Mzx,
dokinak már említettem a dolgot, de ő hárít azzal, h. később fogant. pedig ő is tudja, h. ez lehetetlen, hiszen ő nézte uh-n az egész folyamatot. de asszem legközelebb meggyőzöm, h. ésszerűbb magyarázatot szeretnék.
azért kérdeztelek titeket is, mert reménykedem, h. vannak még előrehaladottabb sorstársak, akik arról tudnának nekem beszámolni, h. semmi okom az aggodalomra. nah, hát ez még nem következett be. és hangsúlyozom, normál terhesség mellett ez nem zavarna, de így kicsit elkezdtem filózni...
pénteken lesz kontroll, de az hosszú idő!
én nem kaptam ilyen kört, amit te... dokim nincs felszerelve sajna ilyen szóróanyagokkal...
egyébként 1 doki, az ügyeletes, aki felvett a vérzéssel a kóterba, azt mondta annyi hetes, amekkora a mensi szerint. mire mondom neki, h. a terhegondozóm szerint kisebb kb. 1 héttel. erre azt mobdta, hogy nem, és megfelel az általam mondott kornak. majd aznap a kórház jobb gépén megnézte egy szonográfus asszisztens (méret ua, mint hajnalban) és ott is fiatalabbnak mondták. most akkor mi van? csípném, ha legalább 1 kórházon belül azonos protokoll szerint "rémisztgetnék" a kismamákat.
Pocibaba a 14. hét közepén 68 mm volt. azóta már bizta óriásit nőtt!
veled mizu amúgy, mzx-móni?
képzeld a mai napom jól alakult, nem volt semmi barna! talán elfelejthetem a szülésig!!! persze, ha valóban elmúlna is, folytatom a szigorú fekvést, amíg a placenta feljebb nem kerül. ma jó kedvem volt, mert reményt adott, h. talán mégis megtarthatjuk az esküvőt tavasszal, a nászút meg aztán hab lenne a tortán!
falina