Új privát üzeneted érkezett!

Én alapból súlyfölesleggel indultam és a terhesség alatt pedig nem ettem többet mint előtte. Az elöző terhességeim alatt sem híztam sokat max. 7 kilót. A vérnyomásod miatt pedig ne izgulj, tereld el a figyelmed róla mert akaratlanul is fölizgatod magad.
zsuba31

Timka Kép,
gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok! Kép

Várunk vissza Mindenkit, ahogy időtök engedi. Kép

Beatrix
beatrix28

Nadine, Timka!

Nagy-nagy gratula Nektek a Lányokhoz! Szép nagy babák potyognak mostanság itt a topikban Kép!
Sok-sok tejcsit a Lányaitoknak, Nektek pedig gyors regenerálódást! Most egy picit szeretnék a bőrötökbe bújni Kép!
(De már nekünk is csak maximum 6 napKép!)

Eveka

Kép
eveka

Gratulálok Timkának!

Gondoltam én, hogy ma már neki is meglesz a baba! Kép

De mi lehet Zsanával, olyan régen nem írt már, lehet, hogy ő is babázik, de hát csak üzenne valakivel ha így lenne, nem? Vagy elromlott az internete?

ruz
38+1
ruzicsky

Na maradok a seggemen. 143/92 volt a nyomatom, felhívtam a dokit és azt mondta, hogy ne menjek sehova, pihenjek, aztán reggel megint mérjem meg.
Köszi Zsuba, megpróbálok nem annyira görcsölni a dolgon, de olyan nehéz. Jövőhét kedden legkésőbb megnyugszom, mert akkorra előrehoztuk a magánrendelőben való megjelenésemet.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Muki!

Tényleg ne aggódj, próbálj nyugodt maradni. Tudom, könnyű mondani. De ha a vérnyomásod miatt idegeskedsz, az egy ördögi kör, minnél jobban aggódsz, annál magasabbat mérsz (nekem is volt már ilyen). Pihenj sokat, gondolj szép dolgokra (jó sokat a bébire) és meglásd, a vérnyomid is alacsonyabb lesz. Kép

Szép álmokat Mindenkinek!

Beatrix
beatrix28

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, itt vagyok, csak átálltam olvasó üzemmódra. Valahogy mostanában nincs kedvem észt osztani Kép, meg annyira sokan vagyunk már, hogy nem is bírom követni, kivel mi van.

Természetesen én is gratulálok minden friss babásnak, a képeket és a sztorikat különösen várom. Kép

Velünk egyébként nincs semmi különös, legalábbis nem tudok róla Kép.
Dokit két hete nem láttam, utoljára januárban voltam megvizsgálva. (gondolom parázósok most szörnyűlködnek Kép) Talán hétfőn...
Strepto szűrés negatív lett, mondjuk én nem annyira örültem neki.
Egész jól érzem magam (na jó, azért nyögök rendszeresen), jól tudok aludni, nem lehet panaszom semmire.
Azért mostmár kezdek hinni azoknak, akik szerint az én pocilakóm is kibújik egyszer Kép.
Menni már csak kisterpeszben tudok, érzem, hogy feszítenek szét a csontjaim. Jól lent van már a pocim, de ez ugye nem jelent semmi konkrétat.
Arra gondoltam, a jövő hét szerda nekem megfelelő lenne a nagy eseményre Kép, mert akkor a hosszú hétvégére már itthon lehetnénk.

Nagyjából ennyi, ha van valami, majd SMS-ezek, vagy jön apuci az infóval.

Zsana (38+5)
zsana75

Zsana!

rülök, hogy Te is jól vagy. Nekem nem volt egy ideig működőképes a számítógépem és én is borzasztóan meglepődtem, hogy milyen sok új emberke van már itt a topikban, de ez csak jó. Azt pedig már én sem tudom követni, hogy kinek mikor kellene szülnie. De majd ha Angéla visszatér és Valér ezt hagyja neki, újra képben leszünk. Kitartás az utolsó másfél-két hétre. (Ezt magamnak is mondom Kép ) Ja, én mára terveztem a szülést, de nem jött be. Remélem Neked bejön a jövő hét szerda Kép. Mondjuk én most örülök, hogy még egyben maradtunk.

Eveka 39+4 (hú de sok Kép)

Kép
eveka

Szia Zsana:-)
Én is örülök, hogy jelentkeztél! Én már fél éve olvasó üzemmódban vagyok, ezért bocs, hogy csak így rádtörtem ismeretlenül..csak ugyanahhoz a dokihoz járunk és majdnem ugyanarra a napra vagyunk kiírva szülni, ezért mindig extra érdeklődéssel olvastam, amiket írtál.
Ezek szerint Te se sűrűn látod a dokit.Nagyon elfoglalt lett, amikor 3 éve megismertem, olyan jókat lehetett vele beszélgetni, most meg örülök,ha 5 perc alatt gyorsan el tudom darálni a kérdéseimet. Ettől függetlenül továbbra is nagyon bízok benne.
Te is jársz be ctg-re minden héten? Az alagsorba? Vagy fogadtál Te is szülésznőt?
Ha sikerül jövő szerdán szülnöd, ahogy tervezed:-)) akkor lehet, hogy találkozunk majd, mert én csütörtökre vagyok kiírva:-))

Minden friss kismamának nagy nagy GRATULA!!Alig várom már az új képeket-minden nap kitisztulnak a könnycsatornáim, minden kisbabás képen elbőgöm magam, annyira szépek:-)
Virág
villes

Szia Virág!

Nocsak, micsoda véletlen! Te ugye nem az egyik vagy a két lány közül, akivel hétfőnként együtt járunk ctg-re?
Igen, az alagsorba járok. Először oké volt minden, most hétfőn meg rossz volt az egyik gép, kicsit össze is vitatkoztam a nővérkével.
Nem tudom, milyen volt a doki 3 éve, én csak egy éve járok hozzá, de mindig kérdez a közös ismerősökről, stb. Szoval szerintem még mindig tök jó.
Nem bánom a szerdai találkozót, de azért néhány óra különbség legyen kettőnk között, ne kelljen a dokinak szaladgálnia két szülőszoba között Kép!
zsana75

Zsana:-)
Valószínű, hogy nem láttuk még egymást, bár az első két ctg-n én is az alagsorban voltam az Anikónál,soha nem hétfőn,most meg már a 2.-ra járok, mert fogadtunk szülésznőt is, így már a ctg-t is ő csinálja.
Ok, én bevállalom a szerda éjszakát, tied lehet a nappal.Jó úgy?:-) Nem tudom, milyen perverzió ez nálam, de én éjszaka szeretnék szülni. Ha már aludni úgyse nagyon tudok...:-)
Szerintem is tök jó a doki, különben nem járnék hozzá, csak régebben több figyelem jutott az emberre és ez hiányzik egy kicsit.De még így is viszi a pálmát és itt a Babaneten is végignéztem, eddig csak jókat írtak róla azok is, akik már szültek nála.
Babócáddal mi újság? Beállt menetirányba?
Virág
villes

Beatrix!
Neked is köszi a biztatást. Ma reggel már "csak" 133/90 volt, tehát azért azt jelzi, hogy vmi nem maga a tökéj és azért parázok időnként rajta, mert attól félek, hogy rajtam kívülálló okok miatt ennyi és ezért én nem tudok a dolgon segíteni.

Zsana!
Nem értem... Miért is nem örülsz a negatív Strepto eredménynek?

Muki(34+3)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok

Gratulálok Timkának és Nadinnak. Jó sokat vártak a babákra.

Ez az alvás dolog már az agyamra megy. Már megint alig aludtam este. Olyan vagyok minta a mosott sz... Már elnézést

Adri
hadri

Sziasztok!

Nadine és Timka!

Csatlakozom a jókívánságosztók tábor
hoz!Gratulálok, és minden jót Nektek!

Mukika!

Néztem a vérnyomásaidat, és picit én is szeretnélek megnyugtatni. Nekem kb. 2-3 hete kell vérnyomáscsökkentőt szednem. Így a vérnyomim 130/80-nál sosem magasabb. Eleinte görcsöltem, hogy ez is sok, és minden mérés előtt szuggeráltam magam, hogy ne izguljak, nem lesz magas. De már a mérő búgása is megemelte szerintem. Aztán az első kontrollon a doki nagyon megnyugtatott. Azt mondta, hogy ezek az értékek tökéletesek még. Ha feljebb megy, akkor van gond, mert a tartósan magas vérnyomás (170/105 volt a legmagasabb értékem)a lepényben infarktust okozhat. De ezekkel az értékekkel nem lehet probléma. Sok helyen a 140/80-az értéket olvastam határértéknek. Mindenképpen nyugodj meg, mert van megoldás a problémádra, sokat pihenj, és kíméld magad. Ja..és nem sózd a dolgokat! Sőt, a só és a fűszerek nagyon emelik a vérnyomit. Remélem picit tudtam segíteni.

Ma reggel azt vettem észre, hogy lejjebb csúszott a pocakom..Kép Nem gondolom, hogy a napokban szülni fogok, de azért jó érzés, hogy elindult a baba lefelé. (Eddig sem volt persze fennt.)
A babaeső egyre inkább fokozza a babázás utáni vágyamat.

Dalmi
(38+1)
dalmi

Sziasztok!

Minden új babásnak gratula, nagyon kíváncsi vagyok ám a szüléstörténetekre Kép

Tegnap olyan jót aludtunk, hogy ihaj Kép Tök kipihent vagyok. De meddig? Ma jönnek a rokonok. A lakás puccban, kaja kész. Mi sem vagyunk normálisak, de mindegy.

Egyre jobban telik az a táblázat Kép Kitartás lányok, nincs sok hátra.

Üdv. cicc
cicmerák

Sziasztok!

Zsana! Örülök, hogy előkerültél! Majd adok én nektek olvasó üzemmódot! Kép Kép Kép Tessék csak írogatni is néha! Kép Én már nagyon izgulok, hogy mikor lesz baba, úgyhogy izguljunk együtt, az sokkal jobb! Kép

Tegnap este szerintem jóslófájásaim voltak! Már kezdtük azt hinni a férjemmel, hogy szülünk, mert 2-3 alkalommal egymás után fájt a pocim és bekeményedett, de aztán elmúlt. Lehet, hogy azért is, mert én meg éppen, hogy nem akarok éjszaka szülni, mert én még tudok aludni, néha van egy-egy óra éjszaka, hogy forgolódok, de ezen kívül jól alszom és nem akarok éjszaka indulni, mert sötét van, mindenki álmos stb. jobb lenne nappal.

Úgyhogy tegnap este már volt egy kis izgalom, remélem ez azt jelenti, hogy már nincs sok hátra, meg hogy a méhem már gyakorolja mit kell csinálni. Kép

r
38+2
ruzicsky

Sziasztok!

Zsana Kép, örülök én is, hogy minden rendben Veletek. Kép

Voltam reggel megint amnion, magzatvíz tiszta, szívhang is jó, vagyis kicsi fiam még mindig jól érzi bent magát. Kép Kíváncsi vagyok, mikor indul el kifelé, ide, hozzánk. Már nincs sok hátra, ezt már féllábon is kibírjuk. Kép

Dalmi Kép, ez azért jó jel, hogy megy lefelé a pocid, persze ettől még lehet, hogy 1-2 hét is hátravan. Kép

Muki Kép, miközben méred a vérnyomásod, gondolj valami szépre. Kép Örülök, hogy reggel nem volt olyan magas. Kép

Adri Kép, én még tudnék aludni, csak az a bibi, hogy a vizsgálatok korán vannak a kórházban, így korán kell kelnem. Így én is olyan vagyok, mint a mosott sz... Kép

Beatrix (41)
beatrix28

Beatrix!

Most már csak kibújik az a baba! Kép Ezen én is mindig ki vagyok akadva, hogy ha kórházba kell menni az embernek valami vizsgálatra, akkor tuti hajnalban kell menni, én meg utálok korán kelni!

r
38+2
ruzicsky

Lányok!
Köszönöm szépen a biztatást, aranyosak vagytokKép Egyébként én is észrevettem magamon, hogy már amikor nyúlok a vnyomásmérőért, szerintem már akkor elindul felfelé, de tényleg hál'Isten ma nem volt olyan magasan(habár csak 2x mértem, igyekszem ritkázni a dolgot).
Dalmi!
Az a 170/105, az tényleg nagyon ijesztően hangzik. Ja, és a sót+a fűszert kiiktatom az étrendemből.

Tök jó azoknak, akiknél már készülődnek kifele a picúrokKép

Muki(34+3)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok,

Egy olyan 10 perccel ezelőtt, kocsonya-szerű anyag kezdett el jönni belőlem ami nem véres és nem fáj. Találkozott már valaki hasonlóval?
Esetleg ötlet, hogy tegyek-e valamit?
S.O.S. Kép

(38.hétben vagyok)
jammie

Jammie!
Szerintem a nyákdugó volt!
Kérdés,hogy hány hetes terhes vagy,ha közel a szüléshez akkor nem kell tenned semmit,hamarosan babázol.
Vendég

Jaj!Látom már,a 38. hét, szerintem még jó pár nap is eltelhet mire beindul a szülés. Ne ijedj meg!Kép
Vendég

Jammie Kép, szerintem is a nyákdugó. Ne aggódj, ez a dolgok természetes "indulása", innentől akár pár nap, akár 2 hét is lehet a szülésig. Készül a szervezeted, az már biztos! Kép

Beatrix
beatrix28

Nagyon köszönöm, sikerült kicsit megnyugtatnotokKép
jammie

Sziasztok.

Fanni és Timka nevében is köszönöm a szurkolást és a gratulációkat!

Mint ahogy Tamesz tegnap írta is, tegnap 13:53-kor (bár szerintem 2 perccel korábban :o) ) 3420g és 53cm paraméterekkel született Fanni.

Azt a megbízást kaptam asszonypajtástól, hogy röviden számoljak be, hát íme:

Reggel doki megvizsgálta, újabb biztató jeleket tapasztalt (több, mint egyujjnyira kitágult már), leküldték a vajúdóba és rákötötték infúzióra, kapta az oxicillint (ha elírtam volna, bocs, Ti biztosan jobban tudjátok ;o) ). Aztán volt burokrepesztés 11 körül, na onnantól kezdve már jöttek a fájások... Timka mindig is a császár és az epidurálás ellen volt (nem tudom, mennyire hangoztatta ezt a nézetét itt), dél körülre viszont gyökeresen megváltozott a nézete: kért epdiurálást. Szerencsénk volt, az altatóorvos délután is ügyeletes volt, úgyhogy megkaphatta. Fél órán belül már lecsillapodtak a fájások - viszont addigra (~13óra) teljesen eltűnt a méhszáj, szóval ott voltunk a kitolási fázisban, fájásokat viszont kevésbé érezte Timka... Nem részletezem tovább, majd megteszik ezt helyettem :o) Rövid, de annál heroikusabb küzdelem után végül megérkezett Fanni. Innentől az időérzékem elveszett, babát és mamát rendberakták, aztán otthagytak bennünket egy órára. Jó volt!

Most éppen teltház közeli állapot van a Sote II-n (mikor a szülőszobába átmentünk a vajúdóból, az előttünk szült babákat még akkor rakták rendbe), úgyhogy nem a gyermekágyra került be, hanem vissza a terhespathológiára, de bármikor átmehet (és át is megy :o)) a babához. Remélhetőleg ma már felszabadul hely a gyermekágyon, úgyhogy átköltözhet a baba mellé.

Baba jól van, jókat alszik. Szopni nem akart tegnap, de este végül ráérzett az ízére.

Hát ennyit tudok mondani. A többit Timka majd részletezi, amikor lesz rá érkezése...

Még egyszer köszönjük a jó szavakat, nekem is jól esett olvasni, és át is adtam őket!

Aki mostanában szült, azoknak gratulálok, aki pedig még nem, annak kitartást és hajrá!

Timkapapa

ui. Most kaptam a telefont, indul a költözés a gyermekágyi osztályra!
timkapapa

Kép

Sziasztok!

Ígérem képet GellértrQl, de valamiért nem enged az albumomba új képet feltölteni. KésQbb újra próbálkozom.

Üdv.Mindenkinek:

Maya és GellértKépKép
maya29

Timkapapa!
Köszi a híradást a Lányokról! Sok tejcsit és boldog babázást!

Jammie!
Nem volt véletlenül ma vagy tegnap méhszájvizsgálatod? Nekem azután volt hasonló "élményben" részem. Mondjuk nekem nagyobb mennyiségű barnás-vörös trutyi jelentkezett. Görcsök vagy fájdalom nálam sem volt. Mi bementünk a kórházba, ahol csináltak egy ultrahangot, egy flowmetriát és bekukkantottak. Így kiderült, hogy sem a Babának sem a méhlepénynek nincs baja, csak ilyenkor már ödémásak, felpuhultak bent a szövetek és könnyen sérülnek egy ilyen durvának mondható vizsgálat során. Engem megnyugtatott, hogy bementünk a kórházba és egyáltalán nem néztek hülyének az aggódásomért, pedig nem is a saját dokim nézett meg, hanem az ügyeletes, aki nagyon alapos és lelkiismeretes volt. Elmondta, hogy akkor kell aggódni, ha friss vér vagy darabos trutyi távozik. Ha aggódsz, szerintem hívd fel a dokidat. Én is ezt tettem volna, ha akkor épp elérhető lett volna...
Egy hét múlva az újabb méhszájvizsgálatot követő hasonló, bár enyhébb tünetekkel már nem mentünk be a kórházba.

Csak most olvastam, hogy bő 1 ujjnyi kitágulással Timkát már bent tartották és oxitocint is kapott. Nekem csütörtökön már bő 1 ujjnyira volt kitágulva, mégis simán hazaengedtek és még mindig egyben vagyunk Kép. Én elégedett lezsek azzal, ha a 40. héten bújik ki a Fiacskám Kép. Remélem addigra a nátha/influenzám is véget ér, mert most elég rossz a közérzetem és úgy tűnik a homeós csodabogyók sem akarnak gyorsan hatni Kép.
Viszont képzeljétek, már kb. 3 hete nem hízok egy dekát sem. Remélem ez nem azt jelenti, hogy a Fiam sem gyarapodik Kép. 11 kg-ot terveztem hízni és 12 kg +-nál megállt a mérleg nyelve Kép. Pedig annyit eszek, amennyit csak akarokKép. A +1 kg pedig úgy döntöttem, hogy a télre fogható, akkor úgyis mindig szoktam 2-3 kg-ot "tartalékolni". Remélem azért növöget a Kis Drágám. Kár, hogy már nem becsülgetik a súlyát Kép.

Eveka

Kép
eveka

Maya!
Gellért nagyon édes! A sapkájában olyan, mint egy kis ManócskaKép!!!

Eveka

Kép
eveka

Eveka,

Méhszájvizsgálat nem volt manapság. Dokim sajnos szabin van, de azt hiszem ha lesz még valami tünet én is kénytelen leszek megbízni az ügyeletben.

(Gellérthez én is csak gratulálni tudok nagyon édes Kép)
jammie

Sziasztok!

Muki,
nem magamtól vagyok ilyen okosKép, csak rákerestem a neten.Kép
Nekem előző terhességem alatt magas volt a vérnyomásom, a belgyógyász azt modta, hogy 140/90-ig ok. Meg ha magasat mérnék pár perc múlva mérjem meg újra és azt vegyem figyelembe. Nem lehet, hogy stresszeled magad a méréssel és azért lesz magasabb?

Beatrix,
hát most már akkor nem tudom hogy hogy vanKép, ami biztos, hogy nálunk szülés előtt NST-re kell járni, és itt bizony kezedbe nyomják azt a fránya gombot, hogy nyomogasd, ha úgy érzed mozog a bébi (pedig én lennék a legboldogabb, ha nem így lenne, sok lépcsőzéstől megkímélt volnaKép), szülés közben pedig CTG-zni szoktak, itt már nem kell nyomogatni a gombot.

Zsu,
toxémiaKép

Nadine, Timka,
nagy-nagy gratula, sok boldogságot kívánunk nektekKépKép

Tamesz,
hú te már dolgozol? Hogy jut rá időd?

Villes,
én is éjszaka szeretnék szülni, meg lehetne hétvége is.Kép Az első is így volt, és teljesen nyugis volt minden.

Maya,
Gellért nagyon édesKép

Panka(31+0)

panka

Timkapapa
Köszönjük a híradást,fülig ért a szám amikor olvastam,örülök,hhogy minden rendben és ti már babázhattok.

Maya
Nagyon aranyos a kis sapkás manóka!

Ma szerettem volna venni málnalevél teát,ha már arra a drogéria mellett mentem el és a nő azt mondta,hogy azt a teát egy nem tom milyen cég gyártotta,a lényeg hogy az amelyikkel volt a botrány,hogy mindenfélét találtak benne.Szerintetek?
Mégegy kérdés,ha estleg valaki nyilatkozna,aki használt már orrszívót ér valamit a pumpás is vagy jobb (sokkal) a porszívós?

Babus
Te minden evés elött,után méred Kristófot?Kutya helyzet?Új képek?

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Timurr,
én csak porszívósat használtam eddig szerencsére csak egyszer, de az tutti! a pumpás öcséméknél sem jött be!!!! én meg már nem is vettem!

Panka,
itthon végezhető a munka, csak csütörtökön 3 óra alatt adták át a fiúk, hétfőre meg kell csinálnom, de még itt az éjszaka, mert most takarítottam, most hívtak a szomszédék, hogy átjönnének megnézni a manót, holnap apuék jönnek, szóval nincs rá sok időm, de ma már vagy 5 órát dolgoztam vele! Ja egyébként a teraszt akarjuk leburkolni az idén, csak azért vállaltam el a munkát!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Maya Kép, Gellért baba egy tünemény! Kép

Timkapapa Kép, köszönjük a beszámolót, és Neked is gratula Fanni babához. Üzenet Timkának: várjuk vissza sok szeretettel. Kép

Panka Kép, én se tudom hogy van, nálunk tutira nincs ilyen gomb. Kép De mindegy is, akármi is a módszer (vagy a neve), a lényeg, hogy bébijeinket tudják figyelni. Kép

Eveka Kép, én is 12 kg-ot híztam, az utóbbi 5 hétben viszont egy grammot sem, és a hasam sem nőtt tovább. Bízom benne én is, hogy ettől a baba azért növögetett tovább. Súlybecslés nálunk sincs, a szülésznőm kívülről nézegetve, méregetve a pocakomat mondja, hogy 3,5 kg körül lesz Ákos. Hát kíváncsi leszek. Mondjuk a lényeg, hogy egészséges legyen. Kép
A homeós bogyók nem mindig hatnak gyorsan, sőt a gyerekorvosunk szerint az is előfordulhat, hogy eleinte rosszabb és aztán kezd javulni a beteg állapota.

Az utóbbi 2 napban igencsak "megkínoz" a kicsi fiam, valamimet lent a hasam alján annyira tudja nyomni, hogy néha csillagokat látok. De próbálom könnyedén viselni, mert a szülési fájdalmak jajajj sokkal erősebbek lesznek. Kép

Timurr Kép, én erről a tea mizériáról nem hallottam semmit. Már a második csomag végénél járok, remélem, legalább hatásos lesz. Kép
Orrszívó: ha náthás a baba, akkor a porszívós a jó, a kézivel ki nem szeded az orrából és mélyebbről a váladékot. Mi megvettük, de remélem, sokáig nem lesz rá szükség. A szülésznőmtől kaptam szájmaszkot is, így ha valaki beteg lesz a családban, szigorúan viselnie kell majd. Ha nem gyógyulok meg Ákos születéséig, én leszek az első, aki használhatja a maszkot. Kép De (kopp, kopp) már jobban vagyok valamivel, használ az antibiotikum. Kép

Beatrix
beatrix28

Tamesz Kép,
Te aztán bírod a strapát. Azért néha pihenj is. Kép

Beatrix
beatrix28

Hát,azt hiszem veszünk egy porszívóst is.Múltkor vettem egy simát,de mindenkitől azt hallom nem ér semmit.

BeatrixKép
Biztos meggyógyulsz Ákos születéséigKép,és biztos,hogy ő attól függetlenül,hogy te nem ő tuti hízott szépen.Én is a diéta miatt fogytam,de a babó az hízott,kiszipolyozott engem,de most jól tartom magunkat.

Olyan lusta ma a lánykám,néha megkapergál itt-ott,nagyon light-os,máskor egész nap majd szét üti-rugja a lakosztályát.Ma vettünk neki egy plüss macit,és nem én raktam a kosárba,hanem apa,haladás.Kép

Megkérdezem a többi drogériában is málnalevélteá
t,biztos nem csak az az egy cég gyártja.

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Virág
Oké, én éjszaka úgysem szeretnék szülni. Kép
Egyébként ferdén fekszik a gyermek, de a feje van alul, úgyhogy ebből bármi lehet.
Te beszéltél a dokival pénzről? (jöhet e-mailben is, gondolom a többieket úgysem érdekli)

Mukika
Azért nem örültem, mert ha pozitív lett volna, akkor kapjuk az antibiotikumot szüléskor, és az a tuti.
Így meg ki tudja, szülésig mit sikerül összeszedni...

Ruzicsky
Látom, te máshol is fórumozol! Kép én persze ott is csak olvasok
Neked is a hét első felében kell szülni, hogy szombat estére otthon legyél! Kép

Beatrix
Úgy látom, a te fiad is a tavaszt várja! Kép

Maya
Gellért nagyon aranyos, nekem a legalsó képen tetszik legjobban. Kép
Ha lesz majd időd, mesélj, hogy miért lett császár!

Timkapapa
Fannikáról miért nem kaptunk képet????

Timurr
Ezt a málnalevél teás dolgot én sem hallottam. Mondjuk ha egy cég "gyártja", az tényleg gáz, gondolom inkább csak csomagolja Kép.
Nekem most pont kifogyott, úgyhogy nem tudom, ki forgalmazta, de én is találtam benne gyanús részeket, pedig elég sok málnabokrot láttam már. Kép Mindenesetre még élek!

Zsana (38+6)
zsana75

Szia Zsana,

Na emlékeztem, hogy Veled vagyunk kiírva egy napra, március 13, ugye???Kép De úgy látom, még Ti is egyben vagytok. Amúgy milyen érzés? Meg vannak már jelek? Nekem tegnap a hóeséses napon voltak azért már jóslók, de aztán abbamaradt...
Nem tudom, hogy van ez, de én sokkal fürgébbnek érzem magam, mint pl. a 8. hónapban. Nem fáj semmim, tudok jönni-menni stb. szóval ezt fordítva vártam volna, de így tök jóKép

Azt a fogas-röhögős fejecskét hogy kell csinálni, valami írja le plííííííííz!

Csibe (38+6)

Kép

Kép
csibe26

Zsana,
ebben az antibiotikumos ügyben igazad van. Sajna nem tudhatjuk, mit szedünk össze szülésig. Kép Nekem is minden szűrésem negatív lett, mégis aggódom, nehogy valami becsússzon.
Ákoskának nem kellene a tavaszt várni, mert még 2 hétig tél lesz, addig bent csak nem marad. Kép
Anyu ma gombócot főzött, férjem és kisfiam hoztak is nekem. Anyukám szerint a bébi a gombócot várta, de ez se jött be, már kétszer ettem belőle, ő mégis bent kuksol tovább. Kép Na, nem türelmetlenkedem, ilyenkor este felé már úgyis azt gondolom, hogy inkább holnap induljunk, aludnék még egy jót. Kép Pláne, hogy holnap reggel nem lesz vizsgálat, így nem kelnék hajnalok hajnalán.

Timurr Kép, ez a frontos idő a babákat is belassítja néha. Lassan az Apukákat is csak elkapja a vásárlási láz. Kép

Beatrix
beatrix28

Csibe Kép

kettőspont és nagy o: Kép
beatrix28

Zsana
Mail ment
villes

Maya!
Gellért baba nagyon édiKép

Zsana!
Így már értem. Ezzel egyébként én is így vagyok! Roppantul nem érdekel, hogy mi volt a 35. v. 36. héten v. akármikor, mert egy fertőzés piszok gyorsan jöhet, úgyhogy én sem szeretném, ha arra építenének, hogy mi volt hetekkel ezelőtt a helyzet. Főleg, hogy nálam állandóan tenyészett a baci.

Muki(34+3)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Ja, egyébként olyan fura, mert én is vmiért úgy képzeltem mindig is, hogy ha szülök, akkor az éjszaka történik. Nem tudom miért.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Beatrix
köszi Kép

Kép

Kép
csibe26

Hát elôször is nagy-nagy gratula Nadine-nak és Timkának, és sok boldogságot a babákhoz! Kép Kíváncsian várjuk a képeket és a beszámlókat.

Maya, Gellért nagyon szép baba! Kép

Adri, a pocid miatt nem tudsz már jól aludni, vagy csak sehogy sem jó? Képzeld, nekem egészen megnôtt már a pocim, szóval vége az aggódós idôszaknak, bár még mindig sokan meglepôdnek, hogy már az utolsó hónapban vagyok. De már tényleg nem zavar. Én egyébként viszonylag jól alszom még, bár minden átfordulásra felébredek, és 2x ki kell mennem wc-re minden éjszaka, de valahogy már egészen megszoktam. Meg mindig azzal "vígasztalom" magam, hogy lesz ez még rosszabb is. Kép

Zsana, örülök, hogy megszakítottad az olvasó üzemmódot egy picit! Kép Jó hallani felôled, már én is gondoltam rá, hogy mi lehet veled. Képzeld, vettem hordozókendôt! Kép

Angéla, ha idôd engedi, és úgyis hozzányúlsz a táblázathoz, megtennéd, hogy kiveszed a Benedek nevet? Férjem esküszik, hogy lány lesz Kép, meg legutóbb is inkább lánynak nézték. Köszönöm!

Hú, ma (is) egész nap pakolásztunk, meg fôztem, meg takarítottam, de még mindig annyi minden maradt, amit meg akarok csinálni a Manó érkezése elôtt. De már a lábamra is alig tudok ráállni, olyan fáradt vagyok... Kép

Hétfôn megyek az elsô ctg-re, drukkoljatok majd!

Muki, a vérnyomás miatt szerintem se stresszeld magad. Tuti, hogy csak feljebb megy, ha túl gyakran méred és idegeled magad rajta. Nekem nagyon régen volt egy ilyen vicces sztorim. Vakbélmutét után feküdtem a kórházban, és jöttek lázat mérni talán a 2. napon. (Elsô nap elég magas lázam volt, és pocsékul is éreztem magam, de másnapra kicsit lejjebb ment.) Szóval elfeledkeztek rólunk, én meg 10 perc után eluntam a dolgot, és kivettem a lázmérôt a hónom alól. Megnéztem, lázam volt még. Mikor végre bejött a nôvér és elvette a lázmérôt, hangosan kommentálta, ahogy írta a kórlapra, hogy nincs láz. Én meglepve kérdeztem, hogy de hát nem x fokot (már nem emlékszem pontosan) mutatott? Mire közölte, hogy nem. Nem akartam, hogy ebbôl gubanc legyen, így inkább megkérdeztem, ne mérjük-e akkor újra. Erre közölte, hogy semmiképpen sem, mert akkor biztos lázam lesz. Szóval amellett, hogy elég vicces volt a szitu, valahogy ugyanerre a hatásmechanizmusra hivatkoztak...

Borbolya (36+4)

KépKép

Kép
borbolya

Timurr, milyen cég, milyen botrány? Én napi 1 litert megiszom belôle, most akkor ez nem is olyan jó ötlet?

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

BorbolyaKép

Nem akarok senkit rémisztgetni,csak drogéria mellett mentem el,megkérdeztem a nőt van-e málnalevél tea egyből rávágta,hogyszerinte nincs és nem is lesz,de azért megnézi,miközben pakolászott akkor mondta,hogy nekik egy fajta volt (kiféle-miféle nem mondta),de már nem lesz.Volt a tv-be is kb. a pirospaprika botrány után,hogy bevizsgáltak egy csomó herbál teát és a madárszartól elkezdve mindenfélét találtak benne.Amit ők tartottak az efféle volt.Én is meglepődtem,de megkérdezem majd másik helyen is ami rossz azt csak nem árulják nem?Legalább is bízom benne.Egyébként én nem tudom,hogy valóban segít-e,lehet hogy a tudat jobban.
Egyébként átvettem tőled a kicsi a hasam parát.Jó neked,hogy már túl vagy rajta.Neked mikor indult be úgy igazán a növekedés?
Én egy éjjel kb. 5-ször megyek wc-re van hogy pár csepp jön,de ha nem megyek ki nem tudok vissza aludni,van hogy így sem.
Nem sokára te is babázol.Kép

Azért fog nekem valaki drukkolni,talán én leszek az utolsó a topikban?

Timurr
Vendég

Timurr Kép,
meglásd mindenki Éted/Értetek fog szorítani! Kép Hiszen akkor is itt leszünk. Kép

Beatrix
beatrix28

BeatrixKép
Köszi,szerintem olyan jó,hogy vagyunk egymásnak.KépTi már mind tapasztalt anyukák lesztek.
Olyan kis husi-musik a babák úgy szeretem őket nézegetni.

Timurr
Vendég

Borbolya!
Neked is kösziKépMa csak 5x mértem és egyik sem volt kimagasló. Ha sűrűbben mérném, biztosan felkúszna.
Tényleg neked hány cm a pocakod körbe? Nekem olyan 98-99 cm (ha egyáltalán jó helyen méremKép)

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Mivel százával fordultatok hozzám Fanni-képekért :o), hát nem tudom megállni, és beszúrok ide néhányat a folyamatosan dagadó képgyűjtemény mai terméséből.

Nem mellékesen: baba-mama jól vannak.

Fanni elég hosszú körmökkel született, aminek köszönhetően kedvesen összekarmolja saját arcát... A nővérkék szerint 6 hetes korukig nem szabad levágni a körmöket, úgyhogy holnap megyek is venni valamilyen sajátkörmöktőlvédőcsecsemőkesztyűt. Hol lehet ilyet vasárnap venni? Brendon?

Timkapapa

ui. ezeket a smiley-jeleket nem tudom hogyan varázsoljátok be a szövegetekbe, azért se kérdezem meg, hogyan kell :o)
KépKépKép
timkapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?