Hát elôször is nagy-nagy gratula Nadine-nak és Timkának, és sok boldogságot a babákhoz!
Kíváncsian várjuk a képeket és a beszámlókat.
Maya, Gellért nagyon szép baba!
Adri, a pocid miatt nem tudsz már jól aludni, vagy csak sehogy sem jó? Képzeld, nekem egészen megnôtt már a pocim, szóval vége az aggódós idôszaknak, bár még mindig sokan meglepôdnek, hogy már az utolsó hónapban vagyok. De már tényleg nem zavar. Én egyébként viszonylag jól alszom még, bár minden átfordulásra felébredek, és 2x ki kell mennem wc-re minden éjszaka, de valahogy már egészen megszoktam. Meg mindig azzal "vígasztalom" magam, hogy lesz ez még rosszabb is.
Zsana, örülök, hogy megszakítottad az olvasó üzemmódot egy picit!
Jó hallani felôled, már én is gondoltam rá, hogy mi lehet veled. Képzeld, vettem hordozókendôt!
Angéla, ha idôd engedi, és úgyis hozzányúlsz a táblázathoz, megtennéd, hogy kiveszed a Benedek nevet? Férjem esküszik, hogy lány lesz
, meg legutóbb is inkább lánynak nézték. Köszönöm!
Hú, ma (is) egész nap pakolásztunk, meg fôztem, meg takarítottam, de még mindig annyi minden maradt, amit meg akarok csinálni a Manó érkezése elôtt. De már a lábamra is alig tudok ráállni, olyan fáradt vagyok...
Hétfôn megyek az elsô ctg-re, drukkoljatok majd!
Muki, a vérnyomás miatt szerintem se stresszeld magad. Tuti, hogy csak feljebb megy, ha túl gyakran méred és idegeled magad rajta. Nekem nagyon régen volt egy ilyen vicces sztorim. Vakbélmutét után feküdtem a kórházban, és jöttek lázat mérni talán a 2. napon. (Elsô nap elég magas lázam volt, és pocsékul is éreztem magam, de másnapra kicsit lejjebb ment.) Szóval elfeledkeztek rólunk, én meg 10 perc után eluntam a dolgot, és kivettem a lázmérôt a hónom alól. Megnéztem, lázam volt még. Mikor végre bejött a nôvér és elvette a lázmérôt, hangosan kommentálta, ahogy írta a kórlapra, hogy nincs láz. Én meglepve kérdeztem, hogy de hát nem x fokot (már nem emlékszem pontosan) mutatott? Mire közölte, hogy nem. Nem akartam, hogy ebbôl gubanc legyen, így inkább megkérdeztem, ne mérjük-e akkor újra. Erre közölte, hogy semmiképpen sem, mert akkor biztos lázam lesz. Szóval amellett, hogy elég vicces volt a szitu, valahogy ugyanerre a hatásmechanizmusra hivatkoztak...
Borbolya (36+4)