi jósló fájás Kép.
Ha nem lesz semmi, szerda reggel megyek újra, viszont vasárnap elutazik a dokim, jó lenne túl lenni a dolgon előtte.
A másik két lány holnapra van kiírva, de ők még sehogy sem állnak. Azért remélem nem egyszerre fogunk szülni négyen, bár mikor engem vizsgált a doki, keresték a szülőszobáról. Lehet, hogy Virág szül?

Körömvágásra nekünk is azt mondták, hogy 2 hetes korig nem szabad. Ha hosszú, húzzunk rá kesztyűt, hogy ne karmolja össze magát. Egyébként néhány nap alatt "lekopik".

Bocsi, most másra nem reagálok,mert annyira fel vagyok dobva...Kép

Ja, viszont szerintem Fannika nagyon hasonlít Timkára! Kép
zsana75

Sziasztok!

Megint voltam amnion, tágulás még mindig csak 1 ujjnyi. Víz tiszta, NST jó. Kép
Most azon imádkozom, hogy délutánig ne legyen semmi, Apa Pestre ment, legalább hazaérjen akció előtt. Kép A doki szerint bármikor szülhetünk, de ugye ezt hallom immár 1,5 hete. Kép Már elég kényelmetlen érzés, főleg az utolsó 3-4 nap. De nem panaszkodom, végig nem volt semmi bajom, ezt meg már kibírom, nem is sok van hátra. Kép

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok semmire, de Csabika egyfolytában nyúz, hogy ne üljek a gép előtt.

Szép napot Mindenkinek!

Beatrix (41+2)
beatrix28

Sziasztok!
Jo regen irtam marKép idom nem sok tetoteret epitunk be es sok a rohangalni valo,hogy mire Laura megerkezik kesz legyen. Talan hetvegen mar feltudunk koltzoni. Alig varomKép

Nadine, Timka, Nyetus:
Minden babahoz nagyon nagy gartula es jo egeszseget a mamaknak is!!! Nagyon szepek egytol egyig!
Beatrix szoritok neked, hgoy apa hazaerjen. Kép

Zsana: neked is megy a drukk!!!

Finisheloknek kitartas a babazoknak jo babazast es sok oromet!Kép

En ma nem vagyok toppon biztos a szel miatt de az ejszaka is szar voltKép
neszi

Zsana!

De jó neked Kép, remélem nemsokára babázol! És remélem én is, már úgy szülnék. Nem mintha a fájdalmakat várnám, de azt majd csak kibírom valahogy, csak már kezemben tarthatnám Bendegúzt, olyan jó lenne! Kép

r
ruzicsky

Hajrá Beatrix!És a többiek!

Timurr
Vendég

Sziasztok,

Tegnap hazaérkeztünk, sajnos csak a felét tudtam elolvasni amit írtatok, így m abepótoltam.

Gratulálok az új babákhoz Kép

Íme egy friss táblázat, remélem mindent beleírtam amit kértetek, ha mégsem, akkor írjatok Kép

<pre>
- <center>Anyuka</center> <center>Baba kora</center> <center><blink>Szülés (várható) ideje</blink></center> <center>Baba neve</center> <center>Méretei</center> <center>Születés hete</center> <center>Testvérek</center> <center>Kórház neve</center>
Babus 1. Babus Kép 2005.01.27 Kristóf 2700g 52cm 37+5 - MÁV Kh.
Cicmerák 2. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=cicmerák-users]Cicmerák[/url] Kép 2005.01.30 Gergő 3000g 53cm 38+5 - Szt. István Kh.
Ilonana 3. Ilona Kép 2005.02.02 Márton 3400g 54cm 38+3 - Schöfp Mérei
Tamesz 4. Tamesz Kép 2005.02.08 Marcell Szilárd 3450g 53cm 39+1 - Kistarcsai Kh.
Zsuzsa 5. Zsuzsa Kép 2005.02.10 Áron 3900g 54cm 37+5 - Bajcsy Kh.
Lirian 6. Lirian Kép 2005.02.18 Lili 2850g 52cm 34+4 - Schöfp Mérei
Búzaszem 7. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=búzaszem-users]Búzaszem[/url] Kép 2005.02.19 Hanna 4000g 57cm 39+3 - Semmelweis Kh. Miskolc
Maya29 8. Maya Kép 2005.02.26 Gellért 3540g 54cm 38+4 - Szt. István kh.
Agi 9. Ági Kép 2005.02.28 Liam Bálint 3610g 52cm 40+3 Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
Angéla 10. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] Kép 2005.03.02 Valér 3220g 51cm 38+6 - Bajcsy kh.
Nadine 11. Nadine Kép 2005.03.04 Gréta 4010g 52cm 41+4 Zsanett 2003.06.03 DEOEC
Timka 12. Timka Kép 2005.03.04 Fanni 3420g 53cm 41+4 - SOTE II.
Nyetus76 13. Nyetus Kép 2005.03.05 Kamilla 3050g 53cm 40+5 Dini 2002.05. Szt. Rókus Kh.
Nikcsi 14. Nikcsi 41+5 2005.02.23 ??? / ??? - - - Margit Kh.
Beatrix 15. Beatrix 41+2 2005.02.26 Ákos - - Csabi 2001.04. Szolnok
Vargáné 16. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=vargáné-users]Vargáné[/url] 41+2 2005.02.26 János - - - DEOEC
Fannimama 17. Fannimama 40+6 2005.03.01 Fanni - - - Schöfp Mérei
Monci 18. Monci 40+6 2005.03.01 Rita / Máté - - - Szt. Imre Kh.
Jck 19. Jck 40+3 2005.03.04 Sára / Dávid - - - BM
Eveka 20. Eveka 40+0 2005.03.07 Marcell? Gergely? - - - MÁV Kh.
Ancsimamóca 21. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=ancsimamóca-users]Ancsimamóca[/url] 39+5 2005.03.09 Kamilla / Kristóf - - Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór Kh.
Mano2005 22. Mano2005 39+5 2005.03.09 Fanni / ??? - - - HIETE
Angéla 23. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] 39+4 2005.03.10 Valér - - - Bajcsy kh.
Dorka 24. Dorka 39+2 2005.03.12 Bernát Kolos - - Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
Wester2004 25. Wester 39+2 2005.03.12 Luca Zsófia - - - Szombathely
Csibe26 26. Csibe26 39+1 2005.03.13 Noémi - - - Szt. Imre Kh.
Zsana75 27. Zsana75 39+1 2005.03.13 Sára / Vilmos - - - Szt. István Kh.
Lirian 28. Lirian 39+1 2005.03.13 Daniella Lili - - - Schöfp Mérei
Ruzicsky 29. Ruzicsky 38+5 2005.03.16 Gellért, Bendegúz - - - Szt. Imre Kh.
Dalmi 30. Dalmi 38+3 2005.03.18 Lenke - - - Szt. István Kh.
Jammie 31. Jammie 38+3 2005.03.18 Laura Noémi - - - Péterfy Sándor Kh.
Mtücsök 32. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=mtücsök-users]Mtücsök[/url] 38+2 2005.03.19 Dóra - - - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
Delfinke 33. Ildi(Delfinke) 38+0 2005.03.21 Marcell Tibor - - - Péterfy Sándor Kh.
Hadri 34. Hadri 37+2 2005.03.26 Barnabás - - - Nagykanizsa
Menjuss 35. Menjuss 37+1 2005.03.27 Dóra Johanna - - - Péterfy Sándor Kh.
Borbolya 36. Borbolya 36+6 2005.03.29 Panna - - - MÁV Kh.
Tóthzsuzsi 37. Zsu 36+5 2005.03.30 Alexandra - - Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi Kh.
Brigó 38. [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=brigó-users]Brigó[/url] 36+0 2005.04.04 Jázmin - - - Egri Kórház
Nebula 39. Nebula 36+0 2005.04.04 Flóra Anna / Balázs - - - Szt. István kh.
Pszi 40. Pszi 35+6 2005.04.05 Kinga / ??? - - Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor Kh.
Greenolive 41. Greenolive 34+6 2005.04.12 Áron - - - Szt. Imre Kh.
Monazsu 42. Mónika 34+6 2005.04.12 Dorina v. Réka - - Ádám Pécsi Megyei Szülészet
Mukika 43. Mukika 34+5 2005.04.13 Aliz - - - Szegedi női klinika
Zsuba31 44. Zsuba31 33+5 2005.04.20 Balázs, László - - Ági 1989, Orsi 1991, Ancsa 1996 Szegedi női klinika
Gabii 45. Gabii 33+4 2005.04.21 Nolan - - - Gold Coast Australia
Vaktyuk 46. Vaktyuk 33+2 2005.04.23 ??? / Patrik Csaba - - - Kútvölgyi Kh.
Connie 47. Connie 33+1 2005.04.24 Gergő Ákos - - - István Kh.
Edinka 48. Edinka 33+0 2005.04.25 Viktória - - - Balassagyarmat / Kenesei Albert Kh.
Zsisske 49. Zsisske 33+0 2005.04.25 Roland - - - István Kh.
Panny 50. Panny 33+0 2005.04.25 Kristóf - - Márk 2002.07.28. MÁV Kh.
Franyo 51. Franyo 32+5 2005.04.27 Dániel Vilmos - - Anna Virág 2003.02.24 Szt. Imre Kh.
Psandi 52. Psandi 32+5 2005.04.27 Levente - - Dani 2003.04.28 MÁV Kh.
Gezenguzerika 53. Gézenguz 32+5 2005.04.27 Anna v. Luca / Marcell - - - MÁV Kh.
Neszi 54. Neszi 32+1 2005.05.01 Laura - - Patrícia 2003.02.28 Fehér Megyei Szent György Kh.
Pfranciska 55. Pfranciska 32+1 2005.05.01 Boglárka / Benedek - - - Kaposi Mór Kh.
Asszony 56. Asszony 32+0 2005.05.02 Sára / Gergő - - - Kútvölgyi Kh.
Nagia 57. Nagia 31+5 2005.05.04 Bence Dániel - - - Veszprém
Panka 58. Panka 31+2 2005.05.07 Molli Anna - - Benjámin 2003.03.09. Miskolc Megyei Kh.
Timurr 59. Timurr 31+1 2005.05.08 Maja / János Martin - - - Kaposi Mór Kh.
Ildibaba 60. Ildibaba 30+5 2005.05.11 Zoltán Attila - - - Kútvölgyi Kh.
Patri 61. Szilvi (Patri) 30+1 2005.05.15 Benedek - - Patrícia 11 éves Schöfp Mérei
Norkini 62. Norkini 29+5 2005.05.18 Panna - - Jázmin Sarolta 2003.02.09 Szt. Imre Kh.
Akiren 63. Akiren 29+4 2005.05.19 Gréta - - - Péterfy Sándor Kh.
</pre>

Angéla+Valér (immár külön Kép )
angéla

AngélaKép
Örülök,hogy itt vagy ,ha Valér engedi rakj fel képet a kissráscól és mesélj!Remélem minden rendben veletek!

Timurr
Vendég

Egy kép a pici fiamról KépKép
angéla

Hajrá, hajrá mindenki!!! Most főleg Beatrix!!!

Timurr

Kérdeztél a múltkor, bocsi, hogy csak ilyen későn reagálok ráKép

Igen, én minden mérés előtt és után mérem. Nekem ez mindenképpen fontos, mert a 30 és a 130gr-ot is egyaránt ugyanolyan lelkesen tudja szívja, ami pedig mennyiségileg ugye nem mindegy. Így pedig, hogy tudom mennyit evett, ennek megfelelően kap még hozzá a póttejcsiből. Ráadásul ha nem mérném, képes lenne a végtelenségig enni, még 190gr tejcsi után is ökölbe szorított kézzel tömi magába a cumisüveget, egy csepp se veszhet kárbaKép, utána persze jön vissza a feleslegKép

Kutyushelyzet pedig változatlanKép, nappal itt, este anyukáméknálKép

Újabb kép nincs, de majd igyekszünk produkálniKép

Ez az 1 hónapos kor egész nagy változást hozott Kristófka viselkedésébenKép Már nem olyan "babás", már nem csak enni és aludni akar, hanem igényli, hogy foglalkozzunk vele. Furfangos, mert rájött, hogy anyunál mindig számíthat egy kis kényeztetésreKép Nekem ugyanis sose alszik el evés után, akár órákig se (olyan, hogy evés után beájulás?! Olyan már nálunk nem létezikKép), viszont ha apuci van vele itthon, 10-15 perc után azért nagy nehezen bealszik. És rájöttem az okára: kihasználja, hogy én minden egyes hangjára futok hozzá, elég egy nyöszörgés és anyu már a helyszínen van. Viszont apuci csak akkor megy be hozzá, ha már keservesen sír, 1-2 felsírással nem foglalkozik, Kristófka pedig egy idő után feladja és elalszik.
De elég már a hangom is. A múltkor apuci egyedül fürdette Kristófot, míg én kutyussétáztam. Mikor beléptem a lakásba, síri csend volt. Beköszöntem nekik, és azonnal rázendített a srác. Gondolta megjött a mami, lehet kajálni, most már ne húzzuk tovább az időt a fürdésselKép

Ja, és ma megvolt az első gőgicsélős nevetésünkKép Nagyon tündéri voltKép Épp a karomban volt, megszólalt a telefon, talán ez tetszett neki, mire elkezdett nevetni (nem mosolyogni!) és közben vagy 10-20mp-ig gagyarászott nagy boldoganKép
Utána pedig az ágyikójába betettem mellé a zenélős bociját,(szándékosan nem arra, amerre nézett, hanem a másik oldalára), meghallotta, hogy zenél és átfordította a zene irányába a fejét és nevetett egyetKép Nagyon édi voltKép

Babus

Kép
babus2005

Angéla

Naggggyyon édiKép

Kép
babus2005

Sziasztok
Szoritsatok, hogy április 3 előtt ne szüljek meg. Mert ha előtte szülök, akkor a TGYÁs, GYED alapon 42 000,- Ft nak a 70 %-a lesz, mivel tavaly elmentem GYES mellett 2 hónapig dolgozni, ha viszont utána, akkor vagy a maximum a minimál bér kétszeresének 70 %-a vagy a bruttó bérem lesz.

Angéla nagyon szép a kisfiad.

Lányok, ti a szülés időpontjába beleszámoljátok a ciklus hosszát is? Mert a szülést 28 napos ciklus alapján szokták meghatározni. Vagy az UH alapján van a szülés időpontja megadva?

Monika
monazsu

Angéla!
Gratula, nagyon szép a babócátok!!!!

Timurr,
e-mailben elküldöm a címemet, és köszi!

Babus,
hát én sem alszom sokkal többet, ugyanis Marcellünk éjjel is 3-3,5 óránként eszik, igaz, csak 90-100 grammokat, tehát nincs csak 2-2,5 óra alvás maximum egyszerre.
A nevetés nálunk is nagyon beindult, és a nagyon türelmetlen ordítás is, ha nem érkezik a kaja azonnal!!!

Beatrix, Zsana hajrá!!!
Lassan Ti is babáztok??? Drukkolunk!!!!

Ja és mi holnap leszünk kerek 1 hónaposak és a szombati mérésnél már átlépte a csemete a 4 kg-t, így már nem aggódom annyira, hogy mi lesz vele ha nincs elég tejem és pótlást kap, mert fejlődik rendesen, ügyesen figyel, sőt az apja kezéből ügyesen kiveri az üveget, ha elég volt a pótlásból! A fürdés viszont a kedvence a gyerkőcnek, ott soha semmi baja nincs, így elhatároztuk mindenképpen visszük babaúszásra, csak még nem tudom hová!

Szép napot Mindenkinek, itt süt is, csak nagy a szél és nem merem kivinni a törpét, de remélem holnap majd igen!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Hát, Lányok, ezek a babák gyönyörűek! Levettem a mintát. Kép

Nekem majd elszakadnak a csípőim ébredés után, mint amikor nagyon lefogytam, pedig most nem úgy nézek ki. Kép
Nagia

Az előző irományom elszállt, remélem ez nem jut hasonló sorsra Kép.

Angéla!
Nagyon szép Valér! Nem semmi, hogy már egyből frissítetted a táblázatot! Hihetetlen milyen bababeső volt az elmúlt két hétben Kép!

Babus!
Tök jó, hogy Kristóf már gőgicsél és hangosan nevet Kép! A dokinknak ma délután landol a gépe (ha nem ütközik valahol hóakadályba Kép). Ha minden jól megy, akkor én szerdán megyek hozzá a Rendelőintézetbe, majd csütörtök reggel megyek be a kórházba és aznap lesz a császár. Ha addig kihúzzuk, mert már második napja nagyon fájdogál a pocakom, de mindig csak hosszab ideig és folyamatosan, nem periodikusan. Így nem tudom, ez jelent-e valamit. Jó lenne ha ma még bent maradna a Fiam, hogy a doki is pihenhessen egy kicsit a hosszú repülés után Kép.
Egyébként meglepően sokat mocorog a Manó, nagyon helyezkedik. Éjszaka is sokat mocorgott, pedig végigi szokta aludni. Remélem nem túl rossz neki odabent.
Nektek is sokat mocorogtak szülés előtt? jelent ez valamit vagy csak tetszik neki a napsütés Kép?
Azt hiszem alszom egyet, hátha attól jobban érzi majd magát!

Remélem a jövő hét elején már én is rakhatok fel képet az egészséges Kisfiamról itthonról, akinek akkor már neve is lesz. Már kezdek nagyon izgulni... Mi valószínüleg nem fogunk híreket felrakni magunkról, mert ha lesz szabad alapítványi szoba, akkor Apuci a nap 24 órájában velünk lesz. De szép is lenne Kép!

Eveka (40+0 Kép )

Kép
eveka

Angéla!

Pici Valér nagyon édesKép

Muki(34+5)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

AngélaKép
Nagyon aranyos Valér!

Babus
A kakikukára sajnáltuk a pénzt,de én mérleget szeretnék,hogy mindig tudjam mennyit eszik.Talaltam egy helyen 17.000-ért az elég jó ár nem?Nagyon aranyos lehet Kristóf ahogy gőgicsél,nevetgél biztos változott már az arca is.Hát igen anya csak egy van és ezeknek a kis törpéknek anyuka a legfontosabb a világon és ezt ki is használják ,mert tudják úgy is imádjuk őket!

Tamesz
A héten megpróbáom eljuttatni magam a postára.
Marcinak hívjátok Marcellt?Biztos ő is nagyon aranyos,kép?Kép

Én vagyok a képmániás,de olyan jó nézegetni őket.Amúgy is kész vagyok bemegyek a szobába megnézek egy kisrucit elvigyorodom aztán kicsit jobban vagyok.

Monazsu
Drukkolok,hogy április 3 után legyen a nagy napKép.Nálunk nem uh szerint van a számolás,hanem utolsó mens. szerint,anno megkérdezték hány naposak a ciklusaim,nekem pont 28 úgyhogy nem tudom,ha eltérő lenne másképp számolták volna-e.Nekem uh szerint fiatalabb 5 nappal,de azt mondták az minimális és maradjunk a számoltnál.

Timurr
Vendég

Milyen hihetetlen, hogy már vannak itt 1 hónapos babák! Olyan, mintha csak tegnap születtek volna...!

Angéla, Valér nagyon édes! Kép Kérünk még majd róla képeket ám! Kép

Dorka, Beatrix, Eveka, Zsana, hajrá! Kép

Nálunk megvolt ma az elsô ctg, ami nem is igazán ctg volt, mert a méhtevékenységet nem nézték, csak a szívhangot. Úgy tunik, tényleg leányzó a pocaklakó, úgyhogy mi már csak AncsaPancsának hívjuk. Kép Becsült súlya 2586g. Méhszáj teljesen zárt, viszont méhnyak (?) elkezdett felpuhulni és rövidülni(?). (Remélem, ezt érti valaki. Kép) A "hátsó fali lepény Gr. II" azt jelenti, hogy kettes stádiumban van a méhlepény?

Borbolya
36+6

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya!
Igen, azt jelenti, hogy kettes érettségű. Ez ebben a "korban" teljesen normális. Ez még jól el tudja látni a Babócát.
A méhnyakhoz nem tudok hozzászólni. Nekem a méhszáj van nyitva, de a méhnyak megrövidülését soha nem említik.

Babus!
Azt elfelejtettem írni, hogy persze, hogy nem zavartok Kép. Gyertek be nyugodtan, ha éppen arra jártok Kép!
Kristóf pedig nagyon okos baba, hogy így kihasználja a lehetőségeit, már ami a foglalkozási igényéeit illeti Kép.

Eveka

Kép
eveka

Tamesz
a címem timurr@freemail.hu

Timurr
Vendég

Eveka, mi szombat délelôtt 11 körül megyünk a kórházba a következô ctg-re, ha esetleg már bent vagytok, és nagyon unatkoznátok Kép, én is szívesen beugrom hozzátok. De csak ha nem zavarunk, meg persze hacsak nem elôtte vagy utána indulnak be nálatok az események.

Babus, Kristófról rég láttunk képet! Kép Szóval ha van kedved, meg idôd... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Azoknak, akik már nagyon szeretnének szülni: a nyári babásoknál találtam egy érdekes sztorit és hozzá egy receptet, bemásolom ide is, hátha valakit érdekel (egyébként Rokica hozzászólása):

"Parmezános padlizsán Scalini módra

Majd 300 babakép disziti Scalini régimódi olasz éttermét Cobb megyében, Georgiában.

Az olasz étterem falán szereplő babák mindannyian azután születtek, hogy anyukájuk Scalini parmezános padlizsánját ették. A 9,95 USD (1890 HUF) árú főétel ? rántott padlizsán sajttal és sűrű paradicsomszósszal elárasztva ? ?garantáltan? beinditja a szülést az étterem szerint.

A padlizsán legenda nem sokkal az étterem nyitása után kezdődött, 23 évvel ezelőtt.

?Két-három évvel nyitásunk után páran megemlitették mikor visszatértek, hogy bejöttek hozzánk terhesen, ettek a padlizsánból, és röviddel azután megszületett a babájuk? ? mondta John Bogino, aki a fiával, Bobby-val együtt vezeti az éttermet. ?Egyik elmondta a másiknak, és szájról szájra terjedt.?

Máig több mint 300 terhes nő szült 48 órán belül miután a padlizsánt rendelte, és az étterem ?padlizsán bébinek? hivja ezeket a csecsemőket. Ha nem válik be két napon belül, akkor a kismamák ajándékutalványt kapnak még egy étkezésre.

Mi nem igérünk semmit, de az étterem nagylelkűen megosztotta velünk a receptet:

Hozzávalók

3 közepes méretű padlizsán
240 ml liszt
6 felkevert tojás
960 ml olasz fűszerezésű kenyérmorzsa
oliva olaj
1920 ml marinara szósz (recept lejjebb)
120 ml reszelt romano sajt
120 ml reszelt parmezán sajt
454 gramm reszelt mozzarella sajt
240 ml ricotta sajt

Elkészités:

1. Félcenti vastag karikákra szeletelni a padlizsánt. Nem muszáj meghámozni, a héjában van a legtöbb vitamin.

2. A szeleteket papirszalvétára teregetni, megsózni, még egy papirréteggel betakarni, és valami nehezebb tárggyal lenyomni hogy kinyomja belőle a felesleges levet. Egy óráig állni hagyni.

3. A szeleteket egyenként bepanirozni.

4. Előmelegitett oliva olajban kisütni..

5. Sütőedényben rétegenként lerakni egy réteg marinara szószt, padlizsán szeleteket, ricotta, parmezán és romano sajtokat, amig meg nem telik. Mozzarella sajttal betakarni és 25 percig sütni 190 fokos sütőben, majd 10 percig állni hagyni tálalás előtt.

Marinara szósz Scalini módra

Hozzávalók

2 evőkanál reszelt fokhagyma
3 evőkanál oliva olaj
1920 ml darabolt paradicsom (friss vagy konzerv)
240 ml apróra vágott vöröshagyma
120 ml apróra vágott friss petrezselyem
1 teáskanál oregano
1 teáskanál morzsolt erős paprika
30 ml friss apróra vágott bazsalikom
egy csipet kakukkfű
egy csipet rozmaring
1 teáskanál só
1 teáskanál őrölt feketebors

Elkészités:

1. Hagymát az olajon üvegesre melegiteni.

2. Fokhagymát hozzáadni.

3. Paradicsomot hozzáadni, felforralni, majd alacsonyra venni a lángot.

4. Maradék hozzávalókat beleraktni, kavarni, és alacsony tűzön rötyögni hagyni egy órát, néha megkeverve."

Ha valakinél bejön, kérünk róla híradást! Kép

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya,
jó ez a recept, bezzeg amikor nekem kellett volna még nem találtad meg!!!!????:-))))

Timurr,
tudom a címed, levél elment!!!!

Eveka,
Neked is hajrá!!!! Látogatóid már lennének!!!!

Így alszik tátott szájjal kaja után apán a mi kis drágánk!!!!
Kép

Itt pedig kicsit elcsodálkozott a világ nagy dolgain!!!
Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

NyetusKép
Nagy-nagy gratula nektek!Kép

Gyerkőcök nagyon édesek.Kép

Finiselőknek nagy-nagy drukkok mennek.Kép

Timurr,
neked mikor lesz a következő uh? Nekem csüt.-ön kell menni, már nagyon kíváncsi vagyok a leányzóra.Kép

Ruzicsky,
hasfájásKép

Mónika,
megy a drukkKép. Ha megbeszéled pocakbébivel biztos hallgatni fog rád.Kép
Nálam is u.m. szerint van a számolás, pedig az uh az elején 10 nappal kisebbnek nézte, de dokibácsim szerint az u.m. a jó dátum.

Borbolya,
jó ez a recept, kár, hogy nem szeretem a padlizsántKép

Panka(31+2)

panka

Tamesz, szánom-bánom, hüpp-hüpp, igazad van. De talán késôbb még jól jöhet. Kép

Olllllllyan jók ezek a képek!!!!
Kép
Mindenki tegyen fel minél több babás képet, olyan édesek és olyan jó kedve lesz tôle az ember lányának!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Eveka
Akkor ha csütörtökön lesz a császár, akkor elvileg keddig lesztek bent, ugye?
Megírod nekem mail-ben majd a neved (esetleg a mobilszámod is), hogy tudjam, kit keressek majdKép
Én majd holnap hívom fel a dokit, hogy mikor menjünk hozzáKép Majd megírom, hogy mit mondottKép
Ja, és én úgy tudom, hogy éppen ellenkezőleg, szülés előtt alig mozognak a babák. Kristóf az utolsó nap már egyáltalán meg se mozdult, csak 2-szer csuklottKép

Timurr
Nem tudom, hogy jó ár-e ez egy mérlegért, mert mi az unokatesóméktól kaptuk kölcsön, úgyhogy nem is tudom, milyen árban áruljákKép

Monazsu
Én úgy ismerem a szülés várható időpontjának számolását, hogy
az utolsó mensi első napja - 3 hónap + 7 hét nap +/- még annyi nap, ahány nappal a mensid hosszabb/rövidebb, mint 28 nap.

Tamesz
Marcell nagyon édiKép A második képen már olyan férfiasKép
A türelmetlen ordítás nálunk is nagyon menő lettKép Egyik percben még békésen alszik, a másik percben pedig már ordít, sőt, visít, olyan éhesKép

Tényleg, a ti babáitok nem szoktak horkolni? Kristóf tök sokszor horkizikKép Olyan kis szolid babahorkiKép

Tegnapra elértük a 3700gr-otKép Mi is gyarapodunk rendesenKép

Babus

Kép
babus2005

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?